⛔️در مواقع بحرانی مثل شرایط جنگی که در روزهای گذشته با حمله نظامی
#اسرائیل به
#ایران تجربه کردیم، دسترسی به
#برق ممکن است دشوار شود. به همین دلیل مدیریت شارژ باتری مهم است و در شرایط اضطرار، گوشی بدون شارژ میتواند راههای ارتباطی حیاتی را قطع کند. این مطلب نکات مهم برای حفظ شارژ گوشی را بررسی میکند.
⛔️نور صفحه را تا حد امکان کاهش دهید و زمان خاموششدن خودکار صفحه را کوتاه کنید تا بهصورت ناخواسته صفحه روشن نماند.
⛔️حالت صرفهجویی در مصرف انرژی گوشی (Power Saving Mode) را فعال کنید. برخی از سیستم عاملها، حالت پیشرفتهتری بهنام Ultra Power Saving Mode هم دارند که موثرتر است.
⛔️ گوشی را روی حالت لرزش قرار ندهید، زیرا لرزش شارژ بیشتری مصرف میکند.
⛔️ بهروزرسانی خودکار برنامهها و اعلانهای غیرضروری را خاموش کنید، این اقدام هم در مصرف
#اینترنت شما صرفهجویی میکند و هم شارژ شما. اگرچه از لحاظ امنیتی، بهروزرسانی بسیار مهم و ضروری است. اما اگر شارژ تلفن شما رو به پایان است؛ بهروزرسانی را به زمانی دیگر موکول کنید.
⛔️بلوتوث، وایفای و جیپیاس را خاموش کنید و از پخش ویدیو و گشت وگذار در اینترنت و شبکههای اجتماعی بپرهیزید و برای ارتباط با دیگران تا جای ممکن به متن اکتفا کنید. در زمانهای پرتنش، تمایل به چک کردن مداوم دستگاه بیشتر میشود، اما هر بار باز کردن قفل، انرژی مصرف میکند. گوشی هوشمند خود را برای لحظات حیاتی (مانند تماس برای کمک یا بررسی تحولات مهم) نگه دارید و از فعالیتهای غیرضروری خودداری کنید.
⛔️تمام جلوههای تصویری و پسزمینههای متحرک را از طریق تنظیمات گوشی غیرفعال کنید. سرویسهای ابری مانند iCloud یا Google Drive را غیرفعال کنید، همگامسازی این حسابها باعث کم شدن شارژ میشود.
⛔️مدیریت شارژ
#باتری اقدامی است که باید پیش از وقوع یک وضعیت
#اضطراری انجام شود. در شرایط مناسب و قبل از بحران، گوشی خود را کامل شارژ کنید. همچنین میتوانید از پاوربانک یا لپتاپ شارژ شده به عنوان یک منبع شارژ برای مواقع ضروری استفاده کنید. یک لپتاپ با شارژ کامل میتواند از طریق کابل USB، چندین بار تلفن شما را شارژ کند.
@PaskoochehBot@Paskoocheh