Telegram Web Link
🔴گوگل به صراحت اعلام کرده که اپلیکیشن‌های بی‌کیفیت را از فروشگاه #گوگل‌پلی حذف خواهد کرد و این به معنای حذف بسیاری از برنامه‌هایی است که آنچه ادعا می‌کنند، نیستند.

🔴بسیاری از اپلیکیشن‌ها از ابزارهای تبلیغاتی مزاحم استفاده می‌کنند یا داده‌های کاربران را جمع‌آوری می‌کنند و حتی در مواقعی #بدافزار خطرناک هستند. اما گوگل‌پلی با استفاده از قابلیت جدید به شما می‌گوید کدام برنامه‌ها را نصب کنید و کدام را حذف کنید.

🔴گوگل‌پلی اکنون یک هشدار کیفیت برنامه دارد. اگر برنامه‌ای با کیفیت کلی خود همخوانی نداشته باشد، یک جعبه هشدار زرد رنگ در صفحه به شما اطلاع می دهد. این هشدارها شامل حذف‌های مکرر توسط کاربران، تعامل کمتر و تعداد کاربران کم است. برخی از اپلیکیشن‌ها با روش‌های مختلف اقدام به بالا بردن تعداد نصب می‌کنند تا حس پرطرفدار بودن را به مخاطب القا کنند.

🔴اخطارهای کیفیت به صورت یک کادر زرد، حذف و نصب و نحوه مقایسه یک برنامه با نمونه‌های دیگر را نشان می دهد. این تلاشی است برای جلوگیری از قضاوت‌های ابتدایی که براساس تعداد دانلودها و امتیاز صورت می‌گیرد، که هر دو قابل دستکاری هستند.

🔴طبق گفته متخصصان، دیدن یکی از این هشدارها به این معنی نیست که یک برنامه خطرناک است یا باید از آن اجتناب کرد. این فقط دید بهتری را به برنامه اضافه می‌کند تا کاربر در مورد آنچه که باید انتظارش را داشته باشد، مطلع شود.

🔴در حالی که #هوش_مصنوعی بسیاری از سرفصل‌ها را به خود اختصاص داده، اندروید ۱۵ #امنیت_سایبری و #حریم_خصوصی را جدی‌تر گرفته است. حتی گوگل از هوش مصنوعی در این ماموریت استفاده کرده و موج جدیدی از ویژگی‌های ایمنی مبتنی بر هوش مصنوعی را آغاز کرده است.

آیا به نظر شما این اقدام گوگل می‌تواند به شناسایی اپلیکیشن‌های ناامن کمک کند؟

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍22034
🔴چت‌بات چینی #دیپ‌سیک پس از انتشار، توجه زیادی را به خود جلب کرد و در همان ابتدای کار به صدر فهرست اپلیکیشن‌های پردانلود در اپ‌استور رسید. این سرویس #هوش_مصنوعی عملکردی مشابه با چت‌جی‌پی‌تی دارد، با این تفاوت که کاملاً رایگان است و هیچ محدودیتی در استفاده ندارد.

🔴هزینه توسعه دیپ‌سیک تنها ۵.۶ میلیون دلار بوده، درحالی‌که هزینه ساخت #چت‌جی‌پی‌تی نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار برآورد شده است. این اختلاف چشمگیر در هزینه‌ها، موجب افزایش رقابت و نگرانی شرکت‌های بزرگ فناوری و کاهش ارزش سهام آن‌ها شده است.

🔴اما انتشار دیپ‌سیک با چالش‌های امنیتی و نگرانی‌های مربوط به #حریم_خصوصی همراه بوده است. تنها چند روز پس از انتشار، محققان #امنیت_سایبری یک پایگاه داده بدون احراز هویت مرتبط با این چت‌بات را کشف کردند که شامل گزارش‌های چت کاربران، اطلاعات دستگاه، ابرداده‌های عملیاتی و سایر اطلاعات حساس بود.

🔴این پایگاه داده حاوی بیش از یک میلیون رکورد اطلاعاتی بوده و به‌طور عمومی در دسترس قرار داشت، که این موضوع، نگرانی‌های شدیدی را درباره شیوه‌های مدیریت داده و حفظ حریم خصوصی کاربران ایجاد کرده است.

🔴یکی دیگر از جنجال‌های پیرامون دیپ‌سیک، القا و ترویج ارزش‌های حکومتی چین در پاسخ‌های این هوش مصنوعی است. به‌عنوان مثال، در پاسخ به سؤالات کاربران درباره استقلال تایوان، دیپ‌سیک به صراحت تایوان را بخش جدانشدنی #چین معرفی می‌کند. بررسی‌های شرکت امنیتی Enkrypt AI نشان داده که دیپ‌سیک در مقایسه با چت‌جی‌پی‌تی، ۱۱ برابر بیشتر احتمال دارد خروجی مضر تولید کند.

🔴این یافته باعث نگرانی کارشناسان شده، چرا که می‌تواند دیپ‌سیک را به ابزاری خطرناک برای مجرمان سایبری تبدیل کند. در مطالعه‌ای که توسط این شرکت انجام شده، مشخص شده است که ۷۸ درصد از تست‌های امنیت سایبری توانسته‌اند دیپ‌سیک را فریب دهند تا کدهای ناامن یا مخرب تولید کند.

🔴نگرانی‌های امنیتی پیرامون دیپ‌سیک زمانی جدی‌تر شد که شبکه خبری ای‌بی‌سی در گزارشی اعلام کرد که این هوش مصنوعی دارای کدهایی است که می‌تواند داده‌های کاربران را مستقیماً به حکومت چین ارسال کند. این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهند که دیپ‌سیک به سرورهایی متصل است که مستقیماً تحت کنترل دولت چین قرار دارند،

🔴طبق قانون اطلاعات ملی چین، شرکت باید با نهادهای اطلاعاتی حکومت چین همکاری کنند و در صورت لزوم داده‌های لازم را با حکومت به اشتراک بگذارند. این باعث می‌شود که هر ابزار چینی بطور بالقوه به ابزاری برای #جاسوسی تبدیل شود و اطلاعات کاربران آن در اختیار حکومت چین قرار بگیرد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍16841
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

چگونه در آیفون ارسال اطلاعات عکس‌ها به سرورهای اپل را متوقف کنیم؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍7719
🔸شبکه‌های همتا‌به‌همتا (P2P) یکی از انواع ساختارهای شبکه‌های کامپیوتری است که در آن هر دستگاه یا گره به‌عنوان یک «همتا» عمل می‌کند. برخلاف شبکه‌های سنتی که در آن‌ها سرورهای مرکزی وجود دارد که داده‌ها را مدیریت می‌کنند، در شبکه‌های همتابه‌همتا هر گره می‌تواند هم به‌عنوان سرویس‌دهنده و هم سرویس‌گیرنده عمل کند.

🔸در شبکه‌های P2P، کاربران می‌توانند فایل‌ها را بدون نیاز به سرور مرکزی به طور مستقیم از دیگر کاربران دریافت کنند. به عنوان مثال، در بیت‌تورنت، کاربران می‌توانند فایل‌های حجیم را به طور همزمان از چندین منبع دانلود کنند. این کار باعث افزایش سرعت و کاهش فشار بر سرورهای مرکزی می‌شود، زیرا داده‌ها از چند منبع مختلف دریافت می‌شود.

🔸شبکه‌های P2P در بلاک‌چین و ارزهای دیجیتال مثل بیت‌کوین به عنوان ساختار اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این سیستم‌ها، کاربران بدون نیاز به واسطه می‌توانند تراکنش‌های خود را انجام دهند. این روش باعث می‌شود که تراکنش‌ها امن‌تر و غیرمتمرکز باشند و همچنین نیاز به بانک یا سرویس‌های متمرکز برای تایید تراکنش‌ها نباشد.

🔸فدیورس نمونه‌ای از شبکه‌های اجتماعی غیرمتمرکز است که با استفاده از فناوری P2P ساخته شده‌اند. این شبکه‌ها به کاربران امکان می‌دهند بدون نیاز به پلتفرم‌های متمرکز داده‌ها و پست‌های خود را به اشتراک بگذارند. این نوع شبکه‌ها به خصوص برای کسانی که حریم خصوصی و کنترل بر داده‌های خود را مهم می‌دانند، جذابیت بالایی دارند.

👈با فواید شبکه‌های همتابه‌همتا(P2P) آشنا شوید

👈در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍13533
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن «Azad VPN»؛ جمع‌آوری اطلاعات فراوان، سطح دسترسی گسترده و غیر ضروری!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎬ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان «Azad VPN» بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍14334
⛔️برای برخی افراد دسترسی به پیام‌ها و اطلاعات موجود در حساب #تلگرام مهم است. به همین دلیل اگر نگران اطلاعات و پیام های خود هستید، پشتیبان‌گیری از آن‌ها ایده خوبی است. توجه کنید امکان گرفتن خروجی از اطلاعات فقط در نسخه دسک‌تاپ تلگرام امکان‌پذیر است.

⛔️وارد منو همبرگری شوید و از آنجا به بخش Advanced بروید. گزینه Export Telegram Data را انتخاب کنید. در این مرحله گزینه‌‌هایی که میخواهید از آن‌ها بک‌آپ بگیرید، انتخاب کنید و در آخر برای گرفتن خروجی، روی گزینه EXPORT بزنید و با فرمت مد نظر خود دریافت کنید.

⛔️می‌توانید پیام‌هایی که می‌خواهید از آن‌ها خروجی بگیرید را با زدن تیک انتخاب کنید و با با نزدن تیک، پیام‌هایی که نمی‌خواهید را دریافت نکنید. توجه داشته باشید که بیشتر شدن تعداد پیام‌ها بر حجم فایل و زمان پردازش تاثیر دارد.

🖼️تصاویر را ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍9764
🛡مرورگر FreeBrowser به شما امکان می دهد که بدون نیاز به #فیلترشکن یا #پراکسی به محتوای مسدود شده دسترسی داشته باشید. این سرویس ادعا دارد که بدون نیاز به ثبت‌نام و اعمال تنظیمات خاص می‌تواند پیچیده‌ترین سیستم‌های #فیلترینگ از جمله #چین و #ایران را دور بزند.

⬇️نسخه اندروید از طریق اپ پس‌کوچه

⬇️دانلود از گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍9542
📉در گزارش‌های قبلی انجمن تجارت الکترونیک، عملکرد ضعیف و ناکارآمدی شرکت مخابرات ایران در لایه Access، کاهش سرمایه‌گذاری در بخش زیرساخت تلکام، روند کند توسعه 5g و فیبر نوری و درنهایت عملکرد ضعیف و غیرشفاف شرکت ارتباطات زیرساخت از عوامل کندی #سرعت_اینترنت عنوان شدند.

🔴در #ایران بیش از ۹ میلیون اتصال ADSL وجود دارد که سرعت ۷۰ درصد از آن‌ها زیر 10mbps و بیش از ۳۰ درصد از آن‌ها با سرعتی کمتر از 6 mbps به اپراتور محلی متصل شده‌اند. محدودیت‌های این فناوری از رده خارج شده باعث شده سرعت آپلود کاربران همواره کمتر از 900kbps باشد.

🔴اختلالات عمدی از دیگر دلایل کندی اینترنت است. طبق محاسبات انجمن تجارت الکترونیک، هزینه اختلال روی HTTP/3 معادل خسارت روزانه‌ دو میلیارد تومانی در یک شرکت استارت‌آپی است. در بررسی‌های جدیدی که برای 3/HTTP صورت گرفته، به نظر می‌رسد رفتارهای سرویس‌دهنده‌های اینترنتی چندگانه بوده است.

🔴در این مرحله، ۵ سرویس CDN که از 3/HTTP پشتیبانی می‌کنند انتخاب شد و تست‌های متوالی روی دامنه‌هایی که از آن‌ها خدمات می‌گیرند انجام شد. در شبکه #ایرانسل تمامی درخواست‌های 3/HTTP به خارج از کشور با اختلال کامل همراه بود.

🔴در شبکه‌های همراه‌ اول درخواست‌های مربوط به دو سرویس‌دهنده Cloudflare و Fastly #اختلالات مقطعی داشت ولی در مقاطعی بدون مشکل بود. درخواست‌ها 3/HTTP به مقصد سرویس دهنده AWS با اختلال کامل همراه بود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍12637
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

چطور می‌توان قفل صفحه «اندروید» را با یک لایه امنیتی اضافه‌تر محافظت کرد؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍9836
🚨فیلترشکن Verde VPN به‌عنوان یکی از فیلترشکن‌هایی که در میان کاربران ایرانی محبوبیت زیادی کسب کرده بیش از ۵۰۰ هزار دانلود از #گوگل‌پلی دارد.

🚨بررسی‌های دقیق‌تر پس‌کوچه نشان می‌دهد که کاربران باید بسیار مراقب استفاده از این #وی‌پی‌ان باشند. این #فیلترشکن با دسترسی‌های غیرضروری، سیاست‌های #حریم_خصوصی مبهم و توسعه‌دهنده‌ای که اطلاعات شفافی ارائه نمی‌دهد، تهدیدی جدی برای حریم خصوصی و #امنیت_دیجیتال کاربران به شمار می‌رود.

🚨فیلترشکن Verde VPN توسط شرکتی به نام Azul Software ارائه می‌شود که در صفحه گوگل‌پلی، به‌عنوان "F1 TIRE AND CAR SERVICES" معرفی شده است. این شرکت که ظاهراً در قطر مستقر است، نه‌تنها به‌عنوان توسعه‌دهنده نرم‌افزار شناخته نمی‌شود، بلکه به حوزه‌ای نامرتبط یعنی خدمات خودرو متعلق است.

🚨یکی از نکات خطرناک در مورد Verde VPN، دسترسی‌های گسترده‌ای است که این برنامه از کاربران درخواست می‌کند. این برنامه به محتوای حافظه دستگاه، فایل‌ها، تصاویر، و حتی قابلیت تغییر یا حذف آن‌ها دسترسی دارد. همچنین، به دوربین دستگاه نیز دسترسی پیدا می‌کند و می‌تواند بدون اطلاع کاربر، تصاویر و ویدیوها را ضبط کند.

🔗جزییات بیشتر را پس‌کوچه بخوانید

🔗در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍12973
☄️آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA) توصیه‌های امنیتی جدیدی را برای کاربران #آیفون و #اندروید منتشر کرده است. خاموش و روشن کردن منظم تلفن همراه یک توصیه مهم در این شیوه نامه است! ممکن است فکر کنید که این توصیه‌ای ابتدایی است و شاید هم خنده‌دار به نظر برسد؛ اما مهم و کارآمد است.

❗️ این اقدام ساده می‌تواند به‌طور قابل توجهی از دستگاه شما برابر انواع خاصی از #بدافزار، به‌ویژه تهدیدات غیر مداوم محافظت کند. راه‌اندازی مجدد به پاکسازی بدافزارهای غیردائمی که برای کار به حافظه متکی هستند، کمک می‌کند. چنین بدافزارهایی معمولا در حافظه دائمی دستگاه ذخیره نمی‌شود، به همین دلیل با خاموش شدن و راه‌اندازی مجدد تلفن حذف می‌شوند.

❗️همه بدافزارها طوری طراحی نشده‌اند که پس از راه‌اندازی مجدد دستگاه روی آن باقی بمانند. برخی از بدافزارها صرفا در RAM دستگاه کار می‌کنند و با خاموش شدن دستگاه از بین می‌روند. این نوع تهدیدها به عنوان بدافزار غیر پایدار شناخته می شوند.

❗️ این رویکرد به‌ویژه در دفاع برابر حملات پیشرفته، مانند سوءاستفاده‌های با کلیک صفر، که در آن بدافزار می‌تواند بدون هیچ‌گونه تعاملی از جانب کاربر روی دستگاه نصب شود، اهمیت دارد.

❗️ توجه کنید راه‌اندازی مجدد راه حلی برای مقابله با همه بدافزارها نیست. بدافزارهای دائمی می‌توانند از راه‌اندازی مجدد جان سالم به در ببرند، زیرا خود را در لایه‌های عمیق‌تر دستگاه، مانند سیستم عامل یا فایل‌های اصلی سیستم عامل جاسازی می‌کنند.

❗️به‌روزرسانی منظم سیستم عامل و نرم‌افزارهای دستگاه مهم‌ترین اقدام است. به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار، بخش عمده‌ای از آسیب‌پذیری‌هایی را که #مهاجمان_سایبری می‌توانند از آن‌ها سوءاستفاده کنند، رفع می‌کند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍14948
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵مرورگر Ceno از فناوری #همتا‌به‌همتا برای ذخیره و توزیع محتوای وب به صورت محلی استفاده می‌کند. این بدان معنی است که وقتی یک کاربر در یک منطقه خاص به یک محتوا (مانند یک صفحه وب یا یک ویدیو) دسترسی پیدا کرد، بدون نیاز به دسترسی به سرور اصلی در خارج از کشور، در دسترس سایر کاربران #مرورگر_سنو در همان منطقه قرار می گیرد.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵این نه تنها سرعت دسترسی به سایت‌های پربازدید را افزایش می‌دهد، بلکه میزان داده‌های انتقال‌یافته از طریق اتصالات بین‌المللی را نیز به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد که منجر به کاهش هزینه‌های اینترنت می‌شود. این امر به ویژه در کشورهایی که دارای #اینترنت_ملی هستند یا با پهنای باند اینترنت بین‌المللی محدود روبه‌رو هستند، بسیار سودمند است.

⬇️دانلود از پس‌کوچه

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
81👍68
2025/07/14 17:31:27
Back to Top
HTML Embed Code: