Telegram Web Link
شیوه‌های جمهوری اسلامی برای ایجاد اختلاف میان مخالفان و منتقدان

جمهوری اسلامی در طی ۴۷ سال حکومت خود، همواره تلاش کرده تا با ایجاد شکاف بین گروه‌های مردم، مانع همبستگی شده و آن‌ها را راحت‌تر سرکوب کند.

برخی تاکتیک‌های این رژیم به شرح زیر هستند:

۱. برچسب‌زنی و تخریب شخصیت
(مثل ضد انقلاب، جاسوس، فتنه‌گر، مزدور و …)

۲. دامن‌زدن به شکاف‌های قومی، مذهبی و هویتی
(مثل بلوچ/فارس، شیعه/سنی، مذهبی/سکولار و …)

۳. نفوذ و تفرقه‌اندازی درون گروه‌ها
(از طریق پخش شایعه، ایجاد بی‌اعتمادی، جاسوس‌پروری)

۴. سرکوب گزینشی فعالان وحدت‌طلب
(حذف پل‌سازان میان گفتمان‌ها)

۵. ایجاد شکاف میان داخل و خارج کشور
(بی‌اعتمادسازی متقابل مردم داخل و اپوزیسیون خارج‌نشین)

۶. مهندسی فضای مجازی و اطلاعاتی
(ربات‌ها، حساب‌های جعلی، اطلاعات غلط، هجوم سایبری)

۷. دامن‌زدن به اختلاف میان جمهوری‌خواهان و پادشاهی‌خواهان


شما چه تاکتیک‌های دیگری را می‌شناسید که جمهوری اسلامی به کار گرفته است؟
به نظر شما برای غلبه بر روش‌های ایجاد اختلاف جمهوری اسلامی، چه کارهایی باید انجام داد؟


#همبستگی #نه_به_جمهورى_اسلامى #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
جمهوری اسلامی روحانیتی پدید آورده که آزادگی را پای روایت خود از دینداری خود قربانی کرده‌اند و عملا هم اخلاق را از کف داده‌اند و هم بسیاری را از دین فراری داده‌اند.
این مسئله در روزهای محرم بیشتر به چشم می‌آید. در حالیکه اساتید دانشگاه و هنرمندان و فعالان مدنی و سیاسی در زندان محبوسند دم از دینداری و آزادگی می‌زنند.
آیا شما در مراسم حکومتی روضه‌خوان‌های حکومتی شرکت می‌کنید؟

دین داشت، ولی آزاده نبود!
طرحی از رضا عقیلی

https://dialog.tavaana.org/ir-mullah-karbala-prisoners/

#گفتگو_توانا #حقوق_خداناباوران #دین_موروثی #مذهب_شیعه #ماه_محرم

@Tavaana_TavaanaTech
بی‌خبری از امیر (هژار) عبدالله‌پور، چهارده روز پس از بازداشت خشونت‌آمیز

امیر (هژار) عبدالله‌پور، جوان ۳۴ ساله اهل بوکان در استان آذربایجان غربی، در نیمه‌شب ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۴، در منطقه عشایر بوکان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

طبق گزارش‌های محلی، حدود ساعت ۱۲ شب، پنج خودروی نیروهای امنیتی بدون ارائه حکم قضایی با شکستن در منزل مادری او وارد خانه شدند و امیر را با خشونت و ضرب‌وشتم بازداشت کردند.

در جریان این یورش، خانواده تلاش کردند مانع بازداشت او شوند اما نیروهای امنیتی مادرش را به‌شدت مورد ضرب‌وجرح قرار دادند. همسایگان نیز که نسبت به خشونت اعتراض کرده بودند، با تهدید و فشار مجبور به سکوت شدند. نیروها بلافاصله امیر را با خود برده و منطقه را ترک کردند.

اکنون ۱۴ روز از این بازداشت خشن می‌گذرد، و خانواده هیچ اطلاعی از محل نگهداری یا وضعیت او ندارند.

امیر عبدالله‌پور رسماً ناپدید شده است.
جان او در خطر است.

مسئولیت جان این شهروندان با اداره اطلاعت استان است.

#هژار_عبدالله_پور #امیر_عبدالله_پور #بوکان #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
روایت محمدرضا فقیهی، وکیل محبوس، از انتقال شبانه به زندان تهران بزرگ:
ما را مانند اسرای جنگی با پابند و دستبند از اوین منتقل کردند

عظیمه تمجید، همسر محمدرضا فقیهی، وکیل و زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، از لحظه‌های پراضطراب پس از حمله به این زندان می‌گوید. به گفته او، در همان لحظاتی که با همسرش تلفنی در حال گفت‌وگو بود، تماس ناگهان قطع می‌شود و دقایقی بعد خانواده‌ها متوجه می‌شوند که زندان اوین مورد حمله قرار گرفته است. این وکیل زندانی پس از مدت کوتاهی تماس مجدد می‌گیرد و در حالی که نگران خانواده است، تنها دغدغه‌اش سلامت فرزندانش، صبا، دنیا و محمدطاها است.

پس از این حادثه، تماس‌ها به طور کامل قطع می‌شود و خانواده فقیهی در بی‌خبری مطلق فرو می‌روند. تا اینکه یک روز بعد، همسر او موفق به تماس کوتاهی می‌شود و در آن خبر می‌دهد که او و جمعی از زندانیان را شبانه، در اوج حملات هوایی و با دستبند و پابند، مانند اسرای جنگی، از اوین به زندان تهران بزرگ منتقل کرده‌اند؛ انتقالی که به گفته او، یکی از وحشتناک‌ترین و تحقیرآمیزترین تجربیاتش بوده است.

در روزهای پس از انتقال، محمدرضا فقیهی در تماس‌های روزانه خود شرایط سخت زندان تهران بزرگ را برای همسرش شرح می‌دهد. او از نبود امکانات اولیه، وضعیت بحرانی بهداشت، تغذیه نامناسب و تراکم جمعیت در سلول‌ها گلایه دارد. به گفته او، برای ۳۹ نفر تنها یک یخچال کوچک وجود دارد و بسیاری از نیازهای اولیه زندانیان نادیده گرفته شده است. با این حال، فقیهی همچنان نگران وضعیت دیگر زندانیان است و روحیه‌اش را حفظ کرده است.

همسر این وکیل زندانی در پایان یادآور می‌شود که در کنار رنج و محرومیتی که زندانیان سیاسی به دلیل دفاع از عقیده خود متحمل می‌شوند، خانواده‌های آنان نیز در شرایطی مشابه از اضطراب، بی‌خبری و فشار روحی رنج می‌برند. به گفته او، انتقال زندانیان به چنین مکان‌هایی، نقض صریح حقوق انسانی آنان و خانواده‌هایشان است و سلامت عزیزانشان را بیش از پیش به خطر انداخته است.

#یاری_مدنی_توانا #زندانیان_سیاسی #نه_به_جمهوری_اسلامی
#محمدرضا_فقیهی #وکلای_زندانی


@Tavaana_TavaanaTech
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
خون‌ریزی ضحاک در این ملک فزون‌گشت/ کو کاوه که چرمی به سر چوب نماید؟

خامنه‌ای که این‌چنین با یاد زندانیان ۱۴۰۰ سال پیش می‌گرید؛ چشمانش را بسته بر روی آزادی‌خواهانی که دهه‌هاست در جمهوری اسلامی زندانی هستند. بدون حق آزادی بیان!
اگر اسرای کربلا در دستگاه حکومتی یزید با زبانی تیز و برا سخنرانی کرده‌اند و پس از ۱۴۰۰ سال هنوز متن آن‌ها موجود است! آیا زندانیان در زندان‌های جمهوری اسلامی از حق آزادی بیان و آزادی پس از بیان! برخوردار هستند؟

در این روزها از شجاعت فاطمه سپهری، ناهید شیرپیشه، منوچهر بختیاری، ماشاالله کرمی و همه زندانیان سیاسی یاد می‌کنیم و صدای آن‌ها هستیم.


این ویدئو دو سال پیش ساخته شده است و امکان دارد تعدادی از زندانیان آن زمان هم‌اکنون آزاد شده باشند.


#محرم
#یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
سهیل بیرقی، کارگردان فیلم «بی‌داد» به ۳ سال و چهار ماه حبس محکوم شده است. همچنین دو بازیگر دیگر این فیلم لیلی رشیدی و سروین ضابطیان، به حبس تعلیقی و جزای نقدی محکوم شده‌اند.

بیرقی با انتشار تصویری از حکم صادره نوشته است: «برای اینکه بازتولید دروغ نکردم، همین.»

بر اساس حکم رسمی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، سهیل بیرقی بابت اتهام «تشویق مردم به فساد» به تحمل سه سال و هفت ماه حبس و بابت اتهام «تهیه محتوای مبتذل» به تحمل هشت ماه حبس و ضبط تجهیزات محکوم شد.
همچنین لیلی رشیدی، بابت اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به ۹۱ روز حبس محکوم شده است. حکم حبس خانم رشیدی، به پرداخت ۳۰ میلیون تومان جزای نقدی تبدیل شده است.
و سروین ضابطیان نیز بابت اتهام «تشویق به اعمال منافی عفت» به تحمل ۹۱ روز حبس و پرداخت ۱۰ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شده است.

#یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی #سهیل_بیرقی

@Tavaana_TavaanaTech
«مراسم روضه خامنه‌ای شروع شده، اما شخص رهبر مسلمین جهان و ولی‌فقیه، هنوز از مخفی‌گاهش بیرون نیامده و در مراسم شرکت نمی‌کند، در عین حال مردم عادی، کارمندان و معلمان رو مجبور می‌کنند که در این مراسم حکومتی شرکت کنند.»

پیام ارسالی از همراهان توانا

جمهوری اسلامی جنگی را به ایرانیان تحمیل کرد که آسیب مالی و جانی فراوانی بر ما وارد کرد. شخص خامنه‌ای پس از کشته‌شدن سرداران سپاه پاسداران در خواب! به مخفیگاه رفته و از آن زمان تا کنون تنها سه پیام ویدئویی منتشر کرده هر ساله در روزهای ماه محرم، خامنه‌ای برنامه روضه‌خوانی برگزار می‌کرد امسال اما این مراسم بدون حضور خامنه‌ای و بسیار هم دیرتر برگزار شد. اما وقیحان وابسته به جمهوری اسلامی مردم عادی و کارمندان و معلمان را مجبور به شرکت در این مراسم می‌کنند.

#یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی #محرم


@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
علیه فراموشی

تصاویری از آتش‌زدن بنر خامنه‌ای در شهر یزد بامداد ۱۹ آبان ۱۴۰۱

به گزارش رویترز هنگام آبان خونین ۱۳۹۸، خامنه‌ای از سوزاندن تصویر خود و خراب‌کردن مجسمه‌ای خمینی، به‌شدت «خشمگین» بوده و در جلسه با مقامات نظام گفته بود: «جمهوری اسلامی در خطر است. هر کاری لازم است برای پایان‌دادن (به اعتراضات) انجام دهید.»

با دوشکا و تیربار و تک‌تیرانداز و شکنجه و بازداشت و قتل به هر روشی به جنگ با مردم برخاستند اما دست از مبارزه برنخواهیم داشت. درست سه سال بعد از قتل بیش از ۱۵۰۰ نفر طی سه روز، باز هم جوانان ایران تصاویر و بنرهای دیکتاتور را به آتش کشیدند.

#دادخواهی #یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی

@Tavaana_TavaanaTech
از زمان جنگ جمهوری اسلامی و اسرائیل تا کنون هم‌وطنان بهائی، کلیمی و مسیحی‌مان تحت فشار قرار گرفته‌اند.
در روزهای گذشته دکتر شاهین مدرس، کارشناس مطالعات امنیت در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود:

‏«نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ده‌ها نفر از اعضای جامعه یهودیان ایران را بدون هیچ دلیلی جز هویت‌شان بازداشت کرده‌اند.
اتهامات؟ تماس با بستگان در اسرائیل. سفرهای مذهبی. یا صرفاً داشتن عضوی از خانواده که سال‌ها پیش مهاجرت کرده. این واقعیت تلخ است: در ایران امروز، یهودی‌بودن به‌تنهایی می‌تواند جرم تلقی شود.»
از یاد نبریم
«یهودیان ایران بخشی از تاریخ و فرهنگ ما هستند. اگر به حفظ ایران متنوع، انسانی و آزاد باور داریم، باید از آن‌ها محافظت کنیم نه با سکوت، بلکه با روشنگری، فشار و اقدام.»

یکدست‌سازی
طرح از رضا عقیلی
https://dialog.tavaana.org/homogenization/


#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهوری_اسلامی

@Tavaana_TavaanaTech
همراهان گرامی توانا

آموزشکده توانا بیش از ۱۵ سال است که در راه رشد جامعه مدنی ایران تلاش می‌کند به منظور تعامل بیشتر با توانا می‌توانید نظرات و پیشنهادهای خود را برای ما ارسال کنید. برای ارتقای کارها به نظرات سازنده شما نیاز داریم.

همراهی شما، راه‌گشای ما است تا موثرتر به شما خدمت کنیم. سپاسگزار خواهیم بود اگر چند دقیقه وقت بگذارید و این نظرسنجی را درباره عملکرد ما تکمیل کنید. این امر می‌تواند یاریگر و تسهیل‌کننده‌ فعالیت ما باشد.

با تکمیل این نظرسنجی کمک می‌کنید که ما به نقاط قوت و ضعف خود بیش از پیش واقف شویم و تلاش کنیم ضعف‌ها را برطرف کرده و قوت‌ها را قدرت ببخشیم.

با مهر و سپاس بسیار از همراهی شما عزیزان

https://qfreeaccountssjc1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_720zfDUO5qPrP9A?Q_CHL=social&Q_SocialSource=twitter

#یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی #نظرسنجی

@Tavaana_TavaanaTech
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
فقط سخنرانی زینب در کربلا دلیرانه بود؟
آیا تا حالا سخنان زینب مولایی‌راد مادر کیان را شنیده‌اید؟
روضه مداح حکومتی در حضور خامنه‌ای برای زنان کربلا ۱۴۰۰ سال پیش را مقایسه کنید با مادران و زنان داغدار ایرانی که جمهوری اسلامی عزیزان‌ آن‌ها را به قتل رسانده است و اکنون هم خانواده جان‌باختگان را شکنجه کرده به زندان افکنده و دست از آزار و اذیت آن‌ها بر نمی‌دارد.


#یاری_مدنی_توانا
#محرم
#کربلا

@Tavaana_TavaanaTech
⚠️ من که کار خاصی نمی‌کنم، چرا باید در استفاده از اپلیکیشن‌های داخلی بترسم؟

یکی از عمده استدلال‌هایی که اکثر افراد برای توجیه ادعای خود در نصب این برنامه‌ها استفاده میکنند این است که:
مگر من چه کاری می‌کنم که بخواهم از آن هراس داشته باشم؟ اصلا فرض بگیریم این برنامه ناامن است، خب که چه؟ وقتی چیزی برای پنهان کردن ندارم دلیلی هم برای ترس و نگرانی ندارم!

مگر حریم شخصی شما برایتان اهمیت ندارد؟ چرا وقتی از خانه بیرون می‌روید در خانه را قفل می‌کنید؟ آیا اگر در خانه وسیله‌ای گران قیمت نداشه باشید در را قفل نمی‌کردید؟ آیا این موضوع را توهین آمیز نمی‌دانید که فرد یا نهادی در حریم شخصی شما سرک بکشد و از اعمال و رفتارتان باخبر گردد؟

فرض را بر این بگذاریم که این موضوع برای شخص خودتان فاقد اهمیت است، اما تکلیف مخاطب شما چیست که باید تاوان ناآگاهی شما را بپردازد. وقتی فردی نوعی بدافزار را روی گوشی یا کامپیوتر خود نصب می‌کند آن برنامه با دسترسی‌هایی که دارد تمام فعالیت او در کل آن سیستم را زیر نظر می‌گیرد و ممکن است افراد دیگری که به نوعی مخاطب وی و یا در لیست مخاطبین او هستند را با خطر و تهدید جدی مواجه کند.

دلیل دیگر: فرض بگیریم نصب این برنامه‌ها هیچ خطری برای شما یا فرد دیگری ندارد. در این صورت نیز این ناآگاهی و بی اطلاعی شما خالی از آسیب و زیان نخواهد بود.

در واقع شما با توجه و بها دادن به ابزارهایی که حکومت استبدادی و فاسد مبلغ آنهاست به امر سانسور و ایجاد محدودیت در اینترنت توسط جمهوری اسلامی مشروعیت می‌بخشید.

امنیت و عزت نفس خود را به دلیل ناآگاهی و بی اطلاعی از مسایل فنی و امنیت سایبری فدای مسائل بی‌ارزش نکنید و ناآگاهانه به جمهوری اسلامی فرصت و مشروعیت نقض حقوق انسانی خود و هموطن خود را ندهید.
- همراهان

راهنمای امنیتی استفاده از اپ‌های داخلی در صورت لزوم 🌐

۵ نکته امنیتی برای استفاده از اپلیکیشن‌های داخلی 🌐

💰 tavaanatech
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/04 23:48:00
Back to Top
HTML Embed Code: