Telegram Web Link
شرکت انر از گوشی جدید Honor Power رونمایی کرده که در اون این شرکت موفق شده باتری عظیم 8000mAh (که ظرفیتی در حد ایپد ایر داره) رو در ضخامتی کمتر از 8 میلیمتر و وزن 209 گرمی جا بده!

این گوشی دارای نمایشگر 6.78 اینچی 1224p OLED با ریفرش ریت 120 هرتزی و روشنایی 4000 نیتی هست. در پشت هم دوربین 50 مگاپیکسلی اصلی و 5 مگاپیکسلی با لنز فوق عریض داره.

انر این گوشی رو به چیپ Snapdragon 7 Gen 3، تا 12 گیگ رم و تا 512 گیگ حافظه داخلی مجهز کرده و به لطف تکنولوژی سیلیکون کربن، چنین ظرفیت بالایی از باتری در اون گنجونده شده که با توان 66 وات قابل شارژ هست و در 68 دقیقه شارژ میشه.

این گوشی در چین با قیمت پایه 270 دلار قابل خرید هست و هنوز اطلاعاتی در مورد عرضه جهانی اون ارائه نشده.

🔎 gsmarena

📍 @TechTube
🔥98🤯288🌭42👏1🤔1👀1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در اپدیت جدید ChatGPT بخش Library اضافه شده که در اون همه عکسهایی که با ChatGPT در چتهای مختلف ساختین رو در یک جا جمع میکنه و برای پیدا کردن عکس مدنظرتون دیگه نیاز نیست دونه دونه بین چتهای مختلف بگردین.

این قابلیت از حالا برای تمام کاربران در اپ و نسخه وب ChatGPT فعال شده.

🔎 OpenAI

📍 @TechTube
❤‍🔥72😍157👏4🌚1
شرکت xAI قابلیت Grok Studio رو عرضه کرده که مشابه Canvas در ChatGPT هست و به کاربران گراک امکان پیش نمایش صفحات وب ساخته شده با این مدل، اجرای کدهای پایتون، جاوااسکریپت و بش تولید شده توسط اون رو مهیا میکنه. همچنین امکان ویرایش نوشته هایی که گراک خروجی داده هم ممکن شده.

این قابلیت از حالا برای تمام کاربران نسخه وب Grok فعال شده.

🔎 grok

📍 @TechTube
❤‍🔥45👏92🔥2🤯1
شرکت OpenAI در حال کار روی قابلیت شبکه اجتماعی برای ChatGPT هست که به طور خاص روی عکسهای ساخته شده با این هوش مصنوعی تمرکز داره و این عکسهارو در فیدی که شامل پستهای کاربر مختلف هست به نمایش میزاره.

چند ماه پیش مشخص شده بود که متا برنامه ای برای عرضه اپ مخصوص هوش مصنوعی خودش داره و سم التمن در واکنشی به این خبر گفته بود "باشه پس ما هم شاید اپ شبکه اجتماعی بسازیم" و حالا اولین نشونه ها از وجود اون بروز پیدا کرده.

🔎 theverge

📍 @TechTube
🤣58❤‍🔥97🌭41
دولت امریکا صادرات چیپهای هوش مصنوعی H20 انویدیا رو به چین و چند کشور دیگه ممنوع کرده و انویدیا گفته به دلیل این ممنوعیت بیش از 5.5 میلیارد دلار ضرر کرده. در واکنش به این خبر سهام انویدیا و AMD بیش از 7 درصد سقوط کرد.

چیپ H20 نسخه محدودتری از H100 و H200 هست که انویدیا برای تبعیت از قوانین امریکا سرعت و پهنای باند اون رو در هنگام وصل کردن چند عدد از اونها بهم محدود کرده بود تا بتونه اونهارو در چین بفروشه و در سال 2024 بین 12 تا 15 میلیارد دلار برای این شرکت درامد داشته و از جمله چیپهایی بود که دیپ سیک هم با اون تمرین داده شده بود.

🔎 cnbc

📍 @TechTube
13👏67🤣24🤬12🍌4🌚32🔥1🕊1🌭1😈1
شرکت OpenAI مدلهای استدلالی جدیدش یعنی نسخه کامل O3 و همچنین O4-mini رو عرضه کرده که دارای قدرت بالاتری در پاسخ به درخواست های پیچیده از جملات ریاضیات و برنامه نویسی هستن.

برخلاف مدلهای عادی مثل 4o که بعد از گرفتن درخواست، سریعا جواب رو میفرستن، مدلهای استدلالی مرحله ای برای تفکر و استدلال دارن که در هنگام جواب دادن به کاربر، مدل برنامه ای برای حل مساله ای که کاربر داده، میسازه و بعد از اون جوابهای مختلف برای حل اون مساله رو بررسی میکنه تا در نهایت به جوابی که از همه بهتره برسه و جواب نهایی رو برای کاربر بفرسته.

مدلهای جدید OpenAI حالا در حین فکر کردن برای پاسخ به درخواستها، امکان استفاده از ابزارهای مختلف از جمله مرور وب، انالیز عکسها، اجرای کد و غیره رو هم دارن که دقت اونهارو برای جواب دادن به سوالات افزایش میده و علاوه بر هوش خودشون با این ابزارها میتونن عملکردشون رو بیش از پیش افزایش بدن.

از قابلیتهای مهم این مدلها امکان انالیز عکس در حین تفکر هست به طوری که وقتی عکسی برای اونها اپلود بشه، این مدلها میتونن عکس رو در حالت کلی ببینن، اون رو کراپ کنن، بچرخونن، روی قسمتی خاصی از عکس زوم کنن، کیفیتش رو افزایش بدن، تا بتونن جواب کاربر رو بدن.

این مدلها از حالا برای کاربران اشتراک پلاس و پروی ChatGPT عرضه شدن و جایگزین مدلهای O1 و O3-mini خواهند شد.

🔎 techcrunch

📍 @TechTube
👏445🔥3❤‍🔥2🗿2
🚨نشت جدید: اطلاعات شخصی میلیون‌ها کاربر همراه اول در معرض خطر

🔍 مجموعه‌ای از اطلاعات حساس مربوط به حدود 30 میلیون مشترک و 60 میلیون شماره از بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور "همراه اول" در فهرست فروشندگان بانک‌های اطلاعاتی غیرمجاز دیده شده است. این اطلاعات نام و نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، جنسیت، شماره ملی، شماره شناسنامه، محل صدور، شماره سیم‌کارت، نوع سرویس (دائمی یا اعتباری)، آدرس IP، شماره ICCID، آدرس یا نشانی، کد پستی، آدرس ایمیل و سایر اطلاعات شخصی میلیون‌ها مشترک این اپراتور و همچنین اطلاعات شخصی و شغلی کارمندان را شامل می‌شود.

📌 افشای اطلاعات می‌تواند به سوءاستفاده‌هایی چون کلاهبرداری تلفنی، سرقت هویت، جعل مدارک، دسترسی به حساب‌های آنلاین از طریق مهندسی اجتماعی و هک حساب‌های بانکی منجر شود؛ توصیه می‌شود کاربران رمزهای عبور خود را تغییر دهند، به تماس‌ها و پیام‌های مشکوک پاسخ ندهند و احراز هویت دو مرحله‌ای را برای حساب‌های کاربری خود فعال کنند.

صحت داده‌های نمونه بررسی شده و قابل تایید است!

🆔 @leakfarsi
😐125🤣34🤬17🔥6🌚3💅21😁1😢1💔1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شرکت OpenAI از ابزار CLI جدیدی به نام Codex (به نام اولین مدل مخصوص برنامه نویسی این شرکت) رونمایی کرده که مشابه ابزار Claude Code هست و امکان جستجو و خوندن کدها و ادیت اونهارو فراهم میکنه و به خصوص برای توسعه نرم افزار به صورت TDD مناسب هست چون میتونه برای درخواستی که کاربر تست بنویسه، تستهارو اجرا کنه، اگر به اروری خورد کدهارو اصلاح کنه و دوباره تستهارو اجرا کنه و این لوپ رو اونقدر ادامه بده تا تستها پاس بشن و کدی که میخواین رو تحویل بگیرین.

این ابزار از مدلهای مختلف OpenAI از جمله مدل جدید O4-mini استفاده میکنه و خود ابزار رایگان و متن باز هست ولی برای استفاده از اون نیاز به داشتن API این شرکت هست که باید در اون موجودی داشته باشین.

🔎 OpenAIDevs

📍 @TechTube
29🤯93❤‍🔥1😢1🆒1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هوش مصنوعی Grok به روز و قابلیت Memory به اون اضافه شده که با اون میتونه براساس چتهای قبلی شما به سوالاتتون جوابهای دقیقتری بده.

این قابلیت برای نسخه iOS، وب و اندروید به صورت مجانی عرضه شده و اختیاری هست بنابراین اون رو از تنظیمات میتونید خاموش کنید.

🔎 techcrunch

📍 @TechTube
❤‍🔥50👏163🤣31
گراک همچنین حالا دارای قابلیت Workspace هم هست که عملکردی مشابه Project در ChatGPT و Claude داره و با اون میتونین تمام فایلهای یک پروژه خاص درون یک Workspace قرار بدین و از گراک در مورد اونها سوال بپرسین.

علاوه بر این میشه برای هر پروژه custom instruction جداگانه ای مشخص کرد تا براساس اون دستورات عمل کنه و نیازی به تکرار اونها در هر پیام نباشه.

این قابلیت به صورت مجانی در نسخه وب گراک در دسترس هست.

🔎 grok

📍 @TechTube
4211🆒4❤‍🔥1🌚1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شرکت Anthropic به هوش مصنوعی Claude هم ابزار Research رو اضافه کرده که مشابه Deep Research در ChatGPT و Gemini هست و امکان انجام تحقیقاتی با جزییات بالا در مورد موضوع موردنظر کاربر رو فراهم میکنه.

انتروپیک گفته که این ابزار مثل قابلیت مرور وب، کم عمق نیست و مثل ابزار دیگر شرکتها زمان زیادی نمیگیره و معمولا بین 1 تا 5 دقیقه نتیجه رو تحویل میده.

این شرکت همچنین امکان اتصال به جیمیل، تقویم گوگل و اسناد موجود در گوگل درایو رو هم اضافه کرده و در حین جواب دادن به کاربر میتونه از اونها برای جوابهاش استفاده کنه.

قابلیت ریسرچ فقط برای کاربران اشتراک حداقل 100 دلاری Max و قابلیت اتصال به جیمیل برای تمام اشتراکهای پولی این شرکت فعال شده.

🔎 theverge

📍 @TechTube
100🔥404❤‍🔥2🥰1💔1
Forwarded from AI Pulse
چجوری بفهمیم بهترین مدل برای استفاده ما چیه؟

۱. بنچ مارک ها. بنچ مارک کلا یعنی مقایسه عملکرد یه چیزی نسبت به یه مقیاس مشخصی

شرکت ها و موسسات خیلیی خیلی زیادی ایجاد شدن که کارشون همینه


روش های متنوع هم براش هست
یکی از معروف ترین هاش اینجا توضیح دادم

کارش اینه که دوتا مدل رو میزاره جلوی کاربر تا استفاده کنه بدون اینکه کاربر بدونه مدل ها کدومن بعد میگی بگو کدوم بهتر بودن و براساس تعداد ارایی که برای هر مدل میگیره عملکرد رو مشخص میکنه

روش دیگه یک سری تست و ازمون هست مثلا یه سری سوال برنامه نویسیه یا یه سری سوال ریاضیه یا اخیرا خود اوپن ai اومده و یک بنچ مارک درست کرده برای سطح ادراک مدل ها از مقالات علمی که راجع به مقالات ارایه شده توی ICML 2024 سوال کرده که یک کنفرانس خفن برنامه نویسی هست و سطح شون رو بررسی کرده و این یکی هم یه تست دیگه با عنوان humanity last exam هست.

هر کدوم از این بنچ مارک ها یه حوزه رو بررسی میکنن و هیچ کدوم جامع نیستن

یعنی یکی وضعیت ریاضی رو چک میکنه یکی مقالات علمی یکی کد نویسی یکی هم تولید محتوا


پس روش اول بررسی این سایت بنچ مارک هاست تا به نتیجه برسی کدوم بهتره

این پست توضیح دادم که با این ابزار تو این سایته میتونی use case ات رو بگی و بهت بهترین مدل رو معرفی میکنه


البته که چون خیلی از مدل ها روی سوالات بنچ مارک ها ترین میشن گاهی این بنچ مارک ها کامل قابل اتکا نیستن

روش دوم راستش ازمون و خطاست و هیچ مدلی هیچ وقت بهترین نیست

تئوری no free lunch theorem که اینجا میتونین راجع بهش بخونین میگه هیچ مدلی برای همه اشکال مسئله بهترین نیست


شما باید براساس نیازی که داری خودت سبک سنگین کنی

بهترین روش اینه یک سری پرامپت برای کاری که میخوای بکنی رو عیناااا بدی به همه مدل ها و ببینی کدوم بهتر عمل میکنن و با اون کار کنی

در نهایت هم همین برتری ممکنه باز ۳ ۴ ماه دیگه با توجه به سرعت تغییرات عوض بشه

@aipulse24
29🥴10👏3🍌2👀1
2025/07/11 19:08:41
Back to Top
HTML Embed Code: