Telegram Web Link
مدار قدس
نشستی با نگاه تمدنی به مسئله‌ی فلسطین


سخنران:
جناب آقای صادق رمضان زاده
مدرس فلسفه غرب و استاد گفتمان علوم انسانی

دوشنبه سوم اردیبهشت‌ماه ساعت ۱۰

دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران
@basijpsyedu
بسیج روان‌شناسی و علوم تربیتی
مدار قدس نشستی با نگاه تمدنی به مسئله‌ی فلسطین سخنران: جناب آقای صادق رمضان زاده مدرس فلسفه غرب و استاد گفتمان علوم انسانی دوشنبه سوم اردیبهشت‌ماه ساعت ۱۰ دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران @basijpsyedu
آن زمانی که یورگن هابرماس، فلیسوف مشهور آلمانی، اندکی پس از عملیات هفت اکتبر اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه و مقابله با حماس را «موجه» و «مشروع» خواند، پیام دفاع از یک طرح در عالم را مخابره می کرد... طرحی که تحقق عینی فهم فیلسوف از عالم، خداوند و محل زندگی بشر و اداره‌ی آن است...
ایستادگی سیاسی تمام‌قد حاکمیت‌های غربی و اندیشمندانشان از صهیونیسم پرسشی را رو به روی ما می گذارد. تحقق نویدهایی مثل عدالت، آزادی و... که مدرنیته به بشریت می داد را چه میزان می توان در پدیده هایی مثل جنگ های جهانی، بحران معنویت در غرب و در نهایت در خروجی های یک نظام سیاسی مثل صهیونیسم دید؟

در این نشست به دنبال این هستیم که در نسبت با علوم انسانی‌, نگاهی نو و متفاوت به مسئله فلسطین ارائه دهیم.

منتظر نشست های ما تحت عنوان, بر مدار قدس حول موضوع فلسطین باشید... .
@basijpsyedu
بنیادین ترین ریشه تمدن سه چیز است: مسئله حقیقت، سعادت و سیاست. ریشه‌ای ترین تفاوت تمدن‌ها در این سه امر است. متفکرین هر تمدن مانند نیروهای نظامی از مرزهای هویتی صیانت می‌کنند. مرزهای هویتی با حقیقت، سیاست و سعادت شکل می‌گیرد. اگر بخواهیم از تمدن پاسبانی کنیم، مفهوم مقاومت شکل می‌گیرد. امر ایمانی در نسبت با مقاومت است. اساسا هویت تمدنی ما در نسبت با مقاومت است.
#گزارش_برخط
Audio
📌صوت برنامه مدار قدس
نشستی با نگاه تمدنی به مسئله فلسطین

متفکرین هر تمدن مانند نیروهای نظامی از مرزهای هویتی صیانت می‌کنند. مرزهای هویتی با حقیقت، سیاست و سعادت شکل می‌گیرد. اگر بخواهیم از تمدن پاسبانی کنیم، مفهوم مقاومت شکل می‌گیرد. امر ایمانی در نسبت با مقاومت است. اساسا هویت تمدنی ما در نسبت با مقاومت است…

@basijpsyedu
🔰 دعوت بسیج دانشجویی دانشکدگان روانشناسی و علوم‌تربیتی دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، علامه‌طباطبایی و الزهرا از شوری مرکزی چهارم و پنجم سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور

🔸سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، به عنوان مهم‌ترین نهاد نظارتی بر سازوکارهای قانونی و عملیاتی روان‌شناسی و مشاوره ایران، چند ماهی است که اسیر بی‌نظمی و گروکشی‌های بی‌حدی شده‌ که فرآیند کاری آن را مختل کرده است.

🔹این اختلال تا جایی رشد داشته که هفته گذشته شوری مرکزی جدید این سازمان که پس از ۴ سال وقفه، دوباره با انتخابات تشکیل شده بود فعالیت خود را متوقف کردند تا دوباره بی‌نظمی، حاکم بر فضای روان‌شناسی کشور شود.

@basijpsyedu
🔸بسیج دانشجویی دانشکدگان روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه‌های بزرگ شهر تهران، به مناسبت روز روان‌شناس و مشاور، برای رفع سوءتفاهم‌ها و روشن کردن موضوع از هر دو گروه دعوت می‌کند تا در یکی از روز های هفته‌ی آتی، در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران گرد هم جمع شوند و در محیطی دانشگاهی و به دور از حواشی به دانشجویان و دغدغه‌مندان این فضا پاسخ‌گو باشند.

🔹طبیعی است که عدم شرکت شوری مرکزی چهارم و شوری مرکزی پنجم، به معنای شانه خالی کردن از بار مسئولیت و بی‌احترامی به افکار عمومی و دانشجویانی است که دغدغه روان‌شناسی کشور را دارند.

@basijpsyedu
.
🧭گعدهٔ علمی اسطرلاب

▪️روانکاوی چیست؟

▫️نگاه فروید نسبت به روان و پدیده روانی چیست؟

▪️فروید چه جایگاهی برای اراده انسان قائل است؟

با ارائه آقای سید‌مهدیار‌ رحیمی
🔻ارشد رشته مشاوره‌ خانواده دانشگاه تهران.
در رصد آسمان روانشناسی، این بار به فروید رسیدیم. در این جلسه درباره فروید، روانکاوی و برخی دیدگاه‌های او صحبت خواهیم کرد.


برای این گفت‌وگو همراه ما باشید

🕓شنبه ساعت ۱۵ الی ۱۷

📍 کلاس ۲۰۹ دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی


@basijpsyedu
اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ
🔰سلسله جلسات انس با قرآن کریم
📌سرحلقه: جناب آقای علی طلوعی
🕝یک‌شنبه‌ها؛ از ساعت ۱۵ الی ۱۷
@basijpsyedu
🔻 اجتماع دانشجویی در همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین

📆 یکشنبه، ۹ اردیبهشت‌ماه
ساعت ۱۸:۳۰

📍مکان: سردر دانشگاه تهران


@Basijut_ir
2024/06/01 04:13:07
Back to Top
HTML Embed Code: