Telegram Web Link

در آپدیت جدید تلگرام، می‌تونید برای ویدئوها کاور انتخاب کنید (مثل یوتوب و اینستاگرام).

امکان به اشتراک گذاشتن لینک ویدئو از لحظه‌ای خاص (مثلا دقیقه ۱۵) اضافه شده.

در پروفایل هر بات، بات‌های مشابه نمایش داده می‌شه.

پروسه دیدن ویدئو (تا جایی که دیدید) هم ذخیره می‌شه تا اگر ویدیویی رو نصفه دیدید، دفعه بعد بتونید به راحتی ادامه اون رو ببینید.

به استیکرها هم جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی اضافه شده. مثلا thinking monkey رو در بخش استیکرها جستجو کنید و...

🖥 @MiladNouriChannel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
هوش مصنوعی Grok توییتر، به زودی در قالب یک اپلیکیشن جدا برای اندروید منتشر می‌شود.
‌‌
از الان امکان pre-register از طریق گوگل‌پلی فعال شده:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ai.x.grok

نسخه iOS این اپلیکیشن هم قبلا منتشر شده:
https://apps.apple.com/us/app/grok/id6670324846

‌‌
🖥 @MiladNouriChannel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Milad Nouri(ツ) میلاد نوری
@MiladNouriChannel پای نتورک - Pi Network ‌ توضیح خلاصه در قالب ویدئو (پست قبل) مدتیه اپلیکیشن پای نتورک بین کاربران زیادی معروف شده و افراد زیادی جذب این پروژه شدند. این پروژه مدعی اولین ارز دیجیتال قابل استخراج توسط موبایل است که ادعای غیر واقعی‌ست و اولین…
‏هر از گاهی یه نفر زیر پست ۴-۵ سال پیش من در مورد پای نتورک در اینستاگرام، کامنت می‌ذاره "دیدی داره لیست می‌شه‌؟ دیدی داره پول می‌شه!؟"
‌‌
یعنی طرف ۴-۵ سال منتظر مونده پای نتورک ۱۰-۲۰ دلار بهش بده به بقیه بگه دیدی ارزش صبر کردن داشت 😄

متاسفانه خیلی از کاربرهای "جایزه بگیر" با گفتن "ما که چیزی از دست ندادیم" چنین مواردی رو توجیه می‌کنند. و تعبیر "از دست دادن چیزی" براشون فقط از دست دادن مستقیم پوله. و چون بابتش پولی پرداخت نکردند، حس می‌کنن چیزی از دست ندادند.

برای بعضی موارد مثل پای نتورک، اینکه مدتی اپ رو نصب داشته باشی، چندبار در سال بهش سر بزنی، آپدیت‌ها رو دنبال کنی، ۴تا ویدئو در موردش ببینی، چند وقت یک بار اخبارش رو دنبال کنی و... هم وقت تلف کردن و از دست دادن چیزیه.

حالا در نظر بگیرید ذهن درگیر و پیگیر ده تا از این سرویس‌ها باشه.
هر روز باید تو یکی تپ کنی، تو یکی ده دقیقه ویدئو ببینی که کدش رو بزنی ۳تا سکه بری بالاتر، برای یکی ده‌تا از دوستات رو معرفی کنی یا وقت بگذاری چندتا اکانت تلگرام بسازی، برای یکی بگردی دنبال یک روش بلکه بتونی احراز هویت (kyc) رو انجام بدی و... تهش هم نه تنها فکر کنی چیزی از دست ندادی، با به دست آوردن ۱۰ دلار بعد از پنج سال حس برنده بودن هم بگیری 🤑

امیدوارم بعد از ۵ سال، جایزه‌ش برای علاقه‌مندان مثل همستر نباشه 😫

جایزه گرفتن خیلی خوبه. اما جایزه‌بگیر شدن به جای وقت گذاشتن بابت یادگرفتن چیزهای جدید و مفید، اصلا خوب نیست.

🖥 @MiladNouriChannel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
این هفته (شاید همین فردا)، لاراول ۱۲ منتشر خواهد شد و یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های اضافه‌شده در این نسخه، پشتیبانی داخلی (Native) از GraphQL است.
‌‌
‌یعنی از این به بعد، گرف‌کیوال به‌صورت پیش‌فرض و بدون نیاز به پکیج‌های اضافی در خود لاراول پشتیبانی می‌شود.

خیلی وقت‌ها برنامه‌نویس‌ها (با هر زبان و فریم‌ورکی) برای شروع توسعه وب سرویس، سراغ توسعه وب‌سرویس‌های رِست (RESTful Apis) می‌رفتند.
بعدها هم به دلیل عادت و تسلط روی این موضوع (REST)، در آینده کمتر سراغ گرف‌کیوال و... می رفتند.
حتی ممکن است برخی برنامه‌نویس‌ها بعد از سال‌ها توسعه نرم‌افزار، همچنان گذرشان به گرف‌کیوال نیفتاده باشد.

اما حالا با اضافه شدن پشتیبانی نیتیو از گرف‌کیوال در لاراول ۱۲، با توجه به گسترده بودن جامعه توسعه‌دهندگان این فریم‌ورک، احتمالا باعث می‌شود توسعه‌دهندگان جدید، همان ابتدای شروع کار توسعه وب‌سرویس، در مستندات رسمی و منابع آموزشی و... با گرف‌کیوال هم آشنا شوند و به دلیل عدم نیاز به پکیج‌های غیررسمی و... استفاده از آن هم به لیست انتخاب‌های برنامه‌نویس‌های بیشتری اضافه شود.

ما هم چند سالی‌ست که براساس نیاز، در بیشتر پروژه‌ها، با GraphQL خیلی بیشتر از RESTful Api سروکار داریم.

اگر برنامه‌نویس بکند هستید، برای تجربه و شناخت ابزارهای بیشتر هم که شده، گرف‌کیوال رو هم امتحان کنید.
اگر برنامه نویس اندروید هستید هم کار با Apollo Client هم علاوه بر volley و Retrofit و... امتحان کنید.

توضیح تکمیلی: احتمالا این خبر اشتباه است.

🖥 @MiladNouriChannel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Milad Nouri(ツ) میلاد نوری
این هفته (شاید همین فردا)، لاراول ۱۲ منتشر خواهد شد و یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های اضافه‌شده در این نسخه، پشتیبانی داخلی (Native) از GraphQL است. ‌‌ ‌یعنی از این به بعد، گرف‌کیوال به‌صورت پیش‌فرض و بدون نیاز به پکیج‌های اضافی در خود لاراول پشتیبانی می‌شود. ‌…
👀 سعی کردم برخی واژه‌های این نوشته رو فارسی انتخاب کنم.

اما در نهایت دیدم جایگزینی واژه‌های تخصصی با معادل فارسی، همه متن رو گنگ می‌کنه و کمتر کسی متوجه می‌شه منظور از چارچوب، همون فریموک است و... در نهایت ctrl+z رو زدم.

داشتم جستجو می‌کردم دیدم برای API که مخفف Application Programming Interface است هم معادل فارسی "رابک" انتخاب شده. مخفف "رابط برنامه‌نویسی کاربردی".

دوست داشتم اون دوستانی که قبلا می‌گفتند این واژه‌های جایگزین برای شماها نیست و برای متون رسمی و... است رو پیدا کنم بگم خب اگر واژه‌های تخصصی جایگزین برای ماها قابل درک و استفاده نباشه، شما زبان شناس‌ها می‌خواید در متون ادبی و کتاب‌های زبان‌شناسی و نامه‌های رسمی از معادل API و... استفاده کنید؟ اصلا این کلمه‌های تخصصی اگر برای من نیست پس برای چه کسی‌ست؟ که نظر دادن و انتقاد کردن از برخی از آن‌ها خوشایند برخی دوستان نیست.

💬 خطاب به دوستان متخصص این حوزه که قبلا بارها نقد داشتند که نظر دادن درباره واژه‌های جایگزین تخصصی حوزه آی‌تی به شماها چه و مگر شما زبان شناسید و...:

اتفاقا ما برنامه‌نویس‌ها / طراح‌های محصول و... هستیم که انتخاب می‌کنیم در رابط‌های کاربری برنامه‌های موبایل و وب‌سایت‌ها و پنل‌های کاربری و مدیریتی که روزانه چند ده/چند صد هزار کاربر از آن‌ها استفاده می‌کنند، از چه واژه‌ها و جمله‌هایی استفاده کنیم و برای تکرار و جاافتادن خیلی از این واژه‌ها در ادبیات روزمره کاربرها، ‌نقشی حتی پررنگ‌تر از خبرگزاری‌های رسمی، مکاتبات اداری، کتاب‌ها و... داشته باشیم.

کارمند‌های برخی از مشتری‌های ما چند سال و هر روز ساعت‌ها در پنل مدیریتی که ما برای آن‌ها طراحی می‌کنیم وقت می‌گذرانند و از صبح تا شب حکم میز کار آن‌ها را دارد.
در یک مثال ساده، وقتی ما تصمیم می‌گیریم در پنل، جای واژه عربی "محصول" از "کالا" استفاده کنیم، این واژه خود به خود در ادبیات روزمره این افراد هم تکرار و تکرار می‌شود.

اتفاقا این ماها (فعالان حوزه نرم افزار) هستیم که پیشخان/پیشخوان را به عنوان داشبورد برای کاربرها عادی‌سازی و استفاده از آن را روان‌تر کرده‌ایم. یا استفاده از افزونه به جای اکستنشن و... نه متون ادبی و ویدیوهای توضیح فرهنگستان فارسی و...

در ابعادی گسترده‌تر این موضوع را سمت کاربرهای برنامه‌ها در نظر بگیرید. وقتی برنامه ماها توسط یک میلیون نفر روی موبایل نصب می‌شود و ما ترجیح می دهیم از کلمه پست به جای واژه فرسته که از نظر ما جایگزین مناسبی نیست، استفاده کنیم، این تکرار از کاربرها گرفته می‌شود.

این دوستان متخصص که بارها نوشتند این واژه‌ها اصلا برای شما نیست و... اتفاقا من برنامه‌نویس و همکاران طراح محصولم باید کنار آیکون فوروارد بنویسیم بازفرسته بلکه به گوش و چشم چند نفر دیده شود.
وگرنه قرار نیست شما در متن‌های تخصصی زبان‌شناسی و متن خبرگزاری رسمی و نامه نماینده مجلس و... از کلمه فوروارد یا جایگزین اون استفاده کنید.

و وقتی به چشم و گوش ما، برخی از این جایگزین‌ها مناسب نیستند، میزان استفاده از آن‌ها هم مطابق آن‌چه تا به حال بوده، خواهد ماند.

🗣️ فراموش نکنیم این روزها عموم کاربرها در ایران و جهان، برخلاف گذشته، خیلی بیشتر از کتاب، تلویزیون، روزنامه، مکاتبات رسمی و... در صفحه‌ اپلیکیشن‌ها و سایت‌ها وقت می‌گذرانند و این برنامه‌نویس‌ها، طراح‌های محصول و همکاران آن ‌ها هستند که انتخاب می‌کنند کاربرها در این برنامه‌ها چه واژه‌هایی را کجا ببینند.

🖥 @MiladNouriChannel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Milad Nouri(ツ) میلاد نوری
این هفته (شاید همین فردا)، لاراول ۱۲ منتشر خواهد شد و یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های اضافه‌شده در این نسخه، پشتیبانی داخلی (Native) از GraphQL است. ‌‌ ‌یعنی از این به بعد، گرف‌کیوال به‌صورت پیش‌فرض و بدون نیاز به پکیج‌های اضافی در خود لاراول پشتیبانی می‌شود. ‌…
دوستان من این خبر رو در چند سایت خارجی دیدم و چون وسط روز کاری بود، خودم دقیق با جزییات بررسی نکردم.

اما الان روی گیت‌هاب خود laravel/laravel و laravel/framework کامل نگاه کردم خبری از GraphQL نیست.

تیلور اتول (بنیان‌گذار لاراول) هم در این مورد توییتی نداشته تا به الان.

صفحه Release Notes نسخه جدید لاراول هم هنوز آپدیت نشده (اینجا).

روی نوشته‌های پست قبلی فعلا خط کشیدم.
به احتمال زیاد خبر درست نیست.
البته توضیحات در مورد گرف‌کیوال سر جاشه و فارغ از این موضوع، هم چنان گرف‌کیوال رو تست کنید. از پکیج Rebing و... می‌تونید استفاده کنید.

من هم بابت کم دقتی و عدم بررسی دقیق موضوع و انتشار اون، عذر می‌خوام 😭😘😭
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Milad Nouri(ツ) میلاد نوری
⚠️ یک نکته بسیار مهم رو در مورد پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا در نظر داشته باشید.

بیشتر این پلتفرم‌ها ورود و خروج پول و طلا رو به شدت کنترل می‌کنند.

به عنوان مثال (طبق تصویر) یکی از این پلتفرم‌ها، به شما اجازه می‌دهد در روز ده مرتبه تا سقف ۱۰۰ گرم طلا خریداری کنید.

⚠️ اما تنها اجازه می‌دهد تنها یک بار در روز و آن‌ هم تا سقف ۱۰ گرم طلا بفروشید.

یعنی شما در یک روز می‌توانید حدود ۶۰۰میلیون تومان طلا بخرید. اما تنها اجازه دارید روزانه ۶۰ میلیون تومان از طلای خود را بفروشید و چنانچه قیمت طلا افزایش داشته باشد و شما قصد فروش کل طلای خود را داشته باشید، به شما اجازه نمی‌دهد.

و ده روز طول خواهد کشید تا ۶۰۰ میلیون طلای خود را به فروش برسانید.

حالا وقتی ۶۰ میلیون در روز طلا فروختید، کل پول آن را به حساب بانکی شما واریز نمی‌کند.
بلکه آن‌را به اپلیکیشن پرداخت خود واریز می‌کند و داخل اپلیکیشن شما تنها مجاز به برداشت روزانه ۲۰ میلیون تومان خواهید بود.

یعنی ۶در یک روز ۶۰۰ میلیون تومان خرید می‌کنید. اما سی روز طول می‌کشد طلای خود را بفروشید و پول خود را برداشت کنید. تازه به شرطی که بهانه‌هایی مرسومی مثل روزهای تعطیل و گم شدن پیک و خاموش شدن لپ‌تاپ اوپراتور و قطع شدن آب و... هم به این سقف زمانی اضافه نکند.

🔥 این موضوع زمانی دارک تر می‌شود که بدانید محاسبه بالا با فرض اجازه فروش ۱۰ گرم در روز انجام شده است.
این پلتفرم (طبق تصویر) خیلی ساعت‌ها و روزها سقف مجاز فروش را از ده گرم به دو گرم کاهش می‌دهد.

حساب کنید ۱۰۰ گرم طلایی که در یک روز به مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان خریداری می‌کنید، با سقف روزی دو گرم طی چند روز قابل فروش و نقد شدن دارد؟

شعارشان هم شفافیت و راحتی برای کاربر است.

هرکس هم در موردشان حرفی می زند و چیزی می‌نویسد، از بدخواهان کسب‌وکارهای آنلاین است 😄😄😄

برای آشنایی با مشکلات پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا می‌تونید ویدیوهای زیر رو ببینید:
‌‌
▶️ رادیو میـــ: خرید طلای آنلاین یا خرید آنلاین طلا؟

▶️ خلاصه لایو من و محمد جرجندی در این مورد


🖥 @MiladNouriChannel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Radio Mi - Episode 5.0 - Online Gold Platforms In Iran
Milad Nouri
🎙 رادیو میـــ / اپیزود ۵ / خرید طلای آنلاین یا خرید آنلاین طلا؟!

با توجه به داغ شدن تب خرید آنلاین طلا و تبلیغات گسترده این پلتفرم‌ها، نگاهی انداختم به آمارها، گزارش‌های خبری و هشدارها در این زمینه، یک تجربه واقعی و نکات عجیب آن را مطرح می‌کنم و محدودیت‌های برخی از این پلتفرم‌ها که فروش و برداشت کاربر را محدود می‌کند، بررسی می‌کنم.

‌‌
▶️ مشاهده نسخه ویدئویی روی یوتوب

‌فهرست مطالب این اپیزود:

- چرا یک برنامه‌نویس در موارد غیر فنی صحبت می‌کند؟
- داغ شدن تب خرید آنلاین طلا و تبلیغات گسترده
- آمارها، گزارش‌های خبری و هشدارها
- خرید طلای آنلاین یا خرید آنلاین طلا؟!
- یک تجربه واقعی از من و اطرافیان و نکات عجیب آن
- محدودیت‌/زرنگ‌بازی‌های برخی پلتفرم‌ها در مسیر فروش/برداشت کاربرها
- امکان تهیه طلای نیم و یک گرمی به صورت فیزیکی خارج از پلتفرم‌ها


🔗 شنیدن روی پلتفرم‌های مختلف پادکست:

کست‌باکس | اپل پادکست | اسپاتیفای | و سایر پلتفرم‌ها ...
‌‌‌‌
🖥 @MiladNouriChannel
🎙 @RadioMiArchive
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
‏دیروز رفته بودم موهامو کوتاه کنم.
آرایشگر صندلی بغلی داشت با مشتریش صحبت می‌کرد.
گفت ۱۴۰۴ سال منه. می‌خوام پیج اینیـِستا رو یه کاری کنم عکس منو بذارن لوگوی اینیـِستا. طرف گفت پس بالاخره شروع کردی محتوا رو؟
گفت نه هنوز. فعلا پکیج فلانی رو خریدم دارم می‌رم جلو. می‌خوام کار اصولی باشه.

پکیج‌های رویافروشی یعنی همین. به اسم آموزش، به طرف رویا می‌فروشی.

مثلا به جای آموزش برنامه‌نویسی، "پکیج بیا بهت یاد بدم چطوری از برنامه‌نویسی ماهی صد میلیون دربیاری" و "رویا" بفروشی! در صورتی که خودت حتی ۵۰ میلیون تومان هم از برنامه‌نویسی در نیاوردی و همه درآمدت از رویافروشی بوده! 🤷‍♂️

طرف بدون اینکه حتی یک قدم عملی برداره، ۱۰-۲۰ میلیون تومان داده پکیج رویافروشی خریده و تو رویاهایی که حتی یک قدم عملی براش برنداشته، غرق شده.

آقا/خانم رویا فروش. راه رو درست رفتید. سال ۱۴۰۴ سال شما شیادهاست 👌

🖥 @MiladNouriChannel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
امروز وسط شهر تهران، با اینترنت 5g، ده دقیقه منتظر بودم بلکه اینترنت لحظه‌ای یاری کنه بتونم ماشین بگیرم.
بعد دوباره منتظر، بلکه اینترنت یاری کنه بتونم پرداخت رو در درگاه انجام بدم.

‏حالا چرا مجبور شده بودم برم وسط شهر تو این ترافیک دم عید، چون پلمب دفاتر رو آنلاین کردن، تو سیستم‌ آنلاین‌شون می‌زنه اطلاعات شما در شرکت خودت پیدا نشد. با همچین خطایی "شخص متقاضی از اعضای هیات مدیره فعال این شخصیت حقوقی نمی‌باشد".
بعد همین شخص متقاضی با همین اطلاعات و مشخصات داره مالیات و بیمه و... پرداخت می‌کنه و اونجاها اطلاعاتش به روز و فعاله 😊

خلاصه که سیستم کامل آنلاین و غیرحضوری شده و شما باید حضوری برید یک تکه کاغذ پر کنید و درخواست بروزرسانی اطلاعات بزنید.

🖥 @MiladNouriChannel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Milad Nouri(ツ) میلاد نوری
البته کلمه "پلمب" با املای فرانسوی plomb درسته. ‌ من هم طبق عادت به اشتباه نوشته بودم پلمپ که اصلاحش کردم. ‌ توی بیشتر متن‌های فارسی حتی خبرگزاری‌ها هم این اشتباه رایج وجود داره. ‌ 🖥 @MiladNouriChannel
طبق توضیح یکی از دوستان، وقتی جایی رو پلمب می‌کنند، از فلز سرب استفاده می‌کنند، معادل عنصر سرب هم در فرانسوی plomb است و در لاتین plumbum. در جدول تناوبی هم عنصر سرب با علامت اختصاری pb نمایش داده می‌شود.
اگر فراموش کردیم پلمپ درسته یا پلمب، کافیه pb (نماد سرب در جدول تناوبی شیمی) رو به یاد بیاوریم). 🔫

🖥 @MiladNouriChannel
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/01 12:20:01
Back to Top
HTML Embed Code: