Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
خطاب به کسیکه نیاز داره امروز اینو بشنوه :
یادت باشه فکرهای زیادی به ذهن ما میان
ولی همشون واقعی نیستند ؛ آروم باش لطفا!


🌻@ChildPsychologist
🍀 براي كودك زير #سه سال بهترين بازي شن بازي، خونه سازي با لگو، اسباب بازي هايي كه همراه با موسيقي است و بازي با پله ميباشد. كودك در اين سن نياز به اسباب بازي هاي گران قيمت ندارن

🌻@ChildPsychologist
كودكان تو سری خور و مظلوم در جامعه بچه هايی هستند كه هرگز اجازه دفاع از خود در خانه را نداشتند. اگر نميخواهيد فرزندتان در مدرسه و جامعه كتك بخورد مورد ظلم قرار بگيرد و ساكت گوشه ای گريه كند كار را از منزل شروع كنيد.
هر گاه از كار اشتباه فرزندتان عصبانی يا ناراحت شديد، قبل از هر اقدام و حرفی به او اجازه دهيد از خود دفاع كند.
اين اقدام شما هم به شما فرصتی ميدهد از روي عصبانيت اقدامی اشتباه نكنيد هم فرزندتان می آموزد ميتواند از خود دفاع كند و در محيط بيرون مظلوم نباشد.
با عصبانيت فرياد نزنيد چرا اين كار رو كردی! دليل كارش رو بپرسيد و تا پايان حرفش گوش كنيد، به او بياموزيد با تمام اشتباهاتش هنوز ارزشمند است.

👶
هر صبح
دیروزهای مبهم خود را
در نامعلوم ترین جای کائنات دفن کن
و گذشته های تلخ را به یاد نیاور؛
هر آدمی، میتواند با آغاز صبح متولد شود ...

درود؛ صبح به خیر !♥️

🍃
❤️
قریب به اتفاق والدین امروزی، به جای این‌که به فرزندان‌شان خوشبخت بودن در جمع را بیاموزند، نابغه بودن در تنهایی را القا می‌کنند.                                                                                        
متاسفانه چندی است که خانواده‌ها در این تب و تاب افتاده‌اند که باید کودک‌شان را در کلاس‌های آموزشی و یا موسسات معروف ثبت‌نام کنند تا نابغه شود. جالب آن‌که هیچ‌چیزی نمی‌تواند مانع این تب و تاب شود و والدین بعد از کلی رفت و آمد، نتیجه‌ای جز خشم و اضطراب و افسردگی برای کودک‌شان به ارمغان نمی‌آورند.

بر فرض که کودک بتواند یک عدد چند رقمی را در یک عدد چند رقمی دیگر ضرب کند و جوابش را در یک صدم ثانیه بگوید، یا بتواند در آستانه نوجوانی لیسانس گرفته و حافظ کل دیوان حافظ، سعدی و مولانا باشد، آیا چنین کودکی می‌تواند درست زندگی کند و از زندگی لذت ببرد؟
آیا توانایی حل مسئله دارد و می‌تواند درست تصمیم بگیرد و در نهایت آیا می‌تواند دوست پیدا کند، بخندد و خوشبخت باشد؟!

کودکان ما در اصل نیازی به نابغه شدن ندارند، اما نیاز دارند که چگونه زندگی کردن را بیاموزند، توانایی‌های‌شان را بشناسند و بتوانند آن‌ها را به کار گیرند؛ در واقع کودکانی که معصوم‌ترین موجودات کره زمین هستند و می‌توانند با تربیت درست، همان‌قدر معصوم باقی بمانند، حق‌شان نیست که بار آرزوهای از دست رفته ما را به دوش بکشند و کودکی‌شان فدای خواسته‌های ما شود. کودکان حق دارند که مطابق شخصیت و علایق خود پرورش داده شوند، شاد باشند و از زندگی لذت ببرند.

تحت فشار قرار دادن بچه‌ها برای شرکت در کلاس‌های آموزشی مختلف به خاطر ترسی است که والدین از عقب ماندن فرزندشان نسبت به سایر بچه‌ها دارند. ولی متاسفانه کودکانی که وقت خود را به جای احساس و تخیل، فقط صرف آموزش‌های علمی می‌کنند، به موجودات خارق‌العاده‌ای تبدیل می‌شوند که سر بزرگ اما دستان کوچک دارند. والدین در تلاش پایان‌ناپذیر خود برای دانشمند ساختن از کودکان‌شان، کودکی آن‌ها را نابود می‌کنند.

یک سال اول زندگی کودک تنها بر پایه حس و بین یک تا شش سال نیز بر پایه احساس و تخیل شکل می‌گرد؛ در واقع طی شش سال اول زندگی، پرورش تخیل، احساسات و هوش هیجانی از نیازهای اساسی کودک است و تنها و تنها از طریق بازی می‌توان زمینه را برای رشد سالم روان فراهم کرد.


شما از کدوم دسته والدین هستین؟
فرزندتون رو تحت فشار برای آموزش قرار میدین یا خیر؟


Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛
روز و شب دارد،
روشنی دارد،
تاریکی دارد،
کم دارد،
بیش دارد،
دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده،
تمام می شود بهار می‌آید...

روز بخیر ❤️

📚
‍ امسال هم دارد نفس های آخرش را میزند...
بعضی هایمان پارسال همین روزها جزو خوشبخت ترین آدمها بودیم و حالا ...
و برعکس بعضی هایمان پارسال همین موقع، شاید در رویاهایمان هم تصور این همه احساس خوب که اکنون داریم را نمی کردیم ...
و زندگی همین است ...
یک نمودار سینوسی از احساس خوشبختی در ما ...
چه بسا که سال دیگر این موقع ما این سالی که در راه است را بهترین سال زندگیمان بنامیم ...

👤مسلم علادی

📚
چگونه می‌توان حس مسئولیت را در کودک نسبت به گفتار و رفتارش ایجاد کرد؟

احساس مسئولیت باید از چیزهای خیلی کوچک شروع شود. مسئولیت در مورد کارهای شخصی نخستین گام است، یعنی کودک احساس کند که اگر دست به این کار بزند، برای خودش سودی دربر دارد.

بنابراین باید در مورد کارهای خودش به او مسئولیت بدهیم و هر کار مثبتی که انجام داد سریع باید تشویق شود تا به این وسیله انگیزه‌اش برای انجام کارهای بعدی زیاد گردد.

Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
خورشید هر روز صبح بخاطر زنده بودن من و تو طلوع می‌کند هرگز منتظر فردایِ خیالی نباش سهمت را از" شادى زندگى"، همین امروز بگیر...

سلام صبح جمعه تون بخیر و شادی☕️

🍃
يكي از بزرگترين اشتباهات پدر و مادر اين است به فرزندشان اجازه دهند طرف يكی از والدين خود را بگيرد، ميان والدين خود پادر ميانی كند، يا نقش دوست، مشاور، يا مادری را به عهده بگيرد.

پدر و مادر بايد به فرزندشان اين پيام را بدهند كه «من ميتوانم از خودم مراقبت كنم.» تو نبايد طرف من يا پدرت را بگيری و در اختلافات ما دخالت كنی.

هرگز نباید بدی همسر خود را به فرزندتان بگویید چون که فرزند شما از نظر امنیت روانی آسیب می‌بیند.

Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
همه چیز آماده است
و من به تماشا می‌نشینم
تا بهار بیاید...

صبحتون بخیر♥️

🍃
ما پدر و مادرها احساسات و رفتارهای متعددی را در سطوح مختلف به بچه‌هایمان منتقل می‌کنیم: ترس از حشرات، حیای جنسی، عکس‌العمل در مقابل غذا، دارایی، پول و همین‌طور ترس از مرگ، آن هم بی‌هیچ توضیحی و می‌پنداریم که کارمان درست بوده است، هیچ رضایت ضمنی هم در ما پدید نمی‌آید.

ویژگی‌ها یا عادات رفتاری هیچ‌کس به‌صورت بسته‌بندی به دیگری منتقل نمی‌شود، بلکه از نسلی به نسل بعد سرایت می‌کند. واقعا چقدر از فردیت ما باقی مانده است؟ رشد شخصیت ما بیان همه چیزهایی است که باعث تفاوت‌مان با دیگران می‌شود، روش منحصر به فرد و تلاش متمایزمان، همان فردیت‌مان.

اما اغلب از رشد بازمی‌مانیم و فردیت‌مان درون شخصیتی غرق می‌شود که از آن ما نیست. بنابراین، عاداتی را که از نسلی به نسل بعد منتقل شده است تکرار می‌کنیم. در چنین شرایطی گذشته نقش دزد بزرگی را ایفا می‌کند که خودش را به صورت عادات ذهنی و حسی تکرار می‌کند و حضور بی‌نظیر و نوی خودش را می‌دزدد.

در دنیایی که هر لحظه رو به نو و تازه‌شدن دارد، تنها کار ما تقلید کردن شده است، چون تقلید راحت‌تر از ابداع است چراکه از سوی دیگران تایید می‌شویم و احساس بهتری داریم.

بچه‌داشتن این واقعیت را با نیروی هرچه بیشتری برایمان بیان می‌کند. ما یاد گرفته‌ایم که همزمان با خودِ بزرگسال و خودِ کودک‌مان زندگی کنیم. حتی اگر آنها در تمام طول عمرْ ما را همراهی کنند هم، آنها را علی‌السویه می‌گیریم و گاهی اوقات فراموش‌شان می‌کنیم و دیگران این موضوع را در ما می‌بینند اما خودمان خیر. به محض این‌که آن را به آدم پاک و بی‌گناهی مثل بچه‌مان منتقل می‌کنیم، تازه برای خودمان آشکار می‌شود. شاید بتوان گفت که آنها با دقتی شرم‌آور خود را به ما نشان می‌دهند.

🍃
بچه‎هایی هستند که بعد از انجام یک کار اشتباه بلافاصله عذرخواهی می‎کنند، اما هم شما و هم خودش می‎داند که این صرفا راهی برای فرار از تنبیه است.

برای اینکه عذرخواهی شکل واقعی و حقیقی پیدا کند، مهمترین شرط، پشیمانی است. اگر کودک از کار بدی که انجام داده است، پشیمان نیست به او توضیح بدهید و برایش زمانی تعیین کنید تا به اشتباهش فکر کند. همیشه روی این نکته تایید کنید که تا زمانی که از کارش پشیمان نیست، لازم نیست عذرخواهی کند. برای کمک به درک بهتر کودک نسبت به رفتارش می‎توانید تاثیر آن رفتار را روی دیگران با هم بررسی کنید. حتی می‎توان از کودک خواست که خودش را به جای طرف مقابل بگذارد و احساساتش را بیان کند. این تمرین کمک می‎کند ارزش اخلاقی عذرخواهی به درستی برایش درونی شود.

🍃
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پرسیدم بهار چیست؟
گفت: امیدواری دانه‌ای در دل خاک سرمازده، شوق عشقی در جان خسته‌ی آدمیزادی …

صبح بخیر 💚
🍃
گاهی والد ایرانی فکر میکنه تا عمر داره باید فرزندش رو به راهِ راست هدایت کنه! و راه راست در ذهن اغلب والدین سنتی ایرانی، طرز تفکر و مدل زندگی خود اونهاست...
والد ایرانی فکر میکنه تا عمر داره موظفه از فرزندش در برابر هر خطر احتمالی محافظت  کنه و حتی اگر شده به زور، با اجبار، با کنترلگری و تهدید و قهر و مریض شدن و گریه و آه و ناله! جلوی تجربه های احتمالا خطرناک فرزندش رو بگیره!
چرا؟ چون اون والده و مالک دائمی فرزندش و مسئول تمام مشکلات و خوشیها و ناخوشیهای فرزند....
گاهی والد همیشه مضطرب ایرانی میخواد فرزندش خوشبخت ترین باشه حتی به قیمت اجبار و تحمیل نظراتش و با کاورِ دلسوزی!
در حالی که هیچ چیز اجباری و تحمیلی خوشایند نیست حتی اگر دلسوزی و محبت باشه! و نتیجه عکس میده.

📌والدین عزیز،حتما راهنمایی کنین، نظر بدین، تجربیاتتون رو در اختیار بچه ها بگذارید، ولی لطفا کنترل نکنید!
اجازه بدین فرزندتون هم، تجربه کنه، اشتباه کنه و یادبگیره، راه و مسیر شخصی خودش رو طی کنه و هر جا حس کردین درست نمیبینه صرفا راه رو نشونش بدین و تبعات انتخابهاش رو بهش گوشزد کنین.
شک نکنید اینجوری حرفتون موثرتره

👨‍👩‍👧‍👦
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from TAB O+ | 22_10 | 17_19
بهار پیش از آن که حادثه ای در طبیعت باشد،
حادثه ای است در قلب آدمی و پیش از آن که در طبیعت محسوس باشد در حسی انسانی وقوع می‌یابد ...
سال نو مبارک😘🆕

🪴🌸بهار آمد...

@TAB_O
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آرزو میکنم نوروزی که در پیش دارید، آغاز روزهایی باشد که آرزو دارید🤍🌱
سال نو همگی مبارک🌿🌸

صبح بهاریتون بخیر
🍃
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زمین و زندگی می‌نوازد
برای آنهایی که می‌شنوند…🍃

صبح بهاری‌تون بخیر😍

🍃
پائولو کوئیلو توی کتاب"انسان جدید، زندگی جدید" یه توصیه خیلی ارزشمند به مایی که همه ی وجودمون رو برای یه سری از آدما میزاریم که هیچوقت نفهمیدن و مدام خودمون رو بخاطرشون آزار میدیم میکنه و میگه:
«بسیار مهم است که بگذارید بعضی چیزها از بین بروند.
خودتان را از آنها رها سازید و از دستشان خلاص شوید. منتظر نباشید تا قدر تلاش هایتان را بشناسند و عشق تان را بفهمند. دَر را ببندید، آهنگ را عوض کنید، خانه تکانی کنید، گرد و غبارها را بتکانید،
از آنچه هستید دست بردارید و به آنچه که واقعا هستید روی آورید...»

📚
2024/06/01 05:29:27
Back to Top
HTML Embed Code: