Telegram Web Link
♦️بقیه‌ی زندانیان سیاسی را هم آزاد کنید و آشتی‌ی ملی اعلام کنید!

حسن محدثی‌ی گیلوایی
۱۱ تیر ۱۴۰۴

برای نظام سیاسی به‌ترین فرصت تاریخی است که از حکم‌رانی‌ی بد فاصله بگیرد. به‌ترین گام نیز اعلام آشتی‌ی ملی و آزاد کردن همه‌ی زندانیان سیاسی است. فردا ممکن است دیر باشد!

#آشتی_ملی
#سعید_مدنی
#حکم‌رانی_بد
#آزادی_زندانیان_سیاسی

@NewHasanMohaddesi
📢 تکذیب آزادی سعید مدنی / آقای باقی اشتباها کنفرانس تلفنی را با آزادی اشتباه گرفتند!

👈 همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

◀️ منصوره اتفاق همسر سعید مدنی در گفت‌وگو با شرق ادعای مطرح شده درباره آزادی این زندانی سیاسی را تکذیب کرد.

◀️ او گفت: آقای مدنی با ما تماس گرفت و ما به آقای باقی زنگ زدیم و کنفرانس تلفنی گذاشتیم تا این دو دوست با هم صحبت کنند و آقای باقی به اشتباه برداشت آزادی سعید را کردند.

◀️ اتفاق تصریح کرد: هنوز هیچ خبر یا حرکتی برای آزادی آقای مدنی اتفاق نیفتاده است.
_
اصلاحات نیوز
@Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Forwarded from Akademi (Akademi واحد آموزش/ ثبت نام)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
برنامه‌ی پنجره:

🔹پنجره‌ی جامعه شناختی:
      عنوان: نقد ایدئولوژی
      دکتر سید جواد میری:  صفحه‌ی تلگرامی
      دکتر حسن محدثی: صفحه‌ی تلگرامی

پنجشنبه ۱۲ تیرماه
ساعت ۲۱
از یوتیوب آکادمی

ایدئولوژی چیست؟ و چه ویژه‌گی‌هایی دارد؟ چند سنت فکری در باره‌ی ایدئولوژی وجود دارد؟ مهم‌ترین سنخ‌شناسی‌های ایده‌ئولوژی کدام اند؟ فرق ایده‌ئولوژی‌سازی و ایده‌ئولوژی‌پژوهی چیست؟ دکتر علی‌ی شریعتی در ایران معاصر چه نقشی ایفا کرده است؟ آیا شریعتی ایده‌ئولوژی‌پژوه است یا ایده‌ئولوژی‌ساز؟ تبار فکری‌ او چیست؟

موضوعات و پرسش‌های فوق در یک گفت‌گوی مفصل بین دکتر سیدجواد میری و دکتر حسن محدثی در قسمت جدید برنامه‌ی پنجره مورد بحث قرار گرفته‌اند و دانشجویان و علاقه‌مندان می‌توانند در این گفت‌وگو، درآمدی به ایدئولوژی را بشنوند و هم‌چنین از منظر موضوع ایدئولوژی، گفت‌وگویی انتقادی در باره‌ی عمل‌کرد دکتر علی شریعتی را مشاهده و تجربه کنند.

موضوع اصلی این پنجره‌ی جامعه‌شناختی، ایدئولوژی است و به‌مناسبت سال‌گرد وفات شریعتی در ۲۹ خرداد، عمل‌کرد این شخصیت اسلام‌گرا نیز مورد بحث قرار گرفته است.

آکادمی را دنبال کنید

.
♦️نسبت نجات و آلت تناسلی!

حسن محدثی‌ی گیلوایی
۱۱ تیر ۱۴۰۴

در حال مطالعه‌ی تاریخ مسیحیت در امپراتوری‌ی روم هستم. رسیدم به این متن و دود از سر ام برخاست:


"در کلیسای اورشلیم فرقه‌ای معتقد بودند که مسیحیان نه فقط باید ایمان به مسیح داشته باشند، بلکه تمامی شریعت موسی را نیز بجا آورند. آنها آگاه نبودند که مسیح شریعت موسی را بانجام رسانیده و آنها را از قید آن آزاد و ایمان حقیقی را یگانه وسیله نجات ایشان قرار داده است. بنابراین چون شنیدند که در انطاکیه عده‌ای از امتها ایمان آورده و مختون نگردیده‌اند، فوری بعضی را فرستاده برایشان گفتند که بدون ختنه نجات ممکن نیست. کلیسا از شنیدن این خبر مشوش گردیده ..." (میلر، ۱۹۳۱: ۵۶).

میلر، و. م. (۱۹۳۱) کلیسای قدیم در امپراطوری روم و ایران. ترجمه‌ی علی نخستین. بی‌جا: بی‌نا.


#دین
#فقه
#ختنه
#یهودیت
#مسیحیت
#تاریخ_مسیحیت
@NewHasanMohaddesi
🔸🔸🔸پرسش🔸🔸🔸

سلام ... محدثی عزیز

من از آقای ... سوال زیر رو پرسیدم و ایشان فرمودند هنوز خودم به جواب کاملی نرسیدم و مساله پیچیده است. خواستم اگر لطف کنید و تا جایی که حوصله و وقت داشتید شما هم به این سوال جواب دهید.

درخواستی دارم که بیشتر راجع به یک مفهوم حرف بزنید.
سوال مهم همچنان برای من بی جواب مانده:

چرا دانسته‌های ما، ما را تغییر نمی‌دهند؟

جایی جواب این بود که درک نادرستی از خود، تغییر، و درکی از تاثیر هنر داریم. طبق گفتگو با دکتر ...، دکتر علی رغم اینکه درباره علم و شبه علم صحبت کردند، تلویحا گفتند که قرار نیست تغییری ایجاد شود و ظرف ذهن ما همین است که هست و با مظروف جدید فرق آنچنانی نمی‌کند.

ادامه این بحث با عقل کم من به اراده آزاد هم کشیده شد که استعاره ترازو هست و اگر یک کفه به میزان ده گرم هم اختلاف داشته باشد در نهایت بالا و پایین شدن ها نهایت بالا می‌ماند و این بالا و پایین شدن ها را ما اراده می‌دانیم.

درنهایت اما من نتوانستم بپذیرم که چرا واقعا دانسته‌های ما مارو تغییر نمی دهند؟ اگر تغییر نمی دهند فایده این کنجکاوی و در طلب دانستن چیست؟

در ابتدا کلمه بوده است اما ممکن است که این کلمات و این دانش که تمام سعی اش را می‌کند به عمل برسد خلاف وعده اش انسان را از پا در بیاورد؟

از شما می‌خواهم با همان رویکردی عمیقی که به مساله دارید یک نقطه سر خط جدیدی پایان این موضوع بگذارید.

امضا: محفوظ
۱۱ تیر ۱۴۰۴


#دانایی
#تغییر
#پرسش

@NewHasanMohaddesi
♦️ای برادر و خواهر تو اندیشه نیستی: سهم دانستن در شخصیت و وجود آدمی

حسن محدثی‌ی گیلوایی

۱۱ تیر ۱۴۰۴

#دانایی
#تغییر
#پرسش
#ساحت_ابرازی
#ساحت_شناختی
#ساحت_هنجارین


@NewHasanMohaddesi
♦️نقد ایده‌ئولوژی: گفت‌وگوی حسن محدثی‌ی گیلوایی و سیدجواد میری در باره‌ی ایده‌ئولوژی و ایده‌ئولوژی‌ساز اسلام‌گرا (دکتر علی‌ی شریعتی)

🔻هم‌اکنون در لینک زیر قابل دیدن و شنیدن است:
https://youtu.be/plGvqko8URg?si=DJyylNHiE17owd3D

#ایده‌ئولوژی
#علی_شریعتی
#سیدجواد_میری
#ایده‌ئولوژی‌سازی
#ایده‌ئولوژی‌پژوهی
@NewHasanMohaddesi
♦️ضروری و مهم
۱۲ تیر ۱۴۰۴

"سلام
دست یاری را بدهیم تا ناتوانی سلامت خود را بازیابد. دختری در دوره‌ی نوجوانی گرفتار بیماری مغزی است و لخته خونی در مغز او است و حملات متعدد عصبی که به حالت غش و تشنج تبدیل می‌شود باعث رنجوری او گردیده و از درس و مشق و زندگی بازمانده است. او از پارسال تحت معالجه است و باید سریعا هم جراحی شود.

از لحاظ مالی بسیار ضعیف و البته باید گفت هیچ ندارند و خانواده تهی‌دست هستند. به همین خاطر برای معالجه اساسی باید بستری و جراحی شود. وجه و مبلغ مورد احتیاج بسیار زیاد است. به همین خاطر دست یاری دراز شده است تا بتوان به او رسیدگی و سلامتی را بازیابد.
لطفا اگر توان هست مدد شود!


شماره‌ی کارت واریزی

6037
9915
3102
9829
بانک ملی بنام
بهناز موچه کیانی"

#خیر
@NewHasanMohaddesi
♦️لطفا به آثار دنیای مجازی اعتماد نکنید! مورد علی‌ی بندری

✍️حسن محدثی‌ی گیلوایی
۱۳ تیر ۱۴۰۴

در فضای مجازی اطلاعات بسیار متنوّعی منتشر می‌شوند. آیا می‌توانیم به آن‌ها اعتماد و استناد کنیم؟ پاسخ من منفی است. در مسیر تحقیقات ام با یک مورد مهم مواجه شدم و مخاطبان محترم را در باره‌ی آن مطّلع می‌سازم و بر اساس آن نتیجه می‌گیرم که نباید به آثار دنیای مجازی اعتماد و استناد کنیم، چون گه‌گاه دربردارنده‌ی خطاهای بسیار اساسی هستند؛ مگر این‌که از صحت‌شان مطمئن شویم.

آقای علی‌ی بندری در گزارشی که راجع به نوع رفتار حاکمان امپراتوری‌ی روم با مسیحیان در سه قرن آغازین میلادی می‌دهد، سه خطای عمده دارد. من فقط همین قسمت از بحث وی را پژوهیدم و سه خطای بزرگ در آن یافتم.

این تندترین و مبالغه‌آمیزترین گزارشی است که از آزار و اذیّت مسیحیان به‌دست امپراتوران چندخداپرست رومی دیده ام. چنان‌چه مطابق با واقع باشد، فرضیه‌ی مرا به‌طور جدّی نقض می‌کند و نشان می‌دهد این ادّعا که چندخداپرستی منجر به مداراگری‌ی دینی می‌شود، دست‌کم عمومیّت ندارد. چند گزاره در متن علی‌ی بندری بیش‌تر به‌چشم می‌آیند و مهم‌تر اند:

۱. مسیحیّت در امپراتوری‌ی روم تا قرن چهارم ممنوع بوده است؛

۲. چند صد سال در امپراتوری‌ی روم مسیحیان تحت «آزار و تعقیب و مجازات» بوده اند:
«چند صد سال ممنوعیت و آزار و تعقیب و مجازات و نهایتا در قرن چهارم مسیحیت از دینی که زمانی ممنوع بود در روم تبدیل شد به تنها دینی که مجاز بود در روم
»؛

۳. مسیحیان در امپراتوری‌ی روم صرفاً به‌خاطر دین‌داری‌شان قربانی‌ی آزار و تعقیب و شکنجه و مرگ به‌دست حاکمان امپراتوری‌ی روم بودند.


بررسی‌هایم نشان می‌دهند که هر سه مدّعای فوق خطا هستند؛ زیرا:

۱. مسیحیت در امپراتوری‌ی روم اصلا ممنوع نبوده است و از همان قرن اول، کلیساهای مختلف شکل گرفته اند و مسیحیت در امپراتوری‌ی روم تبلیغ شده است؛

۲. چند صد سال آزار و تعقیب و شکنجه وجود نداشته بل‌که در برخی دوره‌های محدود و در دوران حکومت برخی امپراتورها این‌گونه بوده است؛

۳. مسیحیان صرفاً قربانی‌ی دین‌داری‌شان نبوده اند بل‌که اقداماتی می‌کرده اند که آن‌ها را هدف برخورد قرار می‌داده است.


🔻لینک یوتیوب:
https://youtu.be/o2Ay_is_FQU?si=FzKWoA8SYPskpGal

🔻لینک متن از علی‌ی بندری:
https://bpluspodcast.com/blog/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/



#دین
#مسیحیت
#علی_بندری
#چندخداپرستی
#مداراگری_دینی
#تاریخ_مسیحیت

@NewHasanMohaddesi
2025/07/04 05:45:01
Back to Top
HTML Embed Code: