Telegram Web Link
Audio
AudioLab
4⃣ بدلیل تندروی های صورت گرفته از جانب گروه های فشار و عقب روی مسئولین، در بسیاری از فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و حقوق شهروندی بانوان محدودیت ایجاد شده است.بنظر سرکار عالی راهکار مقابله با این شرایط چیست؟

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
Audio
AudioLab
5⃣ بنا بر اعلام مشاور وزیر کار در سال ۱۳۹۴ نرخ مشارکت اقتصادی مردان در کشور حدود ۶۳ درصد و زنان در حدود ۱۳ درصد بوده است. به عبارت دیگر ۶۲ درصد از جمعیت ۱۰ سال و بیشتر کشور، در گروه جمعیت غیرفعال اقتصادی قرار می‌گرفتند که بخش اعظم آنان زنان بودند. بنظر شما علل اصلی این تفاوت آماری در اشتغال بانوان و آقایان علی‌رغم بالابودن آمار زنان تحصیل کرده چیست؟

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
🔻یادداشت دانشجویی پیرامون حقوق زنان
کیانا معمارفر
دانشجوی ترم ۶ گفتاردرمانی

📌اولین موردی که از این عنوان بخاطرم می‌رسد حقوق نداشته زنان است.
حقوقی که نداشتن بخشی از آن ها مدام برایمان یادآوری میشود؛ از انتخاب پوشش که می‌تواند درگیری هر روزمان باشد تا مسائل پیچیده تری مانند حق خروج از کشور و الی ماشاالله .
پیچیده که میگویم نه آنکه در ذات پیچیده باشد ،بلکه خیلی هم ساده اند. مثلا اینکه من و شمای نوعی،به عنوان انسان،با سنی بالاتر از ۱۸ سال و عقلی کامل _اگر دوستان بپذیرند_ بخواهیم به هر علتی پایمان را از مرز های کشور فراتر بگذاریم و به اجازه هیچ فرد دیگری که وجه افتراقش با ما تنها در جنسیتش باشد ،نیاز نداشته باشیم، مسئله ای بسیار ساده و مبرهن است.

📌اما مشکل همین جا شروع می‌شود که حق طبیعی انسان گرفته می‌شود ، راه صاف را مسدود می‌کنند و هزاران مانع مقابلش می‌گذارند و می‌گویند حالا برای رسیدن به خط پایان مسابقه بدهید.
اما همه این مکررات را تکرار کردم که بگویم حقوق زیادی درباره زنان هست که اطلاع کمی از آن ها داریم و این ندانستن می‌تواند ما را جایی فلج کند که اصلا انتظارش را هم نداریم.

📌چه بسا که هر روزی که به عنوان زنان جامعه و مهم تر به عنوان انسان حقوق بیشتری را به رسمیت بشناسیم، بند های کفش هایمان را برای گرفتن آن ها محکم تر کرده ایم.
شاید با تلاش برای شناخت و افزایش آگاهیمان کرامت انسانی خویش را بیشتر درک کنیم و برای رسیدن به اتوپیای دلخواه قدم های محکم تری برداریم و مانع این شویم که کسانی یا فرهنگی یا تفکری نقش همان پیچیده کننده ،ساده ترین مفاهیم را ایفا کند.

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎙 گسترش اسلام و تصدیق پیامبران و تایید ادیان در روز مبعث

🔻گزیده‌ای از سخنرانی امام موسی صدر با عنوان: «مبعث، إسرا، معراج و آزادسازی قدس» را به مناسبت فرارسیدن روز مبعث در این فایل می‌شنوید.

🌸عید مبعث مبارک باد

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
❇️ برگزیده‌ شدن جناب آقای دکتر مصطفی‌ سیدمیررمضانی دستیار روانپزشکی و دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان در دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، را به ایشان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تبریک می‌گوییم.

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
#فوری

⛔️ انجمن اسلامی دانشجویان از تمامی پزشکان، رزیدنت‌ها و متخصصین داوطلب کار در تریاژ بیماران #کرونا در بیمارستان خورشید با شرایط مناسب دعوت به همکاری می‌نماید.

📲 برای کسب اطلاعات بیشتر و نیز اعلام همکاری، نام و نام خانوادگی و شماره نظام پزشکی خود را به آیدی تلگرامی @MostafaSM بفرستید.

✌️🏻 شانه به شانه کرونا را شکست خواهیم داد ✌️🏻

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
بیژن اشتری

📌کارشناس صدا و سیما، مردم ایران را توصیه به نخوردن میوه و تناول برنج خالی کرده است. به نظرم در مرحله بعدی، با توجه به روند جاری در مملکت، برنج خالی جای خود را به نان خشک خواهد داد. قبلا هم جناب ولایتی به ایرانی ها توصیه نان خشک خوری و لنگ پوشی، به تاسی از برادران حوثی ،کرده بودند. از همین رو مناسب دیدم که تجربیات نان خشک خوری رفقای شوروی را به نقل از کتاب" شوروی ضد شوروی"، با اندکی تغییر، برایتان نقل کنم شاید مفيد و عبرت آموز باشد.

🔹نویسنده کتاب نوشته است:

📌هر از گاهی مطبوعات حزبی ما پر میشود از مقالات علمی، تک نویسی ها، اشعار کوتاه و بلند و حتی رمان هایی درباره نان یا سیب زمینی. یک بار آشپزی را به تلویزیون آورده بودند که بلد بود پانصد نوع غذای متفاوت با سیب زمینی بپزد؛ البته به شرطی که سیب زمینی گیرش می آمد. موقعی که سیب زمینی کمیاب میشود تبلیغاتچی های حزب و حکومت میروند سراغ نان یکبار مقاله ای خواندم که نوشته بود در شهر کیف اقدامات جدی برای حل مشکل کمبود مواد غذایی در جریان است. اقدام نخست نصب دستورالعمل پخت انواع غذاها از نان خشک در تابلوی اعلانات فروشگاه های بزرگ شهر و سپس آغاز کارزاری گسترده برای جمع آوری نان خشک بود. شاید باور نکنید که من چقدر مطالب تند و خشن درباره آدم های "خبیثی" خوانده ام که در دوران جنگ مهمترین " خباثتشان" انداختن تکه نانی به سطل آشغال بوده. مطبوعات حزبی مدام از ملت درخواست میکنند که از هر خرده نانی ،هر چقدر هم خشک باشد، استفاده کنند. آنها میگویند این تکه نان ها را از روی زمین بردارید، یک فوتی به آن بکنید و بعد بگذارید گوشه دهانتان تا بخیسد و بعد بخوریدش . میگویند حتی اگر نان کپک زده دیدید مبادا آن را دور بیندازید، چون حاوی ماده حیات بخش پنیسیلین است.

📌رفقا ، میشود به ما بگوئید آنجا چه خبر است ؟ بله هیچ شکی نیست که در مصرف نان باید صرفه جویی کرد، اما دیگر ما را وادار نکنید که هر تکه نانی را که روی زمین افتاده ، برداریم و گوشه دهانم بگذاریم تا بخیسد. اینقدر دوران جنگ و سختی هایش را به رخ ما نکشید.آن آدم هایی که پس از جنگ متولد شده اند حالا برای خودشان تبدیل شده اند به آدم هایی طاس و شکم گنده.رفقا، بروید تاريخ مملكتمان را بخوانید. ما تا یک قرن پیش صادرکننده گندم و جو به اروپا بودیم. شما چه بر سر کشور ما آوردید که حالا عاجز از تولید نان روزانه مردم است. باور کنید اگر مدیریت درست وجود داشته باشد، این سرزمین می تواند به راحتی غذا برای همه مردم تولید کند.
https://s16.picofile.com/file/8428325234/IMG_20210318_114614.jpg

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
Audio
🎙فایل صوتی وبینار «زندانیان باور ناتوانی»

📌با موضوع اعتماد به نفس و عزت نفس

🔹با تدریس آقای دکتر علیرضا ترکان (دکتری تخصصی مشاوره و مشاور دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱@amui_ir
🔸فرازى از پيام دكتر محمد مصدق در ٢٩ اسفند ١٣٢٩ بمناسبت ملى شدن صنعت نفت ايران:

📌"امروز یکی از آن ایامی است که شما هموطنان میتوانید صفحه ای جدید و مقدس در حیات اجتماعی و اقتصادی خود باز کنید و پس از ۵۰ سال که از اصل استقلال و آزادی سیاسی ما نامی بیش باقی نمانده بود دوره نوینی را در برابر نظام معاصر و نقش آینده بوجود بیاورید. رشد و بلوغ سیاسی شما میتواند مبدا تحول و نهضت اصلاحی آینده قرار دهد یا خدای ناکرده موجب سرشکستگی و غفلت و انفعال بشود. پیمودن این دو راه اکنون در اختیار عزم، اراده و همت شماست. من تردید ندارم که شما هموطنان عزیزم آن طریقی را انتخاب خواهید کرد که با شرافت، ایرانیت و با غرور ملی و احساسات وطنی تان مطابقت دارد."

🔹٢٩ اسفند سالروز تصويب قانون ملى شدن صنعت نفت گرامى باد.

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
بریز ای ماهی کوچک تمام حجم دریا را
درون تنگ فروردین
دلم موسیقی بی وزن میخواهد
از آن آوازهای مانده در گوش صدف ها
تازه کن دل بی قراران را
بهاری کن هوای روزگاران را ....
عیدتون مبارک 💚
#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
📚معرفی سه کتاب در تعطیلات فروردین ۱۴۰۰

امیررضا شاه‌محمدی| دانشجوی پزشکی

📙 کتاب «ظلمت در نیمروز» اثر آرتور کوستلر
📌روایتی داستانی از واقعیتی تاریخی است به قلم یک عضو سابق حزب کمونیست با نگاهی منحصربه‌فرد به وضعیت سیاسی ناپایدار اتحاد جماهیر شوروی در اواخر دهه‌ی 1930

📘کتاب «پیرمرد و دریا» اثر ارنست همینگوی
📌همینگوی در کتابِ پیرمرد و دریا به حوزه­‌ی زندگی پیرمردی چنگ می­‌اندازد که روزی قلمرو بزرگ دریا در حیطه اقتدارش بود و عروسکان خوش­خرام دریا بیوه­ هایی بوده­ اند درمانده در تار و پود تورش و اینک زندگی او به پایان خود می­‌رسد، در آرزوی بزرگترین صیدش دل به دریای بزرگ می­‌سپارد و بزرگترین صیدش را به چنگ می­‌آورد.

📗کتاب «انقلاب فرانسه و رژیم پیش از آن» اثر آلکسی دوتوکویل
📌نویسنده در مقدمه کتاب نوشته است: دراینجا برآن نیستم که تاریخ انقلاب فرانسه را بنویسم. تاریخ آن را پیش از من نوشته‌اند و چه خوب هم نوشته‌اند. چندان که دیگر بی خردی خواهد بود اگر در اندیشه نگاشتن دوباره این تاریخ باشم. به همین سبب به بررسی زمینه و سرشت انقلاب فرانسه خواهم پرداخت

❇️ منتظر باشید

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی اصفهان
📚معرفی سه کتاب در تعطیلات فروردین ۱۴۰۰ امیررضا شاه‌محمدی| دانشجوی پزشکی 📙 کتاب «ظلمت در نیمروز» اثر آرتور کوستلر 📌روایتی داستانی از واقعیتی تاریخی است به قلم یک عضو سابق حزب کمونیست با نگاهی منحصربه‌فرد به وضعیت سیاسی ناپایدار اتحاد جماهیر شوروی در اواخر…
📖 مروری بر کتاب ظلمت در نیم روز
🔹نوشته آرتور کستلر
🔸ترجمه اسدالله امرایی

امیررضا شاه محمدی| دانشجوی پزشکی

📌"تصور می‌کردیم آزادی چیزی بسیار ساده است. بعد از مدت نسبتا کوتاهی زیر سنگینی آن کمر خم کردیم، چرا که به ما یاد نداده بودند آزادی یعنی چه. ما فقط بلد بودیم چگونه برایش جان بدهیم."
سرانجام انسان طراز نوین: فروریختن توهمات
سوتلانا الکسیویچ

📌روباشف شخصیت محوری داستان که زمانی جزو حلقه اصلی هدایت کنندگان انقلاب بوده حال در چنگ همان انقلابی که روزگاری برایش از جان گذشتگی ها کرده گرفتار شده. پدر انقلاب زمان زیادی است که مرده و از آن حلقه تنها عده‌ای معدود باقی ماندند و باقی همه سر به نیست شده اند. اکنون "شماره یک" که عکس هایش تمام دیوار های شهر را پوشانده؛ سکاندار انقلاب است و روباشف حال از نزدیک شاهد تبدیل شدن نطفه ای که روزگاری با نیت پاک انقلابی‌اش در خاک کشورش کاشته به هیولایی ناقص الخلقه است.

📌از متن کتاب:
باید علت فساد حزب را پیدا کرد. همه اصول ما درست بودند ولی نتایج ما غلط از آب درآمدند. این قرن بیمار است. ما بیماری و علت هایش را با دقت میکروسکوپی تشخیص دادیم ولی هر جا که چاقوی شفابخش را فرو بردیم زخم تازه ای سرباز کرد. نیت ما جدی و پاک بود. مردم می بایست دوستمان داشته باشند ولی آنها از ما متنفرند. چرا اینقدر نفرت انگیز و منفوریم؟

📌از نظر من یکی از نکات درخشان کتاب تاکید نویسنده به تفاوت نسل هاست. نسل پیش از انقلاب و نسل پس از انقلاب. روباشف نسل پس از انقلاب را نئاندرتال می خواند. نسلی که توانایی دیدن واقعیت را به علت سالها خورانده شدن توسط دستگاه تبلیغات حکومت از دست داده. نسلی که زیبایی را نمی شناسد. نسلی که ظرافت ندارد. ساده اندیش است. نقد را نمی شناسد. حکومت با فیلتر کردن تاریخ و اطلاعات و کتاب ها و اندیشه ها، ساخت ذهن نسل پس از انقلاب را تغییر داده. زبان تنک شده و اندیشه ها سترون. ذهن این نسل هیچ امکانی برای خروج از وضعیتی که در آن گرفتار است را پیدا نمی کند اگر که در قدم اول بتواند گرفتاری خویش را ببیند. حکومت تاریخ را می سازد و دایره المعارف ها را تغییر می دهد و با دستکاری کردن مفاهیم و از معنا خالی کردنشان باعث شده که هر اندیشه ای در حرکتش به سوی رهایی، در دوری باطل، باز به جای اول خویش باز گردد.

📌نئاندرتال نماد نسل مبتذل پس از انقلابی است که می‌خواست مردمش را به درجه انسانیت برساند. او توانایی پرسش کردن را از دست داده اما هنوز رنج کشیدن را از یاد نبرده. و این بدترین نوع رنج است. رنجی که حتی نتوانیم چرایی اش را صورت بندی کنیم. پرسش اینجاست ایا اراده ای می تواند خود را از این باتلاق بیرون بکشد؟ اگر آری چگونه؟

https://s17.picofile.com/file/8428498034/3155532.jpg

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی اصفهان
📚معرفی سه کتاب در تعطیلات فروردین ۱۴۰۰ امیررضا شاه‌محمدی| دانشجوی پزشکی 📙 کتاب «ظلمت در نیمروز» اثر آرتور کوستلر 📌روایتی داستانی از واقعیتی تاریخی است به قلم یک عضو سابق حزب کمونیست با نگاهی منحصربه‌فرد به وضعیت سیاسی ناپایدار اتحاد جماهیر شوروی در اواخر…
📖 مروری بر کتاب پیرمرد و دریا
🔹ارنست همینگوی
🔸ترجمه نجف دریابندری

امیررضا شاه‌محمدی| دانشجوی پزشکی

📌در حال پشت سر گذاشتن روزهای دردناکی هستیم. زمان ملتهب است و هر لحظه رنگ بحران به خود گرفته و تاریخ انگار به مغاک تیره ای سقوط می کند. در این شرایط شاید هرچیزی که مربوط به امیدواری باشد غیرواقعی و غیرعقلانی به نظر برسد. اما همینگوی داستانی نوشته که شاید خواندنش، بیش از هر چیز دیگری، برای ما که امید در میانمان جایی ندارد، واجب باشد.

📌پیرمرد و دریا داستان ساده ای است. اما واقعی و عمیق. همانقدر که انسان می تواند ساده و عمیق و واقعی باشد. سانتیاگوی پیر که ۸۴ روز است صیدی نداشته دل به دریا می زند تا "به جای دوری" برود. انقدر دور که هیچ ماهیگیری قبل از ان به انجا نرفته و می‌خواهد شانسش را در آن آبهای دور امتحان کند. داستان به همین سادگی است. یک پیرمرد و یک دریا و یک ماهی که هر لحظه توان پیرمرد را به چالش می‌کشد. اما او همانطور که خود می گوید یک پیرمرد معمولی نیست. نه صرفا به این دلیل که با وجود سن زیادش، هنوز هم که هنوز است چشمهایش خوب می‌بیند یا اینکه دریا را بهتر از دیگران می شناسد. نه...او پیرمردی است که با عمق جان باور دارد که "ناامیدی گناه است". هر حرکتش، هر لحظه جدالش با ماهی غول اسایی که در چنگش است، یک قدم از محدودیت هایش فراتر رفتن است. در این هر لحظه پیش رفتن و تاب آوردن، امیدواریش از او انسانی تازه می سازد.
"ای کاش من هم می توانستم به او نشان بدهم چه جور آدمی هستم. اما اگر نشان میدادم دست کرختم را هم می دید. بگذار خیال کند من بیش از اینم که هستم و من بیش از این خواهم بود."

📌سارتر زمانی در مصاحبه ای ادعا کرد در زمان اشغال المان نازی، ما فرانسویان ازادتر از همیشه بوده ایم. تمام حقوق خود را از دست داده بودیم.‌پیش از همه حق آزادی بیان. هرروز توی صورتمان بی احترامی می‌دیدیم و می بایست ساکت می ماندیم. به عنوان زندانی سیاسی از وطن خویش تبعید می شدیم و هر لحظه با تصویری مشمئز کننده رو به رو بودیم. تصویری که سرکوبگرانمان می خواستند به ما بدهند. او می‌گوید بخاطر تمام این ها بیش از همه وقت آزاد بودیم. زیرا هر فکر صحیح درمقابل سمی که نازی ها به خوردمان می‌دادند یک فتح محسوب میشد.

📌در این روزهایی که از هر سو در محاصره دردیم،‌ در این‌روزهایی که دادگاه وجدان‌ نگون‌بختمان هر احساس و نیت و انگیزه ای را استنتاق می کند و مفید و موثر بودنش را زیر سوال می برد، در زمانی که بیش از پیش هر اراده ای سست شده و پاهایمان دیگر قوت ایستادن هم ندارند، در این‌روزهاست بیشتر از همه‌ی روزها‌ به امید‌ نیاز داریم. تا امید مارا به جایی برساند که قبل از این نبودیم. "به جایی‌ دور". جایی که هیچ ماهیگیری نرفته است. می دانم هر‌گاه که به آنجا رسیدیم چیزی را خواهیم فهمید که سانتیاگو فهمیده بود؛ اینکه:
"ادم‌ را برای شکست نساختند، ادم ممکنه از بین بره ولی شکست نمی خوره"

https://s16.picofile.com/file/8428498234/product_5129_1562827479_78515.jpg

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
🔰 «لا تَقفُ ما لَيسَ لَكَ بِهِ عِلمٌ......؛ از آنچه به آن علم و آگاهی نداری پیروی نکن...». 

📌 اندر خوش خدمتی های مجلس انقلابی من باب طب سنتی- اسلامی!

🔹در آخرین روزهای سال ٩٩ خبری باور نکردنی دانشجویان و فعالین عرصه ی سلامت را در حیرت فرو برد. بیست و شش نفر از نمایندگان مجلس طرحی را برای تاسیس سازمان طب اسلامی- ایرانی به مجلس ارائه کردند که در صورت تصویب این طرح، سازمانی نیمه دولتی- نیمه مردمی مشابه سازمان نظام پزشکی تاسیس خواهد شد، در این صورت، رویمان به دیوار! خدای نکرده! ممکن است شاغلین طب سنتی بتوانند شماره نظام سنتی دریافت کنند و بدون طی مراحل آموزشی و ارزیابی لازم به طبابت بپردازند. که حتی تصور در این مورد هم مضحک و بی معناست.

🔹یکی از شرایط عضویت در این سازمان داشتن مدرک سطح دو حوزه علمیه و تایید سه نفر از مجتهدین حوزه طب اسلامی است. این فرآیند ایدئولوژیک‌سازی که از گذشته و به مرور علوم انسانی را درگیر کرده است و دانشجویان را ناگزیر از گذراندن چندین واحد غیرمرتبط کرده است، چندی است به علوم پزشکی راه پیدا کرده و پس از اجباری کردن گذراندن دو واحد طب سنتی برای دانشجویان دکتری عمومی اعم از پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی، بدنبال تاسیس سازمانی برای طب سنتی-اسلامی است.

🔹کمی بیشتر که به جزییات طرح پیشنهادی دقت می‌کنیم متوجه می‌شویم نمایندگان معتقد هستند «طب سنتی و اسلامی موفقیت بسیاری در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها داشته است!! و برای جلوگیری از سواستفاده افراد غیرمتخصص پیشنهاد تاسیس چنین سازمانی را داده اند.» نکته تعجب برانگیز اینجاست که هیچ یک از ۲۶ نماینده امضاکننده این طرح حتی عضو کمیسیون بهداشت مجلس انقلابی نیز نیستند. مانده ایم دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را؟

🔹موضع گیری و حساسیت جامعه پزشکی نسبت به این گونه مسائل تنها به این دلیل است که ابعاد فاجعه ای که در صورت تصویب این طرح جامعه را تهدید می‌کند بیش و پیش از هر قشر دیگری در نظرگاه پزشکان است که نمایان می‌شود. مثل دیده بانی که هجوم فاجعه را پیش از دیگران می‌فهمد و تنها بر اساس مسئولیت اجتماعی خود که بخشی از وظایف ذاتی این حرفه است، واکنش نشان می‌دهد. این فریب بزرگ، به عموم مردم که به نام مقدس اسلام مورد اغفال قرار می گیرند آسیب می زند.

🔹و این مهم، واکنش همگانی مردم و انجمن ها و سازمان های غیر پزشکی را در دفاع از معیار های سلامت خود و بنیاد های دانش در کشور طلب می کند، چرا که تا مردم شهر بیدار نشوند و کاری نکنند دیده بان به تنهایی قادر به اجرای مسئولیت خویش نخواهد بود.

🔱 همانطور که امام علی(ع) فرمودند: «کسی که ظلم می‌کند، و کسی که با او همکاری دارد و کسی که بدان رضایت دارد، هرسه شریک‌اند».

https://s17.picofile.com/file/8429035068/PicsArt_03_28_07_46_02.jpg

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
🍃 السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّةَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ

💐 فرا رسیدن سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عج) بر همه مسلمانان جهان مبارک باد.

#انجمن_اسلامی_دانشجویان
🌱 @amui_ir
2025/07/05 01:13:42
Back to Top
HTML Embed Code: