Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 خیمه به پا کنید

🏕 با بچه‌ها خیمه بسازید و قصه بگویید.
هم دستورزی و ارتقای مهارت است؛ هم آرامش و آموزش.

#مهارت #پرورشی #فرهنگی
منبع: صفحه اینستاگرام
Khallaq_sho
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
10👎3👍2
🔆 راه استخدام در معروف‌ترین شرکت هوش مصنوعی دنیا

برای ورود به قلب دنیای هوش مصنوعی، به چیزی فراتر از مدرک دانشگاهی نیاز دارید؛ چیزی که از دل کنجکاوی و جسارت زاده می‌شود.
رهبران OpenAI، نیک تورلی و مارک چن، هنگام صحبت درباره‌ی فرایند استخدام در این شرکت سراغ لیست بلندبالایی از مدارک دانشگاهی از آیوی‌لیگ‌ها یا قهرمانی در مسابقات هوش مصنوعی نمی‌روند. بلکه روی ویژگی‌هایی انسانی‌تر و بنیادی‌تر تمرکز دارند: «کنجکاوی» و «ابتکار عمل».

نیک تورلی مدیر تیم ChatGPT در قسمت جدید پادکست رسمی OpenAI توضیح داد که مهم‌ترین ویژگی برای جذب نیرو در این شرکت، توانایی فنی نیست؛ بلکه روحیه‌ی کنجکاوی است. او گفت: «این مهم‌ترین چیزی است که من در افراد جست‌وجو می‌کنم. وقتی دانشجویان از من می‌پرسند در این دنیای متغیر چه باید کرد، پاسخم همین است.»

تورلی با تأکید بر اینکه کار با هوش مصنوعی بیشتر از دانستن پاسخ‌ها، به پرسیدن پرسش‌های درست وابسته است، افزود: «بخش زیادی از این حوزه هنوز ناشناخته است. برای ساختن آینده در این مسیر، باید فروتنی داشت. تنگنای اصلی، ندانستن پاسخ نیست؛ نپرسیدن سؤال‌های درست است.»

به‌نوشته‌ی Dnyuz، مارک چن مدیر ارشد تحقیقات OpenAI نیز همین دیدگاه را دارد. او تأکید کرد که هنگام ورودش به شرکت در سال ۲۰۱۸، آموزش رسمی زیادی در حوزه‌ی هوش مصنوعی نداشت و گفت: «ما روزبه‌روز کمتر به داشتن مدرک دکترای هوش مصنوعی اهمیت می‌دهیم. آنچه اهمیت دارد، داشتن ابتکار عمل است؛ یعنی این‌که مشکل را ببینی، بدانی هیچ‌کس حلش نمی‌کند و خودت دست‌به‌کار شوی.»

روحیه‌ی خودانگیخته میان کارکنان OpenAI چیز تازه‌ای نیست. پیتر دِنگ معاون سابق محصولات مصرفی شرکت که سابقه‌ی رهبری تیم‌های محصول در متا را نیز دارد، اخیراً در پادکست دیگری با صراحت گفت: «اگر بعد از ۶ ماه هنوز لازم باشد به شما بگویم چه‌کار کنید، یعنی شخص اشتباهی را استخدام کرده‌ام.»

انتظار از استقلال و مالکیت بر کار، دقیقاً با فرهنگ سازمانی OpenAI هم‌راستا است. تورلی اشاره کرد که ChatGPT در واقع حاصل تلاش چندروزه شبیه به هکاتون بود؛ تلاشی تیمی که در آن افراد از بخش‌های مختلف مانند زیرساخت و ابررایانه‌ها گرد هم آمدند تا محصول را سریع عرضه کنند. او گفت: «ما در OpenAI پر از آدم‌هایی هستیم که خودشان دست به کار می‌شوند و محصول می‌سازند. این همان چیزی است که ما را متمایز می‌کند و در فرایند استخدام به‌شدت روی آن تمرکز داریم.»

#فناوری #تکنولوژی
#مهارت #آینده_پژوهی
منبع:
https://www.zoomit.ir/ai-articles/443177-want-work-openai-curiosity-grit-matter-more/
به نقل از
@kheshtekaj
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
👍3
معلم: یادگیرنده مادام العمر
🎥 چرا می‌ترسیم و ترس چگونه از ما محافظت می‌کند؟ 🇵🇸 ببینید این بانوی فلسطینی چگونه این موضوع را برای کودک بازمانده توضیح می‌دهد. 🕊 به نظرم برای پدر و مادرها می‌تواند مفید باشد.‌اگر دیدگاهتان همین است، به اشتراک بگذارید. #اسراییل #والدگری #پرورشی #مشاوره…
🔆 واکسن جنگ

🌱 جواد ماهر نوشت:

«هر روز با یک بغل کتاب مدرسه می روم. توی راهرو یک میز گذاشته ام. رویش کتاب و مجله های خوب می گذارم، به اضافه ی روزنامه که روزهای زوج اشتراک داریم.

صفحه ی سرگرمی مجله ی "رشد" را بازکردم و روی میز گذاشتم. پسری با مادرش برای گرفتن کارنامه آمد و تا صفحه ی سرگرمی و جدول ریاضی و جورچین را دید خوشش آمد و برداشت.

برای والدین هم روی همین میز کتاب می گذارم. رمان "دختر آتش باز" فیلیپ پولمن، "من حسادت نمی کنم" راهنمای کودک برای رهایی از حسادت مالی ویگانت، رمان "آمار دقیق مرده ها" آیین نوروزی و ... .

یک کودک کلاس اولی با مادر و برادر و خواهر کوچکش آمدند برای تکمیل ثبت نام. از کودک کلاس اولی پرسیدم کتابی که از من گرفته را مادر برایش خوانده. گفت: بله و داستان کتاب را برایم تعریف کرد. داستان یک بیل. کتاب دیگری از روی میز انتخاب کرد. علاوه بر میز راهرو روی میزم در دفتر مدرسه هم پر از کتاب است. به برادر و خواهرش هم نفری یک کتاب هدیه دادم.

یک دانش آموز با مادرش آمد برای گرفتن کارنامه. کارنامه را که گرفتند و خیال شان راحت شد بردم شان سر میز راهرو تا کتاب بردارند. پسرک یک رمان وحشت برداشت. مادر گفت: به اندازه ی کافی این روزها وحشت هست. من گفتم: این مثل واکسن است. بخواند دیگر نمی ترسد. پسرک کتاب را برد.

به مادری که پسرش عادت کرده شب ها با قصه بخوابد کتاب "مثل ها و قصه های شان" مصطفی رحماندوست را دادم که شامل چندین داستان کوتاه است. هر شب یک داستان شنیدنی.

کودکی با مادرش برای تکمیل ثبت نام پایه ی اول آمدند. پسرک گفت مادرش کتابی را که برده برایش نخوانده. مادر گفت: جنگ شد و ترسیدیم. گفتم: برای آرامش کتاب بخوانید. زن گفت: برادرم(دایی پسرم) در پدافند خدمت می کند. ما نگرانیم. پسرم تلویزیون می بیند و تفنگ برمی دارد که به جنگ برود. گفتم: گاهی تلویزیون را خاموش کنید و با هم کتاب بخوانید.

من کتاب های خوب آماده کرده ام تا بدهم به خانواده هایی که یا کتاب خوب در دسترس ندارند یا پول خرید کتاب ندارند. اما دیگر برای ترس شان یا وقتی که ندارند یا چیزهای دیگر کار زیادی از دستم برنمی آید. کاش در چنین شرایطی بچه ها مدرسه می آمدند.»

#تجربه_نگاری #کتابخوانی
#مطالعه #پرورشی #فرهنگی
#مشاوره #تروما #روان_زخم
منبع:
@maher234
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
16👍5👏2
💟 هر دانش‌آموز یک چهره ماندگار

🇬🇧 سارا شَبیر، معلم کلاس سوم از مدرسه‌ای در شرق آکسفورد، بیش از ۲۴۰ ساعت از وقت خود را صرف قلاب‌بافیِ عروسک‌های شخصی‌سازی‌شده برای هر۳۰ دانش‌آموز خود کرد تا آن‌ها را پایان سال تقدیم بچه‌ها کند.

او درباره انگیزه‌اش می‌گوید:
«ایده این کار از تمایلم برای انجام کاری خاص و هیجان‌انگیز برای کلاسی نشأت گرفت که عاشقانه دوست‌شان دارم».
او قلاب‌بافی را طی دوران قرنطینه به صورت خودآموز فرا گرفت و با این پروژه خواست مهارت‌هایش را ارتقا دهد.

https://www.oxfordmail.co.uk/news/24471739.oxford-teacher-crochets-class-end-year-gift/
#زمزمه_محبتی #مدرسه
#پرورشی #روش_تدریس
#بین_الملل #انگلستان #فرهنگی
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
21
معلم: یادگیرنده مادام العمر
💟 هر دانش‌آموز یک چهره ماندگار 🇬🇧 سارا شَبیر، معلم کلاس سوم از مدرسه‌ای در شرق آکسفورد، بیش از ۲۴۰ ساعت از وقت خود را صرف قلاب‌بافیِ عروسک‌های شخصی‌سازی‌شده برای هر۳۰ دانش‌آموز خود کرد تا آن‌ها را پایان سال تقدیم بچه‌ها کند. او درباره انگیزه‌اش می‌گوید:…
💌 یک پیامِ شیرین از شما

🌱 یکی از همراهان عزیز کانال پیام داد که:

سلام و ارادت
امیدوارم در پناه حضرت حق همگی خوب باشید.
این مطلب را در کانال خواندم.
خواستم بگویم اتفاقا امسال  معلم دخترم (معلم یک مدرسه دولتی در نزدیکی محل کارم) نیز دقیقا همین کار را کرد.
بد نیست با ایشان هم گفت و گویی شود و نمونه وطنی داشته باشیم.
برقرار باشید.

🇮🇷 زنده‌باد نمونه‌ وطنی! پرچمت بالا و بالاتر... .
اطلاعات تکمیلی، اگر رسید، با شما به اشتراک می‌گذارم.

#ایران #زمزمه_محبتی
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
10
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🏫 آموزگاری به نام ایران

🌱 فراخوان ثبت‌نام در دوره‌های مدرسه معلمی الف‌ب برای سال تحصیلی آینده
مدت زمان موشن‌گرافی: ۱ دقیقه

#مهارت #روش_تدریس
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
2👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹دنیا همین تفاوت‌هاست؛ قبول؟

📌اگر تابِ نگاه دیگری یا سلیقه‌ای متفاوت را نداریم؛
📌اگر اختلاف دیدگاه سیاسی در خانواده اعضای آن را از هم دور و دیدارها را دیر ساخته است؛
📌اگر فکر می‌کنیم همه بچه‌ها باید در همه دروس شاگرد اول باشند...

و با این نگرش‌ها و بینش‌ها،
زندگی برایمان سخت و تلخ شده است؛
شاید ریشه آن را باید در کودکی‌مان بیابیم؛
و البته که شاید بتوانیم با کودکانمان به گونه‌ای دیگر رفتار کنیم.

🌱 این کلیپ یک دقیقه‌ای را ببینیم.

🆔️ @dialoguecenter
👍74
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ای غبار خاک پایت توتیای چشم من

🇹🇿 این معلم تانزانیایی را ببنید که چگونه دانش‌آموزان را استقبال می‌کند.

#زمزمه_محبتی #بین_الملل #تانزانیا
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
23
🎓 نگرانی‌های فزاینده درباره نفوذ چین در دانشگاه‌های آمریکایی

🇨🇳 فاکس‌نیوز منتشر کرد: در پی افزایش نگرانی‌ها درباره نفوذ چین بر تحقیقات و فناوری‌های حساس در ایالات متحده، کمیته انتخاب چین در حال بررسی دانشگاه‌هایی است که با برنامه بورس تحصیلی چینی، معروف به شورای بورس تحصیلی چین (CSC)، همکاری دارند. این اقدام به منظور شناسایی و کاهش خطرات مربوط به جاسوسی و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات حساس انجام می‌شود.

🔸 کمیته مذکور نامه‌هایی به چندین دانشگاه بزرگ از جمله دارتموث، نوتردام، دانشگاه تمپل و دانشگاه تنسی ارسال کرده است. در این نامه‌ها، از دانشگاه‌ها خواسته شده تا توضیحاتی درباره مشارکت‌های خود با CSC ارائه دهند. کمیته این برنامه را به عنوان یک ابزار کنترل‌شده توسط حزب کمونیست چین (CCP) توصیف می‌کند که هدف آن انتقال فناوری، آموزش ایدئولوژیک و نظارت بر دانشجویان چینی در خارج از کشور است.

🔹 برنامه CSC از دانشجویان می‌خواهد که پس از فارغ‌التحصیلی به مدت حداقل دو سال به چین بازگردند و گزارش‌های فصلی درباره تحقیقات، انتشارات و پیشرفت‌های ایدئولوژیک خود به کنسولگری‌ها یا سفارت‌های چین ارائه دهند. این الزامات موجب نگرانی‌هایی در مورد تأثیرات بالقوه آن بر امنیت ملی ایالات متحده شده است.

🔸 برخی از دانشگاه‌ها مانند نوتردام و دارتموث اعلام کرده‌اند که برنامه‌های خود را با CSC متوقف کرده‌اند و به درخواست‌های کمیته پاسخ خواهند داد. همچنین، کمیته ادعا می‌کند که ممکن است بورس تحصیلی CSC به طور غیرمستقیم توسط کمک‌های تحقیقاتی فدرال ایالات متحده تأمین مالی شود.

🔹 این موضوع همچنین با اعلامیه ریاست جمهوری ۱۰۰۴۳ که ویزاهای دانشجویان مرتبط با دانشگاه‌های نظامی چین را محدود می‌کند، در تضاد است. این اقدامات نشان‌دهنده نگرانی‌های فزاینده در مورد نفوذ چین در دانشگاه‌های آمریکایی و تأثیرات بالقوه آن بر امنیت ملی و تحقیقات علمی ایالات متحده است.

🔗 لینک گزارش
#بین_الملل #چین #آمریکا
#آینده_پژوهی #دانشگاه #آموزش_عالی
#مدیریت_آموزشی #سیاستگذاری_آموزشی
منبع:
@Chinshenasi_ir
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
2025/07/11 23:49:17
Back to Top
HTML Embed Code: