Telegram Web Link
.
🟣 سوال من اینه که چرا اصلاً اسم سازمان انرژی اتمی و تصاویر آن در قانون عفاف و حجاب آمد؟
مگر اصولاً از مقابل دوربین‌های این سازمان چند نفر آدم بی‌حجاب ممکن است رد شوند؟
یعنی حتی دوربین‌های داخل تاسیسات هسته‌ای باید به حجاب حساس می‌بودند
؟

✍️خیزران


#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
.
🔴 رئیس اسبق صداوسیما: فرصت تمام شد
.



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
.
🔷 بعد از چندسال جنگیدن اوکراین و روسیه،حتی یک فرمانده ارشد ازهر دوطرف ترور نشده و تمام ترور ها ناموفق بوده.

چه اتفاقی در ایران افتاد که ۳۰ فرمانده رده بالا و ۱۱ دانشمند هسته ای ما ترور شدند.
هر چقدر زمان میگذره هضم این مسئله بسیار وحشتناک‌تر میشه./ مجتبی


♦️همه جامون سوراخه حاجی، تو گوگل یه سرچ بزن، آمار جد و آباد تمام این افراد از سایت رسمیو ثبت شرکتها بگیر تا اطلاعات هک بانکها و قوه قضائیه تو کل دنیا پخش شده، دستگاه امنیتی مون هم الفاتحه
/ مهدی


♦️خدا بیامرزتشون ولی تقصیر خودشون بود . حتی ساده ترین اصول حفاظتی رو هم رعایت نمی‌کردن
فقط در یک جلسه سردار حاجی زاده به همراه 20 مقام ارشد دیگه ترور شدن
مقایسه کنید با اسرائیل که مقاماتش هر کدوم در نقاط پراکنده و دور از هم بصورت ویدیو کنفرانس جلسه میذاشتن

🔶سیستمی که شالوده و اساسش چاپلوسی و سالوسی و فرومایگی باشد از فرق سر تا ناخن پا فساد و فاسد هست
این سیستم هیچی نداره و نداشت
جالبه که در پنت هاوس فوق لاکچری علی شمخانی مسئول امنیت ملی ماینرها خوش رقصی می کردند واقعا کسانی که به چنین فاسدی دل بسته اند حیرت انگیز هستند



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
📌سردار جباری، مشاور فرمانده کل سپاه:
بسیاری از گزینه‌های ما در نبرد اخیر فعال نشدند؛ لذا اگر تعرض ادامه پیدا کند، چیزی به نام بازار باثبات انرژی در خلیج فارس وجود نخواهد داشت


🔹اینکه گفته شود حضرت آقا در فشار است، حرف درستی نیست؛ رهبری نهایتا تصمیم می‌گیرد و اقدام می‌شود؛ کسی نمی‌تواند در شرایط سخت چیزی را به ایشان تحمیل کند.



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
آسمان مرکز و نیمه غربی کشور بر روی پروازهای عبوری بین‌المللی بسته شد

مجید اخوان سخنگوی وزارت راه و شهرسازی:

پیرو مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و بررسی های امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی، آسمان مرکز و نیمه غربی کشور دوباره بر روی پروازهای عبوری بین المللی بسته شد، اما فضای آسمان نیمه شرقی کشور برای استفاده پروازهای داخلی، بین المللی و عبوری از ایران باز است.

لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (پنجشنبه، ۱۲ تیر) تمدیدشد.




#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
‏عراقچی:

"میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است"

کدام جریان این خط را راه انداخت که:

فردو آسیبی ندیده و اورانیوم‌ها منتقل شده؟
دو هفته گذشته تازه فهمیدند که رجزخوانی‌ها آسیب‌زننده است.
و چه شد پلن عوض شد.!

اساسا پاشنه‌آشیل ما در جنگ با صهیونیست همین رجزخوانی‌هاست که سودی ندارد ولی مخرب است

داوود حشمتی




#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
📌 حسین کزازی، متخصص حوزه آی‌تی در گفت‌وگو با فراز: فیلترینگ، یار کمکی حمله اسرائیل به ایران

🔸به گفته کزازی برخی از وی‌پی‌ان‌ها دارای حفره‌های امنیتی هستند و حتی امکان شنود از کاربران را فراهم می‌کنند. او در گفت‌و‌گو با فراز، از منظر تخصصی، آسیب‌های امنیتی استفاده از فیلترشکن‌ها که در نتیجه فیلترینگ به کاربران ایرانی وارد می‌شود را توضیح می‌دهد.  


🔸کزازی معتقد است فیلترینگ باعث شده که مردم عادی به فیلترشکن‌ها روی بیاورند. بعضی از این فیلترشکن‌ها حفره‌های امنیتی دارند و امن نیستند. به این معنا که پروتکل‌های آنها از نظر امنیتی ایمن نیست و قابلیت‌هایی مثل شنود دارد. افراد عادی که بعضا این موارد را نمی‌دانند با استفاده از این فیلترشکن‌ها امنیت خود را به خطر می‌اندازند.


#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
‏ج.ا. برای تعمیر هر خانه تخریب شده در لبنان، ۱۴هزار دلار به حزب‌الله لبنان پرداخت.

یعنی یک میلیارد و‌ سیصد میلیون تومان.
حالا زاکانی می‌گوید پیشنهاد شده، برای هر متر منزل تخریب شده مردم ایران تا سقف ۸ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

جنگ تمام شده و دیگر ملت ایران، به پشیزی نمی‌ارزند.

برگردیم روی تنظیمات امت اسلام.!





#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
تحلیل زمانه
آسمان مرکز و نیمه غربی کشور بر روی پروازهای عبوری بین‌المللی بسته شد مجید اخوان سخنگوی وزارت راه و شهرسازی: پیرو مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و بررسی های امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی، آسمان مرکز و نیمه غربی کشور دوباره بر روی پروازهای عبوری…
🔹آسمان ایران در اختیار اسراییل است‏

سازمان هواپیمایی کشوری:

تا اطلاع ثانوی، هیچ‌گونه فروش بلیت از طریق فرودگاه‌های شمال، جنوب و غرب کشور انجام نمی‌شود

برخی فرودگاه‌های شرق کشور از جمله بجنورد، سبزوار، مشهد، بیرجند، زابل، زاهدان، سراوان، چابهار، ایرانشهر، سرخس، گناباد، جیرفت و جاسک، امکان ارائه خدمات محدود به استان‌های شرقی یا کشورهای همسایه را دارند




#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این قشنگ‌ترین کلیپی هستش که امروز میبینی.



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
تحلیل زمانه
🔴 سه شنبه بی ملاقات (۲) 👈ندامتگاه یا اردوگاه اسرا ✍🏻فخرالسادات محتشمی‌پور می‌خواستم امروز سه‌شنبه دهم تیرماه بروم به زندان تهران بزرگ و بگویم من باید همسرم را ببینم و تا او را نبینم برنمی‌گردم. اما همسرجان که معمولا برای من تعیین تکلیف نمی‌کند، خواهش کرد…
🔴🔴🔴 ملاقات با عزیزانمان در فشافویه

فخرالسادات محتشمی‌پور

گفتم من اصلا آن طرف‌ها را بلد نیستم. خانم رحیمی(قدیانی) گفت بیا اکباتان با هم برویم. همسرجان گفته بود مبادا برای یک ملاقات کابینی چند دقیقه‌ای تا اینجا بیایی و من گفته بودم عزیزم بگذار من کار خودم را بکنم.

قبل از ساعت ۷ صبح از خانه بیرون زدم و به قرار ساعت ۸ رسیدم مقداری لباس و ملحفه و حوله برداشته بودم بفکرم رسید روزنامه و مجله هم بگیرم که مایه حیات مصطفی‌است به امید این که برسانم به دستش. خواهر و برادران آقای قدیانی زودتر از ما رسیده بودند و من خانم رحیمی و خانم جوادی مادر خشایار سفیدی هم در ماشین احمدآقا فرزند آقا ابوالفضل بودیم.

به سختی مسیر را یافتیم و به زندان تهران بزرگ وسط بیابانی که آنسویش کوه بو، رسیدیم. هرم گرما می‌رفت که گرمازده‌مان کند. تازه پس از ورود متوجه شدم که باید شناسنامه همراه داشته باشم. رفتم سراغ میز خدمت گفتم من همسر تاج‌زاده‌ام مسئولش گفت این نام در سیستم نیست!

بعد از پیگیری معلوم شد «تاج» ثبت کرده‌اند. گفتند برو پیش مسئول سالن ملاقات. حالم دگرگون شد در تمام مدتی که انتظار دیدن او را می‌کشیدم روزهای ملاقات پیشین و فرایند آن مقابل چشمانم بود. بالاخره رفتم پیش مسئول و مشکل را گفتم. گفت از کجا معلوم شود شما همسرش هستید. همه آن مکالمات سه سال پیش هجوم آورد به مغزم حالم بد بود دیگر نتوانستم جلوی اشک‌هایم را بگیرم. یکایک مأموران و‌مسئولان سالن ملاقات اوین جلوی چشمم رژه می‌رفتند. گفتند تشریف داشته باشید ببینیم چه می‌شود کرد.

گفتم تا چند روز قبل ما مقابل باجه‌هایی بودیم که می‌شناختنمان راهمان می‌انداختند و آرزوی آزادی عزیزانمان را می‌کردند. خانم نوری‌زاد از راه رسید گفت نبینم گریان باشی گفتم مگر می‌شود؟! یاد از دست رفتگان مظلوم آتش به جان می‌زند. با افسوس سرش را تکان داد. سوگ بزرگ مهرانگیز خانم مادرهمسر فائزه و‌قربانی مظلوم تهاجم به اوین را تسلیت گفتم. نسرین ستوده هم آمده بود و خانواده‌های دیگری که بعضی هایشان را نمی‌شناختم.

با همراهی مسئول عزیز امکان ملاقات مهیا شد. گفتند هشت دقیقه وقت دارید سریع صحبت کنید.همسرجان دیر آمد مثل همیشه برایم دستی تکان داد و رفت سراغ کابینهای دیگر که با خانواده‌های دوستانش حال و احوال کند. به شوخی گفتم همیشه من ته صفم و نوبت آخر. خندید و گفت مخلص شما هستم.

حال و احوال کردیم مثل همیشه با روحیه عالی گزارش وضعیت داد. گفت کم‌کم مسئولین اوین دارند می‌آیند اینجا و احتمالا اوضاع بهتر می‌شود.

انگار کم‌کم مسئولین و‌مآمورین زندان جدید دارند با پروتکل‌های مربوط به نحوه نگهداری زندانیان سیاسی آشنا می‌شوند. من به چشم خود، از نحوه برخوردشان، نشانه‌هایی را دیدم. اما مطالبه ما آزادی سریع عزیزانمان است.

هیچ چیز به اندازه رساندن چند روزنامه و مجله به همسرجان حالم را خوب نکرد. ملحفه و حوله را قبول نکردند و ما از مقررات زندان غیرسیاسی سردرنمی‌آوریم!

قصه‌های این ملاقات کوتاه زیاد است در این مختصر نمی‌گنجد شاید وقتی دیگر بنگارمشان.



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیشب «نوید محمدزاده» با این استوری از افغانستانی ها حمایت کرد، صبح بیدار شد، دید نیروی انتظامی پدرزنشو گرفته.

نوید محمدزاده:
مامورا ساعت ۷ صبح ریختن پدرزن افغانیمو گرفتن بردن.


عجیب بود نوید محمدزاده در حمایت از پدرزنش ویدیو گرفت. انتظار میرفت صفحه رو مشکی کنه توش با قرمز بنویسه پدرزن


پدر زن نوید محمد‌زاده رو گرفتن که بفرستنش افغانستان. تو اینستا با حالت عصبی داره جلوی دوربین داد میزنه.
آرامشتو حفظ کن عزیزم، الان برات هشتگ پدر زن استوری می‌ کنیم همه چی حل میشه.



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
🔶🔶🔶محمد سرافراز رئیس سابق صداوسیما:
برای برون رفت از بحرانهای داخلی و خارجی تصمیم گیری نشد.
آینده نگری نبود
نفوذی اعظم شناسایی نشد.
فرصت تمام شد.



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
✔️ پرچم‌هایی که بدون صدا فرود می‌آیند
✍🏼سهند ایرانمهر

در میانه‌ دود، بحران و سیطره‌ی بمب‌افکن‌ها، چیزی هست که قدرتمندترین سامانه دفاعی محسوب می‌شود: «سرمایه اجتماعی» و از قضا، در تجاوز اخیر اسرائیل ، آنچه بیش از موشک و پهپاد دیده شد، همبستگی ملی بود همان پدیده‌ای که اسرائیل انتظار داشت به نقطه‌ی ضعف ایران بدل شود، نه نقطه قوت آن.

در نگاه تل‌آویو، جامعه ایرانی در معرض خشم انباشته از بحران اقتصادی و انسداد سیاسی، آماده‌ی انفجار است؛ کافی‌ست یک جرقه بیندازی تا این خشم به‌جای مقابله با دشمن خارجی، بروز پیدا کند، راهبرد ساده‌ای که پیش‌تر در لیبی، سوریه، و حتی عراق آزموده شده بود اما یک اتفاق نیفتاد: مردم ایران در برابر حمله خارجی، به جای شورش، واکنش ملی-میهنی نشان دادند. در علم سیاست، این پدیده را «اثر گردآمدن دور پرچم»* می‌نامند: زمانی که تهدید بیرونی، شکاف‌های درونی را موقتاً به تعویق می‌اندازد. برای ملت‌ها وقتی پای وطن در میان است، یک پرچم و یک جغرافیا معنا پیدا می‌کند اما واقعیت تاریخی موید این است که این همبستگی، لزوما دایمی و پایدار نیست.

تجربه‌های تاریخی گواهی می‌دهند که اگر حکومت از این همراهی برای بازسازی رابطه‌اش با ملت استفاده نکند، سرمایه اجتماعی به‌سرعت دود می‌شود؛ بدون صدا، بی‌آنکه کسی فریاد بزند: پایان وحدت.
در تاریخ موارد متعددی از این حالت ثبت شده است:

در ۱۹۳۹، پس از تهاجم نازی‌ها، فرانسوی‌ها با غرور ملی در کنار ارتش و دولت ایستادند. اما مدیریت ناکارآمد، اختلافات داخلی و بی‌اعتمادی به طبقه سیاسی، این انسجام را در عرض چند ماه از هم پاشید.در مه ۱۹۴۰، فرانسه بدون مقاومت واقعی سقوط کرد، و دولت ویشی که با آلمان همکاری کرد، سمبلی از سقوط اخلاقی، سیاسی و وحدت ملی شد.

در تابستان ۱۹۱۴، با اعلام بسیج عمومی، خیابان‌های سن‌پترزبورگ و مسکو پر از مردم پرشور بود. روحیه‌ی ملی‌گرایی و وفاداری به تزار به اوج رسید. اما با طولانی شدن جنگ، بی‌کفایتی فرماندهان، کمبود نان، و بی‌عدالتی اجتماعی، همان مردم در کمتر از سه سال به خیابان‌ها آمدند، بنابراین انقلاب فوریه ۱۹۱۷ نتیجه شکست نظامی نبود بلکه در پی فروپاشی سرمایه اجتماعی رخ داد.

در پی حملات تروریستی ۲۰۰۱، محبوبیت دولت بوش به اوج رسید. جنگ علیه ترور، پشتیبانی اجتماعی داشت. اما پس از افشای اطلاعات دروغین درباره عراق، و روشن شدن ناکارآمدی در اداره جنگ همان حمایت اولیه، به بی‌اعتمادی ساختاری بدل شد.

در اینجا وقتی سخن از تلاش برای حفظ انسجام می‌کنیم نباید فراموش کنیم: انسجام، اضطراری نیست؛ راهبردی است. در ایران امروز، خطر این است که قدرت حاکم، همبستگی اخیر را صرفاً پدیده‌ای موقتی بداند، نه فرصتی برای بازسازی اعتماد در حالیکه اعتماد عمومی مثل پلاسماست: نمی‌توان آن را ذخیره کرد؛ بلکه باید دائم تولید شود. نقش حکومت فقط در استفاده تبلیغاتی از همراهی ملی نیست، بلکه در تبدیل آن به رابطه‌ای پایدار، مسئولانه، و متقابل است. همدلی مردم نباید فقط پاسخ به بمباران باشد، بلکه باید نشانه‌ای از ایمان به کشوری باشد که در آن زندگی می‌کنند، و بدان دل بسته‌اند.

این وضعیت لوازمی دارد. لوازمی که هرچند از دید برخی که مطالبم را می‌خوانند به« آب در هاون کوبیدن» تعبیر می‌شود اما ناگزیر از بیانم چه شنیده  و چه نادیده گرفته شود. برای حفظ این انسجام، باید زبان تهدید و حذف جای خود را به زبان گفت‌وگو و پذیرش نقد بدهد. معترضان، نه دشمن، بلکه نشانه‌ی حیاتی جامعه تلقی شوند.  راه بر آرزوفروشان بسته و شجاعت تکیه بر عقلانیت در برابر ارواح لبریز از افراط احیا شود. رسانه‌ها ی مستقل، به‌جای حذف، تبدیل به پل گفت‌وگوی ملی شوند.  تصمیم‌های استراتژیک، با رضایت و مشارکت مردم و با لحاظ منفعت جمعی گرفته  و شفاف و صادقانه درمیان گذاشته شوند. حلقه بسته الیت‌ها با چهره‌های تکراری و همیشگی به نفع ورود نیروهای جوان و کارامد باز و زخم‌های گذشته ترمیم و به این نکته اندیشیده شود که چگونه زندانی دربندی از همانجا سخن از وطن و دفاع از کشور می‌گوید و در بیرون خیانتکارانی که  به غیرقابل نفوذترین بخش تصمیم‌گیری‌ها دسترسی دارند، مخفیانه با دشمن همکاری می‌کنند.

خلاصه آنکه تغییری واقعی، ملموس و قابل لمس برای زندگی روزمره مردم باید آغاز شود؛ نه در حرف یا سخنان انگیزشی مجریان صدا و سیما که در نان، کار، و کرامت مردم. در عصر پهپاد و جنگ سایبری، ممکن است این جمله مهم تلقی نشود اما هنوز مهم‌ترین قدرت هر کشور، مردم آن هستند. اگر آن‌ها بمانند، کشور می‌ماند؛ اگر بروند – حتی بی‌صدا – چیزی از خاک، منابع یا سلاح باقی نمی‌ماند چندانکه بنجامین باربر گفت:
«ملت‌ها زمانی سقوط می‌کنند که دیگر اعتقاد ندارند عضوی از آینده سرزمین‌شان هستند»*


#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
🔴🔴🔴 یادداشت مهم عباس عبدی را بخوانید

مهمترین خدمت به جاسوسی اسرائیل

روزنامه اعتماد ۱۱ تیر ۱۴۰۴

🔘اگر از من بپرسند که عجیب‌ترین و غیر منتظره‌ترین پدیده تجاوز نظامی اخیر چه بود، به طور قطع نفوذ امنیتی را خواهم گفت. موضوعی که تا کنون اطلاعات روشن و رسمی در باره آن داده نشده است و فقط برخی واکنش‌ها و اقدامات را شاهدیم. یکی از این اظهارات مربوط به نماینده‌ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس است که گفت: ▪️"شبکه‌های نفوذ داخلی رژیم صهیونیستی در ایران به کمک مردم ضربه‌ جدی دیده است، شبکه‌هایی که ۲۰ سال است پدید آمده و مشغول برنامه‌ریزی بودند از جمله، برخی از مزدوران که قرار بود وارد جنگ مسلحانه شوند اما مورد ضربه اطلاعاتی ملت ایران قرار گرفته‌اند".▪️

🔘اولین نکته‌ای که این نماینده تندرو اظهار داشته است، زمان آغاز تشکیل مجموعه جاسوسی از طرف اسراییل یعنی ۲۰ سال پیش است(سال ۱۳۸۴، یا آغاز ریاست‌جمهوری تندروها). همان زمان که هم‌فکران این آقای نماینده در مجلس و دولت قدرت را قبضه کردند، آغاز نفوذ اسراییل بود. شاید بگویند که چون ما ضد اسراییلی هستیم! حقیقت این است که تنش میان ایران و اسراییل به ابتدای انقلاب برمی‌گردد و حتی پیش از انقلاب نیز به نحو دیگری با مردم و فعالان سیاسی ایران در تنش بودند. حزب‌الله لبنان نیز ۴۰ سال پیش تأسیس شده بود.

🔘بعلاوه رییس‌جمهور محبوب شما که شعار نفی هلوکاست را سر داد و هزینه سنگینی برای ایران ایجاد نمود در سال‌های اخیر که جنایات غزه و لبنان و ایران را دید، از دیوار صدا درآمد از او در نیامد. پس چرا طرح جاسوسی اسراییل از سال ۱۳۸۴ آغاز شد؟ دلیل آن بسیار روشن است. دو اتفاق مرتبط با هم رخ داد که زمینه را برای این سیاست اسراییل آماده کرد


#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane
Forwarded from تحلیل زمانه
2025/07/04 23:48:38
Back to Top
HTML Embed Code: