Telegram Web Link
#سنندج؛ #قانع_خاطری، فعال مدنی جهت اجرای حکم به زندان منتقل شد

#قانع_خاطری، فعال مدنی اهل #سنندج، جهت اجرای حکم هشت ماه حبس تعزیری به زندان مرکزی این شهر منتقل شد.

وی ۳۶ ساله و ساکن #سنندج است و برای سپری کردن دوران محکومیت خود روز دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ بازداشت و به زندان منتقل شد.

#قانع_خاطری پیش‌تر توسط شعبه یک دادگاه انقلاب سنندج به ریاست قاضی #مصطفی_عزیزی به اتهام «تبلیغ علیه نظام» از طریق همکاری با حزب #کومله به هشت ماه زندان محکوم شده بود.

او در تاریخ پنج‌شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳، پس از ۱۵ روز بازداشت، با تودیع قرار وثیقه پانصد میلیون تومانی به‌صورت موقت تا پایان دادرسی آزاد شده بود.

پیش از آن، در روز پنج‌شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳، بدون ارائه حکم قضایی توسط نیروهای اداره اطلاعات بازداشت و به این نهاد منتقل شده بود.

#قانع_خاطری همچنین در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ به همراه شش فعال دیگر و از اعضای کمپین خیریه #ژیانەوە_کوردستان بازداشت و پس از ۴۰ روز، روز پنج‌شنبه ۶ خرداد همان سال، با قرار وثیقه آزاد شده بود.

#اعتصابات_سراسری
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
https://www.tg-me.com/behnima/65078
کارگر زندانی، زندانی سیاسی آزاد باید گرد pinned «هشدار جدی نسبت به موج تازه سرکوب و خطر اعدام‌های گسترده در ایران در ادامه سیاست‌های سرکوب‌گرانه جمهوری اسلامی علیه آزادی بیان و فعالیت‌های مدنی، فرمانده انتظامی استان اردبیل از بازداشت ۲۴ شهروند به اتهام آنچه «تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی» عنوان شده، خبر…»
ادامه بلاتکلیفی در بازداشت؛ بی‌خبری از وضعیت #مریم_دلباری در زندان عادل‌آباد

با گذشت نزدیک به دو ماه از بازداشت مریم دلباری، رئیس پیشین حوزه هنری آبادان، وی همچنان در وضعیت نامعلوم و بدون رسیدگی قضایی در زندان عادل‌آباد شیراز نگهداری می‌شود.

بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده، مریم دلباری در تاریخ ۱۷ اردیبهشت‌ماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت و ابتدا به یکی از کلانتری‌های شیراز منتقل شد. سپس وی به بازداشتگاه پلاک ۱۰۰ منتقل و پس از دو روز بازجویی، به زندان عادل‌آباد انتقال یافته است.

به گفته یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این فعال فرهنگی، اتهام مطرح‌شده علیه او "تبلیغ علیه نظام" عنوان شده است. با این حال، تاکنون هیچ روند قضایی مشخصی برای بررسی پرونده او طی نشده و وضعیت حقوقی وی همچنان نامشخص و بلاتکلیف باقی مانده است.

نگرانی خانواده و فعالان حقوق بشر نسبت به تداوم بازداشت بدون دسترسی به وکیل و روند عادلانه قضایی رو به افزایش است.

#حقوق_بشر
https://www.tg-me.com/behnima/65080
1
تایید حکم ۶ سال زندان برای زهره سرو؛ بی‌توجهی دادگاه به نظر دیوان عالی کشور

با وجود پذیرش اعاده دادرسی پرونده #زهره_سرو توسط دیوان عالی کشور و ارجاع آن به یک شعبه هم‌عرض در دادگاه انقلاب، این شعبه در جلسه اخیر خود استدلال‌های دیوان را نپذیرفت و حکم ۶ سال حبس پیشین را به‌طور کامل تأیید کرد.
به گفته #علی_شریف‌زاده_اردکانی، وکیل این زندانی سیاسی، این تصمیم در حالی اتخاذ شده که انتظار می‌رفت پس از پذیرش اعاده دادرسی، دادگاه به بازنگری در پرونده اقدام کند.
#زهره_سرو، فعال سیاسی مشروطه‌خواه، بیش از سه سال و نیم است که در زندان به‌سر می‌برد. او اخیراً از زندان اوین با خشونت به زندان قرچک ورامین منتقل شده و در این مدت از رسیدگی درمانی مناسب نیز محروم مانده است، در حالی که در زندان به بیماری سرطان مبتلا شده است.
این زندانی سیاسی در طول دوران حبس، داغ از دست دادن مادر بیمارش را نیز تجربه کرده است. او پیش‌تر نیز سابقه بازداشت و محکومیت به دلایل سیاسی داشته است.

#اعتصابات_سراسری

#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
https://www.tg-me.com/behnima/65081
آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد

وزارت امور خارجه آمریکا با صدور دستوری داخلی، عصر دوشنبه گروه تروریستی هیأت تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا خارج کرد.
انتقال یک فعال کارگری اهل سنندج به زندان برای گذراندن حکم شش‌ماهه حبس تعزیری

روز دوشنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۴، #امجد_گریاخیز، فعال کارگری اهل سنندج و عضو کمپین «نه به اعدام»، جهت اجرای حکم شش ماه حبس تعزیری، به زندان مرکزی سنندج منتقل شد.

شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج پیش‌تر در تاریخ ۱۷ خردادماه، این فعال صنفی را به شش ماه حبس تعزیری و دو سال حبس تعلیقی محکوم کرده بود. این حکم در پی بازداشت خشونت‌آمیز او در جریان اعتصاب عمومی مردم کردستان صادر شد.

گریاخیز در تاریخ ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۳، در هنگام شرکت در اعتصابی اعتراضی علیه احکام اعدام برای #وریشه_مرادی و #پخشان_عزیزی، در یکی از خیابان‌های شهر سنندج بازداشت شد. او پس از بازداشت، تحت شکنجه شدید قرار گرفت و به مدت ۳۵ روز در بازداشتگاهی امنیتی، بدون دسترسی به دارو، وکیل یا تماس با خانواده، در شرایطی بسیار سخت نگهداری شد.

اتهام اصلی علیه این فعال کارگری، «تشویق و تحریک بازاریان به اعتصاب» و مشارکت در سازمانده
#اعتصابات_سراسری
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#نه_به_شکنجه_نه_به_اعدام

https://www.tg-me.com/behnima/65083
:
🔴 بازداشت ناگهانی یک استاد خوشنویسی مشهد در کلاس درس
در ادامه روند فزاینده‌ی فشار بر فعالان فرهنگی، #صادق_منصوری، از اساتید برجسته انجمن خوشنویسان #خراسان، روز سه‌شنبه ۱۰ تیر، در محل برگزاری کلاس آموزشی خود، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
این در حالی‌ست که وی و همسرش #زهره_اکبری، هر دو از معلمان خوش‌نام شهر #مشهد، دوران محکومیت خود را پیش‌تر با استفاده از #پابند_الکترونیکی سپری می‌کردند.
بر اساس اطلاعات رسیده، آقای منصوری در تماس تلفنی با خانواده‌اش اعلام کرده که بازداشت او توسط مأموران اداره اطلاعات صورت گرفته است.
#اعتصابات_سراسری
#ژن_ژیان_ئازادی
#نه_به_اعدام
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#نه_به_شکنجه_نه_به_اعدام
https://www.tg-me.com/behnima/65085
🔴بازسازی زندان اوین با هدف برگرداندن زندانیان سیاسی

▪️اژه ای رییس قوه قضاییه امروز اعلام کرد تدابیر و تمهیدات مقتضی برای بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین اتخاذ و شرایطی فراهم شود که در اسرع وقت، زندانیان منتقل شده از این زندان به ندامتگاه مزبور بازگردند.
https://www.tg-me.com/behnima/65086
 تیر ۱۴۰۴  ۰۳:۴۵ 
گزارش «شرق» از وضعیت زندانیان منتقل‌شده بند زنان اوین به زندان قرچک، گفت‌وگو با خانواده‌ها و رئیس
نیلوفر حامدیخبرنگار گروه جامعه روزنامه شرق
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، 
دوم تیرماه، تقریبا یک روز پیش از برقراری آتش‌بس، ریزپرنده‌های اسرائیلی، ضمن نقض جدی قوانین بشردوستانه بین‌المللی به گفته سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل و حمله عمدی به اهداف غیرنظامی که بر‌اساس مفاد عفو بین‌الملل می‌تواند مصداق جنایت جنگی باشد، بی‌پناه‌ترین افراد را مورد حمله قرار دادند: زندانیان زندان اوین.
تخریب اساسی بخش‌های نگهبانی، اداری، بند نسوان، کتابخانه بند چهار، ساختمان بهداری و سالن ملاقات و 79 کشته به گفته سخنگوی قوه قضائیه که سربازها، مددکاران و تعدادی از زندانیان و خانواده‌هایشان هم جزء آن‌ بوده‌اند، تنها آسیب بزرگ ناشی از این حملات نبود. مسئله بعدی زمانی آغاز شد که مسئولان زندان تصمیم گرفتند همه زندانیان اوین را به زندان‌های دیگر کشور منتقل کنند. زندانیان مرد را راهی زندان تهران بزرگ کردند و زندانیان زن به زندان قرچک رفتند؛ تنها زندان عمومی زنان در تهران.‌‌ بعد از گذشت دو هفته پس از این انتقال، برخی از خانواده‌های زندانیان سیاسی بند زنان اوین که دیگر در قرچک مستقر شده‌اند، از نگرانی‌های خود به روزنامه «شرق» گفته‌اند. آنها معتقدند شرایط فعلی بهترین موقعیت برای دستگاه قضاست تا با ارائه مرخصی ‌یا آزادی، شرایط ایجاد‌شده برای زندانیان، خانواده‌هایشان و حتی سازمان زندان‌ها و دستگاه قضا کشور مدیریت کند؛ برای افرادی که حالا علاوه بر کشیدن حکم حبس، کیفیت زیستی روزمره‌شان نیز به‌شدت دگرگون شده است.
یه راه حل خنک برای روزهای داغ تابستون🔥
سفارش بده!
خانواده زندانیان: آزادی و مرخصی حق قانونی عزیزان ماست
بند زنان اوین چیزی نزدیک به 60 نفر جمعیت داشت، وقتی با مینی‌بوس‌های سازمان زندان‌ها راهی زندان قرچک شد. زندانیانی که میانگین سنی آنها حدود 50 سال است و برخی از آنها به خاطر کهولت سنی با بیماری‌های مختلفی نیز دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند. همسر یکی از این زندانیان که حالا وارد سومین سال حبس خود شده است، اوضاع را بعد از گذشت دو هفته بهتر توصیف کرده است، با‌این‌حال هنوز مطالباتی جدی وجود دارد: «روزهای اول من و بسیاری دیگر از خانواده‌ها به‌شدت نگران عزیزان خود بودیم؛ به‌ویژه که زندانیان زن دیرتر از سایر زندانیان اوین به تلفن دسترسی پیدا کردند و ما ساعات طولانی نگران حال آنها بودیم. الان که دو هفته گذشته، می‌شود گفت ‌اوضاع بهتر شده است، اما این به‌ معنای شرایط مساعد زندان نیست. برای مثال هنوز وسایلی که زندانیان بند زنان پیش‌تر با هزینه شخصی برای بند تهیه کرده بودند، به قرچک منتقل نشده است».
دختر یک زندانی دیگر هم در گفت‌و‌گو با «شرق» به آن اشاره کرد: «مادر من سنش بالاست. همین حالا هم بخش زیادی از حکمش را گذرانده است. اگر آزاد شود ‌یا حتی به مرخصی بیاید، ما این امکان را داریم که دست‌کم اقدامات مربوط به کارهای درمانی‌اش را انجام دهیم».
این خانواده‌ها معتقدند بحران‌های پس از جنگ در شرایط عادی و برای مردمی که آزادند نیز جدی است، چه رسد به افرادی که در زندان به سر می‌برند.
رئیس زندان قرچک: نتیجه بررسی‌ ارفاقات به‌زودی اعلام می‌شود
‌«شرق» برای پیگیری این گزارش سراغ مسئولان سازمان زندان‌ها، زندان اوین و زندان قرچک نیز رفت که در این میان، رئیس زندان قرچک پاسخ‌گوی پرسش‌ها شد. ‌صغری خدادادی، رئیس زندان قرچک، در پاسخ به امکانات موجود در بند قرنطینه این زندان برای ساکنان جدیدش به «شرق» گفت: «طبق آیین‌نامه زندان‌ها، تمام امکاناتی که در دیگر سالن‌ها برای زندانیان در نظر گرفته شده است، برای افرادی که از زندان اوین منتقل شده‌اند نیز در نظر گرفته شده و بر همین اساس، یک سالن را به افرادی که از اوین به قرچک منتقل شده‌اند، اختصاص دادیم. با توجه به همان آیین‌نامه، برای زندانیان ساعت هواخوری در نظر گرفته شده که از ساعت هفت صبح تا 19 عصر، درِ آن به روی همه زندانیان باز است. بر همین اساس و طبق زمانی که زندانیان می‌توانند از هواخوری استفاده کنند، دیگر مشکلی از نظر تهویه هوا وجود ندارد». او همچنین توضیح داد که در‌باره ارزاق و تغذیه زندانیان، آشپزخانه مرکزی زندان فعال است و غذای آماده در اختیار تمام زندانیان قرار می‌گیرد. خدادادی همچنین وعده داد که وسایل زندانیان به آنها تحویل داده شود: «تجهیزات و وسایلی که زندانیان اوین پیش از این برای خود تهیه کرده بودند، در حال انتقال به قرچک است و بخشی از این وسایل همچون یخچال و وسایل شخصی تا همین حالا هم منتقل و بین زندانیان توزیع شده است. سایر وسیله‌ها هم به‌زودی در اتاق‌ها جانمایی می‌شود».

https://www.tg-me.com/behnima/65090
محکومیت یک فعال زیست‌محیطی و فرهنگی در اشنویه به ۱۰ ماه حبس تعزیری

در تازه‌ترین مورد از فشار بر کنشگران مدنی در مناطق کُردنشین، #جوهر_هرکی، کوهنورد، فعال زیست‌محیطی و از فعالان حوزه زبان کُردی، اهل شهر #اشنویه، از سوی دادگاه انقلاب این شهر به ۱۰ ماه حبس تعزیری محکوم شد.

بر اساس اطلاعات رسیده، این حکم روز دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ (۷ ژوئیه ۲۰۲۵)، توسط دادگاه انقلاب اشنویه به ریاست قاضی #علی_انصاری صادر شده و اتهام انتسابی به این فعال مدنی، «تبلیغ علیه نظام به نفع گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی» عنوان شده است.

گفته می‌شود #هرکی پیش‌تر دست‌کم دو بار بدون ارائه حکم قضایی از سوی اداره اطلاعات اشنویه احضار و ساعت‌ها مورد بازجویی قرار گرفته بود. در جریان یکی از این احضارها، تلفن همراه او نیز توسط نیروهای امنیتی ضبط شده است.

این حکم در حالی صادر شده که نهادهای حقوق بشری نسبت به افزایش فشار بر فعالان مدنی، زیست‌محیطی و فرهنگی در مناطق کُردنشین هشدار داده‌اند.

#اعتصابات_سراسری
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#نه_به_شکنجه_نه_به_اعدام

https://www.tg-me.com/behnima/65091
اخباروگزارش های کارگری 16 تیرماه 1404
ازشعله ورکردن آتش جنگ خودداری کنید
جنگ  برای اکثریت اهالی فاجعه آفرین وبرای اقلیت  لاشخوران جنگی ارمغان آور
ننگ ونفرت بر جنگ افروزان وجنایتکاران جنگی
گسترده ترومستحکمترباد همبستگی اکثریت اهالی جامعه بمثابه قربانیان جنگ آمریکا-اسرائیل وایران و جنگ چهل اندی ساله اقلیت درقدرت حکومت اسلامی درايران
- ادامه اعتراضات کارگران کارخانه ماشین‌سازی اراک نسبت به عملکرد مدیریت مبنی برسو استفاده مالی ازدارایی های کارگران با تاخیر چند ماهه درپرداخت حق بیمه واقساط بانکی وپرداخت نکردن کامل مطالبات و اخراج همکاران حق طلب
- ادامه اعتراضات نانوایان کشورنسبت به عدم افزایش قیمت نان با تحویل کارتخوان ها و خروج از سامانه نانینوجمعی از نانوایان بجنورد و کنگاور
- ادامه  وگسترش کمک های خودجوش جمعی ازاهالی   سیستان و بلوچستان در زاهدان و در حوالی مرز میلَک  به  افغانستانی های در حال ردمرز
- بیانیه خانواده های دادخواه خاوران:زندانیان سياسی و عقیدتی و عادی را آزاد کنید
- انتقال یک فعال کارگری سنندج به زندان برای گذراندن حکم شش‌ماهه حبس تعزیری
- بازداشت صادق منصوری، استاد انجمن خوشنویسان خراسان در کلاس درس
- برای محمد حسن پوره معلم شریفی که در زندان است و کمتر شنیده شد
- جان باختن یک کارگر در حادثه ریزش معدن نیلچیان
- بازهم تصادف سرویس رفت و آمد کارگران؛اینبارمصدومیت 2 کارگر معدن زرند و مرگ 2 نفر

https://www.tg-me.com/behnima/65092
بازداشت یک شهروند در ایلام با اتهامات امنیتی؛ تمدید قرار بازداشت به مدت دو ماه

#ناصر_زمردی، شهروند ۳۸ ساله اهل ایلام، حدود یک هفته پیش توسط نیروهای امنیتی وابسته به اداره اطلاعات جمهوری اسلامی بازداشت و روانه بازداشتگاه شده است. طبق گزارش‌های دریافتی، این بازداشت روز سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴ (۱ جولای ۲۰۲۵) صورت گرفته است.

اتهامات مطرح‌شده علیه #ناصر_زمردی شامل "توهین به مقدسات اسلامی، نشر اکاذیب، توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی" عنوان شده است

پس از ارجاع پرونده این شهروند به شعبه هفتم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ایلام، قرار بازداشت وی به مدت دو ماه دیگر تمدید شده است. تا این لحظه از وضعیت دقیق محل نگهداری و شرایط جسمی و حقوقی او اطلاعات بیشتری در دسترس نیست.


#اعتصابات_سراسری
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد

https://www.tg-me.com/behnima/65093
🔴 بازداشت یک شهرونددر اشنویه توسط نیروهای امنیتی

یک شهروند اهل اشنویه (شنو) به نام #حسن_شاداب، توسط نیروهای وابسته به اداره اطلاعات بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است. از دلایل بازداشت و وضعیت فعلی وی تاکنون اطلاعی در دست نیست.

#اشنویه #شنوقهرمان
#اعتصابات_سراسری
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#نه_به_شکنجه_نه_به_اعدام

https://www.tg-me.com/behnima/65094
همصدا شویم!

از همه ایرانیان ساکن داخل و خارج کشور، چهره های سیاسی، هنری، علمی، ورزشی،  فعالین و دست اندرکاران احزاب سیاسی، نهادها و فعالین حقوق بشری، تشکل های زنان، کانون های صنفی، مدنی، انجمن های خودجوش و مردمی و همه کسانی که دلشان با مردم ایران است، دعوت می کنیم در شرایط حساس کنونی حول این دو خواسته محوری و عاجل هم صدا شویم:

- آزادی بی قید و شرط همه زندانیان سیاسی و عقیدتی در ایران!
- توقف فوری همه اعدام ها و لغو کامل مجازات اعدام در ایران!

باشد تا این همصدایی زمینه ساز همراهی و تشریک مساعی وسیع تر ما در جهت آزادی و سعادت مردم ایران گردد.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU-v5Pdbxfj0uJjJuPGXIpfZUKGQoTpn4Bi2zEZZspBVZZow/viewform
1
کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته هفتاد و ششم در ۴۷ زندان مختلف ادامه دارد
«مرعوب نشویم و از حق حیات هموطنانمان دفاع کنیم»

نخست بر خود لازم می‌دانیم در آستانه سالگرد قیام دانشجویان در تیرماه ۱۳۷۸، یاد جان‌باختگان آن را گرامی بداریم؛ قیامی که هر چند به‌طرز وحشیانه‌ای سرکوب شد، اما مقدمه‌ای برای اعتراضاتی شد که در سال‌های بعد، در ۱۳۸۸، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ ادامه یافت و تا رسیدن به آزادی و اعاده حق تعیین سرنوشت از سوی مردم، همچنان ادامه خواهد داشت.

اعضای کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» نگرانی عمیق و خشم فزاینده خود را نسبت به موج تازه اعدام‌ها و تشدید سرکوب‌های امنیتی در سراسر کشور اعلام می‌کنند. از ابتدای تیرماه تاکنون، دست‌کم ۲۴ تن در ایران اعدام شده‌اند و آمار اعدام‌ها از آغاز سال ۱۴۰۴ تاکنون به ۴۲۸ مورد رسیده است. این ارقام هولناک، تنها نمایانگر بخشی از نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بشر در ایران است.
علاوه بر موج جدید اعدام‌ها، در این هفته شاهد موارد بیشتری از سرکوب و خشونت مرگبار علیه مردم بوده‌ایم؛ از جمله قتل دو جوان در همدان توسط سرکوبگران حکومتی و حمله مسلحانه به زنان در روستای گونیچ از توابع خاش که به جان‌باختن دو زن از اهالی منجر شد. این نمونه‌ای بارز از ماهیت زن‌ستیزانه این حکومت و هراسش از اعتراضات مردمی و تلاش برای ارعاب جامعه است.
در همین راستا، خانم مای ساتو، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران، در تاریخ ۱۳ تیر ۱۴۰۴ نسبت به سوءاستفاده حکومت ایران از درگیری‌های منطقه‌ای برای سرکوب اقلیت‌های ملی و مذهبی و مخالفان سیاسی هشدار جدی داد و بر لزوم حفاظت از حقوق بنیادین تمامی شهروندان بر اساس قوانین بین‌المللی تأکید کرد. وی حکومت ایران را به تداوم سرکوب سیستماتیک متهم نمود.

اعضای کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»، همچنین صدور حکم اعدام برای ۵ زندانی سیاسی کورد، رزگار بیگ‌زاده‌بابامیری، پژمان سلطانی، سوران قاسمی، کاوه صالحی و تیفور سلیمی‌بابامیری، که در خیزش ۱۴۰۱ دستگیر شده‌اند، را قویاً محکوم می‌کنند. این احکام غیرانسانی و به‌دور از دادرسی منصفانه است و این پنج تن مجموعاً به ۱۲ بار اعدام محکوم شده‌اند!
این کارزار، جامعه بین‌المللی، نهادهای حقوق بشری و مردم آگاه و آزادی‌خواه را فرا می‌خواند که نسبت به سرنوشت زندانیان دوتابعیتی، همچون احمدرضا جلالی که در شب بمباران زندان اوین به‌طرز غیرانسانی توسط نهادهای سرکوبگر امنیتی ربوده شده و پس از سال‌ها رنج زندان، اکنون در معرض اجرای حکم قرون وسطایی اعدام قرار دارد، بی‌تفاوت نباشند و تحت تأثیر ارعاب حکومت قرار نگیرند و در دفاع از «حق حیات» شهروندان و زندانیان محکوم به اعدام، تمام‌قد بایستند.

این کارزار همچنین از همه نهادها و فعالان حقوق بشری می‌خواهد که فشارهای خود را برای شفاف‌سازی وضعیت زندانیان افزایش دهند و خواستار بازدید از زندان‌ها و گفت‌وگو با زندانیان سیاسی شوند و اجازه ندهند صدای این زندانیان در زندان‌ها خاموش شود. افشاگری زندانیان سیاسی تبعیدی به زندان‌های تهران بزرگ و قرچک، تنها گوشه کوچکی از وضعیت غیرانسانی حاکم بر زندان‌های کشور است. وقتی زندان‌های پایتخت چنین است معلوم است که چه جنایاتی در سایر زندان‌ها به خصوص در مورد زندانیان عادی و گمنام رخ می‌دهد‌.
ما خواستار لغو فوری تمامی احکام اعدام در ایران هستیم و باور داریم مردم ایران، همگام با دیگر ملت‌های تحت ستم، این مسیر مقاومت و ایستادگی را تا پیروزی و رهایی ادامه خواهند داد.

زندانیان در کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»، روز سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴، در هفته هفتاد و ششم، در ۴۷ زندان زیر در اعتصاب غذا می‌باشند:
زندان قزلحصار (واحد ۳ و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان فردیس کرج، زندان تهران بزرگ، زندان قرچک، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اهر، زندان اراک، زندان خرم‌آباد، زندان یاسوج، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بند زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادل‌آباد شیراز (بند زنان و مردان)، زندان فیروزآباد فارس، زندان زاهدان (بند زنان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بهبهان، زندان بم، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان مشهد، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بند مردان و زنان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان ازبرم لاهیجان، زندان دیزل‌آباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان مهاباد، زندان بوکان، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان سنندج و زندان کامیاران.
سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴
هفته هفتاد و ششم

#اعتصابات_سراسری
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#نه_به_شکنجه_نه_به_اعدام
انتقال #مهران_شاملوئی، نوکیش مسیحی، به زندان تهران بزرگ برای اجرای حکم حبس

روز گذشته، #مهران_شاملوئی، نوکیش مسیحی، جهت اجرای حکم قطعی خود از مشهد به زندان تهران بزرگ منتقل شد.

بر اساس اطلاعات دریافتی، وی در تاریخ ۱۲ تیرماه ۱۴۰۴، هنگام ورود به کشور در فرودگاه مشهد بازداشت و به یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی منتقل شد. سپس روز گذشته جهت تحمل دوران محکومیت به تهران اعزام شد.

شاملوئی پیش‌تر توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهام‌های «تبلیغ علیه شرع اسلام» و «عضویت در گروه‌های معارض» به ۱۰ سال و ۸ ماه حبس تعزیری، ۲۵۰ میلیون تومان جزای نقدی و ۱۱ سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شده بود. این حکم در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دادگاه تجدیدنظر استان تهران تأیید شد.

جلسه رسیدگی به اتهامات او در ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ برگزار گردید.

#شاملوئی پیش‌تر در ۱۱ آبان ۱۴۰۳ به دلیل فعالیت‌های مذهبی، از جمله تشکیل یک کلیسای خانگی در تهران، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده بود. او یک ماه بعد، در **۱۱ آذر ۱۴۰۳



پیشینه خبر👇👇

https://www.tg-me.com/behnima/62604
نه به اعدام، نه به جمهوری اسلامی
سه‌شنبه ۸ ژوئیه ۲۰۲۵ / ۱۷ تیر ۱۴۰۴

امروز، سه‌شنبه ۸ ژوئیه ۲۰۲۵ برابر با ۱۷ تیر ۱۴۰۴، تجمعی اعتراضی با شعار «نه به اعدام، نه به جمهوری اسلامی» به منظور حمایت از مردم ایران، زندانیان سیاسی و محکومان به اعدام برگزار شد.

این اقدام در راستای همبستگی با مبارزات مردم داخل ایران و برای رساندن صدای اعتراض علیه سرکوب، شکنجه و مجازات‌های غیرانسانی رژیم جمهوری اسلامی صورت گرفت.

گروه همبستگی فراجناحی تشکل‌های سیاسی هامبورگ
#اعتصابات_سراسری
https://www.tg-me.com/behnima/65107
2025/07/08 22:36:37
Back to Top
HTML Embed Code: