Telegram Web Link
Forwarded from جامعه شناسی صلح (HanifNJ)
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بە بۆنەی "سی و هەشتەمین" ساڵیادی بۆمبارانی شیمیایی شاری سەردەشت،
کۆڕی وێژەیی و هونەری

"هەناسەیەک بۆ ژیان"
لە ڕێکەوتی ٨ی پووشپەڕی ۱٤۰٤ی هەتاوی
کات: ۹ تا ...شەو

لە لایەن ئەنجومەنی ئەدەبیی سەردەم
بە هاوکاری فەرمانگەی فەرهەنگ و ئیڕشاد و
ئەنجومەنی داکۆکی لە مافی بەرکەوتووانی کیمیایی سەردەشت، بەڕێوەدەچێت.

شوێن: هۆڵی شەهیدانی شیمیایی سەردەشت، پەنا هوتێل مروارید.


هاتن بو هەمووانە

ئامادەبوونتان لەم کۆڕەدا، هەتوانی زامەکانمان و ئۆقرەیی ناخی پڕ داخمانە.


ڕاگوێزراو لە پێگەی فەرمی ڕێکخراوی سەردەم

___
🌹❤️🌹
@sopskf
Forwarded from سیروان
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from سیروان
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
1331.pdf
11.9 MB
هفته نامه سیروان،

در آستانه سی و هشتمین سالگرد بمباران شیمیایی شهر سردشت، ویژه نامه ای با محوریت آن فاجعه،
در شماره ۱۳۳۱ مورخ ۳۱ خردادماه ۱۴۰۴ به سردشت و آن فاجعه تراژدیک اختصاص داده که ضمن بازنشر گزارش کامل اولین میزگرد تخصصی آن بمباران،
بُرشی از تلاش صلح سازان سردشت و یادداشت هایی از چند کنشگر مدنی، اجتماعی و محیط زیستی را همرسانی کرده تا تبلور اراده مردمی را در عناوین انتخابی آن شهر شهید، واکاوی کرده باشد.


بنیاد توسعه صلح و مهربانی،
ضمن تکریم این میزان توجه رسانه های بومی،
انتظار دارد رسانه ها واصحاب آن، در هر سطح و با هر گستره اثری، مسئولیت اجتماعی خود را در قبال شهری که روزگاران نه چندان دور، هزینه های گزافی را برای پایداری این سرزمین مصروف داشته اند، ادا کنند..

سردشت،
امروز بیش از دیروز،
به زاویه نگاه مسئولانه رسانه ها نیازمند است تا بلکه راه های نرفته و ناصلحی های تحمیلی را به نحوی از انحاء در مسیر توسعه، جبران کند.


نقل فایل از:👇
@sirwan_weekly
🌹❤️🌹
#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#نامهربانی_های_بزرگ
#بمباران_شیمیایی_سردشت
#مهربانی_های_کوچک
#اهتمام_رسانه
#سیروان
#شهر_صلح_و_مهربانی

@sopskf
03,06(rangi).pdf
13.3 MB
تبلور اراده های مردمی و رویدادهای تاریخی در تابلوهای ورودی شهر

✍️رئوف آذری*

تابلوها، یکی از عناصر مهم هویت شهری اند که جدا از کارکرد اطلاع رسانی، راهنمایی و هدایت، سهم بزرگی از ارتباطات بصری را به خود اختصاص می‌دهند و نقش کم بدیلی در تعریف شهر ایفا می کنند.
.....

اینک اما؛
آنچه در حافظه نسل های پساپهلوی باقیست، آن دروازه و آن تابلونگاشته پس از فاجعه بمباران شیمیایی سردشت است که در عنوان" اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی"، فحوای شهری قربانی و آلوده به گازهای شیمیایی را به ذهن متبادر می کرد!
....

.... ابرام فعالان مدنی و کنشگران صلح و محیط زیست شهرستان، مبنی بر پرهیز از مظلوم نمایی تاریخی و تٲکید بر بازنمایی پیامبری شهروندان این شهر بهشتی، پس از چند دوره نتیجه داد و تابلوهای "میعادگاه صلح جهانی"، در ابتدای دهه ۹۰، جایگزین تابلوهای فاجعه نشان و صدالبته مظلومیت نمای "اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی جهان"، گردید..
و اینک تابلوی
"به شهر صلح و مهربانی خوش آمدید".

فایل کامل چاپی پیوست
🌹❤️🌹
#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#سردشت
#شهر_صلح_و_مهربانی
#هفته_نامه_سیروان
#تابلوها_تلنگرها
@sopskf
@sirwan_weekly
بنیاد توسعه صلح و مهربانی های کوچک
03,06(rangi).pdf
بە خێربێن بۆ سەردەشت،
شاری ئاشتی و دڵۆڤانی

به سردشت،
شهر صلح و مهربانی خوش آمدید.

مرحبا بکم فی سردشت،
مدینة السلام و المَحبه

Welcome to Sardasht,
the city of Peace and
Kindness
-
*سپاس ویژه از شهردار دکتر محمدرضا سعیدزاده که پس از چندسال، این تابلو را از انباری شهرداری بیرون کشید وزمینه نصب آن را در ورودی شهر فراهم کرد..

لازم به توضیح است که به وقت شروع خاکبرداری در شانه خاکی ورودی شهر در دوره قبلی شورای شهر و شهرداری، تابلوی سابق با عنوان " به میعادگاه صلح جهانی خوش آمدید"، آسیب جدی دید و جایگزین آن این تابلو، پیشنهاد و آماده شده بود که به دلایلی از جمله ناتمام ماندن پروژه عمرانی ورودی بلوار کوردستان و برخی ملاحظات ناموجه، نصب آن به تٲخیرافتاده بود..


🌹🌹
پ.ن:
+عنوان صلح برای سردشت، جزو مطالبات اولویت دار کنشگران صلح و محیط زیست شهرستان و نیز از مصوبات شورای دور اول/دوم شهر و کمیسیون فرهنگی دوره های اول/سوم و همچنین خواست انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی است.

++تابلوی فعلی در بعد طراحی و دیزاین و نیز تناسب با عنوان و محل نصب، ناهمسنگی هایی دارد که امید می رود در آینده اصلاح گردد.
---

@sopskf
📝 حماسه صلح ایرانی

🔹نعمت الله فاضلی، 6 تیر 1404

فردای تجاوز وحشیانه اسراییل به ایران دوستم ریوف آذری از شهر سردشت کردستان زنگ زد و گفت سردشت شهر صلح و مهربانی است. ما برای دانشگاهیانی که می خواهند از تهران بروند محل اقامت فراهم کرده ایم و در سردشت پذیرای آنها هستیم. دعوت کرد سردشت بروم و استادان دیگر را هم دعوت کرد.

🔻در آشتیان هم دوست دیگری برایم مهمانسرای استادان دانشگاه آزاد را تدارک دید. دانشجویم هم مرا به روستای مزده نزدیک کاشان دعوت کرد. با خانم لرکی از فعالان برجسته مدنی اهواز هم صحبت کردیم و در تدارک بودند تا همان طور که در جنگ ایران و عراق، تهران و شهرهای دیگر پذیرای مهاجران جنوبی بودند اکنون اهوازی ها هم پذیرای تهرانی ها باشند‌.

چند روزی به مصلح آباد زادگاهم در اراک رفتم و دیدم روستاییان پذیرای مهمانان تهرانی و مسافرانی از شهرهای دیگر هستند. فرمهین و آشتیان و حاتم آباد و چند روستای دیگر هم رفتم. همه جا مهربانی بود و همدلی. صدها و هزاران تجربه از مهربانی های کوچک و صلح را میان مردم مشاهده کردم. مطمینم شما هم در گوشه گوشه ایران چنین تجربه هایی را داشته و شاهد بوده اید.

🔻این ها پاره هایی از صلح ایرانی است که بندرت در تاریخ جنگ ها ثبت و ضبط می شود. مردم عادی و عامه، صلح و زندگی و شادی را جستجو می کنند. این به هیچ حکومت و ایدیولوژی تعلق ندارد. این روی دیگری از فرهنگ است که آن را صلح ایرانی هم می توان نامید. حماسه صلح را همین مردم عادی و عامه در مواجهه های همدلانه و مهرورزانه و دگرخواهانه شان در موقعیت های فاجعه بار مثل جنگ بروز می دهند. کاش این تجربه های زیسته صلح ایرانی را همگی بنویسیم و ثبت و مستند کنیم. فاتحان واقعی جنگ همین عامه مردم اند که حماسه صلح را می آفرینند. در این جنگ دوازده روزه این حماسه صلح تماشایی بود. نباید از یادها برود.

جنگ دوازده روزه ویرانگر بود و بر ایران ما نابودی ها، نادانی ها، ناتوانی ها و نامنی های گسترده و گاه جبران ناپذیری را تحمیل کرد.  حاکمان و رسانه های حکومتی ایران و اسراییل می کوشند از این "ناها" و "نیست ها" روایت فتح برای خود بسازند. این که این روایت ها واقعی است یا نه، بماند برای فردا و تاریخ بزودی داوری اش خواهد کرد.

🔻از نگاه انسانی، جنگ فاتح ندارد. حاصل جنگ ها برای انسان ها باخت باخت است. همین که جنگ شد یعنی سیاستمداران و سیاست ها و سیستم ها در خلق گفتگو، همدلی، اخلاق، معنویت، مدارا، همزیستی و ارزش های انسانی شکست خوردند.

🔻اما مردم عادی کوچه و بازار راه شان نیستی و نابودی و جنگ نیست، آنها طالب زندگی و شادی و صلح اند. جنگ که می شود، همه شان بیش از گذشته و همیشه همدلی، همزیستی، همراهی و همزبانی را یادآور می شوند. جنگ در بین عامه مردم شکست می خورد و زندگی پیروز می شود.

🔻عامه در تقلا و تکاپوی زندگی و شادی وصلح، خلاق و شجاع و مهربان و عامل می شوند تا از میان شعله های جنگ راه رهایی و رستگاری و رویش را بسازند و امید و زندگی و سرزندگی را زنده نگهدارند و حماسه صلح را در میانه شعله های جنگ خلق کنند.
Audio
بەشێک لە وتاری هەینی
مزگەوتی ئاشتی بێورانی  سەردەشت

مامۆستا دکتۆر عەبدوولسەلام مەحمودیان

جومعە،
۶ی پووشپەڕی ۲۷۲۵ی کوردی(۱۴۰۴ی هەتاوی)

بابەت:
زووڵم و زاڵم و دواڕۆژی زاڵمان
+
ساڵوەگەری کیمیابارانی سەردەشت
و
چەند خاڵی گرینگ بۆ بەرز ڕاگرتنی ئەم ڕۆژە

٭سپاس بۆ لێدوانی بەڕێزیان

🌹❤️🌹

+تکایه وتاره کانی تری ئاوایی و شاره کانمان پێ بگه ینن👇

@sopskf
Audio
بەشێک لە وتاری هەینی
مزگەوتی حەزڕەتی عومەری شیوەبرایمەی  سەردەشت

مامۆستا حاجی عەبدوولسەلام گۆڵنەواز

جومعە،
۶ی پووشپەڕی ۲۷۲۵ی کوردی(۱۴۰۴ی هەتاوی)

بابەت:
مانگی موحەرڕەم
+
ساڵوەگەری کیمیابارنی سەردەشت
و چەند تێبینی

٭سپاس بۆلێدوانی بەڕێزیان و گەیاندنی کاک ڕەفیق ڕەسووڵپوور

🌹❤️🌹

+تکایه وتاره کانی تری ئاوایی و شاره کانمان پێ بگه ینن👇

@sopskf
تابلوی یادمان بمباران شیمیایی سردشت

تهیه شده توسط بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس

میدان سرچشمه، جلوی بانک صادرات، محل اصابت بمب شیمیایی در هفتم تیر ۱۳۶۶

پ.ن:
+تهیه و نصب این نوع از تابلوهای یادمان، در نفس خود، قابل تقدیر است که موجد ثبت و ماندگاری رویدادها در اذهان مردمی و نیز راهنمایی شهروندان، گردشگران و پژوهشگران اند و اطلاعاتی ژرف را در حداقل زمان منتقل می کنند.

اما چند نکته؛
①طراحی و دیزاین تابلو، به نسبت نوآوری داشته و از نمادهای خاص جنگ و صلح در طراحی، ترکیبی، دقیق و هنرمندانه، استفاده شده است.

②گرچه آمار شهدا و مصدومین با آنچه در نهادرسمی ثبت است، قرابتی دارد اما واقعیت آنست که طبق اسناد دوران جنگ و نیز شواهدی چون تعداد پرونده های در صف انتظار، اظهارات مدیران انجمن دفاع از حقوق مصدومین و حتی مدیران عالی دولت و کنشگران صلح سردشت، بسیار بیش از آمار مذکور و حداقل درج رقم پرکاربرد ٨ هزار و بیست و چهار مصدوم مورد انتظار بود.

③ترکیب رنگ و تنوع فونت و سایز نوشتار، جهت دریافت بهینه مخاطب، ضروری بود.

④درج عبارت عنوان صلح و مهربانی شهر سردشت در تابلو، جهت انتقال پیام صلح شهروندان، مورد انتظار بود.

@sopskf
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یادمان شهدای هفتم تیر بمباران شیمیایی سردشت...

پرتواندازی عبارت #صلح_فرهنگی، بر قامت شهری توسط شهرداری سردشت

اتفاقی میمون و مبارک و متناسب با استنادات تاریخی و قانونی در شورای ادواری شهر، اجلاس سازمان opcw و متکی بر روایت های صلح کنشگران صلح از روزگاران دشوار وبحرانی شهر و پساروزهای سخت...


@sopskf
Forwarded from سیروان
٣٨ مین سالگرد بمباران شیمیایی سردشت

هفت تیر سال ١٣٦٦، چهار نقطه‌ی شهری سردشت در استان آذربایجان غربی هدف بمباران شیمیایی توسط رژیم بعث عراق قرار گرفت. این نخستین بار در تاریخ بود که یک منطقه‌ی کاملاً غیرنظامی به طور گسترده با سلاح‌های شیمیایی هدف قرار می‌گرفت.
صدها نفر از شهروندان بی‌گناه، جان خود را از دست دادند.
بیش از ۸۰۰۰ نفر مصدوم شدند، بسیاری از آنان همچنان با عوارض جسمی و روانی این جنایت دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
Audio
بەشێک لە وتاری هەینی
مزگەوتی ئاشتی-جامیعی سەردەشت

مامۆستا حاجی محەممەد واوی

جومعە،
۶ی پووشپەڕی ۲۷۲۵ی کوردی(۱۴۰۴ی هەتاوی)

بابەت:
...
+
ساڵوەگەری کیمیابارنی سەردەشت
و  ناودێر کردن بە شاری ئاشتی

٭سپاس بۆلێدوانی بەڕێزیان و گەیاندنی بەڕێز عەبدووڵڵاپوور

🌹❤️🌹

+تکایه وتاره کانی تری ئاوایی و شاره کانمان پێ بگه ینن👇

@sopskf
نقش گردشگری در نهادینه شدن صلح پایدار(بخش اول)

ابوالفضل میرقاسمی٭

07/04/1404

امروز سالگرد فاجعه جنگی بزرگ و وحشتناکی است که در هفتم تیر ماه 1366، در شهر مرزی سردشت (واقع در استان آذربایجان غربی) اتفاق افتاد. فاجعه بمباران شیمیایی مهیبی که حدود نیمی از جمعیت هفده هزار نفری شهر را زخمی و مصدوم کرد و بیش از یکصد نفر از اهالی شهر شهید شده (و متاسفانه با احتساب تعداد جانبازان شهید شده، اکنون آمار شهدای آن حمله ددمنشانه و خونبار به حدود 130 نفر رسیده است) و همه خانواده‌ها به نوعی، داغدار و عزادار و گرفتار درد و رنج شدند.

هر چند میزان خسارات جانی و مالی و آلام وارده بر مردم مظلوم سردشت، تبعات منفی آن حمله وحشیانه بر زندگی مردم و تاثیرات روحی و روانی آن بر نسل‌های بعدی، بسیار زیاد و سنگین است و اکثرا غیرقابل جبران است ولی مردم غیور و سختکوش سردشت با حفظ روحیه سلحشوری و آزادگی و با اراده آهنین و مصمم خویش، تلاش نمودند که روحیه صلح طلبی و مهربانی را حفظ کنند و در طی سالیان گذشته، نهادهای مردمی (نظیر بنیاد توسعه صلح و دوستی) سعی کردند که با برگزاری مراسم یادبود و بزرگداشت و همچنین برگزاری همایش و وبینارهای علمی مختلف و تولید محتوا و اطلاع رسانی آن، بسترسازی کنند برای ترویج و تحکیم صلح و دوستی تا از تکرار چنین فاجعه غم انگیز، هولناک و خسارت باری پیشگیری شود.

بخشی از اقدامات مردم سردشت و جوایزی که در طی این مدت دریافت کرده اند، عبارتند از:

- راه اندازی کمپین ملی "مهربانی‌های کوچک"

- ایجاد گروه فعالان محیط زیستی "بلوطبانان پا به رکاب"

- اقدام برای تاسیس "موزه صلح" در شهر سردشت تا عبرتی برای جهانیان باشد

- میزبانی از شخصیت های علمی و فرهنگی برجسته داخلی و خارجی در مناسبت‌های مختلف

- دریافت جایزه رتبه اول بخش جوانان در رویداد "انرژی گلوب ایران" با معرفی پروژه "آموزش صلح و صلح سازی" کنشگران صلح و محیط زیست سردشت با امضای دختر آقای گاندی و رئیس بنیاد انرژی جهانی (Global Energy Foundation)

- دوبار دریافت جایزه صلح و محیط زیست کشور

- دریافت جایزه مهرگان علم، جایزه دکتر معین و برگزیده شدن بعنوان چهره ملی کشور

- دریافت تقدیرنامه از معاون وزیر ورزش و جوانان

جالب است که در ورودی شهر سردشت این پیام نصب شده بود:

"به میعادگاه صلح جهانی، خوش آمدید"

و در تابلوی ورودی شهر و برای عرض خیر مقدم، متن ذیل ذکر شده است:

"به سردشت، شهر صلح و مهربانی خوش آمدید"

اخیرا یکی از فعالان مدنی و محیط زیستی شهر سردشت، ایده جالبی را مطرح نموده اند جهت استفاده از ظرفیت گردشگری (بخصوص اقامتگاه‌های بومگردی) برای ترویج و تحکیم فرهنگ صلح، مهربانی و دوستی و نهادینه شدن آن در بین مردم و در بین اقوام مختلف و حتی در بین کشورهای دیگر (بخصوص کشورهای دوست و همسایه). بنظر میرسد که ایده بسیار خوب و موثری است و اقدامی چند بُعدی است زیرا دارای ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی، نهادی، اقتصادی، محیط زیستی، سیاسی و امنیتی است. توسعه گردشگری هم سبب درآمدزایی و رونق کسب‌وکارهای محلی (همچنین کاهش بیکاری و آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن) و بهبود معیشت مردم محلی میشود و هم سبب تقویت دوستی و روابط حسنه و تعامل مثبت در بین مردم محلی (میزبان) و گردشگران (مهمان) میشود.

توسعه گردشگری پایدار، مسئولانه، حق محور و اجتماع مبنا (Community Based Tourism) میتواند سبب بسترسازی برای استقرار صلح پایدار شود. (به قول معروف: از دل برود هر آنکه از دیده برفت!)

صلحی که ابعاد مختلفی داشته و شامل موارد ذیل میشود:

1- تقویت روحیه همدلی، مسئولیت پذیری، مشارکت و انسجام اجتماعی در بین اعضای جامعه محلی (تقویت سرمایه اجتماعی و تیم سازی و انجام کارهای گروهی و مشارکتی)

2- صلح و دوستی با جامعه میزبان و احترام گذاشتن به فرهنگ، آداب و رسوم، قواعد عرفی و حفظ هویت آنها و تلاش برای یادگیری از آنها (بر اساس اصول و مبانی " گردشگری تجربه گرا").

3- صلح و آشتی با طبیعت و محیط اطراف (احترام به حیوانات و گیاهان و احتراز از تخریب منابع طبیعی و محیط زیست) و رعایت اصول و مبانی بهداشت و پاکیزگی محیط (گذاشتن ردپای کمتر در طبیعت و مدیریت پسماند).

4- صلح و مهربانی و دوستیابی در بین گردشگران و تبادل فرهنگی در بین آنها و تقویت روابط حسنه

5- احیای مراسم آئینی و سنتی، برگزاری جشنواره‌های مختلف و استفاده از هر فرصتی برای گفتگو در باره صلح و دوستی و مسئولیت همگانی برای حفظ و ارتقای آن (جریان سازی و گفتمان سازی در حوزه صلح و همدلی و مهربانی و دوستی)

6- مطمئنا توسعه گردشگری و افزایش شور و شوق زندگی و رفت و آمد در منطقه، به حفظ امنیت و تداوم آرامش، آشتی و صلح کمک می کند (البته به شرط رعایت کامل اصول و ضوابط و استانداردهای گردشگری پایدار).

ادامه👇
https://www.tg-me.com/Sopskf/7547
نقش گردشگری در نهادینه شدن صلح پایدار(بخش دوم و نهایی)

ابوالفضل میرقاسمی٭

دسترسی به بخش اول یادداشت👇
https://www.tg-me.com/Sopskf/7546

بخش دوم👇


.... امید است با افزایش آگاهی عمومی و مساعدت دولت و تسهیل فرآیند اخذ مجوز و اعطای تسهیلات بانکی برای توسعه گردشگری (بخصوص اقامتگاه‌های بومگردی) بستر مناسب برای توسعه گردشگری پایدار فراهم شده و به ابعاد فرهنگی، اجتماعی و نهادی گردشگری، بیش از پیش، توجه شود.

#ما_همه_مسئولیم!
---
٭رییس هیٱت مدیره کانون تکرا، مدیرکل استعدادیابی سابق وزارت جهادکشاورزی و از راهبران جشنواره ملی روستایی شو

🌹❤️🌹
#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#نامهربانی_های_بزرگ
#بمباران_شیمیایی_سردشت
#همدلی_بزرگان
#مهندس_ابوالفضل_میرقاسمی
#کانون_تکرا
#گردشگری_صلح

@sopskf
پیش به سوی توسعه پایدار سردشت با آغازین قدم نامگذاری شهر با عنوان مبارک " صلح و مهربانی"...


+من نیز این تصویر نگاره را استوری یا چاپ و تکثیر خواهم کرد تا همراهی خود را با عزم جزم کنشگران در راستای توسعه پایدار شهری ثابت کرده باشم...
---
پ.ن:
+تصویر مام قادر مولانپور: عکاسی کاک جوانرو قادریان

++دیزاین و طراحی:
مهندس میرطاهری و مجموعه شاخص اینفوگرافیک ایران(ادای مسئولیت اجتماعی)
به سفارش بنیاد توسعه صلح و مهربانی

+++سپاس از همکاری پیش وقت جناب عبدالکریم عبدالله پور

@sopskf
آنچه در تابلوی ورودی شهر، درج شده است:

"بە خێربێن بۆ سەردەشت، شاری ئاشتی و دڵۆڤانی

به سردشت، شهر صلح و مهربانی خوش آمدید.


مرحبا بکم فی سردشت، مدینة السلام و المَحبه

Welcome to Sardasht, the city of Peace and Kindness"
------
https://www.tg-me.com/Sopskf/7549

+شایان ذکر است که عزم جزم کنشگران صلح و محیط زیست برای نامگذاری شهر سردشت با عنوان "صلح و مهربانی"،  مستند به مصوبات شورای دور اول/دوم و کمسیون های فرهنگی، اجتماعی و حقوقی دوره های اول-سوم، و نیز امضای چندها نماینده کشورهای حاضر در اجلاس چندسال قبل سازمان
opcw
ذیل درخواست عنوان صلح برای سردشت، در قالب پروژه های چندگانه و نیز تغییر تابلوهای ورودی و خیرمقدم شهر، نمود یافته و اینک همتی جمعی و هموندی همدلانه از تریبون های نمازجمعه تا مجلس شورای اسلامی و نیز  حمایت امام جمعه، نماینده مردم در مجلس شورا، فرماندار، شهردار و قسم اعظم نمایندگان ان جی اویی و فعالان مدنی و اجتماعی و همکاری هنری قسمی از هنرمندان وطراحان،
منتج به فرصتی شده است تا در این بستر، روزگاران بهتری برای شهر و شهروندان و اقتصادپایدارش از طریق ترویج گردشگری صلح، خلق کنیم...

شما هم در این شروع تحول زا  با همکاری و همراهی همدلانه، استوری، تکثیر و توزیع بنر، پوستر و پرچم این تصویرنگاشته و نیز تبدیل این خواست به گفتمان جمعی و مطالبه ملی، مسئولیت خود را در توفیق این پروژه ادا بفرمایید.


سپاس ویژه از شهردار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، امامان جمعه و جماعت و نیز کنشگران مدنی و اجتماعی که تا این لحظه، پیشگام همراهی بوده و حتم داریم حمایت شان موجد تغییر وپارادیم شیفت "مظلومیت نمایی قربانی شیمیایی" به " پیامبری صلح و مهربانی"  و آغازی بر توسعه پایدار شهری فراموش شده در تاریخ خواهد شد...

به امید همراهی و همدلی سایر صاحبان کُرسی محلی، منطقه ای، ملی و بین المللی و جمیع کنشگران فرهنگی، مدنی، اجتماعی و پیشگامان توسعه

@sopskf 
Forwarded from KurdPress | کُردپرس (kurdpress)
📌 به مناسبت فاجعه بمباران شیمیایی سردشت؛

📰 نقش گردشگری در نهادینه شدن صلح پایدار/ابوالفضل میرقاسمی

📝 سرویس آذربایجان غربی-ابوالفضل میرقاسمی فعال مدنی به مناسبت هفتم تیر سالگرد فاجعه بمباران شیمیایی سردشت اینبار از نگاهی دیگر به حوزه گردشگری در این شهرستان مرزی و نهادینه کردن صلح پایدار از طریق این امر می پردازد و معتقد استت؛ وسعه گردشگری پایدار، مسئولانه، حق محور و اجتماع مبنا می تواند سبب بسترسازی برای استقرار صلح پایدار شود.

🆔 http://kurdpress.com/x4h2b

📱 شبکه‌های اجتماعی کردپرس:
📺 یوتیوب | 🎥 آپارات | 📸 اینستاگرام
💬 تلگرام اصلی | 💬 تلگرام ایران | 🌐 وبسایت



📰 @KurdPressCom
2025/07/01 03:45:10
Back to Top
HTML Embed Code: