Telegram Web Link
▫️برجای ماندگان: سالمندانی که نمی‌توانند بروند

▫️سالمندان در دوران جنگ، از جمله گروه‌های آسیب‌پذیر محسوب می‌شوند؛ بسیاری از آن‌ها ممکن است به دلایل جسمی، روانی یا اجتماعی امکان خروج از مناطق ناامن را نداشته باشند و ناگزیر در خانه‌های خود باقی بمانند. نسیبه زنجری_استادیار مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی_، با تعبیر «سالمندان برجای‌مانده»، به این گروه اشاره می‌کند. در گفت‌وگویی با او، به بررسی دشواری‌های سالمندان در شرایط جنگی و راهکارهایی برای ایمن‌سازی و بهبود شرایط زندگی آن‌ها در خانه پرداختیم.

🔻ادامه متن را از این لینک یا اسلایدها بخوانید

@rahmaninstiute
3
مؤسسهٔ رحمان
Photo
📣مخاطبان گرامی

▫️با توجه به شرایط پیش‌ آمده تاریخ برگزاری دوره «آموزش مداخله‌گری اجتماعی در خشونت خانگی» تغییر پیدا کرده است.

تاریخ جدید شروع دوره و اطلاعات تکمیلی به زودی منتشر خواهد شد.

🌐موسسه رحمان در تلگرام | بله| اینستاگرام
2
عاشورا؛ آینۀ تکثر و تنوع جامعۀ ایرانی


فرهنگ شیعی از آن دسته فرهنگ‌های دینی است که «مناسک» در آن جایگاه فوق‌العاده‌ای دارد. یک دلیل آن کارکرد هویتی مناسک است. شیعیان در طول تاریخ و از طریق مناسک اختصاصی و مذهبی، هویتی خاص برای خود شکل داده‌اند؛ مناسکی که به بیانی در حفاظت از «خود» به عنوان «اقلیت» ایجاد شدند و این رویه‌ای است که هر جامعۀ در اقلیتی برای حفظ خود، برای جلوگیری از انحلال در جامعۀ اکثریت و برای مقابله با تهدیدهایی که موجودیت آن جامعه را هدف گرفته‌اند، در پیش می‌گیرد. یعنی برای حفاظت از خود سازوکارهایی برای ایجاد تمایز خلق می‌کند.

🔻ادامه متن را از این لینک یا اسلایدها بخوانید.

@rahmaninstitute
👎4👍3👏21
مؤسسهٔ رحمان
فصل زندگی/ قسمت دوم – رادیو رحا/ از خط تولید تا خط مطالبه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▫️کارگران در سایت کارزار چه خواسته‌هایی را مطرح می‌کنند؟ پرتکرارترین کارزارهای حوزه کار چیست؟ حامد بیدی_مدیرعامل پلتفرم کارزار_ در این باره توضیح می‌دهد.

🔻فایل کامل این مصاحبه را در قسمت جدید پادکست رادیو رحا با عنوان «از خط تولید تا خط مطالبه» بشنوید:
https://castbox.fm/vd/822823034

@rahmaninstitute
1
▫️عدالت محیط‌زیستی چیست؟ و چه‌کسانی از آن محروم‌اند؟

▫️چه کسانی بیشترین آسیب را از تخریب محیط‌زیست در ایران می‌بینند؟ آیا همه گروه‌های اجتماعی به یک اندازه در تصمیم‌گیری‌های زیست‌محیطی سهم دارند؟ وقتی جنگل‌خواری، ساخت‌وساز بی‌رویه و سیاست‌های توسعه‌محور به زندگی عشایر، اقوام بومی و حاشیه‌نشین‌ها آسیب می‌زند، از چه عدالتی می‌توان سخن گفت؟ عدالت محیط‌زیستی فقط تقسیم منابع نیست؛ مسئله شنیده شدن، دیده شدن و به رسمیت شناختن هم هست. این متن به ابعاد نادیده‌گرفته‌شده این عدالت در ایران می‌پردازد.

🔻 ادامه متن را از این لینک یا اسلایدها بخوانید

@rahmaninstitute
3👍1
2025/07/09 19:03:05
Back to Top
HTML Embed Code: