بی بی سی - ارتش آمریکا تایید کرد که اولین محموله کمک‌های بشردوستانه از طریق اسکله موقت ساخته شده توسط آن کشور در غزه، به ساحل ارسال شده است.
#فلسطین
#اسراییل

@abolfathusastudy
ایسنا - نمایندگی #ایران در سازمان ملل، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان را تایید کرد.
این نمایندگی در پاسخ به وال استریت ژورنال تصریح کرد که «این مذاکرات نه اولین بار بوده است و نه آخرین بار خواهد بود.»
آکسیوس پیشتر به نقل از منابعی که نام آنها را ذکر نکرده، مدعی شده بود که نمایندگان ایران و آمریکا طی هفته گذشته در کشور عمان به صورت غیر مستقیم درباره چگونگی پرهیز از تشدید درگیری‌های منطقه ‌ای و گفت‌ و گوهای هسته ‌ای مذاکره کرده‌اند.
به ادعای این مقام‌ها این مذاکرات با حضور برت مک گورک، مشاور ارشد رئیس ‌جمهوری آمریکا در خاورمیانه و آبرام پیلی، نماینده موقت ایالات متحده در امور ایران اولین دور گفت ‌و گوها بین ایالات متحده و ایران از ژانویه بوده که مذاکرات مشابهی در عمان انجام شد. این گفت ‌و گوها تنها یک ماه پس از حمله پهپادی و موشکی بی ‌سابقه ایران به سرزمین‌های اشغالی در 13 آوریل انجام شد.

@abolfathusastudy
درخواست اوکراین از آمریکا برای دسترسی به اطلاعات پایگاه های نظامی روسیه

خبرآنلاین - نیویورک‌ تایمز به نقل از مقامات آمریکایی و اوکراینی گزارش داد که کی ‌یف در بحبوحه ادامه مشکلاتش در میدان نبرد، به طور فزاینده ‌ای از کاخ سفید درخواست داده‌های اطلاعاتی بیشتر درباره محل استقرار نیروهای روسی و مهم ‌ترین تأسیسات نظامی آنها کرده است.
در شرایطی که تحولات میدان جنگ به نفع اوکراینی‌ها پیش نمی‌رود، این روزنامه آمریکایی گزارش داد که مقامات اوکراینی تماس‌های خود را تشدید کرده‌اند و این در حالیست که نیروهای نظامی اوکراینی در تلاش برای حفظ مواضع زمینی در میان پیشرفت #روسیه در جهت خارکیف هستند.
گرچه دولت جو بایدن، رئیس ‌جمهوری ایالات متحده، برخی از داده‌های اطلاعاتی را به #اوکراین ارائه می‌کرد، اما مدت‌هاست که این درخواست‌ها را رد کرده، زیرا کاخ سفید می‌خواست هیچکدام از گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا برای حملات به عمق خاک روسیه استفاده نشود.
در این گزارش آمده است، با این حال، جدیدترین درخواست کی ‌یف توسط کاخ سفید برای بررسی پذیرفته شده است.
مقامات اوکراینی بر این باورند که داده‌های اطلاعاتی بیشتر در زمان واقعی و داده‌های بیشتر در مورد مهم ترین اهداف، کارایی حملات فرا مرزی کی ‌یف را بهبود می‌بخشد.

@abolfathusastudy
خشم گروه های حامی مسلمانان و اعراب آمریکا از سیاست های دولت بایدن در قبال غزه

ایسنا – سی ان ان نوشت، گروهی از آمریکایی‌های اصالتا عرب و فلسطینی، نشست با آنتونی بلینکن را با نارضایتی ترک کردند چون دولت جو بایدن هیچ طرح ملموسی برای رسیدگی به نگرانی‌های آنها در رابطه با جنگ غزه ارائه نکرد.
بلال حمود ، مدیر اجرایی اتاق بازرگانی اعراب آمریکا گفت: هیچ طرح اطمینان بخشی که نشان دهد دولت جو بایدن به ارائه یک راه ‌حل سریع اولویت می‌دهد وجود نداشته و مطرح نشد. این جلسه برای ما مایوس کننده بود چون ما خواستار اقدامات ملموس بیشتری در گام‌های بعدی هستیم.
نمایندگان این گروه‌ها روز جمعه با درخواست‌های مشخصی از دولت واشنگتن از جمله درخواست برقراری آتش‌ بس فوری، بازگشت همه اسرای بدون اتهام، عقب ‌نشینی کامل نیروهای اسرائیلی از غزه، تحویل بلامانع کمک‌های بشردوستانه به فلسطینی‌ها، پایان یافتن ارسال تسلیحات از سوی ایالات متحده آمریکا برای #اسراییل و بازسازی نواحی تخریب شده #فلسطین وارد نشست با بلینکن شدند اما در نهایت مشاهده کردند که دولت بایدن در این نشست که بیش از 90 دقیقه طول کشید هیچ تعهدی به اقدام در قبال این مسائل مطرح نکرد.
یکی از شرکت ‌کنندگان در این نشست گفت: من فکر می‌کنم این نشست یک شکست بود. ما نتوانستیم بر سر هیچ گونه تغییری در سیاست‌های آمریکا در قبال وضعیت نوار غزه توافق کنیم.
جان دبیت، رئیس شورای فلسطینی آمریکا اظهار کرد بعد از این نشست احساس «خوش‌بینی محتاطانه» داشته اما مشخص نیست که دولت بایدن ممکن است چه اقداماتی را اتخاذ کند.
او اظهار کرد: ما ساده‌لوح نیستیم و با این فکر که می‌توانیم مسیر را کاملا به جهت برعکس عوض کنیم وارد این نشست نشدیم اما هر گونه تغییری که بتوانیم ایجاد کنیم به عنوان یک اتفاق مثبت برای کمک به مردم غزه و کاستن از درد و رنج‌های آنها نگریسته خواهد شد.
رهبران پنج سازمان متعلق به فلسطینی‌ و عرب ‌تبارهای آمریکا شامل فدراسیون آمریکایی رام‌الله فلسطین،‌ اتاق بازرگانی اعراب آمریکا، سازمان عرب‌های آمریکا، انستیتوی عرب‌های آمریکا و شورای فلسطین درخواست برگزاری این نشست را مطرح کرده بودند.
وزارت امور خارجه آمریکا بیانیه‌ای درباره این نشست منتشر نکرده و به درخواست برای اظهارنظر در مورد عدم تعهدش به رسیدگی به مسائل مطرح شده در این نشست پاسخ نداد.
شرکت ‌کنندگان در این نشست، دولت جو بایدن را به «غفلت به خاطر سنگدلی» نسبت به نگرانی‌های خود متهم کردند اما همچنان باور به لازم بودن تعامل به منظور تغییر دادن سیاست ها داشتند.
دبیت بیان کرد: اعتقاد راسخ من این است که تعامل مهم است. اینکه شما پشت میز مذاکره باشید مهم است چون دست کم به این طریق صدای ما شنیده می‌شود.
دیگر شرکت‌کنندگان در این نشست که با آنها گفتگو داشت تاکید کردند تا زمانی که دولت بایدن سیاست‌هایش در قبال جنگ غزه را دستخوش تغییر چشمگیر نکند دیگر به پای میز مذاکره باز نخواهند گشت.
حمود بیان کرد: من تا زمانی که دولت کاری نکند در هیچ نشست دیگری شرکت نخواهم کرد. در این مقطع چیز دیگری برای گفتن وجود ندارد. فکر می‌کنم دولت کاملا می‌داند که چه اتفاقاتی باید رخ دهند.

@abolfathusastudy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جان میرشایمر، استاد علوم سیاسی دانشگاه های آمریکا، ایالات متحده را به همراه #اسراییل، بازنده جنگ غزه عنوان کرد.
#فلسطین

@abolfathusastudy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سرکوب خشن حامیان #فلسطین توسط پلیس نیویورک

@abolfathusastudy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سرکوب خشن حامیان #فلسطین توسط پلیس نیویورک

@abolfathusastudy
بی بی سی - یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اخبار مربوط به وضعیت نامعلوم هلیکوپتر رئیس ‌جمهوری و وزیر خارجه #ایران گفت که «به ‌دقت در حال رصد» این خبر هستند.
او افزود: فعلا حرف بیشتری برای گفتن نداریم.

@abolfathusastudy
بی بی سی - کاخ سفید گفت جو بایدن، رئیس ‌جمهوری آمریکا در جریان خبر سانحه هلیکوپتر ابراهیم رئیسی قرار گرفته است.
ساعاتی قبل یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اخبار مربوط به وضعیت نامعلوم هلیکوپتر رئیس ‌جمهوری و وزیر خارجه #ایران گفته بود که «به ‌دقت در حال رصد» این خبر هستند.

@abolfathusastudy
خبرگزاری مهر – جو #بایدن، رئیس ‌جمهوری آمریکا به ‌دنبال حادثه سقوط بالگرد سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهوری اسلامی #ایران تعطیلات خود را رها کرده و برای یک جلسه توجیهی فوری، به کاخ‌ سفید بازگشت.

@abolfathusastudy
چاک #شومر، رهبر اکثریت دموکرات سنای آمریکا در اظهارنظری پیش از اعلام خبر رسمی شهادت سید ابراهیم رئیسی ، رییس جمهوری اسلامی #ایران و هیات همراه از جمله حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه در سقوط بالگرد در استان آذربایجان شرقی، گفت : هیچ شواهدی مبنی بر خرابکاری در این سانحه در دست نیست.
به گزارش ایلنا به نقل از ان ‌بی ‌سی، شومر با اشاره به این ‌که وضعیت آب و هوای منطقه ‌ای که بالگرد حامل رئیسی در آن دچار سانحه شد، بسیار بد و مه‌آلود بود، گفت که به نظر می‌رسد که این حادثه صرفا یک تصادف بود، با این وجود این موضوع تحت بررسی دقیق قرار دارد.
شومر همچنین گفت که تلاش‌ها برای شناسایی محل سانحه ادامه دارد. هنوز محل آن شناسایی نشده است و من نیز همچنان اوضاع را رصد می‌کنم.

@abolfathusastudy
نگرانی از تاثیر جنگ غزه بر شانس انتخاباتی بایدن

ایرنا- رویترز در گزارشی اعلام کرد که به ‌رغم خوشبینی مشاوران کاخ سفید درباره تاثیر ناچیز اعتراضات دانشجویی در تلاش انتخاباتی جو ب#ایدن، کارشناسان علوم راهبردی حزب دموکرات و سازمان دهندگان رای‌ دهندگان جوان هشدار می‌دهند که ارزیابی نادرست درباره این وضعیت، می‌تواند به ضرر رئیس‌ جمهوری کنونی آمریکا در #انتخابات پیش‌رو تمام شود.
تعدادی از مشاوران ارشد کاخ سفید مدعی اند که اطمینان دارند اعتراضات در سراسر دانشگاه های آمریکا علیه تهاجم نظامی #اسراییل در جنگ غزه به کاهش چشمگیر تعداد آراء حمایتی از جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر منجر نخواهد شد.
این ادعای مشاوران کاخ سفید در حالی مطرح می شود که برخی از نظرسنجی ها نشان می دهند بسیاری از دموکرات ها عمیقا نگران سیاست رئیس جمهوری کنونی آمریکا در قبال جنگ غزه هستند.
خوشبینی کاخ سفید درباره این موضوع که بسیاری از اعضای تیم کارزار انتخاباتی بایدن نیز آن را تایید می کنند، با هشدارهای جدی برخی از کارشناسان علوم راهبردی حزب دموکرات و سازمان دهندگان رای دهندگان جوان مغایرت دارد، کسانی که معتقدند ارزیابی نادرست درباره وضعیت کنونی می تواند به قیمت شکست بایدن در رقابت با دونالد #ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا و نامزد جمهوریخواهان در انتخابات پیش رو منجر شود.
تعدادی از مشاوران بایدن به رویترز گفتند که آنها به رئیس جمهوری آمریکا توصیه کرده اند از مداخله مستقیم با معترضان در محوطه های دانشگاهی پرهیز کند و مدعی اند که این اعتراضات آسیبی به کارزار انتخاباتی بایدن نخواهد زد.
بسیاری از مقامات آمریکایی که با انتخاب بین بایدن و ترامپ در انتخابات ماه نوامبر مواجه هستند همچنان مدعی اند که حتی دموکرات هایی که مخالف سیاست آمریکا هستند به بایدن رای خواهند داد.
به نوشته رویترز، این موضوع روز یکشنبه همزمان با سخنرانی بایدن در کالج مورهاوس و اعتراضات برخی از دانشجویان و هشدار رئیس دانشگاه درباره امکان توقف مراسم بار دیگر به کانون توجهات بازگشت.
برخی از مقامات آمریکایی مدعی اند که هزینه مسکن و تورم برای رای دهندگان جوان آمریکایی مهم تر است.
این درحالیست که برخی از مشاوران بایدن بی اعتنا به نتایج نظرسنجی ها ادعا می کنند که معترضان، فعالان سیاسی هستند و دانشجو محسوب نمی شوند.
نتایج نظرسنجی ها جدید نشان می دهد رقابت بایدن و ترامپ در نظرسنجی های سراسری بسیار نزدیک است و ترامپ در ایالت های موسوم به میدان نبرد که در نتیجه انتخابات تعیین کننده هستند، برتری دارد.
در حوزه مسائل اقتصادی مانند تورم، ترامپ در جایگاه بالاتری نسبت به بایدن از دیدگاه رای دهندگان آمریکایی قرار دارد.
#نظرسنجی جدید خبرگزاری رویترز و موسسه آیپسوس نشان داد که دموکرات ها عمیقا درباره سیاست بایدن در جنگ غزه و اعتراضات دانشجویی اختلاف نظر دارند. این نتایج نشان داد که 44 درصد از دموکرات ها سیاست بایدن در بحران غزه را قبول ندارند و 51 درصد مخالف نحوه کنترل اعتراضات دانشجویی در دولت وی هستند.
به نوشته رویترز، حمایت رای دهندگان جوان آمریکایی از بایدن نسبت به سال 2020 کاهش قبال توجهی داشته است.
دو مقام کاخ سفید در گفت و گو با رویترز تایید کردند که حمایت از بایدن نزد رای دهندگان جوان به اندازه انتخابات سال 2020 نیست و آنها نگران هستند که دولت بایدن این موضوع را به اندازه کافی جدی نگیرد.
اعتراضات علیه جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه تاکنون در بیش از 60 دانشگاه و کالج آمریکایی بروز کرده و باعث اختلال در مراسم هایی با حضور بایدن در سراسر این کشور شده است. این اعتراضات باعث شد دموکرات ها در ایالت های تعیین کننده در انتخابات به عنوان «غیرمتعهد» رای دهند و باعث اختلافات در حزب دموکرات شد.
در عین حال، نظرسنجی رویترز و آیپسوس که این هفته منتشر شد همچنین نشان می دهد که جمهوریخواهان به طور قاطع مخالف اعتراضات در آمریکا و سیاست بایدن در جنگ غزه هستند. برخی از جمهوریخواهان حتی خواستار اعزام گارد ملی به دانشگاه ها شده اند.

@abolfathusastudy
تحریم ها، یک دلیل سقوط بالگرد رئیس جمهوری ایران بود

تحلیلگر نظامی شبکه خبری سی ان ان گفت ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری #ایران احتمالاً با بالگرد مدل بل 212 که قبل از انقلاب ایران خریداری شده بود، سفر کرده است.
سدریک لیتون تحلیلگر نظامی سی ان ان در گفت و گویی با این شبکه تاکید کرد ابراهیم رئیسی احتمالاً در حال سفر با بالگرد مدل بل 212 بود که در اواخر دهه 1960 شروع به کار کرد.
لیتون به پائولا نیوتن از سی‌ان‌ان گفت مشکل در تامین قطعات یدکی می‌تواند در بروز این حادثه نقش داشته باشد.
لیتون، سرهنگ بازنشسته نیروی هوایی آمریکا گفت: این بالگرد ابتدا در آمریکا و سپس در کانادا تولید شد.
لیتون تاکید کرد: این بالگرد اولین بار در دوره دوم حکومت شاه ایران در سال 1976 به شکل تجاری معرفی شد و قبل از آن در ارتش آمریکا مورد استفاده قرار می گرفت؛ بنابراین شروع به کار واقعی این نوع خاص از بالگرد احتمالا به اواخر دهه 60 برمی گردد.
وی ادامه داد: از این رو تامین قطعات یدکی آن قطعا برای ایرانی ها مشکل ساز بوده است.
لیتون افزود: در این مورد خاص، من فکر می‌کنم عدم تامین قطعات یدکی به دلیل تحریم‌ها به علاوه شرایط بد جوی در چند روز گذشته در این منطقه خاص از شمال غرب ایران علت بروز حادثه بوده است. فکر می‌کنم همه این موارد منجر به یک سری از حوادث و تصمیماتی شد که این خلبان و احتمالا حتی خود رئیس جمهور برای پرواز با این هواپیما گرفتند و متأسفانه برای آن ها، نتیجه این سقوط بود.

@abolfathusastudy
ایرنا - دولت ایالات متحده آمریکا بطور رسمی شهادت آیت الله رئیسی رئیس جمهوری و حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه #ایران و همراهان آنها را بطور رسمی تسلیت گفت.

@abolfathusastudy
واکنش وزیر دفاع آمریکا به حادثه شهادت رئیس جمهوری ایران

بی بی سي- لوید آستین، وزبر دفاع آمریکا در واکنش به خبر کشته شدن رئیس جمهوری و وزیر خارجه #ایران، سقوط بالگرد را اتفاقی ناگوار خواند و اعلام کرد که آمریکا همچنان در حال رصد کردن وضعیت است.
او با ابراز بی اطلاعی از علت سقوط بالگرد گفت: اطمینان داریم که ایرانی‌ها در حال بررسی هستند یا بررسی خواهند کرد. پس از تکمیل تحقیقات آنها، نتیجه را خواهیم دید.
وزیر دفاع آمریکا با تاکید بر این که همچنان در حال رصد اتفاقات هستند گفت که به نظر آنها در حال حاضر هیچ تاثیر امنیتی در منطقه و آرایش نیروهای آمریکا نخواهد داشت و هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که چیزی جز یک حادثه باعث سقوط بالگرد شده باشد.
آستین بار دیگر تاکید کرد که نمی‌تواند حدس بزند که علت سقوط بالگرد چه بوده است «اما فکر می‌کنم وقتی تحقیقات ایرانی‌ها انجام شود،‌ در این باره بیشتر مطلع می‌شویم».

@abolfathusastudy
اعضای شورای امنیت سازمان ملل، از جمله نماینده آمریکا در این شورا به احترام شهادت رئیس جمهوری و وزیر خارجه #ایران در حادثه سقوط هلی کوپتر در استان آذربایجان، به احترام ایستادند و یک دقیقه سکوت کردند.

@abolfathusastudy
بیانیه وزارت خارجه آمریکا در مورد سقوط هلی کوپتر رئیس جمهوری ایران و هیات همراه

ایالات متحده رسماً به خاطر درگذشت ابراهیم رئیسی، وزیر امور خارجه، امیرعبداللهیان و سایر اعضای هیات آنها در سقوط هلی کوپتر در شمال غرب ایران، تسلیت می گوید.
در حالی که ایران رئیس جمهور جدید انتخاب می‌کند، ما برحمایت خود از مردم ایران و مبارزه آنها برای حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین تاکید می‌کنیم.

@abolfathusastudy
2024/05/20 22:32:19
Back to Top
HTML Embed Code: