Telegram Web Link
🔰10 روش ساده برای افزایش تعداد ارجاعات مقاله (1 از 2)


1️⃣ اگر مقاله فعلی‌تان با مقاله‌های قبلی‌تان در ارتباط است، در اثر فعلی به آثار قبلی‌تان ارجاع دهید. با وجود این، برای افزایش تعداد ارجاعات، لازم نیست به تک‌تک مقاله‌های‌ گذشته‌ خود ارجاع دهید.

2️⃣ واژه‌های کلیدی را با دقت انتخاب کنید. واژه‌هایی را انتخاب کنید که سایر پژوهش‌گران حوزه مورد نظر در جستجوی‌شان هستند؛ به این ترتیب، مقاله‌تان در جستجوهای پایگاه داده ظاهر می‌شود.

3️⃣ واژه‌ها و اصطلاحات کلیدی را در عنوان مقاله و به دفعات در بخش چکیده استفاده کنید. تکرار واژه‌های کلیدی احتمال صعود مقاله به صدر فهرست موتورهای جستجو را افزایش می‌دهد و احتمال دیده شدن آن افزایش می‌یابد.

4️⃣ املای نام و نام خانوادگی شما باید در تمام مقاله‌های‌تان یک‌دست باشد. استفاده از اسم مشابه در تمام مقاله‌های‌تان سبب می‌شود پیدا کردن آثار منتشرشده‌تان برای سایر پژوهش‌گران آسان شود.

5️⃣ مطمئن شوید که اطلاعات‌تان صحیح‌اند. کنترل کنید که نام و وابسته‌های آن یا همان افیلییشن‌ها درمقاله درست وارد شده‌اند و مطمئن شوید که اطلاعات مقاله را به طور صحیح در پایگاه‌های داده وارد کرده‌اید.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰10 روش ساده برای افزایش تعداد ارجاعات مقاله (2 از 2)


6️⃣ دسترسی به مقاله‌تان را آسان کنید. اگر مقاله‌تان در ژورنال دسترسی آزاد (open access) منتشر نشده است، نسخه‌های پیش از چاپ و پس از چاپ آن را به مخزن‌های علمی (disciplinary repositories) ارسال کنید. به پایگاه SHERPA RoMEO مراجعه کنید تا بدانید ژورنال مورد نظر در ارتباط با کپی‌رایت و آرشیو کردن مقاله‌ها توسط نویسندگان چه قوانینی را وضع کرده است تا با اطمینان بتوانید مقاله‌تان را با دیگران به اشتراک بگذارید.

7️⃣ داده‌های‌تان را به اشتراک بگذارید. شواهد نشان می‌دهند که اشتراک داده‌ها احتمال ارجاع به مقاله‌ را افزایش می‌دهد. داده‌های‌تان را در وب‌سایت‌های اشتراکی پست کنید. دو مورد از این وب‌سایت‌ها figshare و SlideShare هستند. همچنین، می‌توانید در نگارش ویکی‌پدیا مشارکت کرده و به مقاله‌های منتشر‌شده‌تان لینک دهید.

8️⃣ آثارتان را در کنفرانس‌ها ارائه دهید. اگرچه سایر پژوهش‌گران به مقاله‌های ارائه‌شده در کنفرانس ارجاع نمی‌دهند، این کار پژوهش‌تان را در معرض دید جوامع دانشگاهی و پژوهشی قرار می‌دهد.

9️⃣ از شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید. در شبکه‌های اجتماعی (مانند فیسبوک، توئیتر، آکادمیا، ریسرچ‌گیت و مندِلی) به مقاله‌های‌تان و صفحه‌ پروفایل‌تان در سایت دانشگاه لینک دهید.

🔟 به‌طور فعال مقاله‌های‌تان را تبلیغ کنید. با سایر پژوهش‌گران، حتی افرادی که در حوزه تخصصی شما کار نمی‌کنند، درباره مقاله‌های‌تان صحبت کنید. نسخه‌هایی از مقاله‌های‌تان را برای پژوهش‌گرانی که ممکن است به کارهای‌تان علاقه داشته باشند ارسال کنید. وب‌سایت یا وب‌لاگی را به پژوهش‌های‌تان اختصاص دهید.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢 نکاتی پیرامون داشتن ایده درباره رساله دکتری:
قسمت اول

🔸 در خصوص موضوعی که قرار است پس از قبولی به ‌عنوان رساله دکتری درباره آن پژوهش کنید، از قبل فکر کنید.

🔹به یاد داشته باشید موضوعی که مطرح می‌کنید، باید در حد و اندازه رساله دکتری باشد. در این باره می‌توانید با استادانی که در دوره کارشناسی ارشد داشته‌اید نیز مشورت کنید. به هر حال، به خاطر داشته باشید موضوعی که مطرح می‌کنید باید در حوزه علاقه‌مندی‌های یکی از استادان همان گروه آموزشی باشد.

🔸شاید شما موضوع بسیار نوینی را مطرح کنید، ولی اگر هیچ‌ یک از اساتید گروه علاقه‌مند یا متخصص در آن حوزه نباشند، شانس قبولی شما در قیاس با رقبایتان کاهش خواهد یافت.

👈🏻 اگر برای موضوع هنوز به‌عنوان خاصی دست نیافته‌اید، حداقل دامنه و حیطه موضوع را تعیین کنید.

🔹گروه آموزشی به دنبال دانشجویی باانگیزه است که از قبل درباره این موضوعات اندیشیده است. اگر موضوع پایان‌نامه پیشنهادی شما، ویژگی‌های ذکر شده را داشت و در راستای تحقیقات پایان‌نامه کارشناسی ارشدتان نیز بود، این پیوستگی می‌تواند امتیاز مثبتی تلقی شود.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰 نکاتی پیرامون شناخت اساتید مصاحبه‌کننده


قسمت دوم

شناخت اساتید پیش از جلسه مصاحبه، می‌تواند کمک بزرگی برای شما باشد. برای این منظور می‌توانید ابتدا به سایت دانشکده و گروه مدنظر مراجعه کنید.

🔸رزومه تمامی اعضای گروه و به ‌ویژه مدیر گروه را بخوانید.

🔹با مقالات و کتاب‌هایی که نوشته‌اند، آشنا شوید.

🔸حوزه علاقه‌مندی‌های پژوهشی اساتید را بادقت بررسی کنید.

🔹سعی کنید از میان همان حوزه‌ها، موضوعی را بیابید و مقالات روز دنیا را درباره آن مطالعه کنید.

🔸جست‌وجوی گوگل هم می‌تواند برای شناخت بیشتر اساتید مفید باشد. از پروفایل لینکدین و صفحه آکادمیا نیز غافل نشوید!!

🔹در هر گروه آموزشی معمولاً دو یا سه استاد برجسته‌تر با سوابق بیشتر و درجات استادی یا دانشیاری که بستگی به قدمت و توانمندی دانشکده دارد، خواهید یافت که این استادان نقش کلیدی‌تری در فرایند مصاحبه دارند.

🔸اگر دانشگاهی که برای مصاحبه دعوت شده‌اید، سابقه کمتری در پذیرش دانشجوی دکتری دارد، این احتمال که از اساتید مدعو و شاخص کشور از دانشگاه‌های دیگر هم دعوت کنند نیز وجود خواهد داشت.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰 نکاتی پیرامون شناخت اساتید مصاحبه‌کننده

قسمت سوم

💢اصولا در مصاحبه دو شاخص کلی مورد توجه است:

🔹شاخص اخلاقی و شاخص علمی.

🔺در شاخص علمی به چاپ مقاله در مجلات معتبر، موضوع پایان نامه، استاد راهنما، دانشگاه محل تحصیل، کنفرانس ها، چاپ کتاب معتبر، داشتن نمره زبان، داشتن مهارت کار با نرم افزارهای تخصصی رشته و نرم افزارهای عمومی تایپ و ارایه مطالب، معدل و آماده بودن در دروس تخصصی و پایه ارشد و کارشناسی پرداخته می شود.

نکته مهم: اگر شخصی مقاله در مجلات معتبر داشته باشد، شانس بالاتری نسبت به بقیه دارد به شرطی که خود شخص در تولید مقاله سهم بسزایی داشته باشد.

🔸در مورد پاسخ به سوالات علمی که عموما هم از پایان نامه است، عجله نکنید. اول چند ثانیه تمرکز و فکر کنید، بعد پاسخ دهید.

🔺هر مدرک معتبری دارید همراه داشته باشید. اعم از گواهی شرکت در کنفرانس، ارایه مقاله، گواهی شرکت در کارگاه یا نمره زبان.

🔹توان بحث علمی را در خود تقویت کنید. اگر جواب سوالی را نمی دانید، سعی نکنید توجیهی برای جواب بیاورید.

🔺از بیان مسایل و مشکلات زندگی به شدت خودداری کنید. کاملا و بدون شک حتی اگر نفر کنکور باشید، باعث ایجاد دید منفی در مصاحبه کننده گان می شود.

🔸دوره دکتری دوره مرگ و زندگی نه برای دانشجو برای استاد است. اگر استادی دانشجوی ضعیف بردارد، مشکلات زیادی در فارغ التحصیل کردن وی خواهد داشت. پس، این تفکر منفی را که اگر تلاش بکنیم، بی فایده است چون اساتید از قبل دانشجویان خود را انتخاب کرده اند از ذهن خود پاک کنید.

🔺شما باید ثابت کنید که استحقاق قبولی را دارید.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢اصول گرفتن پذیرش مقالهISI


۱- نگارش یک مقاله: اولین قدم برای اخذ پذیرش مقاله ISI نگارش یک مقاله مناسب است. منظور ما از مقاله قوی مقاله‌ای است که از نظر ساختار علمی استاندارد باشد (ساختار مقالات علمی)، دارای موضوعی به روز باشد، از نظر روش شناسی تمام جوانب رعایت شده باشد و همچنین در آن از منابع دست اول استفاده شده باشد. بهتر است تا حد امکان از منابع دو سال اخیر و در صورت کم بودن مقالات از مقالات ۵ سال اخیر استفاده نمایید.

۲- مجله مناسبی پیدا کنید: در چند مطلب قبلی درباره یافتن مجله مناسب ISI توضیحاتی ارائه شد (یافتن مجله و ژورنال فایندر). مجله مورد نظر شما باید چند ویژگی داشته باشد: در حیطه علمی شما باشد، در لیست مجلات ISI یا Scopus قرار داشته باشد، در صورت امکان دارای ضریب تأثیر باشد (اینجا را ببینید)، تاحد امکان شماره‌های بیشتری در سال چاپ کند (برای مثال ۱۲ یا ۶ شماره)، زمان بررسی مقالات در آن کوتاه باشد و میزان رد مقالات در آن پایین باشد.

ادامه دارد.....


تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
۳- مقاله خود را ساب میت کنید: پس از یافتن یک مجله مناسب باید مجله خود را ساب میت کنید یعنی برای داوران مجله ارسال نمایید. برخی از مجلات به شیوه سنتی و از طریق ایمیل مقالات شما را می‌پذیرند اما برخی دیگر سیستم ساب میت آنلاین دارند که شما می‌توانید هر روز فرایند داوری مقالات خود را بررسی کنید.

۴- مرور مقدماتی مقاله: در این بخش از فرایند اخذ پذیرش مقاله ISI کاری از دست شما برنخواهد آمد. در اینجا ادیتور مجله مقاله شما را به صورت مقدماتی از نظر نو بودن موضوع، کیفیت ترجمه و همخوان بودن با ساختار مجله بررسی می‌کند.

ادامه دارد......



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
۵- پذیرش، رد یا اصلاحات در مجله: اگر مقاله شما پذیرش شود مقاله‌تان بهتر دیده خواهد شد و دیگران و خودتان از آن استفاده خواهید کرد. اما اگر مقاله شما رد شود در اینصورت شما یک تجربه بزرگ به دست آورده‌اید. شما اصلاحاتی که داوران به رایگان برای شما ارسال کرده اند را مطالعه می‌کنید. در نوع سوم داوران پذیرش مقاله ISI شما را منوط به انجام اصلاحاتی در مقاله می‌دانند. در این صورت شما باید مقاله خود را ویرایش و دوباره ارسال نمایید.

۶- در صورت رد مقاله فرایند را از نو شروع کنید: اگر مقاله شما رد شده باشد باید این فرایند را نو طی کنید. اما مزیتی که این بار دارید این است که برخی از ایرادات آن در فرایند اخذ پذیرش قبلی اصلاح شده است.

توصیه نهایی برای اخذ پذیرش مقاله ISI

یکی از پژوهشگران مطرح دنیا فرایند نگارش و پذیرش مقاله ISI را به یک ماراتن تشبیه کرده است. این فرایند ممکن است گاهی بیش از یک سال طول بکشد و در نهایت مقاله شما رد شود. فراموش نکنید که گاهاً یک مقاله ۵ یا ۶ بار در مجلات مختلف رد می‌شود و در نهایت چاپ می‌شود. بنابراین در طول این فرایند شما باید انرژی و پشتکار خود را حفظ کنید.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
#مقالات_پایه (Base)

✍️ متاسفانه بسیاری از دانشجویان در رابطه با این که مقاله پایه چه ویژگی هایی داشته باشد، آگاهی کامل نداشته و از مقالات غیر معتبر برای تعیین موضوع پایان نامه خود استفاده می کنند. در ادامه به کلیدی ترین ویژگی هایی که در انتخاب موضوع باید به آنها توجه کرد، اشاره می کنیم.

1. به روز بودن مقاله: سعی کنید مقاله پایه ای که برای انتخاب موضوع از آن استفاده می کنید، در سال جاری به چاپ رسیده باشد.

2. وجود مدل مفهومی مناسب در مقاله: پس از آن که مقاله ای را انتخاب نموده اید، با بررسی در جستجوی مدل مفهومی باشد، چرا که براساس مدل مفهومی به راحتی می توان سوالات و فرضیه ها را مشخص کرد.

3.قلمرو مکانی: اگر در سازمانی مشغول به کار هستید، سعی کنید مقالاتی که استخراج می کنید، قلمرو مکانی آن نیز متناسب با حوزه شغلی شما باشد.

4. وجود پرسشنامه: مقاله ای که دارای پرسشنامه هست، می تواند موضوع مناسبی برای پایان نامه شما باشد.

5. موضوع مقاله با گرایش شما همخوانی داشته باشد.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰مطالعات تطبیقی چیست؟


مطالعات تطبیقی،‌ شناخت یک پدیده در پرتو مقایسه است که با توصیف و تبیین نقاط اشتراک و نقاط اختلاف انجام می‌پذیرد.

به عبارت دیگر مطالعه تطبیقی عبارت است از:
مقایسه دو یا چند پدیده (موضوع یا مساله) در دامنه مشخص (تعیین محورهای بررسی در میان ابعاد مختلف آن پدیده) برای کشف نقاط اشتراک و اختلاف آنها، برای رسیدن به هدف تحقیق (دست‌یابی به شواهد بیشتر، یا دست‌یابی به نقطه مرکزی یا نقطه شروع حرکت، یا تعیین جهت حرکت و تصمیم‌سازی برای عکس‌العمل در برابر آن پدیده یا...)

در مطالعات تطبیقی،‌ باید هدف تطبیق، مساله تحقیق و دامنه تطبیق مشخص گردد.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTool
💢یک محقق باید چه معیارهایی داشته باشد تا بتواند در لیست نویسندگان یک مقاله‌ی علمی قرار بگیرد؟

کمیته ی بین المللی ادیتورهای مجلات پزشکی (ICMJE) برای نویسندگی یک مقاله چهار معیار را مطرح می کند (Authorship criteria) و شخصی که هر چهار معیار را داشته باشد می تواند به عنوان یک Author یا نویسنده قرار بگیرد.

🔻این معیار ها عبارت اند از:

۱- مشارکت قابل توجه (substantial contribution) در طراحی مطالعه (Concept & Design) یا جمع آوری، آنالیز و یا تفسیر آن ها
(پس معیار اول شامل دو بخش می باشد که مشارکت در هر کدام از آنها برای کسب معیار اول کافی است.)

۲- نوشتن نسخه ی اول مقاله (Drafting the work) و یا اصلاح آن به صورت قابل توجه و تاثیر گذار از نظر علمی (revising it critically for important intellectual content)

(معیار دوم هم شامل دو بخش می باشد که مشارکت در هر کدام از آنها برای کسب معیار دوم کافی است)

۳- تایید نسخه ی نهایی مقاله (تمام متن مقاله باید خوانده شود و کل پروژه مورد تایید نویسنده باشد.)

۴- توافقی که طی آن هر گونه سوال در مورد یکپارچگی و دقت پروژه قبلا بررسی و حل شده باشد و هر نویسنده ای نقش بقیه را در این پروژه بداند

نکته : در مورد نویسنده اول قانون خاص و ویژه ای وجود ندارد ولی معمولا فردی نویسنده اول قرار می گیرد که بیشترین درگیری فیزیکی (جمع آوری داده ها و نوشتن نسخه اول مقاله و ...) در پروژه را داشته باشد (مثل دانشجو) و همین طور استاد راهنما نیز معمولا به عنوان اسم آخر قرار می گیرد. به صورت کلی در یک مقاله انگلیسی زبان، هر چه از سمت چپ به راست در لیست نویسندگان حرکت کنیم.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢 چه زمانی بایستی از آمار پارامتریک و چه زمانی از آمار ناپارامتریک استفاده کنیم؟


زمانی که از روایی و اعتبار داده‌های بدست آمده از ابزارهای اندازه‌گیری اطمینان داشته باشیم و داده‌ها دارای توزیع مفروض آزمون آماری مد نظر باشند، آنگاه مجاز به استفاده از آزمون پارامتریک مد نظر هستیم.

اما زمانی که داده‌ها دارای توزیع مفروض نباشند و یا داده‌های به دست آمده بوسیله ابزار اندازه‌گیری روایی و اعتبار بالایی نداشته باشند (به صورتی که نتوان حداقل فاصله‌ای بودن مقیاس داده‌ها را تأیید کرد. نه اینکه روایی و اعتبار پایین داشته باشند) آنگاه ما مجاز به استفاده از آزمون‌ها پارامتریک نیستیم و بایستی از آزمون‌ها ناپارامتریک استفاده کنیم.

در شرایطی که از روایی و اعتبار داده‌های بدست آمده از ابزارهای اندازه‌گیری اطمینان داشته باشیم اما توزیع مفروض داده‌ها برقرار نباشد آنگاه اگر امکانش باشد که با یک تبدیل‌های غیرخطی توزیع داده‌ها را به توزیع مد نظر تبدیل کرد، در این شرایط نیز می‌توان از آزمون‌های پارامتریک استفاده کرد.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💠روال نوشتن یک چکیده مقاله چگونه است؟

♻️چکیده باید بعد از تمام شدن تحقیق انجام شود، متن و مقدمه مقاله را به منظور تهیه چکیده دوبار مطالعه کنید و نکات مهم را علامت گذاری کنید و کلید واژه ها را نیز لیست کنید.
♻️ بدون مشاهده اصل کار، نکات مهم بدست آمده از محتوی را به شکل یک بند یکپارچه پیش نویس نمایید، درضمن از روی متن اصلی رونویسی نکنید. کلیدواژه ها را نیز پیش نویس کنید، بعد از چندبار بازبینی و کم و زیاد نمودن نکات و رفع نواقص، آن را منتشر کنید.

❇️نکته: در نوشتن چکیده به جای استفاده از گفته های دیگران، تفسیر خودتان را ارائه دهید.

❇️نکته: در چکیده ضرورتی به ذکر منبع نیست.

❇️نکته: در نوشتن چکیده شما فقط باید مثل یک داور بی طرف یافته ها خود را بگویید و کار خود را ارزشیابی نکنید. برای نمونه نوشتن اصطلاح “در این گزارش برتر …” یا “برگزیدن نمونه با توجه و دقت بالایی انجام شد” بی‌طرفی شما را نفی می کند.

⬅️با توجه به مطالب بیان شده، توصیه ما این است که موقع نوشتن چکیده گزارش، زمان و دقت کافی خرج کنید. نتیجه یک مقاله که وقت و هزینه بسیاری از شما گرفته در چکیده مشخص می شود و قادر است در قبول یا رد شدت کارتان موثر باشد.



تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰چگونه از ریجکت مقاله خود جلوگیری کنیم؟(1)

برای جلوگیری از ریجکت شدن مقاله، بهتر است مقاله را با دقت و با رعایت قواعد و استانداردهای علمی بهینه‌سازی کنید. در ادامه چند نکته مهم برای جلوگیری از رد شدن مقاله آورده شده است:

1. انتخاب مجله مناسب: قبل از شروع به نوشتن مقاله، بهتر است مجلات مختلف را بررسی کنید و مجله‌ای را انتخاب کنید که موضوع مقاله شما با آن همخوانی دارد و استانداردهای آن را برآورده می‌کند.

2. نوشتن مقاله با دقت: در نوشتن مقاله، به دقت و با استفاده از منابع قابل اطمینان، اطلاعات صحیح و کامل را ارائه کنید و از اشتباهات نگارشی و گرامری پرهیز کنید.

3. رعایت اصول اخلاقی: در ارائه مقاله، به اصول اخلاقی و رعایت حقوق مالکیت معنوی پایبند باشید و از هرگونه تقلب در داده‌ها و یا استفاده از مطالب دیگران بدون مجوز خودداری کنید.

4. استفاده از روش‌های مناسب: در انجام آزمایش‌ها و تحلیل داده‌ها، از روش‌های مناسب و دقیق استفاده کنید و نتایج را به صورت دقیق و علمی ارائه دهید.

5. استفاده از منابع معتبر: در ارائه مقاله، از منابع معتبر و قابل اعتماد استفاده کنید و مطالب خود را با همین منابع پشتیبانی کنید.

6. انجام بازبینی اولیه: قبل از ارسال مقاله، آن را به صورت بازبینی اولیه بررسی کنید و به دنبال برطرف کردن هرگونه نقص و اشتباه باشید.

7. استفاده از سیستم‌های مدیریت مقالات: در ارسال مقاله، از سیستم‌های مدیریت مقالات مانند ScholarOne و Elsevier استفاده کنید و دستورالعمل‌های ارسال مقاله را دقیقاً رعایت کنید.

👈در کل، رعایت قواعد و استانداردهای علمی، استفاده از روش‌های مناسب و انجام بازبینی دقیق مقاله، می‌تواند به جلوگیری از رد شدن مقاله کمک کند.




تماس با ما جهت سفارش :
📞09038437436

واتساپ:
📞09365494799

#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
📌چگونه از ریجکت مقاله خود جلوگیری کنیم؟(2)

ضمن رعایت مواردی که در پاسخ قبلی ذکر شده است، می‌توانید با توجه به موارد زیر نیز از ریجکت شدن مقاله جلوگیری کنید:

8. ارسال به موقع: همیشه به موعد ارسال مقاله را رعایت کنید و از تأخیر در ارسال آن خودداری کنید. همچنین اطمینان حاصل کنید که مقاله شما به صورت کامل و با تمامی فایل‌های موردنیاز ارسال شده است.

9. استفاده از عنوان مناسب: عنوان مقاله باید شفاف و مختصر باشد و دقیقاً موضوع مقاله را بیان کند.

10. استفاده از چک لیست‌های مجله: اکثر مجلات، چک لیست‌هایی برای ارسال مقاله دارند که شامل مواردی مانند اندازه فایل، فرمت فایل و استفاده از کلمات کلیدی است. بهتر است که این چک لیست‌ها را دقیقاً رعایت کنید.

11. انجام بازبینی چندگانه: پیش از ارسال مقاله، بهتر است که آن را به چندین نفر برای بازبینی ارسال کنید. بازبینی توسط افراد با تخصص مرتبط، می‌تواند به جلوگیری از رد شدن مقاله کمک کند.

12. تمرکز بر اصل موضوع: در نوشتن مقاله، تمرکز خود را بر روی اصل موضوع و بیان نتایج درست و دقیق قرار دهید و از بیان مطالب غیرمرتبط و بیهوده پرهیز کنید.

13. پیگیری با دبیرخانه مجله: پس از ارسال مقاله، بهتر است که با دبیرخانه مجله تماس بگیرید و به دنبال اطمینان حاصل کردن از دریافت مقاله و بررسی آن باشید.




تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰چند نمونه از بیانیه مقاله در برخی از حوزه‌های تحقیقاتی

بیانیه مقاله باید به دقت و با استفاده از جملات کوتاه و مختصر، دیدگاه اصلی مقاله شما را بیان کند و خواننده را به دنبال مطالعه بیشتر مقاله ترغیب کند. در زیر چند نمونه از بیانیه مقاله امده است:

🔹 حوزه علوم رایانه:
"در مقاله حاضر، الگوریتمی جدید برای بهینه‌سازی شبکه‌های عصبی با استفاده از روش‌های یادگیری تقویتی ارائه می‌شود، که می‌تواند بهبود چشمگیری در دقت پیش‌بینی داده‌های ورودی داشته باشد."

🔹حوزه مدیریت کسب و کار:
"در این مقاله، تحلیلی بر تأثیر اثربخشی رهبری تحول‌آفرین بر عملکرد سازمانی ارائه شده است، که نشان می‌دهد که رهبران تحول‌آفرین، توانایی بهبود عملکرد سازمانی را دارا هستند."

🔹 حوزه علوم پزشکی:
"در این پایان‌نامه، بررسی شده است که آیا مصرف مکمل‌های آهن در دوران بارداری می‌تواند باعث بهبود آنمی شود یا خیر؟ نتایج نشان می‌دهد که مصرف مکمل‌های آهن در دوران بارداری می‌تواند بهبود قابل توجهی در سطح آهن خون و کاهش شیوع آنمی داشته باشد."

🔹حوزه مهندسی برق:
"در این مقاله یک سامانه کنترلی هوشمند برای بهبود کیفیت برق در شبکه‌های توزیع برق ارائه شده است، که علاوه بر بهبود کیفیت برق، توانایی کاهش هزینه‌های نگهداری و عیب‌یابی را دارا می‌باشد."


تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢شاخصهای ارزیابی مقاله ISI

1- فاکتور تأثیر گذار (IF): این شاخص مهمترین و در عین حال کاربردی ترین شاخص ارزیابی مجله ها از نظر ISI است.

2- شاخص فوری(Immediately): تعداد ارجاعات به مقاله های منتشر شده مجله در سال مورد ارزیابی تقسیم بر تعداد مقاله های منتشر شده در همان سال مجله مذکور است. این شاخص در حقیقت شیب رشد منحنی ارجاعات را بیان می کند.

3- شاخص نیمه عمر استناد(Cited Half-Life):نیمه عمر ارجاعات یا نیمه عمر استناد، تعداد سال هایی است که از سال ارزیابی باید به عقب برگشت تا شاهد پنجاه درصد کل ارجاعات به مجله در سال مورد ارزیابی باشیم.

ادامه دارد......



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
🔰به عبارت دیگر، این شاخص مدت زمانی که نیمی از کل استنادات به آن مجله صورت پذیرفته باشد را نشان می دهد و در حقیقت سرعت کاهش میزان ارجاعات به مجله را بیان می کند.

بدیهی است که وقتی مقاله های یک مجله ارزش خود را برای ارجاعات، زود از دست بدهند (مقاله ها سطحی باشند و خیلی زود بی ارزش شوند)، تنها به مقاله های جدید مجله ارجاع داده می شود.

این موضوع باعث می شود که نیمه عمر ارجاعات به مجله کاهش یابد.

بنابراین هر چه نیمه عمر ارجاعات به مجله بیشتر باشد، نشان می دهد که ارزش مقاله های مجله در طول زمان بیشتر حفظ شده است و هنوز مورد ارجاع قرار می گیرند.

در مجموع هرچه نیمه عمرارجاعات به یک مجله بیشتر باشد، ارزش مجله بالاتر می رود.

در پایان هر سال، مجله های تحت پوشش فهرست نویسی ISI که در فهرست وبگاه علم (Web of Science=WOB) قرار گرفته اند، ارزیابی می شوند.



تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
💢معنای Q در مجلات اسکوپوس چیست:


همانطور که از نامش Qarticle بر می آید شاخصی است جهت تقسیم بندی جامعه آماری به چهار بخش (چارک) (Q1 ، Q2 ، Q3 ، Q4).

با توجه به این نکته که در محاسبه ضریب تاثیر ، رتبه و جایگاه ژورنال در گروه تخصصی اش بطور مستقیم بیان نمیشود.

شاخص Quartile بدین منظور کاربرد پیدا خواهد کرد و معرف جایگاه ژورنال در حیطه تخصصی اش (Category) میباشد.

درنتیجه بهترین ژورنال ها در یک حوزه تخصصی مشخص، جزو 25 درصد اول رتبه بندی (Q1) قرارخواهند گرفت، و بدین شیوه میتوان ذهنیت دقیق تری نسب به جایگاه ضریب تاثیر یک ژورنال پیدا کرد.

هر دو نمایه JCR و Scopus منطبق با ضرائب اختصاص داده شده برای ژورنال ها ، دارای تقسیم بندی Quartile متعلق به خود هستند.




تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
♻️توصیه نامه- Recommendation Letter چيست؟!

🔺توصیه نامه یکی از مدارک لازم برای اخذ پذیرش از اکثر دانشگاههای معتبر دنیا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا است. این نامه که به خصوصیات و توانایی های شما در محیط آکادمیک می پردازد باید از طرف یکی از اساتید شما در آخرین مقطع دانشگاهی تان باشد که از طریق روش های مختلف که عموماً توسط دانشگاه مقصد تعیین می شود و به همراه دیگر مدارک لازم باید برای دانشگاه ارسال شود.

🔺هدف از ارائه توصیه نامه به
دانشگاه مقصد در واقع نشان دادن توانایی و لیاقت شما برای تحصیل در مقطع بالاتر و در رشته تحصیلی مد نظر می باشد که این توانایی باید از طرف اساتید سابق شما که سابقه تدریس یا همکاری در پروژه های تحقیقاتی مختلف را با شما داشته اند، تایید شود.


تماس با ما :
📞09038437436
واتساپ:
📞09365494799
#پژوهش_یار
@SnappResearchTools
2025/07/05 14:43:08
Back to Top
HTML Embed Code: