Telegram Web Link
📌هفدهمین کنگره دانش اعتیاد| پنل "ارتقای سلامت روانی، اجتماعی و کاهش تقاضای مواد" برگزار می‌شود

🔹️هفدهمین کنگره دانش اعتیاد با همکاری انجمن بین المللی طب اعتیاد ISAM قرار است پنل "ارتقای سلامت روانی، اجتماعی و کاهش تقاضای مواد" را روز جمعه (۲۶ بهمن ماه) برگزار کند.

🔹️ریاست این پنل برعهده دکتر سیدحسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران است.

🔹️همچنین در پنل یاد شده فرهاد اقطار، سعید قاسمیان، لیلا ارشد و امیر مغنی باشی که از چهره‌های شناخته شده در مسائل اجتماعی که کارشناس اعتیاد هستند، به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

🔹️علاقمندان جهت شرکت در این پنل می‌توانند در ساعت ۸ الی ۱۰ صبح روز یاد شده در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور به‌هم رسانند.

متن کامل خبر در پایگاه ادنا

🌐https://adna.ir/news/6382/

🆔️@Adnanews
📌هفدهمین کنگره دانش اعتیاد| مناقشه‌های حل نشده خانوادگی و مساله اعتیاد

🔹️هفدهمین کنگره دانش اعتیاد یک سخنرانی برای دکتر آذرخش مکری، از کارشناسان شناخته شده اعتیاد مدنظر قرار داده است.

🔹️وی قرار است در این سخنرانی با عنوان "مناقشه‌های حل نشده خانوادگی و مساله اعتیاد" به واکاوی درباره این موضوع بپردازد.

🔹️این سخنرانی روز جمعه ۲۶ بهمن ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۳۰ در سالن اصلی کنگره واقع در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می‌شود.

متن کامل خبر در پایگاه ادنا

🌐https://adna.ir/news/6383

🆔️@Adnanews
📌هفدهمین کنگره دانش اعتیاد| پنل "رویکرد پزشکی شخص محور در مدیریت چالش‌های درمانی در مراکز درمان اعتیاد" برگزار می‌شود


🔹️هفدهمین کنگره دانش اعتیاد با همکاری انجمن بین المللی طب اعتیاد ISAM قرار است پنل "رویکرد پزشکی شخص محور در مدیریت چالش‌های درمانی در مراکز درمان اعتیاد" را روز جمعه (۲۶ بهمن ماه) برگزار کند.

🔹️ریاست این پنل برعهده بیتا میرزایی است. همچنین در پنل یاد شده علی غلامی، نادر چرخگرد، محمد صالحی و محمد هادی فرحزادی از کارشناسان و درمانگران اعتیاد سخنرانی خواهند کرد.

🔹️علاقمندان جهت شرکت در این پنل می‌توانند روز پنج شنبه (۲۵ بهمن) در ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۳۰ سالن شماره ۳ همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور بهم برسانند.

متن کامل خبر در پایگاه ادنا

🌐https://adna.ir/news/6384

🆔️@Adnanews
📌۶۰ مرکز سرپناه شبانه و اقامتی بهبود و بازتوانی اعتیاد بهزیستی مازندران آماده اسکان افراد بی‌ سرپناه شدند

👤فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی استان مازندران:

🔹️مراکز سرپناه شبانه و اقامتی بهبود و بازتوانی اعتیاد تحت نظارت بهزیستی استان در روزهای سرد سال به‌صورت شبانه روزی میزبان معتادان بی‌ سرپناه و بی‌خانمان هستند.

🔹️دو مرکز سرپناه شبانه معتادان فاقد سرپناه در واحد زنان و مردان، ۵ مرکز گذری کاهش آسیب(DIC) و ۵۳ مرکز شبانه روزی اقامتی بهبود و بازتوانی اعتیاد خدمات ارائه می دهند.

🔹️خدماتی از قبیل وعده غذای گرم، صبحانه، مکانی برای استراحت و خواب، خدمات بهداشتی، ارجاع به مراکز درمانی و ارائه رویکرد نوین آموزشی در جهت پیشگیری از بیماری هایی همچون اچ‌آی‌وی و غیره در این مراکز ارائه می شود.

🔹️از شهروندان تقاضا داریم در هر ساعت از شبانه روز نسبت به راهنمایی، انتقال و یا تماس با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی بهزیستی مازندران برای اسکان معتادین بلامکان، افراد آسیب دیده و یا در معرض آسیب بی سرپناه و سایر گروه های هدف بهزیستی به مراکز اعلام شده، همکاری داشته باشند.

🌐https://adna.ir/news/6385

🆔️@Adnanews
📌ادنا در کنار هفدهمین کنگره دانش اعتیاد؛ صدای همه باید شنیده شود!

🔹️پایگاه خبری-تحلیلی اعتیاد (ادنا) به عنوان اولین رسانه تخصصی حوزه اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی افتخار داشته طی یک دهه فعالیت از ظرفیت دانش متخصصان اعتیاد، کارشناسان مسائل اجتماعی، سیاست‌گذاران و خبرنگاران این حوزه بهره بگیرد.

🔹️ماحصل گوشه‌ای از این تلاش‌ها در بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ صفحه خبری در سایت ادنا و بیش از ۴ هزار و ۷۵۰ پست تلگرامی ثبت و ضبط است.

🔹️شورای سیاست‌گذاری ادنا باور دارد، رمز موفقیت، ماندگاری و بقای این رسانه طی این مدت حفظ استقلال حرفه‌ای و مالی، بی‌طرفی و مجال دادن برای شنیده شدن صداهای متفاوت است.

🔹️با همین نگاه، خبرنگاران این پایگاه خبری-تحلیلی در رویدادهای گوناگون حضور پیدا می‌کنند تا تریبونی در اختیار صاحب‌نظران مساله اعتیاد و موضوعات مرتبط قرار دهند و سوالات و دغدغه‌های این حوزه را به پرسش بگذارند.

🔹️کنگره دانش اعتیاد به عنوان رویدادی که امسال به پلکان هفدهم مسیر خود رسید، از جمله رویدادهایی است که پرداختن آن در ادنا منطبق بر رسالت‌ها و ماموریت‌های ذاتی این رسانه محسوب می‌شود.


🌐https://adna.ir/news/6386

🆔️@Adnanews
کانال پایگاه خبری اعتیاد
📌ادنا در کنار هفدهمین کنگره دانش اعتیاد؛ صدای همه باید شنیده شود! 🔹️پایگاه خبری-تحلیلی اعتیاد (ادنا) به عنوان اولین رسانه تخصصی حوزه اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی افتخار داشته طی یک دهه فعالیت از ظرفیت دانش متخصصان اعتیاد، کارشناسان مسائل اجتماعی، سیاست‌گذاران…
📌فراخوان همکاری با ادنا در هفدهمین کنگره دانش اعتیاد

🔹️کنگره دانش اعتیاد به عنوان محفلی بزرگ، فرصت مغتنمی برای گردهمایی فعالان حوزه پیشگیری، درمان و مقابله با اعتیاد فراهم می‌کند که افراد مختلفی با نگرش‌های گوناگون اما دغدغه‌های واحد را کنار هم می‌نشاند.

🔹️باتوجه به اهمیت برگزاری کنگره دانش اعتیاد (دوره هفدهم) در روزهای آتی، ادنا از تمامی مخاطبان و دنبال کنندگان خود به ویژه افرادی که در کنگره حضور دارند، دعوت می‌کند چنانچه خبر، گزارش، سوژه، یادداشت و هرنوع محتوای رسانه‌ای از این رویداد داشتند از طریق شماره تلفن (محمد فیروزی ۰۹۱۹۵۵۱۸۹۷۸) در تلگرام یا واتساپ ارسال کنند.

🌐https://adna.ir/news/6386

🆔️@Adnanews
📌سازمان ملل: در صورت قطع حمایت مالی آمریکا ممکن است شمار مبتلایان به ویروس ایدز در جهان ۶ برابر شود

👤وینی بیان‌ییما، مدیر اجرایی برنامه مشترک سازمان ملل در زمینه ایدز:

🔹️در صورت توقف کمک‌های آمریکا، میلیون‌ها نفر جان خود را از دست خواهند داد و احتمال ظهور سویه‌های مقاوم‌تر این بیماری افزایش خواهد یافت.

🔹️طبق آخرین برآوردهای این سازمان در حال حاضر ۳۹.۹ میلیون نفر در سراسر جهان با ویروس اچ‌آی‌وی زندگی می‌کنند که از این تعداد حدود ۱.۳ میلیون نفر در سال ۲۰۲۳ به این ویروس مبتلا شده‌اند.

🔹️در صورت تحقق فرمان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تعلیق ۹۰ روزه کمک‌های خارجی آمریکا، تا سال ۲۰۲۹ تعداد مبتلایان جدید به اچ‌آی‌وی ممکن است به ۸.۷ میلیون نفر برسد.

🌐https://adna.ir/news/6387

🆔️@Adnanews
📌#اختصاصی_ادنا| برگزاری کنگره دانش اعتیاد بدون اسپانسر امکان پذیر نیست!

👤دکتر رامین رادفر، دبیر علمی هفدهمین دوره کنگره دانش اعتیاد:

🔹️دوره هفدهم دو تغییر اساسی نسبت به کنگره‌های قبل داشت؛ یک تغییر مربوط به زمان برگزاری است، امسال به علت مشکلات به بهمن ماه منتقل شد و تغییر دیگر مربوط به جوایز است.

🔹️در این دوره برای تعداد پنل‌های مرتبط با اعتیاد جنسی و اعتیاد رفتاری تفاوت بسیار بسیار فاحش نسبت به ادوار قبل وجود دارد.

🔹️درباره اعتیاد رویکردهای مختلف وجود دارد، ما هیچ محدودیتی برای هیچ مدلی از هر رویکرد مبتنی بر شواهد در زمینه درمان اعتیاد نداشتیم.

🔹️یک واقعیت این است که هیچ کنگره‌ای بدون اسپانسر، حداقل در شرایط کنونی امکان برگزاری ندارد.

🔹️برخی اگر نسبت به اسپانسری شاکی هستند، این رفتارها را سلیقه‌ای می‌‌دانیم؛ به هر حال هر مجموعه‌ای که در کشور اجازه فعالیت قانونی دارد امکان اسپانسر شدن برای یک رویداد را نیز دارد. اما به عنوان مثال اگر ما از یک سیستم متکی به قاچاقچیان برای اسپانسرینگ رویداد دعوت کرده بودیم آن وقت اعتراض‌ها به‌جا بود!

🌐https://adna.ir/news/6388

🆔️@Adnanews
📌هفدهمین کنگره دانش اعتیاد| به دنبال افزایش مدت نگهداری معتادان به ۲ سال هستیم

👤حسین ذوالفقاری، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران:

🔹️لایحه اصلاحی برای افزایش نگهداری معتادان در مراکز ماده ۱۶ به مدت دو سال ارائه شده است.

🔹️می‌خواهیم فرآیند درمان معتادان را کامل کنیم به این معنا که فرآیند غربالگری، درمان، بازتوانی و اشتغال صورت گیرد.

🔹️نباید فرد معتادی که به مراکز منتقل شود، سه یا حداکثر ۶ ماه نگهداری و مجدد به جامعه بازگردد و همان روند گذشته را ادامه دهد، دستگاه‌ها اعلام آمادگی کردند که تمام موارد اعم از بازتوانی، مهارت‌آموزی و ایجاد اشتغال با هم دیده شود تا در صورتی که فرد دو سال در مرکز ماند، بعد از دو سال به زندگی بازگردد.

🔹️فرآیند مذکور از منظر نگارش و … جزء برنامه‌های نخست ستاد مبارزه با موادمخدر در ابتدای سال ۱۴۰۴ است اما از لحاظ اجرایی باید مکان‌های مناسبی تحت عنوان شهرک‌های کوچک مسبوق‌ به سابقه در دنیا ایجاد شود تا آنجا صرفاً به منزله یک ندامتگاه یا بازداشتگاه توأم با درمان نباشد بلکه در کنار آن بتوانیم بازتوانی ایجاد کنیم.

🌐https://adna.ir/news/6389

🆔️@Adnanews
📌هفدهمین کنگره دانش اعتیاد| ۵ مغالطه که مانع از برچیده شدن مراکز ماده ۱۶ می‌شود

👤عباس متولیان یکی از سخنرانان پنل‌های تخصصی هفدهمین کنگره دانش اعتیاد:

🔹️علت اینکه مراکز ماده ۱۶ تعطیل نمی شوند، پنج نوع سوگیری است، اولین نوع سوگیری تاییدی است، بر این اساس اگر شواهد قدیمی در رابطه با یک موضوع وجود داشته باشد که آن را مورد اشاره قرار دهد حذف آن سیاست گذاری امکان پذیر نیست.

🔹️سوگیری نوع دوم، نهادگرایی است و بر اساس سیاست نهادی موضوعات مدنظر گرفته، ابلاغ و تایید می.شوند، بنابراین جلوگیری کردن از آنها کار سختی می‌شود!

🔹️سوگیری دیگر رفتار تقلیدی است، براین اساس وقتی اولین نفر باشیم که بخواهیم کاری را انجام دهیم که قبلا انجام می‌شده است انجام چنین کاری و تغییر دادنی سخت می‌شود.

🔹️مغالطه دیگر هزینه غرق شده نام دارد، در اینجا چون قبلا هزینه‌های سنگینی برای کاری انجام شده است، جلوگیری از ادامه روند سخت می‌شود؛ سوگیری دیگر نیز پذیرش اجتماعی است.

🌐https://adna.ir/news/6390

🆔️@Adnanews
📌هفدهمین کنگره دانش اعتیاد| فرنام: ۲۵ درصد ایرانی‌ها تجربه مواجهه با قمار آنلاین را داشته‌اند!

👤دکتر رابرت فرنام روانپزشک و متخصص در حوزه درمان اعتیاد:

🔹️ریسک قمارها در جهان بالا هستند و ۱۱ الی ۱۲ درصد مردم را درگیر می‌کنند، بر اساس یک مطالعه ایرانی- آمریکایی‌ها بیش از آمریکایی- آمریکایی ها قمار می‌کنند.

🔹️قبلا قمار (gambeling) برای پولدارها بود اما الان باید چشممان را بر قمارهای آنلاین (online gambeling) باز کنیم همچنین این موضوع در دنیا برای نوجوانان به خاطر دیجیتال شدن قمارها هم زیاد شده است.

🔹️در ایران ۸.۹%جمعیت کشور قمار انجام می‌دهند، همچنین ۲۵ درصد جمعیت تجربه تماس با قمارهای آنلاین‌ها را داشته‌اند؛ قمارها دو برابر دیابت فشار هزینه‌ای در جهان ایجاد کرده‌اند، بر اساس نتیجه یک تحقیق ۵ میلیارد دلار سرمایه ایرانی‌ها به سمت قمار می‌رود.

🔹️در اینباره تمام استراتژی‌ها در ایران تاکنون شامل بستن حساب‌ها و برخوردهای نظامی و انتظامی بوده است و دوستان [سیاست‌گذاران] معتقد هستند که با این رفتارها جلوی ۶۰ درصد قمارهای آنلاین گرفته شده است!

🌐https://adna.ir/news/6391

🆔️@Adnanews
📌هفدهمین کنگره دانش اعتیاد| پیشگیری از اعتیاد؛ مهم از منظر انسانی، موثر به لحاظ اقتصادی

👤آزاده اولیایی، روانشناس صنعتی و سازمانی:

🔹️مصرف مواد اعتیاد آور و الکل در محیط‌های کاری به کاهش کیفیت کار، افزایش حوادث شغلی و غیبت‌های مکرر منجر می‌شود.

🔹️یافته‌های ما نشان می‌دهد پیشگیری از اعتیاد در محیط کار می‌تواند در سه بخش اصلی طبقه بندی شود، اول راهبردهای آموزشی است؛ آموزش مهارت‌های زندگی، کارگاه‌های آگاهی‌ بخشی و دوره‌های آموزشی برای مدیران و کارکنان در زمینه‌های مختلف همچون مدیریت استرس و تصمیم‌گیری صحیح از روش‌های مؤثر پیشگیری هستند.

🔹️دوم مداخلات اجتماعی؛ تقویت روابط اجتماعی و خانوادگی، ارائه حمایت‌های روانی و برگزاری فعالیت‌های جایگزین در محل کار از جمله مداخلات کلیدی هستند.

🔹️سوم سیاست‌گذاری‌؛ اجرای خط مشی، تست های منظم مصرف مواد و برنامه‌های بازتوانی به‌ویژه در صنایع حساس، از جمله سیاست‌های مؤثر هستند.

🔹️پیشگیری از اعتیاد در محیط کار به یک رویکرد جامع و چند جانبه نیاز دارد که شامل آموزش، حمایت اجتماعی و سیاست‌گذاری‌های قانونی می‌شود.

🌐https://adna.ir/news/6392

🆔️@Adnanews
📌مصرف الکل در بین ایرانیان چقدر رشد داشته است؟

👤آفرین رحیمی موقر، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران (گزارش پایش ملی سلامت روان ایرانیان):

🔹️تنها 28 درصد جمعیت برای مشکلات و اختلالات روانی احساس نیاز به درمان دارند. همچنین درباره مواد مخدر 12.1 درصد مستقیم از داروخانه کمک می‌گیرند که شایع ترین نوع دریافت کمک درمانی است.

🔹️7.6 درصد برای درمان مراجعه به عطاری‌ها دارند، 1.8 درصد سراغ روش‌هایی همانند زالو انداختن و حجامت می‌روند. 7 درصد نیز برای درمان سراغ روش بستری در کمپ می‌روند.

🔹️مجموع مصرف الکل در هر دو جنس (آقا/خانم) در فاصله (سال ۹۰ تا ۱۴۰۱) از 5.7 درصد به 12.3 درصد رسیده است. این میزان در مردان به تنهایی دو برابر شده است و در بین آنها از 10.2 درصد به 20.4 درصد رسیده است.

🔹️رتبه اول مصرف در آقایان مربوط به سیگار است و از 33 درصد به 38 درصد رسیده است. خانم‌ها بیشتر قلیان مصرف می‌کنند درحالی که آقایان به ترتیب مصرف کننده سیگار، قلیان و الکل هستند.

🌐https://adna.ir/news/6393

🆔️@Adnanews
📌هفدهمین کنگره دانش اعتیاد| رئیس سازمان بهزیستی: لزوم توجه به رویکرد ساختاری و پیشگیری اولیه در کنترل آسیب

👤سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی؛

🔹️اعتیاد تنها یک مسئله فردی نیست، بلکه یک بحران اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و خانوادگی است که امروز جوامع مختلفی با آن به صورت بسیار جدی مواجه هستند.

🔹️اعتیاد مادر مسئله‌ مسئله‌های اجتماعی است، یعنی نه تنها یک آسیب جدی ویران‌کننده است، بلکه مادر و تولیدکننده و باز تولیدکننده بسیاری دیگر از آسیب‌ها محسوب شده و تا ۲۵ آسیب به طور مشخص می‌تواند ناشی از اعتیاد تولید و بازتولید شود.

🔹️طبق گزارش‌ دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد، در سال ۲۰۲۲، ۲۸۴ میلیون نفر در سنین ۱۵ تا ۶۴ سالگی درگیر با مسئله اعتیادند که این رقم رشد ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد.

🔹️ا براساس جدیدترین گزارشات منتشر شده در سال ۲۰۲۳، تعداد مصرف‌کنندگان مواد مخدر به ۲۹۶ میلیون نفر رسیده است که افزایش ۲۳ درصدی را نشان می‌دهد.

🔹️در رویکرد ساختاری، پیشگیری اولیه، مهمترین نقطه کانونی است که می‌تواند به شکل بهره‌ورانه در کنترل این آسیب کمک کند.

🌐https://adna.ir/news/6394

🆔️@Adnanews
📌چالش‌های پیشگیری از اعتیاد و راهکارهای رفع آن

👤سید حسن موسوی چلک، معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور:

🔹️موفقیت هر کشوری، در اولویت دادن به برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و از جمله اعتیاد است.

🔹️سازمان بهزیستی کشور نیز به واسطه قانون تاسیس خود، قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی، قانون مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها و اسناد و قوانین مختلف از جمله سند جامع پیشگیری از اعتیاد در این حوزه از پیشگامان کشور است.

🔹️بروزرسانی سند جامع پیشگیری از اعتیاد توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر، گسترش کمی و کیفی برنامه ها در محلات شهری و روستایی و محیط‌های کار، تخصیص اعتبار بیشتر به پیشگیری با توجه به این که بیش از ۹۵ درصد جامعه را در بر می‌گیرد.

🔹️تمرکز بیشتر بر نیازهای گروه هدف به تفکیک گروه سنی و جنسیتی و قومیتی و توجه به زیست بوم فرهنگی و اجتماعی و مداخلات بیشتر در فضای مجازی با توجه به افزایش تهدیدهای فضای مجازی در برنامه‌های پیشگیری می‌تواند به ارتقای این حوزه کمک کند.

🌐https://adna.ir/news/6395

🆔️@Adnanews
📌#اختصاصی_ادنا| فرایند تعیین برندگان جوایز و برگزیدگان هفدهمین دوره کنگره دانش اعتیاد

👤دکتر امید مساح، پزشک درمانگر اعتیاد و دبیر جوایز هفدهمین دوره کنگره دانش اعتیاد:

🔹️مقالاتی که از سوی دبیرعلمی در کنگره پذیرفته شدند، یک دوره داوری‌های دقیق‌تر دیگر را گذراندند. این کار برای مشخص شدن کاندیداها برای اخذ جوایز در بخش‌های مختلف انجام شد.

🔹️در مورد جایزه ایزما، آقای دکتر اختیاری طبق روال سابق عهده دار کارها و دبیری هستند. در بخش پیشگیری خوشبختانه امسال بهزیستی پای کار آمده و یک جایزه در این بخش مدنظر گرفته شده است.

🔹️درباره جوایز انتشارات دژاکام نیز روز دوم (پنج شنبه ۲۵ بهمن) بررسی حضوری آن انجام شد؛ یک بخش از داوری‌ها را هم ما هنگام ارائه مقالات در مورد ارائه‌های شفاهی و پوسترها انجام می‌دهیم.

🔹️در این بخش کیفیت مقاله و نحوه ارائه هرکدام نیمی از نمرات شرکت کنندگان را شامل می‌شود و در نهایت روز آخر مقالات برتر اعلام خواهند شد.

🌐https://adna.ir/news/6396

🆔️@Adnanews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📌هفدهمین دوره کنگره دانش اعتیاد برگزیدگانش را شناخت؛ رابرت فرنام برنده جایزه رزاقی

🔹️سال گذشته "جایزه رزاقی" در اولین دوره آن به جمعیت خیریه تولد دوباره اهدا شده بود، در دومین دوره دکتر رابرت فرنام برنده این جایزه ویژه در کنگره دانش اعتیاد شد.

🔹️به منظور حمایت از چهره‌های علمی جوان، ۵ پایان نامه دانشگاهی ارائه شده به کنگره به عنوان برگزیده معرفی شدند.

🔹️کمیته برگزارکننده و برد کنگره به ارائه‌های سریع نیز جوایزی اختصاص داد. در همین بخش، پوسترهای ارائه شده به دبیرخانه نیز تعدادی برگزیده داشت.

🔹️یک جایزه ۱۰ میلیون تومانی و ویژه در حوزه پیشگیری نیز از سوی سازمان بهزیستی تقبل شده بود.

اسامی کامل برندگان👇

🌐https://adna.ir/news/6397

🆔️@Adnanews
2025/07/05 15:57:54
Back to Top
HTML Embed Code: