Telegram Web Link
🔴با سلام و احترام خدمت فرهیختگان ارجمند

🔴هدف ما از ارسال محتواهای مختلف متنی و رسانه ای (اعم از فایل صوتی اموزشی فیلم و کلیپ و ...) صرفا استفاده ی مطالب علمی و ارزشمند برای شماست ؛

🔴 محتواهای مفید و قابل استفاده علمی و کاربردی را به صورت گلچین شده ،از بهترین ها برای دانشجویان ، فارغ التحصیلان و اساتید روانشناسی ، مشاوره و علوم مرتبط حرفه های یاریگرانه انتخاب میکنیم.

باشد که خدمتگذار جامعه و مردم عزیز ایران و جامعه ی علمی باشیم و ذکات علم و امکانات علمی مان را با نشر آنها برای دیگران ادا کنیم 🙏🌹

🔷 لازم به ذکر است که تاکید شود
مسئولیت حقوقی و اخلاقی فایلها به عهده کسانی است که برای نخستین بار فایل ها را در فضای مجازی و اینترنت قرار داده اند.

🔷 مطالب این کانال و سایر کانالهای مجموعه گلچین محتواهای مفید و ارزشمند و مورد نیاز جامعه ی روانشناس و مشاور ( یا سایر علاقه مندان) است که از سایر کانالها و منابع موجود در فضای مجازی و اینترنت انتخاب و ارسال شده اند.

🔷 در صورتی که محتوایی منبع و مرجع اصلی آن درج نشده و منبع و مرجع اصلی ( مدرس ،نویسنده ،تولید کننده محتوا) را میشناسید یا خودتان هستید حتما گزارش دهید تا منبع محتوا ذکر شود و یا در صورتی که درج مطلبی که صاحب اثرش هستید و مورد رضایتتان نیست اطلاع دهید تا با کمال احترام و کسب حلالیت مطلب شما حذف خواهد شد.

خدمتگزار جامعه ی علمی به جهت رشد اخلاق انسانی و علم الهی خواهیم بود ❤️
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مهارت واقعیت درمانگر کودک و نوجوان در مواجهه با مراجع sexual abuse

دکتر علی قاسمی

🔰 به مجمع روانشناسان و مشاوران کودک و نوجوان ایران بپیوندید 👇
https://www.tg-me.com/+FDy-yIGOGGtjNDBk
🔰تبدیل درد به رنج

🔸آن‌چه که سختی و درد را به رنج تبدیل می‌کند، عدم پذیرش درد است. احساس غم پس از یک درد است که به رنج ختم می‌شود. ترس، احساس حقارت و شرم پس از یک تجربه آزار جنسی است که منجر به رنج می شود. زندگی متاسفانه این وقایع را ایجاد می‌کند و واکنش به چنین رویدادهایی با ناراحتی و ترس کاملآ بهنجار است. مشکل زمانی به وجود می‌آید که حاضر به پذیرش واکنش‌های هیجانی خودمان به مشکلات و دردها نیستیم.

🔸اینجاست که درد تبدیل به رنج می‌شود. هنگامی که احساس نگرانی خود را نمی‌پذیریم و در عوض تلاش می‌کنیم از آن‌ها رهایی یابیم، درد اضطراب بهنجار به رنج اختلالات اضطرابی بدل می‌شود. رنج و درد زمانی بروز می‌یابد که ما واقعیت چنین تجاربی را نمی‌پذیریم و در صدد اجتناب یا فرار از آن‌ها بر‌می‌آییم. این گرایش باعث می‌شود که از داشتن حس ترس بترسیم و از فکر داشتن غم، غمگین شویم و بنابراین تصمیم به اجتناب از این احساسات بگیریم.

منبع: کتاب ACT برای اختلالات اضطرابی

نویسندگان: جورج ایفرت، جان فورثایث

ترجمه : دکتر علی‌ فیضی میلاد خواجه‌پور ، سجاد بهرامی

▫️ مجمع طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
▫️ تحلیل روانشناختی استخاره
#روانشناسی_اسلامی | برشی از کتاب

♦️از نظر اسلام ، انسان در هر کار و هر اقدامی ، ابتدا باید نیروهای خود را به کار گیرد و از عقل و دانش و تجربه خود مدد جوید و مسائل و مشکلات خویش را حل کند.

♦️ از آنجا که بسیاری افراد از دانش و تجربه کافی برخوردار نیستند یا در برخی موارد جرات تصمیم گیری را ندارند ، باید با دیگران مشورت نموده و از متخصصان و کسانی که تجربه بیشتری دارند ، کمک بگیرند . انسان هر اندازه با تجربه و اهل دانش باشد ، از مشورت با دیگران بی نیاز نیست .

♦️در برخی #روایات ، مشورت با دیگران نوعی دور اندیشی محسوب شده است .
مشورت با دیگران در بسیاری موارد مفید و راهگشاست ، اما در برخی مواقع می بینیم که پس از تفکر و مشورت باز هم در تردید هستیم و توان تصمیم قاطع و انتخاب را در خود نمی بینیم . در این گونه موارد حالت شک و دودلی ، انسان را عذاب می دهد و اگر همین طوری ادامه یابد به #افسردگی منجر خواهد شد .

♦️در #روانشناسی راه حلی ارائه نشده است . چه بسا ممکن است افراد به #خودکشی اقدام کنند ، اما #اسلام برای پیشگیری از تحیر ، روشی را سفارش نموده است ...

محمد صادق شجاعی
📚دیدگاه های روانشناختی آیت الله مصباح
لینک دریافت متن کامل برش کتاب 👇

🔶 fatehan.net/post/64
.
کارگاه های VIP روانشناسی
https://www.tg-me.com/workshops_psy
https://ble.ir/workshops_psy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
توصیه دکتر یانگ(پدر طرحواره درمانی) به درمانگران جدید


▫️ طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
4_5900095753900000494.mp3
50.3 MB
▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
4_5900095753900000496.mp3
37.3 MB
▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
4_5900095753900000547.mp3
22 MB
▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
4_5900095753900000497.mp3
18.4 MB
▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
4_5900095753900000498.mp3
22.8 MB
▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
4_5900095753900000523.mp3
24.7 MB
▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
👆👆👆 ۶ فایل صوتی از کارگاه صوتی طرحواره درمانی
دکتر فاطمه رضوانیان

( در صورت اعلام عدم رضایت مدرس ، محتوا حذف خواهد شد)

▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
📖 برشی از کتاب

توجه به بدن در جلسات طرحواره درمانی باعث غنای کار بالینی می شود ، زیرا بسیاری از تجارب بیماران در سطح بدنی کدگذاری می‌شوند.


منبع : هیث ، گیلیان و استارتاپ ، هلن ( ۱۴۰۱ ) . تکنیک های نوین طرح واره درمانی . ترجمه ایمانه عباسی و همکاران . نشر اسبار صفحه ۱۲۶

▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
باسمه تعالي

( بخشی از ماجرای نامه نگاری به انجمن روانشناسی آمریکا APA)

در تاريخ 30 نوامبر 2022 يعني در آذرماه 1401 ، رياست انجمن روانشناسي آمريکا (APA) دکتر فرانک ورل ، به دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد نامه اي در حمايت از حقوق زنان و دختران ايراني نوشت و در آن از حق اعتراض زنان در اثر فوت مهسا اميني دفاع کرده و در مورد آن ابراز نگراني کرده بود. در واکنش به اين نامه سياسي که توسط آن انجمن علمي به سازمان ملل متحد ارسال شده بود، حدود 40 استاد زن PhD روانشناسي به رياست جديد اين انجمن دکتر برايانت ديويس (يک زن سياهپوست) که از ابتداي سال 2023 ميلادي منصوب شده بود، نامه¬ اي نوشتند و در آن به مواردي مثل موارد زير اشاره کردند: -
انتقاد از خلاف واقع بودن نامه ارسالي APA به سازمان ملل
- مستند نبودن ادعاهاي مطرح شده در نامه و توجه به اخبار رسانه هاي معاند
- بي توجهي يک انجمن علمي بزرگ به صحت و استنادات يک نامه سياسي و ارائه آمارهای دروغین
- انتقاد از نگاه يک جانبه و داراي سوگيري به زنان ايران و در مقابل بي توجهي نسبت به وضعيت زنان در ساير کشورها نظير افغانستان که از تحصيل اوليه نيز محروم شده اند.
- تاکيد بر دلسوزي براي زنان و دختران آمريکايي که آمارهاي بالاي تجاوز، خشونت و انواع سوء استفاده در دنيا مربوط به آنان است. –
همچنين در کنار موارد بالا در نامه به ارائه شاخص هاي کمي و کيفي در حوزه زنان در عرصه هاي مختلف علمي، سلامت، اقتصادي، سياسي، اجتماعي، فرهنگي، ورزشي، هنري و .... پس از انقلاب اسلامي نيز پرداختند
و يک سوال مهم را مطرح کردند اينکه چرا امريکا در ظاهر براي زنان ايراني دلسوزي مي کند اما چرا در مورد مرگ هزاران زن آمريکايي که سالانه در اثر خشونت پليس کشته مي شوند بيانيه نمي دهد! چرا در حمايت از اعتراضات حين انتخابات رياست جمهوري آمريکا در حمايت از حقوق بشر بيانيه نداد! چرا به خاطر مرگ صدها زن و دختر فلسطيني، عراقي، سوري، افغاني، يمني نگران و ناراحت نيست! ؟
نويسندگان در انتهاي اين نامه  از رياست انجمن روانشناسي آمريکا براي سفر به ايران و مشاهده پيشرفتهاي زنان و دختران ايراني دعوت به عمل آوردند. حدود 40 روانشناس زن متخصص اين نامه را امضا کردند. اين نامه در اوايل تعطيلات سال نوي ميلادي براي رياست انجمن ارسال شد که در همان روز پاسخ داده شد و دکتر برايانت ديويس مشتاقانه اعلام کرد که براي يک جلسه مجازي آماده است تا صحبت هاي زنان متخصص ايراني را از زبان خود آنها بشنود و در پس از آن چندين ايميل با موضوع هماهنگي براي روز و ساعت و موضوع جلسه رد و بدل شد که به ناگاه پس از تعطيلات کريسمس، دکتر ديويس نامه اي ارسال کرد که در آن اعلام کرده بود که پس از مشورت با همکاران خود به اين نتيجه رسيده که جلسه اي برگزار نشود. جالب آنکه چندي پس از ارسال نامه ، در عين حال که هيچ خبري از نامه ارسالي در صفحات و اخبار اين انجمن نبود، اما يادداشتي از يک خانم روانشناس ايراني در APA با همان محتواهاي نامه ارسالي رياست APA به سازمان ملل منتشر شد که در آن بر لزوم حمايت روانشناسان از جنبش زنانه ايران تاکيد کرده بود (https://www.apa.org/international/global-insights/2022-revolution-iran). بدون اينکه ردپايي از نامه جمعي از روانشناسان زن ايراني باشد که مستند در مورد زنان ايران سخن گفته اند و دروغ هاي نامه ارسالي APA به سازمان ملل را برملا کرده اند
اين رخداد ضمن اينکه در ظاهر هيچ نمود و تاثيري بر انجمن روانشناسي آمريکا نداشت، اما درس هاي زيادي به نويسندگان نامه آموخت. وجود سياست زدگي، عدم انصاف، اتکا بر اخبار و داده هاي غير متقن، استناد بر گفته ها و شنيده ها در نامه هاي رسمي، واکنش هاي سياسي مداخله جويانه در کشورها، بهانه بودن حقوق زنان و دختران براي دست يابي به اغراض سياسي و دورويي و دروغ و فريب برخي از درس هايي است که مي توان از اين رخداد گرفت و لکه ننگ ديگري براي آمريکا در کنار ظلم ها و دشمني هاي بسیار اون خواهد بود.
امضاهاي زنان روانشناس و متخصص در پاي اين نامه ، خود شاهدي براي برکات انقلاب اسلامي در هويت بخشي و تکريم مقام زنان و دختران و بسترسازي براي رشد و شکوفايي آنان است.

فاطمه فیاض، هییت علمی گروه روانشناسی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا س و مهرنسا شهابي، استاد روانشناسي دانشگاه
🌗 #نیمه_شعبان آمد و عید آمد 🌼

💚کاش ما را ز وفا، ره به حضورش بدهند
عیدی ما همه را حکم ظهورش بدهند 💚

میلاد با سعادت منجی عالم بشریت بر منتظران ظهورش و دوستداران مهربانی و عشق و نیک زیستن مبارک 🪷😍🦋

اللهم عجل لولیک الفرج... 🌸

https://www.tg-me.com/SchemaTherap
🔴مثلث سازی در نظریه بوئن

▫️ طبق نظریه بوئن مثلث ها کوچک ترین و پایدارترین واحد ارتباط هستند

▫️فهم فرایند مثلث سازی در شناخت نظریه بوئن بسیار مهم است

▫️ مثلث سازی اغلب زمانی اتفاق می افتد که دو نفر با سطح اضطراب بالا و گریز ناپذیری دست و پنجه نرم می کنند و نیاز به ورود شخص سوم آسیب پذیر برای تسکین اضطراب خود دارند.

▫️شخص سوم یا جانب یکی از طرفین رابطه را می‌گیرد و یا تا حدی باعث کاهش تنش و تسکین اضطراب سیستم میشود.

▫️برای مثال وقتی که مرد با نزدیکی بیش از حد و همسرش احساس ناراحتی می کند و این احساس را نشانه ضعف مردانه میداند ممکن است شروع به پس کشیدن و پرداختن به فعالیت دیگری مانند رفتن به خانه مادرش بکند و وقت بیشتری را با مادرش صرف کند(بخش سوم مثلث)

▫️به گفته بوئن زمانی که همه چیز خوب و آرام است به سختی می توانیم مثلث ها را پیدا کنیم اما در زمانهای استرس آنها همیشه بر الگوهای تعاملی خانواده ها تاثیر می گذارد.

▫️مثلث سازی اساساً ناکارآمد است اما این مفهوم این ایده را به تصویر می‌کشد که در زمان وجود اضطراب در سیستم، تنش اولیه ایجاد شده می تواند سیستم را مجبور کند تا در جای دیگر خود را درگیر کند.

⁠ ‍▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
🔴 علل روانی موثر بر
انگیختگی جنسی در زنان:

▫️ افزایش فعالیت سیستم عصبی سمپاتیک و اضطراب برانگیختگی تناسلی را افزایش می دهد.

1⃣ هم حواس پرتی هم تمرکز غیر جنسی بر خویشتن مانع برانگیختگی تناسلی می شود.
2⃣ انگیختگی جنسی در افرادی که طرحواره ی جنسی مثبت دارند بیشتر از افراد با طراحواره ی منفی ست.
3⃣ اینکه به زنان بازخورد کاذب داده شود، یعنی گفته شود که برانگیختگی تناسلی قوی ای دارند باعث کاهش اختلال انگیختگی می شود.
4⃣ استرس اثر کاهنده بر روی انگیختگی زنان حتی اگر ی سالم باشند، دارد.
5⃣ پیش بینی درد تاثیر زیادی بر کیفیت انگیختگی زنان دارد.
6⃣افسردگی رابطه ی قوی با اختلال انگیختگی دارد.

7⃣سو استفاده ی جنسی نیز مشکلات انگیختگی همراه خواهد داشت.

🔸 عوامل فرهنگی هم بر انگیختگی جنسی زنان موثر ست و این مشکلات در زنان آسیایی بیشتر ست.

▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
🔴 اختلال شخصیت مرزی و طرحواره درمانی

▫️زنان بیشتر به اختلال شخصیت مرزی مبتلا می شوند
▫️مردان به اختلال شخصیت خود شیفته و ضد اجتماعی

▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
عوامل محیطی موثر در ایجاد اختلال شخصیت مرزی:

1⃣ محیط خانوادگی ناامن و بی ثبات

2⃣ محیط زندگی محروم ساز(والدین در دسترس نیستند)
3⃣ محیط زندگی به شدت تنبیه کننده و طرد کننده

4⃣ محیط زندگی خواستار اطاعت کودک بوده است.

▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
ذهنیت های چهارگانه در اختلال شخصیت خودشیفته:
۱. محافظ بی تفاوت
۲. کودک رها شده
۳. کودک عصبانی
۴. والد تنبیه گر

درمان:

▫️در شروع درمان اول حقوق درمانگر و حقوق بیمار را مشخص و متعادل می کنیم

▫️چون افراد مرزی همیشه بیشتر از چیزی میخواهند که در اختیارشان گذاشته می شود
در فرایند درمان ما باز والدینی حد و مرز دار انجام می دهیم

▫️زیرا بیمار مرزی در واقع درمان را در مرحله رشد نوزادی یا خردسالی شروع می کند و بعد با باز والدینی به پختگی می رسد.

🔸 مراحل درمان:

1⃣ برقرار پیوند و نظم بخشی هیجانی

2⃣ کار بر روی ذهنیت های بیمار

3⃣ گسترش خودمختاری فرد به بیرون اتاق درمان

▫️ دورهمی طرحواره درمانگران ایران
https://www.tg-me.com/SchemaTherap
2024/05/18 13:54:21
Back to Top
HTML Embed Code: