Telegram Web Link
نگاهی به مودم همراه سیمکارتی 4.5G یوکیو W06: سریع اما ارزان و با کیفیت!

بازار مودم همراه در ایران بسیار جذاب است؛ چون همیشه می‌توانید در آن اکتشاف کنید!
هر از چند گاهی، یک مودم جدید و عجیب و غریب وارد این بازار می‌شود و فروشنده‌ها با کمترین اطلاعات آن را عرضه می‌کنند. بماند که جای سوال است چگونه فروشنده‌ها یا واردکنندگان دست‌شان به این مودم‌ها می‌رسد و بعد آن‌ها را وارد بازار ایران می‌کنند؛ معمولا اطلاعات کمی درباره آن‌ها یافت می‌شود.

اخیرا به مودم یوکیو Speed Wifi Next W06 برخوردم که همین شرایط را دارد. گفته می‌شود یک مودم ۴.۵G است و از سرعت ۱۲۳۷ مگابیت بر ثانیه پشتیبانی می‌کند و دارای وای‌فای دو بانده ۸۰۲.۱۱ac است.
برایم جالب شد چطور یک مودم همراه می‌تواند از رده ۴.۵G باشد ولی سرعتی ۱۲۳۷ مگابیت، یعنی برابر با مودم از رده LTE Cat 16 بدهد.

وقتی در اینترنت شروع به جست‌وجو برای مشخصات این مودم کردم؛ تعجبم بیشتر شد چون شاید جزو معدود مودم‌هایی باشد که از سرویس +Wimax 2 پشتیبانی می‌کند. یعنی هم روی شبکه‌های موبایل سلولار ۴G LTE قابلیت کار کردن دارد و هم روی شبکه‌های وای‌مکس پیشرفته!

اصلا در بیشتر سایت‌های ژاپنی این مودم با نام +WiMAX 2 شناخته می‌شود. بله این مودم برای اپراتور ژاپنی (UQ Mobile) توسط شرکت هواوی ساخته شده است؛ یک مودم عجیب و غریب دیگر از این برند غول چینی!
اپراتور یوکیو همان اپراتوری است که دو مودم HWS32 L01 و HWS33 L02 را هم به هواوی سفارش داده و این روزها در بازار ایران، حسابی پرفروش و محبوب هستند.

ما فعلا کاری به ویژگی و سرویس وای‌مکس این مودم نداریم؛ چون کلا در ایران این سرویس برچیده شده است و هیچ آنتن وای‌مکسی فعال نیست. پس با همان ویژگی ۴G LTE آن کار داریم.
به گفته واردکننده این مودم از باندهای رادیویی B1 , B3 , B5 , B7 , B17 , B18 , B41 پشتیبانی می‌کند و کاملا با شبکه و سیم‌کارت‌های اپراتورهای ایران سازگار و قابل اتصال است. قاعدتا هم باید همین‌طور باشد (بعدا مشخص شد فقط از باندهای ۱ و ۳ و ۸ پشتیبانی می‌کند و فاقد باند ۷ است. به همین دلیل هم برخی از کاربران در سال‌های گذشته موفق نشدند با آن به اینترنت وصل شوند ولی اینک باند ۳ و ۱ در همه نقاط هستند.)
حالا سراغ سایر مشخصات این مودم جذاب می‌رویم.

مشخصات مودم W06:
۱- باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپرساعت با شارژدهی بین ۸ تا ۱۲ ساعت (در عمل کاربران شارژ ۸ الی ۹ ساعت گرفتند.)
۲- درگاه USB 3.0 Type C برای شارژ سریع باتری مودم (مدت زمان شارژ باتری ۱۴۰ دقیقه.)
۳- فناوری MIMO 4×4.
۴- صفحه‌نمایش ۲.۴ اینچی TFT لمسی با رزولوشن ۳۲۰ در ۲۴۰ پیکسل.
۵- وای‌فای دو بانده ۸۰۲.۱۱ac با سرعت ۸۶۷ مگابیت بر ثانیه روی فرکانس ۵ گیگاهرتز و ۳۰۰ مگابیت روی فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز.
۶- حداکثر پشتیبانی از ۱۶ کاربر همزمان روی وای‌فای.
۷- حداکثر سرعت روی درگاه USB برابر با ۱۲۳۷ مگابیت بر ثانیه.
۸- عدم پشتیبانی از شبکه‌های ۳G.
۹- دارای شیار سیم‌کارت و کلیدهای پاور و ریست (پشتیبانی از دو سیم‌کارت.)
۱۰- پشتیبانی از سیستم‌عامل‌های ویندوز (نسخه‌های مختلف) و مک او اس ۱۰.۶ به بالاتر.
۱۱- پشتیبانی از اپلیکیشن Hilink.

تست‌هایی که از این مودم در اینترنت دیدم؛ سرعت بسیار خوبی را نشان می‌دهد. از سرعت‌های ۱۱۰ و ۲۲۲۶ مگابیت روی فرکانس ۵ گیگاهرتز بگیرید تا سرعت‌های ۵۶۰ و حتی بالاتر که نشان می‌دهد قدرت وای‌فای خوبی دارد و از یک مودم موبایل رده بالایی برخوردار است.
تست‌های کاربران ایرانی نیز نشان می‌دهد مودم یوکیو W06 از سرعت بالایی برخوردار است.

با این سرعت‌ها، باید یک تراشه مودم از رده LTE Cat 16 روی آن سوار شده باشد که بتواند واقعا سرعت‌هایی نظیر ۵۰۰ مگابیت عملی را روی فرکانس ۵ گیگاهرتز وای‌فای پوشش دهد.

هواوی یک مودم E5788 دارد که در رده LTE Cat 16 با سرعت ۱ گیگابیت بر ثانیه است و شکل و شمایلی مشابه با همین مودم روتر W06 دارد. یک احتمال این است که هواوی همین مودم را برای شرکت ژاپنی UQ Mobile سفارشی‌سازی کرده است.

به هر حال، مودم W06 برخلاف نام کمتر شناخته شده‌اش؛ در ژاپن مودم کاملا شناخته شده و معروف و پرفروشی است. مشخص است که کیفیت ساخت خوبی دارد و از مشخصات سخت‌افزاری مناسبی هم بهره می‌برد.
قیمت مودم W06 در ایران روی سایت دیجی‌کالا ۱ میلیون و 600 هزار تومان بوده که اکنون با تخفیف ویژه به قیمت ۱ میلیون و 400 هزار تومان به فروش می‌رسد و قیمت چندان بدی برای این‌چنین مودمی نیست.
شما با همین قیمت باید یک مودم ۴g ساده با حداکثر سرعت ۱۵۰ مگابیت خریداری کنید. برخی از بهترین مودم‌های ۴.۵G همراه بازار، گران‌تر از مودم یوکیو W06 هستند.
لینک خرید و مشخصات مودم یوکیو W06 در دیجی کالا:
digikala.com/product/dkp-2267365.

/شبکه چی.

@shaberoshanIR.
@ShaberoshanArchive
فهرست شهرهای تحت پوشش فیبر نوری (FTTH):
بیش از یک سال از شروع طرح ملی توسعه فیبر نوری  منازل و کسب‌وکارها در کشور می‌گذرد و بسیاری از کاربران اینترنت دوست دارند بدانند؛ اینک کدام شهرها و استان‌ها تحت پوشش این نوع اینترنت قرار گرفتند.
دولت سیزدهم این طرح را با هدف پوشش دادن ۲۰ میلیون خانوار و رساندن اینترنت ۵۰ مگابیت تا ۱ گیگابیت به کاربران، آغاز کرده و تمام ظرفیت‌ها، امکانات و تمرکز خود را روی آن معطوف کرده است.
تا کنون و به گزارش سامانه «طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها»، فیبر نوری در ۲۵ استان از ۳۱ استان توسعه یافته است و مجموعا  دو میلیون و ۴۶۷ هزار خانوار را تحت پوشش قرار دارند.
همین‌طور، تعداد پورت‌های فیبر نوری نصب شده به بیش از  یک میلیون و ۸۰۰ هزار پورت و تعداد کاربرانی که دارند از این سرویس استفاده می‌کنند به بیش از ۳۶۶ هزار نفر رسیده است.

آخرین به‌روزرسانی سامانه طرح ملی فیبر نوری مربوط به فروردین ماه است که نشان می‌دهد ۲۶۶ شهرستان برای توسعه فیبر نوری تعیین تکلیف شده‌اند و ۱۰ اپراتور نیز در این پروژه بزرگ، شرکت کرده و این شهرستان‌ها بین آن‌ها تقسیم شدند. ۵۴ شهر هم‌اکنون سرویس اینترنت فیبر نوری دارند.
از ۱۰ اپراتور گفته شده، ۸ اپراتور شروع به کار کرده و در شهرهای تحت پوشش خود، عملیات توسعه فیبر نوری را آغاز کردند؛ حالا با درصد پیشرفت‌های مختلف اما هنوز ۲ اپراتور اقدامی نکردند.
یکی از این اپراتورها مبنا است که متعهد شده شهرهایی از استان مرکزی را تحت پوشش فیبر نوری قرار دهد اما هنوز این طرح را عملیاتی نکرده است.

ایرانسل اپراتور دیگری است که هرچند متعهد به تحت پوشش قرار دادن تعدادی از شهرها در ۱۳ استان، یعنی آذربایجان غربی، البرز، بوشهر، تهران، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، لرستان، گیلان و هرمزگان شده است، هنوز این طرح را اجرایی نکرده است.
البته ایرانسل دیرتر از سایر اپراتورها قرارداد همکاری در طرح FTTx را با وزارت ارتباطات امضا کرد و به همین دلیل دیرتر از سایرین تعهداتش را اجرایی خواهد کرد.
پیشگامان، صبانت، فناپ تلکام و رایتل هم اپراتورهایی هستند که در سه شهر پوشش‌دهی فیبر نوری را اجرایی کرده‌اند. ایرانیان‌ نت هم اپراتوری است که تا فروردین ۱۴۰۲ یک شهر را تحت پوشش فیبر نوری قرار داده است.
جدول شهرهای تحت پوشش اینترنت فیبر نوری تا فروردین ماه ۱۴۰۲ را می‌توانید در لینک زیر مشاهده کنید:
shabakehchi.com/technology/28810/fttx-national-project-in-iran.

@ShaberoshanIR.

@ShaberoshanIR
اولین سرویس فروش شارژ و بسته در تلگرام 💎.
دارای اینماد و متصل به درگاه امن IDPay .

خرید شارژ ایرانسل, همراه اول و رایتل.
خرید بسته برای تمامی اپراتورها.
مستقیم فقط با وارد کردن شماره تلفن.
با سرویس توشارژ به سادگی از این به بعد برای خودت و دوستات شارژ و بسته اینترنتی تهیه کن.

دارای اینماد و متصل به درگاه امن IDPay.

@toCharge_bot.


@shaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
توضیحات تکمیلی ربات خرید شارژ و بسته در تلگرام.

با پوزش در ویس به اشتباه گفتم زرین‌پال که درستش آیدی پی هستش.

@toCharge_bot.

@shaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
دوستانی که مشکل اتصال به بازی نابینایی STW دارن و این بازی براشون محدود یا فیلتر هستش میتونن از سرویس اوپن کانِکت اختصاصی یا V2ray با بهترین پینگ به این بازی وصل بشن.

اگر اشتراک SPVPN ندارید, برای تست و خرید به @sp1000 پیام بدید.

@SPNetVPN.

@shaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
عکس را ارسال کنید تا ربات آن را تشخیص دهد. می تواند کد QR/BAR، متن را بخواند، آنچه را روی عکس است توصیف کند و سن تقریبی فرد را تعیین کند.

@visiontest1bot

رباتی عالی و رایگان برای تبدیل عکس به متن.

@shaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
Jieshuo+ v20230414.apk
59 MB
کامنتری کرک شده بدون باگ که خودم استفاده میکنم و مشکلی نداره.

@shaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
قیمت اینترنت فیبر نوری مبین نت + شرایط سرعت و مودم:
مبین‌نت از سرویس اینترنت فیبر نوری خود به نام «فیبرلینک» رونمایی کرده است؛ البته کاملا بی‌سروصدا و با ابهامات زیاد.
اگر به وب‌سایت مبین‌نت سری بزنید؛ علاوه بر سرویس‌های اینترنت TD LTE، اینترنت فضای باز و اینترنت جیبی، گزینه اینترنت فیبر نوری را هم خواهید دید و با کلیک روی آن، وارد صفحه ثبت‌نام و تعرفه‌های اینترنت فیبرلینک می‌شوید.
در این مطلب، می‌خواهیم درباره اینترنت فیبر نوری مبین‌نت، تعرفه‌ها و بسته‌ها، مودم و سرعت و خلاصه هر چیزی که فعلا دستگیرمان شده است؛ صحبت کنیم:

احتمالا شرکت مبین‌نت برای عقب نماندن از قافله شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت فیبر نوری یا FTTH، صفحه فیبر نوری خود را با چند تعرفه و بسته راه‌اندازی کرده و پیش ثبت نام آغاز شده است.

در ماه‌های اخیر و حتی یک سال گذشته، هیچ‌گاه در بحث پروژه ملی توسعه فیبر نوری، صحبتی از شرکت مبین‌نت نبوده و مثلا گفته نشده مبین‌نت قرار است کدام شهر یا استان را فیبرکشی کند.
مشخص نیست اصلا پروانه خدمات مبین‌نت مجوز ارائه سرویس اینترنت فیبر نوری را دارد یا خیر!

به هر حال، این شرکت از تعرفه‌ها و بسته‌های اینترنت FTTH خود برای کاربران خانگی رونمایی کرده و نشان می‌دهد تصمیم دارد این سرویس اینترنت پر سرعت را هم به سبد محصولات و خدمات خود اضافه کند.
حالا، باز هم مانند اینترنت TD LTE به صورت یک اپراتور مجازی و فروش اینترنت روی بستر زیرساختی شرکت دیگری یا به صورت صفر تا صد، سرویس اختصاصی از خودش.
آن‌طور که در وب‌سایت مبین نت درج شده است؛ «اینترنت فیبر نوری مبین نت با نام فایبرلینک، در سه سرعت ۲۰، ۵۰ و ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه به همراه مودم و به صورت حجمی ارائه می‌گردد.»
مبین نت برای هر سرعت، سه طرح ورود یا ثبت‌نام اولیه در نظر گرفته و البته بسته‌های تمدید یک ماهه قرار داده است.

در حالی‌که بسیاری از شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت فیبر نوری مانند شاتل، آسیاتک، های وب و پیشگامان از سرعت‌های نزدیک به ۱۰۰۰ مگابیت صحبت می‌کنند؛ مبین نت سرویس‌های خود را در سه سرعت ۲۰ مگ و ۵۰ مگ و ۱۰۰ مگ عرضه کرده است.
وقتی صحبت از فیبر نوری می‌شود؛ حداقل سرعت مورد انتظار کاربران، ۱۰۰ و ۲۰۰ مگ است و واقعا باید تعجب کرد چرا مبین نت می‌خواهد سرعت ۲۰ مگ بدهد؛ سرعتی کمی بیشتر از اینترنت ADSL که هیچ‌گونه انگیزه و ذوقی در مشتری ایجاد نمی‌کند.

البته این مسئله هم مطرح است که شرکت‌های دیگر به همه کاربران سرعت‌های ۱۰۰۰ مگابیتی نمی‌دهند و این سرعت صرفا یک رکورد بوده و جنبه تبلیغاتی دارد.
سرعت فیبر نوری مورد انتظار از شرکت‌های FCP و مخابرات در حد همان ۲۰۰ الی ۳۰۰ مگابیت است که باز مبین نت در اینجا، حداکثر سرعت ۱۰۰ مگابیت را عنوان کرده است.

شرکت زیتل هم اینترنت فیبر نوری خود را با سرعت ۵۰ مگابیت آغاز کرده است و می‌گوید تضمین کیفیت و سرعت این سرویس، مهم‌تر از صرفا سرعت بیشتر است و در آینده می‌تواند بنا بر درخواست مشتری، سرعت‌های بالاتری هم ارائه کند.
به هر حال، اگر می‌خواهید مشتری اینترنت فیبر نوری مبین نت شوید؛ بدانید که باید یکی از سرعت ۲۰ مگ، ۵۰ مگ یا ۱۰۰ مگ را انتخاب کنید.

@shaberoshanIR

@ShaberoshanArchive

ادامه در پست بعدی:
👇👇👇


قیمت اینترنت فیبر نوری مبین نت + شرایط سرعت و مودم:

مبین نت برای هریک از سه سرعت ۲۰ مگ، ۵۰ مگ و ۱۰۰ مگ، سه بسته انتخاب اولیه (ثبت‌نام) ارائه کرده است:
سرعت ۲۰ مگابیت بر ثانیه:

۱- سه ماهه غیر حجمی با آستانه مصرف منصفانه ۱۵۰۰ گیگابایت: ۲۰۴۰۰۰۰ تومان.
۲- شش ماهه غیر حجمی با آستانه مصرف منصفانه ۳۰۰۰ گیگابایت: ۲۵۰۰۰۰۰ تومان.
۳- یک ساله غیر حجمی با آستانه مصرف منصفانه ۶۰۰۰ گیگابایت: ۳۳۰۰۰۰۰ تومان.

سرعت ۵۰ مگابیت بر ثانیه:

۱- سه ماهه غیر حجمی با آستانه مصرف منصفانه ۱۵۰۰ گیگابایت: ۲۲۲۰۰۰۰ تومان.
۲- شش ماهه غیر حجمی با آستانه مصرف منصفانه ۳۰۰۰ گیگابایت: ۲۸۵۰۰۰۰ تومان.
۳- یک ساله غیر حجمی با آستانه مصرف منصفانه ۶۰۰۰ گیگابایت: ۳۹۰۰۰۰۰ تومان.

سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه:

۱- سه ماهه غیر حجمی با آستانه مصرف منصفانه ۱۵۰۰ گیگابایت: ۲۴۰۰۰۰۰ تومان.

۲- شش ماهه غیر حجمی با آستانه مصرف منصفانه ۳۰۰۰ گیگابایت: ۳۲۰۰۰۰۰ تومان.
۳- یک ساله غیر حجمی با آستانه مصرف منصفانه ۶۰۰۰ گیگابایت: ۴۵۰۰۰۰۰ تومان.
چند نکته درباره تعرفه اینترنت فیبر نوری مبین نت
در همه این طرح‌ها، مودم فیبر نوری هواوی Q2 به مشتری ارائه می‌شود و هزینه مودم در طرح گنجانده شده است.
نکته دیگری که باید بدانید؛ افزوده شدن ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده برای تمام طرح‌های بالا است.
در توضیحاتی که مبین‌نت برای اینترنت با آستانه مصرف منصفانه گفته است؛ مبنای ماه را مطرح کرده ولی بعید است حجم‌های گفته شده برای یک ماه باشند و برای کل دوره در نظر گرفته می‌شوند.

مثلا، در طرح اینترنت یک ساله غیرحجمی با آستانه مصرف منصفانه ۶۰۰۰ گیگابایت و حداکثر سرعت ۱۰۰ مگابیت؛ در طول یک سال ۶ هزار گیگابایت حجم داشته یا به عبارتی ماهی ۵۰۰ گیگابایت می‌شود.
حجم‌های گفته شده از سوی مبین‌نت، چندان بد نیستند اما سرعت‌های ۲۰ مگ و ۵۰ مگ و ۱۰۰ مگ حسابی توی ذوق می‌زنند.
قیمت بسته‌ها نیز منطقی و برای کاربر عادی خیلی زیاد نیستند و حتی از بسته‌های اینترنت TD LTE ارزان‌تر خواهند بود.

هر گیگابایت حجم اضافه اینترنت فیبر نوری ۲۰۰۰ تومان قیمت خورده است.

به این ترتیب، خرید ۳ گیگابایت حجم اضافه ۶ هزار تومان، ۵ گیگ ۱۰ هزار تومان و ۱۰ گیگ برابر با ۲۰ هزار تومان خواهد بود.

مشتریان اینترنت FTTH مبین نت مودم هواوی Q2 را دریافت می‌کنند. نام کامل این مودم EchoLife HG8245Q2 است و یکی از بهترین مودم‌های GPON دو بانده در بازار ایران محسوب می‌شود.

برخی از مشخصات مودم هواوی HG8245Q2 به شرح زیر است:

۱- وای‌فای دو بانده AC1750 با سرعت ۱۳۰۰ مگابیت در کانال ۵ گیگاهرتز و ۴۵۰ مگابیت در کانال ۲.۴ گیگاهرتز.
۲- کانکتور فیبر نوری APC.
۳- آنتن‌های داخلی با قدرت ۲ دسی بل و MIMO 3×3.
درگاه‌های مودم هواوی Q2:
۴- چهار درگاه شبکه اترنت گیگابیتی، یک درگاه خط تلفن RJ11، دو درگاه USB.
۵- مودم GPON کلاس +B.
۶- اندازه ۲۶۵ در ۱۷۶ در ۸۲ میلی متر.
۷- حدکثر مصرف انرژی ۲۰.۵ وات.
قیمت این مودم در بازار حدود ۲ میلیون تومان است.

ثبت نام فیبر نوری مبین نت برای تمام استان‌ها و شهرستان‌ها باز است.
شما می‌توانید وارد صفحه فیبر نوری مبین‌نت شده و در پایین صفحه، فرم ثبت‌نام را پر کنید و منتظر تماس کارشناسان مبین‌نت بمانید.

فعلا نیازی نیست هزینه‌ای پرداخت کنید و صرفا یک سری اطلاعات اولیه مانند نام و نام خانوادگی، شماره تلفن ثابت و کد شهر، استان و شهر محل سکونت، شماره تماس موبایل و … دریافت می‌شود.
/شبکه چی.

@shaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
هزینه و مودم فیبر نوری ایرانسل اعلام شد:
ایرانسل از تعرفه اینترنت فیبر نوری، مودم FTTH H1 و نقشه پوشش‌دهی فیبر نوری خود رونمایی کرد.
حدود یک ماه پیش بود که ایرانسل در روز جهانی مخابرات و ارتباطات، از افتتاح فیبر نوری شهر بابل خبر داد و گفت به‌زودی ۲۵۰ هزار پورت FTTH به شهروندان بابلی واگذار خواهد کرد.
امروز که به طور سرزده وارد سایت ایرانسل شدیم؛ دریافتیم این اپراتور به طور رسمی از مودم فیبر نوری، تعرفه‌ها و نقشه پوشش‌دهی خود رونمایی کرده است.
مودم فیبر نوری ایرانسل FTTH H1 با بسته اولیه ۳۰ روزه ۵۰ گیگ فیبر نوری و سرعت ۳۰ مگ، قیمتی حدود ۵.۵ میلیون تومان خورده است؛ البته با یک هزینه بسیار زیاد برای نصب و راه‌اندازی.

فعلا ایرانسل از ۶ بسته اینترنت فیبر نوری ۳۰ روزه با سرعت‌های مختلف از ۳۰ مگ تا ۱۰۰ مگ رونمایی کرده است.

بسته‌های اینترنت فیبر نوری ایرانسل به شرح زیر هستند:
بسته ۳۰ روزه ۵۰ گیگ فیبر نوری با سرعت ۳۰ مگ = ۹۸۱۰۰ تومان.
بسته ۳۰ روزه ۱۲۰ گیگ فیبر نوری با سرعت ۳۰ مگ = ۱۷۸۷۶۰ تومان.
بسته ۳۰ روزه ۸۰ گیگ فیبر نوری با سرعت ۵۰ مگ = ۱۳۸۴۳۰ تومان.

بسته ۳۰ روزه ۱۸۰ گیگ فیبر نوری با سرعت ۵۰ مگ = ۲۵۰۷۰۰ تومان.
بسته ۳۰ روزه ۱۲۰ گیگ فیبر نوری با سرعت ۱۰۰ مگ = ۱۹۴۰۲۰ تومان.
بسته ۳۰ روزه ۲۵۰ گیگ فیبر نوری با سرعت ۱۰۰ مگ = ۳۴۱۱۷۰ تومان.
بدون تعارف، این تعرفه و قیمت و بسته‌هایی که ایرانسل برای اینترنت فیبر نوری داده، فعلا ناامیدکننده هستند.
اولا، سرعت ۳۰ و ۵۰ مگ یا حتی ۱۰۰ مگ خنده‌دار است. همین الان، سرعت اینترنت TDLTE خود ایرانسل بالاتر از ۱۰۰ مگ است؛ پس چرا یک نفر باید سراغ اینترنت فیبر نوری بیاید و آن هم با این قیمت گران؟
دوما، حجم بسته‌های خیلی کم است. هر کاربری که با اینترنت فیبر نوری کار کرده باشد؛ خوب می‌داند که برای چنین اینترنتی بسته ۵۰ گیگ و ۸۰ گیگ و ۱۲۰ گیگ ماهیانه خیلی کم است.
سومن، تعرفه هر بسته هم بالا است.
به این قیمت‌ها، هزینه عجیب و غریب ۲ میلیون تومانی هزینه نصب و راه‌اندازی را اضافه کنید.

بله؛ درست خواندید. ایرانسل به اجبار هزینه‌ای ۲ میلیون تومان برای نصب و راه‌اندازی اینترنت فیبر نوری از مشتری می‌گیرد که احتمالا برای کابل‌کشی داخل ساختمان و نصب مودم و ارائه سرویس به مشتری است.
هزینه‌ای که شاتل و آسیاتک رایگان انجام می‌دهند یا مخابرات هزینه ناچیزی در حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ هزار تومان می‌گیرد.

فعلا ایرانسل خیلی گران‌تر از همه این شرکت‌ها است و از نظر رقابتی، اینترنت TDLTE بهتر و به صرفه‌تر است.

ایرانسل در این طرح از مودم فیبر نوری به نام FTTH H1 رونمایی کرده است.
مشخصات مودم ایرانسل FTTH H1:
یک مودم GPON با وای‌فای دو بانده، ۴ پورت شبکه اترنت گیگابیتی، یک درگاه USB، فناوری MIMO 2×2 و دو آنتن خارجی.
در مشخصات مودم FTTH H1 آمده که با همکاری و پیمانکار و مدل HG8145V5 هواوی اکولایف است.
مودم ایرانسل FTTH H1 یا HG8145V5:
در واقع، مودم فیبر نوری ایرانسل یک مدل سفارشی‌سازی شده از مودم هواوی HG8145V5 است و مودم GPON نسبتا خوبی است و تمام مشخصات مورد نیاز کاربران خانگی را دارد.
خود مودم هواوی HG8145V5 به تنهایی در بازار حدود ۲.۲ میلیون تومان است ولی ایرانسل با هزینه نصب و بسته اولیه ۵۰ گیگابایت حدود ۵.۵ میلیون تومان به مشتری می‌دهد.

اشاره کردیم که ایرانسل فعلا سرویس اینترنت فیبر نوری خود را در شهر بابل توسعه داده است و صرفا یک نقشه از این شهر با چند نقطه آبی رنگ می‌بینیم تا بفهمیم هنوز زمان زیادی باقی مانده تا کل شهر بابل در استان مازندران زیر پوشش فیبر نوری ایرانسل برود.

بخواهیم جمع‌بندی کنیم؛ اگرچه برای قضاوت فیبر نوری ایرانسل زود است ولی تعرفه‌ها و هزینه خرید مودم و بسته بسیار بالا است؛ به‌ویژه اینکه هزینه نصب و راه‌اندازی ۲ میلیون تومانی، هیچ طوری برای ما قابل هضم نیست.
گفتنی است فعلا می‌توانید در سایت ایرانسل، یک پیش‌ثبت‌نام برای اینترنت فیبر نوری داشته باشید و ثبت‌نام رسمی آغاز نشده است ولی می‌توانید مودم و بسته اینترنت را خریداری کنید.

/شبکه چی.

@shaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
تفاوت فرکانس وای فای 5g با 2.4g چیست؟ کدام بهتر است؟
حالا که بحث اینترنت و وای فای 5g و خریدن یک مودم خوب داغه، باید ببینیم اصلا این 5G یا همان 5 گیگا هرتز چیست و چه تفاوتی با 2.4 گیگاهرتز دارد؟
حتما اعداد 2.4 یا 5 گیگاهرتز رو، روی بسته بندی‌های مودم‌ها و روترها و اکسس پوینت‌های وای فای دیدین. بعضی از عزیزان که همه چی رو خیلی دو دو تا چهارتا، بررسی می‌کنن، چون 5 از 2.4 بزرگتره، معتقدن وای فای 5g بهتره و سراغ اون میرن. بعد که هزینه کردن و دستگاه رو متصل کردن، ناگهان متوجه میشن که با مودم باستانی خودشون، توی زیرزمین هم سیگنال داشتن و این مودم جدیدی که تهیه کردن، نهایتا تا نرسیده به ورودی حموم، سیگنال دهی می‌کند.
و همین موضوع موجبات تکدر خاطر این عزیزان رو فراهم آورده و شروع می‌کنن به مبارزات کامنتی در فروشگاه‌های اینترنتی که مودم‌های جدید همه آشغال هستن و این توطئه ی کثیف شرکت‌های خارجی هست که کالای ضعیف به ما بفروشن و هموطن بیا تحریم کن. اما واقعا تفاوت وای فای 5 گیگاهرتزی با 2.4 گیگاهرتزی چیه و چطوری می‌تونیم از اونها بهتر استفاده کنیم؟

قبل از اینکه به سراغ تفاوت‌های بین وای فای 5g با 2.4 گیگاهرتزی بریم، ببینیم اصلا این گیگاهرتزی که همه جا می‌شنویم چیه؟ هرتز که درواقع برگرفته از نام فیزیکدان آلمانی هانریش رودولف هرتز هست تعداد تکرار هرچیزی در یک ثانیه رو به ما می‌گه. حالا گیگاهرتز چی هست؟ 1 میلیون هرتز می‌شه یک گیگاهرتز که با GHz نشون داده می‌شه. پس ازین به بعد هرکس پرسید ghz چیست؟ شما با افتخار سرتو بگیر بالا بگو گیگاهرتز. ولی اگر پرسید خوب یعنی چی؟ یا فرار کن یا بیا ادامه مطلبو بخون تا بفهمیم چی هست این وای فای 5G .

در مورد اینکه وای فای 5G چی هست؟ 5 گیگاهرتز در واقع یعنی سرعت انتقال داده 5 گیگاهرتزه. و وای فای 2.4 گیگاهرتزی یعنی سرعت اینترنت 2.4 گیگاهرتز هست. خوب تا اینجا دیدیم که سرعت وای فای 5 گیگاهرتز بیشتر از 2.4 GHZ هست. اما خوب چی باعث میشه که گاهی وای فای 2.4 بهتر کار می‌کنه؟ حضورم به خدمتتون که هرچقدر سرعت بالاتر بره دامنه پوشش دهی کمتر می‌شه و هرچقدر سرعت کمتر، پس دامنه پوشش دهی بیشتر. یکجورایی رابطه عکس دارن. چراشو هم می‌تونید به فیزیک دبیرستان سر بزنید.

باند مودم یا کانال مودم در واقع پهنای طیفی هست. که در آن فرستنده یا گیرنده سیگنال خودشو تو اون مشخص می‌کنه. از اون طرف 802.11 یک استاندارد جهانی هست که فرکانس باندها را به چند کانال تقسیم می‌کنه. مثلا باند 2.4 گیگاهرتز رو به 14 تا کانال تقسیم می‌کنه. وای فای میتونه از هر کدوم از این کانالا استفاده کنه. ولی چیزی که باید در نظر بگیرید اینه که مودم واقعا نمی‌تونه از همه این 11 تا کانال استفاده کنه. چرا؟ چونکه کانالا با هم تداخل دارند. پس مودم فقط از یک سری چنل‌های مشخص می‌تونه استفاده کنه.
البته هر کشوریم بنا به سیاست‌های خودش دسترسی به این کانالا رو آزاد میزاره. یا hdk;i محدود میکنه به یه تعداد کانال. مثلا ژاپن میتونه از هر 14 تا کانالش استفاده کنه.

حالا که مفهوم باند یا کانال مودم رو متوجه شدید. اینو هم بدونید که دسترسی مودم وای فای 5G با وای فای 2.4 گیگاهرتزی فرق داره. که این  تفاوت باند 2.4 با 5 رو در ادامه توضیح میدیم و مزیت‌ها و معایبشونم میگیم. وای فای 2.4 GHz کلا 11 تا کانال داره که همانطور که گفتین هم فقط از تعدادی از این کانال‌های میتونه استفاده کنه. اما باند فرکانسی 5 گیگاهرتز تعداد کانال‌های قابل استفاده بیشتری را در اختیار مودم قرار میده.
باند فرکانسی 5GHz با اینکه سرعت خفنی داره ولی نمیتونه از در و دیوار و سقف‌ها عبور کنه و به همسایه برسه! یعنی محدوده کوچیکتری رو پوشش میده. یعنی یک جورایی کیفیت رو فدای کمیت نمیکنه.

@ShaberoshanArchive.

@shaberoshanIR
تفاوت فرکانس وای فای 5g با 2.4g چیست؟ کدام بهتر است؟
ادامه پست قبلی .
اولین نکته‌ای که قبلا در موضوعات دیگه هم در موردش صحبت کردم اینه که عدد بزرگتر لزوما به معنی بهتر بودن نیست و یا حداقل به معنی بهتر بودن در تمامی زمینه‌ها نیست. فرکانس 5GHz مزیت‌هایی داره و در کنارش محدودیت‌هایی هم داره. در نتیجه روش درست استفاده ازش، اینه که تا جای ممکن از مزیت‌هاش استفاده کنیم و مشکلات مربوط به محدودیت‌هاش رو هم کاهش بدیم. فرکانس 2.4GHz خیلی شایع هست. حالا نمی‌دونم اصلا به این موضوع میشه گفت “شایع” یا نه :) ولی بهرحال خیلی زیاد و در وسایل مختلف ازش استفاده میشه. از تلفن‌های بی سیم خونگی، تا مایکروفر و… و از همه مهمتر، مودم های در و همسایه که معمولا 2.4GHz هستند.
همین شلوغی فرکانسی، باعث میشه که وای فای شما نتونه به خوبی عمل کنه و حتی اگه بخواین کانال وای فای تون رو تغییر بدین هم، کانال خالی و خلوتی پیدا نکنین. 5GHz این مشکل رو نداره. یعنی نه با وسایل خونگی تداخل پیدا می‌کنه و نه با همسایگان محترم. پس تا اینجای کار، در صورتیکه توی محیطی هستین که مورد هجوم وای فای‌ها قرار گرفتین، فرکانس 5GHz ممکنه مشکل رو برطرف کنه.

موضوع بعدی سرعت ارتباط هست. 5GHz در این مورد هم برنده هست. البته برای دسترسی به حداکثر سرعت، لازمه که تمامی قطعات یه مسیر کاری، از سرعت بالا پشتیبانی کنن تا شما به اون سرعت دسترسی داشته باشین. در مورد وای فای هم قضیه همینه. سریعترین استاندارد رایج در وای فای 802.11ac هست. پس برای دسترسی به بالاترین سرعت، لازمه که مودم 5GHz باشه و از استاندارد 802.11ac پشتیبانی کند.
اگر از تقویت کننده و… هم بین راه استفاده می‌کنین، اون هم این استاندارد رو داشته باشه و در نهایت، گوشی یا لپ تاپ و… هم به عنوان دستگاه نهایی، همینطوری باشه. اگه یکی از دستگاه‌های شما توی مسیر انتقال اطلاعات، سرعت پایین تری داشته باشه، بقیه دستگاه‌ها مجبورن با سرعت پایین تر کار کنن. قطعات کامپیوتری برخلاف انسان‌ها، خیلی مراعات حال همو می‌کنن. پس اگه مودم 5GHz با استاندارد 802.11ac تهیه کرده باشین و گوشی‌تون هم از 5GHz و 802.11ac پشتیبانی کنه، از لحاظ تئوری شما باید سرعت انتقال اطلاعات بالایی داشته باشین و در این حالت، 5GHz بر 2.4Ghz پیروز است.


فراموش نکنیم که همه ی گوشی‌ها و لپ تاپ‌ها و تبلت‌ها و… از باند 5 گیگاهرتز پشتیبانی نمی‌کنن و قبل از تهیه کردن مودم جدید، سازگاری وسایل خودتون و بچه‌های همسایه با باند 5 گیگاهرتز رو بررسی کنین.
البته لازم به ذکر نیست که سرعت وای فای شما لزوما ارتباطی به سرعت اینترنت شما نداره. چون مورد مشاهده شده، آخرین تجهیزات روز جهان رو خریده و نصب کرده که سرعت اینترنتش بالا بره، بعد سرویس اینترنتی که ازش استفاده میکرده 1 مگابیت اقتصادی بوده است.
در این حالت، مثلا تماشا کردن ویدئو از لپ تاپ روی موبایل با سرعت بالا انجام میشه، چون سرعت وای فای بالاست، ولی اینترنت همچنان همانی که بود، خواهد بود، چون مودم هرچقدرم خفن باشه، نمی‌تونه تماس بگیره با سرویس دهنده‌ی اینترنت و بگه: جان من، یه خرده اون شیر اینترنت رو باز کن، من آبروم رفت.


مساله بعدی که توی تفاوت فرکانس 2.4 و 5 وجود داره، برد وای فای هست. متاسفانه وای فای 5GHz علی رغم تمامی محاسن و سجایای تکنولوژیک، در این مورد چندان درخشان عمل نمی کنه که خب این چیزی از ارزش‌های بچه های ما کم نمی‌کنه. البته کارشناسان مشغول بهینه سازی این موضوع هستن که دیگه همه چی تمومش بکنن. ولی فعلا و بر اساس چیزهایی که تو بازار ایران در رده‌ی خونگی گیر میاد، فرکانس 5GHz از لحاظ برد مفید و قدرت عبور از در و دیوار و سقف و کف و… به نسبت 2.4GHz ضعیف تر هست.


البته موضوع بالا نسبت به سایر مسایل گفته شده است. چون به طور کلی نمیشه گفت که شما هر دستگاه 2.4GHz ای رو بیاری، بردش از هر دستگاه 5GHz ای بیشتره، چون مثلا ممکنه اون دستگاه 2.4GHz خسته و بازنشسته باشه. یا آنتن ضعیف‌تری داشته باشه و خیلی مسائل دیگه. ولی به طور کلی، اینطوری هست.
@ShaberoshanArchive.

@shaberoshanIR
تفاوت فرکانس وای فای 5g با 2.4g چیست؟ کدام بهتر است؟
ادامه پست قبلی .

خب حالا که معلوم شد تفاوت 2.4 و 5 گیگاهرتز چی هست، بهتره بریم سراغ اینکه چطوری نهایت سواستفاده رو از تکنولوژی بکنیم :) خوشبختانه، در حال حاضر بیشترین مودم 5GHz ای که توی بازار موجود هستن از باند 2.4GHz هم پشتیبانی می‌کنن. اما یه موضوعی هست که باید بهش توجه کرد. بعضی از این دستگاه‌ها فقط می‌تونن توی یکی از این باندها کار کنن. یعنی شما باید انتخاب کنین که باند 2.4 رو می‌خواین یا باند 5 رو.
بعضی دیگه از دستگاه‌ها هستن که می‌تونن همزمان توی هر دو باند کار کنن (dual-band). یعنی قابلیت پشتیبانی از دو نوع وای فای 5 و 2.4 گیگاهرتز رو داره. بعضی دستگاه های دیگه هم هستن که نه تنها همزمان روی باندهای 2.4 و 5 کار می کنن، یه باند 5 اضافه هم دارن(tri-band). این دستگاه ها به درد کسانی می خورن که پهنای باند زیادی لازم دارن، مثلا هفت نفر توی خونه هستن و همه شون می خوان به طور همزمان روی گوشی یا تبلت خودشون، فیلم ها و سریال های فرهنگی و مجازی رو که به طور قانونی خریداری کردن و روی کامپیوتر ذخیره کردن، تماشا کنن :)

اگه مودم یا روتر شما 2.4 هست که خب هیچی، همینی که هست دیگه، من چیکارش کنم؟ :) اگه مودم دو بانده‌ای دارین که نمی‌تونه همزمان توی هر دو باندش کار کنه، باید یه تصمیم سخت بگیرین. کدوم بیشتر به درد شما می‌خوره؟ سرعت بیشتر لازم دارین یا برد بیشتر؟ محیط اطراف‌تون پر از سیگنال وای فای هست و می‌خواین تداخل رو کم کنین؟ به طور کلی باند 5 امکان تداخل کمتری داره و سرعتش بیشتره، ولی باند 2.4 برد بیشتری داره و از در و دیوار راحت تر عبور می‌کنه. پس باید انتخاب کنین که کدوم‌شون بیشتر توی محیط شما جواب میده.


اگه مودم یا روتری دارین که توی هردو باند به طور همزمان فعالیت می‌کنه، معمولا می‌تونین از مزایای هردوی این باندها استفاده کنین. یعنی چکار کنیم؟ یعنی بیایین بسته به نیازتون فرکانس وای فای مودم رو تغییر بدین. مثلا دستگاه‌هایی که احتیاج به سرعت بیشتری دارن رو به باند 5 متصل کنین و دستگاه‌های قدیمی تر یا اونایی که دورتر هستن رو به باند 2.4 وصل کنین. اگه توی فواصل نزدیک دچار قطعی می‌شین، ممکنه دلیلش تداخل فرکانسی باند 2.4  باشه، در نتیجه امتحان کردن باند 5 ضرری نداره. اگه تقویت کننده‌ی بی سیمی دارین که قدیمی هست، می تونین از باند 2.4 برای اون استفاده کنین و برد رو بازم افزایش بدین.
به طور کلی دو راه وجود داره که میتونید تغییر قدرت سیگنال به 5 گیگاهرتز را انجام بدین:
روش اول:
تنظیم فرکانس مودم روی 5ghz.
روش اول راه اندازی وای فای 5g اینه که وارد تنظیمات کاربری مودم بشید. بسته به روتری که استفاده می‌کنید دو بخش برای فرکانس‌های 2.4GHz و 5GHz وجود دارد. به عنوان مثال در مودم‌های TP-Link که بیشترین مودم وایرلس مورد استفاده است، روی wireless کلیک کنید.
در منوی باز شده در بخش wireless settings، جمله 2.4Ghz wireless Network رو می‌بینید.
تیک جلوی آن را غیر فعال کنید.
بدین ترتیب و با غیرفعال کردن سیگنال 2.4 گیگاهرتز، مودم تنها فرکانس‌های وای فای 5 گیگاهرتزی را ارسال می‌کند.





اما اگر مودمی دارین که فقط و فقط از فرکانس‌های 2.4 گیگاهرتزی استفاده می‌کنه اونوقت باید از روش دوم استفاده کنید.
روش دوم:

روش دوم برای اینکه بتونید تغییر فرکانس مودم تی پی لینک از 2.4 به 5 داشته باشید، این هست که بیایید از یک شبکه دومی استفاده کنید. مراحل زیر را انجام بدین:
از طریق مرورگر وارد تنظیمات کاربری روتر بشین. بسته به روتری که دارید، دو بخش برای فرکانس‌های 2.4 و 5 G وجود داره.
در منوی سمت چپ روی کلمه wireless کلیک کنید.
در منوی سمت راست دو کانال 2.4 و 5 گیگاهرتز را می بینید.
در قسمت (Wireless Network Name (SSID مربوط به فرکانس 2.4 گیگاهرتز اسم شبکه 1 را بگذارید و در بخش 5 گیگاهرتز اسم شبکه 2 را بنویسید.
بدین ترتیب دو شبکه مجزا دارید که هر موقع خواستین می‌تونید به شبکه‌ای که می‌خوایین تغییرش بدین.

خلاصه حالا با دونستن ویژگی‌های مثبت هرکدوم از باندهای وای فای 5g و 2.4g و داشتن یه دستگاه دوبانده و استفاده ترکیبی از اونا، می‌شه زندگی بی سیم رو اندکی شیرین تر کرد.

منبع: پلازا.

@ShaberoshanArchive.

@shaberoshanIR
آموزش نحوه ترجمه در Gboard توسط شهاب فروزش عزیز.

@shaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
Salintv_1.6.5.apk
74.6 MB
👆نسخه 1.6.5 سالین تی وی برای گوشی های اندرویدی ؛ می تونید از گوگل پلی (((اینجا))) هم دانلود کنید. در اپلیکیشن سالین تی وی می تونید اکثر شبکه های ایرانی ، ترکی ، آذری و غیره به رایگان و آنلاین تماشا کنید.

@ShaberoshanArchive.

@ShaberoshanIR
معرفی و بررسی دستگاه تست قند گویا توسط شهاب فروزش عزیز.

شرکت صفا مد کیش تلفن تماس:
‏ 021 5543 5540.
@ShaberoshanArchive.

@ShaberoshanIR
با سلام
من علی فرشباف در این پست بعد از مدتها خدمتتون رسیدم تا منوی افزونه NVDA را یه کوچولو بررسی کنیم .با من همراه باشید.
در جدیدترین nvda 2023. بزرگ ترین تغییری که نظر مرا جلب کرد، قسمت مدیریت افزونه ها بود که میبایست قبل تر از این اتفاق می افتاد، که در این نسخه اعمال شده است.
با هم به قسمت مدیریت افزونه ها میپردازیم که با زدن NVDA KEYS منوی TOOLS ابزار Manage-ADON فعال میشد.
ولی در ورژن جدید علاوه بر اسم گزینه که با نام Add-on-store جایگزیین شده است امکاناتی فراوانی در پیشروی کاربر قرار داده است.
مدیریت افزونه های nvda همواره یک رقیب اسپانیایی قوی داشت و بودن این رقیب که با نام nvda.es store شناخته میشد موجب تغییر چشم انداز برنامه نویسان nvda گردید. و امکانات زیادی در این بخش در اختیار کاربر قرار گرفت. تا تحول قابل ملموسی کاربر احساس کند که لازم است تبریک شایانی از تیم NVDA بابت این تغییر داشت.

زیاد حرف نزنم و به بررسی افزونه بپردازیم
بعد از فراخوانی گزینه add-on-store با چهار کنترل تب با نام های ۱ Installed add-ons افزونه های نصب شده ۲ Updatable add-ons افزونه های قابل بروزرسانی ۳ Available add-ons افزونه های موجود در فروشگاه ۴ Installed incompatible add-ons افزونه های ناسازگار، شاکله کلی مدیریت افزونه هاست که از عناوین کاملاً کارهای هر تب مشخص است .
بعد از باز کردن منو ADD-ON-STOREفروشگاه افزونه nvda در سربرگ اول یعنی Installed add-ons افزونههای نصب شده قرار میگیرد که در لیست باکس افزونهها و با انتخاب هر افزونه با کلید های جهتنمای بالا-پایین صورت میگیرد. بعد از انتخاب هر افزونه با تب حرکت کرده تا به گزینه actions کنشها رسیده تا به گزینه های Disable غیرفعال کردن Remove پاککردن Help راهنما Homepage صفحه اصلی افزونه ها دسترسی داشته باشیم.
کنترل تب دوم Updatable add-ons افزونه های قابل بروزرسانی میباشد که اگر افزونه ای نسخه ی جدیدی داشت در این قسمت میتوان بروز کرد که منو actions گزینههای مربوطه را نشان خواهد داد.

سومین کنترل تب مهمترین سربرگ Available add-ons افزونه های موجود در فروشگاه میباشد که در این تب میتوانید لیست افزونه ها را با کلید های بالا-پایین انتخاب کرده و از گزینه ACTIONS اقدام به نصب نمود.

چهارمین کنترل تب Installed incompatible add-ons افزونه های ناسازگار میباشد که افزونههایی که با نسخه ی NVDA ناسازگار است در این تب لیست شده و کاربر را آگاه میکند.
تمام.
امضا خودم.

@ShaberoshanArchive.

@ShaberoshanIR
KeyBoard_com_Gborde_android_inputmethod_latin_12_9_20_521739039.apk
50.8 MB
نسخه قدیمیتر از جیبُرد که در کنار نسخه بروز نصب میشه و مشکل تایپ صوتی نداره.

@ShaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
Audio
تبدیل ریال به trx (ترون) از طریق سایت nobitex.com و کار با کیف پول trust vallet و خرید کد آنتی کپچا از طریق رمز ارز trx (ترون) از کمیل نوبختی عزیز.

@ShaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تلگرام پریمیوم چه فرقی داره؟ بخریم یا نه؟
اگر می‌خواید توی تلگرام فایل‌های بیشتر از دو گیگابایت بفرستید، یا ویسها رو تبدیل به متن کنید, یا قابلیت دریافت ویس رو برای خودتون محدود کنید, یا توی هزار تا کانال عضو بشید و ۲۰ تا فولدر چت داشته باشید و واسه کانالتون از کلی اموجی متحرک استفاده کنید و زودتر از کاربرهای نسخه رایگان استوری بذارید، باید برید سراغ نسخه پریمیوم تلگرام 😁 توی این ویدیو می‌خوایم بهتون بگیم چطوری تلگرام پریمیوم رو بخرید، فعالش کنید و اصلا چه قابلیت‌هایی بهتون میده؟

این ویدیو رو تا انتها با زومیت همراه باشید.

پ ن:
دوستان سایتی که زومیت در این ویدیو معرفی میکنه برای خرید قیمتهاش بالا هستش و میتونید با کارمزدی کمتر و قیمت پایینتر تلگرام پریمیوم رو از سایت ایرانی کارت بخرید.

#تلگرام

#تلگرام_پریمیوم.

#زومیت.

@shaberoshanIR.

@ShaberoshanArchive
2024/05/20 08:27:36
Back to Top
HTML Embed Code: