Telegram Web Link
🔵 نامه سرگشاده ۱۴ تشکل انجمن اسلامی دانشجویی کشور خطاب به رئیس جمهور در اعتراض به صدور احکام انضباطی سنگین برای دانشجویان و سایر رویکردهای قهری در دانشگاه‌ها!

رییس دولت جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای سید ابراهیم رئیسی
باسلام

اکنون که بیش از شش ماه از ابلاغ شیوه‌نامه انضباطی جدید برای دانشجویان، توسط وزارتین «علوم، تحقیقات و فناوری» و «بهداشت و درمانِ» دولت جنابعالی می‌گذرد، شاهد آن هستیم که به رغم وعده‌ها و تبلیغات رسانه‌ای گسترده با ادعای «عفو عمومی» نه تنها هیچ اعلام رسمی‌ای از جانب وزارت بهداشت و یا دانشگاه‌های تابعه‌ این وزارتخانه، مبنی بر مختومه اعلام کردن پرونده‌های انضباطی دانشجویان، و الغای احکام صادره تاکنون، صورت نگرفته، بلکه این شیوه‌نامه جدید کماکان در حال قربانی گرفتن از جامعه دانشجویی است.

بسیاری از کارگزاران دولت شما در کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها (به ویژه در دانشگاه‌های مادر) و وزارتین متبوعشان، در حالی سنگ قانون را به سینه می‌زنند، که سیاهه اعمالشان در سه ماهه‌ مهر تا آذرماه سال قبل، مملو از بی‌قانونی و رویکردهای خودسرانه بوده‌است.

یقین بدانید که تداوم برخوردهای قهری با دانشجویان، و مسلط کردن جو پادگانی بر دانشگاه‌ها، در درازمدت، تبعات امنیتی گزافی را متوجه دولت جنابعالی خواهد کرد و برخورد با فعالین تشکلی بالاخص، چیزی جز تلاش برای به حقیقت مبدل‌کردن این امر نامبارک نخواهد بود که «دولت ازین پس هیچ بستر قانونی‌ای را برای فعالیت سیاسی به رسمیت نمی‌شناسد».

امروز نوک پیکان تنگ‌نظری‌ها و رویکردهای تمامیت‌خواهانه‌ی مسئولین تحت امر شما در بعضی از دانشگاه‌ها، تشکل‌های دانشجویی را نیز نشانه رفته است.تا کنون در دولت شما شش تشکل دانشجویی در چهار دانشگاه کشور به توقف فعالیت، تعلیق و یا لغو مجوز محکوم شده‌اند که آخرین آن‌ها، "انجمن اسلامی آرمان دانشجویان دانشگاه علم و صنعت" و "انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز" بوده‌اند. چنین رویکردهای امنیتی با هدف تشکل‌زدایی از جامعه‌ی دانشجویی، شاید در کوتاه‌مدت، ارکان قدرت شما را از زیر نهیب نقد و اعتراض برهاند، اما در دراز مدت، شما را با توده‌های ناراضی، خشمگین و غیرقابل گفتگو و البته تلی از ندامت تنها خواهد گذاشت.

خواسته‌های مشخص ما تشکل‌های دانشجویی امضاکننده این نامه از قرار زیر است:
۱. اعلام رسمی کمیته‌های مرکزی انضباطی وزارتین مبنی بر لغو تمامی احکام انضباطی صادره در کمیته‌های بدوی و تجدیدنظر دانشگاهی
۲. صدور دستور رسمی از جانب وزارتین و کمیته‌های مرکزی، برای تمامی دانشگاه‌های تابعه مبنی بر مختومه اعلام کردن تمامی پرونده‌های انضباطی و اعلام رسمی و عمومیِ این مهم توسط کمیته‌های انضباطیِ تمامی دانشگاه‌های تابعه‌ی دو وزارتخانه
۳. اعلام رسمی هیات نظارت مرکزی، مبنی بر لغو احکام صادره برای تشکل‌های دانشجویی
۴. تدوین و بازنویسی یک شیوه‌نامه انضباطی جدید، با مشارکت تشکل‌های دانشجویی سراسر کشور.

برای مطالعه متن کامل نامه کلیک کنید.

اسامی تشکل‌های امضاکننده:
۱. انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

۲. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

۳. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سمنان

۴. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان

۵. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز

۶. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

٧. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان

۸. مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان

۹. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

١٠. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان

١١. انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده صنعت نفت اهواز

۱۲. انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره) دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز

۱۳. انجمن اسلامى دانشجويان دانشگاه علوم پزشكى شهيد صدوقي يزد

۱۴. انجمن اسلامی نسل نو دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد

🔵 روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان
🔹مجموعه داستان‌های کوتاه #دخت_نوشت قسمت اول | تاکسی پس از گذشت چند دقیقه، مرد مسن خودش را به سمتم کشید. سرم از خشم و اضطراب، لحظه‌به‌لحظه بزرگ‌تر می‌شد. تلفن را بدون خداحافظی قطع کردم. احساس می‌کردم کسی دارد از گوش‌هایم به داخل سرم فوت می‌کند تا مثل بادکنک…
🔹مجموعه داستان‌های کوتاه #دخت_نوشت
قسمت دوم | خون خورشید

قبل از رسیدن خواهرم، عموی خورشید مشت و لگدی حواله من کرد و بعد هم وحشیانه بازوی دخترک را گرفت و اورا از میان انبوه اهالی محل، کشان‌کشان با خودش برد.
من ماندم و بُهت و پشیمانی...

🖇ادامهٔ روایت ...

🟣 کارگروه دفاع از حقوق بانوان انجمن اسلامی

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
سلام دوستان
چطورید؟
امیدواریم نور امید تو دلاتون روشن باشه.

🟡 خوابگاه باشید یا خونه، مهم نیست...
این هفته پنجشنبه ساعت ٢١
دعوتید به #گب‌جا
یه دورهمی مجازی با هم‌دانشگاهیاتون
تو بستر گوگل میت.

 🔵 قراره از راه دور به هم نزدیک‌تر بشیم، تجاربمون رو انتقال بدیم و راجع به هر موضوع جذابی که ارزش به اشتراک گذاشتن داره، صحبت کنیم.

📍موضوع این هفته:
آنچه که گذشت ...
برنامه های آتی انجمن


🔷 رسانه خبری صنفی دانشجویان دانشگاه گیلان

🫂 اخبار دانشگاه گیلان | روابط عمومی 🗣
🛗 گروه دانشجویان دانشگاه گیلان
🌐 اینستاگرام رسانه GUN
🟣جلسه کارگروه دفاع از حقوق بانوان انجمن اسلامی

از جمله افتخارهای جهان امروز، همین بس که دختران و بانوان هر روز بیش از پیش در تمامی عرصه‌های جامعه، اعم از فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و ... حضوری فعال و تاثیر گذار دارند.
کارگروه دفاع از حقوق بانوان انجمن، اجتماع کوچکی از این قشر موثر است که اهداف و افکار بزرگی در سر دارد.

جلسه‌ای مورخ ۱۴۰۲/۳/۷ در دفتر دانشکده ادبیات برگزار شد، که در آن برنامه‌ریزی‌های دقیق و بحث‌هایی قابل توجه برای قدم‌به‌قدم رسیدن به همان اهداف بزرگ بود.

اجتماع کوچک شورا از دختران فعال برای گام نهادن به وادیِ پر پیچ و خم حقوق بانوان در جامعه دعوت می‌کند تا روزی بتواند نتایج شیرین این کوشش‌ها و پیگیری‌ها را با تعداد بیشتری از عزیزان شریک شود.

🟣 کارگروه دفاع از حقوق بانوان انجمن اسلامی

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
نشریه دانشجویی طلیعه-شماره سوم.pdf
6.7 MB
🗞 #ماهنامه_فرهنگی_هنری_طلیعه

3️⃣ شماره #سوم

🔍در این شماره می‌خوانید:

• نقش زنان در توسعه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بین دو انقلاب
• تئاتر، هنر بازنمایی امیال فرادستان، یا شکست فرآیند ظالمانه تاریخ؟
• یادداشت «دانشکده‌های دروغین» از زنده‌یاد استاد پرویز ناتل خانلری
• حراست، انجام وظیفه یا تزویر؟
• برای حق طبیعی تا پای جان
• کشتی بی‌ثباتی ارزی


🟢 تهیه شده در واحد فرهنگی و هنری انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

🔶 @Guilan_Info

🔶 @Gilan_Student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
نگاهی به سکولاریسم

نمونه‌هایی از شورش قطعا در اروپا کم نیستند اما نکته‌ای که جلب توجه می‌کند، مسئله مشروعیت داشتن حاکم است. به این معنا که مقام حاکم و پادشاه نه فقط به ارث می‌رسد بلکه شوریدن صرف بر او (شاه) از دید جامعه اروپا مشروعیت لازم برای تبدیل شدن به یک ساختار نو را ندارد.
در صورتی خاندان‌ها و سلسله‌های پادشاهی مشروعیت را از دست می‌دادند که تاج و تخت را نه تنها از دست بدهند بلکه طبقه‌ای از نجیب زادگان و اشراف نسبت به حاکم جدید ( که تاج و تخت را به دست آورده) ابراز وفاداری می‌کردند.
بسیاری از مورخان باور دارند که زمینه فکری سکولاریسم از رنسانس نشأت گرفته است اما به عقیده عده‌‌ای دیگر، منشا این تفکر را باید در یونان باستان جست. گرچه از نظر تئوریک تفاوت‌هایی با مفهوم مدرن آن دارد اما در حقیقت هر دو این مفاهیم برآمده از یک ریشه هستند.
البته باید در نظر داشت که قدرت‌گیری خاندان سرمایه‌دار، به خصوص بانکدار در اروپا تاثیر به سزایی در وقوع عصر رنسانس در اروپا داشته است. چرا که انباشت سرمایه‌ای صورت پذیرفت و به تبع با انباشت سرمایه در اروپا، این ثروت باعث ایجاد قشری در جامعه اروپایی شد که نه به لحاظ اجتماعی متعلق به خاندان‌های آریستوکرات و نجیب زادگان بود و نه متعلق به طبقه کشاورزان و کارگران.

🟡 کانون اندیشه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

ادامه متن در این‌جا…

🔶 @Guilan_Info

🔶 @Gilan_Student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵 نتایج هفدهمین دوره تجلیل از اساتید برتر دانشگاه گیلان به انتخاب دانشجویان به تفکیک دانشکده:


هنر و معماری: دکتر مرضیه تراجی
فنی: دکتر ندا گیلانی
مکانیک: دکتر حسن اسدی
منابع طبیعی: دکتر سعید نادری
علوم پایه: دکتر منصور افشار محمدیان
علوم ریاضی: دکتر سعید کتابچی
علوم انسانی: دکتر احمد رضی
کشاورزی: دکتر ضیاءالدین میرحسینی
تربیت بدنی: دکتر حسن دانشمندی
فنی شرق: دکتر زهرا دانش

لازم به ذکر است علی‌رغم سنگ‌اندازی‌های صورت گرفته از طرف دانشگاه، مراتب قدردانی از این عزیزان به زودی انجام خواهد گرفت و گزارش آن از پایگاه‌های مجازی انجمن پوشش داده خواهد شد.

همچنین از اساتید محترم و شریف دانشگاه گیلان که متاسفانه با توجه به موانع مذکور نتوانستیم آن‌ گونه که شایسته است مراتب قدردانی از زحماتشان را به عمل بیاوریم عذرخواهی می‌کنیم.

🔵 روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
پایان خوش تاریخ بر همگان مبارک باد

اکنون دیگر هیچ شک‌ و تردیدی باقی نمانده که یگانه اصل متعالی و متافیزیکی حاکم بر سرنوشت همه‌ ما فرصت‌طلبی است. از میلیاردر شدن در عرصه‌ی اقتصاد و شهرت در «هنر» تا نشستن بر مسند قدرت حاکم و تبدیل شدن به مهم‌ترین «نظریه‌پرداز» معاصر؛ همه‌چیز فقط و فقط در گرو یک چیز است و آن اینکه آدمی در زمان درست، در مکان درست حاضر شود. حاضر و آماده برای استفاده از فرصت و طلب و به ‌ارث‌ بردن آن با تمام وجود. آنچه وجودش لازم نیست، بلکه حتی مزاحم و دست‌و‌پاگیر هم هست، قابلیت است و شجاعت و استعداد و استقامت و خلاقیت و فداکاری و هوش و صداقت و صبر و شرم و شرافت و فروتنی و دوستی و تشخص و تجربه و تفکر و... خلاصه هر آن چیزی که زمانی یک «فضیلت» شمرده می‌شد؛ حتی صفات و به‌ اصطلاح امتیازاتی چون زیبایی و خوش‌پوشی و زرنگی و تردستی و خوش‌صحبتی و ظاهرسازی و... هم دیگر مؤثر یا به‌دردبخور نیستند. ظاهراً پیش‌بینی آدورنو درباره‌ یک‌دست و یک‌شکل شدن آدمیان توسط سیستم، تحقق یافته‌است: با تبدیل همگان به حشراتی انباشته از حرص و هراس؛ حرص به قدرت و شهرت و ثروت بیشتر و هراس از هرچیزی جز این.
اواخر قرن گذشته بود که استاد دانشگاهی و تحلیلگر بسیار معمولی و بسیار فرصت‌طلبی به‌نام فرانسیس فوکویاما اعلان داشت که با فروپاشی شوروی و پیروزی لیبرال-دمکراسی در مقام بهترین نظام اجتماعی و سیاسی ممکن، تاریخ نیز به پایان رسیده است، آن ‌هم پایانی خوش. این حکم که اعلانش هواداران و شهرت و امکانات زیادی برای آقای فوکویاما به ‌ارمغان‌ آورد، به‌ رغم لحن علمی و کارشناسانه‌اش، از قضا تا حدی شبیه ارسال نوعی پیام یا دستور به خود تاریخ هم بود. ولی حال که به جهان اطراف خود می‌نگریم به‌نظر می‌رسد که تاریخ با همان طنز همیشگی و مکر هگلی‌اش، به تعبیر لاکان، پیام ایشان را به‌ شکل وارونه‌شده‌ای پس می‌فرستد، شکلی که در قالب آن معنای حقیقی پیام – که خود فرستنده هم از آن بی‌خبر بوده – عیان و آشکار می‌شود:
    بحران فراگیر مالی و اعتباری، تورم همراه با رکود، بیکاری گسترده، فساد فزاینده در دستگاه‌های دولتی، مافیایی شدن اقتصاد، ترس از تروریسم و امنیتی شدن همه‌ی ابعاد زندگی روزمره، پایمال شدن حقوق مدنی و صنفی (به همان شیوه های مورد علاقه خانم تاچر و آقای ریگان)، ۹ ساعت کار در روز زیر دست احمقی خرشانس به ‌قصد کسب چند صد دلار بیشتر و خرید و «مصرف» کالاهایی که مصرفشان به عوض نمونه‌های قبلی فقط موجب افزایش حس تهوع و دلزدگی می‌شود (دست‌کم در آنانی که هنوز کاملاً دیوانه نشده‌اند) و درگیر شدن در چندین جنگ ناتمام یا قریب‌الوقوع برای مردمان ظاهراً خوش‌اقبال بلاد مغرب‌زمین و چند کشور شرق آسیا که زودتر از همه‌ ما به پایان خوش تاریخ رسیدند.

گرسنگی شدید و روزافزون در نتیجه افزایش قیمت مواد غذایی (به لطف نوسانات اقتصاد آزاد و همچنین به‌لطف تلاش برای کاستن از آلودگی هوا با کاشتن نیشکر به‌عوض گندم و تولید سوخت گیاهی – که خود یکی از «جذاب‌ترین» نمونه‌های مکر تاریخ است و آدمی نمی‌داند برایش بخندد یا گریه کند)، قحطی و خشکسالی و سیل و طوفان ناشی از تخریب محیط زیست (که مسئول اصلی‌اش سرمایه‌داری مصرفگرای آمریکایی-غربی است)، انواع جنگ و کشتار و تجاوز و نسل‌کشی از بالکان تا کلمبیا، افزایش فقر و بی‌سوادی (که قرار بود تا یک دهه دیگر به کلی محو شود)، صور گوناگون دخالت‌های آشکار و پنهان و زدو‌بندهای سیاسی و رواج انواع و اقسام عوام‌فریبی، تداوم بحران‌های منطقه‌ای و حالت نه جنگ نه صلح، ستیز دولت‌ها و ابردولت‌ها، شیوع و بازگشت بسیاری از بیماری‌های مهلک، کشتار همسایگان بدبخت‌تر از خود به‌بهانه‌ی تفاوت‌های دینی و قومی، روزی ۱۴ ساعت کار برای بچه‌های زیر ۱۴ سال و رئیس‌جمهورهای عدالت‌پرور مادام‌العمر برای مردمان کشورهای رو به‌ توسعه و در حال‌ توسعه و نیمه‌توسعه‌یافته که خیلی‌هاشان برای رفتن به غرب و رسیدن به پایان تاریخ له‌له می‌زنند و اکثریتشان سنگ امثال بن‌لادن را به‌سینه می‌زنند و «معتقدند» همه‌ این بدبختی‌ها نتیجه عریانی چند تار موست و برای تخلیه‌ بغضشان پس از کتک‌ زدن زنان یا دختران خویش در خیالبافی‌های انباشته از نفرت درباره‌ قلع و قمع کفار فرو می‌روند.
پایان خوش تاریخ بر همگان مبارک باد.

🔵 واحد سیاسی و اجتماعی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
فعلِ لوکسِ زیستن

ذاتا در جوامع مختلف، بعضی جایگاه‌ها بر حسب ریشه و کارکرد دارای فخامت و ارجمندی ویژه و منحصر به فردی هستند!
مثلا دانشجو بودن یکی از منسب‌های این چنینی است که خارج از محیط دانشجویی نیز شرافتی پیش‌فرض را برای شما به ارمغان می‌آورد.
اگرچه طبیعتا نوع این ارجمندی با توجه به تاریخ خاص و شرایط اجتماعی حاکم در ایران با دیگر کشورها فرق می‌کند؛ اما آن چه میان همه سرزمین‌ها به طور معمول مشترک است، این است که برای این قشر تسهیلاتی فراهم می‌شود تا با کمترین آسیب متحمل‌شده به شور جوانی‌شان بتوانند در مسیر تحقق اهداف والایی که یک ملت از آن‌ها انتظار دارد و البته رویاهای دور و دراز و جذاب خودشان گام بردارند.
حال در ایران، شرایط برون‌دانشگاهی و در پی آن چه‌بسا مشکلات روحی چنان تنگنایی ایجاد کرده که می‌توان گفت دریچه تمرکز عملا مسدود است.
از شعارزده‌های سرخوشِ سر در برف که بگذریم تقریبا هیچ دانشجویی از اوضاع دانشگاه‌ها راضی نیست. اما در بین همین جمعیت محق ناراضی هم کم نیستند و نبودند افرادی که همین دانشگاه با همه مشکلات ریز و درشتش برایشان پناهگاه امنی باشد برای فرار از آن مشکلات برون‌دانشگاهی.
اما امروزه که حتی زیستن هم در این کشور در دسته کالاهای لوکس جا می‌گیرد، ترکش‌هایی حتی مخرب همین سنگر است.

چندی پیش اعلام شد که از تاریخ ۱۴۰۲/۳/۲۰ امکان رزرو غذا برای دانشجویانی که درخواست اقامت برای نیم‌سال دوم ۱۴۰۱ را در صندوق رفاه ثبت نکرده‌اند وجود ندارد. در واقع برای غیر از دانشجویان خوابگاهی این امکان از تاریخ مذکور وجود نخواهد داشت.

البته که کسی هرگز دلش برای غذای سلف دانشگاه تنگ نخواهد شد.
مگر اینکه مبتلا به مازوخیسم باشد.
اما بحث این است که در این جا نه تنها از ارجمندی و تسهیلات خبری نیست، بلکه دسترسی به حقوق بدیهی اولیه نیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
جایی که هزینه‌های دانشگاهی به گونه‌ای تنظیم شده که دیگر اصلا تحصیل در دانشگاه دولتی تفاوتی با دانشگاه آزاد، غیرانتفاعی و… ندارد و چه‌بسا آن مراکز انتخاب به صرفه‌تری نیز باشند.
حال باید دید واکنش‌ها به این تصمیم عجیب چه خواهد بود و امیدواریم شورای صنفی صرفا نقش خبرگزاری معاونت‌های دانشگاه را ایفا نکند و بیانیه‌های تند و فریبنده‌اش صرفا برای زمانی نبوده باشد که نیاز به ایجاد وجاهت و اعتبار برای انتخاباتشان داشتند. که البته پس از گذشت خر از پل دیگر بیانیه دوا و دوصد گفته چون نیم کردار نیست.
پیش‌تر هم در اظهاری عجیب یکی از مسئولین بلندپایه دانشگاه گفته بود که هر پرس غذا در سلف برای دانشگاه حدود ۱۸۰ هزار تومان آب می‌خورد!
که ظاهرا در حال زمینه‌سازی برای همین تصمیم بودند.
در پاسخ باید بگوییم که این جا کسی گوش‌های مخملی ندارد. اگر بحث اقتصادی است؛ لطف کنید همان ۱۸۰ هزار تومان ناقابل را در اختیار دانشجو قرار دهید تا ببینید «غذا» چه فرقی با آن چه در سلف‌های دانشگاه طبخ و سرو می‌شود دارد.

🔷 رسانه خبری صنفی دانشجویان دانشگاه گیلان

🫂 اخبار دانشگاه گیلان | روابط عمومی 🗣
🛗 گروه دانشجویان دانشگاه گیلان
🌐 اینستاگرام رسانه GUN
🔵 کمدی‌‌ای به نام دانشگاه گیلان!

🔷اخیرا گزارشی از خبرگزاری فارس تحت عنوان «ولنگاری فرهنگی در قطب تولید علم شمال کشور» منتشر شد.
در این گزارش بیان شد:

«در طی چند ماه گذشته در دانشگاه گیلان میزان ولنگاری فرهنگی و بی‌حجابی زیاد شده و هیچ کسی هم به این موضوع واکنش نشان نمی‌دهد، اردوهای مختلط نیز یکی از وضعیت‌های اسفناک این دانشگاه و دانشجویان آن است».

گزارشی مضحک که در آن به اردوهای مختلط و بیانیه اساتید دانشگاه گیلان در حمایت از دانشجویان تعلیقی و مانند آن، انتقادی به سبک گروه‌های افراطی شد.

این گزارش سخیف در حالی منتشر شد که رفتارهای حراست دانشگاه، دانشجویان دانشگاه گیلان را به ستوه رسانده و از دانشجویان سلب آرامش کرده. حراستی که وظیفه آن پاسداری از امنیت است و حالا با دیدن این عزیزان زحمت کش، تنها چیزی که در ذهن تداعی می‌شود، گرفتن کارت دانشجویی، بازخواست بابت کار نکرده و لب کلام؛ توهین به شأن دانشجویی است.
در این گزارش اشاره به ضعف مسئولین در برخورد با خاطیان، و توصیه به استفاده از ابزار کمیته انضباطی شده است!

مشخص نیست نگارنده این گزارش شناختی از محیط فرهنگی علمی دارد یا خیر. اما احتمالا این شخص دانشگاه را با پادگان اشتباه گرفته است. راه حل معضل، اگر آن را معضل بدانیم، عمل فرهنگی است و نه برخورد زننده!
و ای کاش این نگارنده دلواپس به مسائل مهم تری هم اشاره می‌کرد؛ مانند حادثه ناگوار قطع انگشتان دانشجوی دختر به سبب بی احتیاطی استاد آن هم در همین دانشگاه!
و یا ضعف مدیریتی کادر فعلی دانشگاه در رسیدگی به حداقل معضلات دانشگاه در موارد صنفی، آموزشی و پژوهشی و یا عدم تخصیص وعده‌های صبحانه و شام به دانشجویان بومی و غیر خوابگاهی در این شرایط سخت اقتصادی.
آن طور که پیداست دغدغه این نگارنده و خبرگزاری نامبرده، جان و امنیت روانی دانشجویان نیست و چه بسا تنها دغدغه‌اش جمع‌های دانشجویی و اردو‌های مختلط و امثال آن است.

🔷و اما سخیف تر از گزارش خبرگزاری فارس، بیانیه روابط عمومی دانشگاه گیلان بود.
این روابط عمومی طی بیانیه‌ای اعلام کرد:

«دانشگاه گیلان در زمان اغتشاشات مهرماه سال گذشته با یک فضای پرالتهابی مواجه شد به طوری که برخی از دانشجویان تلاش کردند تا با همنوایی با بعضی از دانشجویان هنجارشکن دانشگاه‌های دیگر، جو دانشگاه گیلان را بهم ریخته و با تعطیلی کلاس‌ها، نا آرامی و اغتشاش را بر فضای دانشگاه گیلان تحمیل کنند اما به اعتراف دوست و دشمن، مدیریت حکیمانه مسولین و دست اندرکاران دانشگاه و تلاش‌های شبانه‌روزی آنها موجب شد تا دانشگاه گیلان یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور باشد که توانست این نقشه دشمنان را خنثی نموده و با صدور احکام بازدارنده برای برخی از دانشجویان، آرامش را به محیط دانشگاه برگردانده و امروز هم با مشکل خاصی در فضای داخل دانشگاه مواجه نباشد.»

مجتبی زاده، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه در ادامه گفت:

«بر اساس قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزاری اردوهای مختلط علمی و آموزشی با حضور استاد درس مربوطه منع قانونی نداشته و این اردوها در دانشگاه گیلان و سایر دانشگاه‌ها در طی سالیان انجام می‌شده.»

در ادامه در این بیانیه اعلام شد، این دانشگاه و این کادر مدیریتی به توصیه این خبرگزاری مرتجع لبیک گفته‌اند و از ابزار کمیته انضباطی برای برخورد و شکستن شأن استاد و دانشجو بهره‌مند شده‌اند و استاد و دانشجویان «خاطی» شناسایی و سپس به حراست احضار و ارجاع به کمیته انضباطی شده‌اند تا این چرخه مدیریت حکیمانه با دریافت احکام بازدارنده برای ایشان تکمیل شود!

🔹این بیانیه به چند جهت حاوی پیام‌های رعب آور برای ما دانشجویان است:
۱- دانشگاه و کادر فعلی، برای حفظ خود از هرگونه انتقاد و اعتراض، هیچ ابایی از به کار بردن ابزار‌های وحشت و برخورد زننده به وسیله کمیته انضباطی و ابزارهای مانند آن را ندارند. و از آن احکام تعلیق و ارعاب به عنوان احکام بازدارنده یاد می‌کند!

۲- برای این کادر شأن و جایگاه علمی دانشگاه، دانشجو و استاد هیچ اهمیتی ندارد. چه بسا اگر داشت، واکنش دانشگاه گیلان به این گزارش سخیف خبرگزاری فارس تایید و همسویی با آن نبود.

۳- این کادر هیچ گونه اشرافی بر حل معضلات دانشگاه ندارد یا در بهترین صورت، اطلاعی از معضلات ندارد. زیرا اگر داشت، کوچک ترین مشکل در این دانشگاه تبدیل به بزرگترین مشکل نمی‌شد. مانند نحوه خدمات دهی سرویس‌های دانشگاه تا سلف که روز به روز کیفیت و کمیت آن بدتر می‌شود.

🔵 و در آخر به کادر محترم فعلی دانشگاه گیلان توصیه میکنیم؛ از حدود خود خارج نشوید. شما دانشگاهی هستید و باید دانشگاهی بمانید وگرنه جایی در میان ما دانشجویان ندارید.


🔵 روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

🔶 @Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان pinned «🔵 کمدی‌‌ای به نام دانشگاه گیلان! 🔷اخیرا گزارشی از خبرگزاری فارس تحت عنوان «ولنگاری فرهنگی در قطب تولید علم شمال کشور» منتشر شد. در این گزارش بیان شد: «در طی چند ماه گذشته در دانشگاه گیلان میزان ولنگاری فرهنگی و بی‌حجابی زیاد شده و هیچ کسی هم به این موضوع…»
#گرامافون
🎧تحلیل آثار شوپن🎧
🎙گوینده: اشکان مقیمان
نویسنده : امیر علیخانی
🎨طراح کاور :پارسا زینالی
🎛میکس و مستر : آرین آخسته


امیدواریم گوش بدید و لذت ببرید❤️

🔲 SORNA PODCAST

🎭 GUE ¦ GUE Group
📫 GUN ¦ Instagram
🎧 Sorna Podcast
تحلیل آثار شوپن
Sorna Podcast
#گرامافون
🎧تحلیل آثار شوپن 🎧
🎙 گوینده:اشکان مقیمان
نویسنده:امیر علیخانی

🔲 SORNA PODCAST

🎭 GUE ¦ GUE Group
📫 GUN ¦ Instagram
🎧 Sorna Podcast
۲ تیر ۱۲۸۷ به دستور محمدعلی‌ شاه و با فرماندهی کلنل ولادیمیر لیاخوف، فرمانده روسی بریگارد قزاق، مجلس شورای ملی به توپ بسته شد.

این واقعه را یوم ‌التوپ می‌نامند که به دستگیری سران جنبش مشروطه و کشته شدن تعدادی از آن‌ها و استبداد صغیر منجر شد.

🔵 واحد سیاسی و اجتماعی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان


Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
Forwarded from حکایت‌ گیلان
بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان:

جوابیه دانشگاه گیلان بدتر از مطلب خبرگزاری فارس بود | به جای دفاع از شان دانشگاه، حمایت هم کردند!

⏹️اخیرا
گزارشی از خبرگزاری فارس تحت عنوان «ولنگاری فرهنگی در قطب تولید علم شمال کشور » منتشر شد. گزارشی که در آن به اردوهای مختلط و بیانیه اساتید دانشگاه گیلان در حمایت از دانشجویان تعلیقی و مانند آن، انتقادی به سبک گروه‌های افراطی شد.

⏹️بدتر از گزارش خبرگزاری فارس، بیانیه روابط عمومی دانشگاه گیلان بود. برای این کادر شأن و جایگاه علمی دانشگاه، دانشجو و استاد هیچ اهمیتی ندارد. چه بسا اگر داشت، واکنش دانشگاه گیلان به این گزارش خبرگزاری فارس تایید و همسویی با آن نبود...⬇️

https://hekayatgilan.ir/15417


🔗حکایت گیلان در اینستاگرام:
Instagram.com/HekayatGilan

🔗حکایت گیلان 6️⃣ در واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/GE5tP2pbBh3LfEjmmkfG8h

🔗حکایت گیلان در تلگرام:
https://www.tg-me.com/+R37pJTV50U5CM6nn
شاهکار علامه!

این‌بار بحث وظایف را کمی به حاشیه هدایت می‌کنیم و چندی سراغ معنای لغوی می‌رویم.
حراست در لغت به معنای مراقبت است و پاسداری!
اما انگار سال‌های سال به اشتباه مفهموم مراقبت را از معین و دهخدا خواندیم. انگار پاسداری چیزی نیست که ما می‌دانستیم.

با ویدئوی پخش شده از رفتار حراست دانشگاه علامه متوجه شدیم مراقبت یعنی کوفتن به سینهٔ امانت مردم روی پله‌ها، فهمیدم پاسداری یعنی کوباندن سر دانشجو به دیوار!

دقیق‌تر که نگاه کنید می‌بینید حتی سال‌هاست مفهموم صبر و مسئولیت هم شعاری بیش نبوده؛ که اگر بیش از شعار بود امروز مردی دو پیراهن بیشتر پاره کرده و مسئول اینگونه خصمانه در برابر دانشجو نمی‌ایستاد و اورا مورد ضرب و شتم قرار نمی‌داد.

قصهٔ دانشگاه علامه قصهٔ تازهٔ امروز نیست. داستانی است تکراری که اخیرا هر روز در پیرنگ‌های متفاوت اما با یک پیام واحد می‌خوانیم.

دیروز حراست با توهین ضربه می‌زد و امروز با مشت و خدا برسد به داد فردا، که اگر نرسد احتمالا باید تکه پاره‌های دانشجوها را از زمین دانشگاه! جمع کرد.

این روزها که نه صدا به جایی می‌رسد و نه شکایت و اعتراض؛ اما کماکان انسان بودن را فریاد می‌زنیم، به بردهٔ افکار غیر نبودن پافشاری می‌کنیم و دست از مقابله با ظلم بر نمی‌داریم. همه، چه ما که فقط حق حیات عادی می‌خواهیم و چه شما که فقط حرف زور می‌زنید؛ این جان را از خدا گرفته‌ایم و به او پس خواهیم داد. پس جان شماست و جان امانت خدا. اگر توانایی رویارویی با خدا را داری این گوی و این میدان و این دیوار...

🔵 روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
🔵انفعال و مرگ تدریجی جنبش دانشجویی

🔹 بعد از مشروطهٔ قاجاری، قشر تحصیل کرده متوجه تاثیر گذاری خود بر ارکان سیاسی و مذهبی کشور شد.
یک سوی جنبش‌های اجتماعی، درکنار بازاریان و مذهبیون، را قشر محصل جامعه تشکیل میداد.
حتی از تاثیرگذاری دانشجویان در زمان انقلاب اسلامی نمی‌توان به راحتی گذر کرد.

🔹رفته رفته با ایجاد فضای محبوس در جامعهٔ تا بدین روز، فعالیت‌های دانشجویی رو به زوال رفته و این یعنی مرگ تدریجی جامعهٔ دانشجویی!
دانشجویانی که در دوران تحصیل در دانشگاه صرفا درس می‌خوانند و به فکر پاس کردن دروس یا اخذ مدرک از دانشگاه‌‌اند و نسبت به محیط اطراف خود بی تفاوت هستند.

🔹در این روزها که جنبش‌ دانشجویی نفس‌های آخر خود را می‌کشد، سیاست‌های وزارت علوم با منحل کردن انجمن‌های دانشجویی و تعلیق و اخراج دانشجویان همراه شده است.
البته از یاد نبریم که منفعل بودن دانشجویان و شرکت نکردن در برنامه‌های اجتماعی و سیاسی هم از این قاعده مستثنی نیست.

🔴 وضعیت، وضعیتی قرمز است!
جملگی در زنده نگه داشتن این میراث مسئول هستیم و حقی برگردانمان است. سکوت هیچ زمان راه چاره نبوده و نیست.
شیوه نامه‌های انضباطی در آینده کوبنده‌تر و سنگین‌تر از قبل خواهند شد، اگر در برابر ناحقی‌ها و مجرم خواندن دانشجو‌یی که دغدغه‌ای فراتر از تحصیل دارد، سکوت پیشه کنیم.

🔻راه حل، یک صدا شدن در برابر هر نوع ستم و حساس بودن به وضعیت اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مردم و کشور خویش است.
داشتن یک زندگی ساده و تمرکز بر روی نقاط اصلی زندگی، حداقل حق برای یک انسان است پس خواستن فراهم شدن فضای باز اجتماعی، جان گرفتن کانون‌های اندیشه و میز گردهایی با بیان نظریات جناحین مختلف اجتماعی و سیاسی؛ و در زمینه صنفی رفاهی: وعده غذایی با کیفیت، اساتید حرفه‌ای و با اخلاق، امکان اسکان در فضای سالم، امنیت جانی و روانی و غیره باید از جمله مطالبات ما دانشجویان باشد!

🔺دوران دانشجویی همانند دیگر دوران‌های زندگی هم تمام خواهد شد، اما!
بیایید ۱۰ سال دیگر که به دوران دانشجویی‌مان می‌نگریم خود را در این امر فردی تاثیرگذار و حساس نسبت به وضع مردم خویش دریابیم.


🔵 واحد سیاسی و اجتماعی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
انا لله و انا الیه راجعون

جناب آقای پارسا زینالی
مسئول محترم واحد پشتیبانی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان
فقدان پدربزرگ بزرگوارتان ما را سخت اندوهگین ساخت. درگذشت پدربزرگ گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانیم.

روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
2025/07/08 00:24:21
Back to Top
HTML Embed Code: