Telegram Web Link
منچستر یونایتد در دومین بازی پیش‌فصل برابر رنجرز عملکرد به مراتب بهتری نسبت به بازی قبل برابر روزنبورگِ نروژی داشت. امیر گلخانی در یادداشت کوتاهی که برای بخشِ «نگاه» نوشته، این بازی را مورد بررسی قرار داده است. این مقاله را در ب‌د‌ف بخوانید.

👇👇👇

بازی پیش‌فصل: منچستر یونایتد - رنجرز

@studentsofthegame
چندی پیش طی مقاله‌ای به قوانین فیرپلی مالی در اروپا و پرونده‌ی تخلفات مالی باشگاه منچستر سیتی پرداختیم. در این یادداشتِ جدید، بهرام جعفری با نگاهی دوباره به رای دادگاه حکمیت ورزش (CAS) در شکایت یوفا علیه منچستر سیتی، به نکات کمتر شنیده‌شده‌ی این رسیدگی می‌پردازد.

👇👇👇

بررسی رای دادگاه حکمیت ورزش در پرونده اتهامات مالی باشگاه منچستر سیتی

@studentsofthegame
فوتبال مدرن، این عبارت را شاید در برنامه‌های مربوط به تولید محتوای فوتبال بسیار شنیده باشید. معمولا وقتی صحبت از فوتبال مدرن و تمایز آن با فوتبال ادوار گذشته به میان می‌آید، تاکید بر المان‌هایی چون تکامل ترندهای تاکتیکی، استفاده از پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی و همچنین ایده‌های آوانگارد در فوتبال است و احتمالا اختلاف نظر کمی بر سر این وجود دارد که فوتبال در این جنبه‌ها چه به لحاظ ریاضیات بازی و چه به لحاظ پرفورمنس بدنی ورزشکاران پیشرفت بی‌وقفه داشته است.

اما وقتی بحث به موضوع سابجکتیوی چون «زیبایی» می‌رسد ماجرا کمی پیچیده می‌شود. از قضا در طول همین مسابقات یوروی اخیر تماشاگران بسیاری از کسل‌کننده بودن بازی‌ها و حتی به شیوه‌ای صریح‌تر از «بیش از حد تاکتیکی شدن» بازی‌ها گله‌مند بودند. اینکه این شکل بازی، این همه لحاظ کردن فاکتورهای متعدد و احتیاط در اجرای آن‌ها از فوتبالی که آن‌ها می‌شناسند و دوست دارند دور است.

آیا این نظریه بر پایه‌ی استدلالی قابل توجیهی استوار است یا صرفا یک نگاه نوستالژیک به زیباتر بودن هرچیزی در گذشته است؟‌
آیا اعتلای تاکتیک‌ها فردیت را از بازیکنان گرفته؟
آیا کوچک‌تر شدن فضای مفید بازی خلاقیت بازیکنان و وجه هنری بازی زیبا را تحت تاثیر قرار داده است؟

در این اپیزود عابد راهدار، محمد نوپسند و سامان زمان زاده به گفتگو در این باره پرداخته‌اند.

👇👇👇

کاتبک (فصل ۶ - اپیزود ۳): فوتبال مدرن زیر ذره‌بین؛ درنگی در زیبایی‌شناسی فوتبال

@studentsofthegame
چندی پیش در وبسایت باشگاه دانشجویان فوتبال مقاله‌ای با عنوان «بررسی تخلفات مالی منچستر سیتی» منتشر شد که به پرونده‌ی تخلفات مالی این تیم و سایه انداختن آن بر موفقیت‌های این باشگاه و بزرگترین ستاره‌اش یعنی پپ گواردیولا می‌‌پرداخت. کمی بعد بهرام جعفری در یادداشت دیگر با عنوان «بررسی رای دادگاه حکمیت ورزش در پرونده اتهامات مالی باشگاه منچستر سیتی» دیگر سعی کرد به این مقاله در مقام دفاع از منچستر سیتی و کارنامه‌ی گواردیولا پاسخ بدهد.

🎥 این ویدیو در ادامه‌ی این دو مقاله، سعی می‌کند موضوع را بیشتر بشکافد.
آیا موفقیت‌ بی‌بدیل پپ حاصل تقلب است؟
در این ویدیو کیانوش علیزاده، دانا حسنی و سامان زمان‌زاده در این گفتگوی مناظره‌گون سعی می‌کنند به پاسخ این سوال برسند.

👇👇👇

بررسی پرونده تخلفات مالی منچستر سیتی؛ آیا بی‌رقیب بودن پپ حاصل تقلب است؟

@studentsofthegame
✏️ بارسلونا به سنت چند سال اخیر، باز هم یک پنجره‌ی نقل و انتقالاتی عجیب و ناامیدکننده را پشت سر می‌گذارد. از وعده‌های بی‌اساس لاپورتا تا انفعال شوکه‌کننده‌ی دکو، مدیر ورزشی تیم، می‌توان پیش‌بینی کرد که باز هم بارسلونا تیمی را روانه‌ی مسابقات این فصل می‌کند که در بسیار از پست‌ها دچار ضعف است. در این مقاله، با موشکافی وضعیت نقل و انتقالاتی بارسلونا در پنجره‌ی تابستانی، این موضوع را بررسی می‌کنیم که چرا هواداران و مطبوعات از عملکرد مدیریت ورزشی تیم کاتالان راضی نیستند.

👇👇👇

تابستان سوت و کور بارسلونا

@studentsofthegame
«لیگ فانتزی باشگاه دانشجویان فوتبال»

برای پیوستن به لیگ فانتزی ب‌د‌ف می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید:

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/w57104

کد مربوطه:
‏ w57104
🎥 با نزدیک شدن ماه سپتامبر و بسته شدن پنجره‌ی تابستانی تیم‌ها کم‌کم ترکیب فصل آینده‌ی خود را می‌شناسند. در این ویدیو از مجموعه ویدیوهای «نقل و انتقالات تابستانی فصل ۲۵-۲۰۲۴» سامان زمان‌زاده و علی امیری نائینی به بررسی نقل و انتقالات باشگاه رئال مادرید و ترکیب این تیم برای فصل آینده پرداخته‌اند.

👇👇👇

نقل و انتقالات تابستانی رئال مادرید؛ فصل ۲۵-۲۰۲۴

@studentsofthegame
✏️ پائولو فونسکا مربی جدید میلان از تور پیش‌فصل برای تطبیق تیم با فلسفه و تاکتیک‌های خود استفاده کرد. اما با توجه به غیبت برخی مهره‌های شاخص به دلیل حضور در رقابت‌های ملی و همچنین ورود و خروج مداوم بازیکنان در پنجره نقل و انتقالات این امر با چالش‌هایی نیز مواجه شد.

محمد پاکزاد در این مقاله به بررسی تور پیش‌فصل میلان و خروجی آن پرداخته است.

↩️ این مقاله قبل از هفته‌ی آغازین سری آ تکمیل شده است. میلان در نخستین بازی فصل در سن‌سیرو برابر تورینو قرار گرفت که در دقایق پایانی با گل‌های موراتا و اوکافور از شکست خانگی گریخت تا اولین بازی رسمی فونسکا روی نیمکت میلان با نتیجه مساوی به پایان برسد.

👇👇👇

بررسی میلان فونسکا در پیش فصل ۲۵-۲۰۲۴

@studentsofthegame
🎥 پس از کش‌وقوس‌های فراوان، راه میلان و پیولی در پایان فصل گذشته از یکدیگر جدا شد و فونسکا جایگزین او شد. در این ویدیو، سامان زمان‌زاده و نوید خرم‌خورشید به بررسی اولین پنجره میلان زیرنظر فونسکا می‌پردازند و نظرات خود را درباره خرید و فروش‌ها و آثار آن بر روی کیفیت تیم بیان می‌کنند.

👇👇👇

نقل و‌ انتقالات تابستانی میلان در فصل ۲۵-۲۰۲۴

@studentsofthegame
بارسلونا تنها تیم اسپانیایی نیست که نامش با مشکلات ثبت بازیکن در لیگ گره خورده است. تیم ختافه تا ۴۸ ساعت قبل از بازی افتتاحیه در برابر اتلتیک، تنها موفق به ثبت ۱۱ بازیکن شده بود. په‌په بوردالاس اما با آرامشی مثال‌زدنی سربلند از اولین نبرد فصل بیرون آمد. امیر احمدی حق در این مقاله، بازی افتتاحیه‌ی لالیگا را بررسی کرده است.

👇👇👇

روزهای دشوار ختافه در پس آرامش بوردالاس

@studentsofthegame
دوران مدیریت تاد بولی و بهداد اقبالی بر چلسی بحث‌برانگیز بوده است. تاد بولی و کنسرسیوم «کلیرلیک» پس از خرید باشگاه چلسی در سال ۲۰۲۲،‌ بیش از ۱.۱ میلیارد پوند صرف خرید ۳۶(!) بازیکن به شکل دائمی کرده‌اند.
در این ویدیو کیانوش علیزاده و سامان زمان‌زاده، آخرین تحرکات چلسی در پنجره تابستانی نقل‌و‌انتقالات را زیر ذره‌بین بردند و وضعیت این تیم تحت نظر بولی را بررسی کردند.



🎥 نقل و انتقالات تابستانی چلسی؛ فصل ۲۵-۲۰۲۴


@studentsofthegame
2025/07/07 08:18:55
Back to Top
HTML Embed Code: