Telegram Web Link
🔴براساس خبرهایی که از سوی منابع رسمی هنوز تایید نشده است کسانی در جریان حمله امشب به شهرک بهشتی در تهران زخمی شده اند.
🔴بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی درباره حمله هوایی اسرائیل به «زندان اوین»؛ هشدار نسبت به وضعیت غیر انسانی زندانیان سیاسی و بکارگیری سیاست ارعاب، سرکوب وحشیانه، ایجاد محدودیت و بگیر و ببندهای فله‌ای در جامعه

این روایت شاهدان زنده حمله هوایی اسرائیل در صبح دوم تیرماه ۱۴۰۴ به زندان اوین، بیانگر بی‌خردی و مسئولیت گریزی مسئولانی است که هشدارهای مکرر زندانیان در مورد آوار فاجعه بار حمله احتمالی اسرائیل به زندان اوین را شنیدند و نادیده گرفتند.
هفت روز پیش از حمله اسرائیل به زندان اوین، شماری از زندانیان سیاسی در دیدار با رئیس، دادیار زندان و مسئول حفاظت اطلاعات زندان اوین درباره خطر جانی و پیامدهای ناشی از حمله احتمالی برای زندانیان و حتی کارکنان زندان، هشدار لازم را دادند و خواستار اجرای مصوبه قوه قضائیه برای آزادی موقت زندانیان در شرایط جنگی شدند. هم‌زمان نامه‌ای خطاب به رئیس قوه قضائیه نوشتند که بر اجرای مصوبه شماره ۱۲۱ شورای عالی قضائی مورخ ۱۲ دی ۱۳۶۵ تاکید و اعمال ملاحظات قانونی تدابیر و اقدامات قابل اعمال در مورد زندانیان جرایم مختلف در شرایط جنگی تاکید میکرد.
در نهایت روز دوم تیرماه حاکمیت با حمله هوایی ارتش اسرائیل بالاخره از خواب بیدار شد و تصمیم گرفت بدون اعلام قبلی و به زور اسلحه و ارعاب، زندانیان را به سان اسرای جنگی، از زندان اوین به زندان تهران بزرگ منتقل کنند. توضیح و ترسیم تمام عیار آن برخوردهای وحشیانه و توهین آمیز دشوار است.
ما زندانیان را با دستبند و پابند، دو به دو به هم غل و زنجیر کردند و هر زندانی چند کیسه و ساک از بقایای وسایل ضروری خود را به دوش می‌کشید. از میان آوارها و خاک و سنگ، در حالی به سمت اتوبوس‌ها راه می‌پیمودیم که شلیک پدافند، تاریکی شب را می‌شکافت و روی زمین، نیروهای ویژه مسلسل به دست ما را محاصره کرده بودند؛ در حالیکه دستبندها و پابندها امکان حرکت آزادانه را از ما سلب کرده بود و هم چون قطاری از اسرای جنگی، ساعتی متر به سانتی متر از میان خاک و سنگ قدم برمیداشتیم.
فرایند انتقال زندانیان بندهای مختلف، در مجموع ۱۴ ساعت طول کشید که ۱۰ ساعت آن تنها به حرکت زندانیان از میان خاک و سنگ و زیر حملات هوایی اختصاص داشت. اگر در این فاصله بار دیگر زندان اوین هدف حمله قرار می‌گرفت، ده‌ها زندانی در چشم برهم زدنی جان خود را از دست میدادند یا زخمی میشدند. کوتاه آنکه هنر صاحبان قدرت بود که با بی‌لیاقتی، کوته فکری و لجاجت راه بر جنایت اسرائیل گشودند که مرگ دست‌کم ۷۱ تن از کارکنان اوین، پزشکان، سربازان، زندانیان و خانواده‌های ایشان انجامید. زنان زندان اوین هم از آسیب‌های روحی و جسمی ناشی از انفجار و انتقال به زندان قرچک ورامین بی‌نصیب نماندند و چه بسا ابعاد تلخ‌تری از این فاجعه را از سر گذراندند.
شرایط اسفبار زندانیان زن و مردی که از اوین به زندان‌های قرچک و تهران بزرگ منتقل شده‌اند، نسبت به نخستین روز انتقال تغییری نکرده است و همان هشدارهای پیشین زندانیان در مورد نبود امنیت در شرایط جنگی هم‌چنان پابرجاست. زندان‌ها فاقد پناهگاه و استانداردهای ابتدایی در زمینه ایمنی و زیست زندانیان است. در حال حاضر زندان تهران بزرگ و قرچک ورامین با شرایط غیر انسانی خود به عنوان نماد خفقان، جایگزین زندان اوین شده‌اند و حقوق زندانیان اعم از سیاسی و عادی، هم‌چنان نقض می‌شود. هشدار می‌دهیم که این وضعیت نابهنجار و غیر انسانی برای زندانیان سیاسی قابل تحمل نیست و باید به سرعت تغییر کند. در سطح جامعه نیز باید به سیاست ارعاب، سرکوب وحشیانه، ایجاد محدودیت و بگیر و ببندهای فله‌ای پایان دهد.

اسامی امضا کنندگان:
سیامک ابراهیمی - سعید احمدی - مطلب احمدیان - سجاد ایمان‌نژاد - شهریار براتی - محمدباقر بختیار - مرتضی پروین - مصطفی تاج‌زاده - خشایار سفیدی - حسین شنبه‌زاده - سیدمحمدرضا فقیهی - محسن قشقایی - ابوالفضل قدیانی - مهدی محمودیان - علی منصوری - محمد نجفی


#اعتصابات_سراسری
#ژن_ژیان_ئازادی
#نه_به_اعدام
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد

https://www.tg-me.com/behnima/64864
اخباروگزارش های کارگری 9 تیرماه 1404
ازشعله ورکردن آتش جنگ خودداری کنید
جنگ  برای اکثریت اهالی فاجعه آفرین وبرای اقلیت  لاشخوران جنگی ارمغان آور
ننگ ونفرت بر جنگ افروزان وجنایتکاران جنگی
گسترده ترومستحکمترباد همبستگی اکثریت اهالی جامعه بمثابه قربانیان جنگ آمریکا-اسرائیل وایران و جنگ چهل اندی ساله اقلیت درقدرت حکومت اسلامی درايران
- کنش های دامنه دارکارگران کیش چوب دراعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق وعیدی وبی خیالی مسئولان
- دوهفته جنگی بر ما چه گذشت!
شرایط جنگ فشار کاری مضاعفی را برای ما پرستاران و کادر درمان ایجاد کرد.
- نامه گلرخ ایرایی، ریحانه انصاری و وریشه مرادی از زندان قرچک: مسیر مبارزه همچنان ادامه دارد
- فریادی از دل زندان؛ روایت تلخ انتقال اجباری و شرایط غیرانسانی
- دفاع از حقوق کودکان، جرم نیست؛ در اعتراض به بازداشت حسین میربهاری
- حسین‌میربهاری از بنیانگذاران جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان است.
- آخرین خبر از على يونسى
- احضار بختیار رضوانی به دادگاه انقلاب

- بیانیه ۱۲ژوئن، روز جهانی مبارزه با کار کودکان؛ روز جهانی کارگران کودک گرامی‌باد!کنش های دامنه دارکارگران کیش چوب دراعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق وعیدی وبی خیالی مسئولان
روز دوشنبه 9 تیر،کارگران کیش چوب در استان هرمزگان از کنش های دامنه دارشان دراعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق وعیدی وبی خیالی مسئولان،خبردادند.
آنها به خبرنگاررسانه ای گفتند: هم اکنون در کارخانه کیش چوب نزدیک به 120 کارگر به تولید صنعتی و انبوه سیستم‌های آشپزخانه، درهای ساختمانی، مبلمان خانگی و …مشغول هستند. در این میان پرداختِ حقوق اسفند ماه سال گذشته (1403) به همراه عیدی و حقوق فروردین، اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری کارگران به تاخیر افتاده است.
کارگران این واحد مصنوعات چوبی، مرتبا پیگیرِ پرداخت حقوق خود هستند و از پیگیری‌های بی‌سرانجام برای کاهش مطالبات معوقه خود انتقاد دارند.
آن‌ها افزودند:اغلب کارگران این کارخانه مهاجرند و برای کارگرانی که ممکن است تا ماه‌ها دور از محیط خانواده زندگی کنند، پرداخت کامل و به موقع دستمزد در کنار توجه به نیازهای روحی و جسمی آن‌ها در ساعات حضور در کارگاه یا آسایشگاه بسیار حائز اهمیت است.
مرتضی پروین‌جدا، هنرمند تجسمی و فعال مدنی که پس از حمله اسرائیل، از اوین به زندان تهران بزرگ منتقل شده است، در تماس با خانواده خود از وضعیت بحرانی این زندان خبر داد.
او گفت: «تیپ دو زندان تهران بزرگ فاقد امکانات اولیه رفاهی است، آب آشامیدنی به‌ندرت یافت می‌شود، جیره غذایی کاهش یافته و تماس تلفنی محدود است.»
پروین با اشاره به تراکم شدید جمعیت زندانی و کمبود فضای خواب، گفت حدود ۴۰ نفر در یک اتاق نگهداری می‌شوند.
#اعتصابات_سراسری
#ژن_ژیان_ئازادی

https://www.tg-me.com/behnima/64866
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اعتراض خانواده زندانی سیاسی وحید بنی‌عامریان:

امروز سه‌شنبه، مورخ ۱۴۰۴/۴/۱۰، ما خانواده زندانی سیاسی وحید بنی‌عامریان ضمن ابراز نگرانی عمیق از وضعیت نامساعد زندانیان سیاسی، خواستار آزادی فوری و بی‌قیدوشرط تمامی زندانیان سیاسی در کشور هستیم.

ما با تأکید بر اصول انسانی، قانونی و حقوق بشری، از کارزار «نه به اعدام» حمایت می‌کنیم و خواستار لغو فوری احکام اعدام صادره علیه فعالان سیاسی، مدنی و عقیدتی هستیم.

بر این باوریم که صدای عدالت‌خواهی خاموش‌نشدنی است. .

با احترام،
خانواده وحید بنی‌عامریان
۱۴۰۴/۴/۱۰
https://www.tg-me.com/behnima/64867
تداوم کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته هفتاد و پنجم در ۴۷ زندان مختلف

اعلام نگرانی کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» نسبت به افزایش سرکوب و گسترش اجرای اعدام

حکومت فاسد و سرکوبگر، برای مقابله با خیزش‌ها و اعتراضات مردمی، به اعدام‌های خودسرانه و سرکوب سیستماتیک ادامه می‌دهد. تنها در چهار روز نخست تیرماه، دست‌کم ۱۷ زندانی -از جمله یک زن- اعدام شده‌اند. از ابتدای سال ۱۴۰۴ نیز دست‌کم ۴۲۴ تن به دار آویخته شده‌اند. در هفته گذشته، ۱۸ زندانی اعدام شدند؛ آماری هولناک که در سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

تصویب مصوبه اخیر مجلس فرمایشی حکومت در جهت افزایش سرکوب و تشدید اعدام‌ها، به‌ویژه علیه مخالفان و زندانیان سیاسی، در کنار روند افزایشی اجرای احکام اعدام، نشان از جامعه‌ای انفجاری و وجود حکومتی سرکوبگر و نامشروع دارد که برای حفظ بقای خود، "حق حیات" شهروندان را قربانی می‌کند.

نظام ولایت فقیه روز چهارشنبه گذشته، سه کولبر کورد به نام‌های آزاد شجاعی، ادریس آلی و رسول احمد محمد را در روندی غیرشفاف و ناعادلانه به اتهام جاسوسی اعدام کرد.

https://www.tg-me.com/behnima/64868
بی‌خبری مطلق از سه شهروند بلوچ بازداشت‌شده در مازندران و راسک
در روزهای اخیر، سه شهروند بلوچ، از جمله دو نوجوان به نام‌های #میثم_دینارزهی، #نیما_چاکری و #امیرحسین_دهواری، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در استان‌های مازندران و سیستان‌و‌بلوچستان بازداشت و به مکان‌های نامعلومی منتقل شده‌اند. این در حالی است که خانواده‌های آنان در بی‌خبری کامل به‌سر می‌برند و پیگیری‌ها تاکنون بی‌نتیجه مانده است.
بر پایه‌ی گزارش‌های رسیده، روز دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ (۱۶ ژوئن ۲۰۲۵)، #نیما_چاکری ۱۷ ساله و #امیرحسین_دهواری ۱۹ ساله، هر دو اهل روستای دهک از توابع بخش کلپورگان شهرستان سراوان، به همراه سه شهروند دیگر اهل سراوان که هنوز هویت‌شان مشخص نشده، در استان مازندران بازداشت شدند. از آن زمان تاکنون، خانواده‌های این دو کارگر جوان هیچ اطلاعی از وضعیت یا محل نگهداری آن‌ها دریافت نکرده‌اند.
https://www.tg-me.com/behnima/64871
🔴قتل دلخراش یک پناهجوی ایرانی در دنیزلی ترکیه!

سینا خسروی دانش آموخته رشته پزشکی و فعال اجتماعی که در ترکیه پناهجو بود بدلایل نامعلوم پس اینکه برای وساطت دعوای همسایه به آن مراجعه می‌کنند با ضربات چاقو به قتل می‌رسد .

سینا خسروی سابقه ارسال گزارش های متعدد از وضعیت پناهجویان در ترکیه به امدنیوز را داشته.

روحش در آرامش

🆔 @sedaiazadi
سه اتهام تازه علیه دکتر #حسن_باقری‌نیا پس از بازداشت و انتقال به بند قرنطینه زندان وکیل‌آباد مشهد
بنابر گزارش‌های دریافتی، سه عنوان اتهامی جدید پس از بازداشت اخیر دکتر #حسن_باقری‌نیا به وی تفهیم شده و برای او قرار بازداشت موقت صادر شده است. این استاد دانشگاه پیشین، اکنون در بند قرنطینه زندان وکیل‌آباد مشهد در بازداشت به‌سر می‌برد.
اتهامات منتسب به دکتر باقری‌نیا عبارت‌اند از:
فعالیت تبلیغی علیه نظام و حمایت تبلیغی از «رژیم منحوس»
توهین به رهبری
تشویش اذهان عمومی و تحریک به اغتشاش علیه جمهوری اسلامی
پس از بازداشت، خانواده‌ دکتر باقری‌نیا تنها یک تماس تلفنی کوتاه با او در شب اول داشته‌اند و از آن زمان هیچ ارتباطی با وی نداشته‌اند. ادعای مأموران امنیتی مبنی بر این‌که او «تمایلی به تماس با خانواده‌اش ندارد»، از سوی نزدیکانش رد شده و غیرقابل باور توصیف شده است.
بازداشت دکتر باقری‌نیا در تاریخ ۲۸ خرداد، با یورش نیروهای امنیتی به منزل شخصی او در مشهد صورت گرفت. همسر وی، #فاطمه_نورادی، نیز در همان زمان بازداشت و پس از یک روز آزاد شد. مأموران ضمن تفتیش منزل، تمامی تلفن‌های همراه و تجهیزات الکترونیکی را ضبط کردند.
روایت یک روز عادی در دلِ بحران | صدای مقاومت از پشت دیوارهای قرچک

امروز کولر آوردند، نصب کنند؛ کارت‌های زندانیان  راه افتاده. گفته‌اند فردا ملاقات کابینی است. یکی هم آورده‌اند یک گوشه‌ای رو سیمانِ بزنه که درسته تاثیری نداره، ولی همین نمایش تغییرات یعنی دست کم زندان #قرچک فعلا قصد نداره خودش رو گلوی ما فشار اضافه بیاره. خانواده‌هایی هم که برای پیگیری آزادی و مرخصی رفته بودند، بالاخره دادیار ناظر بر زندانیان سیاسی رو پیدا کردند. تعدادی از بازداشتی ها هم تماس گرفته اند. نمی دونم چرا باید این همه تنش و درگیری صورت بگیره، تا اندازه یک سر سوزن سر ابتدایی‌ترین موضوع مسئولیت بپذیرند؟ تازه از کجا بدونیم این کارها فقط برای آروم کردن صدای رسانه ای نیست، و چند روز دیگه معلوم نیست باز چه خوابی برامون بیینن؟
اگر همین هم صدایی حفظ بشه، بعیده دوباره تعرضی کنند. و اگر دامنه دار بشه، کسی چه می داند، شاید واقعاً فرصتی برای آزادی تمام زندانیان سیاسی فراهم بشه.
آزادی زندانیان سیاسی فقط نجات زندگی یک عده نیست، بلکه نشانه ای است از حرکت به سوی آزادی بیان و آزادی فعالیت مدنی ، اجتماعی ، صنفی ، و.. پس هر جا که نشسته‌اید، و هر اینکه ای که برای این سرزمین متصور هستین، ازادی زندانیان سیاسی یکی از نخستین قدم ها در راه رسیدن به این جامعه است.
در هر صورت، اینقدر مصیبت ها زیاده که دیگه اینطوری مفصل وقتتون رو نمی گیرم. هر کدام به نحوی روز های سختی رو سپری می کنیم، و سخت تر از آن هم در انتظار همه ما است. اما با وجود تمام این دست درازی ها، حکایت آدمایی که اینجا زندگی می کنیم به قول آصف بیات «داستان های روزمره از همبستگی ، ابتکارات مردمی و تاب اوری های خاموشی» است که «نه تنها برای زمان حال، بلکه برای اینکه ی جامعه ی ملی ما اهمیت دارند.»
با همبستگی و به امید
#آزادی_زندانیان_سیاسی
#جنگ‌زدگان_اوین
#زندانی_ما_کجاست

برگرفته از صفحه‌ی اینستاگرام کیوان مهتدی
https://www.tg-me.com/behnima/64875
چهارمین روز بی‌اطلاعی از وضعیت میلاد فغفوری؛ ادامه نگرانی‌ها درباره بازداشت‌های اخیر

در پی ادامه بازداشت‌های اخیر در مناطق مختلف کشور، گزارش‌ها حاکی از بی‌خبری مطلق از وضعیت #میلاد_فغفوری، شهروند ۳۷ ساله ساکن بهبهان، برای چهارمین روز متوالی است.

بر اساس اطلاعات دریافتی، بامداد شنبه ۷ تیرماه، حوالی ساعت ۴ صبح، نیروهای امنیتی با مراجعه به منزل پدری این شهروند، وی را بازداشت و به مکانی نامشخص منتقل کرده‌اند. از آن زمان تاکنون، هیچ‌گونه اطلاع رسمی درباره محل نگهداری، دلایل بازداشت یا اتهامات احتمالی علیه آقای فغفوری منتشر نشده است.

ادامه این بی‌خبری موجب افزایش نگرانی خانواده و نزدیکان وی شده و در عین حال بار دیگر توجه‌ها را به شیوه عملکرد نهادهای امنیتی در برخورد با شهروندان جلب کرده است.

📌 وضعیت فعلی این پرونده همچنان در ابهام قرار دارد و نهادهای مسئول تاکنون در این خصوص اظهارنظری نداشته‌اند.

#میلاد_فغفوری #بهبهان #بازداشت #حقوق_شهروندی

https://www.tg-me.com/behnima/64876
اعتراض زنان بلوچ به یورش خونین نیروهای امنیتی در روستای گونیچ، شهرستان خاش

گونیچ – خاش، ۱۰ تیر ۱۴۰۴
به‌دنبال یورش صبحگاهی نیروهای نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی به روستای گونیچ از توابع بخش کارواندر شهرستان خاش، جمعی از زنان بلوچ با برپایی اعتراضات خیابانی، مسیرهای ورودی روستا را مسدود کرده و با آتش زدن لاستیک‌ها، خشم خود را نسبت به این اقدام خشونت‌بار ابراز کردند.

این اعتراضات چند ساعت پس از حمله خونین نیروهای نظامی آغاز شد؛ حمله‌ای که بنابر گزارش‌های محلی، از ساعت ۵ بامداد آغاز و تا حدود ساعت ۱۰ ادامه داشته است. تصاویر منتشرشده از محل حادثه، لحظاتی از تیراندازی مستقیم به سمت زنان و مقابله آن‌ها با پرتاب سنگ را ثبت کرده‌اند. شاهدان محلی می‌گویند که تمامی قربانیان این یورش، زنان غیرمسلح بوده‌اند و ادعای حضور «عناصر مسلح مخالف نظام» در این روستا، بی‌اساس است.

#اعتصابات_سراسری
#ژن_ژیان_ئازادی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
https://www.tg-me.com/behnima/64879
تشدید فشارها بر جامعه بهایی در ایران؛ بازداشت راکوئل عطائیان در قائمشهر

در ادامه موج تازه فشارها بر جامعه بهایی در ایران، راکوئل عطائیان، شهروند بهایی ساکن قائمشهر در استان مازندران، روز سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شد.

طبق گزارش‌های موثق، مأموران امنیتی با ورود به منزل شخصی این شهروند، اقدام به بازرسی و ضبط اموال شخصی از جمله لپ‌تاپ، تلفن‌های همراه و تعدادی از کتاب‌های وی و اعضای خانواده‌اش کرده‌اند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اطلاعات دقیقی درباره دلایل بازداشت، محل نگهداری و اتهامات منتسب به راکوئل عطائیان در دسترس نیست.

گفته می‌شود خانم عطائیان پیش‌تر نیز به دلیل فعالیت‌های اجتماعی و باورهای دینی خود، تحت فشار و پیگرد قضایی قرار گرفته بود.

این بازداشت در حالی صورت می‌گیرد که گزارش‌ها از افزایش محدودیت‌ها و برخوردهای امنیتی با شهروندان بهایی در نقاط مختلف کشور حکایت دارد.
#اعتصابات_سراسری
#ژن_ژیان_ئازادی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد

https://www.tg-me.com/behnima/64880
چهار نفر در ترکیه به‌دلیل انتشار کاریکاتور پیامبر اسلام بازداشت شدند

در پی انتشار کاریکاتور حضرت محمد (ص) در یکی از نشریات طنز ترکیه، دادستانی استانبول تحقیقات رسمی قضایی را آغاز کرده و چهار نفر از مرتبطان با این نشریه بازداشت شده‌اند.

براساس بیانیه منتشرشده از سوی وزارت دادگستری ترکیه، این اقدام تحت عنوان «اهانت علنی به ارزش‌های دینی» و بر مبنای ماده ۲۱۶ قانون مجازات ترکیه، در دستور رسیدگی قضایی قرار گرفته است. وزیر دادگستری، ییلماز تونچ، با تأکید بر غیرقابل‌قبول بودن چنین رفتاری، تصریح کرد: «هیچ آزادی‌ای نمی‌تواند مجوز توهین به مقدسات دینی باشد.»

به گفته علی یرلیکایا، وزیر کشور ترکیه، طراح اصلی کاریکاتور شناسایی و بازداشت شده و در ادامه نیز گرافیست، سردبیر و مدیر اجرایی نشریه تحت بازداشت قرار گرفتند. همچنین حکم توقیف نسخه منتشرشده صادر و اقدامات لازم برای محدودسازی دسترسی به حساب‌های اجتماعی نشریه نیز آغاز شده است.

در همین رابطه، شمار زیادی از وزرا و مقامات عالی‌رتبه دولتی، از جمله وزرای فرهنگ، آموزش، سلامت، کشاورزی، ارتباطات و تجارت، با صدور بیانیه‌هایی شدیداللحن، این اقدام را به‌شدت محکوم و آن را حمله‌ای آشکار به باورهای میلیون‌ها مسلمان دانستند. آنها خواستار برخورد سریع و قاطع با مسئولان این اقدام شدند.

🟡 فخرالدین آلتون، رئیس اداره ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه، در واکنشی رسمی تأکید کرد:

«این اقدام نه آزادی بیان است، نه طنز. این یک تحریک برنامه‌ریزی‌شده علیه ارزش‌های دینی و انسجام اجتماعی کشور است که بی‌پاسخ نخواهد ماند.»

در پی انتشار این کاریکاتور، تجمعاتی نیز در برابر دفتر این نشریه در خیابان استقلال استانبول برگزار شد. پلیس با ایجاد تدابیر امنیتی شدید، خیابان محل دفتر را مسدود کرده و از وقوع هرگونه ناآرامی جلوگیری کرده است. برخی معترضان نیز پس از اقامه نماز جماعت در محل، خواستار محاکمه سریع عاملان شدند.

مقامات قضایی اعلام کردند روند پیگیری این پرونده با جدیت ادامه خواهد داشت و تمامی افراد دخیل در این اقدام، در برابر قانون پاسخگو خواهند بود.
🔴بازداشت نگین امین‌زاده، فیلم‌ساز شیرازی توسط نیروهای امنیتی

در ادامه موج تازه بازداشت‌ها پس از اعلام آتش‌بس میان ایران و اسرائیل، نگین امین‌زاده، فیلم‌ساز اهل شیراز، روز سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ (۱ ژوئیه ۲۰۲۵) توسط نیروهای وزارت اطلاعات در منزل شخصی‌اش بازداشت و به بازداشتگاه پلاک ۱۰۰ این شهر منتقل شد.
بر اساس گزارش‌های رسیده از منابع مطلع، مأموران لباس‌شخصی ضمن ورود به منزل این هنرمند، اقدام به ضبط تجهیزات الکترونیکی وی از جمله تلفن همراه، لپ‌تاپ، حافظه‌های جانبی و دوربین فیلم‌برداری کرده‌اند.
نگین امین‌زاده پیش‌تر نیز در جریان اعتراضات سراسری با شعار «ژن، ژیان، ئازادی» در محل کار خود، آموزشگاه کارنامه در شیراز، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اطلاعاتی درباره دلایل بازداشت، اتهامات احتمالی و وضعیت فعلی این فیلم‌ساز در دست نیست.

#اعتصابات_سراسری
#ژن_ژیان_ئازادی

https://www.tg-me.com/behnima/64882
کارگر زندانی، زندانی سیاسی آزاد باید گرد
Photo
گروهی از فعالان سیاسی ، حقوق بشری می خواهند در مورد موضوع بسیار مهم یعنی "گروه کمکهای ضروری مردمی " اقدام کنند.
‏از شما دعوت می کنیم که به اولین اسپیس این اقدام مشترک آمده و از این حرکت حمایت کنید.

‏اولین جلسه اسپیس : روز پنجشنبه 12 تیر ، سوم جولای ساعت 21.30 بوقت ایران و 20.00 بوقت اروپا با موضوع : آسیبهای جنگ به کودکان کار و زندانی برگزار می شود
‏مجری جلسه خانم ژیلا عمرانی ، میهمانان جلسه خانم سبا لاله ، و آقایان  بهنام ابراهیم زاده و حامد فرمند خواهند بود.

‏۱-آقای محمدرضا عالی پیام؛ طنز پرداز، شاعر، نویسنده، کنشگر و فعال سیاسی و زندانی سیاسی سابق- انگلستان
‏۲-خانم بهنوش صباح؛ معلم ، عضو مستقل شورای شهر در انگلستان،  موسس خیریه " صدای زن زندگی ازادی "، فعال حقوق بشر و حقوق زنان-انگلستان
‏۳-دکتر راحله بهزادی؛ نویسنده، کنشگر و بنیتان گذار بنیاد IFMA - سوعد
‏۴-خانم فریبا بلوچ ؛ کنشگر ، فعال سیاسی،  مدنی و سخنگوی مردم بلوچستان در ایران- انگلستان
‏۵- آقای کامران چاهتل؛ کنشگر سیاسی و مدنی، زندانی سیاسی سابق- ترکیه
‏۶-استاد فریدون رحمانی، کنشگر مدنی و سیاسی و متخصص حقوق بشر و……..-کانادا
‏۷-آقای بهنام شیرمحمدی؛ کنشگر سیاسی و فعال حقوق بشر و عضو کمپین نه به اعدام -آلمان
‏۸- نگین شیرآقایی، نویسنده، خبرنگار و کنشگر -انگلستان
‏۹- پونه بگی محمدی؛ فعال سیاسی و فعال حقوق زنان -آلمان
‏۱۰- آقای الماسی، فعال سیاسی، مدیر هیات امنا خیریه Kurdish Aid
‏۱۱- ژیلا عمرانی؛ کنشگر سیاسی، فعال حقوق بشر و عضو کمپین نه به اعدام _هلند
‏۱۲ - زهرا تکین، فعال حقوق بشر ، بنیان گذار خیریه ‘کانون همبستگی ایرانیان’ و یا ICN

‏لیست اولویتها برای کمک های مالی
‏۱- بچه های کار
‏۲-بچه های بلوچستان
‏۳-بچه های زندانیان

https://www.tg-me.com/behnima/64884
کارگر زندانی، زندانی سیاسی آزاد باید گرد pinned «گروهی از فعالان سیاسی ، حقوق بشری می خواهند در مورد موضوع بسیار مهم یعنی "گروه کمکهای ضروری مردمی " اقدام کنند. ‏از شما دعوت می کنیم که به اولین اسپیس این اقدام مشترک آمده و از این حرکت حمایت کنید. ‏اولین جلسه اسپیس : روز پنجشنبه 12 تیر ، سوم جولای ساعت 21.30…»
2025/07/01 18:20:43
Back to Top
HTML Embed Code: