Telegram Web Link
🔴 فرشاد مومنی، اقتصاددان: شما مدیون 85 میلیون ایرانی هستید که کمرشان زیر فشار تورم در حال خرد شدن است

🔸در مورد فساد باید یک فراخوان ملی بدهیم/ رسانه هایی که هنوز آلوده به فساد و رانت نشده اند، به کمک بیایند

🔸 آنها که می گویند پشه را در هوا نعل می کنیم، روی مبارزه با فساد متمرکز شوند

🔸 50 درصد رشد پایه پولی کشور بخاطر بانک آینده بود که مردم هزینه کمرشکن آن را دادند! چرا تساهل کردید

🔸استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در مورد فساد باید یک فراخوان ملی بدهیم و از کل رسانه هایی که هنوز آلوده به فساد و رانت نشده اند، استمداد کنیم که به کمک بیایند و ابعاد فاجعه سازی فساد را در همه عرصه های نظام حیات جمعی برملا کنند تا ان شاءالله هم اراده و هم سازمان مناسب و هم اندیشه راهگشا برای مبارزه جدی تر با فساد فراهم شود.

🔸زورشان فقط به ضعیف ترین مردم می رسد

🔸پس افتادگی و عقب ماندگی ذهنی و عملی گردانندگان کشور در زمینه فساد از حدود متعارف خارج شده است./ جماران

❇️ @baamdadeno
Forwarded from h zibaee
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📺 فیلم/ یک نفر که در دانشگاه علامه فیش‌فروش بوده الان مدیرعامل یکی از صندوق‌های بزرگ بازنشستگی است/ ناترازی صندوق‌ها با افزایش سن بازنشستگی حل نمی‌شود چون درگیر فساد شدید است 👤 حجت‌الله میرزایی معاون وزیر اسبق کار: سخنگوی دولت می‌گوید ۲ هزار کارخانه تعطیل، فعال شده‌اند، چند روز بعد رئیس‌جمهور این عدد را ۴ هزار کارخانه ذکر می‌کند! 👤 وقتی صندوق‌ها ناترازی شدید دارند افزایش طول دوران بازنشستگی مشکل صندوق‌ها را حل نمی‌کند. کانال آخرین اخبار و تحلیل‌های روز اقتصاد ایران↙️
دیدار قوام السلطنه و استالین

در سفری که قوام‌السلطنه رفت برای دیدار با استالین و حل قضیه آذربایجان به روسیه(مارچ ۱۹۴۶ -- بهمن و اسفند ۱۳۲۴)، هیئتی که همراهش رفتند، مرحوم نیک‌پور بود و چند نفر دیگر که نمی‌دانم اما جهانگیر تفضلی هم همراه این‌ها بود.
جهانگیر تفضّلی، راجع به سفر قوام‌السلطنه و سفر او به مسکو گفت: وقتی ما وارد مسکو شدیم بعد از ظهری بود که ساعاتی بعد ما را بردند به یکی از ویلاهایی که مخصوص مهمان‌های خارجی است. آن‌جا بودیم و بعد گفتند: شب بیایید خدمت مارشال استالین برسید.
می‌گفت: رفتیم و اول که وارد کرملین شدیم «ویاچسلاو مولوتف»که وزیر خارجه شوروی بود، ما را برد در اتاق انتظار مارشال استالین. جهانگیر تفضلی می‌گفت: در حدود هفت - هشت دقیقه‌ای آنجا منتظر شدیم ، بعد در باز شد، بعد گفتند: بروید داخل، پهلوی مارشال. می‌گفت: قوام‌السلطنه رفت و پشت سر او ما رفتیم و دیدیم که در اتاق کسی نیست، اما نقشه‌ای به دیوار بود که استالین روبروی آن ایستاده بود و در حالیکه پشتش به ما بود، آن را تماشا می‌کرد.

راوی گفت : اولین چیزی که متوجه شدم دیدم «استالین»برخلاف آن غولی که فکر می‌کردیم نبود ، دیدیم آدم قد کوتاه و کوچکی هست که پشتش به ما بود و داشت نقشه را تماشا می‌کرد و حتّی برنگشت با ما حرفی بزند.
بعد از چند دقیقه‌ای مولوتوف سرفه‌ای کرد و با ایجاد صدایی خواست تا استالین برگردد ببیند چه خبر است . استالین برگشت آمد جلو ، دست داد و خیلی تشریفاتی چند دقیقه‌ای نشست و گفت : خیلی خب ، بروید و دو ساعت دیگر بیایید مذاکرات را شروع می‌کنیم . دو ساعت دیگر هم می‌شد ساعت یازده شب . راوی می‌گفت : معلوم بود از چهره قوام‌السلطنه که واقعاً خیلی عصبانی است و وقتی از اتاق آمدیم بیرون ، به مترجم که به نام حبیب دُری بود ، گفت : «به آقای مولوتف بگویید که دیگر لزومی ندارد ما امشب جلسه‌ای داشته باشیم ، چون ما داریم بر می‌گردیم و چمدان‌های ما را هم بگویید از ویلا بگذارند داخل ماشین . ما بر می‌گردیم فرودگاه ، برمی‌گردیم مملکتمان .
ما حرفی نداریم با هم.»
راوی گفت : مترجم مکث کرد که ببیند درست دارد می‌شنود که قوام‌السلطنه گفت : آقا همین که گفتم ، عین این را شما ترجمه کنید. مولوتف گفت : چرا ؟ چطور شده ؟


قوام پاسخ داد : برای این‌که به من اهانت شد . شما صدراعظم ایران را نمی‌توانید ده ، بیست دقیقه در اتاق انتظار نگهدارید ، بعد هم که وارد اتاق می‌شویم ، مارشال دارد نقشه تماشا می‌کند و پشتش به من است بی‌احترامی به من کرد ، من تحمل این را ندارم ، برمی‌گردم و هیچ حرفی هم ندارم هر کار هم می‌خواهید بکنید. تصمیم شما خیلی قوی است و زورتان می‌رسد هر کار می‌خواهید بکنید ، اما حق اهانت به من را ندارید.
مولوتف گفت : این‌که نمی‌شود . قوام گفت : نه همین که هست ، من هم از این‌جا می‌روم سفارت ، ماشین بفرستید چمدان‌های ما را بیاورند . ما برمی‌گردیم ، همین امشب . بعد هم راهش را کشید و رفت .
بعد از نیم‌ساعت ، مولوتف با عجله برگشت و گفت که آقای مارشال خیلی عذرخواهی کردند ، سوءتفاهم شده ، چیزی نبوده و برگردید شام را با مارشال میل کنید.
راوی گفت : وقتی برگشتیم ، ورق کاملا برگشته بود ! مارشال استالین روی خوش نشان داد و پذیرایی گرمی کرد و خیلی احترام گذاشت به قوام‌السلطنه چرا که دیدند قوام‌السلطنه، آدمی نیست که بتوانند روز اول بترسانندش!

✔️بخشی از مصاحبه احمد قریشی با پروژه تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد، تاریخ مصاحبه - ۹ بهمن ۱۳۶۱
مصاحبه‌ کننده: حبیب لاجوردی
زادروز احمد قوام
@sahandiranmehr
Forwarded from انصاف نیوز
کوچک‌شدن سفره‌ها به روایت گزارش تورم آذر ۴۰۲

سرویس اقتصادی، انصاف نیوز: تورم آذر ۴۰۲ در جدیدترین گزارش مرکز آمار ایران از شاخص قیمت مصرف‌کننده منعکس شده است؛ گزارشی که نشان می‌دهد با وجود وعده‌ها و شعارها، نرخ تورم نه تنها کنترل و نزولی نشده است که روند صعودی هم یافته است به ویژه در گروه خوراکی‌ها.

بر اساس گزارش مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه در آذر ماه ۴۰/۲ درصد بوده که به تفسیر این سازمان «یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین، ۴۰/۲ درصد بیشتر از آذر ماه ۴۰۱ برای خرید یک مجموعه کالاها و خدمات یکسان هزینه کرده‌اند.» شاخص تورم نقطه به نقطه در مقایسه با ماه قبل، ۱ واحد درصد افزایش داشته است.

هتل و رستوران با نرخ تورم عجیب ۵۶/۵ درصد، پوشاک کفش با نرخ تورم ۴۷/۲ درصد، دخانیات با ۴۵/۸ درصد سه مرکز هزینه خانوار هستند که بیشترین رشد را در آذر گذشته تجربه کرده‌اند. مسکن، حمل‌ونقل، مبلمان، درمان و ارتباطات اقلامی از سبد مصرفی خانوار هستند که کمتر از نرخ تورم نقطه به نقطه رشد قیمت داشته‌اند.

در این گزارش آمده نرخ تورم ماهانه ۲/۹ درصد بوده است اما در گروه عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات» تورم ۴/۱ درصد بوده که نشان می‌دهد خانوارهای شهری و روستایی در تهیه اقلام خوراکی فشار بیشتری را تحمل کرده‌اند. در مقابل، تورم ماهانه گروه عمده «کالاهای غیرخوراکی و خدمات» ۲/۳ درصد بوده است.

سبزی و حبوبات ۱۴/۴ درصد، میوه و خشکبار ۸/۲ درصد، انواع گوشت قرمز ۴/۳ درصد و گروه مسکن و آب و برق، گاز و سایر سوخت‌ها، ۳/۳ درصد نسبت به ماه گذشته گران‌تر شده‌ و بالاتر از متوسط تورم ۲/۹ درصدی آذر ایستاده‌اند.

نگاه به گزارش تورم آذر ۴۰۲ از منظر دهک‌های درآمدی هم این واقعیت را عیان کرده است که طبقات کم‌برخوردار، به مراتب تورم سنگین‌تری را برای تهیه اقلام خوراکی تحمل می‌کنند؛ هم در مقایسه با نرخ متوسط تورم ماهانه و هم در مقایسه با طبقات برخوردار.

یافته‌های مرکز آمار نشان می‌دهد تورم ماهانه اقلام خوراکی، آشامیدنی‌ها و دخانیات برای ۱۰ درصد از کم‌درآمدترین خانوارهای ایرانی ۵/۲ درصد بوده است در حالی‌که ۱۰ درصد از ثروتمندترین‌ها، در این گروه تورم ۳/۵ درصدی را تجربه کرده‌اند.

باز از نکات قابل توجه گزارش cpi، این‌که تورم نقطه به نقطه گروه خوراکی‌ها در آذر برای روستاییان رشد قابل توجه‌تری داشته است و از 35/2 درصد در آبان به 41 درصد در آذر رسیده است.

بر اساس این گزارش هم تورم نقطه‌ به نقطه و هم تورم ماهانه در آذر نسبت به آبان افزایش داشته است.

فشار هزینه تامین خوراک برای خانوارهای روستایی در برش‌های نرخ تورم ماهانه هم خود را نشان می‌دهد؛ برای نمونه تورم ماهانه این گروه عمده از سبد مصرفی خانوار، از ۱/۳ درصد آبان به ۴/۲ درصد در آذر رسیده است.

خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها، نرخ تورم سالانه ۵۰/۴ درصدی داشته‌اند و در ذیل آن، گوشت قرمز و گوشت ماکیان ۹۲/۹ درصد، گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن ۹۰ درصد و ماهی‌ها و صدف‌داران ۶۰/۶ درصد نرخ تورم سالیانه ثبت کرده‌اند.

گزارش مرکز آمار از شاخص قیمت مصرف‌کننده در آذرماه گویای این واقعیت است که دولت سیزدهم در مهار تورم توفیق چندانی نداشته است؛ ضمن این‌که از هر منظری، این گزارش از کوچک‌شدن سفره‌ها، نه از جهت استعاری که به معنای واقعی کلمه پرده برمی‌دارد.

http://www.ensafnews.com/476479
@ensafnews
Forwarded from صبح ما
💠کامبیز نوروزی: حتی نیروی انتظامی هم اجازه تفتیش کیف و موبایل افراد در خیابان را ندارد، چه برسد به حجاب‌بانان

کامبیز نوروزی در روزنامه اعتماد نوشت:

🔹️در وهله نخست باید توجه داشت، حجاب‌بان‌ها از منظر حقوقی هیچ ماهیت معینی ندارند. حجاب‌بان‌ها، نیروی انتظامی نیستند، ضابط دادگستری نیستند؛ بنابراین به‌‌طور کلی هر اقدامی که حجاب‌بان‌ها انجام دهند، غیرقانونی است. اینکه یک دستگاه دولتی مثل وزارت کشور آنها را مامور کرده باشد یا نه، به معنای قانونی بودن آنها نیست.

🔹️حتی نیروی انتظامی هم اجازه تفتیش کیف دستی افراد در خیابان، بررسی وسایل آنها، طلب کردن رمز و پسورد خصوصی موبایل افراد و... را ندارد، چه برسد به گروهی که در اثر یک بدعت غیرمتعارف به نام حجاب‌بان فعالیت می‌کنند.

🔹️وظیفه بنیادین دولت ایجاد نظم در جامعه است؛ روش‌هایی که گروه‌های خاص در جامعه اجرا می‌کنند، موجب توسعه بی‌نظامی و ناهنجاری‌های گسترده در جامعه است.
#صبح_ما

🆔 @sobhema_ir
Forwarded from امتداد
محسن برهانی، حقوقدان:‌ مگر وزیر کشور نگفته حجاب‌بانان خودجوش بر سر کار آمده‌اند؛ پس حق ندارند کیف و موبایل کسی را تفتیش کنند

✍🏻محسن برهانی در یادداشتی با عنوان «بدون حکم موردی مقام قضایی نمی‌توان موبایل و وسایل افراد را تفتیش کرد» در روزنامه اعتماد نوشت:

🔹مواد ۱۵۰ و ۱۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری درخصوص بحث تفتیش وسایل شهروندان صحبت می‌کنند. موضوع تفتیش وسایل مانند کیف، جیب و... مشمول ماده ۱۵۵ است که باید با اجازه موردی مقام قضایی باشد. یعنی اینکه قاضی، بازپرس و دادیار باید بگوید مثلا کیف مهدی بیک و ماشین محسن برهانی باید تفتیش شود.

🔹مگر غیر از این است که براساس اعلام وزیر کشور و سایر مسوولان دولتی اینها خودش جوش قصد امر به معروف دارند، پس حق ندارند کیف کسی را بگردند، موبایل شهروندی را بررسی کنند و... حتی اگر پلیس هم بدون دستور قضایی این کار را انجام دهد، ممنوع است چه برسد به افرادی که می‌گویند به صورت خودجوش و غیرخودجوش و نیمه جوش و تمام‌جوش فعالیت می‌کنند!/ اعتماد

🔸متن کامل

#امتداد
@emtedadnet
Forwarded from امتداد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ٩ دی ماه، سالروز اعدام صدام حسین!

🔹از حامد الجبوری، وزیر خارجه دوران صدام از نقش شاپور بختیار در تشویق دیکتاتور عراق برای حمله به ایران بشنوید:

🔹پیش از جنگ می دانستیم قرار است با ایران وارد درگیری نظامی شویم.

🔹در جلساتی که وزیر امور خارجه اسبق انگلیس، شاپور بختیار و یک ژنرال فراری ایرانی حضور داشتند سعی می‌کردند جنگ در ایران را شبیه یک تفریح جلوه دهند.

#امتداد
@emtedadnet
Forwarded from انصاف نیوز
پیام سید محمد خاتمی

بسم الله الرحمن الرحیم

تروریسم پلید که بزرگترین دشمن انسان و زندگی صلح آمیز اوست، باز هم فاجعه آفرید و شمار بزرگی از مردم شریف و بی‌گناه ایران را در کرمان عزیز به شهادت رساند و جمع بزرگتری را مجروح کرد.

این اقدام جنایت کارانه را شدیدا محکوم میکنم و لزوم پیگیری سریع و همه جانبه آن، و شناخت اهداف و علل، و شناسایی و معرفی عوامل وقوع این فاجعه انسانی را از سوی مسئولان و نهادهای ذیربط یادآور می‌شوم.

این مصیبت سنگین را به همه آنان که برای انسان حرمت قائلند و زندگی صلح آمیز را برای او میطلبند، به خصوص به ملت عزیز ایران و مردم شریف و مقاوم کرمان تسلیت میگویم.

از خداوند منان برای مجروحان شفای عاجل، برای شهیدان آمرزش و علوّ درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسألت میکنم.

سید محمد خاتمی
۱۳دی ماه ۱۴۰۲

@ensafnews
Forwarded from امتداد
☑️ پیام عبدالله رمضان زاده سخنگوی دولت اصلاحات در ارتباط با حادثه تروریستی کرمان

#امتداد
@emtedadnet
معدل امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۲- استان‌ها

اخیراً وزارت آموزش‌وپرورش گزارشی از معدل امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۲ منتشر کرده که در این باره باید به چند نکته توجه داشت:
تقریباً در دهۀ اخیر معدل امتحانات نهایی در محدودۀ ۱۱.۵ تا ۱۲.۵ بوده است؛ در رشته‌های تجربی و ریاضی کمی بالاتر و در رشته‌های علوم انسانی و معارف کمی پایین‌تر. روند افت کیفیت آموزش عمومی در جزییات نتایج کنکور و در آزمون‌های بین‌المللی هم مشاهده می‌شود.

در سال‌های اخیر، هم در محتوای امتحانات نهایی و هم در فرم سؤالات و نحوۀ تصحیح برگه‌های آزمون تغییرات زیادی اعمال شده است. برای مثال امسال در برخی درس‌ها ۸۰ سؤال با بارم ۰.۲۵ طراحی شده بود و هر برگه را چند آموزگار از مدارس و شهرهای مختلف در سامانه تصحیح می‌کردند. شواهدی هم از سوی آموزگاران ارائه می‌شود که بعضاً اختلال‌هایی در فرایند تصحیح وجود داشته که چه‌بسا بر نمرۀ دانش‌آموز هم تأثیرگذار بوده است. به نظر می‌رسد خود نهاد آموزشی با این تغییرات منطبق نشده است. نکتۀ مهم دیگر این است که نقشۀ وضعیت معدل استان‌ها تاحدزیادی منطبق با نقشۀ فقر کشور است.
@omidi_reza
Forwarded from امتداد
📄چند نکته درباره وزیر اقتصاد و فساد چای دبش

امتداد - محمدپوریا بهشتی:

🔹چند ماهی است که از علنی شدن فساد چای دبش توسط قوه قضائیه می گذرد و هنوز هیچ مقام دولتی (تاکید باید کرد که هیچ مقام دولتی) در این پرونده به دادگاه معرفی نشده است. با این حال وزیر اقتصاد در نقش مدافع وارد شده و اظهاراتی در دفاع از دولت مطرح کرده است که نکات مهمی دارد.

🔹اول: خاندوزی تلاش می کرد اطمینان دهد که پول از ایران خارج نشده و شرکت چای دبش در مقابل ارزی که دریافت کرده پول آن را پرداخت کرده است: «شرکت چای دبش بابت ارزی که برای واردات چای دریافت کرده بود، پولش را پرداخته و اموال مردم به جایی نرفته است. به بانک مرکزی پول داده، ارز دریافت کرده و قرار بوده با آن کالا و تجهیزات وارد کند که نصف آن را وارد کرده و نصف دیگر را وارد نکرده است. (احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد دولت رئیسی)

🔹اما او نمی گوید که ارز را به چه قیمتی دریافت کرده بود؟ نکته اینجاست که در شرایطی که کشور دچار بحران ارزی است و حتی برای واردات دارو ارز کافی وجود ندارد، ارز را به قیمت نیمایی به یک نفر دادند و بعد این ارز سراز بازار آزاد در آورده است.

🔹در واقع تاکید وزیراقتصاد بر اینکه پول ارزها دریافت شده نکته انحرافی است برای برداشته شدن حساسیت مردم بیان شده است. چراکه وزیر اقتصاد بهتر از همه می داند موضوع اصلی تفاوت قیمت این ارز با بازار آزاد است که حتی با رقم های کوچک هم سود این معامله هزاران میلیارد تومان است.

🔹دوم: خاندوی تاکید می کند که اموال شرکت دبش در اختیار قوه قضائیه است: «پولی از کشور خارج نکرده، ساختمان‌ها و ماشین‌آلات مربوط به آن نیز در اختیار قوه قضاییه است.» (وزیر اقتصاد دولت رئیسی)

🔹او اما نمی گوید که متخلفان اصلی در کجا هستند؟ چرا تاکنون هیچ فردی از دولت که تصمیم گرفته این ارز را به این فرد اختصاص دهد، به قوه قضائیه معرفی نشده است؟ حامی این فرد چه کسانی هستند که دولت حاضر است برای حفاظت از برملا شدن نام «حامی اصلی» تا این اندازه هزینه پرداخت کند؟

🔹سوم: وزیر اقتصاد خبر مسرت بخشی را اعلام کرده که در آن مشخص میشود تازه از امسال و بعد از وقوع این فساد سامانه ای ایجاد شده تا «هر شرکتی می‌خواهد تخصیص ارز بگیرد، در سامانه ثبت شود تا معلوم شود سال گذشته و دو سال قبل چقدر دریافت کرده است.»

🔹به عبارت روشنتر حتی تا امسال فروردین دولت نمی دانسته که سال گذشته به چه کسانی ارز داده است. این اعتراف عجیب در حالی صورت می گیرد که پیش از این و در دولت گذشته به طور مرتب اسامی دریافت کنندگان ارز منتشر میشد. اما در این دولت جلوی انتشار آن گرفته شده است.

🔹چهارم: خاندوزی همچنین ابراز امیدواری می کند که «پرونده به قوه قضاییه ارجاع شده و ان‌شاءالله قوه قضاییه رأی محکم و قطعی صادر خواهد کرد» این در حالی است که اساسا فاش شدن این فساد هم با همین مبنا بود که قوه قضائیه اعلام کرد تاکنون دولت هیچ فردی را به عنوان متخلف برای این فساد معرفی نکرده است.

🔹این مساله از دو حالت خارج نیست. یا دولت معتقد است فسادی رخ نداده و لذا لازم نمی بیند فردی را معرفی کند. یا آنکه دولت تلاش می کند با دور کردن فرد فاسد از «حامی اصلی» حفاظت به عمل آورد.

#امتداد
@emtedadnet
آنچه در دی ماه سال نود‌و‌شش اتفاق افتاد مهر پایانی بود بر امید به نتیجه‌بخشی دستاورد صندوق رای در چارچوب ساختار حقوقی فعلی نظام انتخاباتی
Forwarded from انصاف نیوز
نامه محمد فاضلی به رئیسی و اژه ای بعد از جمع آوری ۳۵ هزار امضا برای تحقیق و تفحص درباره چای دبش گیت

محمد فاضلی، استاد اخراجی دانشگاه و جامعه شناس در آذر ماه دعوت به شرکت در کارزار تفحص از پرونده فساد چای دبش کرده است. او در کانال خود نامه ای سرگشاده به رئیس قوه مجریه و قضاییه زده است.

به گزارش انصاف نیوز
این نامه در پی می‌آید:

با سلام
این‌جانب در تاریخ ۲۰ آذر ۱۴۰۲ و پس از اعلام رسمی تخلف در تخصیص ارز به شرکت چای دبش از سوی مقام قضایی، کارزاری با عنوان گزارش دقیق تخلف چای ثبت کردم که تا به امروز ۳۵۴۷۵ نفر آن را امضا کرده است. جزئیات کارزار را می‌توانید در لینک زیر مشاهده کنید.

خواسته روشن این کارزار ارائه گزارشی دقیق و قانع‌کننده درباره فرایندهای اداری و سیاسی منجر به تخصیص چند میلیارد دلار به واردات چای است. اطمینان دارم میلیون‌ها نفر در ایران عزیز – علاوه ۳۵۴۷۵ نفری که کارزار را امضا کرده‌اند – مطالبه‌گر چنین گزارشی هستند.

تردید ندارم که این افراد دوست دارند در ۲۲ بهمن ۱۴۰۲، و ۴۵ سال بعد از پیروزی انقلاب، شاهد شفافیت بیشتر و برداشته شدن یک گام کوچک در قالب ارائه این گزارش باشند.

مجازات‌های سخت متخلفان – از جمله همه آدم‌هایی که در پرونده‌های تخلف و فساد اعدام یا زندانی شده‌اند – هیچ تأثیر معناداری بر کاهش تخلف و فساد نداشته است. بدون گزارش‌های دقیق از فرایندهای بروز فساد، مجازات کردن هیچ دردی دوا نمی‌کند.

مستدعی است در سالگرد انقلاب دستور فرمایید گزارش دقیق تخلف چای به پیشگاه مردم ارائه شود. مردمانی که رنج‌کشیده و آسیب‌دیده از فزونی تخلف، فساد و حکمرانی بد، منتظر برداشته شدن گام‌های عملی در مسیر حرکت‌هایی هستند که زمینه‌ساز اصلاحات پایدار باشند. ارائه چنین گزارشی، نشان می‌دهد اراده‌ای برای به فراموشی سپرده شدن چنین پرونده‌هایی وجود ندارد.

امید به بهبود و ساختن ایران بهتر از اقدامات عملی درست – هر چند کوچک – برمی‌خیزند و نه شعارهایی که منجر به نتیجه نشده‌اند، هر چند بزرگ باشند و بلند بیان شوند.

این یادداشت در سایت انصاف نیوز

@ensafnews
Forwarded from صبح ما
💠نماینده چابهار درباره سیل سیستان: بنابر گزارشات، حجم آبی که می‌آید از طوفان گونو بیشتر است‌/ تاسفانه زیرساخت‌های مدیریت بحران را در این منطقه نداریم

🔹️معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس: متاسفانه حجم سیلابی که از رودخانه‌های جنوب استان و فصلی مثل کاجو و سرباز وارد شده بسیار بسیار زیاد است و از طرفی هم زیرساخت‌ها کم است.

🔹️بنابر برخی گزارشات حجم آبی که می‌آید از طوفان گونو بیشتر است، متاسفانه زیرساخت‌های مدیریت بحران را در این منطقه نداریم به شدت در آنجا احساس خطر می‌کنم و خواهشم از همه مسئولان مخصوصا در حوزه مدیریت بحران، هلال احمر، وزارت کشور و دوستان دیگر به خصوص ارتش و سپاه این است که ورود جدی داشته باشند.

🔹️اوج بحران، در منطقه تلانگ (شهرستان قصرقند)، بخش های پیرسهراب و پلان و منطقه عورکی ( شهرستان چابهار) و شهرستان دشتیاری می باشد.

🔹️به شدت نیاز به بالگرد داریم به خصوص برای کمک به مادران باردار بیماران خاص و دیالیزی وضعیت بسیار نگران کننده است. امیدواریم کمک‌رسانی به مردم این منطقه در اولویت قرار بگیرد و مسئولان به موقع ورود کنند. نگران وضعیت دشتیاری هستیم./ ایلنا

#صبح_ما

🆔️ @sobhema_ir
🔴سید محمد خاتمی در انتخابات شرکت نکرد.

🔸این اولین انتخابات است که رئیس دولت اصلاحات در آن شرکت نکرده است.

❇️ @baamdadeno
Forwarded from KhatamiMedia
🎙️از انتخابات آزاد، مشارکتی و رقابتی بسیار دور مانده‌ایم!

سیدمحمدخاتمی در دیدار شورای مرکزی و جمعی از اعضای دفتر سیاسی حزب همبستگی ایران اسلامی گفت: آنچه رهبری چندی پیش در مورد انتخابات گفتند می‌توانست ما را به انتخابات مطلوب نزدیکتر کند که متأسفانه آنچه در عمل اجرا شد کاملاً خلاف آن بود.

🔘 حزب همبستگی ایران اسلامی کوشیده است به موازین عدالت، توسعه‌طلبی، خیرخواهی و رعایت خرد جمعی پای‌بند باشد.

🔘 اصلاحات با کسی و جمعی و نهادی قهر نیست؛ بخصوص با مردم قهر نیست، بلکه خود را در کنار مردم و همراه مردم می بیند و باید ببیند و البته انتقادهای جدّی دارد.

🔘 متأسفانه آثار نارضایتی فراگیر و حتی قهر را در جامعه شاهدیم.

🔘 مراد من از بخش ناراضی جامعه، علاوه بر نخبگان و بخصوص جوانان، همان اکثریت بالای پنجاه درصد است که در دو انتخابات گذشته شرکت نکردند و نیز چند میلیون نفر که رأی باطله دادند.

🔘 نباید تصور کرد که همهٔ آنها که در انتخابات شرکت کردند، از اوضاع و احوال کشور راضی‌اند.

🔘 انتخابات مشارکتی، آزاد و رقابتی یعنی طیف های رنگین کمانی که ملت ایران نام دارد (نه فقط اصولگرایان و اصلاح‌طلبان) نامزدهای مطلوب خود را داشته باشند

🔘 اگر امنیت واقعی، تمامیت ارضی، توسعه پایدار و حاکمیت مردم بر سرنوشت خود و عزّت ملی و سربلندی کشور را می خواهیم و نیز آنچه می تواند دشمنی ها و دشمن‌کامی‌هایی را که از بیرون و درون علیه کشور و ملت ما وجود دارد ناکارآمد کند، هموارترین و بهترین راه تأمین این خواسته، انتخابات آزاد، مشارکتی و رقابتی است.

🔘 امیدوارم تجربه ها و بخصوص جدّی گرفتن نارضایتی‌هائی که روز بروز بیشتر هم می شود زمینه ای فراهم آورد که در آینده جامعه ما شاهد انتخابات آزاد باشد.

در ابتدای این جلسه محمد سالاری، دبیرکل حزب، پیرامون مسائل جاری، استراتژی ها و برنامه های حزب و مواضع این تشکل به‌عنوان یکی از احزاب عضو جبهه اصلاحات نکاتی را طرح و مواضع حزب درباره انتخابات، توسعه و مردم را بیان نمود.

سایر اعضای حاضر نیز به بیان دغدغه های خود نسبت به اوضاع کشور و راههای حل مشکلات پرداخته، دلایل عدم ارائه لیست، تلاش برای پررنگ کردن نقش و سهم مردم در تمام امور کشور، اعلام موضع شفاف اصلاح طلبان و داشتن استراتژی و تاکتیک صحیح مطالبی را مطرح کردند.


🌐 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

🇮🇷 @khatamimedia
2024/05/21 09:19:02
Back to Top
HTML Embed Code: