Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ وزیر خارجه جمهوری اسلامی شامگاه پنجشنبه در گفتگویی تلویزیونی گفت: برای سفر به ژنو و دیدار با وزرای خارجه اروپایی در شرایط ممنوعیت پروازی به‌طور زمینی به ترکیه رفته است تا از آن‌جا با هواپیمای ایرانی به ژنو برود.
عراقچی در ادامه گفت که برای بازگشت هم از طریق مرز زمینی به ایران بازگشته است.
در طول جنگ ۱۲ روزه با وجود اعلام شرایط ممنوعیت پروازی از سوی جمهوری اسلامی ارتش اسرائیل بارها وارد آسمان ایران شد و اعلام کرده بود که آسمان ایران را تحت کنترل کامل دارد.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🖕43🤣117🤮7👀3👍2🤡2🍌1
عباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی در یک برنامه تلویزیونی گفت: «وقتی آمریکا از مذاکرات ناامید شد دست اسراییل را برای حمله باز گذاشت.»

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ادامه داد: «در مذاکرات اخیر خواستند ما را نوع دیگری تطمیع کنند. جنگ، حربه آخر بود.»

او افزود: «اروپایی‌ها از روز دوم جنگ به ما زنگ می‌زدند که جنگ را متوقف کنید و به دیپلماسی برگردید.»

عراقچی گفت: «ما به طرف مقابل اعلام کردیم آتش‌بس را قبول نداریم اما اگر اسرائیل ادامه ندهد ما هم ادامه نمی‌دهیم.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
🍌36😁14🤮85🖕4🤡2🤬1🤣1
عباس عراقچی در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه «مقاومت مردم ایران در جنگ در تاریخ خواهد ماند»، گفت: «شکست اصلا در قاموس ما راه ندارد ‌ و این موضوع در ۱۲ روز جنگ اثبات شد.»

عباس عراقچی در پاسخ این سوال که با توجه به بسته بودن آسمان ایران برای رفتن به ژنو چگونه از کشور خارج شده، گفت از راه زمینی به ترکیه رفتم و از آنجا با پرواز به ژنو رفتم.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی در صحبت‌های خود تایید کرد که میزان خسارت وارد شده به تاسیسات هسته‌ای ایران «زیاد و جدی» است.

او افزود: رابطه و همکاری ما با آژانس از این به بعد شکل جدیدی پیدا خواهد کرد البته مجلس راه را کامل نبسته است.
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
🤡36🤣317😁1
عباس عراقچی: زمان جنگ وقتی آسمان بسته بود از راه زمینی از کشور خارج شدم

عباس عراقچی در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه «مقاومت مردم ایران در جنگ در تاریخ خواهد ماند»، گفت: «شکست اصلا در قاموس ما راه ندارد ‌ و این موضوع در ۱۲ روز جنگ اثبات شد.»

عباس عراقچی در پاسخ این سوال که با توجه به بسته بودن آسمان ایران برای رفتن به ژنو چگونه از کشور خارج شده، گفت از راه زمینی به ترکیه رفتم و از آنجا با پرواز به ژنو رفتم.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی در صحبت‌های خود تایید کرد که میزان خسارت وارد شده به تاسیسات هسته‌ای ایران «زیاد و جدی» است.

او افزود: رابطه و همکاری ما با آژانس از این به بعد شکل جدیدی پیدا خواهد کرد البته مجلس راه را کامل نبسته است.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
🖕35🤣23🤡7👍2😁1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، در واکنش به اظهارات علی خامنه‌ای که گفته بود «جمهوری اسلامی هرگز تسلیم آمریکا نخواهد شد»، گفت این حرف‌ها صرفاً برای حفظ ظاهر یک رژیم تمامیت‌خواه است.
لیویت با اشاره به ویدیوی منتشرشده از خامنه‌ای تأکید کرد: «وقتی با یک رژیم توتالیتر سر و کار دارید، آن‌ها مجبورند برای حفظ ظاهر چنین ادعاهایی کنند.»
او افزود: «هر فرد منطقی و بی‌طرفی می‌داند که حملات دقیق شنبه‌شب بسیار موفق بودند. این عملیات همان چیزی بود که به توافق آتش‌بس بین جمهوری اسلامی و اسرائیل منجر شد و رئیس‌جمهور آمریکا از آن قدردانی می‌کند.»
سخنگوی کاخ سفید گفت ایالات متحده همچنان آماده دفاع از منافع و نیروهایش در منطقه است و بار دیگر بر «موفقیت حمله شنبه‌شب» و «امن‌تر شدن جهان» به‌واسطه آن تأکید کرد.
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine
👍40👏117🤣2
یک قاضی آرژانتینی حکم داد ۱۰ تن، از جمله چندین مقام ارشد جمهوری اسلامی و شماری از اعضای حزب‌الله لبنان، به اتهام دست داشتن در انفجار مرکز یهودیان بوئنوس آیرس در سال ۱۹۹۴ به‌صورت غیابی محاکمه شوند.

بر اساس این حکم که پنج‌شنبه پنجم تیر صادر شد، علی فلاحیان، وزیر پیشین اطلاعات، علی‌اکبر ولایتی، وزیر پیشین امور خارجه، هادی سلیمان‌پور، سفیر پیشین جمهوری اسلامی در آرژانتین، محسن رضایی، فرمانده کل پیشین سپاه پاسداران و شماری از کارکنان سفارت جمهوری اسلامی در بوئنوس آیرس محاکمه خواهند شد.

دستگاه قضایی آرژانتین فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به‌طور رسمی جمهوری اسلامی و حزب‌الله را مسئول بمب‌گذاری آمیا دانست.

دولت آرژانتین اردیبهشت سال گذشته از اینترپل خواست احمد وحیدی، فرمانده وقت نیروی قدس سپاه و وزیر کشور در دولت ابراهیم رئیسی، را به‌دلیل نقشش در انفجار آمیا بازداشت کند.

مقام‌های حکومت ایران تاکنون هرگونه دست داشتن در این حادثه مرگبار را تکذیب کرده‌اند.

ادامه این گزارش را در وبسایت ایران‌اینترنشنال بخوانید
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
👍2511👏6🍾3😁1
چرخش دمشق در برابر تهران؛ سوریه در حملات اسرائیل به خاک ایران سکوت کرد

در جریان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای و مراکز نظامی جمهوری اسلامی در ایران، دمشق به‌طرز چشم‌گیری از هرگونه واکنش یا مانع‌تراشی علیه عبور جنگنده‌های اسرائیلی از آسمان سوریه خودداری کرد.

امری که به‌گفته کارشناسان، نه‌تنها ناشی از ضعف نظامی سوریه، بلکه نتیجه‌ یک محاسبه راهبردی از سوی احمد الشرع، رهبر جدید این کشور بوده است.

روزنامه اسرائیلی معاریو روز پنج‌شنبه به نقل از آمتزیا بارام، استاد دانشگاه حیفا، نوشت که الشرع بنا به دلایل مختلف تصمیم گرفت در این عملیات دخالتی نداشته باشد، چرا که این حملات به تضعیف جدی جمهوری اسلامی و تقویت موقعیت حکومت نوپای او منجر شده است.

بارام در این مصاحبه خاطرنشان کرد: «اگر من جای احمد الشرع بودم، به اطرافیانم می‌گفتم حتی اگر بتوانم برای نیروی هوایی اسرائیل مشکل ایجاد کنم، تمایلی به این کار ندارم. منافع من در این است که اسرائیل تا می‌تواند ایران را هدف قرار دهد.» به باور او، هر ضربه‌ای که به جمهوری اسلامی وارد شود، به تضعیف اصلی‌ترین رقیب راهبردی رژیم جدید سوریه منجر می‌شود.

بارام در ادامه، با اشاره به توانمندی چشمگیر اسرائیل در این عملیات گفت الشرع از این طریق به دو درس مهم دست یافته است: نخست، توانایی اسرائیل در حفظ حضور مداوم هوایی بر فراز ایران، در فاصله‌ای نزدیک به ۲ هزار کیلومتر، بدون وقفه و مداخله؛ و دوم، قدرت اطلاعاتی اسرائیل که امکان حملات دقیق به مقامات ارشد نظامی جمهوری اسلامی و تاسیسات مهم سپاه پاسداران را فراهم کرد.

به‌گفته او، دقت بالای این عملیات‌ها و هدف‌گیری مستقیم محل سکونت متخصصان هسته‌ای یا فرماندهان حکومت ایران، به خوبی به رهبران منطقه این پیام را منتقل کرده که اسرائیل توانایی هدف قرار دادن افراد در هر نقطه‌ای را دارد. بارام با لحنی طنزآلود گفت: «تصور می‌کنم الشرع این نکته را در دفترچه‌ای که در جیب چپ لباس نظامی‌اش نگه می‌دارد، یادداشت کرده است.»

تحلیل‌گر دانشگاه حیفا همچنین تاکید کرد که الشرع حتی بدون ترس از قدرت اسرائیل، دلیلی برای ورود به درگیری نمی‌بیند، زیرا نه خود را فلسطینی می‌داند و نه خواهان بازپس‌گیری بلندی‌های جولان است؛ موضوعی که حتی حافظ اسد و بشار اسد نیز از دهه ۱۹۷۰ به بعد عملا از آن چشم‌پوشی کرده بودند. به همین دلیل، حتی تلاش‌های برخی ملی‌گرایان یا جهادگرایان برای تحریک افکار عمومی سوریه علیه الشرع در این زمینه نیز احتمالا بی‌ثمر خواهد بود.

بارام در بخش دیگری از این گفت‌وگو خاطرنشان کرد که الشرع به‌طور پنهانی از عملکرد اسرائیل قدردان است، زیرا جمهوری اسلامی و متحدانش در منطقه، از جمله حشد الشعبی و حزب‌الله، دشمنان طبیعی دولت جدید سوریه هستند. به‌گفته او، الشرع به‌خوبی می‌داند که ایران به‌دنبال براندازی دولت او و بازگرداندن سوریه به مدار نفوذ تهران است، و اکنون این هدف برای جمهوری اسلامی به‌مراتب دشوارتر شده است.

این استاد دانشگاه حیفا همچنین به سکوت معنادار حزب‌الله و شبه‌نظامیان عراقی در طول ۱۲ روز جنگ اشاره کرد و گفت: «با اینکه حکومت ایران، حزب‌الله را دقیقا برای چنین روزی ساخته بود، اما هیچ‌کدام از این نیروها وارد عمل نشدند. الشرع احتمالا بابت این موضوع نیز در دل از اسرائیل سپاسگزار است.»

به‌باور بارام، این تحولات به احمد الشرع امکان می‌دهد تا با اتکا به دستاوردهای عملیات اسرائیل، هم ثبات نسبی در مرز با اسرائیل را حفظ کند و هم پایگاه اجتماعی خود را، به‌ویژه در میان سنی‌های جهادگرا که همچنان بخشی از بدنه اجتماعی رژیم جدید هستند، تقویت کند.

در مجموع، به‌نظر می‌رسد عملیات نظامی اسرائیل علیه حکومت ایران، فراتر از هدف قرار دادن هسته سخت برنامه هسته‌ای و موشکی جمهوری اسلامی، به تحولی ژئوپلیتیک در معادلات منطقه‌ای منجر شده است؛ تغییری که نه‌تنها به تقویت رژیم نوپای دمشق کمک کرده، بلکه نوعی همکاری غیرمستقیم میان اسرائیل و حکومت الشرع را نیز ممکن ساخته است. این تحولات می‌تواند در سال‌های پیش رو تأثیری ماندگار بر موازنه قدرت در خاورمیانه بگذارد. گفتنی است تنها متحد منطقه‌ای جمهوری اسلامی که از این جنگ ۱۲روزه بی‌تأثیر ماند، گروه حوثی‌های یمن بود.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
🤣2722👍10🎉2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️کارولین لیویت، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، روز پنجشنبه گفت جمهوری اسلامی ایران تنها چند هفته با ساخت سلاح هسته‌ای فاصله داشت، اما رئیس‌جمهوری ترامپ با حمله‌ای قاطع این توان را نابود کرد.
او با مقایسه عملکرد دولت‌های پیشین آمریکا گفت بایدن و اوباما با پرداخت پول نقد به رژیم جمهوری اسلامی ایران، به‌دنبال توافقی ضعیف بودند، اما ترامپ با اعزام جنگنده‌ها، تهدید هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را از بین برد.
لیویت تاکید کرد که ایالات متحده، اسرائیل، سازمان ملل و حتی خود جمهوری اسلامی ایران پذیرفته‌اند که دیگر امکان ساخت سلاح هسته‌ای وجود ندارد. او همچنین گفت که ترامپ ظرف ۴۸ ساعت پس از این حمله، آتش‌بسی میان جمهوری اسلامی ایران و اسرائیل برقرار کرد و به جنگ ۱۲ روزه پایان داد.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
👍114🤡2🔥1
♦️ گیدئون سعار، وزیر خارجه اسرائیل، در گفت‌وگویی با روزنامه آلمانی بیلد تاکید کرد که حملات ارتش اسرائیل توانسته دست‌کم دو تا سه سال برنامه اتمی جمهوری اسلامی ایران را به تعویق بیندازد و تلویحا از احتمال تبدیل «تغییر رژیم در ایران» به هدف رسمی جنگ سخن گفت.

سعار گفت: «بر اساس ارزیابی‌هایی که دریافت کرده‌ایم، توانسته‌ایم امکان دستیابی ایران به بمب هسته‌ای را دست‌کم دو تا سه سال به تعویق بیندازیم.» او همچنین صراحتا دیپلماسی با حکومت ایران را بی‌فایده دانست و افزود: «تمام تلاش‌های دیپلماتیک شکست خورده‌اند. آن‌ها فقط وقت می‌خرند.»

به گفته وزیر خارجه اسرائیل، اهداف جنگ این کشور شامل برنامه هسته‌ای ایران، تولید موشک و هدف قرار دادن مقام‌های عالی‌رتبه جمهوری اسلامی است. او گفت: «کابینه امنیتی اسرائیل هنوز تغییر رژیم را به‌طور رسمی به عنوان هدف جنگ اعلام نکرده است.»

در پاسخ به سوالی درباره احتمال ترور رهبر جمهوری اسلامی، آیت‌الله خامنه‌ای، سعار گفت: «ما هیچ‌وقت از پیش درباره اقدامات‌مان صحبت نمی‌کنیم.»
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🥰33👍117🤩4😈3
ادامه اختلاف‌نظر دو حزب پس از جلسه محرمانه سنا درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای در ایران

در جلسه محرمانه سنای آمریکا در روز پنجشنبه پنجم تیر، مقامات امنیتی و نظامی دولت ارزیابی‌هایی از حمله به سه سایت هسته‌ای ایران ارائه دادند. جمهوری‌خواهان این عملیات را موفقیت‌آمیز دانستند، اما دموکرات‌ها با تردید به آن نگریستند و خواستار توضیحات شفاف‌تری شدند.

این جلسه که ابتدا قرار بود سه‌شنبه برگزار شود، بعداز ظهر پنجشنبه با حضور جان رتکلیف (رئیس سازمان سیا)، مارکو روبیو (وزیر خارجه)، پیت هگست (وزیر دفاع) و ژنرال دن کین (رئیس ستاد مشترک ارتش) در کنگره تشکیل شد. سناتور تام کاتن، عضو جمهوری‌خواه، گفت که حمله «ضربه‌ای فاجعه‌بار» به برنامه هسته‌ای ایران وارد کرده است. سناتور لیندزی گراهام نیز افزود: «هیچ‌کس امشب در آن تاسیسات کار نمی‌کند. نیازی به حمله دوباره نیست.»

در مقابل، دموکرات‌ها از نبود اطلاعات کافی انتقاد کردند. چاک شومر، رهبر اقلیت دموکرات در سنا، گفت که جلسه «سؤالات بیشتری نسبت به پاسخ ایجاد کرد.»

هم‌زمان، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در گفت‌وگو با تلویزیون دولتی ایران، ضمن تایید «آسیب جدی» به تاسیسات هسته‌ای در جریان جنگ ۱۲روزه با اسرائیل، گفت ارزیابی فنی از سوی سازمان انرژی اتمی ایران در حال انجام است. او همچنین تصریح کرد که تهران در حال بررسی امکان از سرگیری مذاکرات با ایالات متحده است، اما هنوز «هیچ توافقی برای گفت‌وگوی مجدد وجود ندارد.»

پیش از این نیز پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده، پنج‌شنبه پنجم تیر در نشستی خبری به جزئیات حمله اخیر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی پرداخت و از مواضع دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، در این خصوص تمجید کرد: «ترامپ شرایطی مهیا کرد که جنگ به پایان برسد و تجهیزات هسته‌ای [حکومت ایران] نابود شدند.»

او با اشاره به ادامه لفاظی‌های مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی علیه آمریکا و اسرائیل گفت اظهارات تهران مبنی بر تکمیل برنامه هسته‌ای خود «مصرف داخلی» دارد و برای «حفظ آبروی» حکومت مطرح می‌شود.

هگست بار دیگر بر موفقیت‌آمیز بودن حمله آمریکا و نابودی تاسیسات اتمی حکومت ایران در جریان این کارزار تاکید کرد و گزارش‌های سی‌ان‌ان و نیویورک‌تایمز درباره ناکام ماندن این عملیات را نادرست خواند.

دن کین، رییس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا، نیز پیش از این در نشست خبری در پنتاگون اعلام کرد عملیات «چکش نیمه شب» علیه تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی نتیجه ۱۵ سال مطالعه، نظارت و برنامه‌ریزی بود.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
12👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، در یک برنامه تلویزیونی در پاسخ به سوال مجری که پرسید فکر می‌کنید اروپایی‌ها مکانیسم ماشه یا اسنپ‌بک را فعال بکنند؟، گفت کشور‌های فرانسه و انگلیس که عضو دائم شواری امنیت هستند امکان فعال کردن این مکانیسم را دارند.
او در ادامه افزود: «مذاکرات که تا قبل از ماه مهر، اکتبر، ممکن است تمام نشود و اگر اروپا از این ابزار استفاده کند خود را خلع سلاح کرده است و برای ما هم خسارتی دارد ولی ما هم ممکن است تصمیماتی در این رابطه بگیریم.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
🤣425🤡5😁2👎1
سی‌ان‌ان: واشینگتن طرح کاهش تحریم و احیای برنامه هسته‌ای غیرنظامی ایران را پیشنهاد داد

شبکه خبری سی‌ان‌ان، پنجشنبه در گزارشی اختصاصی نوشت که واشینگتن در تلاش برای احیای مذاکرات با تهران، طرحی شامل کاهش تحریم‌ها، آزادسازی میلیاردها دلار و ساخت یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی ارائه کرده است.

به‌دنبال اعلام آتش‌بس میان حکومت ایران و اسرائیل، منابع مطلع از تلاش‌های دیپلماتیک فشرده دولت دونالد ترامپ برای بازگرداندن جمهوری اسلامی به میز مذاکرات هسته‌ای خبر داده‌اند؛ تلاش‌هایی که شامل پیشنهاد کمک به تهران برای دسترسی به ۳۰ میلیارد دلار سرمایه، آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده، و همچنین راه‌اندازی یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی است.

بر اساس این گزارش به نقل از چهار منبع آگاه، مقامات کلیدی دولت آمریکا به رهبری استیو ویتکاف، فرستاده ویژه واشینگتن، در هفته‌های گذشته، حتی همزمان با حملات گسترده نظامی به تاسیسات هسته‌ای در ایران، مذاکراتی غیرعلنی با مقامات ایرانی از طریق میانجی‌گران منطقه‌ای داشته‌اند. این گفت‌وگوها پس از توافق آتش‌بس نیز ادامه یافته است.

شرط اصلی: توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم
به‌گفته مقامات دولت ترامپ، تمامی پیشنهادهای مطرح‌شده همچنان مقدماتی و در حال تکامل هستند. با این حال، یک شرط تغییرناپذیر در تمامی طرح‌ها تکرار شده: توقف کامل فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم توسط حکومت ایران. با وجود مخالفت همیشگی تهران با چنین شرطی، دست‌کم یکی از پیش‌نویس‌های اولیه پیشنهادی که در اختیار سی‌ان‌ان قرار گرفته، مشوق‌هایی قابل‌توجه برای حکومت ایران در نظر گرفته است.

از جمله مشوق‌های مطرح‌شده در این طرح، دسترسی جمهوری اسلامی به ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های بلوکه‌شده در حساب‌های بانکی خارجی، کاهش تحریم‌های هدفمند، و سرمایه‌گذاری ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلاری در یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی جدید است. این سرمایه‌گذاری قرار است برای ساخت تاسیساتی جایگزین فردو به‌کار گرفته شود؛ سایتی که در جریان حمله آمریکا با بمب‌های سنگرشکن هدف قرار گرفت. آمریکا تاکید کرده است این منابع مالی از سوی کشورهای عربی متحد واشینگتن تامین خواهد شد، نه از سوی دولت آمریکا.

جلسه محرمانه در کاخ سفید
دو منبع آگاه تایید کردند که هفته گذشته، استیو ویتکاف با مقاماتی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در کاخ سفید جلسه‌ای چند ساعته و محرمانه داشته است. این جلسه تنها یک روز پیش از آغاز حملات آمریکا به سه سایت هسته‌ای در ایران برگزار شده است.

به گفته یکی از مقامات ارشد آمریکایی، این طرح به‌دنبال الگویی مشابه با برنامه هسته‌ای امارات متحده عربی است و هدف آن ایجاد زیرساختی غیرقابل غنی‌سازی برای تولید انرژی هسته‌ای غیرنظامی در ایران خواهد بود. آمریکا تاکید کرده است که ایران می‌تواند اورانیوم غنی‌شده را وارد کند، اما اجازه غنی‌سازی داخلی نخواهد داشت.

مواضع متناقض ترامپ
در حالی‌که مقامات کاخ سفید تاکید دارند این ابتکارها بخشی از تلاش برای جلوگیری از دستیابی حکومت ایران به سلاح هسته‌ای است، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه در حاشیه نشست ناتو اعلام کرد: «برای من اهمیتی ندارد که توافقی امضا شود یا نه.» او در عین حال گفت: «ممکن است فقط یک بیانیه ساده بگیریم که آن‌ها به سمت هسته‌ای شدن نمی‌روند.»

وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی دولت ترامپ، مارکو روبیو، نیز تاکید کرد که هرگونه توافق نهایی، تنها در صورت تمایل ایران به مذاکره مستقیم با ایالات متحده و نه از طریق میانجی‌ها حاصل خواهد شد.

نقش کلیدی قطر در ادامه مذاکرات
به‌گفته منابع آگاه، مذاکرات از طریق کانال‌هایی چون قطر ادامه یافته است. قطر پیش‌تر نقش اصلی را در میانجی‌گری برای برقراری آتش‌بس شکننده میان جمهوری اسلامی و اسرائیل ایفا کرده بود. این کشور اکنون در تلاش است تا از شعله‌ور شدن دوباره درگیری‌ها جلوگیری کند.

استیو ویتکاف نیز روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت: «نشانه‌هایی وجود دارد که می‌توان به توافقی دست یافت. ما با ایرانی‌ها در حال گفت‌وگو هستیم و طرف‌های مختلفی از منطقه با ما در تماس هستند.»

بن‌بست یا فرصت؟[...]

ادامه مطلب در منبع:
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
👎2518🤮5🤔2🤬2👍1🤡1🖕1
♦️بنی گانتز، وزیر دفاع پیشین اسرائیل، در واکنش به اظهارات علی خامنه‌ای درباره حمله موشکی جمهوری اسلامی به پایگاه آمریکایی العدید در قطر، او را «دروغگو» خواند و از او خواست از «مخفیگاه زیر زمین» بیرون بیاید و ببیند چه آسیبی به مردم خودش وارد کرده است.
خامنه‌ای در روز سوم از آتش‌بس میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، در شبکه اکس پیامی به زبان انگلیسی منتشر کرد و نوشت: «جمهوری اسلامی سیلی محکمی به صورت آمریکا زد. این حمله به پایگاه هوایی العدید، که یکی از پایگاه‌های کلیدی آمریکا در منطقه است، خساراتی وارد کرد.»
گانتز در پاسخ به این ادعا به زبان فارسی نوشت: «به تو توصیه می‌کنم، آقای خامنه‌ای، از مخفیگاهت زیر زمین بیرون بیایی و ببینی چه شکست و آسیبی به مردم خودت وارد کرده‌ای.»
او در پایان پیامش خطاب به خامنه‌ای تاکید کرد: «دروغگو دشمن خداست.»
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
👌608👍6🖕3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️ وزارت دفاع آمریکا تصاویر آزمایش بمب‌های سنگرشکن را که در حمله به تاسیسات زیرزمینی غنی‌سازی فردو به کار رفتند در اختیار رسانه‌ها قرار داد. این بمب نخست به اعماق زمین نفوذ می‌کند و سپس منفجر می‌شود. سی‌ان‌ان، رویترز و نیویورک‌تایمز در روزهای اخیر مدعی شده بودند که این عملیات چندان در به‌عقب راندن برنامه‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی موثر نبودند. این در حالی است که علاوه بر مقامات آمریکا، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز خسارت‌ها را بسیار شدید توصیف کرده و تفاوت برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی قبل و بعد از حمله را مانند تفاوت روز و شب توصیف کرده است.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🔥17👏43🥰2🤯2🖕2🥴1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️کارولین لیویت، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، در جریان نشست خبری به نخستین واکنش علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، پس از حملات نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای این کشور واکنش نشان داد.

به گفته سخنگوی کاخ سفید، خامنه‌ای با کم‌اهمیت جلوه دادن این حملات، در واقع تلاش کرده است تا با سخنانی از پیش طراحی‌شده، «آبرو»ی نظام جمهوری اسلامی را حفظ کند.

کارولین لیویت در این‌باره اظهار داشت: «ما ویدیوی آیت‌الله را دیدیم، و وقتی یک رژیم تمامیت‌خواه دارید، باید آبرو را حفظ کنید.»

اظهارات او در واکنش به حملات دقیق ارتش آمریکا به مراکز هسته‌ای اصفهان، نطنز و فردو مطرح شده است؛ حملاتی که به گفته مقام‌های آمریکایی، موفقیت‌آمیز بوده و زمینه‌ساز کاهش تنش در منطقه شده است.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🤣17👍73🤮3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، در یک برنامه‌ تلویزیونی با اشاره به عدم پذیرش آتش‌بس میان جمهوری اسلامی و اسرائیل گفت: «در توییتی که زدم اعلام کردیم که آتش‌بس را قبول نداریم، توقف عملیات هم قبول نداریم اما اگر اسرائیل عملیات را متوقف کند ما هم قصدی به ادامه نداریم.»
او در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود افزود: «به یکی از وزرای کشورهای اروپایی گفتم که «نقض آتش‌بس» به سرعت جواب داده خواهد شد.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
🤡21😁105👍4🤮2🖕2🥴1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی در گفت‌و‌گوی ویژه خبری با اشاره به اینکه در صورت مذاکره، ممکن است مذاکرات تا آبان‌ماه به‌نتیجه نرسد به‌طور تلویحی احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه را مطرح کرد و گفت که این اقدام خسارت‌هایی برای جمهوری اسلامی دارد. روندفعال شدن مکانیسم ماشه به زمان نیاز دارد و اروپا در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات با جمهوری اسلامی زمان کوتاهی برای آغاز این روند در اختیار دارد.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🤣28😐1
♦️در پی اظهارات علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، درباره آنچه «پیروزی جمهوری اسلامی بر ایالات متحده» خوانده شد، ایلان ماسک با انتشار تنها یک ایموجی چهره متعجب واکنش نشان داد.

خامنه‌ای در سخنان خود مدعی شد که ایالات متحده برای نجات اسرائیل وارد جنگ شد، اما «هیچ دستاوردی» نداشت. این اظهارات با بازتاب گسترده در فضای مجازی مواجه شد.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🤣78🤔8👏72🤮1👀1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ مارگو مارتین، دستیار ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا روز پنجشنبه پنجم تیر، ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد که دونالد ترامپ را در حال تماشای اجرای تمرینی گروه موسیقی ارتش این کشور نشان می‌داد. مارتین نوشت: «رئیس‌جمهوری ترامپ ایستاد و گروه موسیقی ارتش را در حال اجرای قطعه خدا به آمریکا برکت دهد تماشا کرد.»
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
14🤡11🤮2🤣2
امانوئل ماکرون، رییس‌جمهوری فرانسه، در نشست سران اتحادیه اروپا در بروکسل گفت حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای کلیدی ایران «تاثیر واقعی» داشته است.
مکرون گفت: «حمله‌های آمریکا در نطنز، اصفهان و فردو واقعا موثر بود. اما بدترین سناریو این خواهد بود که پیامد این اقدام، خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای باشد.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
🤡23👍32🥰1🖕1🤪1
2025/07/09 21:26:53
Back to Top
HTML Embed Code: