Telegram Web Link
#طرح_برد | به مناسبت شهادت رئیس جمهور مردمی آیت الله رئیسی و همراهانشان

🔹 خط و مشی انسان نوع مرگ او را تعیین میکند. اگر زندگی کسی در راه خدمت به مردم سپری شود و در همان راه هم به پایان خواهد رسید.

🆔 @basijaut
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📷 #قاب_حاشیه

🔻 ذیل سایه کرامت امام‌ رضا(ع) با نذورات
جمع آوری شده، ۴۰۰ پرس غذای گرم توسط دانشجویان طبخ و میان نیازمندان حاشیه شهر تهران توزیع گردید.

🆔️ @basijaut
🆔 @jahadirouhollah
«شب آغاز هجرت تو،
صبحِ پایانِ غمِ دیگریست...»


🖊 پیش ثبت نام اردوی جهادی
#هجرت_تابستان_۱۴۰۳

عرصه‌های فعالیت:
عمرانی / فرهنگی / آموزشی

📝 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر،
به آیدی‌های زیر در فضای مجازی پیام دهید:

خواهران:
@jahadiruhollah_kh
برادران:
@jahadirohollah

🆔 @jahadirouhollah
🔰 امیرعبداللهیان، دولت چهاردهم و سیاستهای منطقه‌ای

📌ایده جمهوری اسلامی در تقابل با ایده دو دولتی چیست؟
📌سیاست‌های دولت سیزدهم در منطقه چه بوده است؟
📌دولت چهاردهم باید چه سیاست‌هایی را دنبال کند؟

🎙 آقای مسعود براتی، کارشناس مسائل اقتصادی و تحریم
🎙 آقای محمدحسین تسخیری، کارشناس مسائل منطقه‌ای

📆 سه‌شنبه، ۸ خرداد ، ساعت ۱۵

📍آمفی تئاتر فجر
📹 همراه با پخش زنده SNN


🆔 @basijaut
🔰 سراب دو دولتی

📍 ایده‌ای که در نگاه اول خیلی ایده‌آل و خوب به‌نظر می‌آید؛ ولی وقتی به تاریخچه آن و شرایط حاکم بر ژئوپلیتیک منطقه نگاهی بیندازیم، به چند نکته مهم می‌رسیم:

🔹 تا بحال چندین و چند بار این ایده تا مرز اجرایی شدن رفته و حتی قطعنامه و معاهده‌های آن هم نوشته شده اما هیچوقت به نتیجه نرسیده است؛ از جمله قطعنامه سال ۱۹۴۷، توافق اسلو، معامله قرن ترامپ و... اما هیچ کدام از آنها را اسراییل نخواست که قبول کند، چرا که:

🔸 اولاً اسرائیل تمامیت ارضی را میخواهد و به اصطلاح خوشش نمی‌آید یک همسایه دردسرساز را در کنار خود نگه دارد.
دوماً بقای اسرائیل بر جنگ و تنش مداوم در منطقه استوار است و با این جنگ‌ها نقش خودش را در معادلات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی منطقه بازی می‌کند.
حزب حاکم بر اسرائیل، حزب تندرویی است که بقای رژیم را در این حقیقت می‌بیند و شاید اگر شرایط حاکمیتی اسرائیل متفاوت بود، رژیم این ایده را قبول می‌کرد.

🔹 به ثمر نشستن ایده دو دولتی، ثمر را از ایده و محور مقاومت می‌گیرد. مقاومت یعنی وجود ظالم و مستکبر را در معادلات خود نپذیری و در مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، مستکبران را حذف کنی؛ اما وقتی رژیم صهیونسیتی را به عنوان یک کشور مستقل که ایجاد کننده تنش‌های مختلفی در منطقه و جهان است را بپذیری، مجبوری با سیاست‌های او جلو بروی و در زمین بازی او بازی کنی.

♦️ حال حاکمیت جمهوری اسلامی، باید حرف خود و ایده خودش را در مقابل دو دولتی مطرح کند و با سیاست‌ها و راهبردهای هوشمندانه طرح دو دولتی را به رفراندوم در فلسطین اشغالی تغییر دهد. رئیس جمهور آینده باید فهم و درک درستی از شرایط فعلی پس از وعده صادق و پسا آتش‌بس داشته باشد تا بتواند نظم جدید منطقه‌ای را حکم فرما کند.

#کارگروه_جبهه_مستضعفین_امام_موسی_صدر
🆔@basijaut
#توئیت

پس از شکست سخت اسرائیل در جوالیا مقابل نیروهای القسام، حال ارتش جنایت‌کار رژیم صهیونیستی تلافی این شکست تحقیرآمیز را بر سر مردم مظلوم غزه درمی‌آورد...

🆔️ @basijaut
♨️به زودی منتشر میشود ...

🔰 انعکاس ۱۳۵، احیای پارلمان
(چه نیرویی میتواند مجلس را در راس امور حفظ کند؟)

🔻🔻 انتشار به مناسبت آغاز به کار مجلس جدید شورای اسلامی

🆔️ @basijaut
🔰 «شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید!»

متن نامه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا به شرح زیر منتشر شد:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.

🔹جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحده‌ی آمریکا!
این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستاده‌اید.

🔸️شما اکنون بخشی از جبهه‌ی مقاومت را تشکیل داده‌اید، و در زیر فشارِ بی‌رحمانه‌ی دولتتان ــ که آشکارا از رژیم غاصب و بی‌رحم صهیونیست دفاع میکند ــ مبارزه‌ای شرافتمندانه را آغاز کرده‌اید.

🔹️جبهه‌ی بزرگ مقاومت در نقطه‌ای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکه‌ی تروریست و بی‌رحم به نام «صهیونیست‌ها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سخت‌ترین فشارها و شکنجه‌ها گذاشته است. نسل‌کشیِ امروز رژیم آپارتاید صهیونیست، ادامه‌ی رفتار بشدّت ظالمانه در ده‌ها سال گذشته است.

🔸️فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقه‌ی تاریخی طولانی. سرمایه‌داران شبکه‌ی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ ده‌ها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانه‌ها و بازارها و مزرعه‌ها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصب‌شده‌ی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.

🔹️بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمکهای انگلیسی، دولت ایالات متّحده‌ی آمریکا است که پشتیبانی‌های سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بی‌احتیاطی غیر قابل بخشش، راه برای تولید سلاح هسته‌ای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده است.

🔸️رژیم صهیونیست از روز اوّل، سیاست «مشت آهنین» را در برابر مردم بی‌دفاع فلسطین به کار گرفت و بی‌اعتنا به همه‌ی ارزشهای وجدانی و انسانی و دینی، روزبه‌روز بر بی‌رحمی و ترور و سرکوبگری افزود.

🔹️دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.

🔸️«جبهه‌ی مقاومت» از دل این فضای تاریک و یأس‌آلود سر برآورد و تشکیل دولت «جمهوری اسلامی» در ایران، آن را گسترش و توانایی داد.

🔹️سردمداران صهیونیسم بین‌المللی که بیشترین بنگاه‌های رسانه‌ای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوه‌ی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟

🔸️سردمداران سلطه‌ی قهرآمیز جهانی، حتّی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند. رژیم تروریست و بی‌رحم اسرائیل را دفاع‌کننده از خود وانمود میکنند، و مقاومت فلسطین را که از آزادی و امنیّت و حقّ تعیین سرنوشت خود دفاع میکند، «تروریست» مینامند!

🔹️من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقه‌ی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبهه‌ی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است.

🔸️بجز شما دانشجویانِ ده‌ها دانشگاه در ایالات متّحده، در کشورهای دیگر هم دانشگاه‌ها و مردم به پا خاسته‌اند. همراهی و پشتیبانی استادان دانشگاه از شما دانشجویان حادثه‌ی مهم و اثرگذاری است. این میتواند در قبال شدّت عمل پلیسیِ دولت و فشارهایی که بر شما وارد میکنند، تا اندازه‌ای آرامش‌بخش باشد. من نیز با شما جوانان احساس همدردی میکنم و ایستادگی شما را ارج مینهم.

🔹️درس قرآن به ما مسلمانان و به همه‌ی مردم جهان، ایستادگی در راه حق است: فَاستَقِم کَما اُمِرت؛ و درس قرآن درباره‌ی ارتباطات بشری این است: نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون. جبهه‌ی مقاومت با فراگیری و عمل به این دستورها و صدها نظائر آن به پیش میرود و به پیروزی خواهد رسید؛ باذن الله.

🔸️توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید.

سیّدعلی خامنه‌ای

🆔️ @basijaut
Audio
🔰 امیرعبداللهیان، دولت چهاردهم و سیاستهای منطقه‌ای

#صوت

با حضور: جناب آقای محمدحسین تسخیری، کارشناس مسائل منطقه‌ای

#کارگروه_جبهه_مستضعفین_امام_موسی_صدر
🆔@basijaut
#توئیت

The following text is Imam Khamenei's letter addressed to American university students, following their courageous defense of the Palestinian people:
As the page of history is turning, you are standing on the right side of it.

#letter4u2024
#LetterFromLeader
#United4Palestine

🆔️ @basijaut
انعکاس 135.pdf
8.4 MB
منتشر شد...

🔰احیای پارلمان| بازگشت مجلس به رأس امور
(به مناسبت آغاز به کار مجلس دوازدهم)

🔴  شماره ۱۳۵ (خرداد ۱۴۰۳)
انعکاس، نشریه بسیج دانشجویی امیرکبیر

🔻 کلید احیای پارلمان
(امیرحسین کشانی - ورودی 99 مهندسی شیمی)

🔻 واپسگرایی جامعه در امر سیاست ورزی
(جعفر حسنخانی - سیاست پژوه و تحلیلگر مسائل سیاسی)

🔻 نظریه سیاستِ فطرت در احیای پارلمان
(روح الله ایزدخواه - نماینده مجلس)

🔻مردمی سازی کلید بازگشت مجلس به راس امور
(مجتبی زارعی - نماینده مجلس)

🔻 بحران نمایندگی
(سید علی سیدان - سردبیر ماهنامه سوره)

🔻 اصول حکمرانی خوب
(پیمان فلسفی - نماینده مجلس)

🔻 انسجام عامل جانمایی درست مجلس در راس امور
(مسعود براتی - دبیر اسبق جنبش عدالت خواه)

🔻 با مجلس چه کنیم؟
(محمدصادق شهبازی - تحلیلگر سیاسی اجتماعی)

🔻تکثر تحزب؛ مجلس ایده آل
(سید طاها میرجلال الدینی - ورودی 401 مهندسی عمران)

🔻مردم؛ کلید قفل اقتصاد
(محمدمهدی خوش صحبت - ورودی 401 مهندسی شیمی)

🔻 ابعاد مغفول مانده مقاومت
(علی آخوندی - ورودی 99 مهندسی شیمی)

#انعکاس

🆔 @basijaut
#توئیت

آنان‌که دیپلماسی را صرفا از نگاه «منافع ملی» دنبال می‌کنند، امتداد نگاهی هستند که ۸سال کشور را معطل تصویبات ۲۰ دقیقه‌ای خود کردند.

🆔️ @basijaut
🔻نامه‌ی بسیج دانشگاه امیرکبیر و علامه طباطبایی به شورای محترم نگهبان

🔹 اعضای محترم شورای‌نگهبان و دبیر محترم حضرت آیت‌الله جنتی
سلام علیکم؛
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد و با عرض تسلیت شهادت جان‌سوز رییس‌جمهور فقید و همراهان‌شان، باتوجه به آغاز فرآیند ثبت‌نام نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری و اهمیت مسئله مشارکت حداکثری در انتخابات پیش‌رو، لازم دانستیم نکاتی را به عنوان جمعی از دانشجویان خدمت شما عرضه داریم.

🔸 از اصول‌اولیه‌نظام مقدس جمهوری‌اسلامی در تمامی دوره‌ها، همراهی و نقش اصلی مردم به عنوان رکن مهم تمام عرصه‌های موجود در جمهوری اسلامی است که انتخابات، مهم‌ترین و اساسی‌ترین راه برای ایفای نقش مردم می‌باشد. پاسداری از نهاد انتخابات و اصل مهم مردم‌سالاری دینی، خط قرمزی است که نمی‌توان از آن به راحتی عبور کرد.

🔹 نهاد انتخابات، بر خلاف ادعای دموکراسی‌های دروغین کشورهای غربی، نهادی واقعی در ایفای نقش مردمی در عرصه حکمرانی جمهوری‌اسلامی است که شرایط انتخاب واقعی و آگاهانه را برای تمامی مردم جامعه مهیا می‌کند تا مردم خود بتوانند سرنوشت خود را تعیین کنند. انتخاباتِ واقعی، آنجایی رقم خواهد خورد که از بین تمامی ایده‌های سیاسی موجود در صحنه که پیشاپیش پذیرفته‌اند که در چارچوب اصول جمهوری‌اسلامی عمل کنند، مردم بتوانند انتخاب آگاهانه‌ای داشته باشند و این نه با مهندسی و یکپارچه سازی انتخابات بلکه فقط در صورت مشارکت حداکثری با حضور ایده‌های مختلف سیاسی در عرصه انتخابات و رقم‌خوردن صحنه‌ای تماماً رقابتی میان ایده‌های‌سیاسی مختلف به ثمر می‌نشیند.

🔸 امام راحل عظیم‌الشان، جمهوریت را به‌عنوان یک اصل اولیه و جدایی‌ناپذیر از این انقلاب‌اسلامی، به‌عنوان مهم‌ترین پشتوانه این نظام قرار داده‌اند، به عبارتی باید گفت اعتماد و اعتقاد به رای و نقش مردم در حق انتخاب سرنوشت خود، در دیدگاه امام راحل حقیقتی انکارناپذیر داشته‌است که این امر منجر شده تا انتخابات را تبدیل به عرصه‌ای مهم برای این نقش آفرینی مردمی قلمداد کنند.

🔹اما اکنون، در دورانی که سه انتخابات با مشارکت زیر ۵۰ درصد را پشت سر گذاشته ایم باید این سوال را از یکی از متولیان انتخابات که طبق بند ۱۱ سیاست‌های‌ کلی ابلاغی انتخابات توسط مقام‌معظم‌رهبری که از اهداف و وظایف مهم شورای نگهبان را «جلب مشارکت حداکثری» بیان می‌کنند، بپرسیم آیا توجهی به حفظ اصل نهاد انتخابات و مشارکت مردم در احراز صلاحیت ها و مهیا کردن شرایط برای حضور افراد با ایده‌های مختلف اداره کشور که در نتیجه آن مردم بتوانند از میان آن‌ها شخصی که بیشترین نسبت با گفتمان‌های انقلاب اسلامی دارند را انتخاب کنند، در دستور کار خود قرار داده‌اید؟
هرچند که پر بدیهی است ایجاد مشارکت حداکثری نباید بهانه‌ای باشد تا کوته‌نظران و کیسه‌اندوزان راهی برای ورود به عرصه رقابت پیدا کنند.

🔸عمومیت بخشیدن به صحنه سیاسی انتخابات ‌کشور منجر به مشارکت مردم خواهد شد. با حضور شخصیت هایی که واجد صلاحیت در چارچوب‌های عملی و قانونی جمهوری اسلامی هستند از تشکیل یک دولت حداقلی که فاقد پشتوانه مردمی است و امکان عمل حداکثری را ندارد، جلوگیری می‌کند.

🔹این‌جاست که به نظر شورای محترم نگهبان به عنوان نهاد پاسدار قانون اساسی و انتخابات، به شکلی که مانع از مضیق کردن عرصه تایید صلاحیت ها شود، صحنه را برای حضور شخصیت ها و ایده های مختلف که واجد شرایط قانونی هستند فراهم آورد، تا هم در حق کسی جفا نشود و هم در عبور از وضعیت کنونی که به نظر نیمی از جامعه مردمی با صندوق‌های رای قهر کرده‌اند، به یک انتخابات با مشارکت‌حداکثری و حضور فعالانه مردم در صحنه سیاست کشور برسیم.

🔸به نظر این‌اتفاق پس از شهادت رئیس جمهور فقید، آیت الله شهید رئیسی با شرایط متفاوت و معنایی دیگر رو به روست. شخصیت مردمی و مجاهد ایشان که به دنبال فعال‌کردن ظرفیت های بالقوه مردمی و ناشی از روح انقلابی ایشان بود و مردم را یک اصل جدایی ناپذیرِ موثر در تمامی عرصه ها می‌دانستند، شرایط شکل گیری یک وحدت ملی و توان عمل واقعی را برای مردم عزیز ایران اسلامی رقم زده است، نباید از این وضعیت غافل و این فرصت را در تعین بخشی به روح انقلابی که از خون شهیدان خدمت به وجود آمده است، از دست داد.

🔹همان‌طور که رهبر معظم انقلاب درباره‌ی لزوم آزادی دادن به انتخاب مردم در بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان قزوین در سال ۱۳۸۲ فرموده‌اند: «در احراز صلاحیت نامزدها خود مردم بهترین افراد هستند و بیشترین مسئولیت‌ها را دارند.»

🔸امید است که اعضای محترم شورای نگهبان در پاسداری از قانون اساسی و  نهاد انتخابات و توجه به جلب مشارکت حداکثری با حضور ایده های مختلف سیاسی در عرصه انتخابات کشور و اعتماد و ایمان واقعی به رای و انتخاب مردم، به این امر مهم اهتمام ویژه داشته باشید. ‌

والامر الیکم


🆔 @basijaut
بسیج دانشگاه امیرکبیر
🔰 «شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید!» متن نامه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا به شرح زیر منتشر شد: بسم الله الرّحمن الرّحیم این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع…
🔰 سمت درست تاریخ، ما کجا ایستاده ایم؟

🔹 رهبر انقلاب در پیامی جوانان اروپا در سال ۹۳ و همچنین در نامه اخیر خطاب به دانشجویان آمریکایی، دو اشتراک مهم داشتند، اول اینکه هر دو نامه خطاب قشر خاصی از جامعه یعنی جوانان بود؛ چرا که خود ایشان ذکر می‌کنند این جوانان هستند که آینده کشورشان را قرار است بسازند. نکته دوم دعوت ایشان به شناخت اسلام است که با مطالعه قرآن بدست می‌آید؛ جبهه مقاومت که از دل آن «جمهوری اسلامی» بوجود می‌آید و آن را گسترش می‌دهد، خودش از دل اسلام و قرآن بیرون می‌آید و این نشان‌دهنده بنیادی بودن دین بزرگ اسلام است.

🔸 آرمان و راه مقاومت، فقط این نیست که با توپ و تفنگ در مقابل ظلم مبارزه کنی؛ همانطور که جبهه مقاومت برای مبارزه با ظالم که رژیم صهیونسیتی در رتبه اول آنها قرار دارد نباید فقط از ابزار نظامی بهره ببرد.

🔹 جوانان آمریکا نشان دادند جبهه مقاومت محدود به منطقه خاورمیانه نمی‌شود؛ و مسیر آن نیز فقط از مبارزه نظامی نمی‌گذرد؛ هر جایی در جهان با توجه به شرایط حاکم بر آن باید برای مبارزه با رژیم صهیونسیتی به پا خیزد، چرا که در موقف فعلی فقط مسئله‌ی غصب سرزمین فلسطین مطرح نیست، بلکه مسئله نسل‌کشی فلسطینیان فارغ از اینکه پیرو چه دین و آیینی هستند مطرح است. جوانان آمریکا با وجدان بیدار خود که ناشی از انسانیت و فطرت انسانی است، با ابزار تظاهرات و اعتراضات مسالمت آمیز (که دولت‌های آنها این اعتراضات را از شرایط مسالمت آمیز خارج کرده‌اند) توانستند دولت خود -که بزرگترین حامی اسرائیل- و رژیم صهیونسیتی را تحت فشار بگذارند. همچنین دول و حکومت‌های منطقه با ابزار نظامی، اقتصادی و سیاسی، باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند.

🔸 طوفان الاقصی، مسئله تقریبا فراموش شده فلسطین را دوباره به مسئله اول نه‌تنها اسلام، بلکه جهان تبدیل کرد. وجدان‌ها را بیدار کرد و حال مردم جهان منتظر شنیدن حرف حق و درست از سوی افرادی هستند که در طرف درست تاریخ ایستاده‌اند. جمهوری اسلامی به عنوان سردمدار محور مقاومت و حق‌خواهی مردم فلسطین، باید پرچمی بلند کند که کشور‌های منطقه حول آن جمع شده و اسرائیل را در ابعاد مختلف تحت فشار قرار دهند و اینجا محوریت جمهوری اسلامی ایران مهم است؛ چرا که دیگر کشور‌های منطقه از قدرت و استقلال کافی برای رهبری و زمامداری این کار برخوردار نیستند.

🔹 نامه‌های رهبر انقلاب به جوانان خارج، ناظر به موضوع صدور دین اسلام، انقلاب اسلامی و تفکر مقاومت به دیگر نقاط جهان است؛ مسئولیتی که متوجه به «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» و بطور خاص مربوط به «سازمان فرهنگ و ارتباطات» است. چرا این سازمان‌ها هر ساله بودجه‌های هنگفتی را دریافت می‌کنند ولی خود رهبری باید جور ناکارآمدی و بی‌مسئولت بودن شما مسئولین را بکشد؟ اگر ایشان قرار بود خودشان این موضوع را به تنهایی جلو ببرند؛ دیگر چه نیازی به شما بود؟


#کارگروه_جبهه_مستضعفین
🆔@basijaut
#توئیت

کسانی‌که به رای مردم لگد زده و ریاست مجلس را با نردبام قدرت‌طلبی اشتباه گرفته‌اند، باید پاسخگوی به سخره‌گرفتن ساختارهای‌ سیاسی کشور و بی اعتمادی مردم باشند.

🆔️ @basijaut
🔰 نامه بسیج‌های دانشجویی دانشگاه امیرکبیر و علامه طباطبایی به جناب آقای محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی

🔻🔻پیرامون اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری

🔴 آقای قالیباف! چگونه انتظار دارید مردم فکر کنند شما برای «خدمت» آمده‌اید؟


بسمه تعالی

جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای‌ اسلامی

🔹 پس از پایان انتخابات مجلس‌ دوازدهم، آحاد ملت منتظر تشکیل مجلسی در راس‌امور بودند تا نمايندگان‌شان به وظایف‌ ذاتی یعنی، تقنین و نظارت بر اعمال و حرکات دولت و تنقید افعال اولیای دولت در موارد تخلف بپردازد، وظیفه‌ای که الحق و الانصاف کاری بسیار صعب و راهی باریک و تاریک در پیش دارد!

🔻 پیرامون اعلام کاندیداتوری حضرتعالی برای انتخابات ریاست‌جمهوری، در حالی‌که «تنها هفت روز» از انتخاب شما به عنوان ریاست مجلس می‌گذرد، اینکه مجدد احساس تکلیف کرده و تصمیم گرفته‌اید در انتخابات ریاست جمهوری هم شرکت کنید، چند نکته را به ذهن افکار عمومی متبادر می‌کند که مسلماً ۵ محل ابهام و سوالات جدی است و لازم است شفاف و صریح با شما در میان گذاشته شود:

1⃣ به سخره‌گرفتن نهاد انتخابات و عدم تعهد به جایگاهی که در آن به عنوان نماینده مجلس قرار گرفته و «سوگند نمایندگی» خورده‌اید و آرا مردم را جلب نمودید، می‌تواند منجر به ایجاد این نگاه شود که مردم، سیاست‌مداران را به‌عنوان شخصیت‌های «فرصت‌طلبی» ببینند که مناصب مهمی چون ریاست مجلس را به‌عنوان عرصه‌ای تشریفاتی تلقی کرده و قصد دارند به‌صورت پلکانی به مناصب بالاتری برسند و ایجاد این ذهنیت در مردم، ظلم بزرگی است به نظام مقدس جمهوری اسلامی و گناهی نابخشودنی در حق آن!

2⃣ مسئله دیگر گویا نادیده گرفتن پیام انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲ است؛ که عملا مردم علیه گونه‌ای از حضور سیاسی پدرخوانده‌ها در سیاست شوریدند و با رای خود، اعتراض فعالی به عملکرد جنابعالی و حواشی مربوط به اطرافیان‌تان نشان دادند. ‌درواقع دست ردّ مردم بر جنس سیاست‌ورزی شما و اطرافیانتان در انتخابات مجلس، قیامی علیه سندرم قدرت‌طلبی بدون مسئولیت‌پذیری سیاسی بود.

3⃣ با وجود غیرقانونی‌نبودن این اعلام حضور شما در معرکه‌ای که اکنون همه خود را شایسته رقابت در آن می‌دانند، اما می‌توان این موضوع را به معنای فقدان لحاظ اخلاق سیاسی در اقدام شما و حلقه یاران و نزدیکان‌تان دانست. کدام اخلاق سیاسی اجازه می‌دهد رأی نمایندگان مجلس در شورای اسلامی به ریاست خودتان را «معلق» کنید و تا یک ماه آینده به‌جای مسائل کلان قانون‌گذاری کشور، درگیر معرکه‌‌ای بی‌معنا شوید؟ مگر خانه ملّت را می‌توان معلق نگه داشت؟! آیا تصور کرده‌اید در مملکت اسلامی ما قحط‌الرجال است؟! آیا جز جنابتان، آقای نیکزاد و هفت نماینده دیگر مجلس شورای اسلامی -که در این چند روز به وزارت کشور مراجعه کرده‌اند- شخصیتی نیست که امور را به نحو احسن سامان ببخشد‌؟!

4⃣ باید در نظر داشت که حضور جناب‌تان در انتخابات، قطعا منجر به دامن‌زدن به تشتت موجود در صحنه سیاسی داخل و جبهه انقلاب اسلامی کشور خواهد شد. کما اینکه نمودی از آن در صف‌آرایی جریان‌های سیاسی، در انتخابات مجلس مشاهده شد و اقدام اخیر نیز قطعا به اختلافات درونی مجلس عمق بیشتری خواهد بخشید؛ آن هم در وضعیتی که مقام معظم رهبری در پیام به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، از مجلس به‌عنوان نقطه‌ای که قرار است «دعوت‌کننده به همدلی» باشد یاد کردند. متاسفانه حضور شما در صحنه سیاسی کشور موجب بی‌اخلاقی‌هایی می‌شود که اطرافیان شما و دیگر عناصر موجود موجب آن هستند. چه کسی بناست ضربه به آبروی ملّی را جبران کند؟

5⃣ هم‌چنین باید توجه داشت که مجلس، امروز در وضعیتِ استثنائیِ که جمهوری اسلامی با آن مواجه شده در تکیه‌گاهی قوه مجریه، نقش مهم و حیاتی دارد. لذا در این لحظه تاریخی ثبات مجلس به عنوان مکمل قوه مجریه از ضرورت بیشتری برخوردار است و بایستی با قدرت وظیفه خود را انجام دهد و به قوه مجریه برای عبور از این شوک وارده کمک کند و عامل اطمینان خاطر مردمی باشد که باز به جنابعالی اعتماد کرده و در امید احیای مجلس بوده‌اند.

🔻 با توجه به جمیع نکات بالا و لزوم مراقبت از استحکام استقرار سیاسی جمهوری اسلامی و همچنین جلوگیری از بدگمانی مردم نسبت به مسئولین، از شما درخواست می‌شود از کاندیداتوری ریاست جمهوری انصراف دهید.

والسلام علی من اتبع الهدی
🆔️ @basijaut
#توئیت

در دوران انتخابات، تمام توجهات کشور از مردم تا مسئولان متوجه انتخابات میشود و دیگر مسائل مهم جهان به حاشیه میرود.

#کارگروه_جبهه_مستضعفین

🆔 @basijaut
🔹 مسئله فلسطین، مسئله امروز و دیروز نیست. امام بزرگوار، نه تنها از ابتدای انقلاب، بلکه از سال‌ها قبل و در زمان تشکیل اسرائیل، مواضع خود و انقلابی که نتیجه‌ی تفکر او بود را درباره‌ی فلسطین مشخص کرده بود.
مسیر انقلاب اسلامی ایران از ابتدا با مسئله‌ی ،"فلسطین" گرده خورده است.

🔸 ملت فلسطین هرگز سازش با اسرائیل را نپذیرفتند. هیچ‌گاه قبول نکردند نه تحت پرچم اسرائیل زندگی کنند و نه در کنار آنها به عنوان دولتی در کنار آن دولت غاصب.
اگر بنا باشد انقلاب اسلامی ایران در همان مسیر پیشین باقی بماند، مشی مسئولین ما هم باید طوری باشد که ملت فلسطین احساس کند می‌تواند به عنوان یک ستون محکم به آن تکیه کند. یعنی همان مکتبی که هرگز با متخاصم سر سازش نداشت و استکبار و اشغال‌گری را بی‌چون و چرا در جبهه‌ی مقابل خود می‌دید.

🔸 اگر بنا باشد عزیزانی که محور دیپلماسی خود را برای دولت چهاردهم مسیر شکست خورده مذاکره و سازش با غرب مطرح کردند دولت را دست بگیرند، چگونه می‌خواهند از درخواست غربی‌ها نسبت به عقب‌نشینی از موضع ایران درباره فلسطین سر باز بزنند؟
این اتفاق ممکن نیست مگر اینکه بخواهند برخلاف آرمان‌های امام بزرگوار و نظام جمهوری اسلامی گام بردارند.

🔹همان‌طور که رهبر انقلاب تاکید کردند؛ عملیات طوفان الاقصی باعث شد نقشه‌های آمریکا و غرب در قبال خاورمیانه و علی‌الخصوص اجرای طرح دو دولتی که کاملا زمینه اجرای آن فراهم شده بود و به خوبی داشت جلو می‌رفت را نقش بر آب شود و شرایط محور مقاومت را در منطقه حاکم کند. همچنان مردم و حکومت‌های جهان را از حالت انفعال خارج کرد و نتیجه فشارهای مردم و دولت‌های آنها را می‌توان در حملات ۶ ماهه اسرائیل مشاهده کرد.
رژیم صهیونسیتی نفس‌های آخر خود را می‌کشد و درحال دست و پا زدن برای بقاست و این دست و پا زدن همان کشتار بی‌رویه غیر نظامیان و حتی یورش به چادرهای سازمان ملل است. حال اگر جمهوری اسلامی ایران دوباره به حالت انفعال قبل از ۷ اکتبر برگردد، جریان مقاومت هم درست در زمان شکوفا شدن از بین می‌رود.

🔸 دوم اینکه نشان داد اسرائیل نفوذ ناپذیر نیست و با برنامه ریزی درست و حسابی شده می‌توان شکستی بزرگ را به آن تحمیل کرد. همچنین رژیم صهیونسیتی در مقابل این حرکت، بدون هیچ برنامه راهبردی و با اتکا به قوای نظامی خود سعی در ویران کردن و نسل‌کشی فلسطینیان دارد؛ این نشان از مستأصل بودن رژیم است.

🔻 حال صحنه گردان اصلی این مسابقه، ایران است که باید با استفاده از قدرت دیپلماسی و میدان، از بستری که بعد از ۷ اکتبر و وعده صادق شکل گرفته نهایت استفاده را بکند، در صورتی که اکنون می‌بینیم که مسئولان رویکرد انفعال را در پیش گرفته‌اند و هنوز یک کنش موثر و فعال در محکومیت جنایت رفح و حمله رژیم به حلب که منجر به شهادت سردار آبیار شد انجام نداده‌اند.

#کارگروه_جبهه_مستضعفین
🆔 @basijaut
🔰بازیابی نقش ایران در جهان
مسئله حیاتی دولت چهاردهم

🔻🔻(بررسی بازآفرینی نقش بین‌المللی اقتصاد ایران با محوریت تولید و کریدور ها)

🔹با حضور :

▪️دکتر مجید شاکری
(کارشناس اقتصاد سیاسی)

▪️دکتر مهدی رزم‌آهنگ
(مدیر گروه اقتصاد بین‌الملل مرکز پژوهش‌های مجلس)

▪️دکتر حبیب الله ظفریان
(مدیر کل دفتر انرژی صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس)

▪️دکتر مرتضی زمانیان
(هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر)

▪️دکتر سید علی کشفی
(مدیر مسئول موسسه علم و سیاست اشراق)

▪️دکتر علیرضا شفاه
(عضو شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق)

▪️دکتر حمیدرضا فرتوک زاده
(هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر)

▪️دکتر میلاد بیگی
(مدیر گروه کسب و کار و تنظیم گری بخشی مرکز پژوهش‌ها)

▪️مهدی خراتیان
(مدیر اندیشکده احیای سیاست)

▪️بردیا عطاران
(کارشناس دیپلماسی عمومی و مطالعات منطقه ای)


🕓 زمان : دوشنبه ۲۱ خرداد
ساعت ۱۶

📍مکان: خانه دانشجو، جنب مترو طالقانی

🆔 @basijaut
بسیج دانشگاه امیرکبیر
🔰بازیابی نقش ایران در جهان مسئله حیاتی دولت چهاردهم 🔻🔻(بررسی بازآفرینی نقش بین‌المللی اقتصاد ایران با محوریت تولید و کریدور ها) 🔹با حضور : ▪️دکتر مجید شاکری (کارشناس اقتصاد سیاسی) ▪️دکتر مهدی رزم‌آهنگ (مدیر گروه اقتصاد بین‌الملل مرکز پژوهش‌های مجلس) …
#توئیت

امکان‌ حفظ تحریم ها در شرایطی محقق می شود که اقتصاد ایران در زنجیره ارزش جهانی نقشی نداشته باشد. در این صورت بود و نبود اقتصادی ما تاثیری بر معادلات واقعی قدرت_اقتصاد ندارد حتی اگر هزاران توافق حقوقی به پشتوانه امضا کری امضا بشود یا نشود.
این "مسئله حیاتی دولت چهاردهم" خواهد بود.


🆔 @basijaut
2024/06/09 02:17:31
Back to Top
HTML Embed Code: