Telegram Web Link
🔴 وزیر تحصیلات عالی طالبان : دانشگاه و مدارس را برای زنان باز نمی‌کنیم/ هنوز شرایط مهیا نیست

📌
به گزارش خبرگزاری‌ها او در گزارش عملکرد یک‌ساله وزارت تحصیلات عالی گفت هنوز شرایطی مهیا نشده که دروازه دانشگاه و مکتب ( مدرسه)را به روی زنان باز کنند.

📌او گفت تکرار این سوال و توجه خاص نمایندگان جامعه بین‌المللی به آموزش زنان «شک برانگیز» است در حالیکه «چارچوب شریعت و نظام صد در صد اسلامی به خواست و تقاضای مردم نیست، نیاز به تحقیق و معلومات زیاد و تصمیم‌گیری دارد و تصمیم فوری در این مورد فعلا ممکن نیست.»

📌در همین حال سازمان ملل می‌گوید به ریچارد بنت، گزارشگر ویژه حقوق بشر این سازمان گفته شده که حکومت طالبان دیگر او را نمی‌پذیرد.

آقای بنت گفته بود که رفتار حکومت طالبان در مورد زنان می‌تواند مصداق «جنایت علیه بشریت» شمرده شود.

📌آقای بنت تاکنون سه گزارش تفصیلی در مورد وضعیت حقوق بشر افغانستان تحت حکومت طالبان به شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه کرده است./ کانون زنان ایرانی

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
🤬4
🔴 چه کار کنیم تا مصاحبه‌های رسانه‌ای بر علم ما متمرکز شوند و نه جنسیت ما؟

📌یوهانا ایرگر، پژوهشگر و استاد رشته شیمی در دانشگاههای اتریش به‌تازگی در مقاله‌ای به موضوع نگاه کلیشه‌ای و جنسیتی رسانه‌ها به موفقیت‌های زنان دانشمند پرداخته است.

📌او می‌نویسد پس از آنکه مدیریت یک گروه پژوهشی را در اتریش برعهده گرفته، انتظار داشته است که در گفتگو با خبرنگاران بر تحقیقات و مسئولیت‌های علمی‌اش تمرکز شود؛ اما هنگامی که در مقابل این پرسش مواجه شده که «زن بودن در این مقام به چه معناست؟» متحیر شده است.

📌پرسشی که به نظر او، باعث می‌شود گزارش دستاوردهای علمی‌ و تحقیقاتی‌اش که به سختی به دست آورده‌ بود، تحت‌الشعاع جنسیتش قرار بگیرد.

📌او در مقاله‌ای می‌نویسد: «من همیشه مشتاق به اشتراک گذاشتن نتایج تحقیقات علمی خودم با عموم بودم و معتقدم که مصاحبه‌های رسانه‌ای می‌توانند یک پلتفرم فوق‌العاده برای برانگیختن علاقه به علم در جامعه باشند. اما برای این کار، باید از منحرف شدن مسیر مصاحبه‌ها جلوگیری کرد.»

📌زیرا به نوشته او، در حالی که همکاران مرد در چنین مصاحبه‌هایی عمدتا درباره بینش‌های علمی و تحقیقاتی خود توضیح می‌دهند، زنان دانشمند اغلب باید به سؤالاتی درباره زندگی شخصی، هویت و مبارزات احتمالی‌شان برای رسیدن به این پست و شغل توضیح دهند.

📌او می‌افزاید: «یک بار، پس از انتخاب شدن به عنوان رئیس یک کمیسیون علمی بین‌المللی از من پرسیدند که در چنین محیط مردانه‌ای چگونه کار می‌کنید و اینکه آیا فکر می‌کنم "زن بودن" کار را برایم سخت‌تر کرده است؟ این نوع پرسش‌ها به طرز نامحسوسی کلیشه‌ها را تقویت می‌کنند و دستاوردهای من را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند.»

📌از آنجا که دیگر زنان پژوهشگر و دانشمند نیز بویژه اگر در یک گروه علمی در اقلیت باشند با چنین پرسش‌های کلیشه‌ای روبرو هستند، خانم ایرگر چند راه حل برای جلوگیری از ایجاد چنین انحرافاتی در مصاحبه‌ها پیشنهاد می‌کند.

📍وقت بگذارید و قبل از مصاحبه با خبرنگاران صحبت کنید

📌خانم ایرگهر می‌نویسد: «بهتر است قبل از مصاحبه، درباره دامنه سؤالات با خبرنگار بحث کنید و موضوعاتی را که برای شما غیرمجاز هستند، روشن کنید. این رویکرد پیشگیرانه، به داشتن یک گفتگوی موثر کمک می‌کند و احتمال طرح سوالات ناخواسته را کاهش می‌دهد. اگر سوالات به سمت قلمروهای شخصی شما منحرف شوند، مؤدبانه اما محکم مکالمه را به سمت تحقیقات خود هدایت کنید. برای مثال، اگر از من درباره زندگی خانوادگی‌‌ام بپرسند، می‌گویم که "ترجیح می‌دهم زندگی شخصی‌ام را خصوصی نگه دارم و به جای آن دوست دارم درباره تحقیقات ایزوتوپی‌ام بیشتر صحبت کنم". این کار باعث می‌شود که فعالیتهای علمی من نقطه کانونی مصاحبه باقی بمانند.»

📍مهارت‌های رسانه‌ای را آموزش ببینید

او می‌نویسد: «آموختن درباره رسانه برای من کار بسیار ارزشمندی بوده است. می‌توان در یک جلسه، درباره اهمیت ایجاد پیام‌های واضح و مختصر و هنر ارتباط غیرکلامی آموخت. برای مثال، حفظ تماس چشمی ثابت و استفاده از زبان بدن را تمرین کرد. حتی می‌توان از مصاحبه کننده پرسید که آیا آنها چنین سؤالاتی را از مردان نیز می‌پرسند یا خیر. چنین جلسات تمرینی به من کمک کرد تا در تعامل با رسانه‌ها اطمینان و خونسردی بیشتری داشته باشم.»

📍ارتباط با دیگر زنان مصاحبه‌شونده را تقویت کنید

📌از نظر یوهانا ایرگر، صحبت کردن با زنانی که با چالش‌های مشابهی روبرو بودند مهم است؛ زیرا باعث می‌شود که بتوان استراتژی‌های آموزنده‌ای را در این باره به اشتراک گذاشت و از تجربیات رسانه‌ای آنها بهره برد.

📌این کار همچنین باعث می‌شود که زنان در تلاش برای هدایت مصاحبه‌ها و متمرکز کردن آن روی فعالیتهای علمی، احساس تنهایی کمتری کنند و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند.

📌خانم ایرگر تاکید می‌کند که چگونگی تعامل با رسانه‌ها برای دانشمندان یک مهارت مهم است و کار زنان دانشمند نیز شایسته تقدیر است. بنابراین با آماده‌ کردن خود قبل از انجام مصاحبه و تعیین حد و مرزها برای خبرنگاران، می‌توان مطمئن شد که درنهایت شما به دلیل دانش و مهارتهای علمی‌تان شنیده می‌شوید و مورد احترام قرار می‌گیرید./ یورونیوز

👉🏻@Bashgahezanan👈🏻
🔴 تنها بازپرس زن ویژه قتل به جرایم خشن رسیدگی می‌کند

📌شاید باور کردنش سخت باشد اما تنها بازپرس ویژه قتل در دادسرای ویژه جرایم نوجوانان تهران، یک زن است که وظیفه‌اش رسیدگی به پرونده‌های خشن، مخصوصا قتل است که متهمان آن افراد بین ۱۵ تا ۱۸ ساله هستند

مهری درویشی می گوید:
📌من به عنوان بازپرس، قبل از دیدن متهم، پرونده را مطالعه می‌کنم. ادله، جرم ارتکابی، محتویات پرونده و سوابق متهم را بررسی می‌کنم و با توجه به این وضعیت با متهمان برخورد می‌کنم

📌آنهایی که می‌ترسند، متهمان سابقه‌داری هستند که من را خوب می‌شناسند. برای همین تا من را می‌بینند، وحشت می‌کنند. چون می‌دانند که من برای سابقه‌داران هیچ ارفاقی قائل نیستم. مگر اینکه شکات رضایت دهند. من با جرایم خشن به شدت برخورد می‌کنم. / همشهری آنلاین

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
🔥4
🔴 خانم وزیر آمد

📌تصویری از تودیع و معارفه مهرداد بذرپاش و فرزانه صادق در شبکه‌های اجتماعی فراگیر شد


📌بذرپاش، وزیر سابق راه و شهرسازی، سال گذشته فرزانه صادق را برکنار کرده بود!

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
👍3
🔴 عذرخواهی از آنچه در برنامه تلویزیونی «شیوه» بابت توهین به مهسا امینی در آنتن زنده گذشت

📌برنامه تلویزیونی «شیوه» و «علی انتظاری» (مهمان این برنامه)، بابت توهین به «مهسا امینی» روی آنتن زنده از مردم عذرخواهی کردند.

📌«علی انتظاری» جامعه‌شناس که اخیرا در برنامه زنده تلویزیونی «شیوه»، اظهاراتش درباره «مهسا امینی»، با انتقادها و واکنش گسترده روبه‌رو شده بود، عذرخواهی کرد.

📌برنامه «شیوه» با انتشار تصویر یادداشتی از «علی انتظاری» جامعه‌شناس که اخیرا در این برنامه، از واژگان مناسبی برای خطاب به «مهسا امینی» استفاده نکرده بود، عذرخواهی کرد.

📌در توضیحات «علی انتظاری» آمده است که «باید در انتخاب واژگان، دقت بیشتری می‌کردم و به عرف محلی خود اکتفا نمی‌کردم.»

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
🔴 محمدرضا عارف در حکمی فائزه دولتی را به سمت مشاور و دستیار ویژه معاون اول رئیس‌جمهور منصوب کرد.

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
🔴 تصویری از مریم میرزاخانی و خوارزمی در فرودگاه استانبول ترکیه

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
🔴 یک زن سخنگوی دولت می‌شود؟

📌شنیده‌ها حاکی از این است که فاطمه مهاجرانی به زودی به عنوان سخنگوی دولت معرفی خواهد شد.

📌گفتنی است شب گذشته محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر سیما گفت: ان‌شاءالله در اولین جلسه هیئت دولت که در روز چهارشنبه است، سخنگوی توانمندی را هیئت دولت باید به تصویب برساند و معرفی خواهد شد، امیدوارم که شما هم از این به بعد با سخنگوی حرفه‌ای ما آشنا شوید، ۹۰ درصد انتخاب شده که باید در هیئت دولت به تصویب برسد.

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
👍2
🔴 نشست تخصصی «زنان و حکمرانی سازمانی» برگزار می‌شود

📌دوازدهمین نشست تخصصی کانون کارآفرینی استان تهران  با عنوان «زنان و حکمرانی سازمانی» با مشارکت مدیریت امور تشکل‌ها و مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی تهران روز چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳ از ساعت ۰۸:۳۰ تا ۱۲:۰۰ صبح در ساختمان شماره ۳ اتاق بازرگانی تهران با حضور ۴ سخنران صاحب‌نظر برگزار می‌شود.

📌این نشست همراه با پخش آنلاین خواهد بود و لینک آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

📌از عموم علاقمندان دعوت می‌شود از طریق لینک زیر در این نشست ثبت‌نام و حضور به‌هم رسانند:

https://evnd.co/vxjy0


👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
🔴 فاطمه مهاجرانی به عنوان سخنگوی دولت چهاردهم منصوب شد

📍فاطمه مهاجرانی کیست؟

📌فاطمه مهاجرانی متولد مرداد ماه سال ۱۳۴۹ در شهرستان اراک است. وی پیش از این رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران شریعتی بوده که در ۲۶ مهر ماه سال ۹۶ از سوی سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش وقت به عنوان رئیس مرکز استعداد های درخشان انتخاب شد. مهاجرانی در لیستی که از سوی محمدجوادظریف به عنوان اعضای شورای راهبری منتشر شده بود، حضور داشت.

📍تحصیلات مهاجرانی

📌مهاجرانی با رتبه ۷۰۰ در سال ۶۸ وارد رشته مهندسی مکانیک شد، لیسانس خود را در رشته مکانیک در دانشگاه شهید باهنر کرمان اخذ کرد. فوق لیسانس را هم در همین دانشگاه در رشته مهندسی مکانیک فارغ التحصیل شد. در سال ۷۴ فقط دو خانم در کشور در رشته مهندسی مکانیک قبول شدند چون در آن زمان قبولی در ارشد کم بود که یکی از آنها خانم فاطمه مهاجرانی بود.

📌وی اولین زنی بود در دانشگاه شهید باهنر کرمان که دانشگاه فوق لیسانس قبول شد و به آن دانشگاه وارد شد. قبل از وی نه کسی در این رشته قبول شده بود نه ورودی خانم داشت. خانم مهاجرانی کار تدریس را از سال ۷۴ شروع کرد.

📌مهاجرانی یک بورس دکتری از دانشگاه بونل لندن برای رشته ربوتیک گرفت. به گفته خودش اما بنا به دلایل خانوادگی نتوانست برای ادامه تحصیلات برو. بعدها به این دلیل که احساس می کرد مکانیک جواب انگیزه و استعداد وی را نمیدهد تصمیم گرفت در رشته علوم تربیتی تحصیل کند. اما مدرکی از این رشته دریافت نکرد.

📌در ادامه وی از دانشگاه هریوت وات اسکاتلند برای دانشگاه اسکاتلند فوق لیسانس استراتژی را گرفت و همان جا DBA ( Administration Doctor of Business ) و دکتری حرفه ای را خواند. رتبه دانشگاهی وی دکتری حرفه ای مربی است. فاطمه مهاجرانی عضو هیات علمی دانشگاه غیر انتفاعی ارشاد نیز است./ جماران

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
👍8
🔴 بدن زنان؛ تقاطع همه تبعیض‌‏ها

✍🏻 سارا سبزی

📌آغاز حضور زنان در عرصه سیاسی ایران از چه زمانی آغاز شد، «زن» از چه دوره‌‏ای به‏‌منزله امر سیاسی در نظر گرفته شد و آیا می‏توان آن را محدود به ایران دانست؟ آیا حضور در واقعه تنباکو، نقطه شروع است یا باید تاریخ این حضور را از پیش از آن در نظر گرفت؟ دو پژوهشگر زن از ایران و افغانستان در نشست اخیر مؤسسه رحمان به‏‌نام «جنسیت و مسیر معاصر؛ تداوم و تغییر» به این سوالات پاسخ دادند.

📌ششمین نشست از مجموعه نشست‌های جنسیت و نابرابری به همین موضوع اختصاص پیدا کرد و مینو مرتاضی، پژوهشگر و فعال حقوق زنان از ایران و کشمیر و هما همت، نویسنده آزاد و کنشگر مستقل مدنی از افغانستان در آن سخنرانی کردند؛ سخنرانی‌هایی درباره مسئله سیاسی‌شدن بدن زنانه، زنان به‌منزله امر سیاسی و بازخوانی وضعیت زنان پس از روی کار آمدن دوباره طالبان.

📌مینو مرتاضی، فعال حقوق زنان و پژوهشگر، سخنران اول این نشست بود که موضوع «زنان به‌منزله امر سیاسی در فرازوفرودهای سیاسی جامعه ایران» را بررسی کرد. او محور ارائه خود را تاثیرگذاری امر سیاسی بر جامعه قرار داد و توضیح داد که امر سیاسی برآمده از سیاست، شامل هر آن موضوعی می‌شود که متاثر از قدرت است. در این شرایط امر سیاسی به این معنا فراتر از خود سیاست می‌رود و حوزه‌های بسیار بیشتری را در برمی‌گیرد و تا اعماق جامعه و لایه‌های عمیق زندگی نفوذ می‌کند؛ آنجاست که وقتی زن به‌منزله امر سیاسی تحت تاثیر قدرت سیاسی قرار می‌گیرد، تا اعماق خانواده و لایه‌های زیرین اجتماعی نفوذ می‌کند.

📌او از تعاریف مفهوم زن گفت و توضیح داد که چطور به‌صورت محدود به این مفهوم پرداخته شده است: «وقتی می‌خواهیم مفهوم زن را بررسی کنیم و به تعاریف فرهنگی و فلسفی برویم، هیچ تعریفی از زن به‌غیر از زنانگی، و تعریفی از مرد به‌عنوان مردانگی وجود ندارد، با این حال در تعریف زن، ادبیات و شاعرانگی زیاد دیده و با صفت‌هایی نام برده می‌شود. مرد در تعریف معین یا دهخدا کسی است که سخت، جوانمرد، غیور، پهلوان، حامی، جنگاور و شایسته است، اما زن کسی است که مرد نیست.»

👈🏻 ادامه مطلب را در Instant View بخوانید.

👉🏻@Bashgahezanan👈🏻
🔴 اعلام جرم و تشکیل پرونده قضایی برای رخشان بنی‌اعتماد و باران کوثری در دادسرای تهران

فارس نوشت:
📌در پی کشف حجاب یک کارگردان زن و یک بازیگر سینما در یک مکان عمومی، دادستان تهران علیه آن‌ها اعلام جرم کرد.
📌این کارگردان زن و دخترش در نشست نقد و بررسی یک فیلم بدون رعایت حجاب حضور پیدا کرده بودند.

📌در پی این اقدام، ضمن اعلام جرم، پرونده قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تشکیل شد./ هم میهن

👉🏻@Bashgahezanan👈🏻
🤬1
🔴 حذف غربالگری بازهم قربانی گرفت/شناسایی یک سندرم نادر ژنتیکی در شهر رمکان جزیره قشم

📌مسئول مرکز مشاوره ژنتیک بهزیستی هرمزگان از شناسایی ۱۵ فرد مبتلا به سندرم نادر ژنتیکی "سنیور لاکن" برای نخستین بار در این استان و شهر رمکان جزیره قشم خبر داد.

دکتر پونه نیکویی:
📌این سندرم نادر ژنتیکی (Senior-Loken syndrome) در جهان با شیوع یک در یک میلیون تولد زنده باعث نابینایی در کودکان زیر پنج سال، اختلال شدید کلیوی در نوجوانان و در مراحل شدیدتر منجر به دیالیز و مرگ مبتلایان به آن می شود.

📌 ۵۰ درصد علت نابینایی ها و ۴۰ درصد بیماران دچار نارسایی کلیه این شهر هم که دیالیز می شوند از مبتلایان این سندرم هستند.

📌برای جلوگیری از این بیماری می‌توانیم با انجام تست ساده غربالگری، ناقلین را شناسایی و با هدایت آنها به انجام مشاوره ژنتیک و راهنمایی برای تشخیص قبل از لانه گزینی و تولد نوزاد از این موضوع پیشگیری و جلوگیری کنیم.

📌برای جلوگیری از گسترش این سندرم نادر و غربالگری به ۲۰ میلیارد تومان منابع مالی نیاز داریم.

👉🏻@Bashgahezanan👈🏻
😢2
Part 1-406.m4v
2.6 MB
🔴 گفتگو با الهه شعبانی ، مدیرعامل سابق انجمن احیا درباره بحران آموزش در حوزه سلامت جنسی

📍بخش اول- سکوت در مورد زگیل تناسلی فاجعه آفرین است

سمیه جاهدعطائیان – فرانک جواهری

📌"ما در کشورمان ادعا می‌کنیم که نهاد خانواده اهمیت دارد. اگر ادعا می‌کنیم سلامت جنسی‌ و سلامت روانی جوان‌ها مهم است. نمی‌توانیم بحث بیماری‌های مقاربتی نادیده بگیریم "
زگیل تناسلی دارای واکسن است و قابل پیشگیری است. اما برای اینکه بتوان در سطح عمومی و در سطح کشور پیشگیری کرد نیاز به یک برنامه ریزی کلی است که نهاد های دولتی باید انجامش دهند. مثلا واکسیناسونی که برای آبله یا فلج اطفال انجام می شود. برای اینکه بتوان این بیماری را کنترل کرد باید یک برنامه واکسیناسیون کشوری در مورد آن وجود داشته باشد."

👉🏻@Bashgahezanan👈🏻
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 قتل یک دختر ۱۷ ساله با انگیزه ناموسی توسط پدرش در دره‌شهر


📌یک دختر ۱۷ ساله اهل شهرستان دره‌شهر استان ایلام که هویتش مبینا زینی‌وند، احراز شده است از طریق اسلحه گرم توسط پدر خود با انگیزه ناموسی به قتل رسید.

📌تصویری از مبینا زینی‌وند بە دست هه‌نگاو رسیدە است، او را در حال موتور سواری در روستایشان نشان می‌دهد. به گفته منابع هه‌نگاو، مبینا عاشق موتورسواری بود.

📌#مبینا_زینی_وند، دختر ۱۷ سالەی اهل روستای گرزلنگر از توابع بخش ماژین شهرستان درەشهر،   روز دوشنبە ۵ شهریور ۱۴۰۳ از طریق اسلحه گرم توسط پدر خود با انگیزه ناموسی به قتل رسید.


@Zane_Ruz_Channel
👉🏻@Bashgahezanan👈🏻
🤬4
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 دفاع فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت از حقوق زنان

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
👍2
🔴 منع موقت از تحصیل یک دانشجو به خاطر عدم رعایت حجاب

📌یکتا میرزائی، دانشجوی رشته جامعه‌شناسی دانشگاه تهران به‌دلیل عدم رعایت حجاب به دو نیم سال محرومیت از تحصیل محکوم شد.

📌او در پستی در شبکه اجتماعی اکس با انتشار این موضوع نوشته است: «بنا بر حکم کمیته انضباطی با اتهام‌های عدم رعایت حجاب، عدم‌ رعایت شئونات دانشجویی و توهین به شعائر و مقدسات ملی یا اسلامی به محرومیت از تحصیل به مدت دو نیم‌سال (یک نیم‌ سال اجرایی و یک نیم‌ سال تعلیقی) محکوم شدم.»

📌روزنامه گاردین چاپ لندن سال گذشته میلادی در گزارشی اعلام کرده بود، دست‌کم ۶۰ دانشجوی دختر در ایران به ‌دلیل رعایت نکردن قوانین حجاب اجباری از ادامه تحصیل در دانشگاه منع‌ شده‌اند.

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
🤬3
باشگاه زنان
🔴 نشست تخصصی «زنان و حکمرانی سازمانی» برگزار می‌شود 📌دوازدهمین نشست تخصصی کانون کارآفرینی استان تهران  با عنوان «زنان و حکمرانی سازمانی» با مشارکت مدیریت امور تشکل‌ها و مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی تهران روز چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳ از ساعت ۰۸:۳۰ تا ۱۲:۰۰…
🔴 مدیریت زنان بر دانشگاه‌ها، راهبرد ورزیدگی و ارتقاء مدیریت زنان در کشور

📝 نامه ابوالفضل فاتح به وزرای علوم و بهداشت:

📍نمی توان درهای دانشگاه را به روی زنان گشود، اما درهای مشارکت اجتماعی و اخذ مناصب مدیریتی عالی را محدود کرد


📌همچون بسیاری از عرصه های دیگر، متاسفانه زنان فرهیخته کشورمان به نسبت حضور در دانشگاه ها و بهره مندی از آموزش عالی، به مناصب عالی مدیریتی نهادهای علمی دست نیافته اند و شاهد نوعی عدم توازن بین تحصیلات دانشگاهی و اخذ مسئولیت های عالی مدیریتی هستیم. حال آن که یکی از والاترین و شایسته ترین میدان ها برای ورزیدگی و ایفای مسئولیت های عالی اجتماعی و سیاسی آتی بانوان، حضور در مناصب مدیریتی دانشگاهی است

📌با شجاعت و با عبور سریع از موانع، سیاستی اتخاذ و مسیری را بگشایید که در کسب مقام استادی هیچگونه تبعیضی روا نشود و در انتصابات دانشگاهی و در همه سطوح مدیریتی از گروه های علمی و پژوهشکده ها و  دانشکده ها نیز شایسته سالاری ملاک عمل قرار گیرد


📌اگر بین تعداد اساتید زن و تعداد مدیران، عدم تناسب و شکافی بزرگ مشاهده می شود، نیازمند بررسی عمیق است

📌با این راهبرد انسانی، تحول ساز و دوراندیشانه، نه تنها موجب فرهنگ سازی، ارائه الگو  و ارتقاء منطقی و هدفمند بانوان کارآمد در دیگر سطوح مدیریتی کشور، که موجب نقش آفرینی موثرتر و متفاوت تر دانشگاه در توسعه اجتماعی، و زمینه سازی برای  عدالت و رشد و تعالی کلی جامعه و حتی تغییر و توازن در اخلاق حکمرانی نیز خواهید شد...

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1641550

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
👍3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ماجرای دختر شجاعی که بانی تاسیس بیمارستان خیریه بازرگانان تهران در جنوب شهر شد./ همشهری

👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
🔥2
🔴 اطلاعیه برگزاری همایش «زن در تاریخ محلی در پهنه شمال»

📌با سلام و احترام،
هیئت‌مدیره انجمن زنان پژوهشگر تاریخ با افتخار اعلام می‌کند که این انجمن، با بیش از ۲۵ سال فعالیت در زمینه‌های علمی و فرهنگی، در ادامه فعالیت‌های خود، همایش «زن در تاریخ محلی در پهنه شمال» را برگزار خواهد کرد. این همایش، به دنبال دو همایش پیشین در پهنه جنوب و غرب کشور (در استان‌های خوزستان و کردستان)، با هدف بررسی و تبیین موقعیت و نقش زن در تاریخ محلی ایران، این بار در سه استان گلستان، مازندران و گیلان برگزار می‌شود.

📌اولین پیش‌همایش این رویداد فرهنگی روز پنج‌شنبه ۱۲مهرماه ۱۴۰۳ در شهر گرگان، مرکز استان گلستان، برگزار خواهد شد.

📌این همایش با همکاری انجمن ایرانی تاریخ برگزار می‌شود و سرکار خانم دکتر منصوره اتحادیه به عنوان ریاست علمی، جناب آقای دکتر علی رمضانی پاجی به عنوان مدیر اجرایی، و سرکار خانم دکتر سمیه عباسی به عنوان مسئول دبیرخانه همایش معرفی شده‌اند.

📌امید است با همکاری صمیمانه شما یاران انجمن، این همایش به نتایج مطلوب خود، که همانا ارتقاء سطح دانش و آگاهی جوامع بومی، به‌ویژه زنان خطه شمال، و بازشناسی و معرفی زنان کارآفرین و فعال در عرصه‌های مختلف اجتماعی، علمی، فرهنگی و هنری است، دست یابد.

@zananepazhoheshgartarikh1396
👉🏻 @BashgaheZanan 👈🏻
👍1
2025/07/14 04:32:16
Back to Top
HTML Embed Code: