📸 #گزارش_تصویری

جلسه هم اندیشی با برگزیدگان دانش آموزی فناوری نانو

@nanogram_ir
📢 تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک‌بیستم قیمت نمونه خارجی

به گفته مدیرعامل شرکت روناش تکنولوژی پارس، این شرکت انواع کیت‌های استخراج DNA و RNA را با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی به بازار عرضه می‌کند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفولانزا قابل استفاده است.

🌐 مشاهده خبر

#صنعت_و_بازار
@nanogram_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍بتنی که هم سبک تر است هم مقاوم تر

در این ویدیوی کوتاه مقایسه بتن معمولی را با بتن مقاوم نانویی مشاهده می کنید. بتن مقاوم نانویی توسط شرکت مهندسی طرح وندیداد با بهره گیری از فناوری نانو در ایران تولید می شود.

@nanogram_ir
📍بازدید دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو از شرکت صنعت آفرین ماهان تولید کننده انواع مبدلهای نانوکاتالیستی خودرو

این شرکت دانش بنیان، با هدف اصلی کاهش آلودگی هوا و شعار تنفس هوای پاک در کشور، در زمینه تولید انواع مبدل‌های نانوکاتالیستی خودرو فعالیت دارد. ظرفیت تولید روزانه ۳۰۰۰ قطعه مبدل نانوکاتالیستی خودرو در این شرکت وجود دارد که انواع مبدلها را در محدوده وسیعی از خودروهای بنزینی و دوگانه سوز تولید می‌کند.

آزمایشگاه نانوکاتالیستهای پیشرفته در این شرکت، علاوه بر عضویت در شبکه آزمایشگاه‌های راهبردی کشور، بصورت مستمر، به تولید محصولات منطبق با آخرین استانداردهای ملی و بین المللی، در حیطه نانوکاتالیست‌ها و مبدل‌های نانوکاتالیستی در کشور می پردازد.

@nanogram_ir
📢 نشست بررسی مدل‌های توسعه هوش مصنوعی در سیاست‌گذاری برگزار شد

نشست تخصصی «مدل ها و راهکارهای توسعه هوش مصنوعی در کشور» در کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری برگزار شد.

🌐 مشاهده خبر

#آموزش_و_ترویج
@nanogram_ir
📢 انتشار مقاله علمی از نتایج کار دانش‌آموزان حاضر در المپیاد نانو

داده‌های به دست آمده از کار دانش‌آموزان حاضر در سیزدهمین المپیاد دانش‌آموزی، در قالب یک مقاله‌ علمی در یکی از نشریات معتبر بین‌المللی منتشر شده است.
خانم معصومه چمک، دبیر علمی این المپیاد و از نویسندگان این مقاله، درباره روند انتشار آن می‌گوید: «سیزدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو، توسط سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش‌آموزی نانو در تیرماه ۱۴۰۱ برگزار شد. این رویداد هم به صورت آنلاین و هم عملی بود که در آن کارگاه‌های آموزشی و کار آزمایشگاه انجام شد. یکی از موضوعاتی که در این المپیاد به آن پرداخته شد، تقویت بتن با نانوذرات سیلیکا بود.»

🌐 مشاهده خبر

@nanomedia
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
روز معلم مبارک 🌻❤️


از اینستاگرام سدگراف

@nanogram_ir
Audio
📍 #بشنوید | داود قرایلو از تازه‌ترین خبرهای حوزه فناوری نانو می‌گوید


@nanogram_ir
کامنت کانال هم از این لحظه باز میشه😍 خیلی خوشحالیم که در کنارتون هستیم.❤️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تو کانال بله‌مون کارت هدیه مناسبتی میذاریم، اینجا این قابلیت رو نداره، اما با توجه به اینکه کامنت‌ها باز شده، اینجا هم می‌تونیم یه سری مسابقه نانویی بذاریم و پک محصولات نانویی به برنده‌ها بدیم
خوبه؟
پیشنهاد دیگه‌ای دارید؟
طراحی ضربان سازهایی برای کمک به کنترل ریتم قلب تا 300 سال

محققان خازنی طراحی کردند که می‌تواند عمر ضربان‌سازها را تا ۳۰۰ سال برساند، این دستگاه ها کمک می کند که اگر ریتم قلب ضعیف شد با افزایش جریان الکتریکی به ریتم اصلی خود بازگردد.

ضربان‌سازها دستگاه‌های الکترونیکی در دنیای پزشکی هستند که اطمینان حاصل می‌کنند قلب کاربر به شکل نرمال کار می‌کند، ضربان‌ساز تلاش می‌کند و در صورت لزوم پالس‌های سریع‌تری را ارائه می‌دهد تا فرد زندگی نرمالی را تجربه کند. ضربان‌ساز برای ایجاد پالس به برق نیاز داشته و این انرژی از طریق یک خازن تامین می‌شود که باید سریع شارژ و تخلیه شود. این انرژی الکتریکی باید به اندازه کافی باشد تا برای تنظیم مجدد قلب مناسب باشد.

مین دوک نگوین می‌گوید: «ضربان‌ساز باید با ضربان قلب شما همگام باشد، بنابراین باید بتواند تا میلیاردها بار شارژ و تخلیه شود. در غیر این صورت، شما باید هر چند ماه یکبار ضربان‌ساز را تعویض کنید.»

این طراحی جدید دو برابرکمتر از طراحی‌های قدیمی انرژی از دست می‌دهد. این دستگاه در محدوده دمایی گسترده ۲۵ تا۲۰۰ درجه سانتیگراد کار می‌کند و می‌تواند تا ۱۰ میلیارد بار شارژ و تخلیه کند. در واقع این دستگاه می‌تواند تا تا ۳۰۰ سال عمر کند.

نتایج یافته‌های آن‌ها در قالب مقاله‌ای با عنوان

“Towards Design Rules for Multilayer Ferroelectric Energy Storage Capacitors – A Study Based on Lead-Free and Relaxor-Ferroelectric/Paraelectric Multilayer Devices”

در نشریه Advanced Materials به چاپ رسیده است.

@nanogram_ir
خب برای شروع اگه تونستید بگید اینا چیه؟

@nanogram_ir
تشخیص تازگی و طراوت گوشت با کمک یک حسگرنانویی

محققان زیست‌حسگری ایجاد کرده‌اند که از الکترودهای گرافن اصلاح شده توسط نانوذرات اکسید روی استفاده می‌کند که می‌تواند نشانگرهایی را در گوشت تشخیص دهد واز این طریق تازگی و ماندگی گوشت را می‌توان به سادگی تعیین کرد.

@nanogram_ir
📢 راهکار نانویی برای رفع مشکل تصفیه‌خانه‌های کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد

برخی از تصفیه‌خانه‌های آب در کشور با مشکلات مربوط به آلایندگی‌های مختلف روبرو هستند که راهکار دانش‌بنیان نانویی آن در داخل کشور موجود است و عملکرد آن نیز در مقیاس‌های بزرگ به اثبات رسیده است.

🌐 مشاهده خبر

#صنعت_و_بازار
@nanogram_ir
2024/05/04 12:56:58
Back to Top
HTML Embed Code: