Telegram Web Link
«من یک ایرانی‌ام»

❇️ «من هنرم را وقف درد مردم کرده‌ام». این جمله از نیما یوشیج، پژواک مسئولیت اجتماعی هنرمند برای بهبود جامعه است، چیزی که این روزها گاهی در فضای هنری فراموش می‌شود.

❇️ کانون #هنرهای_تجسمی این بار در فراخوانی با نام «من یک ایرانی‌ام» به دنبال همین مسئولیت است. این فراخوان از هر اثر هنری که درون‌مایه هویت ملیِ ایران و ایرانی داشته باشد، استقبال می‌کند. قالب آن هم می‌تواند نقاشی، طراحی، خوشنویسی، صنایع دستی، عکاسی و خلاصه هرچیزی باشد.

🔸 تا چهارشنبه هفته بعد هم فرصت ارسال آثار و شرکت در آن وجود دارد. آثار برتر هم از کانون جایزه دریافت می‌کنند: نفر اول ۱.۵ میلیون‌ تومان، نفر دوم ۱ میلیون‌ تومان و نفر سوم ۵۰۰ هزار تومان برنده خواهد شد.

🔸 برای شرکت در این فراخوان و ثبت آثار، به سایت کانون سری بزنید.

🔘 @VisualArts_Sharif
🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
39👎7🔥7👍5😁2🤔1💔1
«من بدهکارم»

❇️ #شهره_پیرانی، همسر شهید داریوش رضایی‌نژاد، دانشجوی دکتری مهندسی برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، بود. همسرش مقابل چشم خود و دختر خردسالشان، آرمیتا، ۱ مرداد ۱۳۹۰، توسط رژیم صهیونیستی ترور شد. فیلم هِناس را از روی زندگی آن‌ها ساخته‌اند.

🔸 او این روزها از همه ما بهتر حال خانواده‌های شهید را درک می‌کند. با خیلی از آن‌ها زندگی کرده است و خاطرات زیادی برای گفتن دارد. از بعد حمله رژيم صهيونيستی به ایران و جنگ ۱۲ روزه، در صفحه اینستاگرامش از خاطرات خود با خانواده‌های شهید می‌گوید و در جدیدترین پستش، درباره دیدارشان با خانواده #یاسمین_باکویی، نوشته است:

▫️ قبل از ازدواج، مردها با هم دوست بودند و همکار. بعد از ازدواج قرار بود همسایه باشیم. من زیر بار رفتن به آن منطقه نشدم. داریوش که می‌خواست من را راضی کند. من را به دیدن واحد آپارتمانی که علی باکویی [پدر یاسمین باکویی] و مونا [مادر یاسمین باکویی] در آن ساکن بودند برد. یاسمین پنج شش ماهه بود. من راضی به رفتن به آن منطقه نشدم اما همان دیدار زمینه دوستی ما را فراهم کرد.


▫️ چشم‌های مونا [مادر یاسمین باکویی] بسیار نافذ بود. علی باکویی و مونا جزو خالص‌ترین و صادق‌ترین افرادی بودند که با آن‌ها دوست شدیم. داریوش می‌گفت: «علی باکویی هم در حوزه کاری‌اش فرد متخصصی است، هم خیرخواه.» آخرین باری که دیدمشان، یکی از سالگردهای داریوش بود. چشم‌های مونا با من حرف می‌زد. از چشم‌های مونا می‌فهمیدم چقدر برای من و آرمیتا ناراحت است. بغل محکمش را هنوز حس می‌کنم. گرمای دستانش در آن آخرین دیدار در وجودم هنوز جاری است. یاسمین زمان شهادت، خانم شده بود. دخترم دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شریف بود. آرمین عزیزم دانش‌آموز بود.


▫️ حتما آن ساعت انفجار، خواب بوده‌اند. می‌دانید حسرت چه را دارم. من باید آن نگاه دلسوزانه، آن آغوش، آن دستان گرم را به مونا بازمی‌گرداندم. من به مونا بدهکار باقی مانده‌ام. چشم‌های مونا دست از سرم برنمی‌دارد. مظلوميتشان، آه از مظلومیتشان وقتِ رفتن. دلم مزارشان را می‌خواهد، شاید آن‌جا کنار آرامششان، آرام بگیرم.
عزیزان ایران بودند.


🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💔21621😢11👎8😁2👍1🔥1
«وقت تغییر VS نوبت عبرت»

❇️ سه‌شنبه این هفته، روزنامه دنیای اقتصاد، صفحه اول و تیتر یک خود را به یک نامه اختصاص داد؛ نامه جمعی از اساتید دانشگاه خطاب به مردم و رئیس‌جمهور با عنوان «وقت تغییر پارادایم» که به پیشنهاداتی پیرامون وضعیت این‌روزهای کشور از نگاه آنان اشاره شده است.

🔸 نامه‌ای که به امضای ۸۰ اقتصاددان و ۱۰۰ استاد دانشگاه در حوزه‌های دیگر از جمله ۲۰ نفر از اساتید دانشگاه ما به صورت زیر رسیده است:

۱. دکتر شیوا زمانی، ۲. دکتر فرشاد فاطمی، ۳. دکتر غلامرضا کشاورز حداد، ۴. دکتر علینقی مشایخی، ۵. دکتر مسعود نیلی، ۶‌. دکتر محمدرضا آراستی، ۷. دکتر هاشم اورعی، ۸. دکتر مهدی باستان، ۹. دکتر زهرا جمشیدی، ۱۰. دکتر میرمصدق جمالی، ۱۱. دکتر سهراب راهور ۱۲. دکتر احمد رمضانی، ۱۳. دکتر سعید شاهرخیان،‌ ۱۴. دکتر محمدباقر شمس‌الهی، ۱۵. دکتر محمدتقی عیسایی، ۱۶. دکتر فروهر فرزانه، ۱۷. دکتر محمدرضا هرمزی‌نژاد ۱۸. دکتر بیژن فرهانیه، ۱۹. دکتر سیدعلیرضا فیض‌بخش و ۲۰. دکتر وحید کریمی‌پور

📌 در آن به نکات زیر اشاره شده است:
- فعال شدن مسیر دیپلماسی و مذاکره سازنده با آمریکا و اروپا و جلوگیری از بروز مجدد جنگ و تداوم اعمال فشارهای اقتصادی؛ حفظ تمامیت ارضی و موجودیت سرزمینی به‌عنوان مهم‌ترین هدفی که نباید اجازه داد، ذره‌ای دچار خدشه شود. نگاه‌های افراطی محرک دشمنی‌ها و درگیری‌ها، در شرایط موجود، خطرناک و دارای نتایج فاجعه‌بارند.

- تغییر رویکرد حکمرانی در جهت افزایش مشارکت جامعه و احیای سرمایه اجتماعی. و عدم تداوم سیاست‌های انحصارگرانه؛ تضمین آزادی بیان صاحبان اندیشه و برخورداری از آزادی، جهت ابراز چرایی شرایط موجود و چگونگی خروج از آن.

- آزادی زندانیان سیاسی و محصورانی که به‌دلیل بیان نظرات زندانی شده‌اند برای تقویت انسجام ملی و افزایش سرمایه اجتماعی

- صداوسیما و دیگر رسانه‌های جمعی دولتی، از کنترل محافل افراطی خارج و به نحوی متحول شود که مرجع رسانه به داخل کشور منتقل شود. نقاط ضعف سیاست‌ها و برنامه‌ها، توسط اندیشمندان منتقد، در وسایل ارتباط جمعی ایران بازتاب یابد.

- نفوذ افرادی با شعارهای افراطی و همسویی جهت‌گیری‌ها با خواسته‌های دشمنان در نتیجه‌ی شعارزدگی و توجه به ظواهر، در مقابل اهمیت قائل‌شدن برای شایستگی و توانمندی تخصصی.
لزوم بازنگری اساسی نظام اطلاعاتی و امنیتی کشور برای خنثی‌سازی همه‌جانبه دشمن و صیانت از جان و کیان مردم

- تنظیم سیاست‌های پولی‌، ارزی، تجاری و مالی به‌گونه‌ای که زمینه رانت‌جویی و فساد را از بین ببرد و توقف بهره‌مندی نهادهایی که با وجود گسترش هشداردهنده فقر همگانی، خارج از نظارت تعریف‌شده و بدون شفافیت، از منابع عمومی تغذیه شده و از امتیازات فراوانی استفاده می‌کنند.

- ضرورت خروج نیروهای نظامی از امور بنگاه‌داری و فعالیت‌های اقتصادی و تمرکز آنها بر امور مربوط به حوزه‌های مستقیما مرتبط با امور نیروهای مسلح


🔸 نامه‌ای که البته بازتاب‌های مختلفی داشته که مفصل‌ترینش دیروز روی صفحه یک روزنامه وطن امروز با تیتر «نوبت عبرت شماست» قرار گرفت تا به این بیانیه که از نظر نویسنده ۳ پیش‌فرض بنیادین زیر را دارد، پاسخ داده باشد و متن کاملش را هم می‌توانید از اینجا بخوانید:

⬅️ کسب امنیت از طریق دیپلماسی بی‌پشتوانه و نادیده‌ گرفتن گرامر قدرت.
⬅️ ایجاد انسجام ملی از طریق تضعیف ساختارهای حاکمیتی و مهندسی وارونه سرمایه اجتماعی
⬅️ توهم نجات اقتصاد از طریق بازگشت به نسخه‌هایی که خود، عاملان بحران کنونی‌اند.

🔸 ما هم به همین بهانه، تلاش خواهیم کرد به مرور، روایت موافقین و منتقدین این نامه‌ و موضوعات گسترده‌ی مطرح شده آن را در روزنامه بازتاب دهیم.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬202👍118👎1712😁3😱2🔥1🤔1😐1
«صفحه جدید، صنفی جدید»

❇️ دومین دوره بیست و ششمین انتخابات #شورای_صنفی دانشگاه، که قرار بود اواخر خرداد برگزار شود اما با شروع جنگ تحمیلی صهیونیست‌ها، به ۱۶ تیر ماه منتقل شد، نهایتاً اواسط این هفته در شش واحد شورا برگزار شد و پرونده انتخابات امسال هم رسماً به کارش پایان داد.

🔸 تعداد کل واجدان حق رای، تعداد کل آرای گرفته شده، تعداد آرای صحیح، درصد مشارکت و... از جمله اطلاعاتی‌ست که کانال شورا، برای دانشکده‌های مختلف داده شده که مجموعا ۳۹۳۱ نفر بر اساس آن در دو دوره رای‌گیری شرکت داشتند و درصد مشارکت هم ۳۲ درصد بوده است.

🔸 نتایج انتخابات دور دوم را از اینجا و روایتی از جزئیات، خلاصه ماجرا و اصلاحیه نتایج دور اول را هم شورا در این آدرس قرار داده و می‌توانید بخوانید؛ جزئیات تفکیکی و نتایج دبیران و سایر اطلاعات هر واحد را هم به مرور در روزنامه با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍167👎4🔥3😁1🤬1😢1😐1
روزنامه شریف | SharifDaily
«تو فقط کوه باش و پابرجا»
«۲۰۰ بسته برای ایران»

❇️ بچه‌های #خیریه_فردای_سبز، در راستای پویش #شریف_فدای_ایران، از ساعت ۹:۳۰ امروز، در حال آماده‌سازی ۲۰۰ بسته ارزاق، برای تقدیم به آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی صهیونیست‌ها هستند.

🔸 ۱۵۰۰ کیلو برنج، ۶۰۰ قوطی روغن، ۲۶۰ قوطی رب، ۳۴۰ بسته ماکارونی، ۶۴ کیلو سویا، ۱۴۶ کیلو عدس، ۸۰ کیلو چای و ۱۵۰ کیلو قند، مجموع مواد غذایی فراهم‌شده است.

🔸 بیشتر خانواده‌های شناسایی‌شده در این رویداد با عنوان #ما_متحدیم، مادران سرپرست خانواری هستند که به دلیل التهابات اخیر، تعطیلی کارگاه‌ها، کاهش درآمدها و... سختی‌هایی را تحمل کرده‌اند و قرار است بعد از بسته‌بندی و ارسال، این ارزاق مرهمی بر روی زخم‌هایشان باشد.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
200👎22👍8🔥5👏4🤩2😁1
«دقیقه ۹۰»
گفتگوی زنده روزنامه شریف
با شریفی‌های تک‌رقمی کنکور ریاضی


❇️ پنج‌شنبه‌ای که بیاید، روز برگزاری دور دوم کنکور سراسری ۴۰۴ است؛ روز سرنوشت‌ساز نو ورودان ۴۰۴ شریف. روزی که هرکداممان، کم و بیش در یک مسیری برایش تلاش کردیم و عصاره تلاش خودمان و کمک معلم، خانواده، دوست و آشنا را به ثمر نشانده‌ایم.

🔸 کنکور مقصد همین مسیری است که با کمک و مشورت‌های بقیه، مخصوصا کسانی که خود را اثبات کرده‌اند و آن را به بهترین شکل طی کرده‌اند، راحت‌تر و آسوده‌تر طی می‌شود.

🔸 برای همین گفتیم هفته آینده، با رتبه‌های تک‌رقمی ۳ سال اخیر کنکور ریاضی که همگی در شریف درس می‌خوانند، درباره روزهای آخر و نزدیک به کنکور، آرامش قبل و حین جلسه، چالش‌های حین آزمون و حتی بعد از تحویل برگه‌ها، صحبت کنیم بلکه در دقیقه ۹۰، کمکِ کنکوری‌ها کند.

🔸 برای همین به کنکوری‌هایی که می‌شناسید، این پست را بفرستید تا طبق برنامه زیر، در پخش‌زنده اینستگرامی روزنامه شرکت کنند و از تجربه‌های رتبه‌برترها استفاده کنند:

🔸 علی فتحی | رتبه ۷ کنکور ۱۴۰۳
🔸 محمد بنی‌احمدی | رتبه ۹ کنکور ۱۴۰۲
⬅️ یک‌شنبه ساعت ۲۰

🔹امیرحسین سلیمانی | رتبه ۱ کنکور ۱۴۰۳
🔹سیدحسین سیدمهدی جاسبی | رتبه ۱ کنکور ۱۴۰۱
⬅️دوشنبه ساعت ۲۰

🔸 علی رضایی | رتبه ۱ کنکور ۱۴۰۲
🔸 احسان رضوی | رتبه ۳ کنکور ۱۴۰۳
⬅️ سه‌شنبه ساعت ۲۰

▫️ به میزبانی #ایمان_امانی و #امیرحسین_رجایی | از تیم روزنامه شریف
❇️ پخش زنده در اینستاگرام روزنامه شریف


👤 اگر کنکوری هستید و سوال خاصی از رتبه‌برترها دارید، از دایرکت اینستاگرام یا پیوی ادمین بپرسید تا در صورت امکان در پخش‌زنده و هنگام گفتگو آن‌ها را مطرح کنیم.

🆔 @SharifDaily | ❇️ SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
1🔥12226👎22👍7👏3🤩3🤔2
«روز مبادا»

❇️ در روزهایی که حوادثی طبیعی مثل زلزله رخ می‌دهد و یا در شرایط جنگی، مثل جنگ تحمیلی صهیونیست‌ها، نیاز به دستورالعمل‌هایی احساس می‌شود تا کارها در شرایط جدید، اصولی و درست انجام شوند.

🔸 دانشگاه برای همین شرایط، دستورالعمل‌های عمومی، برای دانشجویان، کارمندان و اعضای هیئت‌علمی، آماده کرده است که در آن درباره حفظ آرامش و کیفیت آموزش، دریافت اخبار و راه‌های ارتباطی، مدیریت تردد، افشا نکردن اطلاعات، ایمنی و کمک‌های اولیه، تجهیزات ضروری، حضور در مراسم و مدیریت صحنه و مراکز درمانی نزدیک دانشگاه، راه و روشی را تدوین کرده است.

🔸 این فایل را گوشه‌ای از تلفن همراه خود، برای روز مبادا ذخیره کنید یا آن را چاپ کنید و دم دستتان داشته باشید، به امید آنکه هیچوقت نیاز نشود از آن استفاده کنید.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍25😐7👏64👎3😁1🤬1🤩1💔1
«نو به‌جای فرسوده»

❇️ روزهای گذشته ‌که مصرف برق شریف در اوج خود نبود و اداره برق هم در تامین انرژی دانشگاه کمبودی نداشت، شاهد قطعی برق در چند نقطه از دانشگاه بودیم.

🔸 مسجد و معاونت اداری مالی و دفتر ریاست، به دلیل فرسودگی کابل برق ورودی مجتمع خدمات فناوری، گه‌گاهی دچار قطعی برق می‌شدند. این کابل بالای ۴۰ سال استفاده می‌شد و خورده‌شدن آن را فرسوده کرده بود.

🔸 دیروز با تعویض کابل ورودی مجتمع خدمات فناوری، این مشکل رفع شد. کابل جدید هم از نوع تک رشته آلومینیومی، مقاومت بیشتری از کابل مسی قبلی دارد.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4710👎4😱4🔥2💔1
«قطعات گمشده پازل»

❇️ #اندیشکده_حکمرانی_شریف، نشست رونمایی از گزارش «پازل حکمرانی؛ قطعات گمشده» را برگزار می‌کند:

👤 با حضور:
🔶 محمدجواد آذری جهرمی
🔸 وزیر اسبق فناوری اطلاعات و ارتباطات

🔶 سیّد احسان خاندوزی
🔸 وزیر اسبق اقتصاد و امور دارایی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی

🔷 مصطفی زمانیان
🔹 عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران و رئیس اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری

👤 دبیر نشست:
🔷 محمد همدانی
🔹 پژوهشگر اندیشکده حکمرانی

🕒 زمان: یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ | ساعت ۱۷
📍 مکان: خیابان آزادی، کوچه صادقی، پلاک ۲
📄 لینک ثبت‌نام

🔘 @gpttir
🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍53👎296😁6🔥4💔1
«نقش‌آفرینی در مراسم تشییع، حاصل زدودن فضای امنیتی از دانشگاه بود | طرحی‌ برای استقلال دانشگاه از دولت، تهیه کنید | همچنان نظر حاکمیت، مذاکره با اقتدار است»

❇️ صبح پنج‌شنبه، شش نفر از استادان دانشگاه یعنی آقایان فروهر #فرزانه، محمدباقر #شمس‌اللهی، محمدرضا #هرمزی‌نژاد، ابراهیم #آزادگان، عمادالدین #فاطمی‌زاده و محمود #سلماسی‌زاده در جلسه خصوصی با دکتر محمدرضا #عارف استاد دانشکده #برق و معاون اول رئیس‌جمهور به‌مدت یک‌ساعت با وی گفتگو کردند و خبر و تصاویرش، امروز توسط دفتر آقای معاون رسانه‌ای شد.

🔸 نکاتی که اساتید در جلسه گفتند، آن‌طور که خبردار شدیم شامل موارد زیر بوده است:

۱. حفظ سرمایه اجتماعی جنگ در افزایش هویت ملی و ایجاد بیشتر اقشار مردم؛ توجه به ناراضیانی که از کشور حمایت کردند و نقش شریف در حفظ این سرمایه ملی.
۲. اهمیت حفظ شان هیئت علمی دانشگاه و دانشگاهیان
۳. لزوم برآورده شدن انتظارات اعضای هیات علمی از دولت مثل حل مشکل هیات جذب
۴. استقلال دانشگاه از تغییرات در دولت‌ها
۵. نقش شریف در توسعه فناوری هوش مصنوعی


🔸 عارف هم در صحبت‌هایش (تا جایی که منتشر شده) به نکات مختلفی اشاره کرده که موارد زیر را می‌شود پررنگ‌ترین‌هایش دانست:

▫️ هیچ اختلافی میان میدان و دیپلماسی وجود ندارد؛ دولت با هیچ جریانی در داخل حاکمیت اختلافی ندارد؛ نظر حاکمیت کماکان انجام مذاکره با اقتدار است.

▫️ در این ۱۲ روز، حتی آن ۵۰ درصدی که در انتخابات سال گذشته شرکت نکردند، نقش خود را در دفاع از کشور ایفا کردند و وظیفه ما این است که از این سرمایه مراقبت کنیم. شریف هم می‌تواند در این زمینه با برگزاری میزگردهای چالشی، کنفرانس، کارگاه یا طرح‌های تحقیقاتی پیش‌قدم شود و همه دیدگاه‌ها و نقاط ضعف و قوت بررسی شود.

▫️ شریف نگاه ملی به مسائل کشور دارد و خدمات ارزشمندی برای کشور داشته است، این دانشگاه طرحی برای استقلال و کاهش وابستگی به دولت تهیه کند. استقلال شریف می‌تواند زمینه مساعد حل مشکلات این دانشگاه از جمله مدیریت، منابع مالی، اصلاح ساختار و حقوق اعضای هیات علمی فراهم کند.

▫️ شریف همچنین باید برنامه راهبردی برای فناوری‌های اولویت‌دار کشور تعیین کرده و فعالیت‌های تحقیقاتی و علمی خود را جدی‌تر دنبال کند‌ این دانشگاه در زمینه هوش مصنوعی نیز به صورت جدی فعال شود.

▫️ رویکرد دولت وفاق ملی، زدودن فضای امنیتی از محیط دانشگاه است؛ این رویکرد باعث شده فضای دانشگاه‌ها نسبت به گذشته تغییر کند. این تغییر فضا را در نقش‌آفرینی دانشجویان شریف در مراسم تشییع شهدای اقتدار مشاهده کردیم که بازتاب خوبی داشت.


🔗 متن کامل خبر در سایت دفتر معاون اول

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔥72😁22😐14👎107👍4🤬3🤔2
«خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد»

#تسلیت

◼️ آونگ فوکوی معروف دانشکده فیزیک، در سال ۷۶ با طراحی او به ثمر نشست، در همان سال هم استاد ممتاز ما شد. «عباس انواری» با مدرک دکترای فیزیک پلاسما از دانشگاه چالمرز سوئد است، بعد از بازگشتش به ایران، دو دوره ریاست دانشگاه را بر عهده داشت، سال‌های ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۱ و ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۸، یعنی دوران جنگ تحمیلی.

▪️ او در طول فعالیت علمی خود، چندین کتاب چاپ و ده‌ها مقاله علمی به زبان‌های فارسی و انگلیسی منتشر و صدها دانشجو و پژوهشگر تربیت کرده است. ریاست دانشکده فیزیک در سال‌های ۱۳۵۷ تا ۱۳۵۹ و ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۷ را هم بر عهده او بود.

▪️علاقه او به زبان و ادبیات فارسی باعث شد در سال ۱۳۹۲، برای تهیه بخش فیزیک فرهنگ جامع زبان فارسی، با فرهنگستان همکاری کند. از دیگر فعالیت‌های علمی و مسئولیت‌های اجرایی او هم می‌توان به ریاست علمی در بخش علوم پايه و مهندسی دانشنامه بزرگ ايران، عضويت در هيئت تحريريه فصلنامه علمی و پژوهشی شريف، رياست گروه علوم پايه ستاد برنامه‌ريزی شورای ‌عالی وزارت فرهنگ و... اشاره کرد.

▪️ متاسفانه اکنون باید فقدان او را به خانواده شریف، جامعه علمی و بازماندگان تسلیت بگوییم. روحش شاد و یادش گرامی باد.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💔20712😢5😱3👍2🤔1
❇️ برنامه‌های پیشنهادی فردا یکشنبه، ۲۲ تیر:

گفتگوی زندهٔ روزنامه شریف
با شریفی‌های تک‌رقمی کنکور ریاضی

🕒 ساعت ۲۰:۰۰‌
👤 مهمانان: علی فتحی، محمد بنی‌احمدی
👤 میزبان: امیرحسین رجایی
❇️ اینستاگرام روزنامه شریف



🪧 همخوانی کتاب «درک و دریافت موسیقی»
🕒 ساعت ۱۶:۳۰
👤 سروش باقری
💻 اتاق مجازی جلسه
🔘 کانون موسیقی

🪧 نشست رونمایی از گزارش «پازل حکمرانی؛ قطعات گمشده»
🕒 ساعت ۱۷:۰۰
👤 محمدجواد آذری جهرمی، سیداحسان خاندوزی، مصطفی زمانیان، محمد همدانی
📍 خیابان آزادی، خیابان صادقی، پلاک ۲
📄 ثبت‌نام
🔘 اندیشکده حکمرانی

🪧 سلسله جلسات «فیزیک و ریاضی‌»؛ نظریهٔ کوانتومی
🕒 ساعت ۱۸:۰۰
👤 سهراب ملکی
💻 اتاق مجازی انجمن علمی فیزیک
🔘 کوانتا

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔥94👍2👎1
2025/07/12 02:49:33
Back to Top
HTML Embed Code: