Telegram Web Link
📌رویداد جهانی نوآوری در درمان اعتیاد برگزار می‌شود

🔹️انجمن بین‌المللی پزشکی اعتیاد (ISAM) میزبان رویداد "روز جهانی نوآوری در درمان اعتیاد" به همراه اعطای جایزه نوآوری در این حوزه خواهد بود.

🔹️رویداد به صورت پیش‌نشست یک‌روزه خواهد بود که پیش از کنفرانس اصلی برگزار می‌شود.

🔹️برگزارکنندگان این پیش نشست به‌دنبال گردهم‌آوردن سازمان‌های ملی و بین‌المللی در زمینه درمان و تشخیص اعتیاد هستند.

🔹️این رویداد سوم خدداد ماه امسال (مقارن با ۲۵ ماه می May میلادی) در شهر هامبورگ، آلمان برگزار می‌شود. هدف اصلی این رویداد ایجاد ارتباط میان دانشگاه‌ها، بخش درمان، نهادهای نظارتی، سرمایه‌گذاران، رهبران صنعتی و جوامع است.

🔹️علاوه بر این برنامه مذکور، توسعه نوآوری‌ها و تسریع روند پیشرفت ابزارها، فناوری‌ها و فرایندهایی به ارزیابی و درمان اعتیاد و بیماری‌های مرتبط با آن کمک می‌کنند را در کانون توجه قرار می‌دهد.

🌐https://adna.ir/news/6438

🆔️@Adnanews
📌جایزه نوآوری در دل رویداد جهانی نوآوری در درمان اعتیاد

🔹️این رویداد جایزه نوآوری را معرفی کرده است که فرصتی برای دانشمندان، کارآفرینان، تیم‌های تحقیقاتی، استارتاپ‌ها و شرکت‌های کوچک خواهد بود تا ایده‌های نوآورانه خود را در زمینه درمان و تشخیص اعتیاد ارائه دهند.

🔹️استارتاپ‌ها، شرکت‌های کوچک، تیم‌های تحقیقاتی و افراد فعال در زمینه درمان و تشخیص اعتیاد می‌توانند در این رویداد شرکت کنند.

🔹️متقاضیان باید چکیده‌ای تا ۴۰۰ کلمه همراه با حداکثر دو تصویر را به ایمیل [email protected] ارسال کنند و عنوان ایمیل را "Innovation Award Submission" بگذارند.

اطلاعات بیشتر جهت شرکت در رویداد👇

🌐https://adna.ir/news/6438

🆔️@Adnanews
📌راه‌اندازی خط تلفنی ۴۳۷۹ برای پیشگری از آسیب های اجتماعی

👤سید محمد نقیب، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: مرکز مشاوره تلفنی با رویکرد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در موضوعاتی چون پیشگیری از خودکشی، مشاوره در زمینه‌ آسیب‌دیدگان اجتماعی، بازتوانی اعتیاد و خانواده برای ارتقاء سطح کیفی سلامت افراد راه اندازی می شود.

🔹️آیین افتتاح خط مشاوره تلفنی حامی شهر روز دوشنبه یکم اردیبهشت۱۴۰۴ در ساختمان شماره ۲ سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی برگزار می‌شود.

🌐https://adna.ir/news/6439

🆔️@Adnanews
📌پروژه مادر و کودک در ایران: یک الگوی موفق

🔸️معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور و جمعی از مدیران ارشد و کارشناسان این سازمان با نماینده مقیم برنامه توسعه ملل متحد در ایران دیدار کردند.

👤سید حسن موسوی چلک، معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی:

🔹️برنامه کاهش آسیبی که اکنون در ایران اجرا می‌شود، اگر دانش و تجارب جهانی در اختیارمان نبود، شاید این میزان از تغییر نگاه در سیاست‌گذاری‌ها به این سرعت اتفاق نمی‌افتاد.

🔹️چه بسا حوزه‌ای باشد که برای نخستین‌بار از ایران آغاز شود. ما ضمن استقبال از الگوها و مدل‌هایی که سایر کشورها اجرا کرده‌اند و در اختیار ما قرار می‌دهند، آن‌ها را با زیست‌بوم خود بومی‌سازی کرده و اجرایی می‌کنیم.

🔹️این علاقه‌مندی وجود دارد که در ایران پروژه‌هایی را اجرا کنیم که نقطه شروع آن‌ها از همین‌جا باشد. پروژه مادر و کودک یکی از پروژه‌هایی بود که از ایران آغاز شد و نمونه‌ای موفق از همین رویکرد است.

🌐https://adna.ir/news/6440

🆔️@Adnanews
📌ماموریت UNDP؛ معرفی الگوهای موفق به بهزیستی

👤آیشانی مداگانگودا لبه" نماینده مقیم برنامه توسعه ملل متحد در ایران

🔹️سازمان بهزیستی ایران نهادی بزرگ است که به بیش از ۸ میلیون نفر خدمات مستقیم ارائه می‌دهد، ۱۷ هزار نفر پرسنل دارد و با ۲۵ هزار سازمان مردم‌نهاد در ارتباط است.

🔹️ارائه الگوهای موفق از دیگر کشورها و معرفی آن به سازمان بهزیستی یکی از وظایف اصلی برنامه توسعه ملل متحد است. ما همواره تلاش می‌کنیم منابع مالی لازم را برای حمایت از فعالیت‌هایی که در داخل ایران انجام می‌شود، تأمین کنیم.

🔹️طی ۲۰ سال گذشته اقدامات موثری با سازمان بهزیستی انجام داده‌ایم. در حال حاضر UNDP در چهار حوزه کلیدی فعالیت می‌کند که یکی از آن‌ها حوزه رفاه اجتماعی و اقتصادی است.

🔹️در این حوزه، انجام پژوهش، حمایت از بنگاه‌های خرد و کوچک و ارتقاء سطح رفاه اجتماعی و اقتصادی گروه‌های در معرض خطر از جمله زنان سرپرست خانوار و جوانان آسیب‌پذیر از اولویت‌های ماست.

🌐https://adna.ir/news/6440

🆔️@Adnanews
📌۱۵ درصد جمعیت با نوعی محدودیت مواجهند!

👤محمدرضا اسدی، مدیر دفتر ریاست سازمان بهزیستی

🔹️برنامه‌های خوبی را با دفتر توسعه سازمان ملل (UNDP) داشتیم که امیدواریم امسال با تکیه بر تجربیات گذشته، بتوانیم خروجی ملموس‌تری را برای جامعه هدف مشترکمان رقم بزنیم.

🔹️سازمان بهزیستی با شبکه‌ای از کارمندان شامل ۱۷ هزار نفر در ۳۱ استان کشور و بیش از ۵۰۰ شهر، به صورت اداری و شبکه‌ای فعالیت می‌کند. این شبکه با بهره‌مندی از شرکای کاری ما یعنی ۲۵ هزار سازمان مردم‌نهاد و موسساتی که از ما مجوز گرفته‌اند، به حدود هشت و نیم میلیون ایرانی خدمات مستقیم ارائه می‌دهد.

🔹️بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت، حدود ۱۵ درصد جمعیت هر کشور دارای نوعی از محدودیت هستند. در سازمان بهزیستی نیز به حدود نیمی از جمعیت کشور ایران به شکل غیرمستقیم خدمات ارائه می‌شود.

🔹️درخواست ما از سازمان شما [سازمان ملل] این است که سازمان بهزیستی بتواند از تجربیات دیگر کشورها در حوزه مأموریت‌های UNDP بهره‌مند شود و همچنین تجربیاتی که در فعالیت‌های سازمان به دست می‌آورد، به شکلی خوب و قابل ارائه به کشورهای دیگر منعکس کنید.

🌐https://adna.ir/news/6440

🆔️@Adnanews
📌خدماتی که سال گذشته UNDP داد

👤سعید خادمی، مشاور فرابخشی و امور روابط عمومی و بین‌الملل سازمان بهزیستی:

🔹️آنچه سال گذشته در ارتباط بین ما و برنامه توسعه سازمان ملل (UNDP) گذشته، تجربه‌ای ارزشمند و قابل اتکا بود.

🔹️ما از خدمات برنامه توسعه سازمان ملل در زمینه دریافت 17 دستگاه ون بهره‌مند شدیم که این ون‌ها بسیار کارآمد بودند و در تاریخ ۳۰ آبان ۱۴۰۳ رونمایی شدند.

🔹️خرید ۷۰ دستگاه کانکس از دیگر اقدامات مشترک بود که ۶ دستگاه از آن‌ها در سال ۱۴۰۳ مورد استفاده قرار گرفت.

🔹️برگزاری کارگاه‌های آموزشی و توزیع اقلام بهداشتی از جمله مهم‌ترین خدمات ارائه‌شده در این همکاری‌ها بود. در سازمان بهزیستی بر توسعه روابط بین‌الملل تأکید ویژه‌ای داریم و این مسیر را با جدیت ادامه خواهیم داد.

🌐https://adna.ir/news/6440

🆔️@Adnanews
📌گلایه یک مقام انتظامی؛ بازگشت معتاد به چرخه اعتیاد پس از خروج از كمپ

👤سرهنگ علیرضا داسارگر معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا:

🔹️طرح آرامش در شهر حدود ۱۷ مرحله در شهر اجرا شده كه طی آن معتادان متجاهر و خرده فروشان دستگیر و تحویل مراكز ترك اعتیاد می‌شوند.

🔹️معتادان جنوب شهر تهران مدت ۶ ماهه و یك ساله كمپ را طی كردند و مجدد بازگشته‌اند. البته پلیس تلاش كرده تا در مرحله درمان و بازپروری آنها بتواند كمك داشته باشد، اما تا زمانی كه دستگاه‌های مسئول پای كار نیایند، بسیاری از معتادان دوباره به چرخه باز خواهند گشت.

🔹️در موضوع مقابله مواد مخدر مراحلی از جمله پیشگیری، مقابله و مبارزه و جمع آوری، درمان و بازپروری است. اما پلیس در حوزه پیشگیری كه وظیفه ذاتی آن نیست به خانواده كمك می‌كند.

🔹️در بخش مقابله و مبارزه نیز طرح‌های تأثیرگذار خوبی ارائه می‌دهد. در كمپ‌ها باید مراحل درمان و بازپروری انجام شود اما ظاهراً این امر رخ نمی‌دهد و دوباره به چرخه باز می‌گردند.

🌐https://adna.ir/news/6441

🆔️@Adnanews
📌بررسی و ارزیابی احکام سیاستی حوزه اعتیاد در قوانین برنامه توسعه

🔹️پرداختن نظام‌مند به‌مقوله آسیب‌های اجتماعی به‌طور عام و مسئله اعتیاد به‌صورت خاص در قالب برنامه‌های پنج‌ساله توسعه، از برنامه چهارم آغاز شده است.

🔹️رویکرد اصلی این برنامه، تأکید بر مقوله پیشگیری و ضرورت تلاش برای کاهش آسیب و خطرات پدیده اعتیاد بوده است.

🔹️برای ایجاد تأثیری پایدار در زمینه کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، در گام نخست، نیاز به توان طراحی و تدوین احکام سیاستی و اقدام مداخله‌ای مناسب و در گام بعد و مبتنی‌بر مرحله پیشین، نیاز به توان اجرای احکام و اقدامات تدوین شده وجود دارد.

🔹️از منظر علل ایجادکننده و نیز کیفیت بروز و ظهور، ماهیتی نسبی و مبتنی‌بر زمینه‌های اجتماعی- فرهنگی دارد. در این زمینه لازم است که تفاوت‌های مربوط به متغیرهایی مانند جنسیت، جغرافیا، ویژگی‌های فرهنگی و غیره نیز در این شاخص‌ها پیش‌بینی شود.

متن کامل گزارش از این لینک قابل دسترس است👇

🌐https://adna.ir/news/6442

🆔️@Adnanews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌ایران در مبارزه با قاچاق و به طور خاص قاچاق مواد مخدر پیشتاز است

👤حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در سفر به چین و مصاحبه با سه رسانه این کشور:

🔹️جمهوری اسلامی ایران همچنین در مسیر مقابله با قاچاق به‌ویژه قاچاق مواد مخدر و قاچاق سازمان‌یافته و تشکیلاتی، دارای تجارب گرانبهایی است و در این مسیر حدود هزار شهید و مجروح داشته است.

🔹️ما آمادگی داریم تجربیات خود در این زمینه را نیز با کشورهای دیگر به اشتراک بگذاریم.

🔹️عناصر منتسب به جریانات تروریستی، اعضای باندهای قاچاق و جرائم سازمان‌یافته و همچنین مفسدین اقتصادی، از جمله مرتکبین طراز اول جرم پولشویی هستند.

🔸️سفر رئیس قوه قضاییه به شهر هانگژوی چین برای شرکت در بیستمین اجلاس روسای نظام‌های قضایی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای صورت گرفته است.

🌐https://adna.ir/news/6443

🆔️@Adnanews
کاهش آسیب‌های مسأله اعتیاد با افزایش مشارکت پژوهشگران

🔸️هجدهمین کنگره دانش اعتیاد، با هدف افزایش مشارکت اساتید، پژوهشگران و متخصصان حوزه اعتیاد، از ۱۱ تا ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ با شعار «از دانش تا سیاستگذاری؛ گذر از موانع در پاسخ به اعتیاد» در مرکز همایش های رازی برگزار می‌شود

👤محمد تقی جغتایی، رئیس هجدمین کنگره دانش اعتیاد:

🔹️تلاش می‌کنیم با بهره مندی از تجربه سال قبل زمینه را برای مشارکت بیشتر اساتید و پژوهشگران و افزایش تعداد شرکت‌کنندگان فراهم کنیم.

🔹️در این رویداد تلاش می کنیم با ارتقا دانش اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد به ویژه در گروه سنی نوجوانان و جوانان نقش فعالی داشته باشیم و همچنین در حوزه سیاست‌گزاری به عنوان مشاور؛ آخرین یافته های پژوهشگران را در اختیار مسئولین قرار دهیم.

🌐https://adna.ir/news/6444

🆔️@Adnanews
📌افتتاح مرکز خدمات درمانی با ظرفیت ۴ هزار نفر به ساکنان مراکز ماده ۱۶

🔹️آیین افتتاح خدمات درمانی به ۴ هزار نفر از ساکنان اردوگاه‌های مراکز ترک اعتیاد ماده ۱۶، کارتن خواب‌ها و افراد در حال درمان اعتیاد روز چهارشنبه (۱۰ اردیبهشت)، با حضور علی ربیعی دستیار رئیس جمهور و جمعی از مسئولان برگزار شد.

🔹️دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در این مراسم از قسمت‌های مختلف مرکز کمپ نگهداری، بازپروری، درمان و آموزش معتادان «سروش» بازدید کرد.

🔹️در جریان این بازدید سردار «عباسعلی محمدیان» فرمانده انتظامی تهران بزرگ، گزارشی از عملکرد نیروی انتظامی در مبارزه با مواد مخدر و برنامه‌های سلامتی معتادان بی‌خانمان ارائه داد.

🌐https://adna.ir/news/6445

🆔️@Adnanews
📌مخدر مصرفی داعشی‌ها بیخ گوش ایران؛ خط تولید فعال در عراق!

👤سعید صفاتیان، تحلیلگر و پژوهشگر اعتیاد:

🔹️کپتاگون تا پیش از این توسط گروه‌های تروریستی مانند داعش برای افزایش توانایی‌های سربازان آن‌ها مثل ایجاد اعتماد به نفس کاذب، احساس قدرت و افزایش انرژی فرد استفاده می‌شد اما متاسفانه دیگر تنها مصرف‌کننده تروریست‌ها و داعشی‌ها نیستند.

🔹️ماده محرک کپتاگون بسیار خطرناک است و هیچ ماده روانگردانی تا به حال مثل این ماده محرک خطرناک نبوده است؛ مدت زیادی این محرک در کشور سوریه تولید می‌شد و الان در عراق تولید می‌شود.

🔹️اخیرا در کشور عراق یک تشکیلات بزرگی از تولید قرصی به نام کپتاگون کشف شد.

🔹️با توجه به مرزهای مشترکی که ما با عراق داریم اگر این محرک وارد بازار ایران شود، بخاطر نوسانات قیمت دلار و افزایش قیمت تریاک، مصرف کنندگان به مصرف این محرک به عنوان جایگزین مخدر تریاک و ... روی می‌آورند و در نتیجه ترک و درمان اعتیاد بیماران خیلی سخت‌تر از گذشته خواهد شد.

🌐https://adna.ir/news/6446

🆔️@Adnanews
📌ذوالفقاری: یادگیری را به عنوان مهم‌ترین ابزار برای مقابله با آسیب‌ها در ذهن نسل جوان نهادینه کنیم

👤گزیده پیام حسین ذوالفقاری، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به مناسبت روز معلم (۱۲ اردیبهشت):

🔹️در پی رستاخیز طبیعت، با آغاز بهار و نغمه‌سرایی آن، روز معلم فرا می‌رسد و فرصتی است دوباره برای تجلیل از مقام والای معلم و یادآوری تأثیر عمیق او در تربیت نسل‌های آینده.

🔹️معلمان، به عنوان پایه‌گذاران تمدن انسانی، نقشی بسزا در آگاه‌سازی نسل آینده درباره‌ی خطرات اعتیاد و پیامدهای آن دارند. آن‌ها با آموزش علم و تربیت دینی، اجتماعی و اخلاقی، از جوانان قهرمانانی می‌سازند که در برابر چالش‌های زندگی مقاوم و آگاه خواهند بود.

🔹️این آگاهی به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا در مسیری سالم و بدون اعتیاد قدم بردارند و با شجاعت، در مقابله با مشکلات اجتماعی ایستادگی کنند.

🔹️امیدوارم با همت و تلاش روزافزون، جامعه‌ای سالم‌تر و آگاه‌تر بسازیم و یادگیری را به عنوان مهم‌ترین ابزار برای مقابله با آسیب‌ها در ذهن نسل جوان نهادینه کنیم.

🌐https://adna.ir/news/6447

🆔️@Adnanews
📌جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی در خصوص بازدیدهای نظارتی بهزیستی برگزار شد

🔹️در راستای بهبود روند خدمات‌دهی به افرادی که با معضل اعتیاد مواجه هستند، جلسه‌ای با حضور کارشناسان اعتیاد و مسئولین دفتر اورژانس اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و بازتوانی اعتیاد بهزیستی شهرستان تهران برگزار شد.

🔹️حمزه مکرم، رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی شهرستان تهران، ضمن تشریح اهداف اورژانس اجتماعی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و بازتوانی افراد معتاد، به ضرورت همکاری و هماهنگی میان نهادهای مختلف در راستای نظارت دقیق‌تر بر مراکز درمانی و خدمات اجتماعی اشاره کرد.

🔹️کارشناسان اعتیاد نیز نظرات و پیشنهادات خود را برای بهبود فرآیندهای موجود و ارتقای کیفیت نظارت‌ها مطرح کردند.

🔹️این جلسه در نهایت با تأکید بر اهمیت همکاری همه‌جانبه و تدوین برنامه‌های دقیق‌تر برای حمایت از افراد مبتلا به اعتیاد به پایان رسید.

🌐https://adna.ir/news/6448

🆔️@Adnanews
📌اولویت توسعه شبکه داوطلبان نیکوکاری در سازمان بهزیستی

👤سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور در سومین جلسه شورای راهبردی و مشورتی:

🔹️سازمان بهزیستی در حال پیگیری ۱۲ راهبرد است که یکی از آنها توسعه مشارکت است.

🔹️این سازمان یکی از مردمی‌ترین سازمان‌های دولتی است که بیش از ۹۰ درصد فعالیت‌های خود را از طریق ۲۴۰۰۰ موسسه و تشکیلات مردمی انجام می‌دهد.

🔹️راهبرد دیگر، توسعه شبکه داوطلبانه است، معتقدیم که شبکه داوطلبان در سازمان بهزیستی باید گسترش یابد و به همین دلیل در حال تدوین مدل‌هایی برای استفاده از داوطلبان در قالب بانک زمان هستیم.

🔸️ در این جلسه اساتید و چهره‌های نام‌آشنا همچون دکتر محمد جعفریان، مددکار اجتماعی و مدیرکل اسبق حوزه ریاست و معاون توانبخشی سازمان بهزیستی، دکتر غلامرضا افروز استاد دانشگاه تهران، دکتر هادی خانیکی استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر محمد تقی جغتایی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر غلامرضا انصاری رئیس اسبق سازمان بهزیستی کشور و دکتر اردشیر گراوند پژوهشگر اجتماعی حضور داشتند.

🌐https://adna.ir/news/6449

🆔️@Adnanews
2025/07/04 10:30:01
Back to Top
HTML Embed Code: