Telegram Web Link
اثر دومینویی

یه سری کارهای به ظاهر کوچک، معمولا عامل اصلی تغییرات بزرگ هستند. مثلا زمانی در کشور ما اجبار بود که کارمندان کراوات بزنند. همین!

وقتی کسی کراوات میزد با خودش میگفت زشته که با کراوات باشم اما پیراهن و شلوارم چروک باشه ، زشته با این ظاهر رسمی ریش و موهام اصلاح نباشه ، زشته که کفشم واکس زده نباشه ، زشته که بوی خوب ندم…

و همین یه کراوات به صورت دومینویی کل ظاهر یه شخص رو مرتب و شیک میکرد.

تو زندگیمون چه کارهایی هست که مثل دومینو روی همه چی تاثیر میذاره؟ ممکنه اگه نوشابه نخوریم با خودمون بگیم حالا من که نوشابه نمیخورم حیفه بقیه چیزا رو هم رعایت نکنم…! یا نیم ساعت ورزش ممکنه روی حس و حال ، روابط ، راندمان کاری و… تاثیرات شگرفی بذاره…

دَرهای بزرگ، روی لولاهای کوچیک میچرخن!


@SCMEDIA
پوستر باشگاه النصر یک کلاس درس برای باشگاه‌های ایرانی است نه خبری از به آتش کشیدن سی و سه پل است نه جادو و جمبل!

از عباس کیارستمی تا مخملباف و سبزیان!
خانه دوست کجاست؟!

☑️ @persiannbloomberg
بلومبرگ فارسی✔️
Forwarded from چند ثانیه
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from @Ayeh_hay_sher_2 (𝐒𝐚𝐝𝐚𝐟)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بعد از دو روز از درگذشت #ایرج_رضایی، حالا #منوچهر_والی_زاده را هم از دست دادیم.

دو صدای شاخص و خاطره‌انگیز هنر دوبله😔
#نام_و_خاطرشان_جاودان🥀🖤

@Ayeh_hay_sher_2
#امید
#HOPE

روییدن جوانه و گل، در کیسه سیمان کنار باغچه ... 😍

@SCMEDIA
💚فِي بُيُوتٍ أَذِنَ ٱللَّهُ أَن تُرۡفَعَ وَيُذۡكَرَ فِيهَا ٱسۡمُهُۥ يُسَبِّحُ لَهُۥ فِيهَا بِٱلۡغُدُوِّ وَٱلۡأٓصَالِ💚 (سوره نور، آیه ۳۶)
[ترجمه: خانه هايى كه خداوند اجازه داده بلندپايه گردند و نام او در آنها ذكر شود. در آن خانه ها بامدادان و شامگاهان اورا به پاكى مى‌ستايند]

🏛معبد چند هزار ساله #آفرودیت (خدای عشق)، متعلق به دوران تاریخی (۳۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح ع)، که بعدها ابتدا به کلیسای مریم باکره (س) و سپس آناستازیا تغییر نام داد. در سال ۱۹۲۰ کلیسا و برج ناقوس بازسازی شد. بعدها مدرسه ای در کنار آن ساخته شد (توضیحات بیشتر، در اسلاید دوم)

#لاپیدوس (لپتا)، #قبرس

#Lapithos #Cyprus

@SCMEDIA
Forwarded from ربات حذف ✂️
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نصرالله پورجوادی، پژوهشگر، نویسنده و استاد بازنشسته دانشگاه، روز شنبه چهارم اسفندماه در برنامه «شب دانشکده ادبیات و علوم انسانی» گفت: «بعد از انقلاب به دانشگاه و دانشگاهیان جفا شده است. در این سال‌ها دانشگاه زن صیغه‌ای جمهوری اسلامی بوده. کشوری که دانشگاهیان آن را اداره نکنند، رو به نابودی است.»
او افزود: «چیزی که از آن غفلت شده، فلسفه ایرانی است. ایران از قدیمی‌ترین تمدن‌های بزرگ جهان است که زبان و دین و فلسفه و هنر دارد.»
"رها کن زین شب تیره، رهامان"

بخشی از موسیقی فیلم سفیر
ساخته کامبیز روشن‌روان
بیا ای تک‌سوارِ جاده‌ی نور
جدا کن بندها، از دست و پامان
بتاب ای چشمه‌ی خورشیدِ خون‌رنگ
رها کن زین شب تیره، رهامان

بیا ای جوهرِ آزادمردی
به خون صحرایِ آزادی بپوشان
به شبگیرانِ در زنجیر امّیدی
به هر دریای دل‌مرده چو طوفان

بتاز ای تندرِ ابرِ شجاعت
ببار ای میغ تا شامِ اسیری(؟)
ببار ای چشمه‌ی پاکِ رهایی
ببار آن سان که صحرا را بگیری

شبِ تیره، سرودِ روشنی باش
به خوابِ ما طلوعی دیدنی باش
بتاز ای خشمِ بر حق، اوجِ فریاد
بزن بر هم بساطِ ظلم و بیداد

بخشی از موسیقی فیلم سفیر ساخته کامبیز روشن‌روان
آدما راست یا چپ افراطی میشن چون تنبلن. مغزا حال فکر کردن نداره، یه جواب قطعی می‌خواد که همه چی رو راحت توضیح بده. درحالی‌که حقیقت معمولاً همون وسطه، پر از استثنا و دردسر، و هیچ‌کس حوصله‌شو نداره.

🔗 لیلیت (@DirtyLilacc)


@SCMEDIA
Forwarded from ورزش سه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴کری‌خوانی پرسپولیس پس از دربی: تهران قرمز است

🆔@varzesh3
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پنج چیزی که هوش مصنوعی در آن‌ها هیچ کمکی به کسب‌وکار ما نخواهد کرد

۱. ایجاد روابط انسانی عمیق
هوش مصنوعی می‌تواند تعاملات اولیه را ساده کند، اما جایگزین روابط انسانی عمیق و احساسی نمی‌شود. ارتباطات صمیمانه و اعتمادسازی بین شما و مشتریان نیازمند تماس انسانی است.

۲. خلاقیت و نوآوری منحصر به فرد
هوش مصنوعی می‌تواند داده‌ها را تحلیل کند و پیشنهادهایی بدهد، اما خلاقیت‌های کاملاً نوآورانه و ایده‌هایی که از ذهن انسانی نشأت می‌گیرند، همچنان خارج از توانایی آن است.

۳. درک ظرایف فرهنگی و اجتماعی
هوش مصنوعی ممکن است در تفسیر دقیق تفاوت‌های فرهنگی و اجتماعی دچار خطا شود، به‌ویژه در کشورهایی با تنوع زیاد مانند کانادا. تصمیم‌گیری‌های حساس به این زمینه‌ها نیازمند درک انسانی است.

۴. هدایت تیم و مدیریت افراد
انگیزش کارکنان، حل تعارضات و ایجاد یک محیط کار سالم نیازمند مهارت‌های انسانی است که هوش مصنوعی نمی‌تواند به آن دست پیدا کند.

۵. پیش‌بینی‌های بدون داده کافی
هوش مصنوعی برای تصمیم‌گیری به داده‌های گذشته نیاز دارد. در مواجهه با مسائل جدید و بدون اطلاعات کافی، نمی‌تواند پیش‌بینی‌های موثر انجام دهد یا تصمیمات راهبردی بگیرد.

@SCMEDIA
Forwarded from Narges Malekzadeh
‏و گفت نماز و روزه بزرگ است؛ لیک کبر، حسد و حرص از «دل» بیرون کردن نیکوتر است.

#تذکرة_الاولیاء
#عطار_نيشابورى

https://www.tg-me.com/nargesmalakzade
«عزرائیل»
(درباره‌ی رفتن جواد ظریف)

من جواد ظریف را دوست دارم چون یک سیاستمدار حرفه‌ای در طراز جهان است. اما خیلی از دوستان من از جواد ظریف بدشان می‌اید چون معتقدند که او دروغ می‌گوید.
نمی‌دانم چند سیاستمدار راستگو در جهان وجود دارد! یا اساسا یک سیاستمدار را بخاطر مواعظ اخلاقی‌ش در ستایش راستگویی و نکوهش دروغ برمی‌گزینند یا مهارتش در سیاست‌ورزی؟
کدام کارگردان سینما راست گفته است؟ کدام رمان معروف تاریخ ادبیات جهان داستانی سراسر واقعی را نوشته است؟ کدام تابلو نقاشی عین واقعیت محض را باز می‌تاباند؟ شما پیش کدام جراح ماهر و حاذق می‌روید تا او به شما درس اخلاق بدهد؟
در فیلم لینکلن ساخته‌ی استیون اسپیلبرگ، آبراهام لینکلن متمم الغای برده‌داری را در کنگره به تصویب می‌رساند. سناتور اصلاح‌طلب سرسخت و لیدر مبارزه با برده‌داری شب پیروزی که مردم در خیابانهای واشنگتن جشن گرفته‌اند، در بستر خواب، به همسرش که رنگین پوست است، به این مضمون می‌گوید: امروز برده‌داری بوسیله‌ی درستکارترین فرد امریکا با کثیف‌ترین شیوه‌‌ها لغو شد. چون لینکلن به تمام مخالفان رشوه داد تا بر علیه برده‌داری رأی بدهند.
چه از جواد ظریف و حسن روحانی خوشمان بیاید یا نیاید آنها با انواع و اقسام شیوه‌ها و تلاش‌ها بالاخره برجام را امضا کردند و دستکم برای چند سال ملت، نفسی کشیدند.
قبلا هم گفته‌ام مهمترین دشمن جواد ظریف، نتان یاهو است. چون جواد ظریف زبان و ادبیات سیاست بین‌الملل را می‌داند و قدرت رسانه را می‌شناسد و در استفاده از آن مهارت دارد.
در طول یکی دو دهه‌ی اخیر هرجایی که حرکت مشکوک و خسارت باری وجود داشته است بایستی ردپای نتان‌یاهو و اسرائیل را در آنجا جست. از تبریک مرگ ملک عبدالله پادشاه فقید عربستان در نمازجمعه‌ی تهران، برآمدن محمود احمدی‌نژاد و ماجرای هولوکاست و هرز صدها میلیارد دلار ثروت ملی، حمله به سفارت انگلستان و عربستان تا حملات پیاپی به سیاستمدارانی مثل جواد ظریف!
امریکایی‌ها اسرائیل را ایزرائیل تلفظ می‌کنند که خیلی نزدیک به جناب عزرائیل خودمان است.
به گمانم حضرت عزرائیل هر وقت فرصت کند یک آدم به‌درد بخور را در ایران ترور می‌کند.

نویسنده: محمدحسین غیاثی
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

https://www.tg-me.com/MohammadHossein_Ghiasi
🔴راه درست!

متاسفانه تاریخ سیاسی اجتماعی ایران را همواره تنها زورمندان نگاشته‌اند.

اگر بگویم همین راه درست است، پای برروی تمامی مبانی اندیشه‌ایم گذاشته‌ام و البته این را نخواهم گفت. لیکن گویا زمین سخت سیاست در ایران تنها با همین حرف زور نرم می‌شود!

📌جناب دقیقی در چندسال پیش دقیق گفت:

ز دو چیز گیرند مر مملکت را
یکی پرنیانی یکی زعفرانی
دو چیزست کو را ببند اندر آرد
یکی تیغ هندی دگر زرّ کانی


@kherad_jensi
@seyyedhashemfirouzi
چگونه تغییراقلیم برخی از تمدن‌های بزرگ جهان باستان را به پایان رساند؟ «حسن فاضلی نشلی»، باستان‌شناس و عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران، توضیح می‌دهد

داستان مرگ ناگهانی اکد و شهر سوخته
| مریم جلیلوندفرد |

🔺«شهر سوخته» را یکی از عجیب‌ترین تمدن‌های کهن بشری در جنوب‌شرق ایران می‌دانند. تمدنی با پنج هزار سال قدمت و مردمانی بسیار پیشرفته در مقایسه با تمدن‌های هم‌دوره‌شان! که در علم، صنعت و اقتصاد حرف اول را می‌زدند. در هنر چنان پیشرو بودند که در جامی زیبا نخستین انیمیشن جهان را خلق کردند. کشفیات این شهر باستانی نشان می‌دهد ساکنانش جمجمه جراحی و چشم‌ مصنوعی طراحی می‌کردند. اما شهر سوخته با تمدن عجیب و پیشرفت‌هایی که داشت، یکباره از صفحه روزگار ناپدید شد. باستان‌شناسان سالیان طولانی گورها و تپه‌های شهر سوخته را ‌کاویدند تا شاید دلیلی محکم و قانع‌کننده برای فروپاشی ناگهانی تمدن بزرگ مردمان شهر سوخته پیدا کنند؛ چراکه تمدن شهر سوخته با آن‌همه ویژگی‌های منحصر‌به‌‌فرد تمدنی، هیچگاه نتوانست در طول تاریخ احیاء شده و به اوج شکوفایی بازگردد.

🔺باستان‌شناسان براساس یافته‌های علمی می‌گویند چراغ زیباترین و روشن‌ترین تمدن بشری جهان در شرق ایران ناگهان و برای همیشه خاموش شد و از هزاره‌های گذشته تا آغاز دوره اسلامی در دل تاریکی فرو رفت. به‌اعتقاد آنها، شهر سوخته تنها تمدنی نبود که به این سرنوشت محکوم شد، بلكه تمدن اکد در بین‌النهرین به‌عنوان بزرگترین تمدن بشری جهان نیز دچار همین سقوط تاریخی شد. اما دلیل نابودی این تمدن‌ها چه بود؟ این گزارش براساس مستندات علمی و در گفت‌وگو با «حسن فاضلی نشلی» پاسخ‌هایی برای این سؤال دارد.

گزارش کامل را در سایت «پیام ما» بخوانید.
https://payamema.ir/payam/128058

#میراث_فرهنگی #باستان‌شناسی #شهر_سوخته #جیرفت #پیام_ما
@payamema
4_6032758497580419469 (1).pdf
850.1 KB
با توجه به این ایام و پخش سریال معاویه این نوشته مختصر تا حدی می‌تواند ابعاد شخصیتی معاویة بن ابی‌سفیان را نشان دهد.
معاویة بن ابی‌سفیان پژوهشی مختصر درباره ابعاد شخصیتی معاویه است. این کتاب درصدد یافتن مصداقی برای حدیث: «أول من یغیر سنتي رجل من بني‌أمیة» است.
هزینه استفاده از فایل تنها یک صلوات هدیه به روح ملکوتی حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیهاست.
https://www.tg-me.com/joinchat-UmlD7YKiYShe9xO6
2025/07/04 12:30:42
Back to Top
HTML Embed Code: