Telegram Web Link
الله متعال مى فرمايد:

بِسْم الله الرَّحمٰن الرَّحِيم
وَإِذَا حَكَمْتُم بَيْنَ ٱلنَّاسِ أَن تَحْكُمُوا۟ بِٱلْعَدْلِ ۚ
(النساء -58)

و هنگامی که در میان مردم قضاوت و داوری مى كنيد، به عدالت، و وجه احسن قضاوت و داوری کنید. (این اندرز خداوند است و آن را آویزه‌ گوش خود سازید و بدانید که) خداوند شما را به بهترین اندرز پند می‌دهد (و شما را به انجام نیکیها می‌خواند). بیگمان خداوند دائمًا شنوای (سخنان و) بیناى (کردارتان) بوده و می‌باشد (و ميداند كه چه کسی در قضاوت هايش دادگری می‌کند یا نمی‌کند).

پس بايد در طرز فكر، گفتار و قضاوت هاى روزانه خود توجه داشته باشيم و ببينيم كه؛
آيا ما روزانه منحيث يك مسلمان در قضاوت هاى خود مطابق اين حكم خداوند عمل ميكنيم؟
لازم است كه در اين مورد توجه و دقت كنيم.


@ahlesonnatmashhad
┅✵◈❀﴿مسائل قربانی - ۲ -﴾❀◈✵┅

طریقۀ قربانی:
هنگامی که قربانى کننده حيوان قربانى را رو به قبله بخواباند، اول اين دعا را بخواند:
اِنّىْ وَجَّهْتُ وَجْهِىَ لِلّذِى فَطَرَ السَّمَوَاتِ وَالْاَرْضَ حَنْيِفاً وَ مَا اَنَا مِنَ الْمُشْـرِکِيْنَ. اِنَّ صَلَاتِىْ وَ نُسُکِىْ وَ مَحْيَاىَ وَ مَمَاتِىْ لِلهِ رَبِّ الْعَالَميِنَ. لَا شَرِيک لَهُ وَ بِذالِک اُمِرْتُ وَ اَنَا مِنَ اْلمُسْلمِيِنَ. اَللّهُمَّ مِنْک وَ لَک.
ترجمه: رویم را به اخلاص به سوی همان کسی می گردانم که آسمان ها و زمین را خلق کرد و من از مشرکان نیستم. بی شک نماز من و قربانی من و زندگانی من و مرگ من، همه از خداوندگار و پروردگار جهان هاست که شریکی ندارد. و به همین امر شده ام، و من از جملۀ مسلمانان می باشم. خداوندا، این {قربانی؛ عطائی} از سوی توست و برای توست.  
سپس بِسْمِ اللهِ اَللهُ اَکْبَرْ گفته آن را ذبح کند و بعد از ذبح اين دعا را بخواند:
اَللّهُمَّ تَقَبَّلْهُ مِنِّىْ(*) کَمَاَ تَقَبَّلْتَ مِنْ حَبِيْبِک مُحَمَّدٍ وَّ خَلِيْلِک اِبْراهِيْمَ عَلَيْهِمَا الصَّلوةُ وَالسَّلَامُ.
ترجمه: يا الهى! اين قربانى را از «طرف من» قبول فرما چنانکه از طرف حبـيـبت محمد ﷺ و خليلت ابراهیم ؛ قبول فرمودى.

(*) اگر شخصی می خواهد از طرف کس ديگرى قربانى کند پس در وقت ذبح‌کردن به جاى لفظ «مِنِّىْ» {از طرف من} بگويد «مِنْ فُلان» {از طرف فلانى} و به جاى فلانى، نام او را بگيرد.

┅✵◈❀﴿مسائل قربانی - ۳ -﴾❀◈✵┅

قربانی بر چه کس و چه وقت و چه جا واجب است - ۱ -:
مسئله ١: هر کسى که صدقۀ فطر بر او واجب است، قربانى کردن در روزهاى قربانى نيز بر او واجب مي باشد. و اگر کسى آنقدر پول و دارائى ندارد که صدقۀ فطر در آن واجب شود، قربانى نیز بر او واجب نمى باشد. اما اگر قربانى کند ثواب بسيار فراوانی به دست مى آورد.

مسئله ٢: قربانى کردن بر مسافر واجب نيست.
مسئله ٣: وقت قربانى کردن از طلوع صبح تاريخ دهم ماه ذى الحجه شروع مى شود و تا غروب آفتاب تاريخ دوازدهم ماه ذى الحجه ادامه مى يابد. يعنى از صبح روز اول عيد قربان تا شام روز سوم عيد قربان.
قربانى کننده در هر یک از اين روزها که بخواهد، مى تواند قربانى کند. ليکن بهترين روز قربانى، همان روز اول عيد قربان است، آنگاه روز دوم، آنگاه روز سوم.

مسئله ٤: قربانى کردن در روز عيد قربان قبل از اداى نماز عيد درست نيست. بنابرين بعد از نماز عيد قربانى کنيد.
البته اگر کسى در قريه و دهات زندگى می کند، در اين صورت قربانى کردن در آنجا بعد از دميدن صبح صادق هم درست است. اما اهالى شهر و اهالى قَصَبَه بعد از اداى نماز عيد قربانى کنند.

مسئله ٥: اگر کسى که در شهر زندگى می کند حيوان قربانى خود را به قريه بفرستد، قربانى آن حيوان در قريه پيش از اداى نماز عيد هم درست مي باشد. اگر خود آن شخص در شهر موجود باشد، ولی چون حيوان را به دهات فرستاد، قربانى اش قبل از اداى نماز عيد اداء می شود. اکنون بعد حلال کردن حيوان، آن را نزد خود بطلبد و از گوشت آن استفاده نمايد.

کسانى که در کشورهاى امریکایی و اروپائی زندگى می کنند و قربانى خود را مثلاً در افغانستان انجام می دهند، گرچه چندين ساعت فرق بين اين کشورها و بين افغانستان وجود دارد و آنها نماز عيد را چند ساعت بعد از نماز عيد افغانستان مى خوانند، اما بازهم قربانی ايشان درست ادا‌ء می شود، زيرا در احکام قربانى، محل حيوان قربانى اعتبار دارد نه محل کسی که از طرف او قربانی می‌کنند.
وَإِنَّمَا يُعْتَبَرُ فِي هَذَا مَكَانُ الشَّاةِ لَا مَكَانُ مَنْ عَلَيْهِ، هَكَذَا ذَكَرَ مُحَمَّدٌ عَلَيْهِ الرَّحْمَةُ فِي النَّوَادِرِ وَقَالَ: إنَّمَا أَنْظُرُ إلَى مَحَلِّ الذَّبْحِ وَلَا أَنْظُرُ إلَى مَوْضِعِ الْمَذْبُوحِ عَنْهُ، وَهَكَذَا رَوَى الْحَسَنُ عَنْ أَبِي يُوسُفَ رَحِمَهُ اللهُ. (بدائع الصنائع: ٦/٣١١ و فتاوى عالمگيرى: ٥/٢٩٤)



ادامه دارد........

@ahlesonnatmashhad
تقوای مطلوب!

يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ قُولُوا قَوْلًا سَدِيداً
احزاب ۷۰
اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد! تقواى الهى پيشه كنيد و سخن (حقّ و) استوار گوييد.

يُصْلِحْ لَكُمْ أَعْمالَكُمْ وَ يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ فَقَدْ فازَ فَوْزاً عَظِيماً
احزاب ۷۱
تا خداوند كارهاى شما را اصلاح كند و گناهان‌تان را بيامرزد؛ و هر كس خدا و رسولش را اطاعت كند، بدون شكّ به رستگارى بزرگى دست يافته است.
لذا تنها تسبیحِ درویش و عمامه‌ی شیخ و کنجِ خلوتِ عابد، تقوا نیست؛ بلکه تقوا، علم و عمل، دین و دنیا، روح و ماده، برنامه‌ریزی، سازماندهی و مدیریت، رشد و توسعه، بهره‌وری و تولید
و مهارت و احسان در کارهاست.

علامه سید ابوالحسن ندوی رحمه الله

@ahlesonnatmashhad
پنج خصلت در کودکان وجود دارد که اگر در بزرگسالان وجود داشت اولیاءالله می شدند

1️⃣ غم روزی نمی خورند
2️⃣اگر مریض شدند شکایت نمی کنند واز خدا گله ندارند.
3️⃣ به تنهایی غذا نمی خورند .
4️⃣اگر بترسند به گریه می افتند واشک از چشمانشان جاری می شود
5️⃣اگر جنگ کنند فورا صلح واشتی می کنند.

لطفاً کانال ما رابه برادران وخواهران ایمانے خود معرفے فرمایید.


@ahlesonnatmashhad
#تلنگر
چقدر ضعیف و کوچکند
آنهایی که وقتی اشتباه میکنند

نه توانایی اقرار به اشتباه دارند
نه قدرت عذرخواهی!

اسمش را میگذارند غرور
و به آن افتخار میکنند.!

لطفاً کانال ما رابه برادران وخواهران ایمانے خود معرفے فرمایید.


@ahlesonnatmashhad
┅✵◈❀﴿مسائل قربانی - ۴ -﴾❀◈✵┅

قربانی بر چه کس و چه وقت و چه جا واجب است - ۲ -:
مسئله ٦: قربانى کردن فقط تا قبل از غروب آفتاب تاريخ دوازدهم ماه ذى الحجه يعنى تا شام روز سوم عيد قربان درست است و به محض اينکه آفتاب روز دوازدهم ذى الحجه غروب کرد، قربانى کردن جايز نيست.

مسئله ٧: از تاريخ دهم تا تاريخ دوازدهم ماه ذى الحجه یعنی از روز اول عيد قربان تا روز سوم آن، در هر وقتى که شخص بخواهد می تواند قربانى کند، چه در روز و چه در شب. اما قربانى کردن در شب خوب نيست، زيرا احتمال می رود که کدام رگ حيوان بريده نشود و قربانى درست نگردد.

مسئله ٨: اگر کسى در تاريخ دهم، يازدهم و دوازدهم ماه ذى الحجه {يعنى روز اول و دوم و سوم عيد قربان} در سفر بود و قبل از غروب آفتاب در تاريخ دوازدهم {يعنى قبل از شام روز سوم عيد} به خانه رسيد، يا اينکه به نيت پانزده روز یا بیشتر در جائى اقامت کرد، اکنون قربانى کردن بر او واجب می گردد.
به همين گونه اگر کسى آنقدر پول و دارائی نداشت که قربانى بر آن واجب شود و قبل از غروب آفتاب تاريخ دوازدهم ماه ذى الحجه (يعنى قبل از شام در روز سوم عيد) آنقدر پول و دارائی به دستش آمد که قربانى بر آن واجب مى باشد، در اين صورت قربانى کردن بر او اکنون واجب است.

مسئله ٩: ذبح کردن حيوان به دست خود بهتر است. اگر کسى ذبح کردن را ياد ندارد، در اين صورت آن را توسط کس ديگرى ذبح کند. و بهتر اينست که در وقت ذبح کردن حيوان، خودش آنجا حاضر باشد.
و اگر قربانى کننده زن است و آن جایگاه چنان جائیست که زن نمى تواند به خاطر ستر و حجاب آنجا حاضر باشد، در اين صورت حرجى نيست که زن آنجا نیاید.

┅✵◈❀﴿مسائل قربانی - ۵ -﴾❀◈✵┅

قربانی بر چه کس و چه وقت و چه جا واجب است - ۳ -:
مسئله ١٠: گفتن نيت و خواندن دعا با زبان در وقت قربانى و ذبح کردن ضرورى نيست. اگر کسى در دل خود فقط اينقدر گفت که من قربانى می کنم و با زبان هيچ چيزى نگفت و آنگاه بِسْمِ اللہِ اَللہُ اَکْبَرْ گفته حيوان را ذبح کرد، قربانى در اين صورت هم درست است.
اما اگر دعائى که در بالا نوشته شد به ياد قربانى کننده باشد، بهتر است آن را بخواند.

مسئله ١١: قربانى کردن فقط از طرف خود شخص واجب است و قربانى از طرف فرزندان واجب نمى باشد، بلکه اگر فرزندان نابالغ، پولدار هم باشند، بازهم قربانى کردن از طرف آنها واجب نمى باشد، نه از پول و مال خود شخص و نه از پول و مال آنها.
و اگر کسى از طرف اولاد نابالغ خود قربانى نمود، اين قربانى نفلى خواهد بود، اما اين شخص از پول و مال خودش، مصارف قربانى را بايد بدهد و از پول و دارائى آن نابالغان هرگز قربانى نکند.


ادامه دارد......

@ahlesonnatmashhad
رسول الله صلى الله عليه و آله وسلم فرمود:

مَن كانَ يُؤْمِنُ باللَّهِ والْيَومِ الآخِرِ فَلْيَقُلْ خَيْرًا، أوْ لِيصْمُتْ•

هر كس به خدا و روز آخرت ايمان دارد، سخن نيك بگويد، و يا خاموشى گزيند.



تاكيد بر اهميت سخن گفتن علاوه بر اين روايت، در احاديث ديگر و در آيات قرآنى نيز آمده است.
و همچنان در سخنان حكيمانه بسيارى از دانايان و فرزانگان تاريخ بشر بر آن اصرار و تاكيد شده است. يعنى طرز سخن گفتن موضوعى است خيلى با اهميت، كه هم در اخلاق دينى و هم در اخلاق غيردينى يكسان مورد تائيد و تاكيد قرار گرفته است، كه بايد به آن جدًا توجه شود.


@ahlesonnatmashhad
ترس از مرگ و زندگی ...

اکثر ما از مردن می هراسیم زیرا نمیدانیم که زندگی کردن چه مفهومی دارد. ما نمیدانیم چگونه زندگی کنیم در نتیجه نمیدانیم که چگونه بمیریم.

مادامی که ما از زندگی میترسیم، از مرگ هراسان خواهیم بود. انسانی که از زندگی نمیهراسد، از عدم امنیت کامل نیز دچار وحشت و هراس نمیشود. زیرا او درک کرده است که دروناً و رواناً هیچ امنیتی وجود ندارد. زمانی که امنیتی نباشد، حرکتی بی‌پایان خواهد داشت و از آن پس مرگ و زندگی یکسان خواهد بود. انسانی که بدون تضاد زندگی میکند، انسانی که با زیبایی و عشق به سر میبرد، از مرگ نمیهراسد زیرا عاشق بودن یعنی "مردن"

💞┈••✾•اللَّهُمِّ صلی وسَـلِّم علَى نَبِينَا םבםבﷺ┈••✾•💞

لطفاً کانال ما رابه برادران وخواهران ایمانے خود معرفے فرمایید.


@ahlesonnatmashhad
فقیرترین خانه ی
روی زمین
خانه ای است که
عبادت و یاد خدا
در آن نباشد...
پس خانه ات را
ازفقر واقعی نجات بده.!!
@ahlesonnatmashhad
بسم الله الرحمن الرحیم
⭐️ فضای مجازی

⚡️فضای مجازی اعجوبه بی‌رحمی است که پیر و جوان، پسر و دختر، بی‌کار و شاغل را برده خود قرار داده و بدون زنجیر آنان را کنترل کرده است.

⚡️ فضای مجازی آزاد، گرگ عفت دختران و بدترین وقت‌کش بشریت است.

⚡️ فضای مجازی بدون قید به عبادات حتی نماز هم فرصت نمی‌دهد.

⚡️ فضای مجازی مدیر مافوقی است که آدم عاقل و قوی را مدیریت می‌کند و او را از مدیریت درست مسئولیت و منزل و اولاد باز می‌دارد.

⚡️ استفاده ناجایز از فضای مجازی جزو مصادیق " لهو الحدیث" است، در سوره لقمان" لهو الحدیث"؛ یعنی بیهودگی و موسیقی و سخن بی‌فایده مذمت شده و سبب گمراهی فرد و جامعه و در نتیجه استهزاء دین معرفی شده است.



اهل سنت مشهد
@ahlesonnatmashhad
┅✵◈❀﴿مسائل قربانی - ۶ -﴾❀◈✵┅

چه حیواناتی را می توان قربانی کرد:
مسئله ١٢: قربانى کردن فقط چند حيوان جایز است و بس، و آنها اينهاستند:
گوسفند، بز، قوچ، گاو، گاوميش، و شتر. چه اين جانوران نر باشند يا ماده، قربانى همه آنها درست است. قربانى کردن ساير حيوانات جايز نمى باشد.

مسئله ١٣: اگر هفت نفر در يک گاو يا گاوميش يا شتر شريک شوند و آن را از طرف همه شان قربانى کنند، قربانى ايشان درست است.
اما شرط اينست که حصۀ هيچ یک آنها از يک هفتم آن حیوان کمتر نباشد، و همچنين نيت آنها قربانى يا عقيقه باشد، فقط خوردن گوشت نباشد.
اگر حصۀ يکى از آن هفت شريک کمتر از يک هفتم حيوان بود، در اين صورت قربانى هيچ یک آنها درست نمى باشد. نه قربانى آن کسانى که حصۀ ايشان يک هفتم است و نه قربانى آن کس که حصه اش کمتر از يک هفتم است.

مسئله ١٤: اگر در قربانىِ يک گاو يا شتر، کمتر از هفت نفر مثلاً پنج نفر يا شش نفر شريک شدند و حصۀ هيچ کدام از آنها کمتر از يک هفتم نيست، قربانى همه آنها درست مى باشد. و اگر هشت نفر در يک گاو يا يک شتر شريک شدند، قربانى هيچ یک صحيح نمى باشد..

┅✵◈❀﴿مسائل قربانی - ۷ -﴾❀◈✵┅

شرکت در حیوان قربانی - ۱ -:
مسئله ١٥: اگر کسى براى قربانى کردن گاوى را خريد و نيتش در وقت خريدارى اين بود که اگر شخص ديگرى يافت شد او را نيز در اين گاو شريک خواهم کرد و گاو را مشترکاً قربانى می کنيم، و سپس چند نفر ديگر در قربانى اين گاو شريک شدند، قربانى صحيح است.
اگر در وقت خريدارى گاو، اين شخص نيت نداشت که کس ديگرى را شريک بگرداند بلکه تصميم داشت که تمام گاو را از طرف خود قربانی کند، اکنون شريک ساختن کس ديگرى در اين گاو خوب نيست و اينکار کراهت دارد. ليکن اگر بازهم کس ديگرى را در اين گاو شريک خود ساخت، در اين صورت بايد ديد که اين شخصی که گاو را براى قربانى از جانب خود خريده، آيا پولدار است که قربانى بر او واجب مى باشد، يا فقير است که قربانى بر وى واجب نمى باشد. و حکم اینست که اگر اين شخص پولدار است، قربانى اش در اين صورت درست خواهد بود. و اگر فقير است، قربانى اش در اين صورت درست نمى باشد.
يعنى اينکه براى شخص فقير جايز نيست که کس ديگرى را در گاوى که به خاطر قربانى از طرف خود خريده شريک بسازد. و اگر کسى را شريک ساخت، حکمش اينست که قربانى اين شريک ها ادا می شود و به خاطر اين شرکت نقصانى در قربانى آنها پيش نمى آيد، ليکن بر اين شخص  فقير واجب می گردد که هر قدر حصۀ اين گاو را که به آن شريک ها داده بود، آن را دوباره به اين طريقه ادا کند که اگر روزهاى قربانى هنوز باقيمانده است، به اندازه و برابر همان حصه هاى که به شريک ها داده بود حالا از طرف خود دوباره قربانى کند. و اگر روز هاى قربانى گذشته باشد، در اين صورت قیمت آن حصه ها را اکنون به فقراء و مساکين بدهد.

ادامه دارد.....


@ahlesonnatmashhad
💢 بهترین روزهای سال برای عبادت....

عبدالله بن عباس رَضِیَ اللّهُ عَنْهُما می فرماید ڪه رســول الله ﷺ فرمودنــد:

روزهایی نیست ڪه عبادت در آن ها نزد خداوند محبوب‌تر و پسندیده‌تر از این ایام [دهه‌ اول ذی ‌الحجه] باشد، گفتند: ای رسول خدا ﷺ، حتی جهاد در راه خدا نیز از آن بزرگ‌ تر نیست؟ پیامبر ﷺ فرمودنــد:

جهاد در راه خدا نیز از آن بزرگ‌تر نیست، مگر جهاد مردی ڪه با نفس و مال خود، برای جهاد خارج شده و هیچ‌ ڪدام را باز نیاورده شهید شده باشد.

📚 منابــع :
بــخاری969
تــرمذی 757
ابـن حبان 324

◾️بنا به فرمایش حضرت رسول الله ﷺ ده روز نخست ذی الحجه بزرگترین روزهای دنیا هستند. آیا ڪسی هست ڪه در این روزها، آستین همت را بالا بزند!؟

🆔 لطفاًکانال رابه برادران وخواهران ایمانی، معرفی فرمایید.

@ahlesonnatmashhad
*عالم همه رفتند ومانیز روانیم*
*دردا که دگر نیست به دنیا گذرما...!*

@ahlesonnatmashhad
🌸🌸 حلالیت طلبیدن....

پيامبر ﷺ می ‌فرمايند :

اگر از كسی بر گردن يكی از شما حقی است ، از او حلاليت بجوييد ، قبل از اين كه روزی برسد كه دينار و درهمی نداشته باشد ، در ازای حلاليت به او بدهد .

در آن روز اگر حسنه‌ای داشته باشد ، به طلبكار داده می ‌شود و در غير اينصورت از سيئات طلبكار گرفته و به سيئات او اضافه می ‌شود .


📚 منـــابع :
صحیح بخـــاری
امام احمـــــد
╭═━⊰🎊🎊🎊⊱━═╮
@ahlesonnatmashhad
با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری .
حرف می‌زنه و عمل می‌کنه، اصالت داره، کنارش پیشرفت می‌کنی، حرمت بلده، پا پس نمی‌کشه، زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه...

لطفاً کانال ما رابه برادران وخواهران ایمانے خود معرفے فرمایید.


@ahlesonnatmashhad
اگر بر دستهایم بند افگنی ، اگر بر پاهایم شلاق زنی
و اگر تیغ بر گردنم اندازی ، هرگز نتوانی فکرم را در حصار کنی
و ایمان و نور یقینم را بربایی ، زیرا نور ایمان در قلبم و قلبم در اختیار رب ام ، و ربم یاریگر و پشتیبانم است
پس در پناه عقیده ام خواهم زیست و لبخند زنان خواهم مرد ، تا که دینم زنده بماند .


🌹شهیدقرآن سیدقطب رحمه الله تعالی

@ahlesonnatmashhad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
قدرت صدای استاد بی‌نظیر، شیخ عبدالباسط ره

رسانه فرهنگی مذهبی مسجدجامع الفاروق مشهد
مراسم نماز جمعه مسجدجامع الفاروق مشهد

1403/03/18

شروع مراسم 11:00

آموزش روخوانی و روانخوانی : حافظ وکیل احمد جمشیدی

سخنران و تلاوت : جناب حافظ مصطفی شکوری امام جمعه محترم مسجدجامع الفاروق

موضوع: فضایل عشر ذی الحجه

ایراد خطبه و اقامه نماز : جناب حافظ مصطفی شکوری


@ahlesonnatmashhad
ریشه انسانها ، فهم آنهاست !
یک سنگ به اندازه ای بالا می رود ،
که نیرویی پشت آن باشد.

با تمام شدنِ نیرو ،
سقوط و افتادن سنگ طبیعی است!

ولی یک گیاه کوچک را نگاه کن ؛
که چطور از زیر خاک ها
و سنگ ها سر بیرون می آورد و حتی آسفالت ها و سیمان ها را
می شکند و سربلند می شود .

هر فردی به اندازه این گیاه کوچک ،
ریشه داشته باشد ،
از زیر خاک و سنگ ،
از زیر عادت و غریزه !
و از زیر حرف ها و هوس ها ،
سر بیرون می آورد و با قلبی از عشق افتخار می آفرینید .

ریشه ما ، همان " فهم " ما است.



@ahlesonnatmashhad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💞فضیلت صلوات در شب و روز جمعه

پیامبر ﷺ فرمودند:
💖در روز و شب جمعه بر من صلوات بفرستید، و هر کس بر من صلوات بفرستد، خداوند ۱۰ بار بر او صلوات می‌فرستد.» [رواه بيهقی/5994] 💖


💞اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد، كَمَا صَلَّيْتَ عَلَى إِبْرَاهِيْمَ وَعَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيد
اللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد، كَمَا بَارَكْتَ عَلَى إِبْرَاهِيْمَ وَعَلَى آل إِبْرَاهِيمَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيد💕


♥️ در نشر نیکی ها سهیم باشید

رسانه فرهنگی مذهبی مسجدجامع الفاروق مشهد
2024/06/06 22:52:08
Back to Top
HTML Embed Code: