Telegram Web Link
سرخط
Photo
🔴 آنچه در مورد ونزوئلا نمی‌دانید و رسانه‌ها نمی‌خواهند که بدانید

یک کارکرد رسانه‌های فارسی‌زبان جریان اصلی خارج از کشور این است که درست مانند همتای حکومتی خودشان که صداوسیمای جمهوری اسلامی باشد نقش موثری در تحمیق عمومی بازی کرده‌اند و می‌کنند. آنها اخبار ایران و جهان را از فیلتر منافع طبقاتی و سیاسی خودشان عبور می‌دهند تا مخاطب نتواند ذهن مستقلی داشته باشد، به دنبال حقیقت برود و تلاش کند از واقعیت ماجرا سر در بیاورد.
برای نمونه در فقره‌ی اخیر انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا، که گفته می‌شود در آن به نفع نیکلاس مادورو تقلب شده و این تقلب منجر به اعتراضات گسترده در سطح ونزوئلا شده است، رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور ده‌ها خبر و گزارش با کلیدواژه‌های «سوسیالیسم»، «دولت سوسیالیستی ونزوئلا» و «چپ» تولید کرده‌اند تا اتفاقا بخش مهمی از واقعیت جاری در ونزوئلا را بپوشانند و مابقی آن را با ساده‌سازی محض به خورد مخاطبی بدهند که از پیش آماده است در توئیتر و اینستاگرام زوزه‌های فاشیستی سر بدهد. درست به همان ترتیبی که رسانه‌های وابسته به جمهوری اسلامی اعتراضات اخیر در ونزوئلا را به مداخله‌ی کشورهای امپریالستی نسبت می‌دهند و موضع‌گیری‌های ترامپ و خاویر میلئی و ایلان ماسک را به عنوان شاهد مثال می‌آورند.

متن کامل را اینجا بخوانید:
https://tinyurl.com/mryjps68


#ونزوئلا
#نیکلاس_مادورو
#انریکه_مارکز
@sarkhatism
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 تراکتورهای کشاورزان شرق اصفهان هنوز در خیابان‌‌اند

امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، کشاورزان شرق اصفهان در سومین روز اعتراض خود به غصب حقابه‌ی تاریخی‌شان به سر می‌برند. کشاورزان با قراردادن ده‌ها تراکتور در فلکه خوراسگان، سه روز است که دست به تجمع اعتراضی زده‌اند.

این اولین بار نیست که این کشاورزان در اعتراض به بستن آب زاینده‌رود و غصب حقابه‌شان توسط حکومت تجمع کرده‌اند. پیش از این در فروردین ماه سال جاری و سال گذشته نیز این کشاورزان بارها دست به تجمع زده‌‌ بودند و متاسفانه هیچ پاسخی نگرفته بودند.

#کشاورزان
#اصفهان
#حقابه
#جمهوری_چپاول
#مبارزات_معیشتی
#اتحاد_ستمدیدگان

@sarkhatism
🔴 اربعین ۲۵۰ میلیاردی از جیب بازنشستگان

ظاهرا برای مسئولین امر، ورشکسته کردن صندوق تأمین اجتماعی، غارت اموال میلیون‌ها زن و مرد بازنشسته-که سالها عرق جبین ریختند و حق بیمه پرداخت کردند و اکنون در دوره بازنشستگی می‌بایست. حداقلی از امکان زندگی را می‌داشتند- کافی نبوده است.

بر مبنای گزارش‌‌های منتشرشده، وزارت کار در حدود۲۵۰ میلیارد تومان، جهت تأمین منابع قرارگاه اربعین و طرح ولایت و مدرسه‌ی حکمرانی و .. فاکتور صادر کرده است.

درحالیکه روزهای پایانی عمر دولت اسقاطی رئیسی نزدیک می‌شد و بازنشستگان در طول سال گذشته، تقریبا هرروز هفته در خیابان بودند؛. دست وزارت کار همچنان عمیق‌تر از قبل در جیب بازنشستگان بود.

#بازنشستگان
#اربعین
#جمهوری_غارت
#تامین_اجتماعی

@sarkhatism
Forwarded from منجنیق
🔴 فلاخن شماره‌ی دویست و شصت و پنجم. کمیته‌ها چه بودند؟ چه شدند؟ و چه می‌توانستند باشند؟

در دویست و شصت و پنجمین فلاخن در مورد کمیته‌های انقلابی‌ای می‌خوانیم که در جریان قیام ژینا شکل گرفتند. از این‌که چه بودند؟ چه شدند؟ چه می‌توانستند باشند؟ و به کدام دلایل آن چیزی که می‌توانستند باشند نشدند. از روندی که در آن غیر از تعداد انگشت‌شماری از کمیته‌ها، بقیه‌ی آنها یا در وضعیت منحل شدند، یا از ارگانی انقلابی به خبرگزاری و ماشین صدور بیانیه بدل گشتند. از کمیته‌هایی که مکانی برای عقب‌نشینی، بازسازی و احیا داشتند و باقی ماندند و کمیته‌هایی که یا مکانی برای عقب‌نشینی نداشتند یا به مکان اشتباهی عقب نشستند و بنابراین در روندی طبیعی فرو پاشیدند و مضمحل شدند. در فلاخن دویست و شصت و پنجم از نقش خصلت نئولیبرالی استقلال و مستقل بودن در اضمحلال کمیته‌ها می‌خوانیم، از درک امضایی و درک موسمی از کمیته‌ها، هم در فضای عمومی و هم در میان برخی از رزمندگان تشکیل‌دهنده و فعال در این کمیته‌ها و از حیات زائده‌ای در برخی از کمیته‌ها که به جای تبدیل آنها به ارگانی انقلابی از ابتدا آنها را به مثابه امکانی رسانه‌ای سازمان داد و به این‌ترتیب اضمحلال نهایی آنها را از همان ابتدا درون این کمیته‌ها تعبیه کرد. در دویست و شصت و پنجمین فلاخن از خطراتی می‌خوانیم که هم‌چنان کمیته‌های باقی‌مانده را تهدید می‌کند، از این‌که چگونه باید «کمیته» تنها تبدیل به یک نام میان‌تهی نشود و از این‌که هر کمیته‌ای تنها زمانی «کمیته» است که بتواند به عنوان ارگانی انقلابی مسئولیت اجتماعی خودش را ایفا کند. در این فلاخن خطر می‌کنیم و از برخی جاعلان و حامیان آنها نام می‌بریم، در میان راست و به ویژه در میان «چپ» و نشان می‌دهیم انبوه جعلیات و چشم‌پوشی بر آنها یا همراه شدن با آنها چگونه بنیان مبارزه‌ی انقلابی را در مخاطره قرار داد و قرار می‌دهد.
مرداد ۱۴۰۳

فلاخن دویست و شصت و پنجم را بخوانید:
🚩 برای تماس با منجنیق در تلگرام می‌توانید به اکانت زیر پیغام بدهید:
@ManjanighContact

#منجنیق
#فلاخن
@ManjanighCollective
Forwarded from منجنیق
falakhan265.pdf
550.9 KB
کمیته‌ها چه بودند؟ چه شدند؟ و چه می‌توانستند باشند؟

@ManjanighCollective
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 بلوچستان همچنان بی‌آب است

به گزارش رسانه‌های بلوچ تداوم قطعی مکرر آب شهری در زاهدان و فقدان آب آشامیدنی و قابل استفاده در گرمای طاقت فرسا در مناطق مختلف آن، مردم را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است.

یک شهروند با ارسال ویدئویی از منطقه شیرآباد به حال‌وش می گوید:«مسئولین محترم این وضعیت آب شهری هست، ما در منطقه شیرآباد زاهدان و خیابان پیربخش ۹ سکونت داریم. الان مدت ۶ ماه است که آب این منطقه قطع شده رسیدگی کنید.»

منطقه شیرآباد زاهدان را با ایست‌های بازرسی سپاه و شلیک‌های بی‌ ضابطه مزدوران نظام به مردم بلوچ و البته جمعه‌های اعتراضی و مقاوت مردم این منطقه به یاد می‌آوریم. اگرچه بحران آب و هر شکلی از بحران‌های زیست‌محیطی به لطف حاکمیت غارت و چپاول جمهوری اسلامی دیگر مختص مناطق خشک و کویری نیست اما از یاد نبریم، اجرای سیاست‌های محروم‌ سازی و برقراری فقر سیستماتیک در این منطقه همواره یکی از استراتژی‌های حاکمیت برای کنترل و سرکوب در این مناطق مرزی و حاشیه‌ای بوده است.


#شیرآباد
#زاهدان
#بحران_آب
#بحران_زیست‌محیطی
#حکومت_تاراج
#جمهوری_غارت

@sarkhatism
سرخط
Photo
🔴 طالبان حاکم در ایران مشغول تحویل کبری غلامی به طالبان حاکم در افغانستان است

کبری غلامی، پژوهشگر و کارشناس علوم اجتماعی از دانشگاه الزهرا بعد از دریافت چند پیامک تذکر حجاب به اداره گذرنامه احضار کرده بعد از رسیدن به این اداره، بدون هیچ توجیه قانونی او را بازداشت و طی چند ساعت در اتوبوس به سمت مرز افغانستان راهی کرده‌اند تا او را رد مرز کرده و در واقع به طالبان تحویل دهند. پیش از این پاسپورت این پژوهشگر افغانستانی را به دلیل عدم رعایت حجاب ضبط کرده بوده‌اند.
شب گذشته برخی فعالان اجتماعی ایران که کبری غلامی را می‌شناختند خبر دادند: «الان کبری در اتوبوس است و حتی نتوانسته با خانواده و عزیزانش صحبت یا خداحافظی کند.»
باید تاکید کرد غلامی تمامی مدارک اقامت قانونی را داشته و اخیرا مشغول پژوهش در زمینه «هویت‌یابی زن مهاجر در گره‌گاه جنسیت و ملیت» بوده است. با این وجود هیاهوی فاشیستی «اخراجی افغانی مطالبه ملی» اکنون تبدیل به ابزاری در دست سرکوبگران جمهوری اسلامی شده است تا از زنان افغانستانی معترض که در مقابل تحمیل حجاب اجباری مقاومت می‌کنند «انتقام سخت» بگیرد.
هنوز اطلاعی از وضعیت کنونی و مکان کبری غلامی در دست نیست اما در صورت رد مرز و تحویل این زن افغانستانی به طالبان زندگی و جان او در خطر جدی قرار دارد. چنین است که جمهوری اسلامی و طالبان در دو سوی مرز علیه زنان متحد می‌شوند و شرایط را برای این اتحاد اوباشی فراهم می‌کنند با دمیدن در آتش افغانستانی‌ستیزی دست جمهوری اسلامی را برای جنایت باز گذاشته‌اند.

#کبری_غلامی
#نه_به_مهاجرستیزی
#نه_به_افغانستانی_ستیزی
@sarkhatism
🔴 قطع تماس تلفنی زندانیان بند ۱۵ در زندان مرکزی کرج

تقریبا از ابتدای هفته یعنی روز یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳، مقامات زندان مرکزی کرج تلفن‌های بند ۱۵ که زندانیان سیاسی در آن محبوس‌اند را را قطع کرده‌‌ و ارتباط این زندانی‌ها با خانواده‌هایشان قطع شده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که مقامات زندان پس از شنود تماس‌های زندانیان با خانواده‌‌هایشان و گرفتن ایرادا به محتوای صحبت‌های زندانیان، حق بدیهی و اولیه‌ی تماس با خانواده را از زندانیان بند ۱۵ سلب کرده‌اند.

قطع و ممنوعیت از برقراری تماس نه تنها ابزار فشاری برای درهم‌شکستن زندانیان است که به برای خانواده ها نیز مصداقی از اِعمال شکنجه و آزار است.این یک جنگ روانی با زندانیان و خانواده‌ی آن‌هاست.

#زندان_مرکزی_کرج
#زندانیان_سیاسی
#جمهوری_سرکوب
#جمهوری_زندانها

@sarkhatism
🔴 بازداشت تعدادی از فعالین تورک در قلعه بابک

روز گذشته ۱۲ مرداد، تعدادی از فعالین ملی تورک آذربایجانی پس از صعود به قلعه‌ بابک، در مسیر پایین آمدن توسط ماموران امنیتی با ضرب و شتم بازداشت شدند. علی لسانی، مهدی لسانی، میثم جولانی، بهزاد دشتی، رضا واثقی، پژیمان سلیمی اسامی تعدادی از بازداشت شدگان است. هویت تعدادی از بازداشت‌شدگان هنوز احراز نشده است و با توجه این که در این صعود تعداد زیادی از مردم برای اجرای مراسم موسیقی و رقص و غیره به قلعه بابک رفته بودند، احتمال افزایش تعداد بازداشت‌شدگان نیز وجود دارد.

#علی_لسانی
#مهدی_لسانی
#میثم_جولانی
#بهزاد_دشتی
#رضا_واثقی
#پژمان_سلیمی
#قلعه_بابک
#آذربایجان
@sarkhatism
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 اعتصاب رانندگان کامیون در اصفهان در اعتراض به کمبود سهمیه گازوئیل

امروز ۱۳ مرداد جمعی از رانندگان کامیون و کامیون‌داران اصفهان در اعتراض به کمبود سهمیه گازوئیل دست به اعتصاب زدند. به دنبال کاهش سهمیه‌ی سوخت خودروهای سنگین، در ماه‌های اخیر، رانندگان و کامیون‌داران شهرهای مختلف در اعتراض به این کاهش شدید اعتصابات و تجمعاتی برگزار کردند؛ از تهران و کرمان و مشهد تا عسلویه و شهرهای محتلف شهرهای مختلف سیستان و بلوچستان از جمله زابل، زاهدان، خاش، جکیگور، ایرانشهر و دشتیاری. این کاهش شدید در ماه‌های گذشته در بلوچستان آغاز شد و سهمیه‌ی سوخت آنان از سه هزار لیتر، به ۳۰۰ لیتر دوره‌ای پانزده روزه کاهش یافت. پیش از نیز در سلسله تجمعات و اعتصاباتی از سوی نیسان‌داران چندین شهر در اعتراض به پایین بودن کرایه و بالا بودن هزینه‌های لوازم یدکی معترض صورت گرفته بود.

#رانندگان_کامیون
#کامیونداران
#اصفهان
#اعتصاب
#مبارزات_صنفی
#اتحاد_ستمدیدگان
@sarkhatism
🔴 گسترش اعتراضات کشاورزان اصفهان

امروز ۱۳ مرداد کشاورزان زیار استان اصفهان نیز به تجمعات اعتراضی کشاورزان استان پیوستند و در اعتراض به عدم اختصاص حقابه‌ی خود تراکتورهایشان را در خیابان به خط کرده‌اند. همزمان با آنان نیز کشاورزان شرق اصفهان در فلکه خوراسگان پنجمین روز تحصن خود همراه با تراکتورهایشان برپا کردند.

#اعتراضات_کشاورزان
#کشاورزان_اصفهان
#زیار
#خوراسگان
#مبارزات_معیشتی
#اتحاد_ستمدیدگان
@sarkhatism
🔴 ششمین روز اعتراضات کارگران واگن پارس اراک

امروز ۱۳ مرداد، اعتراضات کارگران واگن پارس به ششمین روز خود رسیده است. آنان خواهان استعفای مرتضی ملانژاد مدیرعامل این شرکت هستند که در یک سال و نیم گذشته به دلیل فسادهای مالی و زدوبندهای فامیلی مدیریت، کارگران با تبعیض‌های فراوانی روبرو شدند. همچنین علیرغم تولید بالای کارخانه، از مزد کارگران کاسته شده و دستمزدها نیز با تاخیر پرداخت می‌شود و همچنین امکانات و تجهزات کافی برای حدودا ۱۲۰۰ کارگر این کارخانه وجود ندارد. این دور از اعتراضات به دنبال ممنوع‌الورودی تعدادی از کارگران معترض آغاز شد و حالا آنان خواهان تغییر شرایط کارخانه و مدیریت شرکت هستند.

#اعتراضات_کارگران
#واگن_پارس
#طبقه_کارگر
#اراک
#مبارزات_صنفی
#اتحاد_ستمدیدگان
@sarkhatism
🔴 زنجیره‌ی انسانی اهالی صوغان استان کرمان در اعتراض به تخریب محیط زیست

روز گذشته ۱۲ مرداد جمعی از ساکنان روستای باغ‌برج و عشایر کوهشاهی استان کرمان در اعتراض به فعالیت مخرب شرکت معدنی اسفندقه، در جنگل‌های صوغان شهرستان ارزوئیه زنجیره انسانی تشکیل دادند و خواهان توقف فعالیت‌های مخرب محیط زیست و پیگیری طرح احیای جنگل شدند.

#اعتراضات_زیست_محیطی
#ارزوئیه
#صوغان
#کرمان
#جیره_خور_صنعتی
#تخریب_محیط_زیست
#اتحاد_ستمدیدگان
@sarkhatism
سرخط
Video
*هشدار: حاوی تصاویر دخراش
🔴 خودکشی یک نوجوان دیگر این‌بار در میدان بعثت همدان

طبق تصاویری که از سوی یاران #همراه_سرخط به دستمان رسیده است، شب گذشته دختر نوجوانی حدود ۱۳ ۱۴ ساله در میدان بعثت همدان اقدام به خودکشی کرده و خود را از روی پل پرتاب کرده است. از وضعیت سلامت او اطلاع بیشتری در دسترس نیست.

طی روزهای گذشته اخبار ارسالی متعددی از خودکشی‌های مختلف به دستمان رسید و این به جز خودکشی‌هایی بود که در دیگر منابع منتشر می‌شود و البته به جز بسیار خودکشی‌هایی است که به کلی رسانه‌ای نمی‌شوند. از خودکشی کارگران و پرستاران گرفته تا خودکشی سربازان و زندانیان؛ تا زنان و نوجوانان. آمار دقیقی در دسترس نیست اما افزایش نرخ خودکشی را می‌توان از روزمره شدن اخبار آن حدس زد. از دلیل خودکشی این دختر نوجوان اطلاعی نداریم، اما از آنها که اطلاع داریم غالبا فقر سیستماتیک، بیکاری، محرومیت از حداقل امکانات زیستی و معیشتی، قوانین و سنن مردسالار و تبعیض‌آمیز است که آنان را به انتحار وامی‌دارد. انتحارهایی که لحظه به لحظه بر شمارش افزوده می‌شود و بارها گفته‌ایم نامی جز «قتل» سیستماتیک گروه‌های تحت ستم ندارد. جمهوری اسلامی با تحمیل فقر و فلاک به اکثریت مردم و سلب تمامی آزادی‌های اجتماعی از آنان، سرتاسر کشور را به قتل‌گاهی تبدیل کرده است که هر روز بر آمارهای مرگ افزوده می‌شود. حال سن خودکشی آنقدر پایین آمده است که با نوجوانانی مواجهیم که مرگ را نزدیک‌ترین چیزها به خود می‌دانند و به سراغش می‌روند. در سایه‌ی حاکمیت جمهوری اسلامی و در نبود هرگونه شکلی از سازوکار و بسترهای حمایتی محلی و از پایین، نمی‌توان با انذار از افزایش خودکشی جلوگیری کرد.

#همدان
#خودکشی
#قتل_سیستماتیک
#حکومت_کشتار
#اتحاد_ستمدیدگان
@sarkhatism
🔴 اعتراض کارگران درب معدن تیتانیوم کهنوج

دیروز، برابر با ۱۳ مرداد ۱۴۰۳  تعدادی از کارگران بیکار شده معدن تیتانیوم کهنوج، با تجمع در مقابل این مجتمع معدنی پیگیر وضعیت شغلی خود شدند.

تیرماه سال جاری، شماری از کارگران پیمانکاری معدن تیتانیوم کهنوج با اتمام کار بیکار شدند و از آن زمان تاکنون به دنبال بازگشت به کار در این پروژه هستند. علارغم آن اخیرا برخی مسئولان اعلام کرده‌اند از بدو شروع به کار این طرح عمرانی برای ۷۰۰ نفر بومی منطقه اشتغال‌زایی شده و با شروع به کار آن بیشتر نیز خواهد شد. این در حالیست که بخشی از کارگران شاغل این واحد از استانهای دیگر همانند زنجان، فارس، لرستان و کردستان به منطقه کهنوج مهاجرت کرده‌اند.
معدن تیتانیوم کهنوج بیش از ۲۵ سال پروژه‌ای ناتمام بود که پس از سال‌ها واگذاری آن به شرکت صنایع فولاد آلیاژی پاسارگاد قرار است کارخانه کنسانتره تیتانیوم کهنوج اوایل پاییز سال جاری افتتاح شود. کارگران بیکار شده این واحد تولیدی وجویای کار کهنوج امیدوارند بعد از سال‌ها انتظار در این واحد معدنی بکار گرفته شوند.

#اعتراض_کارگری
#مبارزه_طبقاتی
#معدن_تیتانیوم
#کهنوج
#معدن

@sarkhatism
2025/07/01 09:21:50
Back to Top
HTML Embed Code: