Telegram Web Link
باکلان، پرنده‌ای با چشمان جذاب!


🪶 به‌طور قطع چشمان این گونه از پرندگان اولین چیزی‌ست که توجه شما را به رنگ متحیر‌کننده‌اش جلب می‌کند. باکلان‌ها جزء پرندگان شیرجه‌رو و آبزی با جثه‌ای متوسط تا بزرگ هستند و دارای چهل‌گونه هستند. از این تعداد تنها سه گونه باکلان کوچک، باکلان بزرگ و باکلان گلو سیاه در ایران یافت می‌شود که شباهت زیادی به پرندگان باستانی یا پرندگان زمان دایناسورها دارند.

🪽 باکلان‌ها به رنگ‌های مختلفی از طیف قهوه‌ای یا خاکستری یافت می‌شوند و دارای گردن‌ و پاهای تقریباً بلند هستند. به‌دلیل نیاز به شنا در این پرنده، انگشت‌های پا کاملاً به‌هم پیوسته و بال‌ها کوتاه‌‌اند.

🦉 از ویژگی‌های باکلان گلوله‌سازی است! به‌طوری که با فلس‌های ماهی و استخوان‌هایی که خورده‌‌است، گلوله‌هایی را ایجاد می‌کند و همانند برخی از جغدها، آن‌ها‌ را به بیرون پرتاب می‌کند.

زیست‌گاه‌ این پرندگان در ایران، حوالی تالاب‌های داخلی، ساحل‌های جنوبی و یا دریای خزر است؛ هم‌چنین در تیاپِ تنگه هرمز، تالاب بین‌المللی امیرکلایه و انزلی، پارک ملی بوجاق و... نیز زندگی می‌کنند.


•سمانه عتبه.


┏━━━━━━
🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
🧬 بررسی امکان استفاده از DNA به عنوان یک کامپیوتر کوانتومی

👨‍💻 محققان با استفاده از شبیه‌سازی‌های کامپیوتری، نشان می‌دهند که DNA می‌تواند به عنوان یک سیستم کوانتومی چندحالته عمل کند و از این‌رو می‌توان از آن برای انجام محاسبات کوانتومی پیچیده استفاده کرد.

💻 مزیت استفاده از DNA به عنوان یک کامپیوتر کوانتومی در این است که DNA مولکولی بسیار پایدار و قابل دستکاری است. همچنین، DNA می تواند اطلاعات زیادی را در خود ذخیره کند و این امر آن را به یک بستر مناسب برای انجام محاسبات کوانتومی در مقیاس بزرگ تبدیل می کند.

❌️ با این حال، هنوز چالش‌های زیادی برای استفاده عملی از DNA به عنوان یک کامپیوتر کوانتومی وجود دارد. یکی از این چالش‌ها، کنترل دقیق تعاملات کوانتومی بین مولکول‌های DNA است.

🔍 مسیحا عدالتی
✍🏻 محمدرضا هوشمند


╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
مهار کننده‌های دارومانند در پیشگیری از آنفلوآنزا نویدبخش هستند

🤔 داروهای آنفولانزای موجود درحال حاضر تنها پس از ایجاد عفونت، ویروس را هدف قرار می‌دهند. اکنون، دانشمندان مولکول‌های دارومانندی را شناسایی کرده‌اند که توانایی مهار مرحله اول عفونت آنفولانزا، یعنی اتصال ویروس به سلول‌ها را مهار می‌کنند.

💊مهارکننده‌های دارو مانند ورود ویروس به سلول‌های تنفسی بدن را مسدود می‌کنند و به‌طور خاص، هماگلوتینین، پروتئینی روی سطح ویروس‌های آنفولانزای نوع A را هدف قرار می‌دهند.

مولکول‌های R4 و R6 برخلاف داروهای موجود در بازار برای آنفلوآنزا که پس از ایجاد عفونت عمل می‌کنند، قابلیت این را دارند که قبل از ایجاد عفونت به‌صورت پیشگیرانه جلوی این ویروس را بگیرند.

•امیر وحید بال‌افکن•
•نادیا جمالدار•
•ملیکا بیرامی•


#خبر
#اتحاد_زیست‌شناسان_ایران

┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
دشمن نامرئی حافظه


🧠 اغلب شنیده‌اید عواملی مانند استرس، کمبود خواب، رژیم غذایی ناسالم و افزایش سن می‌توانند بر قدرت حافظه تأثیر منفی گذاشته و در نهایت به فراموشی منجر شوند. اما آیا می‌دانستید پوسیدگی دندان نیز باعث فراموشی می‌شود؟!

🦷 در دهان، شبکه‌ای از اعصاب وجود دارد که به‌طور مستقیم به مغز متصل است. زمانی‌که عفونت‌های دندان درمان نشوند، به جریان خون سرایت کرده و باکتری‌ها را به‌طور مستقیم به مغز منتقل می‌کنند.

🕸 در این حالت، عفونت باکتریایی می‌تواند به سلول‌های عصبی مغز سرایت کرده و فرد در معرض خطرات جدی از جمله از دست دادن حافظه و حتی آلزایمر قرار بگیرد.

🔖 علاوه‌بر این، طی مطالعاتی که در ژاپن انجام شده، بیماری‌های لثه و دندان با گذر زمان می‌توانند باعث چروک شدن و آسیب قسمتی از مغز شوند که در حافظه و یادگیری نقش دارد.

🪥 در هر صورت، برای حفظ سلامتی دندان و حافظه خود، حداقل دو‌بار در روز مسواک بزنید، از نخ دندان استفاده کنید و به‌صورت منظم و دوره‌ای برای معاینه و پیشگیری به دندانپزشک مراجعه کنید.

•زهرا رستمی•



┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
ژان ژانگ، افشاگر شیوع Covid19، آزاد شد!

🦠این خبرنگار چینی، در دسامبر ۲۰۲۰ به دلیل نوشتن مقاله‌ای در مورد «مدیریت نادرست دولت چین در فراگیری ویروس کرونا»، به ۴ سال حبس محکوم شده بود.
🌡وضعیت کنونی ژان ژانگ پس از یک اعتصاب غذایی طولانی، وخیم است.

✍🏻بازنویسی: مهرشید موسویون

✦⊱
آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
Forwarded from Biocan_magazine
🔅« گپ رناپ »

🔸جلسه بحث و گفتگو و پرسش و پاسخ درباره موضوعات نوین پزشکی

🔹با محوریت مطالب منتشر شده در "دوازدهمین شماره" ماهنامه "پزشکی نوین مبتنی بر نوکلئیک اسید"

🤩بامدیریت دکتر وحید خدامی

🔸با حضور مدیر مسئول ماهنامه: دکتر وحید خدامی و اعضاء هیات تحریریه

🔹در این جلسه توضیحاتی در مورد مطالب منتشر شده ارائه خواهد شد و سپس پرسش و پاسخ و بحث آزاد خواهد بود.

🔺لینک‌ ثبت‌نام
قلب واقعا می‌شکند!


❤️‍🩹 مطالعات اخیر دانشمندان ارتباط مستقیمی بین استرس، فشار روحی و روانی و نارسایی قلبی پیدا کرده‌اند. زمانی‌که دچار استرس و فشار روحی و روانی می‌شویم بدن مقدار زیادی آدرنالین ترشح می‌کند که می‌تواند ضربان قلب و فشار خون را زیاد کند. اما زمانی‌که پی‌درپی دچار استرس می‌شویم بدنمان با آزاد کردن بیش‌از حد این پاسخ‌ها به‌مرور زمان دچار نارسایی مکرر و انواع بیماری‌ها می‌شود.

🫀دانشمندان درطی این مطالعات پی بردند که استرس برروی سلول‌های بنیادی خون‌ساز اثر گذاشته و حافظه‌ای به‌نام حافظه استرس ایجاد می‌کنند. این حافظه برروی مسیر تولید ماکروفاژها اثر گذاشته و باعث سرکوب مسیر سیگنال دهی TGF-β شده و در نتیجه باعث نارسایی قلبی می‌شوند‌.


•فاطمه خانمحمدی•
•نسیم کاردان•
•ملیکا بیرامی•

#خبر
#اتحاد_زیست‌شناسان_ایران

┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
radium_moradi
<unknown>
همراه ما باشید با شگفتی‌های جهان باکتری‌ها و تعاملات آن با بدن انسان🤩

🖇ویژه برنامه مشترک اتحاد زیست‌شناسان ایران با برنامه رادیوم

🎙باحضور :
بهمن مرادی
(موسس اتحاد زیست‌شناسان ایران)
سیاوش صفاریون‌پور
احسان مهرجو

📻برنامه‌رادیوم|۶خرداد۱۴۰۳


🌱:{ @ir_micro_academy }
Forwarded from Biocan_magazine
🔅« گپ رناپ »

🔸جلسه بحث و گفتگو و پرسش و پاسخ درباره موضوعات نوین پزشکی

🔹با محوریت مطالب منتشر شده در "دوازدهمین شماره" ماهنامه "پزشکی نوین مبتنی بر نوکلئیک اسید"

🤩بامدیریت دکتر وحید خدامی

🔸با حضور مدیر مسئول ماهنامه: دکتر وحید خدامی و اعضاء هیات تحریریه

🔹در این جلسه توضیحاتی در مورد مطالب منتشر شده ارائه خواهد شد و سپس پرسش و پاسخ و بحث آزاد خواهد بود.

🔺لینک‌ ثبت‌نام
کانال اتحاد زیست شناسان
🔅« گپ رناپ » 🔸جلسه بحث و گفتگو و پرسش و پاسخ درباره موضوعات نوین پزشکی 🔹با محوریت مطالب منتشر شده در "دوازدهمین شماره" ماهنامه "پزشکی نوین مبتنی بر نوکلئیک اسید" 🤩بامدیریت دکتر وحید خدامی 🔸با حضور مدیر مسئول ماهنامه: دکتر وحید خدامی و اعضاء هیات تحریریه…
4_5956477344372757649.pdf
6.1 MB
وبینار گپ رناپ:
با همکاری مجموعه اتحاد و مجموعه رناپ
شرکت رناپ فعال در زمینه ساخت انواع mRNA واکسن های درمانی و پیشگیری کننده با مدیریت جناب استاد وحید خدامی
موضوع :
یکی از موضوعات بسیار مهم و ترند روز(پزشکی نوین مبتنی بر نوکلئیک اسید)
برای حضور هر چه مفیدتر قبل از شروع وبینار ،ماهنامه بالا را دانلود کنید(وبینار حول مباحث نشر شده در ماهنامه می باشد)
امشب راس ساعت ۱۹
اولیگونوکلئوتیدها: امیدی تازه برای درمان بیماری‌های لاعلاج


🧬 اولیگونوکلئوتیدها رشته‌های کوتاهی از DNA یا RNA هستند که معمولاً از ۲۰ تا ۳۰ نوکلئوتید تشکیل شده‌اند. آن‌ها می‌توانند به‌طور مصنوعی در آزمایشگاه سنتز شوند و برای اهداف مختلفی ازجمله تحقیقات علمی، تشخیص بیماری و درمان مورد استفاده قرار بگیرند.

📌 انواع اولیگونوکلئوتیدها:

1⃣ اولیگونوکلئوتیدهای DNA: از نوکلئوتیدهای DNA تشکیل شده‌اند و می‌توانند برای اهداف مختلفی مانند شناسایی و مکان‌یابی توالی‌های خاص DNA در کروموزوم‌ها، پرایمرهای PCR و آنتی‌سنس‌ها مورد استفاده قرار بگیرند.

2⃣ اولیگونوکلئوتیدها RNA: از نوکلئوتیدهای RNA تشکیل شده‌اند و می‌توانند برای اهداف مختلفی مانند مهارکننده‌های microRNA و siRNA و هم‌چنین واکسن‌های mRNA مورد استفاده قرار بگیرند.

💉 روش‌های درمانی برپایه اولیگونوکلئوتیدها:

اولیگونوکلئوتیدها به‌عنوان یک روش درمانی نوظهور برای درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها ازجمله سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های عفونی در حال بررسی است.

👀 برخی از این روش‌ها عبارتند از: درمان با آنتی‌سنس، مهار microRNA و siRNA و استفاده ازواکسن‌های mRNA.

از نقاط قوت و مزایای روش‌های درمانی براساس اولیگونوکلئوتیدها می‌توان به هدفمند بودن، داشتن قدرت بالا در بیان ژن یا فعالیت پروتئین‌ها و وسیع بودن طیف درمانی اشاره کرد.

اما به‌هرحال روش‌های درمانی برپایه اولیگونوکلئوتیدها هم معایبی دارند، که شامل هزینه بالا، چالش برانگیز بودن رساندن‌ آن‌ها به سلول هدف، تحریک سیستم ایمنی و ایجاد جهش می‌شوند.

آینده روش‌های درمانی برپایه اولیگونوکلئوتیدها به‌نظر روشن می‌آید. این روش‌ یک حوزه نوظهور با پتانسیل قابل‌توجهی برای درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها هستند. تحقیقات درحال انجام برای مقابله با چالش‌های موجود و توسعه روش‌های درمانی ایمن و مؤثرتر برپایه اولیگونوکلئوتیدها درحال انجام است.

•محمدرضا هوشمند•
•نادیا جمالدار•



┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
📚  انتخاب رشته کنکور ارشد ۱۴۰۳ 📚

💥 ویژه وزارت علوم

🔍 انتخاب رشته با همراهی مجرب ترین مشاورین کشور و رتبه برتر‌ها


👨🏼‍🎓 انتخاب رشته براساس علاقه و آینده شغلی

🏢 معرفی برترین دانشگاه‌ها

🎓 معرفی تخصصی هر رشته دانشگاهی

📝 ارائه بهترین لیست برای قبولی شما



☎️ برای رزرو وقت مشاوره و انتخاب رشته به پشتیبانی مجموعه پیام دهید.
--------------------------------------------------------

پشتیبانی
🗳️ @Biocan_support

عضویت در کانال ما
📍 @BioCAN_channel
🔥 دیابت، با سلول‌درمانی، درمان شد.


😨تقریبا هر ۵ ثانیه، ۱ نفر در جهان، به طور مستقیم یا غیرمستقیم توسط دیابت، جان خود را از دست می‌دهد.

‼️اما انسان برای غلبه بر این بیماری، دانش و فناوری‌های خود را به کار گرفته و با سلول‌درمانی،‌ راهی برای درمان این بیماری یافته است.

📝نتایج این مطالعه،  مقاله‌ای در مجله نیچر منتشر شده است.
سیستم‌ایمنی علیه خودی (پارت ۱)


📌 ما تا‌به‌حال با چندین بیماری خودایمنی آشنا شده‌ایم و ممکن است حتی خیلی از ما به برخی از این‌نوع بیماری‌ها مبتلا هم باشیم. اما جالب است بدانید، این سلول‌های ایمنی که اکثر اوقات محافظ ما هستند، می‌توانند علیه ما برخیزند و حتی به غده‌ی تیروئید ما مظنون شده و به آن حمله کنند.

📍 بیماری هاشیموتو یک بیماری خودایمنی است که در آن سلول‌های ایمنی به تیروئید فرد حمله کرده و به آن آسیب می‌زنند و منجر‌به ابتلای فرد به نوعی کم‌کاری تیروئید می‌شوند. هورمون‌ها و فاکتور‌های مختلفی ازجمله "Anti TPO" در این بیماری نقش دارند.

🦠 هورمون "TPO" به تولید هورمون‌های تیروئیدی کمک می‌کند. تست "Anti TPO" به‌عنوان روش تشخیص آنتی‌بادی‌های مربوط به این هورمون را در خون اندازه‌گیری می‌کند و برای تشخیص بیماری‌های تیروئیدی بسیار مؤثر است. این آنتی‌بادی در ۷۰ تا ۹۰ درصد بیماران تیروئیدیت هاشیموتو دیده می‌شود.

📑 علائم بیماری هاشیموتو همانند کم‌کاری تیروئید خیلی دیر بروز می‌کند، مبتلایان به هاشیموتو نیز در مراحل نخست علائم جدی در خود مشاهده نمی‌کنند. از بزرگ‌ترین و اولین علامت‌های بیماری هاشیموتو می‌توان‌ به افزایش سایز تیروئید اشاره کرد، که به آن گواتر نیز گفته می‌شود.

🔗 هنوز علت دقیق ابتلای افراد به این بیماری یافت نشده‌است؛ اما متخصصین معتقدند که عوامل متعددی در بروز این اختلال خودایمنی نقش دارند. چند دلیل مهم در بروز این بیماری به شرح زیر است:
• قرار گرفتن در معرض تشعشع
• وجود ید بیش‌ازحد
• هورمون‌ها
• ژن‌ها

🖇 برای افراد مبتلا، استرس و هرآن‌چه که بیماری‌های خودایمنی را تشدید می‌کند، سم محسوب شده و این افراد باید از این عوامل دوری کنند‌‌ و برای درمان هم می‌توانند با تجویز پزشک از قرص لووتیروکسین استفاده کنند.

•زینب زارع•


┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
Forwarded from Biocan_magazine
📌چگونه در ۵ مرحله یک مقاله بنویسیم؟

📚مرحله ۱: تحقیق و برنامه‌ریزی
۱) در مورد موضوع کلی تحقیق کنید.
۲) تمرکز و برنامه خود را محدود کنید.
نکاتی که هنگام برنامه ریزی باید به آن‌ها توجه کنید:
چه نوع مقاله‌ای می‌خواهید بنویسید؟
مخاطبان شما چه کسانی هستند؟
مقاله شما در مورد چیست؟
چرا در مورد این موضوع می‌نویسید؟
.
.
🔖مرحله ۲: عنوان
مقالات ویژه به‌ دلیل سرفصل‌های خاص خود شناخته شده‌اند.
چگونه عنوان جذاب بنویسیم؟
۱)از زبان احساسی استفاده کنید.
۲)از صفت یا قید استفاده کنید.
۳)به خوانندگان بگویید محتوای شما در مورد چیست.
۴)یک سوال بپرسید.
.
.
📃مرحله ۳: مقدمه
مقدمه‌ی مقالات باید مختصر و کوتاه باشند و نباید بیشتر از ۱۵ درصد مقاله را به خود اختصاص دهند.
۱)موضوع و هدف را به طور خلاصه معرفی کنید.
۲)اطلاعات زمینه‌ای درمورد موضوع خود ارائه دهید.
.
.
📝مرحله ۴: بدنه، قسمت اصلی و يا متن مقاله است كه در آن به سوالات تحقيق پاسخ می‌دهد. پس تا زمانی مسأله خود را حل نكرده‌اید و يا به آن نزديک نشده‌اید نبايد اقدام به نگارش كنید، عبارات بدنه بايد مستند به منابع معتبر باشد و از آوردن عباراتی كه در درستی آن‌ها شک دارید، پرهيز نمايید.
.
.
📍مرحله ۵: نتیجه‌گیری
اغلب اوقات دانش‌آموزان از نتیجه‌گیری غفلت می‌کنند، زیرا فکر می‌کنند در یک مقاله ویژگی بی‌اهمیتی است در صورتی که نتیجه‌گیری، ایده‌ها و موضع شما را خلاصه می‌کنند.
.
.
نویسنده: نرگس صفری راد
ویراستار: نگار رحمتی

🔍منبع
.
.
.
🌱@biocan_magazine🌱
⭕️  دوره جامع کیت سازی  ⭕️
جامع‌ترین دوره‌ی کیت سازی در کشور

(از مبانی آزمایشگاهی تا تجاری سازی)



📚سرفصل‌های دوره:

📌 آشنایی با انواع روش‌های تشخیصی
📌معرفی انواع کیت‌های آزمایشگاهی
📌از تحقیق تا تولید کیت‌های آزمایشگاهی
📌 آشنایی با کیت‌های الایزا، رپید، استخراج ، فلورسانس، کیت‌های کمی‌لومینسانس و کیت‌های بر پایه PCR و اصول ساخت آن‌ها

📌طراحی آزمون الایزای مستقیم و غیرمستقیم شامل:
۱) تهیه انواع بافرهای کوتینگ
۲) تهیه انواع بافرهای بلاکینگ
۳) تعیین بهترین غلظت آنتی‌ژن و رقت آنتی‌بادی در فرآیند چکربورد
۴) اعتبارسنجی آزمون شامل تعیین حساسیت و ویژگی و نحوه محاسبه آن در نرم افزار ROC
۵) بررسی تکرارپذیری و آزمون‌های inter assay
۶) پایداری آزمون و آزمون تسریع‌شده
۷) روش صحیح استفاده از کیت‌های تجاری


📍دوره‌ای کاربردی و بازار محور با
💻52 ساعت ویدئوی آموزشی در 34 جلسه
💯پوشش‌دهی تمام مبانی و اصول کیت سازی
🔖 اعطای گواهی شرکت در دوره
و همچنین گواهی قبولی در دوره(با آزمون)



💳هزینه‌ی دوره 599 هزار تومان
کد تخفیف ویژه: kits

کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام :
https://biologyevents.ir/course/view?id=415

@Biocan_admin
فایزر و ژن‌درمانی دیستروفی

یک پسر بچه دارای دیستروفی عضلانی دوشن (DMD)، طی انجام فاز سوم آزمایش بالینی ژن‌درمانی توسط فایزر جان خود را از دست داد.

👩‍🔬 این ژن‌درمانی که بر اساس نوعی آدنوویروس نوترکیب روی پسران بین دو تا سه سال انجام می‌شد و آزمایشی مشابه آن برای کودکان چهار تا هشت سال، به‌طور کامل متوقف شده‌‌اند.

📜 فایزر به‌دنبال پیداکردن دلیل این اتفاق و مذاکره با ناظران است. آن‌ها همین‌طور تعهد خود نسبت‌به امنیت بیماران را اظهار کرده‌اند و قرار است اطلاعات بیشتری را منتشر کنند.

🕯 دیستروفی عضلانی دوشن یک بیماری نادر است که باعث تحلیل عضلات، عمدتا در پسران می‌شود. این اولین مرگ مربوط به این ژن‌تراپی نیست. فایزر در دسامبر ۲۰۲۱ نیز مرگ یک مرد جوان در فاز اول آزمایش مربوط به این بیماری را گزارش کرده‌‌بود. به دنبال این اتفاق، FDA نیز دستور توقف مطالعات مربوط به این ژن در‌مانی را صادر کرد.

📝 حسین مقصودی


─━⊱ آکادمی بیوتکنولوژی ایران
🪴@ir_biotech_academy
چرا گورخر‌ها زخم معده نمی‌گیرند؟

🦓 هفته‌ی گذشته و در #کتاب_با_اتحاد با رابرت ساپولسکی، نویسنده و پژوهشگر معروف آشنا شدیم. او در کتاب (چرا گورخرها زخم معده نمی‌گیرند) تأثیر استرس و هرآنچه در موردش باید بدانیم را براساس تحقیقات پیشرفته با شوخ‌طبعی توضیح می‌دهد.

🔍 ساپولسکی در این کتاب به ما نشان می‌دهد که استرس باعث بروز چه مشکلاتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود. فرضیه‌ی این کتاب بر این اصل استوار است که استرس در حیوانات مقطعی است؛ به این معنی که آن‌ها فقط هنگام احساس خطر دچار استرس می‌شوند و سپس استرس از بین می‌رود؛ بنابراین حیوانی مثل گورخر برخلاف ما، پس از فرار از دست شیر، دچار مشکلات گوارشی، سرطان، دیابت یا بیماری‌های دیگر نمی‌شود.

📖 این نویسنده در سه بخش، به بررسی تفاوت ما با حیوانات می‌پردازد. فصل نخست تأثیر فیزیکی استرس را بیان می‌کند. در بخش دوم به‌مرور تأثیرات روانی و سیستم عصبی بدن می‌پردازد و در بخش آخر، درمان و کنترل استرس را مشخص می‌کند. این کتاب با ترجمه‌ی محمدعلی امام هادی و توسط نشر نوین منتشر شده‌است.

•آذین عتیقی•


┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
🔥 ساخت اولین پردازنده از مغز انسان

🗞 در نگاه اول یک تیتر زرد، غیر قابل باور و یادآور فیلم‌های علمی-تخیلی است
اما اینک به لطف پیشرفت خیره کننده علم، رنگ واقعیت گرفته است.

یکی از بزرگترین رقابت‌های دنیایی کنونی بین شرکت‌ها و حتی دولت‌ها، ساخت پردازنده‌های بهینه‌تر و قدرتمندتر برای ...


👇🏻👇🏻مطالعه کامل پست 👇🏻👇🏻
☀️ مراقب باشید سرتان داغ نکند!


🔍 بر اساس مطالعه جدیدی که انجام شد، گرمای و سرمای شدید، با افزایش خطر مرگ ناشی از سکته مغزی مرتبط هستند. محققان دریافتند که این نوع مرگ‌و‌میر ناشی از سکته در کشورهای کم درآمد بیشتر از کشورهایی با درآمد بالا است.

🗃 محققان با ایجاد یک پایگاه داده چند ملیتی و چند منطقه‌ای و مطالعه بیش‌از ۵/۸ میلیون مرگ ناشی از سکته مغزی که بین سال‌های ۱۹۷۹ تا ۲۰۱۹رخ داده‌بود، دریافتند که از هر ۱۰۰۰ مرگ ناشی از سکته مغزی حدود ۱۱ مورد مربوط به روزهای بسیار سرد یا گرم سال است.

🧠 این مطالعه نشان داد که مردم کشورهای کم‌‌‌درآمد، بیشتر از سکته مغزی ناشی از گرما جان خود را ازدست می‌دهند. محققان این فرضیه را مطرح کردند که سیستم‌های کنترل دمای بهتر در محیط داخلی و نرخ پایین‌تر کار در فضای باز در کشورهایی با درآمد بالا، و هم‌چنین مراقبت‌های بهداشتی بهتر، علت این نابرابری است.

🧫 از جوامع حرفه‌ای که بر‌روی سکته مغزی مطالعه می‌کنند، خواسته شده که روی این تحقیقات بیشتر وقت گذاشته شود، به‌ویژه که تشدید تغییرات آب‌وهوایی، سکته‌های مغزی را که در‌حال حاضر یکی از علت‌های مهم مرگ‌ومیر در سرتاسر جهان است، روز‌به‌روز افزایش می‌دهد.


•حمیده صباغ•

🖇 منبع


┏━━━━━━
     🆔@UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
2024/06/01 16:30:59
Back to Top
HTML Embed Code: