Telegram Web Link
طلا به ۳,۰۰۰ دلار رسید؛ تنش‌های تجاری ترامپ بازارها را متزلزل کرد
روز جمعه، قیمت طلا برای اولین بار در تاریخ به ۳,۰۰۰ دلار در هر اونس رسید. این افزایش قابل‌توجه ناشی از افزایش ریسک‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی است که سرمایه‌گذاران را به سمت دارایی‌های امن سوق داده است. طلا، به‌عنوان یک دارایی سنتی در دوران بحران، امسال حدود ۱۵ درصد رشد داشته است.

نقش تعرفه‌های ترامپ در افزایش قیمت طلا
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تعرفه ۲۰۰ درصدی بر واردات الکل اروپایی را به‌عنوان پاسخی به تعرفه‌های جدید اتحادیه اروپا اعلام کرد. این تصمیم باعث شد تا نگرانی‌ها درباره جنگ تجاری گسترده‌تر میان آمریکا و اروپا افزایش یابد و سرمایه‌گذاران به خرید طلا روی بیاورند.

اتحادیه اروپا این تعرفه‌ها را پس از اقدام آمریکا در وضع ۲۵ درصد تعرفه بر واردات فولاد و آلومینیوم اجرایی کرد. این تنش‌ها بازارهای مالی را تحت تأثیر قرار داده و طلا را به‌عنوان یک پناهگاه مطمئن برای سرمایه‌گذاران مطرح کرده است.

نقش بانک‌های مرکزی در تقویت قیمت طلا
یکی از عوامل مهم در رشد قیمت طلا، افزایش خرید بانک‌های مرکزی، به‌ویژه چین است. سال گذشته، بانک مرکزی لهستان بیشترین خرید طلا را داشت و ۹۰ تن به ذخایر خود افزود. در این میان، آمریکا همچنان بزرگ‌ترین دارنده ذخایر طلا در جهان با بیش از ۸,۰۰۰ تن طلا است.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که این روند خرید از سوی بانک‌های مرکزی ادامه یابد، زیرا با افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی و فشارهای اقتصادی جهانی، کشورها تلاش می‌کنند دارایی‌های امن خود را افزایش دهند.

آیا ترامپ بر طلا هم تعرفه وضع خواهد کرد؟
برخی کارشناسان معتقدند که سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ ممکن است به طلا نیز گسترش یابد. اگر چنین اتفاقی رخ دهد، قیمت طلا در آمریکا به‌طور چشمگیری افزایش یافته و بی‌ثبات‌تر خواهد شد. علاوه بر این، این اقدام می‌تواند الگوی تجارت جهانی طلا را تغییر داده و جریان‌های تجاری را دچار دگرگونی کند.
در حال حاضر، مکزیک حدود ۳۰ درصد و کانادا ۱۵ درصد از واردات طلای آمریکا را تأمین می‌کنند. هرگونه تغییر در تعرفه‌ها می‌تواند این روابط تجاری را دچار تحول کند

۱۴۰۳/۱۲/۲۴

@bourse_planner
#غپاک (لبنیات پاک)
شاخه (E) از الگوی مفروض دیامتریک به لحاظ ظرف زمان و پیچیدگی در ساختار با دیگر موج اصلاحی همسانی معقولی ایجاد نموده است، بنابراین اساس مادامی که نواحی معین شده در ارقام؛ 866 - 759 ریال به عنوان ناحیه تقاضای مهم حفظ شوند میتواند گام افزایشی جدیدی را جهت تکمیل شاخه (F) آغاز کند.

۱۴۰۳/۱۲/۲۵

@bourse_planner
✔️درآمد عملیاتی نفت سپاهان به ۲۶۵،۰۵۲ میلیارد ریال رسید
درآمد عملیاتی شرکت نفت سپاهان به بیش از ۲۶۵،۰۵۲ میلیارد ریال؛ و سود خالص این شرکت در ۱۱ ماهه منتهی به ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ به بیش از ۴۹،۸۴۹ میلیارد ریال رسیده است.


به گزارش روابط عمومی نفت سپاهان؛ بررسی آمار فروش شرکت نفت سپاهان نشان می‌دهد درآمد عملیاتی این شرکت در ۱۱ ماهه امسال (منتهی به ۳۰ بهمن ۱۴۰۳)، به ۲۶۵،۰۵۲ میلیارد ریال رسیده است. هم چنین درآمد عملیاتی نفت سپاهان در بهمن ماه ۱۴۰۳، بالغ بر ۲۸،۹۶۶ میلیارد ریال بوده است.

بر اساس این آمار، سود خالص نفت سپاهان در بهمن ماه، بیش از ۴.۸۵۹ میلیارد ریال؛ و در ۱۱ ماهه منتهی به ۳۰ بهمن ۱۴۰۳، بیش از ۴۹،۸۴۹ میلیارد ریال بوده است.

گفتنی است شرکت نفت سپاهان بزرگ ترین تولیدکننده روغن پایه در خاورمیانه و فرآورده‌های حوزه روانکار در کشور است که نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی روغن‌موتور و دیگر محصولات صنعت روانکار دارد.

#شسپا

۱۴۰۳/۱۲/۲۵

@Petroplus_ir
✔️بورس سبز شد؛ شاخص کل به ۲.۷ میلیون واحد رسید
شاخص کل بازار سرمایه امروز (شنبه ۲۵ اسفند) ۴۲ هزار و ۷۶۸ واحد رشد کرد و در کانال دو میلیون ۷۳۷ هزار واحدی ایستاد. بدین ترتیب در این روز شاخص کل بازار ۱.۵۹ درصد تقویت شد.

شاخص هم وزن ۱.۱۹ درصد رشد کرد و در کانال ۸۰۲ هزار واحدی ایستاد.
در این بازار ۴۱۶ هزار معامله به ارزش ۱۲۶ هزار میلیارد ریال انجام شد.

در این روز به ترتیب نمادهای #فولاد، #فملی، #پارسان و #وبملت بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و عامل رشد بازار سرمایه شدند.

در مقابل نمادهای #ملت و #ثفارس بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل بازار سهام برجای گذاشتند.

شاخص کل فرابورس نیز امروز ۱.۱ درصد رشد کرد و در کانال ۲۴ هزار و ۵۷۵ واحدی ایستاد.

در معاملات امروز بازار سهام گروه خودرو بیشترین حجم معاملات را از آن خود کرد.
گروه فلزات اساسی در معاملات امروز مورد توجه قرار گرفت و توانست رتبه دوم در حجم معاملات را از آن خود کند.

@bourse_planner
بازی برد-برد پتروشیمی پارس؛
✔️تولید بیشتر، صادرات گران‌تر پروپان با مدیریت سیاوش میرحاجی
پتروشیمی پارس تحت مدیریت سیاوش میرحاجی، نه‌تنها عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده پروپان را در بهمن و ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ به خود اختصاص داد، بلکه موفق شد این محصول را ۱۰ درصد گران‌تر از رقبا صادر کند.

نگاهی به بازار پروپان در ایران نشان می‌دهد سه پتروشیمی #پارس، #آریا_ساسول و #خارک در بهمن امسال این محصول را در سبد تولید خود داشتند.

جزئیات بیشتر...


@Petroplus_ir
#اکتان
الگوی واقع شده در نمودار فوق یک دیامتریک میباشد که با تکمیل مراحل نهایی شاخه (G) نخستین نشانه های حرکت پساالگویی آن نیز نمایان شده است، به موجب این ساختار مادامی که نواحی معین شده در ارقام؛ 13274 - 12919 ریال به عنوان ناحیه تقاضای مهم حفظ شوند میتواند به سمت اوج قبلی و فراتر از آن گام بردارد.

شایان ذکر است مطالب ارائه شده دیدگاه شخصی است، از این رو نمی تواند به تنهایی ملاک خرید یا فروش قرار بگیرد.

صندوق بخشی «اکتان» مفید در صنعت پتروشیمی فعالیت می‌کند و طبق مقررات، حداقل ۷۰ درصد از دارایی تحت مدیریت آن به سهام و حق تقدم سهام موجود در این صنعت و حداکثر ۳۰ درصد به دارایی‌هایی همچون سهام سایر صنایع، گواهی سپرده کالایی سکه و شمش طلا، اوراق بهادار با درآمد ثابت و… اختصاص دارد.

۱۴۰۳/۱۲/۲۵

@bourse_planner
#ارفع، به روزرسانی
با گذر زمان و به تبع آن تکامل قطعات انتهایی کارکشن شاخه E، مستعد آغاز رالی صعودی جدید در قالب گام F افزایشی از دیامتریک ترسیمی خواهد بود.

سطوح عرضه و تقاضا در نمودار فوق قابل مشاهده است.

۱۴۰۳/۱۲/۲۶

@bourse_planner
✔️مطلق بوعلی در بازار پارازایلین؛ فاصله هفت برابری با رقبا
با تولید ۲۳۰ هزار تن پارازایلین تا انتهای بهمن‌ ۱۴۰۳ پتروشیمی بوعلی سینا اختلافی چشمگیر با اصفهان و نوری ایجاد کرد و به برترین قدرت این بازار تبدیل شد. برتری بوعلی فقط در تولید نبود؛ این شرکت در فروش نیز جایگاه نخست را تصاحب کرده است.

جزئیات بیشتر...


@Petroplus_ir
✔️شاخص کل بورس امروز با ۱۶ هزار واحد رشد سبز شد.

بازار سرمایه امروز روندی مثبت اما شکننده داشت و با رشد شاخص‌ها همراه بود. شاخص کل بورس با ۱۶٬۱۴۶ واحد افزایش (۰.۵۹ درصد) در سطح ۲٬۷۵۳٬۵۷۵ واحد قرار گرفت. در همین حال، شاخص هم‌وزن بورس نیز ۳٬۱۵۷ واحد افزایش یافت (۰.۳۹ درصد رشد) و به ۸۰۶٬۰۱۵ واحد رسید. نمادهای #فملی، #وبملت، #شستا، #پارس و #شپدیس از جمله نمادهای شاخص‌ساز مثبتی بودند که به رشد بازار کمک کردند.

در بازار فرابورس نیز شاخص کل با ۱۷ واحد افزایش (۰.۰۷ درصد رشد) به ۲۴٬۵۹۳ واحد رسید. همچنین شاخص هم‌وزن فرابورس با رشد ۱۹۳ واحدی (۰.۱۴ درصد افزایش) در ۱۳۷٬۷۵۸ واحد قرار گرفت. نمادهای #آریا، #مارون، #ساوه و #نیشکر بیشترین تأثیر مثبت را بر این بازار داشتند.

۱۴۰۳/۱۲/۲۶

@bourse_planner
کارنامه پتروشیمی‌های صنعت «الفین و پلیمر» در بهمن ۱۴۰۳
✔️سه پتروشیمی از صد درصد ظرفیت اسمی عبور کردند/ پتروشیمی پارس در صدر
○پتروشیمی‌های صنعت پلیمر و الفین در بهمن‌ماه عملکرد بهتری نسبت به دی داشتند و تولیدشان افزایش یافت. در این میان پتروشیمی #پارس در صدر رشد درآمد قرار گرفت و #تخت_جمشید بیشترین افزایش تولید را ثبت کرد. همچنین سه پتروشیمی در این صنعت توانستند تا انتهای بهمن‌ماه از ۱۰۰ درصد ظرفیت اسمی خود عبور کنند.

○در این ماه، پتروشیمی تخت جمشید با ۵۱ درصد افزایش تولید، بهترین عملکرد را ثبت کرد و قائدبصیر با رشد ۲۱ درصدی در رتبه دوم قرار گرفت. در مقابل، مارون، امیرکبیر، پارس و تندگویان کاهش تولید داشتند.

○در سمت دیگر، افزایش میزان فروش و رشد قیمت دلار باعث شد پتروشیمی پارس با ۱۲۳ درصد جهش درآمد، بیشترین رشد را ثبت کند. پس از آن، تخت جمشید و امیرکبیر به ترتیب با ۱۱۲ و ۷۸ درصد افزایش، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

گزارش کامل...


@Petroplus_ir
بازنگری نماد #کرمان
با تکمیل ساختار اصلاحی موج B که ظاهراََ بصورت الگوی مثلث اتفاق افتاده است، میتواند رشد دیگری را تحت عنوان گام C افزایشی آغاز کند.

سطوح عرضه|تقاضا و اهداف قیمتی این نماد در نمودار فوق قابل مشاهده است.

۱۴۰۳/۱۲/۲۷

@bourse_planner
با عبور قیمت جهانی طلا از مرز ۳۰۰۰ دلار، تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند روند صعودی این فلز گران‌بها در هفته جدید ادامه یابد، اما نوسانات کوتاه‌مدت نیز محتمل است.
طلا هفته گذشته عملکردی درخشان داشت و برای اولین بار در تاریخ به سطح ۳۰۰۵ دلار در هر اونس رسید. افزایش خرید بانک‌های مرکزی و نااطمینانی‌های ژئوپلیتیکی از جمله عوامل صعود قیمت بوده‌اند. در نظرسنجی هفتگی کیتکو، ۶۰ درصد کارشناسان وال‌استریت و ۶۷ درصد سرمایه‌گذاران خرد انتظار افزایش بیشتر قیمت طلا را دارند، درحالی‌که برخی تحلیلگران احتمال اصلاح کوتاه‌مدت را نیز مطرح کرده‌اند.

طلا در آستانه رکوردشکنی‌های بیشتر؛ پیش‌بینی کارشناسان از روند قیمت
بازار جهانی طلا هفته گذشته شاهد یکی از تاریخی‌ترین جهش‌های خود بود و برای نخستین‌بار از مرز ۳۰۰۰ دلار در هر اونس عبور کرد. این افزایش قیمت تحت تأثیر عوامل متعددی از جمله خرید مستمر بانک‌های مرکزی و افزایش نااطمینانی‌های ژئوپلیتیکی رخ داده است.

عملکرد خیره‌کننده طلا در هفته گذشته
طلا هفته معاملاتی اخیر را با قیمت ۲۹۱۳ دلار آغاز کرد و باوجود نوسانات کوتاه‌مدت، در روزهای بعدی به‌طور پیوسته افزایش یافت. روز چهارشنبه، انتشار داده‌های تورمی پایین‌تر از حد انتظار آمریکا موجب نوسان قیمت شد، اما در نهایت طلا به ۲۹۴۰ دلار رسید. این روند صعودی در روز پنجشنبه ادامه یافت و قیمت تا ۲۹۸۵ دلار جهش کرد. سرانجام، در روز جمعه، معامله‌گران اروپایی طلا را به ۳۰۰۵ دلار رساندند، پیش از آنکه قیمت در محدوده ۲۹۸۰ تا ۲۹۹۰ دلار تثبیت شود.

۱۴۰۳/۱۲/۲۷

@bourse_planner
🔻شاخص بورس ۹ هزار واحد افت کرد

در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۱۲ میلیارد و ۸۳۵ میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر ۹ هزار و ۴۷۳ میلیارد تومان در بیش از ۴۶۴ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۹ هزار و ۷۱۳ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۷۴۳ هزار و ۹۴۷ واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی #فولاد، #فملی و #شتران شد و در مقابل نمادهای #بوعلی، #شپدیس و #کرماشا با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۱۳ میلیارد و ۷۵۴ میلیون ورقه به ارزش ۶۹۶ هزار و ۹۳۱ میلیارد تومان در ۲۶۶ هزار نوبت، شاخص فرابورس ۴۰ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۴ هزار و ۵۵۱ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی #زاگرس، #فغدیر و #فصبا شد و در مقابل نمادهای معاملاتی #فزر، #ساوه و #مارون بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

۱۴۰۳/۱۲/۲۷

@bourse_planner
فروش ارزان،سود کمتر؛ استراتژی شکست خورده پتروشیمی شازند در صادرات «پلی بوتادین رابر»

بررسی‌ها نشان می‌دهد که پتروشیمی شازند در ۱۱ ماهه امسال «پلی بوتادین رابر» خود را با قیمتی پایین‌تر از تخت جمشید صادر کرده و همین موضوع باعث شده درآمد کمتری نسبت به رقیب خود داشته باشد. در مقابل، تخت جمشید با انتخاب بازارهای صادراتی بهتر، محصول خود را گران‌تر فروخته و درآمد بیشتری کسب کرده است.

جزئیات بیشتر...


@Petroplus_ir
#کویر، تعدیل شده
پس از خاتمه یافتن کارکشن اصلاحی موجود در موج B میتواند رشد دیگری را تحت عنوان گام C افزایشی آغاز کند.

اهداف و سطوح عرضه|تقاضا در نمودار فوق قابل مشاهده است.

۱۴۰۳/۱۲/۲۷

@bourse_planner
(تولید تجهیزات سنگین هپکو) #تپکو

۱۴۰۳/۱۲/۲۸

@bourse_planner
2025/07/14 21:57:47
Back to Top
HTML Embed Code: