Telegram Web Link
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وضعیت اسف‌بار زندان تهران‌بزرگ و کف‌خوابی زندانیان در گرمای تابستان

پس از انفجار زندان اوین به دنبال حمله اسراییل، زندانیان این زندان در بند ۹ به زندان‌های متفاوت از جمله تهران بزرگ و زنان به زندان قرچک منتقل شدند.

این در حالی است که این زندان‌ها از نظر غذایی، بهداشتی و امکانات اولیه اسف‌بار هستند.

بسیاری از زندانیان جانشان در این زندان‌ها در خطر است.

این ویدیو تنها ثانیه‌هایی از وضعیت اسف‌بار زندان تهران بزرگ را نشان می‌دهد که توسط سازمان حقوق بشر ایران منتشر شده است.

#زندان_تهران_بزرگ #زندان #ج_ا_یعنی_جنگ #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
🔴 تداوم کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته هفتاد و پنجم در ۴۷ زندان مختلف

🔘 اعلام نگرانی کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» نسبت به افزایش سرکوب و گسترش اجرای اعدام

حکومت فاسد و سرکوبگر، برای مقابله با خیزش‌ها و اعتراضات مردمی، به اعدام‌های خودسرانه و سرکوب سیستماتیک ادامه می‌دهد. تنها در چهار روز نخست تیرماه، دست‌کم ۱۷ زندانی - از جمله یک زن - اعدام شده‌اند. از ابتدای سال ۱۴۰۴ نیز دست‌کم ۴۲۴ تن به دار آویخته شده‌اند. در هفته گذشته، ۱۸ زندانی اعدام شدند؛ آماری هولناک که در سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

تصویب مصوبه اخیر مجلس فرمایشی حکومت در جهت افزایش سرکوب و تشدید اعدام‌ها، به‌ویژه علیه مخالفان و زندانیان سیاسی، در کنار روند افزایشی اجرای احکام اعدام، نشان از جامعه‌ای انفجاری و وجود حکومتی سرکوبگر و نامشروع دارد که برای حفظ بقای خود، «حق حیات» شهروندان را قربانی می‌کند.

نظام ولایت فقیه روز چهارشنبه گذشته، سه کولبر کرد به نام‌های آزاد شجاعی، ادریس آلی و رسول احمد محمد را در روندی غیرشفاف و ناعادلانه به اتهام جاسوسی اعدام کرد.

در هفته‌های اخیر نیز موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها در شهرهای مختلف به بهانه‌های واهی سیاسی و امنیتی صورت گرفته که باعث نگرانی جدی ما نسبت به سرنوشت بازداشت‌شدگان شده است. بیم آن می‌رود که بسیاری از آنان با اتهامات سنگین مواجه شده و از حق دادرسی عادلانه محروم شوند.

در این شرایط، جان زندانیان سیاسی محکوم به اعدام بیش از پیش در خطر است. ما اعضای این کارزار، همراه با مردم ایران، خواستار لغو مجازات اعدام و آزادی تمامی زندانیان سیاسی و عقیدتی هستیم.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» از جامعه جهانی، نهادهای حقوق بشری و وجدان‌های بیدار می‌خواهد که صدای زندانیان محکوم به اعدام باشند و به یاد داشته باشند که حکومت مستبد نه‌تنها در دوران جنگ و بمباران امنیت زندانیان را تأمین نکرد، بلکه اکنون پس از پایان بحران، در پی انتقام‌گیری از مردم و زندانیان است. همچنین از خانواده‌های زندانیان، به‌ویژه کسانی که در این روزها عزیزانشان بازداشت شده‌اند، می‌خواهیم سکوت نکنند؛ اسامی آنان را منتشر کرده و خواستار آزادی بی‌قید و شرطشان باشند.

لازم به ذکر است که با تعطیلی زندان اوین و انتقال زندانیان به تهران بزرگ و قرچک، از این پس زندان قرچک به‌عنوان جایگزین زندان اوین در فهرست زندان‌های اعتصابی کارزار قرار می‌گیرد.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» روز سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴، در ۴۷ زندان زیر در هفته هفتاد و پنجم با اعتصاب غذا ادامه می‌یابد:

زندان قزل‌حصار (واحد ۳ و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان فردیس کرج، زندان تهران بزرگ، زندان قرچک، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اهر، زندان اراک، زندان خرم‌آباد، زندان یاسوج، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بند زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادل‌آباد شیراز (بند زنان و مردان)، زندان فیروزآباد فارس، زندان زاهدان (بند زنان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بهبهان، زندان بم، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان مشهد، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بند زنان و مردان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان ازبرم لاهیجان، زندان دیزل‌آباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان مهاباد، زندان بوکان، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان سنندج و زندان کامیاران.

هفته هفتاد و پنجم
سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴
#کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام

#کارزار_سه_شنبه_های_نه_به_اعدام
#نه_به_اعدام #بیانیه #ج_ا_یعنی_جنگ #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود
جنجال انتشار کاریکاتور پیامبر مسلمانان در هفته‌نامه لمان ترکیه
سه کارتونیست بازداشت شدند

پس از انتشار یک کاریکاتور از پیامبر مسلمانان توسط یک مجله فکاهی در ترکیه، درگیری‌هایی در استانبول رخ داد و پلیس برای متفرق کردن جمعیت، گلوله‌های لاستیکی و گاز اشک‌آور شلیک کرد.
سه کاریکاتوریست در ترکیه به‌دلیل انتشار یک کاریکاتور در هفته‌نامه لمان بازداشت شدند. این کاریکاتور موسی و محمد پیامبران یهودیان و مسلمانان را نشان می‌دهد که در آسمان با یکدیگر دست می‌دهند و در پایین تصویر، موشک‌هایی در حال پرواز هستند و صحنه‌ای شبیه به جنگ خلق شده است.

این کاریکاتور که بسیاری آن را نمایانگر نقش ادیان در درگیری‌های زمینی دانستند، محکومیت شدید مقام‌های دولتی و محافظه‌کاران مذهبی در ترکیه را به دنبال داشت.

علی یرلیکایا، وزیر کشور ترکیه، ویدیویی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد که در آن ماموران پلیس این کشور دوغان پهلوان، یکی از کاریکاتوریست‌های مرتبط با این تصویر، را با دستانی بسته از پله‌های ساختمانی بالا می‌کشند و بازداشت می‌کنند.

او نوشت: «یک‌ بار دیگر لعنت می‌فرستم بر کسانی که با کشیدن کاریکاتور از پیامبر ما، محمد، قصد ایجاد تفرقه دارند.»

یرلیکایا افزود: «فردی که این تصویر موهن را کشیده، با نام اختصاری د.پ.، شناسایی و بازداشت شده است. این افراد بی‌شرم در برابر قانون پاسخ‌گو خواهند بود.»

یرلیکایا در ادامه دو ویدیوی دیگر نیز منتشر کرد که در آن ماموران دو مرد را به زور از خانه‌هایشان بیرون می‌کشند، آن‌ها را روی زمین می‌خوابانند و به داخل ون منتقل می‌کنند؛ یکی از این افراد حتی پابرهنه بود

ییلماز تونچ، وزیر دادگستری ترکیه، اعلام کرد تحقیقات درباره این کاریکاتور طبق ماده ۲۱۶ قانون مجازات ترکیه آغاز شده است. این ماده «تحریک به نفرت و دشمنی» را جرم‌انگاری می‌کند.

او افزود در این پرونده در مجموع برای شش نفر حکم بازداشت صادر شده است.

مجله لمان با انتشار بیانیه‌ای در ایکس، ضمن عذرخواهی از مخاطبانی که محتوای این کاریکاتور را توهین‌آمیز تلقی کرده‌اند، اعلام کرد برداشت صورت‌گرفته از این اثر بر اساس یک «سوء‌تفاهم» بوده است.

در این بیانیه آمده است که دوغان پهلوان «می‌خواسته رنج یک مرد مسلمان کشته‌شده در حملات اسرائیل را به تصویر بکشد» و هیچ‌گونه قصدی برای توهین به دین اسلام یا پیامبر آن وجود نداشته است.

لمان افزود: «نام محمد از رایج‌ترین نام‌ها در میان مسلمانانی است که به پیامبر احترام می‌گذارند. این کاریکاتور پیامبر را به تصویر نمی‌کشد و با هدف تمسخر ارزش‌های دینی کشیده نشده است.»

این مجله برخی از تفسیرهای ارائه‌شده از این کارتون را «عمدی و بدخواهانه» خواند.

لمان همچنین از مقامات قضایی خواست علیه «کارزار تخریبی» که به راه افتاده، اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهند و از نیروهای امنیتی خواست از آزادی بیان حفاظت کنند.

شامگاه دوشنبه ۹ تیر، ویدیوهایی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که گروهی از معترضان را در برابر دفتر مجله لمان در مرکز استانبول نشان می‌داد؛ معترضان شعار می‌دادند و درِ ورودی ساختمان را لگد می‌زدند.

ترکیه همواره رتبه‌ پایینی در زمینه‌ آزادی بیان داشته و این مساله نشان‌دهنده‌ محدودیت‌های گسترده در رسانه‌ها و فضای گفت‌وگوی عمومی است. بر اساس «شاخص آزادی مطبوعات ۲۰۲۴» سازمان گزارشگران بدون مرز، ترکیه در میان ۱۸۰ کشور، در جایگاه ۱۵۸ قرار دارد.

#کارتون #کاریکاتور #محمد #موسی #رواداری #گفتگو_توانا

@Dialogue1402
اختصاصی توانا؛
شانزده روز پس از قتل حکومتی؛
جمهوری اسلامی، هنوز پیکر اسماعیل فکری را به خانواده‌اش تحویل نداده است

شانزده روز از قتل حکومتی اسماعیل فکری، زندانی امنیتی در ایران می‌گذرد اما مقام‌های جمهوری اسلامی هنوز پیکر او را به خانواده‌اش تحویل نداده‌اند.
قوه قضاییه جمهوری اسلامی روز ۲۶ خرداد، در بحبوحه جنگ با اسرائیل، اعلام کرد اسماعیل فکری را به اتهام جاسوسی برای موساد اعدام کرده است؛ زندانی‌ای که به گفته خودش، در دادگاهی ده دقیقه‌ای بدون حضور وکیل و بدون امکان دفاع محاکمه و محکوم شده بود.

او در نامه‌هایی خطاب به دیوان عالی کشور، اتهام جاسوسی را رد و تأکید کرده بود که ثروتش از فعالیت‌های قانونی در حوزه رمزارزها حاصل شده و اعترافاتش زیر شکنجه و تهدید گرفته شده است. او نوشته بود که مأموران سپاه پیش‌تر نیز برای تصاحب رمزارزهایش او را ربوده و شکنجه کرده بودند و پس از بازداشت اخیر، چهار ماه در سلول انفرادی تحت فشار بوده است.

با وجود صدور حکم اعدام، اسماعیل فکری اصرار داشت شواهد تازه‌ای مبنی بر بی‌گناهی‌اش و جعلی بودن پرونده‌سازی‌ها وجود دارد و خواستار اعاده دادرسی شده بود. اما حکم در دیوان عالی کشور تأیید و اجرا شد.

به گفته یک منبع مطلع، پرونده اسماعیل فکری از ابتدا تا انتها، توسط بازجویان نهاد امنیتی پیش رفت، بازجویانی که بارها از خانواده‌اش اخاذی کردند. کنترل کاملی بر قاضی داشتند و حتی می‌گفتند: «قاضی افشاری خر ماست، هر چه ما بگوییم، تایید می‌کند.»
قاضی دیوان نیز گفته «من از این که تمام اختیارات این پرونده را از دستم گرفتند اینکه حکم اعدام اسماعیل فکری را باید تایید کنم ناراحتم، نیروهای امنیتی به من بابت این پرونده فشار آوردند که حکم را تایید کنم.»

هم‌اکنون خانواده فکری نه‌تنها امکان برگزاری مراسم سوگواری ندارند، بلکه طبق گفته نزدیکانشان، مأمور دفن زندان ۱۵۰ میلیون تومان از خانواده مطالبه کرده تا مکان دفن پیکر او را افشا کند.

پدر و مادر سالمند اسماعیل فکری، پس از با خبر شدن از کشته شدن فرزندشان در بیمارستان بستری شده‌اند و حالشان خوب نیست.

#اسماعیل_فکری #نه_به_اعدام #ج_ا_یعنی_جنگ #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود

در ایران قانون خاصی برای کنترل و نگهداری حیوانات خانگی از جمله سگ وجود ندارد. علاوه بر این که قوانین سختگیرانه‌ای برای نگهداری وجود ندارد، سگ‌گردانی جرم‌انگاری نیز نشده است.
اما با همین شرایط در میانه همین خرداد ماه گذشته بود که دادستان های شهرهای در یک موج خبری گسترده یکی پس از دیگری اعلام کردند با سگ گردانی مقابله خواهند کرد و تهدید به جریمه و برخورد قضائی با بهانه دفاع از حقوق عمومی و نظارت بر بهداشت شهرها کردند.
همان روزهایی که کشور به‌ " ساعت صفر" جنگ نزدیک می‌شد.

حالا و پس از رویارویی نظامی جمهوری اسلامی با اسرائیل رییس سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته: یک هفته قبل جنگ مسئله اصلی کشور سگ‌گردانی بود

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رییس سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس،‌ درباره جنگ ۱۲ روزه جمهوری اسلامی و اسرائیل گفت که در یک هفته مانده به پایان ضرب‌الاجل ۶۰ روزه دونالد ترامپ به ایران برای توافق، «دغدغه اصلی کشور سگ‌گردانی شده بود» در صورتی که اسرائیل داشت در ایران پهپاد تولید می‌کرد.

او افزود: «من از همان روز فریاد زدم، منتها کسی به ما گوش نداد.»

این که این فلاحت‌پیشه روغن ریخته را نذر مسجد کرده و می‌گوید من اخطار دادم و کسی گوش نداد، خود جای شک و بحث است، اما نکته مهم، توجه به امر دخالت در خصوصی‌ترین امور زندگی مردم توسط حکومتی است که با ادعای امنیت نه تنها توان حفاظت از امنیت خود و سران مملکتش را ندارد، بلکه با نمایش اقتدار از فرو بردن سر در هر سوراخی در محدوده خصوصی افراد در جامعه کوتاهی نمی‌کند.

#آزادی_فردی #زندگی_خصوصی #سگ_گرردانی #امنیت #شیعه_گری #گفتگو_توانا

@Dialogue1402
فرمانده‌ای که نامش را نمی‌گویند؛ جمهوری اسلامی در هراس مداوم

دو هفته از ترور علی شادمانی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، توسط اسرائیل می‌گذرد؛ همان شادمانی که خودش تازه جایگزین غلامعلی رشید شده بود، آن‌هم پس از ترور او در نخستین ساعات حملات اسرائیل. اما هنوز نام جانشین جدیدش اعلام نشده است.

روزنامه کیهان، زیر نظر نماینده خامنه‌ای، امروز نوشت که اگر «مسائل ویژه امنیتی» نبود، نام فرمانده جدید اعلام می‌شد. انگار در حکومتی که سال‌هاست بر طبل جنگ با اسرائیل می‌کوبد، حالا حتی جرأت بردن نام فرمانده عالی‌ترین قرارگاه نظامی‌اش را هم ندارد.


طوری از «اقتدار» حرف می‌زنند که انگار چیزی جز ترس و اختفا پشت پرده نیست. در همان حکومتی که ادعا دارد در جنگ پیروز شده، حالا فرماندهانش یا زیر خاک‌اند یا جرات ندارند نام و چهره‌شان را علنی کنند. حتی خود خامنه‌ای، فرمانده کل قوا، مثل موش در مخفیگاه است و نه مردم و نه حتی بسیاری از مقامات نظامی، خبر دقیقی از جای او یا دیدارش ندارند.

درست است که حزب‌الله یا حماس گاهی نام فرماندهان خود را مخفی می‌کنند، اما جمهوری اسلامی که حکومتی مستقر است، چرا باید از گفتن نام فرمانده‌اش بترسد؟ این سکوت و مخفی‌کاری تنها یک معنا دارد: سایه تهدید اسرائیل و امکان ترور مقامات بلندپایه، از رهبر تا فرماندهان نظامی، تا عمق پایتخت سنگینی می‌کند.

و این است حکومتی که هر روز ادعای «اقتدار» دارد، اما از ترس، حتی اسم فرمانده‌اش را نمی‌تواند فاش کند.

#اقتدار_پوشالی #ج_ا_یعنی_جنگ #نه_به_جمهوری_اسلامی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود


بازداشت راکوئل عطائیان، شهروند بهائی در قائمشهر توسط اطلاعات سپاه

امروز سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴، حدود ساعت ۱۱ صبح، راکوئل عطائیان، شهروند بهائی ساکن قائمشهر، توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت شد. این اقدام پس از یورش حدود هفت مأمور به منزل وی و با حکم صادره از سوی دادستان نیازی صورت گرفت.

مأموران پس از ورود به منزل، اقدام به تفتیش کامل محل کرده و تمامی وسایل الکترونیکی، کتاب‌ها و عکس‌های مرتبط با آیین بهائی را ضبط کردند. منابع مطلع گزارش داده‌اند که بازداشت این شهروند بدون ارائه دلایل شفاف صورت گرفته و تاکنون از محل نگهداری یا اتهامات احتمالی وی خبری در دست نیست.

این بازداشت در ادامه‌ی فشارهای فزاینده نهادهای امنیتی بر جامعه بهائی در ایران انجام می‌شود؛ فشاری که در ماه‌های اخیر با موجی از احضار، بازداشت و مصادره اموال همراه بوده است.

#داستان_ما_یکیست #بهائیان_ایران #رواداری #گفتگو_توانا

@Dialogue1402
قتل فرزاد گرمابیان در تهران بر اثر شلیک مستقیم مأموران ایست بازرسی

اطلاعات تازه‌ای از قتل فرزاد گرمابیان، جوان ۲۳ ساله اهل نازی‌آباد تهران، به دست «توانا» رسیده است که ابعاد جدیدی از این واقعه را روشن می‌کند.
بامداد سوم تیر ۱۴۰۴، دوست فرزاد حدود ساعت ۳ صبح با او تماس می‌گیرد و می‌گوید پس از دعوا با پدرش، خودروی پدر را یواشکی برداشته و می‌خواهد «دور بزنند». در مسیر، در برابر ایست بازرسی اول، راننده که از ترس توقیف خودرو و تماس مأموران با پدرش هراسان بوده، خودرو را متوقف نمی‌کند و فرار می‌کند.
در ایست بازرسی دوم، مأموران بدون شلیک تیر هوایی یا هدف‌گیری لاستیک خودرو، مستقیماً از پشت به سمت ماشین تیراندازی می‌کنند. گلوله به سرنشین عقب خودرو که فرزاد بود، برخورد کرده و پس از عبور، به گردن فرزاد اصابت می‌کند و جان او را می‌گیرد.
بر اساس گزارش دریافتی، فرزاد گرمابیان راننده خودرو نبوده و هیچ‌گونه مواد یا وسایل غیرقانونی همراهشان نبوده است. حتی نتیجه آزمایش الکل فرزاد منفی اعلام شده است.
این حادثه، یک نمونه دیگر از شلیک‌های بی‌ضابطه نیروهای امنیتی است که جان شهروندان بی‌گناه را می‌گیرد. برخی تحلیل‌گران معتقدند افزایش خشونت نیروهای امنیتی در پی حملات اخیر اسرائیل و بحران‌های امنیتی داخلی، تلاشی است برای القای «کنترل اوضاع» در حالی که این اقدامات نشان‌دهنده بحران عمیق‌تر و ترس حکومت است.
غیر از فرزاد گرمابیان چند مورد دیگر شلیک بی‌ضابطه و قتل شهروندان در ایست‌های بازرسی گزارش شده است که در تمام موارد، آن‌ها هیچ کار خلاف قانونی انجام نداده بودند.

#ایست_بازرسی #فرزاد_گرمابیان #ج_ا_یعنی_جنگ #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود

مدرس حوزه علمیه: خامنه‌ای، حسین زمان ماست

کاربران: آقا! بین صلح حسنی و جنگ حسینی فعلا غیبت مهدوی را انتخاب کرده


حسن رمضانی، مدرس حوزه علمیه با اشاره به جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل گفت: «امیدواریم خدا رهبری را از هرگونه خطر و آسیبی حفظ کند، چراکه او ذخیره الهی ملت و حسین زمان ماست.»
او اضافه کرد: «اطاعت از ولی خدا بر اساس یقین به عدل و حقانیت او است.»


کاربران شبکه‌های اجتماعی این روزها و در واکنش به پنهان شدن خامنه‌ای‌ در شرایطی که حتی مدیران ارشد نظام هم به او دسترسی ندارند واکنش های فراوانی داشتند، از جمله آنها کاربری نوشته بود:

آقا بین صلح حسنی و جنگ حسینی فعلا غیبت مهدوی را انتخاب کرده.

#شیعه_گری #خامنه_ای #غیبت #مهندس #گفتگو_توانا

@Dialogue1402

کمی پیش‌تر پستی منتشر کردیم با این تیتر:
اذعان روزنامه کیهان به ترس حکومت
به‌دلیل ملاحظات امنیتی، نام جانشین فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا اعلام نمی‌شود

در این خبر آمده بود که دو هفته پس از ترور علی شادمانی، فرمانده قرارگاه خاتم که خود او پس از ترور غلامعلی رشید جایگزین فرماندهی این قرارگاه شده بود، هنوز نام جانشین جدید از ترس ترور مجدد اعلام نشده است.

مخاطبی که خود را " از حامیان دیروز نظام" نامیده است برای ما نوشته:

«برای همیشه فریب نمی‌خورم
به بهانه امنیت، کشور را تبدیل به زندان کردند و آن را به مرز نابودی کشاندند حالا در داخل کشور از ترس امنیت جان فرمانده بزرگ‌ترین قرارگاه … را مخفی نگه می دارند. چه ساده دل بودیم ما که این فریب اینها را خوردیم.»

از  حامیان دیروز نظام
--

پس از تحولات اخیر و رویارویی نظامی جمهوری اسلامی و اسرائیل یکی از نکات مهم محک خوردن قدرت امنیتی و دفاعی جمهوری اسلامی بود که علاوه بر مردم عیار نظام را برای بسیاری از حامیان واقع‌بین نظام هم بیش‌از پیش مشخص کرد.

#نه_به_جمهوری_اسلامی #جنگ #امنیت #اقتدار #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
علی‌اکبر رائفی‌پور در سخنرانی تازه‌ای مدعی شد که اسرائیل به‌دلیل نزدیک شدن به ماه محرم درخواست آتش‌بس داده است.
 
او گفت: «اسرائیلی‌ها گفتند این آتش‌بس خوب است چون این مشکی‌پوش‌ها که خودشان را می‌زنند، دارند می‌آیند.»

 #شیعه_گری #محرم #عزا #جهل #گفتگو_توانا

سیزیف وار !
برای مصطفی مهرآیین که جز با زبان منطق اما قاطع و بی تعارف نگفت و در زندان شد

خالق اثر مانا نیستانی
@mananey

#مصطفی_مهرآیین #آزادی_بیان #نه_به_جمهوری_اسلامی

@Tavaana_TavaanaTech
بختیار رضوانی، فعال صنفی معلمان شهرستان گچساران، به اتهام تبلیغ علیه نظام، به دادگاه احضار شد

طبق گزارش دریافتی، آقای بختیار رضوانی، معلم و فعال صنفی ساکن شهرستان گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد، طبق احضاریه‌ای که دریافت کرده باید روز ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۴، بابت رسیدگی به اتهام «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» در دادگاه انقلاب گچساران حضور پیدا کند.

بختیار رضوانی چند سال پیش هم به دادگاه احضار شده بود. زمانی که در یک سخنرانی در تجمع صنفی معلمان، خواستار بازگشت دو قشر از اقشار جامعه به کار اصلی خود شده بود و به دخالت نظامیان و روحانیون در سیاست اعتراض کرده بود.

در هفته‌های گذشته، جمهوری اسلامی به طور فله‌ای، بسیاری از فعالان مدنی و سیاسی را بازداشت و احضار کرده و تلاش می‌کند که فضای امنیتی بر جامعه حکمفرما کند و هر صدایی را خاموش کند.

در همین رابطه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در بیانیه‌ای «ضمن اعتراض به افزایش فشار بر فعالین صنفی معلمان، دفاع از معلمان و فعالین صنفی را از وظایف خود می‌داند و به مسئولان توصیه می‌کند که در این شرایط سخت و طاقت‌فرسا به جای پرونده‌سازی برای فعالان صنفی، به فکر چاره‌جویی برای رفع مشکلات مردم باشند.»

#بختیار_رضوانی #گچساران #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود

مملکتی که در آن گریه فروش محترم است!

مجله کاوه، شماره ۴۵، منتشرشده در تاریخ ۱۵ اکتبر ۱۹۲۰ میلادی


از همه عجیب‌تر یک طبقه از مردم ایران هستند که پیشه ایشان گریاندن مردم بدبخت است و از این حرفه کسب ثروت می‌کنند. این فقره در تمام دنیا و در تاریخ جهان منحصر به فرد است که عده‌ای یک قوم بدبختی را به واسطه هزاران وعده و وعید مجبور به ناله و زاری می‌کنند و آن ملت بیچاره نیز غصه خوردن و رنج کشیدن خود را از باب سعادت خودشان بدانند. این گونه پرورش یافتن مردم به گریه و ناله اثرات شوم بسیار ناگواری در حالت اجتماعی ما گذاشته است.

چهره های مردم پرچین و چروک و غمگین است. موسیقی ملت ما حزن انگیز و پر از امان و داد است. نطق های سیاسی و مهیج به جای تشویق و دست زدن و هورا کشیدن منجر به گریه عمومی می‌شود. مملکتی که در آن گریه و زاری آبرومند و گریه فروش‌ها محترم و بالعکس خنده جلف و سبک بوده و اهل طرب و شادی منفور و کم قدر هستند. چنین مملکتی به مشکلات بسیاری مبتلا خواهد شد.

#مذهب #گفتگو_توانا #خرافات #روحانیت_شیعه


@dialogue1402
بی‌خبری کامل از علی محمدی، پدر جاویدنام شهریار محمدی

میلاد محمدی، برادر جاویدنام شهریار محمدی، در خصوص وضعیت پدرش نوشت:

«پدرم، علی محمدی، ۲۸ خرداد چهارده روز پیش در خانه‌اش در شهر بوکان توسط نیروهای امنیتی ربوده شد. در شب اول بازداشت در اداره اطلاعات بوکان، او تحت شکنجه شدید قرار گرفت و در نتیجه‌ی آن بیهوش شد. نیروهای اطلاعات که از وخامت حال او ترسیده بودند، فوراً او را به بیمارستان شهید قلی‌پور بوکان منتقل کردند.

اما از ترس اینکه مبادا اتفاقی برای پدرم بیفتد و مسئولیت جان او متوجه‌شان شود، او را بدون اطلاع خانواده، بدون همراه، و بدون هیچ‌گونه مراقبت مستقل پزشکی، در بیمارستان رها کردند و متواری شدند.

پدرم که سابقه‌ی عمل قلب دارد و نیازمند مصرف داروی روزانه و مراقبت مداوم است، پس از ترخیص، مجدداً بازداشت می شود. از آن زمان تا امروز، هیچ اطلاع رسمی درباره وضعیت جسمی یا محل نگهداری او به خانواده‌ ما داده نشده است.

در همان شب، مأموران لباس‌شخصی با شکستن درِ منزل، وارد خانه پدر شدند. خودروی شخصی‌اش (سمند سفید) را تخریب و با جرثقیل توقیف کردند. چندین کیسه از وسایل شخصی، کامپیوتر و مدارک او را نیز با خود بردند و خانه‌اش را به‌طور کامل مورد تفتیش و تخریب قرار دادند.

طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، چند روز بعد پدرم را به بند ۲ زندان بزرگ بوکان منتقل کردند، اما تنها یک شب در آنجا نگه داشتند. از روز بعد، دیگر زندانیان او را ندیده‌اند. گفته می‌شود دادستان او را احضار کرده، اما از آن لحظه به بعد، لباس‌هایش در زندان مانده و خودش ناپدید شده است. هیچ‌کس از سرنوشت او خبری ندارد.

این بازداشت، شکنجه، بی‌خبری مطلق، و فشار بر خانه و خانواده، بخشی از سیاست گروگان‌گیری جمهوری اسلامی برای خاموش‌کردن صدای من به‌عنوان یک مخالف سیاسی است. پدر من هیچ فعالیتی نداشته، اما امروز قربانی انتقام‌جویی رژیمی‌ست که تاب شنیدن حقیقت را ندارد.

اما من اینجا با صدای بلند می‌گویم: رژیم جمهوری اسلامی نمی‌تواند با گروگان‌گیری خانواده‌ام من را ساکت کند.

در شرایطی که جمهوری اسلامی درگیر جنگ با اسرائیل بود و زورش به دشمن خارجی نمی‌رسید، قدرت سرکوب خود را بر مردم بی‌دفاع داخل کشور خالی می‌کند. مردانی چون پدرم، قربانی این چرخه‌ی وحشیانه و نامشروع خشونت‌اند.

مسئولیت کامل جان و سلامت علی محمدی، مستقیماً بر عهده اداره اطلاعات استان آذربایجان غربی و اداره اطلاعات شهرستان بوکان است. هرگونه آسیب به او، پیامدهای حقوقی و تاریخی خواهد داشت.

ما خواهان پاسخ‌گویی فوری، شفاف‌سازی وضعیت، و آزادی بی‌قید و شرط او هستیم.»

#علی_محمدی
#شهریار_محمدی
#دادخواهی #یاری_مدنی_توانا

عکس: پدر شهریار محمدی در کنار پدر مهسا امینی

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در جریان کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی درباره ایران خطاب به مردم ایران گفت: همان‌طور که بارها تاکید کرده‌ایم، سرنوشت هر کشور در دستان مردم آن کشور است.

او همچنین افزود: دونالد ترامپ موضع خود را با شفافیت کامل بیان کرده و خواهان بازگشت ایران به نظم متعارف جهانی است، اما در عین حال آگاهانه و صریح اعلام کرده که برای حفظ صلح در منطقه، آماده انجام هر اقدام ضروری است.


این سخنان سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، بار دیگر ضرورت همبستگی ایرانیان مخالف جمهوری اسلامی و پرهیز از تفرقه افکنی را گوشزد می‌کند. برای آنکه ایرانیان بتوانند در برابر حکومت ظالمی چون جمهوری اسلامی پیروز شوند، نیازمند اتحاد و انسجام و آمادگی برای مبارزه و دوران بعد از آن و تشکیل یک حکومت دموکراتیک هستند.

#ایران #ترامپ #سیاست_خارجی #آمریکا #همبستگی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
2025/07/04 12:38:09
Back to Top
HTML Embed Code: