Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‌ با تمام احساس خود به این تصویر خیره شوید، اینجا پلوتوست
یک دنیای ناشناخته، شش میلیارد کیلومتر دورتر از خانه‌ی ما!🥺 ‌ این یکی از دقیق‌ترین تصاویری است که از کوه‌های منجمد پلوتو در آنسوی منظومه شمسی دیده شده!  فضاپیمای افق‌های نو حدود یک‌
ساعت قبل از نزدیکترین فاصله خود به پلوتو این تصویر را ثبت کرد.


@SpacePassengers
😍13👍4❤‍🔥3💯2🔥1🆒1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این پدیده مانند یک جادو در سیاره #زمین است! 😳
‌‌‌‌‌
🔍: دریای شمال، دریایی کرانه‌ای از اقیانوس اطلس است که با بیش از 970 کیلومتر طول و 580 کیلومتر پهنا دارای مساحتی نزدیک با 570 هزار کیلومتر مربع در بخش شمالی قاره #اروپا قرار دارد. دریای شمال میان جزایر #بریتانیا، #اسکاندیناوی، #آلمان، #هلند، #بلژیک و #فرانسه قرار دارد.
‌‌‌‌
🌄: در دریای شمال، به دلیل کج شدن و چرخش سیاره زمین روز و شب همزمان رخ می‌دهد! البته این پدیده هر روز رخ نمی‌دهد. این پدیده را بیشتر در زمانی که طول روز و شب در سراسر جهان برابر است مشاهده می‌کنیم.
‌‌
🌍: ما می‌دانیم محور زمین کج است، به این معنی که در هر زمان، نقاط مختلف نور خورشید را متفاوت دریافت می‌کنند؛ بنابراین در مناطق نزدیک به قطب‌ها، مانند دریای شمال، بسته به فصل دوره‌های طولانی نور روز یا تاریکی را دریافت می‌کنید. در دوره‌های انتقالی، تجربه‌ای شگفت‌انگیز از همزیستی روز و شب را دریافت می‌کنید که مانند جادو زیباست اما درواقع پاسخ علمی دارد.
‌‌‌

@SpacePassengers
👍15😍51
اینجا نقطه نمو است؛
دورترین مکان از هر خشکی در جهان!
شما اینجا به فضانوردان نزدیکتر خواهید بود تا به افرادی که در قاره های اطرافتان حضور دارند


مکانی پرت و دور افتاده در اقیانوس آرام جنوبی، فاصله‌ی نقطه نمو با نزدیک‌ترین خشکی دوهزار و هفتصد کیلومتر است در حالی که بعضی اوقات ایستگاه فضایی بین‌المللی در بالای این مکان قرار می‌گیره با فاصله‌ی چهارصد کیلومتر...


@SpacePassengers
🤯11👍63
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تصویری از تجربه جاذبه صفر استیون هاوکینگ

سخنان ناب استیون هاوکینگ:👇
  1) هر چقدر که زندگی سخت به نظر برسد همیشه چیزی وجود دارد که انجام بدهید و در آن موفق شوید. 

2)زمانی که توقعات شخص به صفر برسد، از صمیم قلب قدردان چیزهایی که دارد می شود.

3)اگرچه نمی توانم حرکت کنم و باید از طریق #کامپیوتر صحبت کنم اما در ذهنم آزاد هستم.

4)اگر سخت بگیرید زندگی سخت می شود. در ۲۱ سالگی به من گفتن همه چیز تموم شده از آن روز گذر هر لحظه برایم موهبت بوده است.


@SpacePassengers
👍234👌3
#تاریخ #ایران

امروز هفتم آبان ماه روز کوروش بزرگ، موسس بزرگترین امپراطوری جهان و خالق باارزشترین قانون حقوق بشر در جهان به همه ایران دوستان شادباش میگویم❤️


@SpacePassengers
24❤‍🔥4👍2👀1
واضح ترین و با کیفیت ترین تصاویری که تا کنون از #ماه گرفته شده!
ببینید و لذت ببرید 🌙🔥


این عكسبردارى ها مستلزم چهار روز متوالی رصد و عکاسی مداوم ماه بود که به ۸۱ هزار تصویر و ۷۰۸ گیگابایت داده ختم شد.🔭


@SpacePassengers
😍197👍4🌚1
🌀 محققان دانشگاه #پکن و سه موسسه تحقیقاتی دیگر راهی نوین برای ذخیره داده روی DNA کشف کردند که نویدبخش یک تحول بزرگ در این حوزه است. برخلاف روش‌های فعلی که برای ذخیره اطلاعات روی DNA نیاز به ساخت رشته‌های جدید دارند (اصطلاحاً "de novo synthesis")، روش جدید به نام "اپی‌بیت" از متیلاسیون DNA استفاده می‌کند و در واقع داده‌ها را روی رشته‌های موجود می‌نویسد!

این روش جدید با سرعت بیشتر و هزینه‌ی کمتر نسبت به روش‌های قبلی، می‌تواند یک تحول بزرگ باشد؛ زیرا ذخیره‌سازی روی #DNA به دلیل تراکم اطلاعات بالا و پایداری طولانی‌مدت، مدت‌هاست که مورد توجه قرار گرفته است. DNA می‌تواند تا ۲۱۵ پتابایت داده را در یک گرم ذخیره کند، اما مشکلی که وجود دارد، سرعت پایین خواندن و نوشتن داده‌هاست.

در تست‌های اولیه، #دانشمندان توانستند تصویر یک ببر و یک پاندا را با سرعتی حدود ۴۰ بیت بر ثانیه روی DNA ذخیره و سپس بازیابی کنند. هرچند این سرعت هنوز بسیار پایین‌تر از سرعت هارد دیسک‌های امروزی است (حدود ۳۰ میلیون برابر کندتر!)، اما هزینه‌ این روش ۱۰ برابر کمتر از روش‌های سنتی ذخیره‌سازی DNA است...


@SpacePssengers
👍13🔥4
#پرسش

⁉️ فرض کنید به گذشته سفر میکنید تا از وقوع یک تصادف رانندگی جلوگیری کنید، با این حال وقتی شما از وقوع تصادف جلوگیری میکنید دیگر تصادفی رخ نداده که باعث برگشت شما به گذشته شود!
پس دلیل رفتن شما به گذشته چیست!؟

چه پاسخی برای این پارادوکس به ذهنتون میرسه؟!!
11👍3😍3👀1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
این یه ایده‌ی خفنه که میگه شاید بشه یه سفینه فضایی ساخت که بتونه از سرعت #نور هم تندتر بره! چجوری؟ خب، ایده اینه که فضا رو جلوی سفینه فشرده کنه و به پشتش هدایت کنه

این ایده رو یه #فیزیکدان به اسم میگوئل آلکوبیره تو سال ۱۹۹۴ مطرح کرد. کل قضیه بر اساس معادلات انیشتینه.

یه مشکل اینه که این تئوری با مکانیک کوانتومی جور در نمیاد. بعضی فیزیکدان‌ها میگن وقتی این دو تا با هم ترکیب بشن، دیگه سفر به گذشته ممکن نیست و در نتیجه این موتور آلکوبیره هم از کار میفته.

تو فضای معمولی نمیشه به سرعت نور رسید. ولی این موتور آلکوبیره فضا رو جوری تغییر میده که انگار جسم سریع‌تر از نور حرکت کرده، بدون اینکه قوانین فیزیک رو بشکنه.

مشکل اینجاست که ساختن همچین چیزی فعلا ممکن نیست. چون به ماده‌ای نیاز داره که انرژی منفی داشته باشه، یعنی یه چیز خیلی عجیب و غریب که معلوم نیست اصلاً وجود داره یا نه.

خلاصه که این ایده خیلی باحاله، ولی فعلاً در حد یه رویاست و نمیدونیم واقعاً میشه ساختش یا نه.


نظرتون؟


@SpacePassengers
👍18🔥2🌚1💯1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸 چطور از ماتریکس فرار کنیم؟

@SpacePassengers
7👍5🔥1
📌 انقلاب‌ فیزیک کلاسیک:

یکی از مهم‌ترین انقلاب‌ها در علم #فیزیک را می‌توان به دوران #گالیله و #نیوتن،‌ نسبت داد. زمانی که گالیله دیوارهای زمان را شکست و با بینشی جدید، که تا همین امروز هم پابرجاست، به مطالعه طبیعت پرداخت.

گالیله شاید جزء اولین کسانی بود که به اهمیت مطالعه طبیعت به زبان #ریاضی، اشاره داشت. این جمله معروف (طبیعت را به زبان ریاضی نوشته‌اند)از زبان اوست.
گالیله متوجه یکی از تناقضات منطقی نظریه #ارسطو، درباره سقوط اجسام شد و برای حل آن فرضیه‌ای پیشنهاد داد. سپس برای تأیید فرضیه خود دست به آزمایش زد. شاید اولین دانشمندی بود که برای سنجش فرضیه‌اش به تجربه متوسل شد و مابقی دانشمندان پس از او همین راه را دنبال کردند.

🌀 تناقض منطقی که در نظریه ارسطو وجود داشت، ناشی از این بود که بیان می‌کرد، اجسام با جرم بیشتر، سریع‌تر از اجسام با جرم کمتر، سقوط می‌کنند. حال سوالی که پیش می‌آید این است که، اگر این دو جسم را با نخی به هم متصل کنیم، آیا به واسطه اینکه جرم مجموع بیشتر از جرم هر کدام است، سریع‌تر سقوط می‌کند، یا به این دلیل که جرم سنگین‌تر دوست دارد سریع‌تر سقوط کند و جسم سبک‌تر دوست دارد دیرتر سقوط کند با هم مخالفت می‌کنند و در نهایت دیرتر از هر جسم به تنهایی سقوط می‌کند. این آشکارا یک تناقض منطقی است.

🌀 فرضیه‌ای که گالیله برای حل این مسئله طرح کرد این بود که، همه اجسام با هر جرمی، هم زمان سقوط خواهند کرد. این فرضیه‌ آشکارا تناقض را حل می‌کند و همچنین، در آزمایش‌ها سربلند بیرون آمده است. از زمان گالیله تا الان، این فرضیه بارها و بارها سنجیده شده، و در تمام موارد، سربلند بوده است.
گالیله به جز این مورد به خصوص کارهای بسیار مهمی در مکانیک انجام داد و اولین ضربه را به دیوارهای محدود کننده زمان خود زد. بعد از آن نیوتن بود که تمامی شواهد گالیله و دیگران را در رساله‌ای معروف به «اصول ریاضی فلسفه طبیعی»، جمع‌آوری کرد. امروزه علم مکانیکی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود، در واقع موضوعات همین کتاب است، شاید با اندکی تغییر در ظاهر آن.

این داستان اولین انقلاب در فیزیک بود که قهرمانان اصلی آن گالیله و نیوتن و هم عصران آنان بودند. اکنون شخصی قصد دارد تا بر شانه غولان بأیستد و انقلابی دیگر رقم بزند.


@SpacePassengers
👍13🤝2
2025/07/09 21:56:51
Back to Top
HTML Embed Code: