Telegram Web Link
⭕️ سلام و عرض ادب.
قبول باشه طاعات و عباداتتان

🔵 برخی از دوستان از فطریه ی کوچولوهایی که هنوز به دنیا نیومدند سوال می پرسند.

باید عرض کنم :
مراجع معظم تقلید، پرداخت فطریه برای کودکانی که هنوز متولد نشده اند را واجب نمی دانند.

⬅️ قد‌مشون مبارک و سفرشان بی خطر😄

✔️✧❁دانشگاه امامت❁ ↡

🌙 🐠 @ahaadis12 🕋
🔅 #ماه_مبارک_رمضان #فطریه 🌙

⛔️ سلام علیکم و رحمة الله 👋
ضمن قبولی طاعات و عبادات
به استحضار اعضای محترم میرساند
ما چند تا خانواده به شدت
نیازمند ‌میشناسیم که در کنار
مشکل فقر با مشکلاتی همچون
بیماری دست و پنجه نرم میکنند
لذا در صورت امکان و تمایل
این موارد را خدمت شما معرفی میکنیم
و میتوانید #فطریه عام یا سادات خود
را به این خانواده ها تقدیم کنید.
_ اجرتان با خدا « التماس دعا »
↩️ هماهنگی در صورت پرداخت فطریه↧↧↧

🟡 @homran110
🏮☝️اندر احوالات خُل گونه ی براندازان و معاندین اسلام و انقلاب این است :
که کل طول سال را شعارِ
«ای وای گرانی» « ای وای فقرا » و ...
سَر میدهند ولی برای پرداخت فطریه به همین فقرا ، شانه خالی کرده ، دنبال فلسفه اش گشته و در آخر مخالفت میکنند.

اینجاست که میشود فهمید تمام این تظاهر به فقر کردن هآ و تظاهر به دلسوزی نسبت به فقرا توسط براندازان فقط و فقط برای لگد زدن به نظام است ولاغیر.

✔️✧❁دانشگاه امامت❁ ↡

🌙 @ahaadis12 🕋
🍀🌺🌺🍀

#شرف_الشمس

🔰🤔#سوال_کاربر⁉️

📝 آیا نوشتن دعا بر روی شرف الشمس
امری مستحبی است یا اقدامی خرافی است؟!

💠
#پاسخ : 👇👇👇👇
 

سلام علیکم _ روز ۱۹ فروردین ماه و به اعتقاد برخی روز نوشتن حرز بر روی انگشتر شرف الشمس است؛ اما آیا این اقدام امری مستحبی و برگرفته از آیات و روایات است؟!
«شرف»، به بزرگى و شرافت و
«شمس» به معنای خورشید.

شرف الشمس در کتاب های لغت، ترجمه شده به شرافت خورشید، می باشد.

📚فرهنگ ابجدي، ص: ۵۲۴

برخی از کسانی که در علم نجوم و ستاره شناسی فعالیت دارند، از قرار گرفتن ستاره ها در برخی از برج های فلکی، استفاده سعادت(خوبی و صلاح) و نحوست(شومی و فساد) کرده اند و برای آن نام هایی قرار داده اند؛ مانند شرف (بزرگی) و هبوط (فرود آمدن) و در مورد ۱۹ فروردین می گویند: «شرف آفتاب» هنگامى است که در درجه ۱۹ حَمَل (فروردین) باشد...البته در روایتی، شرف خورشید، بدون اشاره به روز معینی، فروردین ماه، معرفی شده است. (وَ الشَّمْسُ فِي الْحَمَل‏)

📚بحار الأنوار(ط - بيروت)ج‏۵۴ص۲۲۷

اما سوال مهم این است : « آیا نوشتن برخی از اذکار و اشکال که مشهور به شرف شمس هستند، بر عقیق زرد و به دست کردن آن، از روایات فهمیده می شود یا خیر؟!

در تحلیل این نکته
باید به چند نکته اشاره کنیم :

1⃣ از منظر روایی و تاریخ حدیث، حداقل تا ۷قرن، از روایت منسوب به امیرالمؤمنین در باب شرف الشمس، در کتب حدیثی موجود شیعه، مطلبی وجود ندارد. و اولین بار در دیوان منسوب به امام علی علیه السلام و بدون ذکر سند و البته بدون اشاره به روز خاصی، آمده است.

📚ديوان حضرت أميرالمؤمنين
عليه السلام، صفحه ۳۹۳

2⃣ با توجه به اینکه، «مستحب بودن» امری در حوزه ی مباحث فقهی است و هر مکلفی وظیفه دارد در عمل به امور مستحبی به فتوای مرجع تقلید خود رجوع کند، باید عرضه بداریم: هر چند برخی از مراجع معظم تقلید، اصل به دست کردن انگشتری که اَشکال و اذکار مشهور به شرف الشمس، روی آن حک شده را از باب رجاء و امید به ثواب بلا اشکال می دانند و البته هیچ اشاره ای به روز ۱۹فروردین نمی کنند؛.

📚صراط النجاة، ج ۱۰، ص ۴۲۶.

اما برخی از مراجع معظم تقلید، انتساب شرف الشمس به معصومین علیهم السلام را مخدوش دانسته و توصیه می کنند: مومنین برای حفظ از بلایا و مصائب در کنار رعایت احتیاط و تلاش و کوشش، از اذکار و آیات و روایاتی که از معصومین علیهم السلام صادر شده است، استفاده کنند.

👳‍♂ آیات عظام : مکارم
نوری همدانی، سیستانی و سایت هدانا.!

3⃣ همان گونه که اشاره کردیم
طرح بحث شرف الشمس از قرن ۷ به بعد بوده است. در این ایام برخی با هر قصد و غرضی، به دنبال گره زدن شرف الشمس با جریان و حزب تشکیلاتی «بهائیت»  هستند در حالی که این حزب، در قرن سیزدهم و با ادعاهای کذب و دور از عقلانیت، اعلام موجودیت کرده است.

#نتیجه_اینکه :
با بررسی روایات آل الله علیهم صلوات الله،  حرز شرف الشمس (طراحی نقوشی بر روی سنگ عقیق زرد یمنی) به اثبات نرسیده و ابهامات بسیاری دارد. و حداقل تا ۷ قرن ، از روایت منسوب به امیرالمؤمنین در باب شرف الشمس، در کتب حدیثی موجود شیعه، مطلبی وجود ندارد. و ابهام اصلی همین است که تا قرن‌ها، این روایت کجا بوده و ناگهان پیدا شده است؟!
لذا اکثر مراجع معظم تقلید
نیز بر غیر مستند بودن آن تصریح دارند.

#شرف_الشمس
#نوزده_فروردین

👈🏻در ثواب نشر سهیم باشید👉🏻

••┈┈••✾❀☘️🌹☘️❀✾••┈┈••
پرسش:
🆔 @homran110

💠 @ahaadis12 🕋
༻⃘⃕✿𑁍🏴❁بسم الله❁🏴𑁍༻⃘⃕✿

#دعا #جلب_رزق #حج

🖊در روایت آمده است که در شب های ماه مبارک رمضان اینگونه دعا کنیم:

«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ فِيمَا تَقْضِي وَ تُقَدِّرُ مِنَ الْأَمْرِ الْمَحْتُومِ فِي الْأَمْرِ الْحَكِيمِ مِنَ الْقَضَاءِ الَّذِي لَا يُرَدُّ وَ لَا يُبَدَّلُ أَنْ تَكْتُبَنِي مِنْ حُجَّاجِ بَيْتِكَ الْحَرَامِ الْمَبْرُورِ حَجُّهُمْ الْمُكَفَّرِ عَنْهُمْ سَيِّئَاتُهُمْ الْمَغْفُورِ ذُنُوبُهُمْ الْمَشْكُورِ سَعْيُهُمْ وَ أَنْ تَجْعَلَ فِي مَا تَقْضِي وَ تُقَدِّرُ مِنَ الْأَمْرِ الْمَحْتُومِ فِي الْأَمْرِ الْحَكِيمِ‌ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ مِنَ الْقَضَاءِ الَّذِي لَا يُرَدُّ وَ لَا يُبَدَّلُ أَنْ تُطِيلَ عُمُرِي وَ أَنْ تُوَسِّعَ عَلَيَّ فِي رِزْقِي وَ أَنْ تَجْعَلَنِي مِمَّنْ تَنْتَصِرُ بِهِ لِدِينِكَ وَ لَا تَسْتَبْدِلْ بِي غَيْرِي».

📚 الکافي،جلد ۴ صفحه ۱۶۱-۱۶۲

✔️✧❁دانشگاه امامت❁ ↡

🌙 @ahaadis12 🕋
🔴پاسخ به یک شبهه معروف و مهم ⁉️

↩️ چرا با وجود استان‌های محرومی چون سیستان و خوزستان که نیاز به کمک دارند بودجه کشور و مالیاتی که از ما گرفته می‌شود باید خرج کشورهای غزه و فلسطین و سوریه و لبنان شود؟!

🔆 #پاسخ : 👇 👇 👇

1⃣ بودجه‌ی هر استان مشخص است و هیچ وقت بودجه‌ی یک استان را به استان دیگر نمی‌دهند چه برسد بخواهند بودجه آن را به کشوری دیگر بدهند.

2⃣ بودجه‌ی هر چیزی مشخص است مثلا بودجه‌ی عمران و آبادی مشخص است، بودجه علمی و فرهنگی مشخص است، بودجه نظامی و دفاعی مشخص است و هیچ‌گاه بودجه عمرانی و فرهنگی را صرف بودجه نظامی نمی‌کنند.

3⃣ هر کشوری برای دفاع از مرزهای خود در برابر دشمنان موجود و دشمنان احتمالی بودجه‌ای را به عنوان بودجه‌ی نظامی قرار می‌دهد؛

✔️ مثلا بودجه‌ی نظامی آمریکا حدود ۸۰۰ میلیارد دلار است. و بودجه‌ای نظامی چنین حدود ۲۹۳ میلیارد دلار است، هند حدود ۷۶ میلیارد دلار و عربستان حدود ۶۹ میلیارد دلار و روسیه حدود ۶۵ میلیارد دلار و اسرائیل حدود ۲۵ میلیارد دلار و ترکیه حدود ۱۸ میلیارد دلار برای نظامی و دفاعی خود بودجه قرار داده‌اند. در حالی که کشور ایران بودجه‌ای که برای قسمت نظامی و دفاعی خود قرار داده است حدود ۶ و نیم میلیارد دلار است که تقریبا ۶ درصد از بودجه‌ی کل کشور است.

🔍 #منبع : سایت خبرآنلاین، مقایسه بودجه نظامی ایران با اعراب و اسرائیل، ۲۳ شهریور ۱۴۰۱. و مقاله فهرست کشورها بر پایه هزینه‌های نظامی نمی‌کنند


4⃣ این بودجه‌ی نظامی و دفاعی گاهی صرف ساخت موشک و سلاح می‌شود و گاهی صرف خرید علم و دانش برای مسائل دفاعی می‌شود و گاهی هم صرف کمک به کشورهایی می‌شود که هم‌پیمان شما هستند و آن‌ها برای شما با دشمنانتان در مرزهای دور می‌جنگند.

5⃣ حال خوب است شما با دشمن هایتان در کشور خودتان بجنگید و هم هزینه‌ی سلاح بدهید، هم نیروهای خود را خرج کنید، هم زیرساخت‌های کشور خود را به خطر بندازید؟! یا اینکه در خارج از مرزهای کشور خود با نیروهای کشورهای دیگر بجنگید و فقط شما هزینه‌ی جنگ را بدهید و زیر ساخت‌های کشور خودت هم در امان باشد؟! کدام بهتر است؟!

✔️ مسلما این بهتر است که شما فقط هزینه‌ی بدهید و در بیرون مرزهای شما با دشمنان شما بجنگند.

6⃣ آن بودجه‌ای که به کشورهای فلسطین و سوریه و لبنان داده می‌شود در واقع از بودجه‌ی نظامی و دفاعی است زیرا این یک نوع دفاع از کشور است و هیچ‌گاه بودجه‌های فرهنگی و عمرانی کشور را خرج این کارها نمی‌کنند.

7⃣ در تمام کشورها اصل بر منافع طرفینی است، یعنی هر کشوری بنابر منافع خودش با کشورهای دیگر تعامل و همکاری می‌کند و تا زمانی که کشورها منافع هم را حفظ کنند با هم تعامل می‌کنند. کشور ما هم از این قانون پیروی می‌کند.

8⃣ تعامل ما با تمام کشورها بر اساس منافع است یا این منافع ملی است یا عقیده‌ای است مثلا ما با کشورهای اسلامی تعاملاتمان بر اساس منافع عقیده‌ای و ملی است و با کشورهای غیر اسلامی بر اساس منافع ملی است.

9⃣ وقتی کشور ما به کشورهایی مثل فلسطین و سوریه و لبنان کمک می‌کند مسلما در برابر این کمک از آن‌ها هم امتیازاتی خواهد گرفت شاید در زمانی که در حال جنگ و درگیری باشند نتوانند امتیازاتی به ایران بدهند ولی بعد از جنگ امتیازاتی خواهند داد؛

✔️ مثل سوریه که بعد از پیروزی در جنگ با داعش سرمایه‌گذاری و ساخت بنا‌های خراب‌ شده‌ی خود را فقط به ایران و روسیه واگذار کرد و این درآمدزایی و ارزآوری برای ایران است.

✔️ یا زمانی که ایران در جنگ با صدام بود تنها کشوری که به ایران کمک کرد و درِ انبار مهماتش را به روی ایران باز کرد همین سوریه بود. پس کمک به این کشورها یا جبران کمک‌های قبل آنان است یا در آینده آنان جبران خواهند کرد.

🔟 علاوه بر همه‌ی این‌ها خیلی از این کمک‌ها مردمی و توسط نیروهای بشردوستانه و هلال‌احمر جمع‌آوری می‌شود و به مردم مظلوم فلسطین و غزه کمک می‌شود.

••┈┈••✾❀☘️🌹☘️❀✾••┈┈••
پرسش:
🆔 @homran110

💠 @ahaadis12 🕋
🍃🌻
🌻═ೋ❅🖋❅ೋ═

نکاتی در مورد مستند زندگی پس از زندگی :

1⃣در رابطه‌ با بیان تجربیاتی که در این مستند و برنامه پخش می‌گردد دو نکته‌ی مثبت به ذهن بنده می‌رسد:

۱)اینچنین مستندات و برنامه‌ها، تلنگر خوبی است برای بعضی افراد تا نسبت به برخی از امور دینی اهتمام و توجه‌ ویژه‌ای داشته باشند مثل حق‌الناس، قضاوت‌های بیجا، اهمیت به نماز و مواردی از این قبیل که این یک اثر و نتیجه‌ی مثبت در این مستند هست.

۲)باز شدن دریچه‌ای بسوی غیب که این را دارد به خوبی به مخاطب القاء می‌کند که انسان منحصر در ماده و جسم نیست و مقوله‌ی دیگری بنام روح نیز دارد و تجربیاتی که ناظر به همین دنیا مطرح می‌کنند که در علم نیز مقوله‌ی آتوسکوپی از مسلمات علمی است و در کنار این تجربیات و البته دلایل دیگری برای وجود روح قرار دارد.

2⃣برنامه‌ی زندگی پس از زندگی در کنار فوائدی که عرض شد آسیب‌های متعددی نیز دارد از جمله اینکه:

۱)مردم با دیدن این مستند به آنها القاء می‌‌شود این تجربیات، تجربیات پس از مرگ است در حالیکه این تجربیات، تجربیات نزدیک به مرگ (NDE) است نه تجربیات پس از مرگ.
می‌توان گفت این تجربیات چیزی شبیه به خواب، یا چیزی شبیه به کُما رفتن و یا نهایتا می‌توان بر آن اسم کشف و شهود گذاشت. البته هر دو مقوله‌ی (خواب، کشف و شهود) حجیتی در شرع مقدس اسلام و مکتب اهل‌بیت (علیهم‌صلوات‌الله) ندارد.
امام صادق علیه‌السلام فرمودند:«ان دین الله اعز من ان یری فی النوم» دین خدا خیلی عزیزتر از آن است که بخواهیم حقائق آن را با خواب به اثبات برسانیم.
بعلاوه اینکه امکان نفوذ شیطان در خواب و کشف و شهود وجود دارد این نکته را متذکر بشوم که ما منکر رویاهای صادقه و کشف و شهودهای الهی نیستیم.

۲)برخی از تجربیات خلاف نص صریح آیات و روایات است. نظیر این دو نمونه تجربه👇
🔴مثال اول:
در یکی از این تجربیات بیان شد کسی که در ذهن خود، دو نفر را قضاوت کرده دچار عقوبت و عذاب شده است در حالیکه طبق مسلمات نقلی، عقیدتی و فقهی، قضاوت کردن و برخی امور دیگر تا هنگامی که در فکر و ذهن باشد اساسا گناه تلقی نمی‌شود بنابراین عقوبتی نیز در پی ندارد.
🔴مثال دوم:
در یکی دیگر از تجارب شاهد بودیم فردی خودش اذعان به این مطلب داشت که انسان نرمالی نبود و اعمالش روی حساب و کتاب نبوده است؛ اما او با این وجود تمایل نداشته از آن حالت و از آن تجربه بازگردد. در حالیکه قرآن نقل می‌کند: افراد گناهکار تقاضای آن دارند که خدا آنها را به دنیا بازگرداند تا شاید اعمال خوبی انجام دهند
«حَتّى إِذا جاءَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قالَ رَبِّ ارْجِعُونِ
لَعَلِّی أَعْمَلُ صالِحاً فِیما تَرَکْتُ کَلاّ إِنَّها کَلِمَةٌ هُوَ قائِلُها وَ مِنْ وَرائِهِمْ بَرْزَخٌ إِلى یَوْمِ یُبْعَثُونَ»
زمانى که مرگ یکى از آنان فرا رسد، مى‌گوید: «پروردگار مرا باز گردانید! شاید در آنچه ترک کردم عمل صالحى انجام دهم...» (مومنون/ ۹۹-۱۰۰)
و مواردی از این قبیل که در این مستند متعدد مشاهده می‌شود
بنابراین ما نمی‌توانیم همه‌ی این تجربیات را بپذیریم زیرا معیار ما :
〽️عقل است اولاً
〽️قرآن است ثانیاً
〽️و روایات است ثالثاً


۳)نکته‌ی بسیار ظریف و قابل اهمیت اینکه هر برنامه‌ای هر چقدر هم خوب باشد باز ممکن است از جهاتی راه نفوذ شیطان را در جامعه فراهم سازد زیرا وقتی ما به افراد متعدد مشروعیت دهیم این امر موجب می‌شود بجای آنکه تابع علماء، فقهاء و عرفایی باشیم که تابع شرع مقدس‌ و مبنای آنها فقه امام صادق هستند، از طریق این برنامه ناخواسته به افرادی که صلاحیت ندارند در نظر مردم حجیت پیدا کنند در این صورت ممکن است در آینده‌ی نزدیک راه نفوذ نگرش‌های عرفانی توسط همه‌ی مردم یا بخش اعظمی از مردمی که این تجربیات را دارند باز شود که این بسیار خطرناک خواهد بود.

۴) این تجربیات نباید مبنای شکل‌گیری اعتقاد افراد به معاد قرار گیرند زیرا در نوع این تجربیات قطعا مکان، زمان، افکار، عقیده‌ و پیش‌زمینه‌های ذهنی و عقیدتی فرد به تمامه دخالت دارد‌.

۵)برخی از این تجربیاتی که بیان شد، واقعیات مربوط به عالم دنیاست که توسط روح تجربه شده است به عنوان مثال تجربه‌گر شاهد اتفاقاتی بوده که برای اعضای خانواده‌اش رخ داده و پس از بازگشت، خانواده‌اش آن اتفاقات را تایید کرده‌اند که البته این تجربیات هیچ ارتباطی با جریان پس از مرگ ندارد‌.

♻️#نتیجه‌_اینکه :
خیلی خوب است افرادی که در فضای حقیقی و مجازی روشنگری می‌کنند در کنار بیان اولویت‌ها و خوبی‌های این برنامه که باید بیان شود، در جهت اصلاح آسیب‌هایی که این برنامه می‌تواند داشته باشد یاری‌گر باشند.

#مستند_زندگی_پس_از_زندگی

••┈┈••✾❀☘️🌹☘️❀✾••┈┈••
پرسش:
🆔 @homran110

💠 @ahaadis12 🕋
🏮 با تمام نقدهایی که به آقای پناهیان دارم ولی در رابطه با این مورد آخری باید عرض کنم که آقای پناهیان وصف پیامبر و حضرت امیر را از منظر معاندان و منافقان بیان کرده است.
همانطور که قران کریم به ماخبر داده است :
↩️ وَ عَجِبُوا أَنْ جٰاءَهُمْ
مُنْذِرٌ مِنْهُمْ وَ قٰالَ اَلْكٰافِرُونَ هٰذٰا سٰاحِرٌ كَذّٰابٌ 
#ترجمه : و از اینکه هشداردهنده اى از خودشان برایشان آمده درشگفتند ، و کافران مى گویند : «این ، ساحرى شیاد است.

لذا وقتی حضرت امیر برای برادرش که درخواست نابجایی از ایشان دارد ، آهن گداخته به او نزدیک میکند ، طبیعی است که بیمایگان فرصت طلب زیاده خواه ، حضرت امیر را ناخن خشک ، انعطاف ناپذیر و گوشت تلخ توصیف کنند ، برعکس ، معاویه با سفره های رنگین این جور افراد را بخوبی جذب میکرد.

#توئیت@ahaadis12 🕊
📝علامه مجلسی رحمه الله می‌نویسد:

🔻در شب بیست و نهم ماه مبارک رمضان، غسل و زیارت امام حسین علیه السلام مستحب است. همچنین مستحب است وداع با این ماه و قرائت ادعیه وداع، خصوصا دعای وداع در صحيفه سجادیه؛ 👈🏻 و با وداع و اظهار حزن از تمام شدن اين ماه، اظهار کند که روزه و عبادات در این ماه برای ما سخت و تلخ نبود، بلکه لذت عبادت و بندگی شیرین و گوارا بود، و از فراق ماه مبارک رمضان محزون باشد.

📓زادالمعاد، ط_أعلمی، ص ١٢٩ و ١٣٠

#ماه_رمضان
#شب_بیست_و_نهم_ماه_رمضان
#وداع_با_ماه_رمضان
#اظهار_حزن

✔️✧❁دانشگاه امامت❁ ↡

🕌 @ahaadis12 🕋
🌺عید سعید فطر مبارک🌺
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔅 #ماه_مبارک_رمضان #فطریه 🌙

⛔️ سلام علیکم و رحمة الله 👋
ضمن قبولی طاعات و عبادات
به استحضار اعضای محترم میرساند
ما چند تا خانواده به شدت
نیازمند ‌میشناسیم که در کنار
مشکل فقر با مشکلاتی همچون
بیماری دست و پنجه نرم میکنند
لذا در صورت امکان و تمایل
این موارد را خدمت شما معرفی میکنیم
و میتوانید #فطریه عام یا سادات خود
را به این خانواده ها تقدیم کنید.
_ اجرتان با خدا « التماس دعا »
↩️ هماهنگی در صورت پرداخت فطریه↧↧↧

🟡 @homran110
فطریه در رساله عشق...
• در رساله‌ی عشق آمده : کسانی که قوت غالب آنها غم حسین-علیه‌السلام- است، فطریه‌شان با حضرت زهراست-سلام‌الله‌‌علیها-.
• چون فطریه بر سه کس واجب نیست؛ دیوانه، فقیر و کسی که نان خور دیگری است.
• حساب کردم دیدم هم دیوانه حسینم، هم گدای ارباب و هم نان خور سفره‌اش.
♡ الحـــــــمـــــــــدلله.♡

#توئیت | @ahaadis12🕊
به نرخ چای عراقی است, فطریه، امسال
که قوت غالب ما چای روضه‌های تو بود
"حسین جان"

#توئیت | @ahaadis12🕊
2024/06/01 04:02:01
Back to Top
HTML Embed Code: