Telegram Web Link
خوش آن که در مَه پُر فیض و پُر بهای رجب
مقیمِ مسجد و محرابِ جان فزای تو شد
خوش آن که صدق و صفا زیورش بود همه عمر
خوش آن که همچو «علی» عبد با حیای تو شد🥀

🔸زمان برگزاری : ۱۵ تا ۱۷ بهمن
🔹محل برگزاری خواهران : مسجد دانشگاه تبریز
🔹محل برگزاری برادران : مسجد دانشگاه علوم پزشکی تبریز

▫️محل ثبت نام : نهاد رهبری ، معاونت فرهنگی و هیات های دانشجویی دانشگاه

🎓یک قرار کاملا دانشجویی با خدا

✔️ شروع ثبت نام از مورخ ۲۲ دی لغایت ۱۳ بهمن


@Heyat_mohebban_313
@mohebban213_ir
@mfarhangisut
#آیه_گرافی

-غصه‌هات رو فقط به خدا بگو!
مثل یعقوب...

📚سوره #یوسف- 86

📜 @sutkqe
استفاده از تکنولوژی سوخت‌های امولسیونی در موتورهای دیزلی تولیدی کشور

تفاهم‌نامه همکاری برای تولید و استفاده از تکنولوژی سوخت‌های امولسیونی در موتورهای دیزلی کشور، بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، شرکت موتورسازان تراکتورسازی و دانشگاه صنعتی سهند به امضاء رسید.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مراسم امضای  این تفاهم نامه در شرکت تراکتورسازی، گفت: این تفاهمنامه به منظور استفاده از دانش روز و تجربیات موجود در هر چهار مجموعه برای ارتقای موتور به جهت بهره گیری بیشتر از سوخت و ارتقاء آلایندگی برای کاهش اجزای آلاینده هوا به امضاء رسید.

رضا کاظم‌ نژاد افزود: استفاده از سوخت امولسیونی  که تزریق 12 تا 15 درصد آب به ساختار سوخت می باشد و پایین آمدن مصرف سوخت و از همه مهمتر کاهش سطح آلایندگی را نیز به دنبال خواهد داشت از اصلی ترین اهداف این تفاهمنامه می باشد.

وی با اشاره به اینکه تراکتورسازی و موتورسازان این مجموعه تاثیرگذارترین واحد در صنعت و حوزه تولید در این بخش هستند اضافه کرد: علاوه برتامین نیاز داخلی، صادرات به اقصی نقات دنیا را این مجموعه ها در کارنامه دارند بنابراین بهترین گزینه برای عملیاتی کردن این طرح می باشند.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در مراسم امضای این تفاهمنامه ضمن یادآوری مسائلی نظیر آلودگی هوا و مصرف انرژی اظهار داشت: در شرایط کنونی ضرورت توجه به مسائل زیست محیطی وظیفه ای همگانی است و تراکتورسازی نیز نه تنها در راستای ارتقای کیفی موتورها و اهداف تولیدی بلکه به جهت مسئولیت اجتماعی که در قبال تک تک هموطنان احساس می کند پیش قدم برای استفاده از این تکنولوژی جهت کاهش مصرف سوخت و آلایندگی در تولیداتش شده است.

دکتر مصطفی وحیدزاده کاهش و کمبود منابع از جمله گاز، نفت، سوختهای فسیلی و ... را مورد تاکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد با اجرایی شدن این تفاهمنامه از طریق تراکتورسازی که همیشه و در جهت اهداف کلان جامعه پیش قدم و پیشرو بوده شاهد ثمرات آن در صنعت و اقتصاد و مهمتر از همه نیازعمومی جامعه و کشور باشیم.

وی یادآور شد که طی یک سال گذشته تفاهمنامه های متعدد این چنین توسط تراکتورسازی و با مراکز بیشمار از جمله دانشگاه آزاد، ستاد نانو، فنی و حرفه ای و ... به منظور ارتقاء تولید و بهره گیری از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی به امضاء رسیده است.

رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز به عنوان یکی از امضاء کنندگان این تفاهمنامه گفت: این تفاهمنامه که همزمان با سالروز شهادت 22تن از دانشگاهیان نخبه درکارگاه دانشگاه تبریز منعقد شد تا واقف باشیم که دانشمندان و جهادگران علمی ما زمانی در صحنه های صنعتی هم وارد شدند و باحداقل امکانات زمان خود توانستند کارهای ناممکن را ممکن سازند و اکنون ما با امکاناتی که دراختیار داریم و باتوجه به تحریم های که کشور را تهدید می کند امیدوار هستیم این تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و گام های  تاثیرگذاری را در عرصه صنعت برداریم.

دکتر اسماعیل فاتحی‌فر تصریح کرد: طی چند سال گذشته تیم های علمی خوبی در دانشگاههای مختلف داشتیم که در شرکت موتورسازان و شرکت های زیر مجموعه گروه تراکتورسازی ایران فعال بودند و با تفاهمنامه امضاء شده نیز فعالیت این گروه ها تقویت شد و در راستای اهداف تعیین مصمم تر خواهند بود.

مدیرعامل شرکت موتورسازان تراکتورسازی در این باره گفت: شرکت موتورسازان به عنوان بزرگترین تولیدکننده انوع موتورهای دیزلی در خاورمیانه، این همکاری را در راستای اهداف زیست محیطی و نیازمندهای جامعه امروزی شروع کرده و امیدواریم که باعنایت به الزامات فنی وتولیدی که در واحدهای صنعتی، مراکز دانشگاهی وسایر شرکت های دانش بنیان در این زمینه وجود دارد بتوانیم کیفیت موتورهای تولیدی را بیش از پیش ارتقاء دهیم.

حسن مطلب زاده از تولید نزدیک به 40 هزار موتور در مجموعه تحت مدیریتش خبر داد و گفت: هم اکنون 35 نوع محصول تولیدی در موتورسازان به اکثر کشورهای دنیا صادر می شود که شتاب بخشیدن به تولید و ارزآوری برای کشور همچنان در برنامه مانده امسال و سال آتی هم تعیین شده است.

🔵 روابط عمومي دانشگاه صنعتی سهند

کانال رسمی دانشگاه صنعتی سهند را دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/sahand_university_technology

🆔 yek.link/sut
🥇قهرمانی دانشجوی مهندسی مواد، جناب آقای محمد حسینقلیزاده در مسابقات تیراندازی با کمان های سنتی، رنکینگ کشوری در استان خراسان رضوی شهر نیشابور

آدرس سایت تربیت بدنی

http://sut.ac.ir/sport

@sutsportt
انعقاد قرارداد برگزاری آزمون استخدامی شرکت نوآوران مس با دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود در مجتمع مس سونگون قرارداد برگزاری آزمون استخدامی، مصاحبه تخصصی و روانشناسی با دانشگاه صنعتی سهند منعقد نمود.

قرار است این آزمون در روزهای ۴ و ۵ اسفند ماه در شهرستان ورزقان برگزار گردد.

پیش از این، برگزاری آزمون توسط دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شد که با همت و تلاش های مدیرعامل شرکت نوآوران مس توسط دانشگاه صنعتی سهند تبریز برگزار خواهد گردید.

گفتنی است این قرارداد بین مهندس قاطع مدیرعامل شرکت نوآوران مس و دکتر فاتحی فر رئيس دانشگاه صنعتی سهند به امضا رسید.

لینک خبر:
http://sut.ac.ir/main/ShowArticle.aspx?artid=2888

🔵 روابط عمومي دانشگاه صنعتی سهند

کانال رسمی دانشگاه صنعتی سهند را دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/sahand_university_technology

🆔 yek.link/sut
اطلاعيه_کارگاه_آموزشي_ويژه_دانشجويان_تحصيلات_تکميل.pdf
238 KB
اطلاعیه کارگاه آموزشی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی 1401
به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی سال تحصیلی 1401-1402 می‌رساند بنابر مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه و اهمیت توانمندسازی دانشجویان در استفاده از انواع منابع اطلاعاتی، كتابخانه مركزي به‌منظور آشنايي دانشجويان ورودی‌های سال تحصيلی 1401-1402 با منابع الكترونيكي و پایگاه‌های اطلاعاتي يك دوره آموزشي تحت عنوان "کارگاه آموزشی آشنايي با پایگاه‌های اطلاعاتي و شیوه‌های دسترسی به منابع معتبر علمي" در تاریخ‌های مشروحه ذیل برگزار می‌نماید. دانشجويان محترم جهت ثبت نام در یکی ازکارگاه‌های زیر تا تاريخ 20/11/1401 به كتابخانه مركزي - بخش نشریات مراجعه نمايند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به اطلاعیه کارگاه مراجعه فرمایید
انعکاس خبر:
"در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی سهند را یکی از دانشگاه‌های موفق در تربیت دانشجویان بر اساس نیاز صنایع و به شیوه تقاضا محور دانست"

در درگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لینک خبر:
https://www.msrt.ir/fa/news/75428

🔵روابط عمومي دانشگاه صنعتی سهند

کانال رسمی دانشگاه صنعتی سهند را دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/sahand_university_technology

🆔 yek.link/sut
انعکاس خبر:
"تازه‌های نشر مرکز انتشارات دانشگاه صنعتی سهند تبریز منتشر شد"

در درگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لینک خبر:
https://www.msrt.ir/fa/news/75505

🔵روابط عمومي دانشگاه صنعتی سهند

کانال رسمی دانشگاه صنعتی سهند را دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/sahand_university_technology

🆔 yek.link/sut
انعکاس خبر:
"با همکاری پژوهشگران دانشگاه صنعتی سهند محقق شد؛
استفاده از تکنولوژی سوخت‌های امولسیونی در موتورهای دیزلی تولیدی کشور"

در درگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لینک خبر:
https://www.msrt.ir/fa/news/75572/

🔵روابط عمومي دانشگاه صنعتی سهند

کانال رسمی دانشگاه صنعتی سهند را دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/sahand_university_technology

🆔 yek.link/sut
به منظور افزایش تعاملات با رسانه ملی در استان، جمعی از مسئولان دانشگاه صنعتی سهند با مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی دیدار کردند.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند در این دیدار با تبریک انتصاب دکتر اکبر رضایی تبریزی به عنوان مدیرکل صداو سیمای مرکز آذربایجان شرقی، آمادگی همه جانبه دانشگاه را برای همکاری با رسانه استانی در زمینه های مختلف علمی اعلام کرد.
دکتر فاتحی فر با اشاره به اینکه این دانشگاه نخستین دانشگاه صنعتی مولود انقلاب است و نیمی از دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می دهند و 65 درصد اعضای هیات علمی دانشگاه نیز استادیار و استاد هستند خواستار استفاده از ظرفیتهای این دانشگاه در برنامه های مختلف رادیویی ، تلویزیونی و خبری شد.
وی همچنین بر استفاده از اعضای هیات علمی دانشگاه در میزگردهای تخصصی شبکه سهند ، تولید گزارشهایی از دستاوردهای دانشگاه در زمینه های مختلف، برندسازی اساتید شاخص و معرفی و شناساندن پتانسیلهای دانشگاه صنعتی سهند تاکید کرد.
وی با اشاره به وجود حدود یکصد هزار صندلی خالی در رشته های فنی و مهندسی در دانشگاههای کشور به علت رغبت داوطلبان برای انتخاب رشته های پزشکی، از مسئولان صدا و سیما خواست برای نشان دادن اهمیت و جایگاه این رشته ها در رشد و توسعه کشور برنامه سازی کنند.
مدیرکل صداو سیمای مرکز آذربایجان شرقی هم از تشکیل کارگروهی برای برنامه ریزی و مدیریت محتوایی برنامه های علمی در این مرکز خبر داد.
دکتر رضایی تبریزی با اشاره به ظرفیتهای علمی فراوان در استان گفت: برای توسعه علم نیاز به فرهنگ سازی است و صداو سیما به عنوان دستگاه مهم فرهنگی در این زمینه تلاش می کند.
وی با اشاره به جنگ همه جانبه دشمنان و تلاشهای استکبار جهانی برای ایجاد مانع در رشد و توسعه علمی و اقتصادی کشور، گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه موجب افزایش سرمایه گذاری در شرکتهای دانش بنیان و رشد ارزش افزوده و تاثیرگذاری این شرکتها دانست.
وی به راه اندازی برنامه ای در سیمای استانی سهند در موضوع دانشگاه اشاره و ابراز امیدواری کرد این نشست فتح بابی برای همکاری گسترده این شبکه با دانشگاه صنعتی سهند باشد.
در این نشست صمیمی علاوه بر رئیس دانشگاه صنعتی سهند، معاونان آموزشی و فرهنگی، رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه و مدیر امور اداری و پشتیبانی نیز حضور داشتند.

🔵 روابط عمومي دانشگاه صنعتی سهند

کانال رسمی دانشگاه صنعتی سهند را دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/sahand_university_technology

🆔 yek.link/sut
جلسه پژوهشی بررسی نیازهای پژوهشی و فناورانه شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی با همکاری دانشگاه صنعتی سهند

جلسه پژوهشی بررسی نیازهای پژوهشی و فناورانه شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی با حضور معاون پژوهشی و اساتید دانشگاه صنعتی سهند و همچنین مدیر امور منابع انسانی و تحقیقاتی و مدیران شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
در این مراسم ضمن بررسی نیازهای شرکت آب و فاضلاب استان و دانش و توانمندی های اساتید دانشگاه صنعتی سهند در جهت برطرف آنها، مقرر شد هر دو طرف نسبت به تشکیل کارگروه های تخصصی اقدام نموده و سپس ارائه و پذیرش طرح های کاربردی انجام شود.

🔵 روابط عمومي دانشگاه صنعتی سهند

کانال رسمی دانشگاه صنعتی سهند را دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/sahand_university_technology

🆔 yek.link/sut
2025/07/11 18:46:19
Back to Top
HTML Embed Code: