Telegram Web Link
هزار و ۳۰۰ کنشگر ایرانی و افغانستانی خواستار پایان رفتار غیرانسانی با افغانستانی‌ها شدند

بیش از هزارو ۳۰۰ کنشگر، روزنامه‌نگار، سینماگر و شهروند ایرانی و افغانستانی در نامه‌ای خطاب به حکومت جمهوری اسلامی خواستار توقف فوری برخوردهای غیرانسانی با افغانستانی‌ها شدند و از شهروندان خواستند سکوت نکنند تا این سکوت همدستی یا تایید تلقی نشود.

در این بیانیه که چهارشنبه ۱۱ تیر منتشر شد، امضاکنندگان هشدار دادند موج افغانستانی‌ستیزی در ایران طی ماه‌های گذشته شدت یافته و اکنون با همراهی مستقیم حکومت جمهوری اسلامی به اوج خود رسیده است.

به گفته آنان، حکومت در ادامه روند اخراج مهاجران، اتهام تازه و بی اساسی مانند «جاسوسی» و «شبکه نفوذ» را به کل جامعه افغانستانی نسبت داده و به این بهانه، سرکوب‌ها را شدت بخشیده است.

نویسندگان این نامه تاکید کرده‌اند اتهام‌زنی به کل جامعه افغانستانی با هدف «انتقام از بی‌صداترین و تحت‌ظلم‌ترین اقلیت مهاجر» انجام می‌شود، در حالی‌ که این اتهام‌ها نه فقط شامل گروه یا دسته‌ای خاص بلکه متوجه جمعیتی میلیونی شده است.

پیش‌تر، مای ساتو، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران از «گزارش‌هایی نگران‌کننده درباره بازداشت خودسرانه فعالان، روزنامه‌نگاران، کاربران شبکه‌های اجتماعی و اتباع افغانستانی به اتهام جاسوسی» خبر داده بود نسبت به روند شتاب‌زده محاکمه‌ها هشدار داده بود.

در این نامه که به امضای چهره‌هایی چون ترانه علی‌دوستی، لیلی فرهادپور، رضا علیجانی، باربد گلشیری، ضیا نبوی و نوشین احمدی رسیده، آمده است: «ما به خوبی می‌دانیم که اخراج مهاجران غیرقانونی عبارتی بزک‌شده برای برخورد غیرانسانی با تمام مهاجران، چه قانونی و چه غیرقانونی است».

[یک مطلب گنجانده شده از توییتر]

به گفته امضاکنندگان، شیوه‌های «وحشیانه» بازداشت، انتقال، نگهداری در اردوگاه‌ها و اخراج مهاجران، باعث ایجاد رعب در دل مهاجرانی شده که بسیاری از آن‌ها سال‌هاست در ایران زندگی می‌کنند و ایران را کشور خود می‌دانند.

آنها تاکید کرده‌اند: «خبرها و تصاویری که این روزها از نحوه تفتیش و اخراج مهاجران منتشر می‌شود، چیزی جز شرم، خشم و فریاد برنمی‌انگیزد».

امضاکنندگان از حکومت جمهوری اسلامی خواسته‌اند فورا به برخوردهای غیرانسانی با افغانستانی‌ها پایان دهد و هم‌زمان از شهروندان ایرانی خواسته‌اند در برابر این ظلم سکوت نکنند. به گفته آنان، بی‌تفاوتی در برابر این وقایع ممکن است به‌عنوان «خواست عمومی و ملی» تعبیر شود.

در ادامه این نامه آمده است: «ظلمی که این روزها بر افغانستانی‌ها و اقلیت‌های بی‌صدای دیگر روا داشته می‌شود، بیش از هر چیز نابودگر ارزش‌های مورد اتکای ما یعنی انسان‌دوستی، عدالت‌خواهی و آزادی است».

به گفته نویسندگان این نامه «نباید در برابر عادی‌سازی این ظلم بی‌تفاوت ماند» و باید مانع افزودن رنج بر زندگی کسانی شد که ایران را وطن خود می‌دانند.

تشدید فشار بر جامعه افغانستانی ایران

۲۰ خرداد و پیش از آغاز جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، زندانیان عضو کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در بیانیه‌ای گفته بودند سرکوب‌های جمهوری اسلامی، دامن شهروندان افغانستانی مقیم ایران را نیز گرفته است.

۸۴ سازمان و نهاد حقوق بشری ایرانی و بین‌المللی ۱۵ خرداد با صدور فراخوانی خواستار واکنش جامعه جهانی، عموم مردم و کنش‌گران سیاسی، برای توقف اعدام شهروندان اهل افغانستان در ایران شدند و گفتند اعدام شهروندان افغانستانی در ایران، نسبت به سال‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته و در سال گذشته میلادی دست‌کم ۸۰ مرد افغانستانی در ایران اعدام شده‌اند که این آمار نسبت به سال پیش از آن سه‌ برابر شده است.

امضاکنندگان این بیانیه با بیان این‌که این روند در سال جاری میلادی هم ادامه پیدا کرده، اعلام کرده‌اند در پنج ماه نخست سال ۲۰۲۵ دست‌کم ۳۲ شهروند افغانستانی، در زندان‌های ایران اعدام شدند.
[...]

ادامه مطلب در منبع:
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
احمد وحیدی، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران، با بیان اینکه «ایران مقتدر و سربلند با قدرت به پیشروی خود ادامه می‌دهد و از هیچ دشمنی هراسی ندارد»، گفت: «در صورت تکرار تجاوز دشمن، پاسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ضرباتی کوبنده‌تر از گذشته خواهد بود.»

او با اشاره به جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل افزود: «ثابت کرده‌ایم که توان دفاع از تمامیت ارضی و منافع ملی کشور را داریم.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ خدمت سربازی اجباری برای زنان در دانمارک اجرایی شد

♦️به گزارش رویترز، از روز سه‌شنبه، اول ژوئیه، دانمارک قانونی را اجرایی کرد که بر اساس آن، زنان با رسیدن به سن ۱۸ سالگی، همانند مردان، موظف به ثبت‌نام برای ارزیابی جهت خدمت سربازی اجباری خواهند بود، اقدامی که در سایه نگرانی‌های فزاینده امنیتی در اروپا صورت گرفته است.
کاترین، یک سرباز داوطلب در گارد سلطنتی دانمارک، این سیاست جدید را «تغییری مثبت» توصیف کرد و گفت: «با توجه به وضعیت کنونی جهان، نیاز به سربازان وظیفه بیشتر وجود دارد و به‌نظر من زنان نیز باید به اندازه مردان در این زمینه مشارکت داشته باشند... اما این یک تغییر خواهد بود، چون مدت‌ها بود چنین اجبار فراگیری وجود نداشت.»
او همچنین به چالش‌هایی همچون تجهیزات طراحی‌شده برای مردان اشاره کرد و گفت: «کوله‌پشتی‌ها و یونیفورم‌ها برای بدن مردان طراحی شده‌اند و بزرگ هستند، اما می‌دانم که برای بهبود این شرایط در حال اقدام هستند.»
طبق اعلام دولت، در سال ۲۰۲۴ حدود ۲۴٪ از ۴۷۰۰ نفر مشمول سربازی، زنان داوطلب بودند. با اجرای این قانون، تعداد افراد مشمول خدمت سربازی تا سال ۲۰۳۳ به ۶۵۰۰ نفر در سال افزایش یابد.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
یک شهروند با ارسال ویدیویی به ایران‌اینترنشنال گفت: «در منطقه پیچ حسنرود، نرسیده به انزلی، ایست‌بازرسی باعث سنگینی ترافیک شده و رانندگان در اعتراض به این موضوع بوق ممتد می‌زنند.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
♦️قیمت نفت خام روز چهارشنبه ۱۱ تیر در پی توقف همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» افزایش یافت، اما رشد غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا این روند را تعدیل کرد.
به گزارش رویترز قیمت نفت خام برنت «تحت تاثیر توقف همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» با ۳۹ سنت یا ۰.۶ درصد افزایش، به ۶۷.۵۰ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۳۱ سنت یا ۰.۵ درصد افزایش، به ۶۵.۷۶ دلار در هر بشکه رسید.
نفت برنت از ۲۵ ژوئن با کاهش یافتن نگرانی‌ها در مورد اختلالات عرضه در خاورمیانه پس از آتش‌بس بین ایران و اسرائیل بین ۶۹.۰۵ دلار در هر بشکه به عنوان بالاترین قیمت و ۶۶.۳۴ دلار در هر بشکه و پایین‌ترین قیمت معامله شده است.
تهران آژانس را به جانبداری از کشورهای غربی و توجیه حملات هوایی اسرائیل متهم کرده است و مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی روز چهارشنبه ۱۱ تیر قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای را به سازمان انرژی اتمی و شورای عالی امنیت ملی ابلاغ کرد.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
غلام‌حسین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه در یک مراسم حکومتی کشته شدگان در حملات اسرائیل، با این ادعا که «مقاومت تا ریشه‌کنی کامل اشغالگران ادامه دارد»، مدعی شد: «این جنگ تنها با نابودی کامل اسرائیل پایان می‌یابد.»
این سخنان در حالی است که تهدید به نابودی اسرائیل، موضوع تازه‌ای در ادبیات جمهوری اسلامی نیست. علی خامنه‌ای در سال ۱۳۹۳ نقشه‌ای برای «محو اسرائیل از صفحه روزگار» منتشر کرد. قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه، بارها اسرائیل را «غده سرطانی» نامید و وعده «نابودی قریب‌الوقوع» آن را داد. در سال‌های اخیر، مقامات جمهوری اسلامی با حمایت نظامی و مالی از گروه‌های نیابتی چون حماس، حزب‌الله و انصارالله، عملاً این استراتژی را دنبال کرده‌اند.
در مقابل، رهبران اسرائیل، از جمله بنیامین نتانیاهو، این تهدیدها را «دلیل مشروعی» برای تقویت توان بازدارندگی و افزایش حملات پیش‌دستانه علیه اهداف جمهوری اسلامی عنوان کرده‌اند.
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine
اسرائیل: برای توافق با حماس و پایان جنگ در غزه جدی هستیم

گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه اسرائیل اعلام کرد کشورش در تلاش برای دستیابی به توافق با حماس برای پایان جنگ غزه و بازگرداندن گروگان‌ها به اسرائیل جدی است.

ساعر چهارشنبه ۱۱ تیر پس از دیدار با مارگوس تساخکنا، وزیر امور خارجه استونی در کنفرانسی خبری گفت: «در اراده خود برای رسیدن به توافق برای آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس جدی هستیم. به پیشنهادهای نماینده ویژه آمریکا، استیو ویتکاف، پاسخ مثبت داده‌ایم.»

او افزود: «نشانه‌های مثبتی وجود دارد. در حال حاضر نمی‌خواهم بیش از این چیزی بگویم، اما هدف ما آغاز فوری گفت‌وگوهای غیرمستقیم است.»

وزیر امور خارجه اسرائیل همچنین تاکید کرد: «باید روشن باشد که حماس نه تنها آغازگر جنگ در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ بود، بلکه مسئول ادامه آن نیز هست. باید بر حماس فشار وارد شود. جامعه جهانی اکنون باید از ابتکار عمل آمریکا حمایت کند و هرگونه توهمی را که حماس ممکن است داشته باشد، از بین ببرد.»

[📷 اینجای مطلب در منبع یک تصویر نمایش داده شده است.]

حماس در حال بررسی پیشنهادهای مصر و قطر

حماس چهارشنبه در بیانیه‌ای با اعلام اینکه پیشنهادهای جدید آتش‌بس ارائه‌شده از سوی میانجی‌گران مصر و قطر را در حال بررسی است، تاکید کرد که هدفش دستیابی به توافقی است که به جنگ پایان دهد و به عقب‌نشینی کامل اسرائیل از غزه منجر شود.

تایید ترامپ درباره توافق اولیه

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا سه‌شنبه ۱۰ تیر در شبکه‌های اجتماعی تروث‌سوشال نوشت که نمایندگانش «نشستی طولانی و سازنده» با مقام‌های اسرائیلی درباره وضعیت غزه داشته‌اند.

او بدون اشاره مستقیم به اسامی، گفت اسرائیل با شرایط لازم برای نهایی‌سازی آتش‌بس ۶۰ روزه موافقت کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، استیو ویتکاف، نماینده ویژه آمریکا، مارکو روبیو، وزیر خارجه، و جی‌دی ونس، معاون رییس‌جمهوری، قرار بوده با رون درمر، مشاور ارشد نخست‌وزیر اسرائیل، دیدار کنند.

ترامپ اعلام کرد که نمایندگان قطر و مصر این «پیشنهاد نهایی» را به حماس ارائه خواهند داد و نوشت: «امیدوارم حماس این توافق را بپذیرد، زیرا این بهترین گزینه ممکن است و بهتر از این نخواهد شد. فقط بدتر خواهد شد.»

واکنش‌های مردمی در غزه و امید به پایان جنگ

در حالی‌ که حملات اسرائیل ادامه دارد، برخی از ساکنان غزه از احتمال آتش‌بس ابراز امیدواری کرده‌اند. «کمال»، ساکن شهر غزه، گفت: «امیدوارم این بار موفق شود، حتی اگر برای دو ماه باشد، می‌تواند جان هزاران انسان بی‌گناه را نجات دهد.»

اما برخی دیگر، از جمله «سمیر المصری» در خان‌یونس، گفتند: «ما خواهان پایان کامل جنگ در غزه هستیم، نه یک توافق موقت دیگر که یک یا دو ماه دوام داشته باشد و سپس جنگ از نو آغاز شود.»

ادامه حملات و تلفات سنگین انسانی

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته، دست‌کم ۱۳۹ فلسطینی در حملات اسرائیل در مناطق شمالی و جنوبی غزه کشته شده‌اند. از جمله ماروان السلطان، مدیر بیمارستان اندونزیایی غزه، همسر و پنج فرزندش در یک حمله هوایی جان باختند.

ارتش اسرائیل اعلام کرد در این حمله یک «تروریست کلیدی» هدف قرار گرفته، اما نامی از او نبرد و تاکید کرد گزارش‌ها درباره تلفات غیرنظامیان را در حال بررسی دارد.

حمله نظامی اسرائیل به غزه پس از حمله غافلگیرکننده حماس در هفت اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد. در آن روز، شبه‌نظامیان حماس با حمله به جنوب اسرائیل، هزار و ۲۰۰ نفر را که بیشترشان غیرنظامی بودند کشتند و ۲۵۱ نفر را به گروگان گرفتند.

به گفته وزارت بهداشت غزه، حملات اسرائیل تاکنون بیش از ۵۷ هزار کشته بر جای گذاشته که بیشترشان غیرنظامی بوده‌اند. تقریبا تمام جمعیت ۲/۳ میلیون نفری غزه آواره شده و بیش از ۸۰ درصد این منطقه طبق اعلام سازمان ملل اکنون یا تحت کنترل نظامی اسرائیل است یا با دستور تخلیه روبه‌رو است.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شهروندان با ارسال ویدیوهایی به ایران‌اینترنشنال از بی‌برقی گلایه کردند. یکی از آنها به کنایه گفت: «ای کاش مقام‌ها در مخفیگاه خود می‌مانند چون طی جنگ ۱۲ روزه که آنها پنهان شده بودند، برق قطع نمی‌شد» و شهروندی دیگر قطع مکرر برق در خیابان پیروزی تهران را اقدامی عامدانه با هدف از کار انداختن وسایل برقی خانه دانست.
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
سخنگو باشگاه استقلال: ساپینتو پیش از آتش‌بس قرارداد امضا کرد، معرفتش، ضمانت است

ساعده سیما، سخنگوی باشگاه استقلال در یک برنامه تلویزیونی درباره حضور ساپینتو در این تیم همزمان با جنگ اسرائیل و جمهوری اسلامی گفت: «ساپینتو پیش از آتش بس قراردادش را با استقلال امضا کرد. معرفت شخصی و شجاعتی که ساپینتو دارد، برای ما ضمانت است.»

سخنگوی باشگاه استقلال درباره پرونده محرومیت ساپینتو گفت: «ما پیگیر بخشیده شدن ساپینتو هستیم و به صورت رسمی در حال پیش بردن کارهای آن هستیم. در شرایطی که تمام مربیان و بازیکنان خارجی لیگ در حال فسخ قرارداد خود هستند، ساپینتو به همراه خودش ۴ دستیارش می‌آورد و ما توقع‌مان از فدراسیون فوتبال این است که شرایط را در نظر بگیرند و کاری که ساپینتو کرد را راج بنهند. اما هنوز نامه‌ای مکتوب مبنی بر بخشیده شدن ساپینتو از سمت فدراسیون فوتبال برای باشگاه استقلال ارسال نشده است.»

ساعده سیما، همچنین درباره حضور سیدورف در این باشگاه گفت: «سیدورف یک فصل با استقلال قرارداد دارد و مشاور مدیرعامل است و کارش به گونه‌ای نیست که حضور فیزیکی داشته باشد. سیدورف همیشه با مشاوره‌های آنلاین خود همیشه برای مدیران باشگاه در دسترس است و ترکیب تیم با نظر نظری جویباری، سیدورف و ساپینتو در حال بسته شدن است.»
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
حسن حسن‌زاده، فرمانده سپاه «محمد رسول‌الله» تهران بزرگ، در واکنش به اظهارات تهدیدآمیز علیه علی خامنه‌ای گفت: «ما به مرگ نزدیک‌تر از شهادت و به مردم نزدیک‌تر از خانواده خود هستیم. اجازه نمی‌دهیم حتی یک مو از سر رهبر عزیزمان کم شود.»

او افزود: «مردم ایران هیچ نگرانی ندارند چرا که بسیج و سپاه همچنان فدایی رهبری هستند.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ وزیر خارجه اسرائیل: زمان فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی فرا رسیده است

♦️وزیر خارجه اسرائیل، گیدئون سعار، روز چهارشنبه ١١ تیرماه در جریان کنفرانسی خبری در تالین، پایتخت استونی، گفت: «ایران امروز اعلام کرد که همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را به حالت تعلیق درآورده است. جامعه جهانی باید همین حالا در برابر تهدید هسته‌ای ایران اقدام کند.»
او سپس کشورهای اروپایی عضو برجام را خطاب قرار داد و افزود: «اکنون وقت آن است که کشورهای آلمان، فرانسه و بریتانیا، مکانیزم بازگشت خودکار تحریم‌ها، موسوم به مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال کنند.»
گیدئون ساعر در ادامه تصریح کرد: «این جنگ، فقط جنگ اسرائیل نیست. این جنگ جهانی بین دنیای آزاد و محور ترور ایران است.»
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال، استقرار ایست بازرسی در ابتدای خیابان ستارخان تهران را نشان می‌دهد
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
صدا و سیمای جمهوری‌اسلامی گزارشی تهیه کرده از مراسم کشته‌شدگان حملات اسرائیل در مصلای تهران تحت عنوان «شهدای اقتدار». در بخشی از این مراسم یکی از افرادی که مورد مصاحبه قرار گرفته می‌گوید: «خودم یک تنه موشک می‌بندم می‌رم اسرائیل تو دهن ترامپ بذارم» همچنین زینب سلیمانی، دختر قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران که سال ۹۸ توسط آمریکا کشته شده می‌گوید با این افراد سال‌ها همسایه بوده‌اند.
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
یک مخاطب با ارسال ویدیویی به ایران‌اینترنشنال و گلایه از قطع طولانی برق در مامازند، خطاب به حکومت گفت: «این‌جوری می‌خواهید برای خودتان نیرو جمع کنید؟ اگر جنگ دربگیرد هیچ‌کس برای شما نخواهد جنگید، چون مردم را بیچاره کرد‌ه‌اید.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
تمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، روز چهارشنبه گفت که جمهوری‌اسلامی «باید بدون هیچ‌گونه تاخیر بیشتر، به‌ طور کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کند». ا‍ظهار نظر خانم بروس پس از آن‌که مسعود پزشکیان مصوبه‌ تعلیق همکاری جمهوری‌اسلامی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ابلاغ کرد صورت گرفته است.
در پاسخ به پرسشی درباره این اقدام جمهوری‌اسلامی، سخنگوی وزارت‌ خارجه آمریکا گفته: «این قابل‌قبول نیست که ایران تصمیم گرفته همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در زمانی که فرصت دارد مسیر خود را تغییر دهد و راه صلح و شکوفایی را برگزیند، تعلیق کند و ایران باید بدون هیچ‌گونه تاخیر بیشتر، به‌طور کامل همکاری کند.»
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine
تمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، روز چهارشنبه گفت که جمهوری‌اسلامی «باید بدون هیچ‌گونه تاخیر بیشتر، به‌ طور کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کند». ا‍ظهار نظر خانم بروس پس از آن‌که مسعود پزشکیان مصوبه‌ تعلیق همکاری جمهوری‌اسلامی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ابلاغ کرد صورت گرفته است.
در پاسخ به پرسشی درباره این اقدام جمهوری‌اسلامی، سخنگوی وزارت‌ خارجه آمریکا گفته: «این قابل‌قبول نیست که ایران تصمیم گرفته همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در زمانی که فرصت دارد مسیر خود را تغییر دهد و راه صلح و شکوفایی را برگزیند، تعلیق کند و ایران باید بدون هیچ‌گونه تاخیر بیشتر، به‌طور کامل همکاری کند.»
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine
استفان دوجاریک، سخنگوی دبیر کل سازمان ملل، تعلیق همکاری جمهوری‌اسلامی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را «آشکارا نگران‌کننده» توصیف کرده است. این مقام سازمان ملل به خبرنگاران گفته: «ما این تصمیم رسمی را دیده‌ایم که آشکارا نگران‌کننده است. به‌گمانم دبیرکل همواره بر لزوم همکاری ایران با آژانس تأکید کرده و صادقانه بگویم، خواستار همکاری نزدیک همه کشورها با آژانس در مسائل هسته‌ای بوده است.»
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم: مقامات حتی در جلسات دو نفره حرف نزنند، بنویسند

علی‌اکبر مسعودی خمینی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با اشاره به ضرورت حفاظت بیشتر از مسئولان جمهوری اسلامی، خواستار تغییر در شیوه‌ ارتباطات و کاهش گفت‌وگوهای علنی شد.

او با اشاره به کشته شدن مقام‌‌ها و فرماندهان سپاه پاسداران گفت: «تمام مسئولان ما در سخن‌گفتن سکوت کنند و آنچه را که می‌دانند، روی کاغذ بنویسند و به‌طرف مقابل بدهند. او نیز جوابش را بنویسد و به‌طرف مقابل بدهد. بعد ورق‌ها را پاره کنند.»
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
علی‌اکبر مسعودی خمینی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با اشاره به ضرورت حفاظت بیشتر از مسئولان جمهوری اسلامی، خواستار تغییر در شیوه‌ ارتباطات و کاهش گفت‌وگوهای علنی شد.

او با اشاره به کشته شدن مقام‌‌ها و فرماندهان سپاه پاسداران در حملات اسرائیل گفت: «تمام مسئولان ما در سخن‌گفتن سکوت کنند و آنچه را که می‌دانند، روی کاغذ بنویسند و به‌طرف مقابل بدهند. او نیز جوابش را بنویسد و به‌طرف مقابل بدهد. بعد ورق‌ها را پاره کنند.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
ماسک لایحه مالیاتی ترامپ را «شرم‌آور» خواند؛ ترامپ خواستار بررسی یارانه‌های ماسک شد

همزمان با تصویب لایحه مالیاتی جدید ترامپ در سنای آمریکا، ایلان ماسک و دونالد ترامپ بار دیگر در شبکه‌های اجتماعی به‌شدت به یکدیگر حمله کردند. ماسک این لایحه را «بزرگ‌ترین افزایش بدهی در تاریخ» خواند و ترامپ خواستار بررسی یارانه‌های دولتی شرکت‌های ماسک شد.

ایلان ماسک، مالک اسپیس ایکس با انتشار رشته‌توییت‌هایی در پلتفرم ایکس به انتقاد شدید از لایحه مالیاتی ترامپ پرداخت و نوشت: «هر عضوی از کنگره که با شعار کاهش هزینه‌ها به قدرت رسید و حالا به این افزایش بدهی رای داده، باید از شرم سرش را پایین بیندازد.»

او تهدید کرد که تلاش خواهد کرد این نمایندگان را در انتخابات مقدماتی آینده شکست دهد و نوشت: «حتی اگر آخرین کاری باشد که در این دنیا انجام می‌دهم.»

در واکنش، دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا در پلتفرم تروث‌سوشال نوشت که وزارت دادگستری باید یارانه‌های دریافتی شرکت‌های متعلق به ایلان ماسک را بررسی کند.

ماسک نیز در پاسخ نوشت: «من دارم می‌گویم همه یارانه‌ها را قطع کنید، همین حالا.»

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره احتمال اخراج ماسک، که تابعیت آمریکا را دارد، گفت: «نمی‌دانم. باید بررسی کنیم.»

پیامدهای اقتصادی لایحه ترامپ؛ هشدار بلک‌راک و فشار بر ایالت‌ها

در حالی که تنش‌ها در فضای مجازی بالا گرفته، شرکت مدیریت دارایی بلک‌راک نسبت به افزایش بدهی آمریکا هشدار داده و آن را «بزرگ‌ترین تهدید برای موقعیت ویژه مالی آمریکا» دانست.

این شرکت اعلام کرد لایحه مالیاتی ترامپ ممکن است تا پنج هزار میلیارد دلار به بدهی فدرال اضافه کند که اکنون بالای ۳۶ هزار میلیارد دلار است.

طبق تحلیل رویترز، این لایحه بخشی از هزینه‌های برنامه کمک تغذیه تکمیلی را به ایالت‌ها منتقل می‌کند.

در نسخه سنا، سهم ایالت‌ها به ۲۵ میلیارد دلار افزایش می‌یابد. فرماندار کنتاکی گفت: «هیچ ایالتی نمی‌تواند به‌راحتی این هزینه را بپذیرد.»

چالش در کنگره برای تصویب نهایی

در مجلس نمایندگان، جمهوری‌خواهان با اکثریتی شکننده تلاش دارند لایحه را به تصویب برسانند. با سه کرسی خالی، آن‌ها فقط اجازه دارند سه رای از دست بدهند.

با این حال، برخی جمهوری‌خواهان تندرو مانند اندی هریس گفته‌اند که به نسخه فعلی رای نخواهند داد.

مایک جانسون، رییس مجلس نمایندگان، گفته با وجود اختلافات داخلی، تلاش دارد با ایجاد مصالحه لایحه را به رای بگذارد. او گفت: «همه ما باید از خواسته‌های شخصی خود بگذریم تا به نفع جمع عمل کنیم.»

همزمان، برخی نمایندگان جمهوری‌خواه به‌دلیل لغو پروازهایشان به واشینگتن نرسیده‌اند، این امر می‌تواند معادله رای‌گیری را پیچیده‌تر کند.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
2025/07/04 15:26:12
Back to Top
HTML Embed Code: