Telegram Web Link
#زهرا_مهرابی دانشجوی ورودی ۱۴۰۰ مشاوره و راهنماییِ دانشکده‌ی روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران که از تاریخ ۱۴۰۱/۸/۴، مصادف با چهلم مهسا امینی توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود، پس از تحمل ۴۵ روز حبس به قید وثیقه، یک‌میلیارد و هشتصد میلیون تومانی از زندان زنان قرچک آزاد شد.

https://www.tg-me.com/anjoman_psyedu
بُرد انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، ۱۹ آذر ۱۴۰۱
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✌🏻🌱«صد روز مقاومت »

خون
و
خون
و
خون
در وطنت… در وطنمان!

روزگاری بر دیوارهای خرمشهر هم نوشته بودند: آمده ایم که بمانیم!
آنها که نماندند!
شما نیز نخواهید ماند!

@dentalanjoman
به نام خدا
اکران سریال-مستند
"How to Become A Tyrant"
"چگونه مستبد شویم"

قسمت چهارم:
Joseph Stalin: Control The Truth
زمان:
چهارشنبه ساعت ۱۲:۱۵ الی ۱۲:۴۵

مکان: انتهای کارگر شمالی- دانشکده دندانپزشکی تهران- طبقه منفی یک- دفتر انجمن اسلامی دانشجویان
ثبت نام:
@amirasgarinezhad

@dentalanjoman
▪️محمد غلام‌زاده(آبتین بهرنگ) دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی سیاسی که ۲ مهر بازداشت شده بود؛ در دادگاه تجدیدنظر به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شد.
گفتنی‌ست وی طی دادگاه بدوی به ۵ سال حبس تعزیری، ۲ سال ممنوع‌الخروجی، ۲ سال منع فعالیت سیاسی و فعالیت در فضای مجازی محکوم شده بود.

@anjomanLawPoletic
#سرکوب_دانشگاه_را_متوقف_کنید.
اطلاعیه

نامه‌ای که در ادامه می‌آید از دکتر مجتبی مجتهدی عضو هیات علمی دانشکده ریاضی، آمار و کامپیوتر دانشکدگان علوم است. او این یادداشت را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده و بازنشر آن را بلامانع دانسته است.
دکتر مجتهدی در یادداشت فوق، به توضیح مختصر اتفاقاتی که برایش افتاده ‌است می‌پردازد.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکدگان علوم، ظلمی‌ را که بر این استاد دانشگاه رفته است؛ محکوم می‌کند و خواهان اعاده حق ایشان است و از دیگر دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکدگان علوم می‌خواهد که نسبت به این اجحاف سکوت نکنند‌.

متن اصلی نامه:
استادیار دانشگاه تهران هستم و حقوق این ماه و دست‌کم دو نفر از همکاران دانشکده را بلوکه کرده‌اند. در فیش حقوقی آمده "عدم انجام تعهدات"‌.
در ادامه شرحی مختصر از آن‌چه بر من در ترم جاری گذشت را برای دانشجویان و همکاران می‌نویسم.
بعد از قتل مهسا امینی و اعتراضات دامنه‌دار بعد از آن، دانشجویان شروع به حرکات اعتراضی کردند که اعتصاب و عدم حضور در کلاس درس یکی از آن‌ها بود. وجدان دانشجویان نمی‌توانست بپذیرد که هم‌کلاسی‌های‌شان‌ پشت درهای دانشگاه و برخی پشت میله‌های زندان باشند و آن‌ها در کلاس درس حاضر شوند در این میان دانشگاه چه کرد؟ برخی هم‌کاران گفتند برای صلاح دانشجویان و جلوگیری از دستگیری بیشتر آن‌ها بهتر است دانشجویان را ترغیب (بلکه وادار) به حضور در کلاس درس کرد. ابزارهای پیشنهادی هم حضور و غیاب و یا دست‌کم ترساندن دانشجویان از نمره دروس بود. خانم زهرا رضایی قهرودی، معاون آموزشی دانشکده، مهم‌ترین درخواستش از من صریحا این بود که به نحوی دانشجویان را از بابت عدم حضور در کلاس بترسانم. طبیعتا زیر بار هیچ‌کدام از این درخواست‌ها که خارج از چارچوب‌های حرفه‌ایم بود نرفتم‌. دانشجویانی که با من درس گذارنده‌اند می‌دانند که من هرگز در کلاس‌های درسم حضور و غیاب نکرده‌ام و برای عدم حضور دانشجو در کلاس جریمه‌ای در نظر نگرفتم‌.
رئیس دانشکدگان‌ علوم، آقای وحید نیکنام، یک‌بار من را به حضور خواست و تلویحا من را تهدید به عدم تمدید قرارداد و ممنوع‌الخروجی‌ کرد‌.
احتمالا دلیل تهدید ممنوع‌الخروجی‌ هم این بود که در اردیبهشت ۱۴۰۱ درخواست ماموریت پژوهشی یک‌ساله برای کشور بلژیک داده بودم و الان هم دو سه روز است که در ماموریت پژوهشی هستم. البته این ماموریت پژوهشی در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده به تاریخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ مورد موافقت قرار گرفت. اما بعد از این وقایع، رئیس دانشکده آقای رضا عامری، بدون اطلاع قبلی در شورای ارزیابی و نظارت بر ماموریت‌های پژوهشی، با سفر من شخصا مخالفت کرد.

@anjomaneslami_oloum
#لیلا‌_حسین‌زاده در اعتراض به فریبکاری پزشکی علیه او در زندان و مختل کردن روند درمانش از سوی نهادهای امنیتی ۹ روز است دست به #اعتصاب_دارو زده است.
لیلا به بیماری خودایمنی دچار است و ضرورت مصرف روزانه داروها و چک‌آپ را دارد، او مشمول «عدم تحمل کیفر» می‌باشد و جانش در خطر است.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران:
@anjoman_eslami_socialSciences
بُرد انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران
۱۴۰۱/۱۰/۱۷
مسپار وطن را به قضا و قدر ای دوست
خود بر سرِ آن، تن به قضا داده، قدر شو


سه سال از سرنگونی هواپیمای اوکراینی به دست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌گذرد.
فاجعه‌‌ی هولناکی که جان ۱۷۶+۱ تن را گرفت و ایران را تنها چند هفته پس از رخدادهای آبان ۹۸، بار دیگر عزادار فرزندان خود کرد. گویی در هرورق از این تقویم، مجالی برای از تن کندن لباس عزا به ما نداده‌اند.
در ابتدای این واقعه و به مدت سه روز، حقیقت ماجرا از سوی متصدیان امر، با وقاحت تمام انکار و تکذیب شد و کسانی که با انتشار اسنادی سعی در روشن‌کردن ابعاد پنهان این فاجعه داشتند، متهم به دروغ‌گویی شدند. پس از آن هم که چاره‌ای جز افشای حقیقت نمانده بود، با عذرخواهی‌های پوشالی و به بهانه‌های مختلف سعی در عادی‌سازی این مصیبت و شانه‌خالی‌کردن از بار مسئولیت‌ آن داشتند.
در حالی که این روزها فرزندان این آب و خاک بدون داشتن حق دادرسی عادلانه و برای اجرای حکم قرون وسطایی اعدام، پای چوبه‌های دار می‌روند و معترضین به ساقط کردن هواپیمای اوکراینی پشت میله‌های سیاه زندان یا در پیچ و خم دالان‌های دادگاه‌ها درگیر رسیدگی به پرونده‌هایشان هستند؛ همچنان خبری از محاکمه‌ی عاملین و آمران این جنایت نیست.

ما دانشجویان دانشگاه تهران، رساتر از گذشته فریاد می‌زنیم که نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم و تا محاکمه‌ی مسببین این جنایت از پای نخواهیم نشست.


انجمن‌های اسلامی دانشجویان دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی، ادبیات و علوم انسانی، پردیس علوم، علوم اجتماعی، دام‌پزشکی، اقتصاد، روان‌شناسی و علوم تربیتی، مدیریت و داروسازی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران.

https://www.tg-me.com/anjoman_psyedu
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▪️پرواز شماره ۷۵۲ هواپیمایی بین‌المللی اوکراین

|سه سال گذشت|

@anjoman_psyedu
🌱محمد علی کامفیروزی وکیل دادگستری به قید وثیقه از زندان فشافویه آزاد شد.

@anjomanlawpoletic
◾️مجید امام‌وردی دانشجوی حقوق دانشگاه تهران در شعبه‌ی ۱۵ دادگاه انقلاب به قضاوت قاضی صلواتی به تحمل پنج سال حبس، دو سال ممنوع‌الخروجی، ممنوعیت عضویت در احزاب، گروه‌ها و دسته‌جات سیاسی و ممنوعیت فعالیت در فضای مجازی، رسانه‌ها و مطبوعات، محکوم شد.
محکومیت امین سالاری سلاجقه به شش سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق

#امین_سالاری_سلاجقه، دانشجوی ورودی ۱۴۰۰ رشتهٔ فلسفهٔ دانشکدهٔ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، طبق حکم بدوی شعبهٔ ۲۹ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی سیدعلی مظلوم بابت اجتماع و تبانی به تحمل ۵ سال حبس و بابت اخلال در نظم و آسایش عمومی به تحمل یک سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است که در زمان اجرا مجازات اشد، یعنی پنج سال حبس، به اجرا در خواهد آمد. با توجه به عدم حضور سالاری در دادگاه این احکام به صورت غیابی صادر شده‌اند.

@anjoman_eslami_adabiat
محکومیت #زهرا_مهرابی به ۵ سال حبس تعلیقی
زهرا مهرابی دانشجوی ورودی ۱۴۰۰ مشاوره دانشکده‌ی روان‌شناسی و علوم‌تربیتی دانشگاه تهران طبق حکم بدوی شعبه‌ی ۲۹ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مظلوم، به ۵ سال حبس تعلیقی محکوم شد.
2024/06/17 09:57:12
Back to Top
HTML Embed Code: