Telegram Web Link
Forwarded from gooyban🦆
قبلا در این پست در مورد استفاده از Syncthing برای داشتن پشتیبان از عکس و فیلم‌های گوشیم نوشتم.

در این ویدئو، همین سناریو را کامل آموزش می‌دم، یعنی می‌شه کاری کرد که همیشه یه کپی از همه‌ی عکس و فیلم‌ و فایل‌های مهم گوشیمون روی کامپیوتر داشته باشیم و دیگه خیالمون از این بابت راحت باشه.
هدف اینه که پشتیبان ما این ویژگی‌ها را داشته باشه:
1️⃣خودکار باشه: یه بار راه‌اندازیش کنیم و دیگه خودش کارشو انجام بده.
2️⃣بی‌سیم باشه: واقعا هیچکس حوصله وصل کردن گوشی با کابل و نداره.
3️⃣فشاری به باتری نیاره: پشتیبان گیری باتری گوشیمون و مصرف نکنه.
4️⃣اینترنت مصرف نکنه: خیلی مهمه که با این وضعیت اینترنت و قیمت بسته‌ها پشتیبان‌گیری بدون مصرف اینترنت باشه.

برنامه Syncthing خیلی خفنه و احتمال می‌دم که اگه ازش استفاده کنید به مرور کلی کاربرد جالب که ویژه خودتون هستن براش پیدا خواهید کرد 😎.
__________________________
📼 پیوند به یوتیوب
میشه Syncthing را به شکل داکر کانتینر هم اجرا کرد، همین‌طور روی OMV هم می‌تونید اونو داشته باشید (خودم به همین شکل استفاده می کنم).
🔗مجموعه ویدئوهای مرتبط:
📹 دوره‌ آموزشی OMV
📱 گفتگو و تبادل نظر و حل مشکل در مورد پشتیبان‌گیری و NAS
@gooyban #syncthing #storage #selfhosting #NAS
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
29
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، به مناسبت چهارم جولای، روز استقلال امریکا

🔎 zuck

📍 @TechTube
🌭103🍌56😁198🤬7🤣5🗿4😐3😍1🐳1💯1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🤬83
〰️
aDesigner
"Design is more than just pretty things"

اگه علاقه ای به ورود به حوزه پروداکت دیزاین در زمینه UI/UX دارید، این کانال محتوای مورد نیازتون رو ارائه میده.

▫️@aDesigner_me
35🌭11🍌5🤬2🌚2🤣1
طبق داده های وب سایت اماری Stat Counter، ویندوز 11 بعد از 4 سال از انتشارش، بالاخره از ویندوز 10 پیشی گرفته و حالا پراستفاده ترین سیستم عامل دسکتاپ جهان هست.

بخشی از کاهش سهم بازار ویندوز 10 به پایان پشتیبانی رسمی از این سیستم عامل برمیگرده که قرار هست در 14 اکتبر امسال به پایان برسه.

🔎 windowscentral

📍 @TechTube
47🤣20👏6😢53🤬1🌭1💔1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شرکت SpaceX کارخانه پیشرفته جدید ساخت دیشهای استارلینک رو در شهر Bastrop ایالت تگزاس برای تامین تقاضای بالای کاربران برای اینترنت این شرکت افتتاح کرده و برای اولین بار ویدیویی از اون منتشر کرده که روزانه میتونه 15 هزار دیش ارایه فازی پیشرفته استارلینک رو بسازه و سالانه امکان ساخت بیش از 5 میلیون عدد از اونهارو داره که در اینده امکان گسترش برای اون فراهم خواهد بود.

به گفته گوین شاتول، رئیس و مدیر عملیاتی SpaceX، این کارخانه به زودی به بزرگترین کارخانه تولید برد مدار چاپی (PCB) در امریکا تبدیل خواهد شد.

🔎 pcmag

📍 @TechTube
1❤‍🔥61👏18🤬104😍32🌭1
کنگره امریکا لایحه ای رو تصویب کرده که به موجب اون دولت به کودکان تازه متولد شده 1000 دلار به صورت یکباره در یک حساب مخصوص اعطا میکنه و پول داخل اون حساب به صورت خودکار در صندوقهای سرمایه ‌گذاری کم ریسک مثل S&P 500 سرمایه گذاری میشن تا اون نوزاد از بدو تولد شروع به سرمایه گذاری و ثروت اندوزی کنه.

خانواده و اشنایان هم میتونن سالانه تا 5000 دلار به اون صندوق اضافه کنن. کودک هم بعد از 18 سالگی میتونه پول جمع اوری شده از این راه رو برداشت کنه.

🔎 washingtonpost

📍 @TechTube
278👏52❤‍🔥24🔥20🍌17🤣11😢10💔43🐳2🗿2
همونجور که میدونین پشتیبانی رسمی مایکروسافت از ویندوز 10 در 15 اکتبر امسال (23 مهر) به پایان میرسه و دیگه بعد از اون این شرکت برای این ویندوز اپدیتی منتشر نمیکنه و کاربران برای دریافت اپدیت مجبور به استفاده از ویندوز 11 هستن.

ولی سال پیش مایکروسافت به کاربرانی که قصد موندن روی این ویندوز رو دارن، گزینه خرید پشتیبانی رو ارائه داده بود تا کاربران با پرداخت 30 دلار، بتونن یک سال اضافه تر اپدیت های امنیتی دریافت کنن.

حالا مایکروسافت برای کاربرانی که قصد پرداخت ندارن، گزینه رایگانی ارائه داده و کاربران با فعال کردن گزینه بکاپ تنظیمات و فایلهای ویندوز روی OneDrive، میتونن یک سال اپدیت مجانی دریافت کنن.

🔎 theverge

📍 @TechTube
😁87🌭206🤣6👀6🥴1
TechTube 𝕏 تک توب
〰️ aDesigner "Design is more than just pretty things" اگه علاقه ای به ورود به حوزه پروداکت دیزاین در زمینه UI/UX دارید، این کانال محتوای مورد نیازتون رو ارائه میده. ▫️@aDesigner_me
~

اگه تا به حال بهتون پروژه طراحی UI/UX داده شده باشه، میدونین که پیاده سازی فرم ریسپانسیو بیشتر از اینکه نرم افزاری باشه، دارای قواعدی هستش که تا بهشون اشراف نداشته باشین عملاً طراحیش ممکن نیست، بابت همین پیشنهاد میکنم که این ویدیو رو براش مشاهده کنید

▫️مشاهده ویدیو؛
https://youtu.be/K0z8kTn6Zuo

▫️و برای مشاهده سایر جلسات؛
@adesigner_me
🌭2513🤣7🍌42
اتحادیه اروپا قوانین جدیدی رو وضع کرده که به موجب اون سازندگان گوشیها و تبلت ها موظف هستن برای گوشیهاشون برچسب انرژی منتشر کنن که اطلاعات اونها باعث اگاهی بیشتر خریداران این دستگاه و انتخاب بهتر خواهد شد.

این برچسب های جدیدی مشابه برچسب انرژی هست که روی یخچالها و دیگر لوازم دیده بودین، روی جعبه گوشیها و تبلتهای فروخته شده در اروپا قرار میگیرن و شامل چند بخش:

- قسمت 1 و 2 بازده انرژی رو نشون میده و هر چه دستگاه با انرژی کمتری کار یکسان انجام بده بهینه تر هست که A نشون دهنده بهینه ترین مصرف و G نشون دهنده بدترین بازده انرژی هست.

- قسمت 3 میزان شارژدهی با هر بار شارژ رو نشون میده که طبق یک ازمایش استاندارد انجام شده.

- قسمت 4 مقاومت دستگاه در برابر افتادن رو نشون میده و A مقاومترین و E کمترین مقاومت رو داره.

- قسمت 5 دوام باتری رو براساس تعداد سیکلهای قابل شارژ نشون میده و هر چی بیشتر باشه بهتره.

- قسمت 6 تعمیرپذیری رو نشون میده و A راحتترین تعمیرپذیری و E سختترین تعمیرپذیری رو داره.

- و در نهایت قسمت 7 گواهی IP برای مقاومت در برابر اب و گرد و غبار رو به نمایش میزاره.
یکی از مهمترین این معیارها قسمت 5 هست که تا پیش از این شرکتها معمولا اطلاعاتی به صورت عمومی از اون منتشر نمیکردن که مهمترین معیار دوام باتریها هست و نشون میده که چند بار میشه باتری دستگاه رو به طور کامل، بدون از دست رفتن ظرفیت اون، شارژ کرد که طبیعتا هر چی این عدد بیشتر باشه، بهتر هست.

بدین صورت مثلا اگر برای دستگاهی این معیار 1000 سیکل باشه، یعنی میشه دستگاه رو 1000 بار شارژ و خالی کردن بدون اینکه شارژدهی باتری اون کم بشه. بعد از این تعداد معمولا ظرفیت اون 20 درصد کاهش پیدا میکنه.

طبق اطلاعات ارائه شده توسط شرکتها در دیتابیس اتحادیه اروپا، گوشیهای سامسونگ بیشترین تعداد سیکل باتری رو دارن که برای اکثر گوشیهای سامسونگ 2000 سیکل هست و برای گوشیهای رده پایین این شرکت مثل A26 و A16 حدود 1200 سیکل هست. باتری گوشیهای سونی و ناتینگ 1400 سیکل دارن، باتری گوشیهای گوگل، شیائومی و اپل هم دارای 1000 سیکل هستن.

لیست کامل اطلاعات گوشیهای ثبت شده در اینجا قابل دسترسی هست.

🔎 androidauthority

📍 @TechTube
126👏66🤣205🌭5🔥4💋3😁1😍1
چگونه از چت‌ جی‌پی‌تی برای تفسیر نتایج آزمایشگاهی کمک بگیریم؟

✍️ دکتر علیرضا آروین

اکثر افراد تمایل دارند هرچه سریع‌تر از نتیجه تست خود مطلع شوند و به همین دلیل، اغلب پیش از مراجعه به پزشک، خودشان اقدام به بررسی نتایج آن می‌کنند.

در حال حاضر ابزارهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT هم در این مسیر بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند که البته دارای مزایا و معایبی است:

🟢 مزایا
گزارش‌های پزشکی معمولاً پر از اصطلاحات تخصصی‌اند که بیماران با آن‌ها آشنا نیستند. هوش مصنوعی می‌تواند این اصطلاحات را به زبان ساده توضیح دهد و در بسیاری از موارد، از نگرانی‌های بی‌مورد جلوگیری کند.

مثلاً در گزارش سونوگرافی، وجود «همانژیوم کبدی» ممکن است باعث شود بیمار تصور کند به نوعی تومور یا بیماری خطرناک مبتلا شده است! در حالی‌که همانژیوم در واقع یک تجمع بی‌ضرر از عروق خونی است و معمولاً نیازی به درمان ندارد.

🔴 معایب
با وجود مزایای فراوان، ابزارهای هوش مصنوعی بدون خطا نیستند. تحقیقات نشان داده‌اند که دقت ChatGPT در تحلیل گزارش‌های تصویربرداری بین ۸۷ تا ۹۴ درصد است. در برخی موارد، این ابزارها دچار «توهم» (hallucination) می‌شوند؛ یعنی اطلاعات نادرست را با اطمینان کامل به‌ عنوان پاسخ درست ارائه می‌دهند!

همچنین این ابزارها از سابقه پزشکی فرد آگاه نیستند. به همین دلیل، تفسیر آن‌ها ممکن است ناقص یا حتی گمراه‌کننده باشد. برای نمونه، اگر فردی در آزمایش خون خود هموگلوبین (Hb) ۱۱ داشته باشد، احتمال دارد ChatGPT این عدد را کمتر از حد نرمال بداند و حتی احتمال سرطان روده را مطرح کند! در حالی‌ که ممکن است این فرد سال‌هاست که هموگلوبین پایینی دارد و این عدد برای او طبیعی محسوب شود.

چگونه از چت جی‌پی‌تی به درستی استفاده کنیم؟
برای دریافت تفسیر دقیق‌تر از هوش مصنوعی، صرفاً نتایج را برای او ارسال نکنید! به این منظور، بهتر است موارد زیر را در قالب یک پرامپت حرفه‌ای ارائه دهید:

- اطلاعاتی درباره خودتان مانند سن، جنسیت، داروهای مصرفی و سابقه بیماری‌های زمینه‌ای را ذکر کنید.

- مشخص کنید دقیقاً چه می‌خواهید: بیان نکات مهم، پیشنهاد مراحل بعدی یا توضیح ساده‌ی نتایج.

- از او بخواهید نقش یک پزشک متخصص را ایفا کند؛ مثلاً مثل یک رادیولوژیست به گزارش تصویربرداری نگاه کند.

- سطح توضیحات مورد انتظار را تعیین کنید؛ مثلاً برای فردی با تحصیلات دانشگاهی یا در سطح دیپلم.

در نهایت، پیشنهاد می‌شود پاسخ را در چند نوبت با پرامپت‌های کمی متفاوت (و حتی چند هوش مصنوعی متفاوت مانند جمنای گوگل) دریافت کنید. اگر پاسخ‌ها مشابه بودند، بیشتر می‌توان به آن‌ها اعتماد کرد.

اگرچه هوش مصنوعی می‌تواند در تفسیر نتایج تست‌های پزشکی کمک‌کننده باشد، اما هرگز نباید جایگزین نظر پزشک شود. برای اطمینان از درستی تفسیرها، حتماً با پزشک معالج خود مشورت کنید و البته در به‌اشتراک‌گذاشتن اطلاعات خصوصی پزشکی‌تان با ابزارهای هوش مصنوعی هم حساس باشید!

https://updatemd.com/technology/4168/

کانال «آپدیت اِم دی» در تلگرام:
https://www.tg-me.com/updatemd

آپدیت اِم دی در یوتیوب:
https://www.youtube.com/@UpdateMD
❤‍🔥3311🌭4🐳21👏1
شرکت AMC، بزرگترین زنجیره سینماهای جهان، اعلام کرده که قبل از شروع فیلم در سینماهاش حالا اقدام به پخش تبلیغات هم میکنه!

در سال 2019 با اینکه رقبای این شرکت قبل از شروع فیلم تبلیغات نشون میدادن ولی این شرکت تنها مخالف اینکار بود چون مشتریان این شرکت به اون واکنش منفی نشون میدادن.

اما با کاهش تعداد افرادی که به سینما میرن و دچار شدن این شرکت به مشکلات مالی، AMC هم به رقبا پیوسته و قبل از شروع فیلمهاش، حدود 30 دقیقه تریلر و تبلیغات مرتبط به نمایش میزاره.

🔎 theverge

📍 @TechTube
😁73🌭144💔4🤣2👾2
چند وقت پیش دولت امریکا فروش نرم افزارهای طراحی و ساخت چیپ موسوم به EDA رو به چین ممنوع کرد. این نرم افزارها برای طراحی و ساخت پیشرفته ترین چیپهای جهان الزامی هستن و توسط شرکتهایی همچون انویدیا و اپل مورد استفاده قرار میگیرن.

حالا ولی دولت امریکا در نامه ای به شرکتهای Cadence و Synopsys و Siemens، بزرگترین ارائه دهندگان نرم افزارهای EDA، اطلاع داده که ممنوعیت فروش این نرم افزارها به اتمام رسیده و این شرکت همانند گذشته میتونن این نرم افزارهارو به شرکتهای چینی بفروشن.

هنوز دلیل این تغییر رویه مشخص نشده ولی احتمالا دلیل اون مذاکرات تجاری اخیر بین امریکا و چین باشه که امریکا به عنوان یکی از امتیازاتی که میتونه به چین بده از اون استفاده کرده.

🔎 theregister

📍 @TechTube
🌚40🤣125🌭4🤔1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍌5🌭2🤬1
💡 مهارتت رو جهانی کن – وقتشه وارد دنیای درآمد دلاری بشی!

اگه طراحی می‌کنی، کدنویسی بلدی، تولید محتوا انجام می‌دی، معمار یا انیماتوری، یا هر مهارت دیگه‌ای داری، یه حقیقت مهم هست که باید بدونی:

مشتری‌های بین‌المللی حاضرن برای همین مهارتی که داری، چند برابر بیشتر از بازار داخلی پرداخت کنن!

اما سوال اینجاست:
چطور باید وارد بازار بین‌المللی بشی؟
کدوم پلتفرم برای مهارت تو مناسب‌تره؟
چطور تحریم‌ها رو دور بزنی؟
چطور اولین پروژه رو بگیری و درآمدتو نقد کنی؟

📌 توی این وبینار رایگان، دکتر علیرضا قیمتی قراره مرحله به مرحله بهت یاد بده چطور از همین امروز قدم بذاری تو مسیر واقعی فریلنسینگ بین‌المللی

🗓 سشنبه 17 تیر
ساعت 7 شب
🎫 لینک ثبت‌نام رایگان:
https://links.etekanesh.com/Ghmtiad4
🤣46🌭16🍌96🐳2🔥1🥴1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شرکت Coinbase، بزرگترین صرافی رمزارز امریکا، از کارت اعتباری اختصاصی خودش با نام Coinbase One Card رونمایی کرده که از جنس استیل هست، به شبکه Amex متصله و روی اون اولین بلاک بلاکچین بیتکوین موسوم به Genesis Block حک شده.

دارندگان اشتراک Coinbase One از پاییز امسال بدون هزینه اضافه میتونن اون رو درخواست بدن و روی هر خریدی که با اون انجام میدن، 4 درصد از مبلغ تراکنش رو به صورت بیت کوین هدیه میگیرن.

🔎 coinbase

📍 @TechTube
39🔥19😨6🍌3🌭1
2025/07/09 00:19:49
Back to Top
HTML Embed Code: