Telegram Web Link

فیض‌الله، پدر دادخواه جاویدنام پدرام آذرنوش، محروم از درمان، تماس، ملاقات در زندان یاسوج

بر اساس گزارش‌های دریافت‌شده، ‏فیض‌الله آذرنوش با وجود بیماری پروستات و تنگی کانال نخاعی در زندان مرکزی یاسوج ممنوع‌التماس و ممنوع‌الملاقات است.

این گزارش می‌افزاید: این پدر دادخواه که هم‌اکنون در بند دو یا بند زندانیان سیاسی زندان مرکزی یاسوج در بند است، طی نامه‌ای درخواست مراجعه به پزشک داشته که قاضی پرونده نپذیرفته و هم‌اکنون در شرایط مناسبی به سر نمی‌برد.

فیض الله آذرنوش، در روز چهارشنبه ۲۸ خردادماه ۱۴۰۴ توسط نیروهای امنیتی در شهر یاسوج بازداشت شد و امروز دوشنبه دوم تیر ماه به زندان مرکزی ياسوج منتقل شده است.

پدرام آذرنوش، پسری رعنا با قدی دو متر، روز ۳۱ شهریورماه در خیابان‌های دهدشت شاهد ضرب و شتم دختری زیر دست ماموران می‌شود، تاب نمی‌آورد، ماموران دختر معترض را با مشت، لگد و باتوم می‌زدند، به میانه درگیری وارد می‌شود، ماموران پدرام را نیز می‌زنند، و کمی بعد شروع می‌کنند به شلیک ساچمه به طرف پدرام.

اما این تمام ماجرا نیست، یکباره از بالای پشت بام خانه‌ای ماموری تک تیرانداز قلب و سینه پدرام را نشانه می‌گیرد و تمام.
پدرام متولد ۲۷ خرداد ۱۳۸۳ بود.

#فیض_الله_آذرنوش #پدرام_آذرنوش #دادخواهی_جرم_نیست #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
💔331


وخامت وضعیت سلامت آذر کروندی، زندانی سیاسی در زندان قرچک

روز دوشنبه ۱۶تیرماه ۱۴۰۴ آذر کروندی موسی‌زاده، زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین، در پی وخامت وضعیت جسمانی، به بهداری زندان منتقل شده است.

آذر کروندی از انسداد شدید در دو رگ اصلی قلبی رنج می‌برد اما امکانات پزشکی در زندان قرچک پاسخگوی وضعیت بحرانی او نیست.

یک منبع مطلع درباره وی گزارش داده است: خانم کروندی، که از مشکلات قلبی و سابقه ابتلا به سرطان رنج می‌برد، نیازمند انتقال فوری به یک مرکز درمانی تخصصی خارج از زندان است. ادامه نگهداری وی در شرایط نامناسب زندان قرچک، جان او را در معرض خطر جدی قرار داده است.

آذر کروندی موسی‌زاده، در تابستان سال ۱۳۹۸ در باغ شخصی خود واقع در شهریار، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و با اتهاماتی نظیر «اجتماع و تبانی از طریق همکاری با مجاهدین خلق» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» تفهیم اتهام شد. او پس از مدتی با قرار وثیقه آزاد شد.
در دی‌ماه ۱۴۰۰، شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری، وی را به پنج سال حبس تعزیری به اتهام اجتماع و تبانی و یک سال حبس تعزیری دیگر بابت فعالیت تبلیغی علیه نظام محکوم کرد.»


#آذر_کروندی #زندانی_سیاسی #نه_به_جمهوری_اسلامی #یاری_حقوقی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
💔371
یونس آزادبر، فعال حقوق بازنشستگان در شهر رشت، برای رسیدگی به دو اتهام «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» و «اهانت به مقام رهبری» به دادگاه انقلاب رشت احضار شد و باید روز ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۴ در دادگاه حاضر شود.

یونس آزادبر زندانی سیاسی سابق، که روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ توسط نیروهای اطلاعات سپاه رشت بازداشت شده بود، روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت با قرار وثیقه آزاد شد. او به علت وخامت حالش روز ۲۳ اردیبهشت در بیمارستان بستری شد. او که قبلاً هیچ سابقه مشکل ریوی و تنفسی نداشت، بعد از این بازداشت اخیرش دچار مشکل حاد ریوی شد.

طبق گزارش دریافتی، آقای آزادبر در دوره بازداشت کوتاه مدت خود، در کنار ۵۰ زندانی جرایم عادی در یک سالن ۷۰ متری بودند که آن‌ها یکسره در حال استعمال دخانیات و مواد مخدر بودند و این شرایط برای ایشان که به بیماری قلبی شدید مبتلا است، بسیار خطرناک بود.

آقای آزادبر که در سال‌های گذشته بارها بازداشت و زندانی شده بود، در بازداشت قبلی به دلیل بیماری شدید قلبی تحت عمل جراحی تعویض دریچه قلب و نصب باطری قرار گرفت و با وثیقه ۸ میلیارد تومانی از زندان آزاد شده بود. او همچنین مبتلا به بیماری صرع است و وضعیت سلامت جسمانی‌اش بسیار حساس گزارش شده است.

یونس آزادبر از چهره‌های ثابت تجمعات هفتگی بازنشستگان تأمین اجتماعی در رشت بود و با وجود وضعیت وخیم جسمانی، همواره برای احقاق حقوق خود و هم‌نسلانش ایستادگی می‌کرد.

آقای آزادبر از زندانیان دهه شصت بود و حدود ۱۲ سال را در زندان سپری کرده است. او با آنکه در زمان تسخیر سفارت آمریکا در ایران درسال ۱۳۵۸ دانش‌آموز بود و نقشی در آن واقعه نداشت، با این حال در سال ۱۴۰۲ طی نامه‌ای از مردم آمریکا و ایران بابت آن واقعه عذرخواهی کرد.

#یونس_آزادبر #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
23💔7
نه خود خورَد، نه کَس دهد
گَنده کند، مگس دهد!
حکایت پیروان «عرزشی» نظام

کشور ایران قربانی نگاهی فرقه‌ای شد که شایسته‌سالاری را کنار گذاشت و همه‌چیز را فدای وفاداری ایدئولوژیک کرد.


- - - - - - - - - - - -

میهن ما، سرزمین و مردمی است با ظرفیت‌های عظیم انسانی، فرهنگی، و طبیعی — که می‌توانست در جایگاهی بسیار متفاوت ایستاده باشد. در سال‌های پیش از انقلاب، با گسترش آموزش عمومی، تأسیس دانشگاه‌ها، رشد صنعت چاپ، و نهادهایی مانند «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان»، جامعه ایران آماده‌ی پرورش نسلی آگاه و خلاق بود.

- - - - - - - - - - - -


بخش بزرگی از این تلاش‌ها توسط حکومت پادشاهی انجام شد که «ایران» را مقدم بر چیزهایی مانند وابستگی دینی یا ایلاتی گذاشته بود. اما حکومت در این مسیر تنها نبود. نباید فراموش کرد پیشرفت ایران در آن دوره هم‌چنین حاصل کار گروه‌ها، فعالان، و نهادهایی بود که آینده ایران را جدی می‌گرفتند، و از حمایت سیستم نیز برخوردار بودند. شاید برای نخستین بار پس از قرن‌ها، ایرانیان و حکومت دست به دست هم داده‌بودند تا کشور را از نو بنا کنند.

- - - - - - - - - - - -


مانند درختی که زمان لازم دارد تا به بار نشیند، بعضی از ثمرات این تلاش‌ها پس از انقلاب هم ادامه یافت. جوانان ایرانی مطالعه کردند، رشد کردند، شجاع شدند، و بسیاری از آن‌ها برای داشتن زندگی آزاد و شرافتمندانه فعالیت کردند و هزینه‌های بزرگی پرداختند. امروز، نسل جوان ایران بیش از همیشه اهل فکر، دغدغه‌مند، و در جستجوی راه چاره‌ای برای ایران و ایرانیان است. اما تلاش‌های آنان با سرکوب، زندان و دادگاه روبرو می‌شود.

- - - - - - - - - - - -


در دهه پنجاه خورشیدی، آن مسیر امیدبخش، با شورش‌هایی از سوی گروه‌های مذهبی و ایدئولوژیک جامعه و سکوت و بی‌برنامگی بخش‌های دیگر منحرف شد؛ و قدرت را به دست جریان‌هایی داد که نگاهی فرقه‌ای به قدرت داشتند. در این نگاه، آنچه اهمیت دارد نه کارآمدی، نه تخصص، نه دلسوزی برای مردم، بلکه فقط وفاداری به «رهبر» و ساختار فرقه‌ای‌ست. حالا هرکسی سلطه این فرقه را زیر سوال ببرد با سرکوب روبرو خواهد شد.

- - - - - - - - - - - -


نگاه فرقه‌ای و خرافی این گروه تا جاییست که  امروز، برخی از طرفداران این نظام از دخالت «اجنه» در عملیات دشمن سخن می‌گویند! این خرافه‌باوری و نادانی، خود را در مدیریت کشور نیز نشان داده است. این گروه و پیروان آنان از اداره‌ی کشور عاجز بوده‌اند و آن را به سراشیبی سقوط کشانده‌اند. فقط برای مثال، آنان با پروژه‌هایی مانند «مستعان ۱۱۰»، سریال‌های بی‌مخاطب تلویزیونی، و طرح‌های غیرکارشناسی، منابع ملت ما را هدر داده‌اند.
- - - - - - - - - - - -



و اکنون، پروژه‌ی هسته‌ای نیز عملاً نابود شده است. آن‌همه سرمایه‌گذاری، که می‌توانست صرف ساخت صدها مدرسه با کیفیت، تغذیه دانش‌آموزان، بیمارستان، نیروگاه، امکانات امدادی، آموزش، و حفاظت از محیط زیست و به طور کلی شادی و رفاه مردم شود، دود شد و رفت. سرمایه‌ای که حتی می‌توانست برای گسترش دوستی و روابط بین‌المللی مورد استفاده قرار گیرد، حالا به نماد بی‌فرجامی و انزوا تبدیل شده است.
- - - - - - - - - - - -

البته در این مسیر، بخشی از مسئولان نظام به ثروت‌های هنگفتی رسیدند. اما در کنار آن‌ها، بسیاری از حامیان ایدئولوژیک نظام (موسوم به عرزشی‌ها) نیز، با ناآگاهی، ناتوانی و نگاه متعصبانه‌شان ثروت ملی را به خاک سپردند. و مصداق این ضرب‌المثل شدند:

نه خود خورَد، نه کَس دهد
گَنده کند، مگس دهد

نتیجه روشن است: تا زمانی که وفاداری فرقه‌ای و اعتقادات خرافی جای شایستگی، عقلانیت و دلسوزی برای مردم را گرفته باشد، مسیر ایران مسیر تباهی‌ست.


ـ متن ارسالی مخاطبان توانا

#ج_ا_یعنی_جنگ #نه_به_جمهوری_اسلامی #خامنه_ای #استبداد #استبداد_دینی #دیکتاتور #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
👍313👎1💔1
دیدار ترامپ و نتانیاهو در واشنگتن

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز دوشنبه ۱۶ تیر ضمن دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائيل، در واشنگتن به حمله آمریکا به سه سایت هسته‌ای جمهوری اسلامی و تاثیر آن بر تصمیم‌گیری مقامات آن اشاره کرد و با تاکید دوباره بر مذاکره گفت: «ما گفت‌وگوهایی را با (حکومت) ایران برنامه‌ریزی کرده‌ایم و آن‌ها هم می‌خواهند گفتگو کنند. … آن‌ها (جمهوری اسلامی) درخواست گفت‌وگو کردند و برای ما و احتمالا برای اسرائيل احترام زیادی قائل شده‌اند.»
‌‌
او همچنین گفت: آن‌ها (جمهوری اسلامی) قلدر خاورمیانه بودند و حالا دیگر نیستند. ولی حرف‌های وحشتناکی می‌زدند. من دوست دارم آن‌ها را ببینم که مسیر بهتری می‌روند. آن‌ها ظرفیت زیادی دارند. نفت دارند. مردم فوق‌العاده‌ای دارند؛ باهوش، پرانرژی و شگفت‌انگیز. من ایرانی‌های زیادی را می‌شناسم. ایرانی‌های نیویورک. دوستان زیادی دارم. آن‌ها آدم‌های فوق‌العاده‌ای هستند. دیدن چنین وضعیتی واقعا تأسف‌آور است. … کشور ایران پتانسیل بالایی دارد، نفت زیادی دارد اما فعلا درگیر تحریم‌های گزنده است. ما تحریم‌های (سوریه) را برداشتیم چون می‌خواستیم به آن‌ها یک فرصت بدهیم. بدون برداشتن تحریم‌ها، هرگز این فرصت را نداشتند. یکی از چیزهایی که درباره ایران داریم، تحریم‌های بسیار گزنده است. و دلم می‌خواهد در زمان مناسب، آن تحریم‌ها را هم برداریم و به ایران فرصتی برای بازسازی بدهیم. چون دوست دارم ایران را ببینم که به‌صورت مسالمت‌آمیز خودش را دوباره می‌سازد، نه این‌که دور بزند و شعار مرگ بر آمریکا، مرگ بر ایالات متحده و مرگ بر اسرائیل سر دهد، همان‌طور که پیش‌تر می‌دادند.»


ترامپ دوباره به هماهنگی جمهوری اسلامی با آمریکا برای پرتاب موشک به پایگاه میزبان نیروهای آمریکایی در قطر اشاره کرد و گفت: «آن‌ها (جمهوری اسلامی) به ما گفتند موشک‌ها در راه‌اند، به ما گفتند کجا هستند و چه ساعتی خواهند آمد. حتی گفتند اگر بخواهید زمانش را عوض کنیم، این کار را می‌کنیم. و وقتی چنین می‌گویند، یعنی احترام می‌گذارند. من از این کارشان قدردانی کردم. این‌طور نبود که ما غافلگیر شویم. ما سربازان را از پایگاه خارج کردیم. اما آن‌ها می‌دانستند که موشک‌ها در راه‌اند. گفتند چهارده موشک در ساعت یک شلیک خواهد شد. پرسیدند آیا می‌خواهید دیرتر انجام شود؟ گفتیم نه، بگذارید ساعت یک باشد. و در ساعت یک، همان‌طور که می‌دانید، بیش از پنج‌هزار نفر از پایگاه خارج شده بودند. تنها سه توپچی و سه کمک‌توپچی باقی مانده بودند. از آن ۱۴ موشکی که شلیک شد، هر ۱۴ موشک ساقط شد. و آن دیگر پایان ماجرا بود.»

بنیامین نتانیاهو نیز گفت که عملیات نظامی کشورش دو توموری که زندگی اسرائیل را تهدید می‌کرد به عقب راند: تومور هسته‌ای و تومور موشک‌های بالستیک. او ادامه داد: «اما وقتی توموری را برمی‌دارید، معنایش این نیست که ممکن نیست برگردد. باید دائما شرایط را رصد کنید تا مطمئن شوید تلاش تازه‌ای برای بازگرداندن آن صورت نمی‌گیرد. ما دستاورد بزرگی داشتیم و فکر می‌کنم بخشی از تثبیت این دستاورد و جلوگیری از تکرار آن، نظارت دقیق و مداوم است.»

او همچنین در پاسخ به سوالی درباره تغییر رژیم در ایران گفت: «این به مردم ایران بستگی دارد.»
#ج_ا_یعنی_جنگ #نه_به_جمهوری_اسلامی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
27💔6
در سطح شهرها، بنرهایی نصب کرده‌اند با عکس خامنه‌ای و روی آن‌ها نوشته «ای ایران بخوان». که اشاره به درخواست رهبر جمهوری اسلامی از «مداح هف‌تیرکش» برای خواندن نسخه‌ی ولایی ترانه‌ای میهنی دارد.

حکومتی که سال‌ها، علیه ملی‌گرایی و نمادهای ملی و ایرانی فعالیت کرد و تلاش کرد تا این نمادها را حذف کند، حالا از «ایران» و «وطن» می‌گوید!
همان‌ها که میهن دوست‌ترین فرزندان ایران را کشتند، حالا داعیه‌دار وطن‌دوستی شده‌اند.

یکی از این جوان‌ها، جاویدنام حسینعلی کیا کجوری ۲۳ ساله و دانشجوی مهندسی برق دانشگاه علم و فناوری مازندران بود.
به گفته یکی از بستگانش، او عاشق سرود «ای ایران» بود.

سال گذشته، یکی از آشنایان او ضمن ارسال متن سرود ای ایران با دستخط حسینعلی کیا کجوری، نوشت:

«دستنوشته‌ای از حسینعلی به یادگار مانده است که برایتان می‌فرستم، برای اینروزها که دل‌هایمان بیشتر برای وطن می‌تپد.»

جاوید نام حسینعلی کیا در روز ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ توسط نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی، با گلوله جنگی در شهر نوشهر کشته شد.

حسینعلی کیا از اقوام حنانه کیا بود و هر دو در یک روز کشته شدند. در چهلم آن‌ها محمدرضا بالی لاشک از دوستان پدر حسینعلی کیا کشته شد.

این عزیزان برای آزادی و سعادت ایران و ایرانیان و اعتلای نام ایران کشته شدند و هرگز فراموش نخواهند شد.
هرگز فراموش نخواهیم کرد که چه کسانی دشمن ایران و ایرانی بوده‌اند و چه کسانی دوستدار ایران


#حسینعلی_کیا #برای_ایران #ایران #نوشهر #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
27💔21👍5🕊4
«زندانیان سیاسی از ۲۰۹ اجساد بازجوها را بیرون می‌کشیدند… بازجوها، بازجوها! زندگانشان به ما نگاه می‌کردند. میان دو دشمن ایستادند؛ اسراییل و زندانیان سیاسی. و این نفرینی است جاودان برای آنان. پرسیدم! بنیادین پرسیدم: نگاه ما درد بیشتری داشت یا موشک اسراییل؟!»

خاطره شهریار براتی، زندانی سیاسی از روزی که اوین مورد اصابت موشک اسراییل قرار گرفت.

«یک سال پیش به خدای ابراهیم قسم خوردم که عصای موسی در اوین را خواهد شکافت. این پیش‌بینی شیطانی، مانند دیگر پیش‌بینی‌هایم درست از آب درآمد… باید سزاوار و پذیرای چه رنجی بوده باشیم که در بند اوین شاهد اصابت موشک‌های اسراییل باشیم؟ بعد از آن‌که موشک‌ها اصابت کرد، میان دود و سرفه، میان آوار و خون به‌سوی محمد نجفی دویدم تا او را سالم یافته باشم؛ سالم بود. در کمال سرگشتگی با هم به کریدور رفتیم، چراغ‌ها چون چشم‌های دوزخیان چشمک می‌زدند. محمد می‌خواست از پنجره بیرون را ببیند. قدش نرسید. چه را می‌خواستی به تماشا بنشینی محمد؟! آزادی را؟ نه! آوار را. به راستی که قدما نه به آزادی رسیدند نه به آوار… گفت قلاب بگیر. برایش گرفتم. چیزی ندید. دود سیاه نمی‌گذاشت، به پایین رفتیم. دفتر رییس بند متلاشی شده بود. بهداری متلاشی شده بود. پای زنی که در بهداری کار می‌کرد، قطع شده بود، اوین، غزه شده بود… زندانیان سیاسی از ۲۰۹ اجساد بازجوها را بیرون می‌کشیدند… بازجوها، بازجوها! زندگانشان به ما نگاه می‌کردند. میان دو دشمن ایستادند؛ اسراییل و زندانیان سیاسی. و این نفرینی است جاودان برای آنان. پرسیدم! بنیادین پرسیدم: نگاه ما درد بیشتری داشت یا موشک اسراییل؟!

با محمد نجفی و مهدی محمودیان به همه سالن‌های بند ۴ سر زدیم. به زندانیان دلداری دادیم. آقا مهدی می‌گفت: «روحیه را باید حفظ کرد، بالاخره همدیگر را داریم.» مدتی بعد گفتند جمع کنید تا منتقل شوید. شب شد. نزدیک به شب، هنوز در حیاط کمی نور بود. هیچ‌کس در حیاط نبود، همه مثل اسرای جنگی در صف بودند با دستبند و پابند… دو به دو راه می‌رفتند. پیرمردها می‌لنگیدند. پیش از پابند شدن محمد را دوباره گم کردم.
دوباره یافتمش. موحش‌ترین یافتن زندگی‌ام؛ در حیاط سالن ۳ انجیر اوین را بغل کرده بود و هق‌هق گریه می‌کرد؛ به حال ما، به حال انسان، به حال تاریخ، به حال آن همه نام روی آجرها. جنگ است و محمد در آغوش انجیرش، جنگ است و محمد در آغوش دارش.
شهریار براتی
زندان تهران بزرگ، تیپ ۲، سالن ۹ ۱۴۰۴.۴.۴ »


از صفحه اینستاگرام مهدی محمودیان

#اوین #ج_ا_یعنی_جنگ #زندان_اوین #شهریار_براتی #محمد_نجفی #مهدی_محمودیان #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
51💔24👍4🕊3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عزت ابراهیم‌نژاد کشته‌ی کوی دانشگاه

خانواده‌ی عزت ابراهیم‌نژاد خطاب به مسعود ده‌نمکی:
«در ۱۸ تیر ۱۳۷۸، عزت را شبانه و تک وتنها به گوشه‌ای کشاندی و با ضربات چاقو، زنجیر خودت و دوستانت، عزت را از پا درآوردی و در نهایت با تیر خلاص مهدی صفری تبار پسر امام جمعه اسلامشهر (فرمانده سپاه) که در شقیقه و چشم چپ عزت وارد کرد او را از پای در آوردید... هر چند که ما تک وتنها بودیم و هستیم و زورمان نرسید که شما را به پرونده دادگاه ۱۸ تیر بکشانیم ولی مطمئن باش خداوند، تو را به دادگاه خودش خواهد کشید و دیگر آنجا نه رهبری هست و نه سپاهی و نه دیگر کسی که تو را تبرئه کند.»
عزت ابراهیم‌نژاد یکی از کشته‌شدگان حادثه‌ی دل‌خراش ۱۸ تیر ۱۳۷۸ است.
عزت فارغ‌التحصیل رشته‌ی حقوق از دانشگاه چمران اهواز بود که توسط انصار حزب‌الله و نیروهای انتظامی در حمله به خوابگاه دانشجویان در کوی دانشگاه کشته شد.
از عزت ابراهیم‌نژاد مجموعه شعری نیز به جا مانده است که پس از قتلش منتشر شده است.
قاتلان عزت هیچ‌گاه محاکمه نشدند اما او پس از مرگ توسط دادگاه انقلاب به اقدام علیه امنیت ملی متهم شد.
مجموع شعر «به آسمان» با مقدمه‌ی سیدعلی صالحی نام کتاب شعری است که از زنده‌یاد عزت ابراهیم‌نژاد توسط نشر ثالث منتشر شد.
شعری از عزت‌ابراهیم‌نژاد را با صدا و تصویر خود او می‌بینیم:
ما را به خاطر بیاور!
ما را که تازه جوانانی بیست و دو ساله بودیم.
شور
عشق درسینه داشتیم و
پیش از آن که عاشق شویم سینه بر خاک سوده مُردیم.
ما را به خاطر بیاور! ما را که سینه‌سرخانی خنیاگر بودیم و ده به ده
نه در آسمان و نه در کوهسار و نه بر شاخسار
که در بازار پیش از آن‌که آوازه‌خوان شویم
بر شاخه‌ای تکیده از تکیه‌گاه خویش
جان واسپردیم
به خاطر دارم پیامشان را، سرنوشتشان را،
آری …
و همیشه درگذرگاه خاطرم درگذر است
آوازهای صامت سینه‌سرخان سینه برسیخ و
تجسد آرزوهای بیست و دو سالگان سینه بر سنگ
و از تکرار یادشان شاید پیش از آن که شاعر شوم
بیست و دو ساله بمیرم.
آمین!

#عزت_ابراهیم_نژاد #به_یاد_آر #۱۸تیر #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
💔79🕊149👎1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
۱۸ تیرِ بی‌سرانجامی

امروز ۱۸ تیر ماه است، ۲۶ سال پیش، نیروهای سرکوبگر به کوی دانشجویان حمله کردند و بسیاری را بازداشت، زخمی و به قتل رساندند.
روزنامه «سلام» در ۱۵ تیرماه ۱۳۷۸ تیتر می‌زند که سعید امامی - مجری قتل‌های زنجیره‌ای - مجری اصلی طرح قانون مطبوعات بوده است. این روزنامه ۱۶ تیرماه توقیف می‌شود. غروب پنج‌شنبه ۱۷ تیرماه، دانشجویان برای اعتراض به توقیف سلام، در کوی دانشگاه گرد می‌آیند. تظاهرات دانشجویان تا پاسی از شب طول می‌کشد. نیروی‌انتظامی به همراه نیروهای لباس‌شخصی به کوی یورش می‌آورند. دانشجویان به شدت مضروب و مصدوم می‌شوند و حتی سرپرست کوی دانشگاه و معاون دانشجویی دانشگاه تهران بازداشت می‌شوند.
اما خشم نیروهای حزب‌اللهی نمی‌خوابد. ساختمان‌های مختلف کوی محل تاخت‌وتاز نیروهای حزب‌اللهی می‌شود و تا سپیده‌دم آن روز، دانشجویان به شدت کتک می‌خورند. روایت‌هایی از پرت‌کردن دانشجویان از طبقات بالا وجود دارد. با فریاد «یا حسین» و «یا زهرا» حتی به مسجد کوی حمله می‌برند و دانشجویان نمازگزار را نیز به شدت زیر ضرب می‌گیرند. در ساختمان‌ها گاز اشک‌آور می‌زنند. دانشجویان احساس خفگی می‌کنند. در راهروها دالان مرگ درست می‌کنند و بر سر و روی دانشجویان بی‌پناه باتوم می‌کوبانند.

https://tavaana.org/fa/18Tir1378_Video

نوشتاری:
https://tavaana.org/fa/18Tir1378

#یاری_مدنی_توانا #۱۸_تیر #کوی_دانشجو #دانشجو #روزنامه_سلام #سعید_امامی

@Tavaana_TavaanaTech
🕊31💔142👎1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادری که بیست و شش سال به دنبال فرزندش میگردد ، سعید زینالی را ربودند و بی‌صدا، ناپدیدش کردند

۲۶ سال گذشت، چه بلایی سر #سعید #زینالی آمده؟ او کجاست ؟؟

این صدای مادر سعید #زینالی است، #دانشجویی که ۲۶ سال است خبری از او نیست... سعید زینالی دانشجویی ۲۳ ساله ای بود چند روز بعد از ۱۸ تیر ۷۸ در منزل خود بازداشت شد. مادر سعید، ۲۶ سال است که چشم به در دوخته، دل به نشانی بسته و روحش را تکه‌تکه در راهروهای بی‌پاسخ دادگاه‌ها، نهادها و دیوارهای بسته جا گذاشته.نه فقط خودش، که دخترش را زندانی کردند، همسرش را از کار انداختند، خانواده‌اش را درهم کوبیدند، فقط برای آنکه بگویند:فراموش کن. نپرس. دنبال چهار تا استخوان نباش...

من یک مادر هستم...

مادری که ۲۶ سال پیش، فرزند جوانش را برای ده دقیقه بردند و دیگر هرگز برنگرداندند. ۲۶ سال است که دنبال خبری، نشانی، یا حتی یک نشانه‌ام تا بفهمم چه بر سر سعیدم آمد.زنده است؟ اسیر است؟ جانش را گرفتند؟
من هیچ ندارم… نه قبری که اشکم را بر آن بریزم، نه سنگی که دست بر آن بکشم، نه حتی یک تکه خاک که بگویم فرزندم این‌جاست...

تنها مانده‌ام با یک دنیا سؤال و یک دل پر از داغ.

۲۶ سال است که قلبم هر روز می‌شکند. هر شب، در تاریکی، با اشک می‌خوابم و هر صبح با امیدی پوسیده از خواب بیدار می‌شوم. امیدی که نه از پاسخ، که از مادری ریشه می‌گیرد.دلم نه فقط برای فرزند خودم، که برای تک‌تک مادرانی می‌سوزد که هر روز، یکی‌شان داغدار می‌شود، هر روز، مادری چشم‌به‌راه می‌ماند، بی‌پاسخ، بی‌صدا...

من تمام این سال‌ها، خودم همین بوده‌ام.
من داغ مادرانه را با گوشت و پوست حس کرده‌ام و تنها آرزویم این است که یک روز، این رنج تمام شود. اما نمی‌دانم… نمی‌دانم صدایمان را کجا باید برد؟
به که باید گفت؟کجا بروم که شاید یک‌بار برای همیشه هیچ مادری در این سرزمین داغدار نشود.

بیاییم همگی صدای مادران باشیم، صدای اکرم نقابی، صدای سعید زینالی و صدای تمام فرزندانی که در تاریکی بلعیده شدند.
تا دیگر هیچ مادری، تنها اشک نریزد.

✍️مسعود علیزاده masoudalizadeh___

#سعید_زینالی_کجاست
#سعید_زینالی_را_فراموش_نمیکنیم
#۱۸تیر۷۸
#علیه_فراموشی
#اکبر_محمدی_هجده_تیر
#فرشته_علیزاده_کجاست #فرشته_علیزاده #سعید_زینالی #اکبر_محمدی
#یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
💔807🕊3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سه‌شنبه، ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴
کرج
نام یک خیابان را به انقلاب ۱۴۰۴ تغییر داده‌اند.

نظر شما چیست؟ آیا سال جاری، سال یک دگرگونی است؟
برای موفق شدن یک مبارزه آزادی‌خواهانه و به نتیجه رسیدن آن و تضمین عدم بازگشت استبداد، چه نکاتی ضروری است؟

#نه_به_جمهورى_اسلامى #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
26🕊5
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نگهداری کودکان در زندان‌های عمومی ممنوع است

کانون اصلاح و تربیت، مرکزی است که باید برای نگهداری اطفال و کودکان زیر ۱۸ سال در مرکز هر استان و به ضرورت، در دیگر مناطق کشور، تأسیس شود و شامل سه بخش دختران، پسران و جوانان است.

پس اطفال و کودکان زیر ۱۸ سال نباید به بازداشتگاه‌ها یا زندان‌های معمولی فرستاده شوند و به جای بازداشتگاه یا زندان، باید در مراکز کانون اصلاح و تربیت نگهداری شوند.

اما علاوه بر این‌که نگهداری اطفال و کودکان زیر ۱۸ سال بین بزرگسالان قانوناً ممنوع است، اشخاصی هم که در زمان ارتکاب جرم، زیر ۱۸ سال سن داشته‌اند ولی در زمان صدور حکم، سن‌شان از ۱۸ سال بالاتر رفته باشد نیز باید حداقل تا ۲۳سالگی در بخش جوانان کانون اصلاح و تربیت نگهداری شوند.

همچنین، بعد از ۲۳سالگی هم در صورت انتقال به زندان عمومی، باید به بخش جوانان زندان عمومی منتقل شوند.

لازم به ذکر است که طبق آئین‌نامه تفکیک و طبقه‌بندی زندان‌ها، چنانچه در استانی کانون اصلاح و تربیت وجود نداشته باشد، اطفال و نوجوانان زیر ۱۸ سال باید در محل جداگانه‌ای خارج از محیط زندان نگهداری شوند. حتی اگر یک مقام قضائی، مثل قاضی، دستور اعزام نوجوانی زیر ۱۸ سال را به زندان داده باشد رؤسای زندان‌ها مجبور به اجرای دستور مزبور نیستند و مکلفند بلافاصله نوجوان معرفی‌شده را به کانون اصلاح و تربیت اعزام کنند.

https://www.youtube.com/watch?v=EPmLyxyNjBE

منبع: کتاب حقوق زندانی به زبان ساده، منتشر شده توسط کانون مدافعان حقوق بشر

#پادکست #حقوق_متهم #حقوق_متهم_به_زبان_ساده #یاری_حقوقی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
16👍1
حکومتی که به شیادان به عنوان هکر و فرمانده قرارگاه جهادی افتخار می‌کند، میان شهروندان دنبال جاسوس می‌گردد!؟

جنگ ۱۲ روزه اسرائیل با جمهوری اسلامی به داخل و خارج نشان داد که اقتدار و امنیتی که جمهوری اسلامی همیشه ادعا می‌کرد چقدر پوشالی و توخالی بوده است.
پس از آن حکومت که بی‌آبروتر شده، در میان شهروندان و اتباع خارجی و … دنبال جاسوس می‌گردد و می‌خواهد با معرفی برخی افراد به عنوان جاسوس بر ضعف خود سرپوش بگذارد.

اما شواهد بسیاری وجود دارد بر این‌که جاسوسان در بالاترین رده‌های حکومت نفوذ کرده‌اند. اظهارات دختر علی شادمانی، که چهار روز پس از این‌که فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا شد توسط اسرائیل کشته شد، یکی از صدها نشانه است. او گفته بود پدرش هیچ دستگاه هوشمندی نداشت و ردیابی‌های اسرائیل بسیار فراتر از واتس‌اپ یا روش‌های جاسوسی سنتی بوده است.

برخی افرادی که حکومت در این سال‌ها به عنوان نخبه امنیتی و مدیریتی معرفی می‌کرد و به آن‌ها می‌بالید هم نشان از عمق نگاه جمهوری اسلامی دارد. فقط برای دو نمونه می‌توان به آرمین راد (با اسم واقعی ایوب تیغ‌تیز) و مهرشاد سهیلی اشاره کرد. اولی به عنوان هکر معرفی شده بود و بودجه بسیاری دست‌کم صرف معرفی و تبلیغ او شد. دومی نیز به عنوان جوان‌ترین فرمانده قرارگاه جهادی معرفی شده بود. آش آن‌قدر شور بود که کلاهبرداری و شارلاتانی این دو را حتی حکومت نیز نتوانست لاپوشانی کند و آن‌ها به اتهام کلاهبرداری و جعل و… بازداشت شدند. این دو نمونه به‌روشنی سیستم و طرز فکر شلخته و نمایشی جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد. کافی است کمی در اینترنت نام آن‌ها را جست‌وجو کنید تا به نتایج جالبی برسید.

بله، جاسوس‌ها در بالاترین رده حاکمیت جمهوری اسلامی هستند.

#آرمین_راد #مهرشاد_سهیلی

💰 tavaanatech
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍254
هی دیکتاتور! ما همچنان زنده‌ایم!‎

سایه صیدال، زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک، در بیانیه‌ای از جامعه خواست تا «در میانه‌ «جنایت دو سویه»؛ صدای زندانیان سیاسی باشیم.»

طرح از اسد بیناخواهی
https://tavaana.org/bloody-friday-in-zahedan/


#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهوری_اسلامی #زندانیان_سیاسی #ایران
@Tavaana_TavaanaTech
29👍5🕊3
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تجمع اعتراضی سرمایه‌گذاران مالباخته مقابل سازمان بورس

بورس تهران پس از جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل وارد فاز نزولی شده و طی روزهای پس از جنگ تقریبا تمامی نمادها در صف فروش قفل شده و سرمایه‌گذارن علاوه بر زیان هنگفت امکان نقدشوندگی دارایی‌های خود را از دست داده‌اند.

متولیان بازارسرمایه از ابتدای رویارویی نظامی جمهوری اسلامی با اسرائیل بورس تهران را با بهانه حمایت از سهامداران و جلوگیری از سقوط شاخص تعطیل کردند، اقدامی که از نظر برخی کارشناسان مالی بدترین تصمیم بود و باعث تجمع فشار فروش و ترس جمعی ناشی از این عوامل پس از بازگشایی بورس شد.
بورس ایران؛ کازینویی پرسود است؛ اما فقط برای جمهوری اسلامی. ساختار جمهوری اسلامی و شخص رهبر، دشمن اقتصادی ملت ایران است.


#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهوری_اسلامی #اقتصاد #ایران
@Tavaana_TavaanaTech
👍228
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«مشکلات مردم ایران، ناشی از گناهان آن‌هاست».

قرائتی در این ویدئو می‌گوید «هر مشکلی در دنیا برایمان به وجود می‌آید حاصل گناهان‌مان است.»

بعد در پاسخ به این پرسش که "کشورهای دیگر که مردمش بیش‌تر گناه می‌کنند اما وضع‌شان خوب است و در رفاه هستند چه؟" می‌گوید: «یا به آن‌ها مهلت داده شده و بالاخره آن‌ها هم به گرفتاری مبتلا می‌شوند یا قرار است در جهان دیگر به حساب اعمال آن‌ها رسیدگی شود.»

در نهایت او ادعا می‌کند از آن‌ جا که هر چقدر مجازات گناه با تاخیر انجام شود، شدت آن بیش‌تر خواهد بود، و حتی در آن دنیا با آتش جهنم مجازات اعمال خواهد شد، پس اگر امروز گرفتار هستیم و مشکلی داریم، به این خاطر است که خداوند مومنان را دوست دارد.
منظور او این است که مردم ایران باید شکرگزار هم باشند که امروز مبتلا به انواع گرفتاری‌ها هستند!

پاسخ شما به این اظهارات قرائتی چیست؟ از یاد نبریم او از سال ۱۳۶۹ تاکنون رئیس ستاد اقامه نماز بوده و بودجه این نهاد در سال گذشته، ۱۴۰۳، در مجموع بیش از ۲۹۸ میلیارد تومان بوده است.

#یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی #ایران
@Tavaana_TavaanaTech
👎465
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ژینو بیگ‌زاده بابامیری با انتشار این ویدئو در اینستاگرام خود نوشت:

«دیروز در پارلمان اروپا درباره‌ی پدرم، رزگار بابامیری، و چهار زندانی سیاسی دیگر که محکوم به اعدام هستند صحبت کردم. از نمایندگان پارلمان خواستم فوراً اقدام کنند.
صدای ما باشید.»
در روزهای گذشته اعلام شد که ۵ نفر از بازداشت‌شدگان انقلاب ۱۴۰۱ به ۱۲ بار اعدام محکوم شدند.

دادگاه انقلاب ارومیه، علی (سوران) قاسمی، پژمان سلطانی، کاوه صالحی، رزگار بیگ‌زاده بابامیری و تیفور سلیمی بابامیری را به اتهام «بغی و محاربه» مجموعا به ۱۲ بار اعدام محکوم کرده است.
تاکید می‌کنیم هیچ یک از متهمان محکوم به اعدام در این پرونده از حق دفاع بهره‌مند نبوده و از دسترسی به وکیل مدافع انتخابی محروم بوده‌اند. آنها برای اخذ اعتراف اجباری به شدت تحت شکنجه و آزار و اذیت قرار داشته‌اند.

صفحه اینستاگرام ژینو بیگ‌زاده بابامیری، دختر دادخواه رزگار بیگ‌زاده بابامیری:
zhinobabamiri

#یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی #نه_به_اعدام #ایران #دادخواهی
@Tavaana_TavaanaTech
🕊20💔75
2025/07/13 17:01:06
Back to Top
HTML Embed Code: