Telegram Web Link
🔴 جدیدترین شماره هفته‌نامه آوای کرمانشاه منتشر شد

♦️ شماره ۱۵۴۵
♦️سه‌شنبه ۱۶ شهریور

♦️با ما همراه باشید 👇
Avayekermanshah.ir

@avayekermanshah
👈در Instagram دنبال کنید!

پیج حسین شیروانی "رئیس سازمان لیگ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ج.ا.ا :
رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان کرمانشاه
instagram.com/hossein.shirvani.ksh
🔴 جدیدترین شماره هفته‌نامه آوای کرمانشاه منتشر شد

♦️ شماره ۱۵۴۶
♦️سه‌شنبه ۲۳ شهریور

♦️با ما همراه باشید 👇
Avayekermanshah.ir

@avayekermanshah
🔴 جدیدترین شماره هفته‌نامه آوای کرمانشاه منتشر شد

♦️ شماره ۱۵۴۷
♦️دوشنبه ۲۹ شهریور

♦️با ما همراه باشید 👇
Avayekermanshah.ir

@avayekermanshah
🔴 جدیدترین شماره هفته‌نامه آوای کرمانشاه منتشر شد

♦️ شماره ۱۵۴۸
♦️سه‌شنبه ۶ مهر

♦️با ما همراه باشید 👇
Avayekermanshah.ir

@avayekermanshah
🔴 جدیدترین شماره هفته‌نامه آوای کرمانشاه منتشر شد

♦️ شماره ۱۵۴۹
♦️شنبه ۱۰ مهر

♦️با ما همراه باشید 👇
Avayekermanshah.ir

@avayekermanshah
🔴 جدیدترین شماره هفته‌نامه آوای کرمانشاه منتشر شد

♦️ شماره ۱۵۵۰
♦️دوشنبه ۱۹ مهر

♦️با ما همراه باشید 👇
Avayekermanshah.ir

@avayekermanshah
🔴 شورای ششم کرمانشاه، شایسته ثبت در کتاب گینس


♦️آوای کرمانشاه: اگر مسیر چند دوره‌ای شوراهای شهر کرمانشاه را دنبال کنیم، متوجه می‌شویم که شورای شهر این دوره واقعاً پدیده استثنایی میان ادوار گذشته است. در واقع نوعی رکوردشکنی خاص، یعنی در شرایطی که ششمین شورای شهر کرمانشاه هنوز به طور جدی شروع به کار نکرده، 2 عضوش سلب عضویت شده‌اند، دو منتخب در آستانه ابطال آرایشان هستند (البته گفته می‌شود ردصلاحیت شده‌اند) و ممکن است این شورا پیش از آغاز کار برای مدتی تعلیق شود.
با گذشت بیش از یک ماه نه هیئت‌رئیسه‌ای تعیین کرده‌اند و نه برای شهرداری کرمانشاه سرپرستی انتخاب کرده‌اند. خلاصه همه‌چیز این دوره شورای شهر استثنایی و کم‌نظیر است. شاید بد نباشد نام این دوره شورای شهر کرمانشاه را در کتاب رکوردهای گینس ثبت کنند. البته این به آن معنا نیست که باید از ادوار گذشته شورا با حسرت یاد کنیم؛ بلکه بیانگر شیب نزولی است که هر دوره را بدتر از دوره پیش نشان می‌دهد. اینجا فقط یک تفاوت وجود دارد. شدت و زمان شروع درگیری‌ها و اختلافات هر دوره تغییر می‌کند. یعنی هم اختلافات با شدت بیشتری خود را نشان می‌دهد و هم‌زمان آغاز اختلافات کوتاه‌تر شده است. اگر در دوره اول بعد از گذشت یک یا دو سال اختلافات اوج گرفت، هنر منتخبان ششمین دوره شورای شهر کرمانشاه این بود که پیش از شروع رسمی کار این دوره اختلافات عریان شد و با شدت و حدت ادامه یافت. به‌نحوی‌که هنوز هم نه‌تنها تکلیف شورای شهر کرمانشاه مشخص نشده، بلکه پس از مدتی کش‌وقوس، تازه هیئت حل‌اختلاف و نحوه رسیدگی به شکایات از شوراهای اسلامی استان کرمانشاه، رأی دوپهلو و شکننده‌ای مبنی بر سلب عضویت سه‌ماهه دو عضو شورای شهر و طرح پیشنهاد تعلیق 45 روزه شورا را به دادستانی صادر کرد. این در حالی بود که پس از بارها ناکامی در تشکیل جلسات شورای شهر و انتخاب هیئت‌رئیسه و سرپرست شهرداری، هفته گذشته هیئت حل‌اختلاف، ضرب‌الاجل 48 ساعته ای به شورای شهر داد تا تکلیف دو موضوع اشاره شده را مشخص کند. اتفاقی که در جلسه بعدی شورای شهر رخ نداد و هیئت حل‌اختلاف در جلسه‌ای طولانی تنها به همان سلب عضویت موقت و پیشنهاد تعلیق اکتفا کرد. در ادامه گزارش کاملی از آنچه در جلسه هیئت مذکور گذشت را خواهید خواند. ضمن آنکه در ادامه به آخرین جلسه‌ای که شورای شهر پس از اولتیماتوم هیئت برگزار کرد به طور مفصل پرداخته‌ایم.


♦️ادامه متن در لینک زیر 👇👇👇

http://avayekermanshah.ir/?p=16448

@avayekermanshah
♦️گفت‌وگوی آوای کرمانشاه با راننده تاکسی مروج کتاب‌خوابی

🔴 دغدغه‌ اصلی برای من کرمانشاه است


♦️آوای کرمانشاه، فرناز قائم‌پناه: مستقیم… مستقیم… مستقیم… حوالی ظهر است؛ نور آفتاب و گرمای تابستان کلافه‌ام کرده. تاکسی‌ها انگار عجله‌ای برای سوار کردنم ندارند. بعد از گذشت چند دقیقه بالاخره یک پراید زردرنگ آمد و جلوی پایم ایستاد. من سریع خود را چپاندم داخلش. فضا داخل این تاکسی از همان ابتدا من را متعجب کرد. انگار این تاکسی جدای از تاکسی‌هایی است که همه ما دیده‌ایم. بیشتر شبیه یک کتابخانه متحرک است که تو را پرت می‌کند به عالم تخیل و تصور! انبوهی از کتاب‌هایی که روی داشبورد و نوشته‌های چاپی سقف خودرو به شیوه‌ای خاص چیده شدند، جلوه خاصی به این تاکسی داده است. تمام این‌ها آن را متفاوت‌تر از سایرین کرده است. برای من که کمی اهل کتاب هستم، این امر باعث می‌شود سریعاً با راننده تاکسی وارد گپ و گفت شوم. گفتگو با این راننده تاکسی که وحید مرادی نام دارد را در ادامه می‌خوانید.


♦️متن کامل در لینک زیر 👇👇👇


http://avayekermanshah.ir/?p=16450


@avayekermanshah
♦️تحلیل کارکردگرایانه از میزان آنتروپی سیستم سیاسی در مقابل کروناویروس

🔴 چرا مدیریت مقابله با کرونا چندان اثربخش نیست؟


♦️آوای کرمانشاه، دکتر لقمان قنبری: با متابعت از این سخن تالکوت پارسونز که «نظریه عبارت است از یک سلسله مفاهیم انتزاعی خاص که تنها منعکس‌کننده بخشی از واقعیت اجتماعی است» در این یادداشت، نیز بر این گمان هستیم که هرچند کاربرد رویکرد کارکردگرایانه در فهم میزان تاب‌آوری و یا آنتروپی (آشفتگی) در عناصر و نهادهای تشکیل‌دهنده یک نظام سیاسی در مواجه با ویروس کرونا و شیوه مدیریت دولت نمی‌تواند دقیقاً منطبق با واقعیت باشد؛ بااین‌حال چنین به نظر می‌رسد که کاربست رهیافت کارکردگرایانه در علوم سیاسی بتواند فهم عالمانه‌تری از کیفیت کارکرد عناصر نظام سیاسی و درنهایت میزان آنتروپی موجود در سیستم در هنگام مواجه با بحران متعاقب کرونا را در اختیار ما بگذارد؛ اما رویکرد کارکردگرایانه چیست؟ در جواب باید گفت بی‌تردید یکی از مهم‌ترین رویکردهای نظری در مطالعه پدیده‌های اجتماعی نگرش کارکردگرای یا فونکسیونالیسم است. بنیادی‌ترین مفهوم در این نظریه مفهوم کارکرد (فنکسیون) است. درواقع کارکرد «مجموعه فعالیت‌هایی است که در جهت برآوردن یک نیاز یا نیازهای یک سیستم انجام می‌گیرد». واژه سیستم نیز که معادل نظام است به مجموعه‌ای از واحدها یا عناصر مرتبط به هم اشاره دارد که به‌منظور تأمین اهداف از پیش تعیین‌شده در ارتباط و تعامل با یکدیگر فعالیت می‌کنند؛ اما چه موقع یک سیستم دچار آنتروپی و محتملاً دچار بحران خواهد شد؟


♦️متن کامل در لینک زیر 👇👇👇


http://avayekermanshah.ir/?p=16453

@avayekermanshah
♦️مروری بر رمان “ایشان” از احمد ابوالفتحی

🔴 جادوی قصه نیاکان ما


♦️آوای کرمانشاه، معین شرفایی: احمد ابوالفتحی از نویسندگان باتجربه ادبیات داستانی ماست که در دومین تجربه رمانش به سراغ جریان قصه و شکل قصه در زندگی رفته است؛ این شکل از بررسی خود در قالب قصه شکل گرفته و البته نویسنده تلاش کرده تا با بررسی وجوه قصه در سرگذشت مردمانِ “نهاوند” به شرح و تعدیل آن بپردازد.
اگر روند کتاب‌های منتشر شده از احمد ابوالفتحی را بررسی کنیم می‌بینیم که نویسنده ابتدا با مجموعه داستانی به نام “پل‌ها” خود را به ادبیات فارسی معرفی کرده و بعد از چند سال نیز با انتشار رمان “سال سی” نشان داده که شکل قصه‌گویی خاص و داستان‌سرایی در مجموعه اول اتفاقی نبوده است، در نهایت در کتاب سوم “ایشان” ما برآیندی از ساختمان قصه و شکل داستان‌سرایی را می‌خوانیم که ارتقا یافته و ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است.


♦️ادامه متن در لینک زیر 👇👇👇


http://avayekermanshah.ir/?p=16455


@avayekermanshah
♦️عدم استقبال جوانان کرمانشاهی از تزریق واکسن کرونا، صدای رئیس دانشگاه علوم پزشکی را هم درآورد

🔴 بمب‌های متحرک در کرمانشاه!


♦️آوای کرمانشاه: در شرایطی کرمانشاه، هفته سیاه کرونایی را پشت سر گذاشت که با مرگ دست‌کم 93 نفر همراه بود و این روند بالای مرگ‌ومیر حتی در هفته جاری هم ادامه دارد؛ جدیدترین آمارها نشان می‌دهد در حال حاضر تنها 28 درصد افراد 30 تا 35 سال واکسن زده‌اند. این آمار را رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرده و نسبت به تداوم این وضعیت هشدار داده است.
مرادی گفت: با توجه به تعداد مراکز موجود و دو شیفته شدن کار در برخی مراکز، در حال حاضر ظرفیت تزریق روزانه 70 هزار دوز واکسن وجود دارد و حتی می‌توانیم با سه شیفته کردن فعالیت مراکز، این میزان را به تزریق روزانه 100 هزار دوز واکسن افزایش دهیم.
وی افزود: این آمادگی و امکانات در حالی است که متأسفانه استقبالی که باید از واکسیناسیون صورت نمی‌گیرد و در این بین جوانان بیش از همه از تزریق واکسن امتناع می‌کنند. مرادی با ابراز نارضایتی از روند واکسیناسیون در میان جوانان، گفت: درصد واکسیناسیون در رده‌های سنی بالاتر مطلوب است؛ اما در رده‌های سنی 30 تا 45 سال وضعیت اصلاً خوب نیست و در حال حاضر تنها 28 درصد افراد 30 تا 35 سال واکسن زده‌اند.


♦️ادامه متن در لینک زیر 👇👇👇


http://avayekermanshah.ir/?p=16458

@avayekermanshah
♦️درگیری بازیکنان دو تیم فوتبال نوجوانان پاوه و گیلانغرب، دردسرساز شد

🔴 شکوه اورامانات گرفتار حواشی


♦️آوای کرمانشاه: همین دو ماه پیش بود که در ادامه بررسی نامزدهای ثبت در فهرست میراث جهانی یونسکو، پرونده هورامان از ایران رأی مثبت یونسکو را گرفت و به عنوان بیست و ششمین میراث جهانی ایران ثبت شد. با توجه به قدمت تاریخی این منطقه از پیشینه‌ کهن فرهنگی، آداب‌ورسوم و نمادهای فرهنگی ویژه‌ای برخوردار است و هرکدام از این نمادها گوشه‌هایی از زوایای فرهنگ غنی و پربار این منطقه را نمایان می‌کند؛ پیش‌بینی می‌شود، این امر برای منطقه، مزایا و آورده‌های به دنبال خواهد داشت؛ از این رو، مردم و مسئولان، نیک می‌دانند که باید از این به بعد برای ارتقاء و معرفی این منطقه به جهانیان، بیش‌ازپیش تلاش کنند. اهمیت موضوع تا آنجایی است که حجت‌اله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران با تاکید بر این‌که حدود ۷۰۰ روستا در منطقه هورامان-اورامانات قرار دارند، گفته است «با ثبت جهانی این منظر فرهنگی، این‌ها دیگر صرفاً روستا نیستند و جهانیان هر آن‌چه را مربوط به آیین و رسوم، فرهنگ، سبک زندگی و حتی معماری ابنیه آن‌هاست می‌بینند و آن را یک آیینه تمام‌نما از فرهنگ یک کشور و یک ملت می‌دانند.» این گفته ایوبی، تأییدی است بر اینکه اورامانات و اخبار پیرامون آن بیش از گذشته در کانون توجه‌ها قرار دارد و هر آنچه که به این منطقه ارتباط داشته باشد را به ایران و فرهنگ کهن ایرانی پیوند خواهند زد.
اکنون که دو ماه از ثبت میراث جهانی این منطقه می‌گذرد و اخبار پیرامون این موضوع اندکی فروکش کرده بود، چند روز پیش بازهم اورامانات و مشخصاً پاوه به صدر اخبار بازگشت؛ اما این بار این خبر نه‌تنها به شیرینی خبر دو ماه پیش نبود؛ بلکه بسیار تلخ هم بود. فیلمی به سرعت فضای مجازی را درنوردید. فیلمی که حکایت از درگیری بازیکنان ۲ تیم فوتبال نوجوانان پاوه و گیلانغرب، ورود تماشاچیان به زمین و کتک‌کاری‌های انجام شده داشت، به سرعت دست‌به‌دست شد و تا به امروز رسانه‌ها و خبرگزاری بسیاری موضوع را دنبال کرده و پیرامون آن نوشته‌اند.


♦️ادامه متن در لینک زیر 👇👇👇


http://avayekermanshah.ir/?p=16462


@avayekermanshah
🔴 شبیه به بنگله‌ها


♦️آوای کرمانشاه، پریسا جلیلیان: حافظ گفت یک در قدیمی پشت سینما پیدا کرده که وقتی از آن رد بشوی به‌جای دیگری باز می‌شود گفت نه که یک جای دیگر باشد فقط وقتش فرق دارد مثلاً اگر امروز شنبه باشد آن‌طرف در دوشنبه است خودم کشف‌اش کرده‌ام. زنگ آخر بود بعدش می‌شد برویم تا نشانم بدهد با همه پسرهای کلاس لج افتاده بود از بس معلم علوم دوستش داشت فقط مانده بودیم ما دخترها که به خاطر خوراکی‌های که برایمان می‌آورد گاهی هوایش را داشتیم آن روز که من و سوسن را کناری کشید و این‌ها را گفت باور نکردیم و بعدش فقط من ماندم و خودش که برویم در جادویی را ببینیم. قرار بود آقای امینی بیاید خانه با پدر پوکر بازی کند به همین خاطر کسی حواسش نبود دیر برمی‌گردم دستم را کشید دنبال خودش آن روز جوراب‌های توری تازه‌ام را پوشیده بودم و مامان گفته بود مبادا باز بروم توی گل و کثیفشان کنم هر چه داد می‌زدم یواش‌تر حالی‌اش نبود و آخرش از بین منازل رد شدیم و رسیدیم پشت سینما آن سال تازه تو منازل پالایشگاه به ما خانه داده بودند اولش صد دستگاه بودیم خانه‌های آنجا انگلیسی ساز بودند شبیه به بنگله‌های شرکت نفت حیاط پشتی داشت و پرچین جلوی خانه...


♦️ادامه متن در لینک زیر 👇👇👇


http://avayekermanshah.ir/?p=16465


@avayekermanshah
♦️رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه از کاهش سن مرگ‌ومیر کرونایی از ۶۴ به ۴۸ سال خبر داد

🔴 معجزه واکسن کرونا


♦️آوای کرمانشاه: سازمان بهداشت جهانی، مجامع علمی و تقریباً همه متخصصان خارجی و داخلی، مهم‌ترین راهکار مقابله با کرونا و قطع زنجیره پاندمی را واکسیناسیون عمومی می‌دانند. با این حال بعضی از مردم برای واکسینه شدن مردد هستند و یا به‌طورکلی از اساس با آن مخالف‌اند. مخالفت‌ها با واکسن‌ها دلایل مختلفی دارد که عمده‌ترین آن‌ که مردم در باره‌اش صحبت می‌کنند، عدم واردات واکسن معتبری همچون فایزر به کشور است؛ اما خب اکنون به هر دلیلی واکسن فایزر در دسترس نیست و طبق گفته مسئولان ممکن است که اصلاً این واکسن به کشور ما وارد نشود؛ در این شرایط آیا باید با انجام واکسیناسیون زاویه داشت و از تزریق آن امتناع کرد؟ در حال حاضر واکسن‌های معتبر دیگری در جهان وجود دارد که بر روی آن‌ها مطالعه و تحقیقات علمی انجام شده باشند و تأییدیه سازمان بهداشت جهانی (WHO) را داشته باشند. در کشور ما نیز، همه واکسن‌هایی که مورد تأیید وزارت بهداشت کشور است این خصوصیات را دارند و می‌شود گفت هر کدام با درصدی بالا و پایین‌تر نسبت به دیگری، در برابر ویروس کرونا، ایمنی ایجاد می‌کنند.
کاهش محدودیت‌ها و رفع ممنوعیت‌ها، پایین آمدن آمار مرگ‌ومیر و همچنین مبتلایان در اکثر کشورهایی که بیشترین واکسیناسیون را انجام داده‌اند، معجزه واکسن را به ما نشان می‌دهد. وقتی این شواهد وجود دارند، مقاومت در برابر واکسن‌زدن را می‌توان اقدامی غلط و انتحاری دانست. چرا که مقاومت در برابر واکسن‌زدن –آن‌هم از هر نوعی- نه‌تنها خود فرد، بلکه خانواده و در مقیاس بزرگ‌تر، جامعه را در معرض خطر قرار می‌دهد.
واکسن‌ها، شاید ما را به صورت صددرصدی در برابر کرونا ایمن نکنند؛ اما بر اساس آنچه در مورد واکسن سایر بیماری‌ها می‌دانیم، متخصصان معتقدند که دریافت واکسن کووید ۱۹ ممکن است به ما کمک کند حتی در صورت ابتلا به این بیماری، به نوع شدید بیماری دچار نشویم و یا حداقل از خطر مرگ بر اثر این بیماری جان سالم به در ببریم.


♦️ادامه متن در لینک زیر 👇👇👇


http://avayekermanshah.ir/?p=16468

@avayekermanshah
♦️روایت‌هایی از شکست و پیروزی

🔴 دو روایت از یهودا


♦️آوای کرمانشاه، آرش محمودی:
یکم
اسمش کوتاهی بود. قاسم کوتاهی؛ و وقتی با خانواده‌اش از کَش و کوه‌های دوردست کوچ کردند و آمدند به آلونک سرخِ شاهرگ تپه، کسی فکرش را نمی‌کرد که همین قاسمِ زخمیِ کوتاهی، مثل بت‌های عهد عتیق یکجایی روی بلندی‌های تپه فتحعلیخان جا خوش کند و اسمش را روی دیوار دعا با پیف‌پاف مشکی بپاشند به سنگ‌های نگینی برای یادگار… یعنی اولین بار عمو ابراهیم بود که قاسم را کشف کرد. توی گاراژِ آجرخان. وسطِ کوهی از کیسه‌های سفیدک زده، چشم برید به چشم‌های قاسم و ازش خواست خیز بردارد. برداشت. ازش خواست بالاتنه‌اش را لخت کند. قاسم اول شرم کرد و ما خندیدیم بعد که عمو ابی حکم کرد، قاسم دکمه‌های پیرهنش را چکاند و تنِ پیچ‌دار و هزار گره‌اش بیرون افتاد… عمو ابراهیم حیران چرخی زد و گفت: ناقص سوزمانی! تو خودِ خودِ قلیچخانی هستی… قلیچ خانی دیگر چه دیلاقی بود؟ ما فکر می‌کردیم از رفقای قدیمِ عمو است اما وقتی از پستوی پشت کیسه‌ها آلبوم کهنه‌ی نم گرفته را آورد و شمایل آن جوان لاجوردی پوشِ غد را گرفت رو به رومان، مثل قلعه‌های شطرنج تا ته گاراژ رفتیم و برگشتیم. خودش بود. با همان ترکیب غریب. یاغیِ خوشی ندیده. با صورتی که مثل کارگرهای میدان وزیری، هزار خط و هزار چین داشت. پر از آرزو. عمو ابی از این کارها زیاد می‌کرد. مثل مرتاض‌های هندو نگاه به قیافه‌ی بچه‌ها می‌انداخت و برایشان لقب می‌گذاشت...

♦️ادامه متن در لینک زیر 👇👇👇


http://avayekermanshah.ir/?p=16474

@avayekermanshah
♦️بازگشت موقت دو عضو شورای شهر کرمانشاه قفل انتخاب هیئت‌رئیسه را باز کرد

🔴 ۹+۲


♦️آوای کرمانشاه: نام شورای شهر کرمانشاه از هر تریبونی و از زبان هر شخصی که به گوش برسد و یا اگر حتی تابلوی درب ورودی آن به چشم بیاید، بی‌اختیار یاد حاشیه، درگیری، تنش و آبستراکسیون می‌افتیم. از دوره‌های قبلی شورای شهر بخواهیم بگوییم، حرف برای گفتن زیاد است و البته آن‌قدر ماجراهای عجیب‌وغریب رخ داده، که خواندن در مورد آن قطعاً از حوصله مخاطب خارج خواهد بود. اما نمی‌شود از دوره ششم شورای شهر، حرفی نزد. دوره‌ای که از همان روز اول به همه ثابت کرد که شورای شهر کرمانشاه یعنی «همان همیشگی». یعنی درگیری، تنش، حاشیه و …
با این اوصاف، در روزهای ابتدایی، منتخبان شورای ششم کرمانشاه در گفت‌وگوهایی که با رسانه‌ها داشتند، می‌خواستند وضعیت را بر خلاف آنچه در گذشته رخ داده است، نشان دهند. یکی می‌گفت «تمام تلاش شورای جدید، برگرداندن اعتماد از دست رفته مردم به شورا است.» یا یکی دیگر از اعضا رمز موفقیت شورای جدید را در حمایت مسئولان از شورا دانسته و عنوان کرده بود «آنچه به موفقیت شورای شهر جدید کمک می‌کند حمایت و همراهی مسئولین استان و شهرستان است.» دیگری نیز گفته بود: «فاصله بین مردم و شوراییان باید کم شود. دیوارهای شورای شهر کرمانشاه باید شیشه‌ای شود و باید فاصله میان مردم و شورا برداشته شود.» و یا آن عضو دیگر گفته بود: «شورای شهر ششم برای موفقیت خود باید در وهله اول آرامش را به شورا و شهر برگرداند.» خلاصه ماجرا این است که در ابتدا همه حرف‌های خوبی می‌زدند و ایده‌های نابی را مطرح می‌کردند. طوری که عده‌ای گمان می‌کردند شورا واقعاً وارد فصل جدیدی شده است. اما آن‌کس که شورای شهر کرمانشاه و برخی از منتخبین را می‌شناخت، می‌دانست قرار نیست شورای شهر کرمانشاه ترک عادت کند. که البته این‌گونه هم شد و از همان ابتدا شورای ششم وارد حاشیه شد. حاشیه‌ای که از نیمه‌های مردادماه آغاز و تا به امروز ادامه داشته است. تمامی این اتفاقات را قدم‌به‌قدم با هم مرور می‌کنیم.


♦️متن کامل در لینک زیر 👇👇👇

http://avayekermanshah.ir/?p=16485

@avayekermanshah
🔴 جدیدترین شماره هفته‌نامه آوای کرمانشاه منتشر شد

♦️ شماره ۱۵۵۱
♦️سه‌شنبه ۲۷ مهر

♦️با ما همراه باشید 👇
Avayekermanshah.ir

@avayekermanshah
🔴 جدیدترین شماره هفته‌نامه آوای کرمانشاه منتشر شد

♦️ شماره ۱۵۵۲
♦️شنبه ۱ آبان

♦️با ما همراه باشید 👇
Avayekermanshah.ir

@avayekermanshah
♦️اشکان پناهی، شاعر کرمانشاهی در گفت‌وگو با آوای کرمانشاه عنوان کرد

🔴 صافیِ تاریخ آدم‌های معدودی را از خود عبور می‌دهد


♦️آوای کرمانشاه، فرناز قائم‌پناه: اشکان پناهی متولد سال ۱۳۶۸ در کرمانشاه است و دوازده سال است که در زمینه شعر فعالیت می‌کند. سبک کار او شعر آزاد است. از همان ابتدا به همین سبک علاقه‌مند بوده. مدت هفت سال است که یک کارگاه شعر را به همراهی محمدصابر شریفی برگزار می‌کنند. در این کارگاه به شعر آزاد به صورت جدی می‌پردازند و سعی‌شان بر این بوده که از ادبیات زرد فاصله بگیرند. در واقع آن چیزی را تولید کنند که مخاطب را دچار تأمل و تفکر کنند. گفت‌وگو با وی را در ادامه می‌خوانید.


♦️ادامه متن در لینک زیر 👇👇👇


http://avayekermanshah.ir/?p=16723

@avayekermanshah
2025/07/07 03:29:21
Back to Top
HTML Embed Code: