Telegram Web Link
Forwarded from فرهیختگان
ناصر دانشفر

این دوازده تن بناست با کار کارشناسی و اطلاعاتی که دستگاه‌های مسئول در اختیار آنان قرار می‌دهند،صلاحیت افرادی را احراز نمایند که قرار است سکان قوهٔ مجریه را در چهار سال آینده عهده‌دار گردد.
اگر از دست‌پخت این شورا و نتایج تشخیص آنها که منجر به قدرت رسیدن رؤسای جمهور بی‌بصیرت و ساکت فتنه، منحرف،لیبرال و برانداز گردیده،بگذریم و تنها به کارنامهٔ رئیس‌جمهور فقید نگاهی اجمالی داشته باشیم،کاملاً مشخص می‌گردد که سپردن کار به افراد غیرمتخصص، پیامدی جز ناکارآمدی و ویرانی یک کشور نمی‌تواند داشته باشد.
من و شما اگر بنا باشد که از صحت و سلامت خود اطلاع موثق و قابل اعتمادی داشته باشیم، قطعاً به سراغ بهترین آزمایشگاه‌ و پزشکان حاذق می‌رویم. پس منطق حکم می‌کند اگر روال بر این باشد که گروهی بخواهند صلاحیت افرادی را بررسی کنند که خود را کاندیدای ریاست‌جمهوری کرده‌اند،باید به تمامی زوایا و جوانب مسئولیتی این قوه آشنایی کامل داشته باشند.
اجازه هست بپرسم این حضرات تا چه اندازه به حوزه‌های مدیریت، اقتصاد، سیاست خارجی، فرهنگ و هنر اشراف دارند که این امر حیاتی به آنها محول گردیده است؟




#فرهیختگان راهی به رهایی
Forwarded from تاریخ معاصـر ایران
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گزارشی تاریخی از زندگی میرحسین موسوی، نقاش سیاستمدار..

نقاشی‌های انتزاعی(آبستره)، نقش‌مایه‌های اصیل ایرانی، نقاشی‌های عرفانی-مذهبی، رنگ و بوی معنوی، خط‌نگاره‌ها.

آثار میرحسین در نمایشگاه‌ها: 

آثار نقاشی:
تالار قندریز، حسینۀ ارشاد، فرهنگستان هنر برلین با عنوان:«تأملاتی برای آزادی»

طرح‌های معماری میرحسین موسوی:
فرهنگستان صبای تهران..
بناهای: سازمان آب اصفهان، کانون فرهنگی توحید، بقعۀ شهدای هفتم تیر در بهشت زهرا، دانشگاه شاهد، مسجد سلمان فارسی.

رئیس آکادمی هنر برلین:
کارهای موسوی، نمادِ «تواضع و ایمان، تجربۀ درونی، مکاشفه در تنهاییِ خود.»

نقاشی‌های او هم چنان ادامه دارد...

#تاریخ_معاصرایران 👇👇👇
📚https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEEhqxx3Z00nJrdwFg
Forwarded from Zoomit | زومیت
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸مردم جهان سه گروه بیشتر نیستند. گروهی هستند که دانش و بینش و فضیلت را برای آن می‌خواهند که از آن، خود لذت ببرند و کام جان را شیرین کنند و در آغوش لذایذ معنوی روزگار را به خوشی بگذرانند و البته این گروه شریفترین مردم جهانند .

گروه دوم کسانی هستند که هرگز از دانش و برتری اخلاقی لذت نبرده و در این میدان هم دعوی ندارند و مردمی بی‌آزارند که به سادگی می‌آیند و به سادگی می‌روند و زیانی به کسی نمی‌رسانند همچنان که سودی هم نمی‌بخشند.

گروه سوم مردمی‌اند میانه این دو گروه یعنی کسانی که دعوی دانش و برتری دارند و اندکی هم در پی دانش می‌روند و تنها به برتری ظاهری به اندازه‌ای که مردم پی به باطن خبیث و پستشان نبرند قناعت می‌کنند و دانش را برای تأمین منافع و زندگی مادی خود و التذاذ جسمانی و به عبارت دیگر سور چرانی و شکم خوارگی و حلق و جلق و دلق می‌خواهند. مطلقا این گروه خراج جامعه انسانی و سرچشمه همه بدبختی‌ها و تیره‌روزی‌ها هستند.

رمان «نیمه راه بهشت»
نوشته سعید نفیسی
زادروز سعید نفیسی
ویدیو: بخش‌هایی از برنامه رادیویی در مکتب استاد با حضور سعید نفیسی
@sahandiranmehr
برخی والدین امروزی، خود نیاز به تربیت دارند !!!

در منزل دوستی که پسرش دانش‌آموز ابتدایی بود و داشت تکالیف درسی‌اش را انجام میداد بودم

زنگ منزل را زدند و پدر بزرگ خانواده از راه رسید.
پدربزرگ با لبخند، یک جعبه مداد رنگی به نوه اش داد و گفت: این هم جایزۀ نمرۀ بیست نقاشی‌ات.

پسر ده ساله، جعبۀ مداد رنگی را گرفت و تشکر کرد
و چند لحظه بعد گفت:
بابا بزرگ
باز هم که از این جنس‌های ارزون قیمت خریدی
الان مداد رنگی‌های خارجی هست که ده برابر این کیفیت داره.

مادر بچه گفت:
می‌بینید آقاجون؟
بچه‌های این دوره و زمونه خیلی باهوش هستند.
اصلا نمی‌شه گولشون‌زد و سرشون کلاه گذاشت.

پدربزرگ چیزی نگفت.

برایشان توضیح دادم که این رفتار پسر بچه نشانۀ هوشمندی نیست،
همان طور که هدیۀ پدربزرگ برای گول زدن نوه‌اش نیست.

و این داستان را برایشان تعریف کردم

آن زمان که من دانش‌آموز ابتدایی بودم،
خانم بزرگ گاهی به دیدن‌مان می‌آمد و به بچه‌های فامیل هدیه می‌داد،
بیشتر وقت‌ها هدیه‌اش تکه‌های کوچک قند بود.

بار اول که به من تکه قندی داد

یواشکی به پدرم گفتم: این تکه قند کوچک که هدیه نیست

پدرم اخم کرد و گفت: خانم بزرگ شما را دوست دارد
هر چه برایتان بیاورد هدیه است،

وقتی خانم بزرگ رفت،
پدر برایم توضیح داد که در روزگار کودکی او، قند خیلی کمیاب و گران بوده و بچه‌ها آرزو می‌کردند که بتوانند یک تکه کوچک قند داشته باشند.

خانم بزرگ هنوز هم خیال می‌کند که قند، چیز خیلی مهمی است.

بعد گفت: ببین پسرم
قنددان خانه پر از قند است،

اما این تکه قند که مادرجان
داده با آنها فرق دارد،
چون نشانۀ مهربانی و علاقۀ او به شماست.
این تکه قند معنا دارد ،
آن قندهای توی قنددان فقط شیرین هستند
اما مهربان نیستند.

وقتی کسی به ما هدیه می‌دهد،
منظورش این نیست که ما نمی‌توانیم، مانند آن هدیه را بخریم،
منظورش کمک کردن به ما هم نیست.
او می‌خواهد علاقه‌اش را به ما نشان بدهد
می‌خواهد بگوید که ما را دوست دارد
و این، خیلی با ارزش است.

این چیزی است که در هیچ بازاری نیست
و در هیچ مغازه‌ای آن را نمی‌فروشند.

چهل سال از آن دوران گذشته است و من هر وقت به یاد خانم بزرگ و تکه قندهای مهربانش می‌افتم،
دهانم شیرین می‌شود،
کامم شیرین می‌شود،
جانم شیرین می‌شود.....

ﻫﻤﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﭘﻮﻟﺪﺍﺭ ﺷﻮﻧﺪ ﻭﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ "ﺑﺨﺸﻨﺪﻩ "ﺷﻮﻧﺪ؛
ﭘﻮﻟﺪﺍﺭﯼ ﯾﮏ ﻣﻬﺎﺭت است ﻭ ﺑﺨﺸﻨﺪﮔﯽ ﯾﮏ ﻓﻀﯿﻠﺖ

ﻫﻤﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﻪ " ﻓﻬﻤﯿﺪﻩ " ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻧﺪ؛ ﺑﺎﺳﻮﺍﺩﯼ ﯾﮏ ﻣﻬﺎﺭت است ﺍﻣﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﮔﯽ ﯾﮏ ﻓﻀﯿﻠﺖ

ﻫﻤﻪ ﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﻪ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺯﯾﺒﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻨﺪ؛
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﯾﮏ ﻋﺎﺩت است ﺍﻣﺎ ﺯﯾﺒﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﯾﮏ ﻓﻀﯿﻠﺖ...


@danaeeii
Forwarded from سخنرانی‌ها
✍️ مصطفی مهرآیین

🖊 در این شرایط سیاسی چه می توان کرد


@sokhanranihaa
1️⃣ در چهل و پنج سال گذشته، مردم و نظام سیاسی به اشکال متفاوت از قبیل شرکت در جنگ، انتخابات، مراسم های حکومتی، اعتراضات سیاسی- اجتماعی، پیشبرد نظم بوروکراتیک، تحمل فشارهای اقتصادی و سیاسی و.‌.در رابطه تخاصمی یا همکاری با یکدیگر بوده اند.اکنون پس از چهل و پنج سال و با از سر گذراندن تمام این ماجراها مردم و نظام سیاسی به "وضعیت حل مسائل بنیادین سیاسی" یا همان " تعیین ماهیت نظام سیاسی" رسیده اند که مساله کاملا و مطلقا مربوط به حوزه " سیاست" است.بنابراین، با ایجاد دوباره "پارازیت اصلاح طلبی" و تقلیل مسائل به شیوه " مدیریت دولت" و شیوه اجرایی مدیریت کشور و بحث درباره روابط خارجی و اقتصاد و فساد و پاک بودن و نبودن کاندیداها به مردم و حتی خود نظام سیاسی کشور در معنای عام آن یعنی همان نظم کشور خیانت نکنید.


2️⃣ اینکه اسامی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری کشور به افراد دست چندم سیاسی چون قالیباف و جلیلی و پزشکیان و قاضی زاده و پور محمدی و زاکانی تقلیل یافته و گفتمان سیاسی کشور حول افشای فساد و شیوه اجرای برنامه توسعه و ...دور می زند و نشانگرهای زبانی سیاست به حد واژگان ابتدایی پاکدست و داشتن توان ذهنی و مبارزه با غرب،و....تنزل یافته اند، به آن معناست که سیاست پایان یافته و نظام سیاسی موجود با بحران خود " سیاست" روبروست.این مهمترین خواست مردم است: بازاندیشی در ماهیت نظام سیاسی.بنابراین، حالا که کشور و سیاست آن در این بزنگاه تاریخی به مرحله گفتگو درباره مسائل بنیادین خود رسیده است با پارازیت انتخاب رئیس جمهور اصلاح طلب یا اصول گرا و هوایی کردن نظام سیاسی یا انداختن دغدغه اقتصادی در ذهن مردم به مردم و کشور خیانت نکنید و با کنار کشیدن از انتخابات به طور عقلانی و بدون ایجاد هر گونه هزینه خیابانی برای مردم و کشور اجازه دهید مسائل در وضعیت صلح حل شود.نظام سیاسی هم اگر اندکی عقلانیت داشته باشد می داند که باید چه کند که کشور از دست نرود.حل نشدن این مسائل بنیادین و تلنبار شدن این مسائل سیاسی و بزک کردن دوباره فضای سیاسی فقط یک نتیجه دارد و آن هرز رفتن توان کشور و نابودی آن بخاطر ناتوانی برخی افراد در تحلیل مسائل بنیادین سیاسی و نداشتن شجاعت ابراز مسائل بنیادین سیاسی است.نظام سیاسی اگر می خواهد در وضعیت صلح حکومت کند باید ایده تغییر بنیادین را بپذیرد و به خواست مردم و نه خود احترام بگذارد.

.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @mostafamehraeen
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹
Forwarded from Parvazi
📝📝📝یک گام به پیش

🔻🔻🔻یادداشتی از علی‌رضا علوی‌تبار منتشر شده در وب‌سایت #مشق_نو

1️⃣ایران نیازمند «اصلاحات بنیادی» است. مشکلات در هم پیچیده و تثبیت‌شده‌ ایران که هر کدام با فشار و حمایت «گروه ذی‌نفع» قدرتمندی تداوم یافته و در مقابل هر راه‌حلی مقاومت می‌کند، با تغییر برخی از مسئولان سیاسی و برخی از راهبردها و خط‌مشی‌ها قابل حل نیستند. باید نظام تصمیم‌گیری و اداره امور عمومی به‌گونه‌ای بنیادی تغییر کند. حداقل تغییرهای ضروری همان است که در پانزده محور بیانیه آقای سیدمحمد خاتمی آمده است.

2️⃣اصلاحات بنیادی هنگامی به‌گونه‌ای مسالمت‌آمیز در کشور تحقق خواهد یافت که نخست در درون حکومت درکی از این واقعیت پیدا شود که تداوم وضع موجود منجر به «بحران» و در نهایت «فاجعه» خواهد شد. پس از پیدایش این درک، گرایشی برای «بهبودخواهی حکومتی» شکل بگیرد و آمادگی پذیرش تغییر پدید آید، حداقل با هدف بقای بلندمدت. از سوی دیگر، نیروهای اجتماعی دگرگونی‌‌خواه بتوانند سازمان‌یافته و منضبط و با «آرمان‌گراییِ واقع‌بینانه» جنبش اجتماعی قدرتمندی را با بهره‌گیری از همه ابزارهای مسالمت‌جویانه پیش‌ ببرند. با همسویی این دو (بهبودخواهی حکومتی و جنبش اجتماعی)، در نقطه‌ای، توافقی ملی برای دگرگونی مسالمت‌آمیز و کم‌هزینه شکل می‌گیرد و آهسته و پیوسته در مسیری پرسنگلاخ پیش می‌رود.

3️⃣ریاست قوه مجریه در بهترین وضعیت حدود بیست درصد اختیار و اقتدار برای تصمیم‌گیری کلان در کشور خواهد داشت. در حالی‌که در واقعیت مدت‌هاست که بخشی از اختیارات ریاست جمهوری از او گرفته شده است. سکانداری سیاست خارجی، هدایت اصلی‌ترین دستگاه امنیتی کشور، ریاست بر نیروی انتظام‌بخش جامعه (که به غلط نیروی نظامی تصور می‌شود) و... از جمله این اختیارات هستند. رئیس‌جمهور بدون بازگشت این اختیارات بسیار ضعیف‌تر از تعریف رسمی است که از او می‌شود. به‌ویژه اگر با مجلسی مواجه باشیم که در فرآیندی بیشتری شبیه به انتصاب و نه انتخاب، شکل گرفته است، با محدودیت و دشواری بیشتری در تصمیم‌گیری توسط رئیس‌جمهور روبرو خواهید بود. مجلسی که به واقع نماینده همه مردم باشد، قدرت رئیس‌جمهور را به‌شدت افزایش می‌دهد.

4️⃣آیا معنای این سخنان بی‌توجهی به انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو است؟ خیر. عبور یکی از نامزدهای مهم‌ترین تشکل اصلاح‌طلبان از سد شورای نگهبان، فرصتی را پدید آورده است که باید حداکثر بهره‌گیری را از آن کرد. در این زمینه می‌تواند به چند محور توجه کرد:

🖊الف. نظام اداره امور عمومی در ایران، نظامی ایستا و فاقد کشمکش و تعارض درونی نیست. اگر تغییری در بخشی از این نظام (سیستم) اتفاق بیافتد، هماهنگی میان بخش‌های مختلف را دچار اختلال می‌کند و مانع می‌شود که هر بخشی با «بازتولید» خود در بخش‌های دیگر مشکلات را تثبیت کرده و تداوم ببخشد. به علاوه دگرگونی در یک بخش از سیستم به انتقال دگرگونی به بخش‌های دیگر یاری می‌رساند. به بیان روشن‌تر یک تغییر (حتی کوچک) در شرایط یک سیستم پویا و دارای تعارض درونی، می‌تواند به تغییرات بیشتر و بزرگ‌تر منجر گردد. بنابراین از هر تغییری، حتی کوچک، باید استقبال کرد.

🖊ب. می‌توان این انتخابات را به فرصتی برای «احیای گفتمان جمهوریت» تبدیل کرد. فعالیت در این انتخابات می‌تواند به فرصتی برای آموزش و تقویت اعتماد به نفس «جمهور» تبدیل شود. با پیروزی در این انتخابات می‌توان «امید» را بازسازی کرد و از مردم منفعل و درمانده، شهروندانی ذی‌حق و مسئول ساخت. باید به مردم آموخت که خشم چیزی را تغییر نمی‌دهد، تلاش است که به دگرگونی منجر می‌شود. تلاش برای همراه کردن دیگران با خود و برداشتن گام‌های سنجیده با باز نگه داشتن چشم‌ها. فرصت انتخابات، فرصتی بسیار مناسب و کم‌هزینه برای تبدیل «خشم» به «تلاش دسته‌جمعی» است. مردم درمانده، ناامید، خسته و خشمگین فقط برای تخریب به‌کار می‌آیند؛ ایران دیگر تحمل تخریب و خشم رها شده را ندارد. باید تمرین کنیم و چه فرصتی بهتر از این.

🖊پ. درست است که حداکثر اختیار و اقتدار ریاست جمهوری بیست درصد از نظام تصمیم‌گیری است، اما بیست درصد کم نیست. می‌توان با داشتن تیم قدرتمند و کاردان بخشی از مصائب مردم را کم کرد. تغییر را می‌توان از حوزه‌هایی شروع کرد که مقاومت کمتری در آن‌ها وجود دارد. می‌توان به‌جای تغییرات پر سروصدا، به تغییرات کوچک اما ماندگار اندیشید. این کار نیازمند اداره جمعی امور است.

🖊تصور این را ‌که می‌توان از طریق انتخابات پیش‌رو به همه اهداف رسید، باید کنار گذاشت. اما این انتخابات را باید جدی گرفت و با مشارکت در آن هم خودمان را ارتقاء دهیم، هم گفتمان سیاسی را و هم زمینه‌ساز دگرگونی‌های آهسته و پیوسته آینده شویم./پایان

#علیرضا_علوی‌تبار #سیاست #انتخابات

🔸نشانی تلگرام «مشق نو»:
www.tg-me.com/mashghenowofficial
مگر چاره دیگری هم هست؟!

کدام کارشناس شیر پاک خورده و میهن دوستی است که نداند حال و روز ایران خوب نیست؟! کدام بخردی است که راه برونرفت از این ناخوشی را در تجویز خشونت ورزی و انقلاب علیه حکومت و دولت ببیند؟! اصلا گیرم که ببیند و ببینند، کدامیک از شرایط برای انقلاب علیه جمهوری اسلامی مهیا است؟! کدامیک از تحرکات کوچک و بزرگ اعتراضی دهه های اخیر به نتیجه مطلوب دست یافته است؟! طرح تازه و اخیر جناب مهدی نصیری عزیز، مبنی گپ وگفت شاهزاده- تاجزاده، در حالی که یکی در ماورابحار می زید و دیگری محبوس است، و خود پیشنهاد دهنده(جناب نصیری) هم در بالای ینگه دنیا(کانادا)مستقر است، جز در فضای مجازی ره به کجا برده یا می برد؟! حالا تا رسیدن به آن رویاهای بزرگ و دستیابی به آن مدینه فاضله، یک تن دزدکی و یواشکی در میان شش تن از دیوار بلند و صخره صعب العبور شورای نگهبان قانون اساسی، به هر طریق و به هر دلیل گذشته و می گوید، طرحی دیگر، اگرچه نه انقلابی، برای بهبود تدریجی ایران دارد، اگر بر گپ و گفتش اعتنایی نکنیم، پس چه کنیم؟! مخصوصا که از دیار مدیر خیز آذربایجان برخاسته، دانشگاه دیده و با متد اندیشه علمی و تصمیم سازی بر پایه های آکادمیک آشنا است و چندین طرح برنامه کمتر کارآمد را خود در مجلس دیده و آبدیده تر شده است. برای حفظ یکپارچگی ایران جنگیده و به قول خودش خون دلها خورده است.
البته ممکن است گاه‌گاهی از سر خستگی و ناامیدی از وضع جاری و شاید متاثر از فضا و جو محیط زندگی، گرایشی به پانترکیسم هم داشته است. ولی که چه؟! چاره چیست؟! پزشکیان تا همین الان هم طی همه دوره های رقابت برای دسترسی به ریاست قوه مجریه، ازخود چند رکورد بر جای نهاده است:
نخست آن که نخستین نامزدی است که شاه کلیدش را در تکیه زدن به توصیه های کارشناسی و کارشناسان قرار داده است. دوم این که در رشته خود متخصص و آکادمیسین است و با متدهای علمی تصمیم‌سازی اگر نه متبحر، که آشنا است. سوم آن که به جای تخریب و نفی مطلق دولت های گذشته، بنا را بر غر زدن نگذاشته و راه را برای تغییر در کنار آمدن با منابع اصلی قدرت، ضمن پاسداشت حقوق ملت نهاده است.
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k
Forwarded from خاص
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from کانال خبر ویژه 💯 (News 5)
🔺اقدام جدید یوفا در یورو ۲۰۲۴

🔹تصمیم VAR در صحنه پنالتی مردود آلمان برای طرفداران روی اسکوربرد توضیح داده شد

@khabare_vije | Khabarevije.ir
🔴 دکتر شریفی زارچی، رییس کمیته‌ی علمی بین‌المللی المپیاد جهانی کامپیوتر و هوش مصنوعی، و استاد هوش‌مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف، در شبکه‌ی ایکس منتشر کرد:

امروز به دعوت ستاد دکتر پزشکیان، طرح تاسیس سازمان ملی هوش مصنوعی ایران را به ایشان ارائه کردم و از دغدغه‌های جوانان و متخصصان و ضرورت توجه دولت آینده به این حوزه، جلوگیری از سیل مهاجرت و حفظ رقابت با کشورهای منطقه گفتم. گوش شنوای ایشان و توجه جدی به این موضوعات امیدبخش بود.

@iran_times
❇️ پیشنهاد جدی می کنم که در شرایط حساس و پیچیده این روزها و این سالهای ایران عزیزمان، این ویدیوی اینستاگرامی را ببینید و بیشتر درباره خودمان و سرنوشت‌مان بیاندیشیم.

ضمنا این ویدیو واقعا از لحاظ محتوا و فرم، بسیار کار خوب و جذابی است و باعث افتخار همه ما به نسل جوان و اندیشمند ایران است.

آفرین به جناب bob.aghebati👏👏👏

https://www.instagram.com/reel/C8NMb1qt4Rt/?igsh=aTNwbng0Ymd0ajh6


@SCMEDIA
ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media pinned «❇️ پیشنهاد جدی می کنم که در شرایط حساس و پیچیده این روزها و این سالهای ایران عزیزمان، این ویدیوی اینستاگرامی را ببینید و بیشتر درباره خودمان و سرنوشت‌مان بیاندیشیم. ضمنا این ویدیو واقعا از لحاظ محتوا و فرم، بسیار کار خوب و جذابی است و باعث افتخار همه ما…»
♦️ هشدار درباره پدوفیل‌ها- تکین حمزه‌لو

چند روزه که چت‌ها و فیلم و عکسهای بسیار آزاردهنده‌ای از سوءاستفاده جنسی، فروش و اجاره کودکان زیر سن قانونی در چند کانال تلگرامی، بحث داغ توییتری‌هاست. چند کاربر هم پیش قدم شدن و شکایت کردن و تونستن یکی دو کانال رو ببندن و هویت ادمین‌ها رو شناسایی کنن.

در خلا آموزش و تربیت جنسی کودکان در مدارس و خانواده‌ها، نبود قانون بازدارنده و چشم‌پوشی قانون در مورد ازدواج کودکان، طبق معمول خودمون هستیم و خودمون، برای همین چند نکته برای یادآوری بد نیست:

۱.اگه از ازدواج قبلی بچه دارید، چه پسر چه دختر، در رابطه بعدی‌تون حتما مراقب باشید با چه کسی وارد رابطه شدید، پدوفیل‌ها اتفاقا ظاهر مهربون و رفتار نمایشی موجهی برای نزدیک شدن به بچه‌ها دارن.

۲.لطفا، خواهش و تمنا که محتوایی که در اینستاگرام، فیس‌بوک، تیک‌تاک و... از فرزندتون می‌گذارید یا می‌گذارن رو کنترل کنید، با چندتا سرچ ساده میشه اطلاعات محل زندگی، مدرسه، پارک، کلاس آموزشی بچه شما رو پیدا کرد... حتی احتمال سواستفاده از عکس و فیلم بچه شما بسیار بالاست، دوست دارید تصویر و فیلم دلبند شما تو چنین گروه‌هایی دست به دست بشه؟

۳.فرزندتون رو به هیچ عنوان با کسی تنها نگذارید، اکثر آزارگرها از افراد نزدیک خانواده یا دوستان صمیمی و ... بودن. پسرها حتی بیشتر در معرض تجاوز جنسی هستند.

۴.به فرزندتون آموزش بدید، هی عقب نندازید به این بهانه که هنوز کوچیکه، ذهنش مشغول میشه و فلان. بچه کوچیک باید نقاط خصوصی بدنش رو بشناسه و روش حساس باشه، باید بتونه جیغ بزنه باید بتونه فرار کنه باید بتونه جواب منفی و قاطع بده.

۵.لطفا به حرف و حس بچه اعتماد کنید، اگه دوست نداره عمو رو ببوسه اگه دلش نمی‌خواد بره بغل دایی، اگه از شوهرخاله و شوهرعمه فراریه، زور و اجبارش نکنید، ازش بپرسید دلیلش چیه، اگه درباره لمس و تعرض کسی چیزی بهتون گفت هر نسبتی هم که با طرف دارید، طرف بچه‌تون رو بگیرید ترس و خجالت و رودربایستی و ترس از بهم خوردن رابطه‌تون با طرف، بچه شما رو به طعمه آسونی تبدیل میکنه.

۶.از چت‌ها میشه فهمید که بعضی خانواده‌ها بخاطر پول، فرزند کوچک‌شون رو وادار به رابطه می‌کنن، برای این دسته بجز لعنت چیزی ندارم. اول لعنت به باعث و بانی فقر، دوم به کسی که روح و روان بچه بی‌گناه و معصوم رو به‌خاطر پول، می‌کُشه.

۷.نکته پایانی اگر قربانی تجاوز و سوءاستفاده در کودکی بوده‌اید، یا فرزندتون بوده، بدونید که خود به خود و با گذشت زمان، خوب نخواهید شد، باید از دکتر متخصص کمک بگیرید، خیلی از گروه‌ها برای کمک رایگان اعلام آمادگی کردن چه برای شکایت چه برای مداوا. پست رو به اشتراک بگذارید لطفا.
@takinhamzeloo
2024/06/15 22:30:56
Back to Top
HTML Embed Code: