Telegram Web Link
@DrNematallahFazeli-معلمان الهام بخش
<unknown>
🎵فایل صوتی سخنرانی دکتر نعمت‌الله فاضلی با عنوان:

🔻معلمان الهام‌بخش

🔹۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، ارومیه

🔹حجم فایل: 11.8M، زمان: 51 دقیقه

🔻معلم الهامبخش کسی است که در وهله نخست شور و شوق درونی معلمی دارد. شور و شوق سرایت‌کردنی است.

🔻معلم الهامبخش خوانا و نویسا است. در تاریخ مدرسه از رشدیه و صمد بهرنگی و جلال آل احمد و سیمین بهبهانی و ... خودشان سرمشق خوانایی و نویسایی بودند.

🔻معلم الهامبخش معنای آهستگی و حوصله را می‌فهمد. برای خط خوش، زیبانویسی، فهمیدن و درک کردن خود و شاگردانش وقت می‌گذارد.

🔻ما با بحران نامدرسه‌ها و نامعلمی‌ها و ناسواد‌ی مواجه هستیم. از استعاره‌های نظامی و جنگی (سنگر و افسر و سرباز و اطاعت و ...) برای توصیف مدرسه و آموزش استفاده می‌شود.

🔻معلم الهامبخش کسی است که از خرده‌فضاها برای یادگرفتن و یاددادن استفاده می‌کند و خود را قربانی سیستم و ایدئولوژی و فقر تحمیل‌شده نمی‌داند و به‌رغم اینکه به او نگاه ابزاری می‌شود ولی خودش خود را باور دارد و شهامت معلمی دارد.
Forwarded from بلوطبانان پا به ركاب (Raouf Azari)
بلوط ها،
یکی از چندِ بهترین معلمان روزگارانم

(به مناسبت روز معلم)

https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1883

✍️رئوف آذری*

سه دهه و بیشتر حضور در دو سیستم تعلیم و تربیت عمومی و عالی چه در مقام دانش آموز، دانشجو، آموزگار، دبیر، مشاور، مدرس و نیز هم بنیانگذاری مراکز مشاوره ای، سرپرستی مراکز شبانه روزی، عضو هیٲت مؤسس، راه انداز و ریاست دانشگاه و نیز مؤسسات مدنی، خالق فرصت های ارزنده ای برای نگارنده بوده تا همسنگ درس آموزی در مکتب والدین، خانواده و اقربا، در محضر آموزگاران، معلمان، اساتید ، همکاران، هم بنیانگذاران و نیز دانش آموزان، دانشجویان و خانواده های شان، تلمذ کنم،
هر روز بیشتر از دیروز بیاموزم و همواره قدردان جمیع شان باشم خصوصا" از دانش آموزان و دانشجویانم که بسیار در کمال سادگی و بی پیرایگی ازشان آموختم و صدالبته از آنان که در همه این سال ها، حتی غیرمنصفانه به تیغ نقدم کشیدند و زوم دوربین شان را روی هر فعالیتم تنظیم کردند، چه اینکه آنان نیز به نوعی اخلاق و انصاف در نقد، دقت در کاوش و بعد نیز هوشیاری در پندار، گفتار و کردارم فزودند..

ورای همه ابناء بشر که از پیامبران مصلح، منبرداران اهل نُصح، معلمان فرهیخته و دوستان جانی،والدین معزز و اعضای خانواده، کاتبان سطور و خالقان مکتوبات تا ناقد مُنکِر، آموزگارم شدند، طبیعت و عناصرش نیز بیش از آدمیان، رهنمونم در مسیر یادگیری بوده و هستند که از زمره بسیارشان؛
آب و زاب، جنگل و بلوط بسیار الهام بخشم شده و یادم دادند..

لطف همه را اگر نشود، در این مقال تبیین و شمارش کرد، حداقل به قدر وسع، فرصت غنیمت شمرده و چند درس الهام بخش از معلمی بلوط های کوردستان و زاگروس را به بهانه روز معلم محضرتان همرسانی خواهم کرد:

هنر آهستگی و پیوستگی
در سال های مدرسه، داستان خرگوش و لاک پشت شنیده بودم اما حقیقت امر، آهستگی، پیوستگی و استمرار را از در همزیستی با بلوط و مشاهده سیر زندگی اش بهینه آموختم و بر هنر تدریج، ارزش آهستگی و نرخ پیوستگی اش در پیمایش مسیر زندگی بیشتر وقوف یافتم.

مرام مهربانی، عفو و بخشندگی
با بلوط بودن و در خدمت بلوط بودن، همسنگ بسیاری از عناصر دیگر بر خصلت مهربانی، اخلاق بخشش و برند بخشندگی واقفت می گرداند چه اینکه؛
بی بهانه مهرورزیدن(سایه، اکسیژن، چشم انداز)، بی کینه عفو کردن(سنگ بزن، میوه بگیر+ طناب دور گردن و شاخه اش، بیندازی، تابت دهد و نازت کشد) و بزرگ منشانه بخششِ زیبایی، طراوت، محصول و...از خصایل نکوی بلوط اند.

ارزش وفاداری و وطن دوستی
کافیست چنگال ریشه بلوط ها بر خاک را پسا سیل، زلزله و بهمن ببینیم تا متوجه شویم این موجودات سبز منظر، چه اندازه دل در گرو خاک دارند و عرق میهن دوستی در نهادشان در طنین است

فرهنگ انجمنی و طبع اجتماعی
کمتر شاهدیم در دامنه کوه ها و پهنه جنگل و خاصه زیستگاه اصلی، بلوط هادر پهنه گسترده ای تنها مانده باشند مگر آنچه چون استثنا در بند بعدی، ذکر شده است.
همواره بازدید و حضور در جنگل، حاوی این پیام بوده که بلوط ها، تمایل عجیبی به همگرایی، هموندی و زیست جمعی دارند که محتمل آن ناشی از طبع مبارک اجتماعی آن گونه کم نظیر زاگروس، البرز، هیرکانی و جهان است.

فن مواجهه، قدرت تاب آوری تنهایی و محرومیت
گاه و بسیار بلوط ها را تک و تنها در دشت و بیابان، دل صخره ها و ستبر قله ها می یابیم که آن از قَدر روزگار و یا منشٲ انتقال بذر توسط پرندگان و جانوران اتفاق افتاده است ولی حتی در این شرایط که بلوط در زیستگاه خودش یعنی جنگل نیست باز، تنهایی افسردگی اش نمی زاید و در کمال استواری و تاب آوری، گرما، سرما، بی آبی و دشواری زندگی را تحمل و در مواجهه با سختی ها، بی بدیل هنر مقاومت بروز می دهد که الهام بخش در زیست امروزی است، نیست؟

از دگر سو، استحکام چوب آن که کاربردهای متنوع و ماندگاری در صنعت دارد، خود به تنهایی درس ها در هنر ماندگاری و توان مواجهه با چالش های روزگار دارد.

موهبت مٲمن و مٱوای باغبانان خود
همه می دانیم که کلاغ ها و بیشتر سنجاب ها، بذرکاران قهار بلوط و البته حمل کنندگان آن در مقاصد خاص اند و چه نکوست که بلوط ها پس از جان گرفتن و تنه ستبر کردن و شاخ و بال افزودن، آشیان همان ها خواهد بود تا بلکه آنان نیز در فضایی امن و مفرح، به زادآوری خود اهتمام ورزند.

در واقع می توان گفت بلوط ها، گرچه قسمی شان، وام دار کلاغ و سنجاب و بعد نیز گُرازها در ورزدادن خاک پیرامونی اند اما بعدها خود نیز میزبان،حامی،آشیانه و مخفیگاه این چند گونه جانواری و ده و صد و بیشتر حشره، پرنده و جهنده اند.
بلوط ها از از این حیث درس آموزند و چه بسا این منش مادرانگی برای سایر زیست مندان. الهام بخش بسیاری چون نگارنده است.
ادامه در 👇
https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1885
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بازآفرینی تجارب معلمی و وفای بین نسلی...

مراسم هفته معلم سردشت- شهر صلح و مهربانی- امسال، تمایزی با مراسمات روتین سال های گذشته داشت که نقطه قوت آن در بازگشت به گذشته موفق و بازآفرینی آن جهت نمایش وفای بین نسلی بود..

بیشتر بخوانید👇

@sopskf
سه نسل + یک،
در قاب روز معلم شهر صلح و مهربانی


https://www.tg-me.com/Sopskf/7441

امروز سردشت-آن شهر شهید روزگاران و اولین قربانی جنگ افزارهای شیمیایی جهان- علی رغم هژمونی نابرخورداری های تاریخی در برخی وجوه توسعه ای خود، مدیون معلمان پیشگام و وارسته ای است که چنانچه وزارت متولی و روابط عمومی و انجمن اولیاء و مربیانش، اهتمام می کردند و روایتگر داستان کنشگری مسئولانه آن قشر پیشگام در آموزش و پرورش و پژوهش می بودند، صدالبته روایت های ماندگاری همرسانی می شد که درس آموز نسل امروز و نسل های بعدی می شدند.

حاج #یوسف_رحیمی که خود از بنیان، متعلق به خانواده بزرگ رحیمی های سردشت است، از شایستگان پیشگام و در معلمی خلاق و اثرگذار بوده اند و این را می توان از روایت های متعدد دانش آموزنش، اولیای شان و نیزهمکاران فرهنگی اش، فهم کرد.

امروز مراسم هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم با سورپرایز ایشان و شاگردانش برای حضار و نیز اساتید دوران تربیت معلمی اش، رنگ و بویی دیگر به خود گرفت.

بازآفرینی یکی از کلاس های دهه هفتاد این معلم بازنشسته بر روی سن سالن اداره ارشاد و بوسه سپاس ایشان بر دستان اساتید مدعویش از سلماس در آن سالن، با حضور دانش آموزان دیروزی و همکلاسان دوران تربیت معلی اش، صحنه ای دل انگیز خلق کرد که صدالبته با ورود نوه آن فرهیخنه بازنشسته، نسل های دانش آموز- معلم+ دانشجو- مربی معلم به چهار رسید که خود اتفاقی مبارک و سورپرایزی دل انگیز رقم زد.

رسم وفا و آیین سپاس، دو ویژگی شایستگانتد که در این قاب درخور تحسین، نمایشی به غایت الهام بخش داشتند که جا دارد در هیٲت بنیاد توسعه صلح و مهربانی، قدردان خالقان این صحنه ها از شخص معلم وارسته، دانش آموزان اهل وفای دهه هفتاد و اساتید گرانسنگ مدعو تا هم دوره ای های حاجی یوسف در تربیت معلم سلماس سال های پایانی دهه پنجاه، و جمع مدیران آموزش و پرورش و حامیان اداری شهری باشیم که نشان دادند هنوز دریچه های امیدی برای تغییر و اراده ای حداقلی برای نمود بهتر هست..
به امید روایت های بیشتر از حاجی یوسف های رحیمی نوعی یار صلح و مهربانی...

🌹❤️🌹
#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#مهربانی_های_کوچک
#گرامیداشت_مقام_معلم
#سردشت
#شهر_صلح_و_مهربانی
#بازژفرینی_تجارب_موفق

@sopskf
2023-04-06-10-07-18.rar
172.5 MB
فایل صوتی

پانزدهمین نشست گروه صلح و کودک انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری گروه صلح و دین‌پژوهی



موضوع: نسل جدید و صلح با دیگران؛ ضرورت و راهکارها

سخنران: دکتر محمد منصور‌نژاد
(دبیر گروه دین‌پژوهی و صلح انجمن علمی مطالعات صلح ایران)

مدیر نشست:
دکتر مهتاب حاجی‌محمدی
(دبیر گروه صلح و کودک انجمن علمی مطالعات صلح ایران)

زمان: سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴

https://www.tg-me.com/ipsan
بحث خانوم قابل
موارد ضبط شده شما
در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ از سوی گروه دین پژوهی انجمن علمی مطالعات صلح ایران نشستی مجازی برگزار و در این برنامه سرکار خانم "طاهره قابل"، قرآن پژوه، در موضوع اهمیت مدارا از نظر قران و حدیث، به ایراد سخن پرداختند.

ایشان در این ارایه پس از تعریف مدارا به نرمخویی و تحمل دیگران و رعایت حقوق دیگران، با استناد به آیات گوناگون قرآن، روایات مختلف و استشهاد از سیره معصومین این تز را بسط دادند که در فرهنگ دینی حقوق دیگران و به ویژه مخالفان باید حفط شده و کرامت انسانی در رفتار اجتماعی رعایت شود. چون نتیجه این رفتار، آرامش فردی و اجتماعی و تامین امنیت اجتماعی است. ریشه همه خشونت ها در تعدی به حقوق دیگران است.

چون آدمی ذاتا نیاز به حضور در جمع دارد، مدارا، چسب اخلاقی است و سبب می شود تا همبستگی و همدلی اتفاق افتد. به نص قرانی آدمیان متفاوت و شعبه شعبه افریده شده اند، ولی باید بیاموزند که نسبت به دیگران سعه صدر نشان داده، کظم غیظ ورزند و تساهل ورزند.

بهترین مجرای کم کردن خشونت ها تحمل دیگران بوده و کلید صلح، گفتگوست.

https://www.tg-me.com/ipsan
نهمین نشست گروه جامعه پژوهی صلح انجمن علمی مطالعات صلح ایران

عنوان: صلح از خانه آغاز می شود!

با سخنرانی:
دکتر پرنیا رضی پور
(پژوهشگر در حوزه جامعه شناسی)

مدیر نشست:
جناب آقای سینا صابریان (پژوهشگر در حوزه جامعه شناسی)

سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۰۰

ورود برای عموم آزاد و رایگان است.

لینک ورود به نشست در بستر گوگل میت:
https://meet.google.com/stg-ixzo-tah

https://www.tg-me.com/ipsan
Forwarded from mm ft
⭕️دین آنلاین برگزار می‌کند:

🔻ویژگی‌های نسل Z
و چگونگی والدگری و تعامل سازنده با بومیان فضای مجازی

با حضور
دکتر محمدرضا ایمانی ؛ روانشناس بالینی
و محمدمهدی فتورچی؛ کارشناس و پژوهشگر فضای مجازی

به میزبانی نورا نوری‌صفت


سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ساعت ۲۱


صفحه اینستاگرام دین‌آنلاین
https://www.instagram.com/dinonline


🆔 @dinonline
@DrNematallahFazeli-معلم صلح
<unknown>
🎵 فایل صوتی سخنرانی دکتر نعمت‌الله فاضلی با عنوان:

🔻معلم صلح

🔹️ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، فرهنگسرای ملل

🔹️حجم فایل: 24M ، زمان: 100 دقیقه

مدرسه نهاد صلح است و نمی‌توان از استعاره‌های جنگ و خشونت برای تعریف و توصیف مدرسه و معلم و دانش‌آموز استفاده کرد.

🔻امروزه ارزش‌های بازار و پول بر مدرسه و معلم تحمیل می‌شود و باعث می‌شود معلم به مربی رقابت و مسابقه و مبارزه تبدیل شود.

🔻آرمان روشنگری برای مدرسه جدید، آرمان صلح بود اما امروز مدرسه همگانی به انواع مدرسه‌های خصوصی و خاص‌منظوره تبدیل شده‌ و نابرابری طبقاتی را تثبیت می‌کند.

🔻مدرسه نهاد پیچیده‌ای است که در آن حکومت و والدین و معلمان و تاریخ و رسانه و بازار و ... همزمان حضور دارند و هر یک اهداف و آرمان‌های خود را در دنبال می‌کنند.
Forwarded from مصطفی ملکیان
🔴 عصر آگاهی؛ پایان اقتدار تعصب

مصطفی ملکیان

امروز روزگار مناسبی برای متعصبان نیست. دست‌کم به سه دلیل:

1⃣ اکنون همه از سبک‌های مختلف زندگی باخبریم. در گذشته، متعصب‌ها می‌توانستند مردم یک ده را در یک جهان‌بینی محدود نگه دارند چون آن مردم از بیرون بی‌خبر بودند. اما امروز هیچ‌کس را نمی‌توان از بقیه دنیا جدا نگه داشت. همه از ادیان، فرهنگ‌ها و سبک‌های زندگی دیگر باخبرند. دیگر نمی‌شود کسی را قانع کرد که دین یا مذهبش بهترین است فقط چون از دیگران بی‌خبر است. ما دیگران را می‌بینیم، با سبک‌های متفاوت زندگی مواجه می‌شویم، و متوجه می‌شویم که خوبی و خوشی منحصر به یک آیین یا سبک نیست. به همین دلیل نمی‌توان یک سبک زندگی خاص را تنها راه دانست. چشم و گوش مردم باز شده و تک‌گویی دیگر کارآمد نیست. چون دیگر تک‌آواها از آواهای دیگر بی‌خبر نیستند. تاریخ چهل‌و‌پنج سال اخیر کشورمان هم نشان می‌دهد که فاناتیسم موفق نبوده است. هر تلاشی برای تحمیل یک سبک زندگی شکست خورده، چون مردم می‌بینند و مقایسه می‌کنند.

2⃣ انسان امروز به گزینش به عنوان یکی از مهم‌ترین ارزش‌ها اهمیت می‌دهد. دیگر چیزی را فقط به‌دلیل ارث‌بری از نیاکان نمی‌پذیرد. حتی ظاهر طبیعی خود را نیز انتخاب می‌کند. گزینش‌گری یعنی آزادی، و انسان امروز می‌خواهد خودش انتخاب کند. هرچه گزینه‌ها بیشتر باشد، انتخاب دقیق‌تر خواهد بود. مثل خرید خانه، که دیدن صد خانه بهتر از سه خانه است. همین منطق در انتخاب دین، سیاست، اقتصاد و تربیت فرزند هم صدق می‌کند. هر چه گزینه‌ها بیشتر، امکان فریب کمتر. انسان امروز کنجکاو است که آیا راه‌های دیگری هم وجود دارد. به همین دلیل کسانی که می‌خواهند او را محدود کنند، شکست خواهند خورد. حتی اگر اخلاق برایشان مهم نباشد، باید به فکر شکست خودشان باشند.

3⃣ گزینش‌گری ارزش تفکر را بالا برده است. دیگر مردم صرفاً آنچه را پدرانشان گفته‌اند، تکرار نمی‌کنند. تفکر شخصی رشد کرده و فکر، ذاتاً واگراست. اول گسترده می‌شود، سپس با نقادی هرس می‌شود تا اندیشه‌های گزیده‌تری باقی بماند. هر چه تفکر شخصی بیشتر شود، قدرت کسانی که می‌خواهند سبک زندگی واحدی تحمیل کنند کمتر می‌شود.

سخنرانی در دانشگاه کاشان با عنوان دانشگاه جایگاه اعتقاد بدون تعصب

@mostafamalekian
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⏹️⭕️من باید خیلی پفیوز باشم که .... (بخش هایی از مصاحبه رخشان بنی اعتماد)

یک سوال سخت: این چند دقیقه کوتاه از رخشان بنی اعتماد [بانوی موفق کارگردان سینمای ایران] را نگاه کنیم و به یک چیز فکر کنیم ما در قبال هزاران کودکی که فرصت نکردند که دانشگاه بروند، هزاران بانویی که امکان نداشتند که استعدادهایشان را شکوفا کنند و هزاران مردی که زیر بار فشار اقتصادی نه تنها آرزوهایشان که نامشان را نیز فراموش کرده اند، آیا هیچ وظیفه ای نداریم؟ بلافاصله به دولت حواله ندهیم. ما به عنوان یک انسان چه باید می کردیم که نکردیم؟

مجتبی لشکربلوکی
@Dr_Lashkarbolouki
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نهمین نشست گروه جامعه پژوهی صلح انجمن علمی مطالعات صلح ایران

عنوان: صلح از خانه آغاز می شود!

با سخنرانی:
دکتر پرنیا رضی پور
(پژوهشگر در حوزه جامعه شناسی)

مدیر نشست:
جناب آقای سینا صابریان (پژوهشگر در حوزه جامعه شناسی)

سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

https://www.tg-me.com/ipsan
Forwarded from بلوطبانان پا به ركاب (Raouf Azari)
اکنون که نشستی با عنوانِ

شبی برای جنگل های بلوط سردشت

را در شهرمان تجربه کردیم،
چه نکوست یادی و خاطره ای از برگزاری با شکوه شب بلوط در تهران را با پیشنهاد و راهبری بلوطبانان پا به رکاب سردشت، همرسانی کنیم تا بلکه قسمی از نکات نغز طرح شده در آن گردهمایی بزرگ پایتخت به نفع بلوط ها و نیز پیمان نامه مشارکت کنندگان و همچنین نمایشگاه های جنبی و طرح های به نمایش درآمده را مرور کنیم و با اطلاعات  اشتراک گذاری شده نشست پنج شنبه شب سردشت، یک هم افزایی پیشران تر خلق کنند.

با سپاس ویژه از رییس و همکارانش در اداره منابع طبیعی سردشت و جمع مشارکت کنندکان  در رویداد🙏👏👇

https://www.tg-me.com/oaktree_loverbikers/1547


@oaktree_loverbikers
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تبریک به دوست و هموند عزیزمان جناب عباسی بزرگوار


چه نکوست کُرسی های مسئولیت را در حالی واگذار کنیم که خدمتی و خاطره ای ماندگار، به یادگار گذاشته باشیم.


و چه دل انگیزتر است که بازنشستگی را فصلی دگر و آغازی دگر بدانیم که هنوز فرصتی و فرصت های بی شماری برای ایفای نقش باقی تصور کنیم و باز آنچه که از مسئولیت اجتماعی، باقیست، مصرانه وپرشور در طبق اخلاص بگذاریم.


تبریک و به امید آغازهایی بهتر و اثربخشی افزونتر🙏🌹❤️


فیلم کاملتر را اینجا ببینید👇

https://www.instagram.com/reel/DJzTCogtLoF/?igsh=MTAyaTFkanRkY2h6ZQ==


@sopskf
Forwarded from نفت‌خبر
💢 مشاور اجتماعی رییس جمهور با اشاره به مسئولیت اجتماعی؛
«باج به ذی‌نفعان بی‌حق» ربیعی: این حرام اجتماعی است


✍️ نفت خبر:

🔹 در همایش تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران که امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر علی ربیعی با لحنی صریح و انتقادی از وضعیت نگران‌کننده مسئولیت اجتماعی در کشور پرده برداشت.

🔹 او با تأکید بر این‌که «پول مسئولیت اجتماعی، پول تبلیغات دولت‌ها نیست» گفت: «دولت‌ها حتی حق ندارند برای جبران کسری بودجه خود از ردیف مسئولیت اجتماعی برداشت کنند. هر اقدامی که صرفاً برای جلب رضایت ذی‌نفعانِ بی‌حق و رأی‌آوران باشد، حرام اجتماعی است.»

🔹 ربیعی هشدار داد: «وقتی مسئولیت اجتماعی به خیریه، کارآفرینی نمایشی یا ابزار کسب محبوبیت سیاسی تقلیل می‌یابد، دچار ابتذال می‌شود. این یک مسئولیت درون‌سازمانی است، نه ویترین نمایش. نباید شرکت‌ها را به اجبار در منگنه انجام آن گذاشت، بلکه باید به آن به‌عنوان یک تفکر، یک ارزش انسانی و یک باور نهادینه نگریست.»

👈 متن کامل این گزارش را از اینجا بخوانید

_
از نفت همیشه خبر می‌آید
@naftkhabarha
برنامه_ششمین_همایش_بین‌المللی_صلح_و_حل_منازعه.pdf
2.7 MB
برنامه ششمین همایش بین‌المللی صلح و حل منازعه

این همایش در سه روز در آخر این هفته با مشارکت اعضای انجمن علمی مطالعات صلح ایران برگزار می شود.

https://www.tg-me.com/ipsan
🔺خانم استاندار حجابت را رعایت کن!

حسین علا اولین سفیر ایران در آمریکا در سال 1922 در واشنگتن هر جا که می رفت با زبانی آکنده از مطایبه و طنز به مستمعان خود می گفت:
وقت آن رسیده که بدانیم ایران چیزی بیش از گربه و قالی است!
صد سال پس از آن سخن نغز، گویی چرخ زمان به عقب برگشته است. کیهان و فارس و ...هر جا که می روند می گویند ایران چیزی جز چادر و حجاب اجباری نیست.
نمونەاش انتقاد فارس از کشف حجاب استاندار حلبچه در رستورانی در دربند در تهران است.
دیدار خانم ناصح و دیگر استانداران اقلیم کردستان از ایران در چارچوب شکوفایی روابط اقتصادی و سیاسی طرفین در دو سال اخیر صورت می گیرد.
در حالیکه کشورهای منطقه نظیر ترکیه، امارات و عربستان برای حضور در بازار اقلیم کزدستان، جذابیت های اقتصادی خود را با پیوست های فرهنگی تلفیق می کنند، مرغ سیاست خارجی تندروها در ایران همچنان یک پا دارد:
ترجیح حجاب بر اقتصاد و ایدئولوژی بر عمل گرایی و کلیشه بر اندیشه!
نام حلبچه که خانم ناصح استاندار آنست، احتمالا بیش از هر نامی با تاریخ معاصر ایران گره خورده است.
حلبچه که در اواخر جنگ به تصرف نیروهای ایرانی درآمد، نمود بیش ترین پیشروی ایران در خاک عراق در طول هشت سال جنگ بود.
صدام در یک انتقام جویی سبعانه آن را بمباران شیمیایی کرد.
ایران در رسانه ای کردن این جنایت کم نگذاشت و نام حلبچه جهانی شد.
این شهر به تازگی نوزدهمین استان عراق شده، جالب این جاست که صدام این عنوان را به کویت داده بود.
طرفه آنکه بمباران حلبچه و اشغال کویت دو رخدادی بودند که زوال دیکتاتوری در عراق را تسریع کردند.
احتمالا هیچ کشوری در دنیا به اندازەی ایران امروز استاد هدر دادن فرصت ها نمی باشد.
بجای سخن گفتن از پیوند دیرین ایران و حلبچه و استفاده از ظرفیت های گوناگون آن، حواشی کوچک را بزرگ کردن کار هر کسی نیست!
#صلاح_الدین_خدیو
@sharname1
Forwarded from مریم فدایی قطبی
🟢 نشست تخصصی بوم‌گردی، صلح و پایداری

در حاشیه جشنواره ملی بوم‌گردی‌ها
به کوشش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان

📅 پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴
🕘 ساعت ۹ صبح
📍سالن شماره ۲ اتاق بازرگانی کرمان


در این نشست تخصصی، سه چهره برجسته از حوزه‌های مختلف گردشگری به بررسی ابعاد راهبردی و مفهومی بوم‌گردی خواهند پرداخت:

🔸 دکتر حامد سجادی
نویسنده کتاب اقامتگاههای بوم گردی از مفهوم تا اجرا
ارائه: «نقشه راه بوم‌گردی استان کرمان»
تحلیلی تخصصی از وضعیت موجود، فرصت‌ها و مسیر پیشنهادی توسعه بوم‌گردی در استان کرمان

🔸 آقای رئوف آذری
پژوهشگر گردشگری صلح
ارائه: «نقش بوم‌گردی‌ها در ترویج صلح پایدار»
بررسی پیوند میان تجربه‌های بوم‌گردی و گسترش صلح اجتماعی، فرهنگی و منطقه‌ای

🔸 آقای جهانشاهی
دبیر کمیته ملی گردشگری سبز
ارائه: «گردشگری پایدار در زیست‌بوم‌های گردشگری»
تحلیلی بر سیاست‌ها و اقدامات لازم برای حفظ منابع طبیعی و توسعه پایدار در بوم‌گردی‌ها



🎤 مدت زمان هر ارائه: ۲۰ دقیقه
🔚 همراه با جمع‌بندی و گفت‌وگوی پایانی

🟠 این نشست فرصتی است برای هم‌افزایی فعالان گردشگری، کارشناسان، سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به توسعه پایدار بوم‌گردی در استان کرمان و سراسر کشور.
Forwarded from Raouf Azari
نقش بومگردی ها در ترویج و نهادینه کردن صلح پایدار


https://www.tg-me.com/PeaceTourismAcademy/1497

اولین جشن بومگردی های کشور، فرصت نکویی بود تا در ادامه پژوهش چندوجهی گردشگری صلح، تلنگری به جایگاه بومگردی های کشور بزنیم.

همراهی و مشاوره اساتیدمیان رشته ای از دانشگاه تهران و نیز دکتر رضاسلطانی عزیز که عمری در نهادهای بین المللی و ویژه کمسیون اروپایی این حوزه، تجربه اندوزی کرده و خدمات شاخصی داشته اند در کنار لطف اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، مشاور وزیر، مدیرکل گردشگری داخلی وزارت، دبیر کمیته ملی گردشگری سبز و مدیران پروژه راه ادویه با طعم صلح، فرصتی خلق کرد تا در جمع قسمی از فعالان گردشگری حاضر در اولین جشن که تسهیلگر چرخش این صنعت کم بدیل روز ایران هستند، دقایقی را به طرح دغدغه صلح ورزی بومگردانان و معرفی پویش "هرخانه بومگردی، یک کانون و خانه صلح" بپردازم و به نقش مدیران اقامتگاه ها در هیٲت یک صلح آفرین و صلح یار و نیز گردشگران ورودی خارج شده از بومگردی های فعال در نقاط روستایی در هیٲت یک سفیر صلح، اشارات مختصری در بازه زمانی کوتاه داشته باشم.

حافظ گفتنی:
" چون غنچه، گرچه فروبستگی است کار جهان
تو همچو باد بهاری، گره گشا می باش"

پروژه ایران هراسی متعاقب چالش های دامنگیر خاورمیانه، صنعت گردشگری کشور را به نحو انکارپذیری تحت تٲثیر قرار داده و از جهتی رشد کمی اقامتگاه های بومگردی کشور بدون توجه به ساحت کیفی آن، محتمل آسیب های جبران ناپذیری بر سنت و ارزش های حاکم بر زندگی روستاهای کشور وارد کند .

رویدادها و گردهمایی های ملی چون جشن بومگردی ها که طبق اعلان انجمن حرفه ای، بیش از هفتصد نفر از فعالان این حوزه را با رنگ ها،فرهنگ ها، زبان ها و حتی آیین و مذهب وگرایش سیاسی گونه گون از اقصی نقاط کشور گرد هم در آورده بود، چنانچه با چراغ علم و تجربه و شناخت فراگیر همراه شوند، گشایشگر مسیرهای بهتر و خالق دستاوردهای ارزنده تر خواهند شد ویژه اگر که با خمیرمایه پایداری و ویژه صلح اجتماعی و فرهنگی عجین گردند، تحول زا می شوند..

باشد که قیام به این مٲموریت و مسئولیت اجتماعی و نذر تخصص، سهمی در ارتقای این بخش از صنعت روز جهان در جغرافیای ملی ادا کرده و شاهد نقش آفرینی های بیشتر مراکز اقامتی و رفاهی در کاهش فقر، استیفای حقوق شهروندی، توزیع درآمد و استقرار نسبی عدالت، رفع تبعیض، بهره گیری از فرصت های کم نظیر مشارکت اجتماعی و کشف ظرفیت های فرهنگی، میراث تمدنی، آیینی و اهتمام به تنوع ها فارغ از سیاست نابسامان روز و احترام به تفاوت ها ورای تعارض منافع در جغرافیای کوچک روستاها باشیم..

پ.ن: این کلیپ، بُرشی از ارایه رئوف آذری، پژوهشگر گردشگری صلح در پنل تخصصی جشن بومگردی های کرمان است که در تاریخ یکم خرداد در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی کرمان، به صورت سخنرانی ارایه شده است.
زحمت ضبط این ویدیو و بُرش با جناب آقای تواضع است که بیش از سه هزار کیلومتر رفت و برگشت پشت فرمان نشست و ارایه دهنده را همراهی کرد تا صلح بومگردی ها، تلنگری خورد.

سپاس از ایشان و تسهیلگری های اتاق کرمان ویژه خانم دکتر فدایی قطبی

#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#آکادمی_گردشگری_صلح
#دانشگاه_تهران
#جشن_ملی_بومگردی ها

+نقل از صفحه اینستاگرام بنیاد توسعه صلح و مهربانی👇
@sopskf
2025/07/04 14:33:12
Back to Top
HTML Embed Code: