Telegram Web Link
ISI journals IF 2022 @akhtar_electronic_group.pdf
2.8 MB
🎓 جدیدترین لیست منتشر شده برای ایمپکت فاکتور ژورنال‌های معتبر #ISI در سال 2022 (نتایج مربوط به بررسی ژورنال‌ها در سال 2021)

تاریخ انتشار: 8 تیر ماه 1401

🔸 دوستان برای اعتبارسنجی ژورنال‌هایی که قصد ارسال مقاله به آن‌ها را دارید می‌توانید اسم ژورنال مدنظرتان را داخل این لیست سرچ کنید.

🔺هر پژوهشگری باید این لیست را دم دست داشته باشد !!

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
#پست_آموزشی

چطور در دانشگاه های خارجی رایگان درس بخوانیم؟

♦️ آشنایی با انواع بورسیه‌های تحصیلی 😍

با توجه به بالا بودن هزینه‌های تحصیل در بسیاری از کشورهای دنیا، بسیاری از دانشجویان متقاضی تحصیل در کشورهای خارجی، تمایل به دریافت بورسیه تحصیلی دارند. در این پست آموزشی شما را با انواع بورس تحصیلی و شرایط استفاده از آن‌ها آشنا می کنیم.

1️⃣ بورس تحصیلی در ازای انجام فعالیت:
در این نوع از بورس تحصیلی شما در ازای کاری که برای دانشگاه یا اساتید انجام می‌دهید، به صورت ماهیانه حقوق دریافت می کنید. این حقوق هم می‌تواند از سوی دانشگاه پرداخت شود و هم از سوی اساتید. بر همین اساس دانشجویانی که این بورس را دریافت می کنند، به دو دسته تقسیم می شوند:

◾️ دستیار تحقیق (Research Assistantship)
دستیار تحقیق یا RA، افرادی هستند که در ازای کار در آزمایشگاه یا کمک به اساتید در حوزه های مختلفی مثل نوشتن مقاله، کتاب، انجام تحقیقات و... ، حقوق مشخصی از سوی استاد دریافت می کنند. برای دریافت این نوع از بورسیه تحصیلی پیشنهاد می کنیم اساتیدی را انتخاب کنید که زمینه کاری آن ها شبیه به علایق و زمینه‌ی کاری شما باشد.

◾️ دستیار تدریس (Teaching Assistantship)
دستیار تدریس یا TA، همان استاد حل تمرین در ایران است. این افراد از میان دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد انتخاب می شوند و وظیفه‌ی آن‌ها، برگزاری کلاس‌های حل تمرین و رفع اشکال، تصحیح اوراق امتحانی و... است.
دستیار تدریس به صورت ماهیانه از طرف دانشگاه حقوق دریافت می کند. از جمله شرایطی که می‌توانید با داشتن آن موقعیت دستیار تدریس را به خود اختصاص دهید، می‌توان به تسلط و اشراف کامل به زبان انگلیسی به ویژه محاورات روزمره و برخورداری از دانش علمی اشاره کرد. با کسب این عنوان می توانید به صورت ماهیانه حقوق دریافت کنید و به سادگی هزینه های زندگی خود را تامین کنید.

2️⃣ بورسیه تحصیلی بدون انجام فعالیت:
◾️ بورسیه تحصیلی Scholarship
نوعی کمک بلاعوض از سوی دانشگاه است که برای تامین هزینه‌های تحصیل، اقامت و... به دانشجویانی با سوابق علمی درخشان اعطا می شود و برای تداوم داشتن آن، شرایط ویژه ای از جمله بالا بودن معدل دانشجو در طول ترم‌های تحصیل، نیاز است.

◾️ کمک هزینه تحصیلی Grant
کمک هزینه بلاعوضی است که در طول دوران تحصیل از سوی سازمان‌های خصوصی، دولتی یا مردم نهاد به دانشجویان در هر سال تحصیلی اعطا می شود. توجه داشته باشید که هر سازمان شرایط ویژه ای را برای دریافت این بورس تحصیلی در نظر می گیرد.

◾️ کمک هزینه تحصیلی Fellowship
کمک هزینه‌ی تحصیلی‌ای است که بیش تر به دانشجویان دوره‌ی دکتری و در مواردی به دانشجویان کارشناسی ارشد تعلق می گیرد. این بورسیه تحصیلی، مخصوص دانشجویان و گروه‌های است که بر روی پروژه‌های تحقیقاتی کار می کنند و هر سال هم تمدید می شود.
توجه داشته باشید که فلوشیب هم می‌تواند از سوی دانشگاه اعطا شود و هم از جانب بعضی از نهادهای خصوصی و خیریه؛ بنابراین، اگر بتوانید در دوران تحصیلی خود بر روی پروژه های تحقیقاتی کار کنید، می توانید از این بورسیه تحصیلی استفاده کنید.

◾️ کمک هزینه تحصیلی Waiver
با دریافت این بورسیه تحصیلی، تنها از بخشی از هزینه‌های دانشگاه و شهریه معاف خواهید شد؛ برای مثال، با این بورس تحصیلی می توانید هزینه های خوابگاه یا یک واحد درسی را پرداخت کنید.
شرایط دریافت این بورسیه تحصیلی متناسب با مقطع تحصیلی و نوع دانشگاه شما متفاوت است؛ بنابراین اگر برای پرداخت بخشی از شهریه در شرایط اضطراری قرار گرفتید، می‌توانید از این بورسیه تحصیلی استفاده کنید.

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
#پست_آموزشی

ساده ترین و راحت ترین کشورها برای مهاجرت دانشجویان

در این مطلب، قصد داریم لیستی از ساده ترین و راحت ترین کشورها برای مهاجرت برای دانشجویان را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید:

🔸کانادا
به طور گسترده ای کانادا یکی از کشورهای دوستدار مهاجرت برای تحصیل در خارج از کشور تلقی می شود. برای دانشجویان بین المللی، این مقصد ترجیحی است زیرا به آنها آموزش عالی، قوانین مهاجرت دوستانه، شرایط آسان تر ویزا و مجوزهای کار پاره وقت در حین و پس از تحصیل را می دهد تا در هنگام تحصیل و پس از فارغ التحصیلی درآمد کسب کنند. همچنین از نظر کیفیت زندگی برای ساکنان و دانش آموزان خود از رتبه بالایی برخوردار است.

🔹استرالیا
استرالیا، با موقعیت های زیبا، راحتی زندگی، امنیت و استانداردهای تحصیلات عالی، مقصدی بین المللی برای دانشجویان است. این دانشگاه میزبان برخی از مشهورترین دانشگاه های جهان است و همچنین فرصت های شغلی خوبی را با قوانین ساده مهاجرت و استانداردهای بالای زندگی ارائه می دهد. برنامه مهاجرت با مهارت انتخاب آن یک طرح آنلاین است که برای ارائه اظهار علاقه (EOI) برای دانشجویان بین المللی و مهاجران تازه فارغ التحصیل که مایل به درخواست اقامت دائم هستند استفاده می شود.

🔸آلمان
آلمان یکی از برترین مقاصد تحصیلی خارج از کشور در اروپا به دلیل داشتن استانداردهای آموزشی بالا و دانشگاه های معتبر جهان است. اگر به تحصیل در آلمان علاقه دارید، شما به ویزا و اجازه اقامت نیاز دارید. ویزای تحصیلی معمولاً به مدت محدود معتبر است و پس از آن باید برای مجوز اقامت اقدام کنید.

🔹نیوزلند
نیوزلند نه تنها مملو از میراث فرهنگی غنی و زیبایی های طبیعی است، بلکه یکی از دوستدارترین کشورها برای مهاجرت است. این کشور دارای سیستم آموزشی در سطح جهانی، زیرساخت های درجه یک، فرصت های شغلی فراوان، نرخ جنایت پایین و اقتصاد پررونق است و این کشور را به کشوری ایده آل برای مهاجرت و اقامت حتی پس از اتمام تحصیلات تبدیل کرده است.

🔸سنگاپور
سنگاپور یکی از مقاصد اصلی تحصیلی خارج از کشور در آسیا، دارای روادید مهاجرت پسند به خصوص برای دانشجویانی است که می خواهند تحصیلات عالی را در این کشور دنبال کنند. همچنین در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی یا آمریکای شمالی مقرون به صرفه است. این کشور یکی از پررونق ترین اقتصادهای جهان را دارد و یکی از اصلی ترین مراکز مالی جهان محسوب می شود. همه این عوامل آن را به یکی از دوستدارترین کشورها برای مهاجرت تبدیل کرده است.

🔹بریتانیا
این فهرست بدون ذکر نام اصلی و قدیمی ترین مقصد مورد علاقه دانشجویان- انگلستان، کامل نمی شود. این کشور به دلایلی برترین مقصد تحصیل در خارج از کشور است- از نظر فرهنگی متنوع، استقبال کننده است و میزبان برخی از قدیمی ترین و معتبرترین دانشگاه های جهان در جهان است. اخیراً دستورالعمل های ویزای کار پس از تحصیل خود را به روز کرده است تا به دانشجویان اجازه دهد تا 2 سال در مقاصد حرفه ای یا کاری در کشور بمانند.

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
#پست_آموزشی #نکات_آموزشی

نکاتی برای انتخاب استاد برای اپلای !!

برای انتخاب استاد باید به زمینه تحقیقاتی و فیلد او دقت کنید. هر چقدر بک گراند استاد به شما نزدیکتر باشه شانس بیشتری دارید که استاد رو تحت تاثیر قرار بدید و بتونید نظرش را جلب کنید. توی سایت هر دانشگاهی میتونید اول دپارتمانهای مختلف رو ببینید و توی هر دپارتمانی، توی قسمت هایی به نام staff یا people یا faculty لیست اساتید اون دانشکده قرار داره و می تونید از پروفایلشون اطلاعات تماس و رزومه شون رو ببینید و بعدش باید بهشون ایمیل بزنید و تو ایمیلتون ابراز علاقمندی کنید که می خواهید باهاشون کار کنید و رزومه تون رو اتچ کنین.

🔸نکته ۱: سعی کنید زمانی ایمیل بزنید که ایمیل صبح اول وقت به دست استاد برسه؛ یعنی اختلاف ساعت کشور ما با بقیه کشورها را در نظر بگیرید.

🔹نکته ۲: ترجیحاً به آدرس ایمیل های سازمانی یا دانشگاه ایمیل بزنید. اینطوری نظر استاد بیشتر جلب میشه و احتمال اینکه ایمیلتون رو باز کنه و بخونه بالاتر میره.

🔸نکته ۳: سعی کنید از عبارات کلیشه‌ای دوری کنید.

🔹نکته ۴: روی نقاط مشترک آکادمی تون با استاد تاکید کنید.

🔸نکته ۵: همزمان به چند استاد از یک دانشگاه ایمیل نزنید.

نحوه پیدا کردن و انتخاب استاد درجه یک:
1️⃣ معمولا در کنفرانس های معتبر به عنوان سخنران یا هیات داوری حضور داره.
2️⃣ فرد شناخته شده و مورد احترام جامعه علمی و مراکز تحقیقاتی و در بعضی رشته ها حتی فرد مهمی در صنعته.
3️⃣ فقط در مجلات معتبر Q1 کنفرانس های معتبر مقاله چاپ و داوری می کنه.
4️⃣معمولا چندین مقاله مروری قوی داره.
5️⃣ تعداد ارجاعات به مقالات این استاد قابل توجه هست و شاخص های h-index، ‏ i10-index و سایر شاخص های مرتبط بالایی داره.
6️⃣ پروژه های تحقیقاتی این استاد منابع مالی خوبی داره (معمولا دولتی) و از دانشجو حمایت مالی میکنه.

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
#طنز
زخم خورده‌هاش کامل میفهمن این طرز نگاهش رو 😂

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
#پست_آموزشی #نکات_آموزشی #نکات_مقاله_نویسی

آشنایی با ایمپکت فاکتورهای ساختگی و جعلی مجلات ‼️

ضریب تاثیر یا ایمپکت فاکتور یکی از شاخص های علم سنجی برای بررسی اعتبار یک نشریه علمی است که بر اساس فراوانی استنادهای دریافتی یک مجله در یک دوره دوساله یا پنج ساله محاسبه میشود. برخی از مجلات ضریب تاثیر خود را در وب سایت مجله با نام های متفاوتی اعلام می کنند که هیچ ارتباطی به ضریب تاثیر واقعی اعلام شده از سوی موسسه تامسون رویترز ندارد. برخی از این ایمپکت فاکتورهای جعلی اعلام شده شامل موارد زیر هستند :

1. Global Impact Factor (GIF)
http://globalimpactfactor.com
2. Universal Impact Factor (UIF)
http://universalimpactfactor.com
3. CiteFactor
http://www.citefactor.org
4. International Impact Factor Services (IIFS)
http://impactfactorservice.com
5. Scientific Impact Factor (SIF)
http://scienceimpactfactor.com
6. General Impact Factor
http://generalif.com

لازم به یادآوری است که برخی از مجلات ممکن است قبلا در پایگاه تامسون رویترز نمایه شده باشند اما به دلیل تخلف و رعایت نکردن قوانین مجله از لیست مجلات ISI خارج شده باشند. لازم است قبل از ارسال مقاله، سایت اصلی مجله به دقت بررسی گردد و همچنین مجلات معتبر و نامعتبر وزارت علوم، وزارت بهداشت، و دانشگاه آزاد بررسی گردند تا از انتشار مقاله در مجلات این چنینی ممانعت به عمل آید.

♦️ برخی از راهکارهای شناسایی مجلات تقلبی شامل موارد زیر هستند:

ارسال ایمیل از طرف مجله به پژوهشگران و درخواست چاپ مقاله؛ (99 درصد مجلات خارجی که از طریق ایمیل فراخوان میدهند جعلی هستند)
عدم انطباق تاریخ آرشیو با تاریخ راه اندازی وب سایت مجله؛
پذیرش بی چون و چرا و بدون ویرایش مقالات؛
دریافت هزینه از پژوهشگران و پذیرش بسیار سریع
و....

👈🏻 برای آگاهی از ضریب تاثیر مجلات معتبر می توانید از وبسایت impactfactor.ir استفاده نمایید و یا نام مجله مورد نظر خود را در آخرین آپدیت لیست ژورنال های ISI (قابل دریافت از این لینک) جستجو نمایید.

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
#پست_آموزشی #نکات_مقاله_نویسی

مراحل استخراج مقاله از پایان‌نامه

شیوه کلی استخراج مقاله از پایان نامه بصورت زیر است:

🔹مقاله استخراجی دارای ساختاری مشابه پایان نامه است و در این مقاله دانشجو باید بتواند پایان نامه خود را طبق اصول مقاله نویسی در حداکثر 10 تا 15 صفحه خلاصه نماید.

🔸عنوان مقالات استخراجی نباید یکسان بوده و همچنین با مقالات پیشین تفاوت داشته باشد. با یک جستجوی ساده به فارسی و انگلیسی در گوگل یا گوگل اسکولار (Google Scholar) می توانید از این مورد مطمئن شوید.

🔹موضوع مقالات باید بگونه ای طراحی شود که بروز بوده تا شانس پذیرش مقاله در مجلات #ISI، مجلات ISC، مجلات اسکوپوس Scopus و یا پابمد pubmed و مدلاین medline (مخصوص دانشجویان و اساتید پزشکی) بالا رود.

🔸چکیده پایان نامه بایستی شامل موضوع تحقیق، هدف تحقیق، مراحل انجام کار، نوآوری های مدنظر، نتایج کلیدی مقاله در حدود 100 تا 200 کلمه نوشته شود.

🔹به نقل و قول از مقاله های دیگر توجه نکنید و به مقالات اصلی جهت ارجاع دهی مراجعه نمایید. برای این کار می توانید از نرم افرار Endnote و یا مندلی استفاده نمایید.

🔸انتخاب مجله مورد نظر بر اساس اصول انتخاب مجله و سطح بندی مقاله استخراج شده

🔹از آنجایی که فرآیند داوری مقالات در مجلات داخلی و یا خارجی در پایگاه های الزویر، اشپرینگر، و …طولانی بوده بهتر است دانشجو با توجه به زمان خود مجله را انتخاب نمایند.

🔸در مواردی که دانشجو وقت آنچنانی برای پذیرش مقاله خود نداشته باشد، مجلاتی که با اخذ هزینه فرآیند داوری را تسریع می بخشند، می بایست مجله انتخاب شده جزو مجلات معتبر بوده و در لیست سیاه وزارت علوم و دانشگاه آزاد قرار نداشته و جعلی نباشند.

🔹از آنجایی که چاپ مقاله در همایش یا کنفرانس های ملی و بین المللی یکی از شیوه های ایده آل از نظر زمان پذیرش و چاپ مقاله است دانشجویان می توانند با مراجعه با سایت های معتبر معرفی کنفرانس ها مراجعه نمایند.

♦️ در انتها حتما این فایل آموزشی تخصصی را مطالعه بفرمایید 👇🏻
https://www.tg-me.com/akhtar_electronic_group/1657

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
#پست_آموزشی #معرفی_سایتهای_مفید

معرفی بهترین سایت‌های دانلود مقاله با استفاده از کد DOI مقاله

همانطور که اطلاع دارید بهترین روش برای دانلود رایگان مقالات استفاده از ربات تلگرامی سای هاب (@scihubot) می باشد. علاوه بر این برای دانلود مقالات با doi می‌توانید از سایت‌های زیر استفاده کنید:

🔸 سایت های ایرانی:
https://paperdownloader.com/
https://paperhub.ir/
https://iranpaper.ir/
https://freepaper.me/
http://ardabil-sci.ir/
http://elearnica.ir/

🔹 سایت های خارجی (سای هاب):
https://sci.hubg.org/
https://sci-hub.ee
https://sci-hub.es.ht
https://sci-hub.is
https://sci-hub.it.nf
https://sci-hub.org.cn
https://sci-hub.ren
https://sci-hub.se
https://sci-hub.shop
https://sci-hub.st
https://sci-hub.tf
https://sci-hubtw.hkvisa.net
https://sci-hub.mksa.top/
https://sci-hub.ru/
http://sci-hub.is/
http://sci-hub.se
https://sci-hub.hkvisa.net/

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
⚡️پروژه‌های دانشجو⁨یی مهندسی برق⚡️

✍️ طراحی و شبیه سازی تمامی پروژه های دانشجویی مهندسی برق در گرایش های الکترونیک، قدرت، کنترل و مخابرات توسط پژوهشگران متخصص و مجرب

✍️ طراحی، شبیه‌سازی، ساخت و ارسال انواع پروژه‎های دانشجویی مهندسی برق

✍️ ترجمه تخصصی متون آکادمیک و دانشجویی در رشته مهندسی برق از انگلیسی به فارسی و بالعکس

✍️ مشاوره و راهنمایی تخصصی پروژه های صنعتی و دانشجویی

🔸با کمال احترام در زمینه تدوین پروپوزال، پایان نامه و یا انجام امتحان فعالیت نداریم 😊

📌 برای کسب جزییات بیشتر از وب سایت گروه فنی مهندسی اختر الکترونیک بازدید نموده و یا از طریق بخش پشتیبانی درخواست خود را مطرح نمایید

پشتیبانی سایت و ثبت درخواست:
🆔 @AE_group

آدرس وب سایت:
➡️ http://akhtar-electronic.ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#پست_آموزشی

آشنایی با رقیب جدید ربات سای هاب 😳 (ربات نکسوس😍)

مسلما اعضای کانالمون به واسطه پست‌های آموزشی قبلی کانال کاملا با ربات تلگرامی سای هاب (@scihubot) جهت دسترسی رایگان به متن کامل مقالات علمی آشنایی دارن. اگر از اعضای جدید کانالمون هستید حتما این پست رو مرور بکنید (کلیک کنین).

توی این پست آموزشی قصد داریم ربات نکسوس رو برای اولین بار خدمت شما معرفی بکنیم. این ربات همه قابلیت های ربات سای هاب رو به شما ارائه میده، حتی میشه گفت دیتابیس قوی تری نسبت به اون داره و مقالات جدیدتری که در دیتابیس سای هاب وجود نداره رو هم پوشش میده.

🔹 تفاوت مهم ربات نکسوس با ربات سای هاب، امکان ارسال فایل کتاب های مدنظرتون برای شماست. شما حتی قادر هستید بر اساس موضوع کتاب، سال انتشار، مرتب سازی بر اساس جدید بودن و ... جستجوی خودتون رو محدودتر و دقیق تر انجام بدید.

🔸فقط کافیه روی لینک زیر کلیک کنین و استارت ربات رو بزنید. تمام جزییات و دستورات ربات توی صفحه توضیحاتش برای شما نشون داده خواهد شد.

🌎 https://www.tg-me.com/science_nexus_bot

حتماً این پست رو برای دوستان خودتون هم بفرستید و در گروه های علمی و دانشجویی به اشتراک بذارین ❤️

از کار کردن با این ربات لذت ببرید 😍

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
ISI journals IF 2023 @akhtar_electronic_group.pdf
1.6 MB
🎓 جدیدترین لیست منتشر شده برای ایمپکت فاکتور ژورنال‌های معتبر #ISI در سال 2023 (نتایج مربوط به بررسی ژورنال‌ها در سال 2022)

تاریخ انتشار: تیر ماه 1402
این لیست تا انتشار آپدیت جدید در تیر ماه 1403 معتبر می‌باشد.

🔸 دوستان برای اعتبارسنجی ژورنال‌هایی که قصد ارسال مقاله به آن‌ها را دارید می‌توانید اسم ژورنال مدنظرتان را داخل این لیست سرچ کنید.

🔺هر پژوهشگری باید این لیست را دم دست داشته باشد !!

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#پست_آموزشی #معرفی_سایتهای_مفید #نکات_مقاله_نویسی #هوش_مصنوعی

🔝معرفی 5 هوش مصنوعی بسیار عالی برای بررسی متون آکادمیک 😍

🔸با استفاده از این 5 ابزار رایگان قادر خواهید بود متون پروپوزال، پایان‎‌نامه و مقالات خود را به صورت کاملا تخصصی بررسی و ارزیابی کنید.

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#پست_آموزشی #معرفی_سایتهای_مفید #نکات_مقاله_نویسی #هوش_مصنوعی

معرفی یک ابزار هوش مصنوعی همه کاره برای مقاله نویسی 😍

🔹 پیشنهاد عنوان برای مقاله بر اساس ابسترکت آن
🔸 ایجاد ابسترکت مقاله بر اساس متن تدوین شده
🔹 بازنویسی متن مقاله
🔸آکادمیک کردن متن مقاله
🔹تشخیص متن نوشته شده توسط هوش مصنوعی

👇🏻👇🏻👇🏻
🌎 https://www.writefull.com/

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
#پست_آموزشی #معرفی_سایتهای_مفید #نکات_مقاله_نویسی #هوش_مصنوعی

🔥 بهترین ابزارهای رایگان هوش مصنوعی برای پژوهش را در این پست برایتان آماده کرده‌ایم. مطمئن باشید که با این ابزارها، کارهای پژوهشی‌تان سریع‌تر و دقیق‌تر پیش خواهند رفت!

copilot.microsoft.com
- جستجو با هوش مصنوعی
- سوال و جواب از فایل و سایت
- دستیار مطالعه مقاله
- درک و توضیح تصویر

gemini.google.com
- جستجو با هوش مصنوعی
- درک و توضیح تصویر

chat.openai.com
- پاسخ به سوالات
- درک و توضیح تصویر
- درک مقاله و پرسش و پاسخ

researchrabbit.ai
- دسته‌بندی مقالات
- ساخت مجموعه مقالات
- پیدا کردن و اتصال مقالات مشابه

semanticscholar.org
- جستجوی مقاله
- پیدا کردن مقالات مشابه

consensus.app
- پاسخ به سوال براساس مقاله
- پیدا کردن رفرنس برای سوالات

elicit.com
- پاسخ به سوال بر اساس فایل مقاله
- استخراج لیست مفاهیم برای مقاله
- استخراج اطلاعات از مقالات

typeset.io
- پاسخ به سوال بر اساس مقالات
- ساخت جدول اطلاعات از فایل مقاله
- دستیار مطالعه مقاله
- بازنویسی متن

scite.ai
- استناد جملات به مقالات

connectedpapers.com
- پیدا کردن مقالات مشابه

scholarcy.com
- خلاصه‌سازی مقاله

glasp.co
- یادداشت‌برداری از مقالات

paperpal.com
- کمک به نوشتار مقاله

مطمئن باشید با استفاده از این مجموعه از ابزارهای هوش مصنوعی، پژوهش‌های خود را به سطح جدیدی ارتقا خواهید داد! 🚀

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#پست_آموزشی #معرفی_سایتهای_مفید #نکات_مقاله_نویسی #هوش_مصنوعی

🔥 جستجوی هوشمندانه‌ی مقالات علمی با Litmaps 🔥

اگر به دنبال ساده‌ترین، سریع‌ترین و دقیق‌ترین راه برای جستجوی مقالات علمی هستید، سایت Litmaps دقیقاً همان چیزی است که نیاز دارید! با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، این ابزار نموداری پیشرفته از مقالات مرتبط با مقاله اولیه شما ایجاد می‌کند.

💥 امکانات کلیدی Litmaps:
1. جستجوی خودکار: به راحتی با یک کلیک، اسناد علمی معتبر و مرتبط را بیابید.
2. اشتراک‌گذاری آسان: یافته‌های علمی خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک‌ بگذارید.
3. ارتباط مقالات: ببینید چطور مقالات به یکدیگر مرتبط هستند و به یک تصویر کامل‌تر برسید.
4. کشف جدیدترین‌ها: به روزترین مقالات در زمینه‌های مورد علاقه‌تان را به سادگی پیدا کنید.

🎯 برای یک تجربه‌ی جستجوی پیشرفته، با استفاده از فیلترشکن به سایت Litmaps مراجعه کنید و مرور ادبیات خود را با اطمینان تکمیل کنید!

https://app.litmaps.com

#منتشر_کنید

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
https://www.tg-me.com/academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش اصول مقاله، پروپوزال و پایان‌نامه‌نویسی
🆔
@akhtar_electronic_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📱 بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای خلاصه‌سازی و تحلیل مقالات علمی

امروز قصد داریم شما را با چند ابزار فوق‌العاده و رایگان برای مطالعه سریع و مؤثر مقالات علمی آشنا کنیم. این ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند به شما در خلاصه‌سازی و استخراج اطلاعات مهم از تعداد انبوه مقالات مدنظر شما یاری‌رسان باشند.

https://perplexity.ai
📘 خلاصه‌سازی و نکته‌برداری علمی مقالات با رفرنس
🤖 دسترسی به GPT-4

https://summarizer.scholarcy.com
📝 خلاصه‌سازی مقالات
📚 تولید خودکار فلش‌کارت و پاورپوینت
🔍 استخراج بخش‌های مهم مقاله
🗣 توضیح نتایج در یک جمله

https://semanticscholar.org
🖍 هایلایت بخش‌های مختلف مقاله
📋 کارت‌های رفرنس برای مقاله
📑 استخراج جملات مهم برای مطالعه سریع

https://app.silatus.com
📄 خلاصه‌سازی مقالات
📤 امکان آپلود مقالات بسیار حجیم

https://cubox.cc
🗂 تولید خودکار فهرست محتوا
💡 توضیح تکمیلی برای هر بخش
📝 خلاصه‌سازی و ساده‌سازی متن

https://chat.portal.so
💬 پاسخ به سوال براساس مقاله
👁‍🗨 دسترسی به مدل‌های GPT-4 Vision
🌐 دسترسی به مدل‌های متن باز جهت استفاده نامحدود

https://threesigma.ai
📜 پاسخ به سوال براساس مقاله با رفرنس به محتوای مقاله
📥 امکان آپلود مقاله تا حجم 30 مگابایت
🗣 چت با یک یا چند مقاله

https://sread.ai
طرح سوال از مقاله
🔗 افزونه مرورگر
🗺 تولید نقشه ذهنی از مقاله
📊 ساخت خودکار گراف دانش

🔴اگر به دنبال بهبود سرعت و کیفیت مطالعه مقالات علمی خود هستید، حتماً این ابزارها را امتحان کنید! 🔥📈

#منتشر_کنید

#مقاله_نویسی #هوش_مصنوعی #پست_آموزشی #معرفی_سایتهای_مفید #نکات_مقاله_نویسی

🎓 گروه تبادل تجربیات آکادمیک و دانشجویی
🔸
@academic_experience_exchange

🎓 کانال آموزش مقاله‌نویسی ISI
🆔
@akhtar_electronic_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دوستان یک ایردراپ جدید هست که هنوز خیلی جا داره برای ماین کردن قبل از لیست شدن، اعتبارات بالایی داره و مثل همستر زیر نظر پاول دوروف هست!

🤖ربات تلگرامی پیکسل ورس

🚩حمایت رسمی و علنی بلاکچین TON
🚩 12.5 میلیون کاربر!
🚩 تیک طلایی توییتر!
🚩 1 میلیون فالوور در توییتر!
🚩 رابط کاربری بسیار سریع و پایدار در یک ربات شسته و رفته

مثل بازی همستر کارت‌های روزانه داره که سکه جایزه میگیرید. برای افزایش پروفیت هم باید Pet بخرید و آپگرید بکنین تا براتون به صورت خودکار سکه استخراج بکنه و نیازی به کلیک کردن ندارین 😍🔥

🚩 این پروژه، تمام ملزومات ممکن برای تبدیل شدن به یک پروژه‌ی بزرگ رو در اختیار داره. از طریق لینک زیر استارت و Launch bot رو بزنید 👇🏻

https://www.tg-me.com/pixelversexyzbot?start=57743531

این فرصت رو از دست ندید 🔥
  سوالات لو رفته آزمون تافل
https://www.tg-me.com/+XIAi1Jtmows2MDlk

🌙آموزش تکنیک های زبان انگلیسی
JOIN

🌙انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته
JOIN

🌙آهنگ های انگلیسی با ترجمه
JOIN

🌙کانال پروژه های دورکاری!!!!!!!!!!!
JOIN

🌙چگونه یک مقاله ❖ISI❖ بنویسیم ؟؟؟
JOIN

🌙{ متن های طلایی و ناب انگلیسی }
JOIN

🌙‌‌‌❰❰❰ اصطلاحات خفن انگلیسی ❱❱❱
JOIN

🌙مکالمات انگلیسی با ترجمه و فایل صوتی
JOIN

🌙‌‌❰❰ آموزش انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته ❱❱
JOIN

🌙کانال تخصصی روابط بین‌الملل
JOIN

🌙آموزش idioms و phrasal verbs
JOIN

🌙حل تمرین های Grammar in Use
JOIN

🌙انگلیسی 5 دقیقه ای با استاد نیتیو
JOIN

🌙انگلیسی کودکان و نوجوانان ؛ Kids Teens
JOIN

🌙دوره های عمومی و تخصصی زبان انگلیسی
JOIN

🌙کالوکیشنهای کاربردی انگلیسی
JOIN

🌙آکادمی جامع ریاضی
JOIN

🌙آموزش انگلیسی به کودکان
JOIN

🌙کنفرانسها و ژورنالهای کامپیوتر
JOIN

🌙اصطلاحات روزمره انگلیسی
JOIN

🌙آموزش برنامه نویسی پایتون
JOIN

🌙بزرگ ترین کانال آموزش زبان
JOIN

🌙بانک ژورنال و مقالات
JOIN

🌙نقل قول های انگلیسی
JOIN

🌙پکیج رایگان انیمیشنهای زبان اصلی
JOIN

🌙آکادمی درس زبان انگلیسی
JOIN

🌙مصاحبه استخدامی
JOIN

🌙اصطلاحات کاربردی انگلیسی
JOIN

🌙انفجار اسپیکینگ و لیسنینگ
JOIN

🌙منبع بیو انگلیسی تلگرام + معنی فارسی
JOIN

🌙بانک کوییز انگلیسی
JOIN

🌙داستانهای مصور صوتی انگلیسی
JOIN

🌙آموزش پایتون و برنامه نویسی
JOIN

🌙🎶 مخزن آهنگ های انگلیسی با ترجمه فارسی 🎶
JOIN

🌙کلی فیلم امریکایی با دو زیرنویس همزمان
JOIN

🌙تِکست های انگلیسی+ کُلی اِصطلاحات کاربُردیِ
JOIN

🌙دانلود رایگان کتابهای صوتی و PDF
JOIN

🌙اکسل را کاربردی بیاموزیم!
JOIN

🌙گرامر،لغت،داستان های انگلیسی!
JOIN

🌙••• انگلیسی رو قورت بده •••
JOIN

🌙آموزش آسان و جامع انگلیسی
JOIN

🌙خریدوفروش مقاله و ثبت اختراع و سایتیشن
JOIN

🌙استخدامی آموزش و پرورش
JOIN

...
2024/06/13 20:04:10
Back to Top
HTML Embed Code: