Telegram Web Link
Bourse planner
بازنگری نماد #فخوز (تعدیل شده) دو پارامتر قیمت و زمان به صورت شاخه (E) از آرایش نموداری دیامتریک در حال تکمیل میباشد، لذا مادامی که نواحی معین شده به عنوان حمایت بالقوه حفظ شوند میتواند پس از اندکی نوسان در این بازه وارد دامنه گام افزایشی (F) شود. سطوح عرضه|تقاضا…
در اولین ماه سال
✔️"فخوز" رکورد زد
شرکت فولاد خوزستان با نماد #فخوز و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۲۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، در اولین ماه سال ۱۴۰۴،
موفق به کسب درآمدی معادل ۹ هزار و ۵۵۱ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به ماه گذشته ۳ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۵۹ درصد رشد داشته است.

روند صعودی "فخوز"
درآمد ماهانه "فخوز" در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان ۲ هزار و ۹۸۸ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ ثبت شده است.

تحقق رشد ۵۹ درصدی درآمد‌های تجمیعی
در مجموع، درآمد تجمیعی شرکت فولاد خوزستان از آغاز سال مالی تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۴ به حدود ۹ هزار و ۵۵۱ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی فخوز در این دوره یک ماهه حدود ۵۹ درصد، نسبت به یک ماهه سال ۱۴۰۳ رشد داشته است.

درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات فولاد خوزستان در بازار داخلی (۷۷ درصد) و خارجی (۲۳ درصد) بوده است.

نمودار قیمتی این نماد

@bourse_planner
✔️شرکت ذوب آهن اصفهان در فروردین ماه سال جاری با ثبت درآمد ۴ هزار و ۹۵۱ میلیارد تومان از محصولات خود، عملکرد مالی قابل توجهی را به نمایش گذاشت، این درآمد حاصل از فروش محصولات در بازار داخلی و صادراتی بوده و نشان دهنده رشد مستمر و پایدار این شرکت در عرصه تولید و فروش فولاد است.

درآمد ماهانه ذوب طی این دوره نه تنها نسبت به ماه های گذشته افزایش داشته، بلکه در قیاس با دوره مشابه سال قبل نیز شاهد رشد ۵۲ درصدی بوده است.

#ذوب

@bourse_planner
Bourse planner
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پتروشیمی مارون محقق ساخت
✔️آغاز روند صعودی از اولین ماه
شرکت پتروشیمی مارون با نماد مارون و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۸۰۰ میلیارد تومان، در اولین ماه سال ۱۴۰۴، موفق به کسب درآمدی معادل ۵ هزار و ۹۴۶ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به دوره مشابه سال گذشته نزدیک به ۵۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

درآمد ماهانه پتروشیمی مارون در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان یک هزار و ۸۶ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ ثبت شده است.

سهم ۸۱ درصدی فروش داخل از سبد درآمدزایی "مارون"
درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات "مارون" در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهمی ۸۱ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات پتروشی مارون در بازار داخلی برابر با ۴ هزار و ۸۴۴ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم "مارون" از فروش محصولات در بازار خارجی ۱۹ درصد بوده که معادل یک هزار و ۱۰۲ میلیارد تومان است.

@Petroplus_ir
✔️صعود پرشتاب شاخص کل 
شاخص کل بورس تهران امروز دوشنبه با جهش ۷۹ هزار و ۷۹۷ واحدی معادل ۲.۵۸ درصد، در عدد ۳ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۸۹۰ واحد قرار گرفت. این رشد که در ادامه دو روز نزولی پیشین به دست آمد، سوغاتی شیرین دور چهارم مذاکرات بود. 

در میان نمادهای اثرگذار، #خودرو، #فملی، #فولاد و #وتجارت بیشترین نقش را در صعود شاخص ایفا کردند.

در گروه خودرویی، امیدواری‌ها به تعیین‌تکلیف واگذاری‌ها، بهبود روند تولید و اخبار غیررسمی از تغییرات مدیریتی، زمینه‌ساز رشد قیمت سهام شدند. 

هم‌سویی نمادهای کوچک‌تر با بدنه بازار 
رشد چشمگیر شاخص کل هم‌وزن، نشانه‌ای از مشارکت گسترده‌تر بازار در مسیر صعود بود. این شاخص با افزایش ۱۸ هزار و ۹۵۷ واحدی معادل ۲.۰۱ درصد، به عدد ۹۶۴ هزار و ۸۴ واحد رسید.

رونق نسبی در فرابورس 
فرابورس ایران نیز امروز صحنه معاملات مثبت و پرتحرکی بود. شاخص کل فرابورس با افزایش ۴۴۵ واحدی معادل ۱.۶۴ درصد به سطح ۲۷ هزار و ۵۸۷ واحد صعود کرد. شاخص هم‌وزن فرابورس نیز با رشد ۳۲۶۸ واحدی معادل ۲.۰۸ درصد، به عدد ۱۶۰ هزار و ۶۳۳ واحد رسید. 

۱۴۰۴/۲/۲۲

@bourse_planner
✔️جهش قیمت اوره نسبت به پارسال اما پتروشیمی‌ها نفروختند.
با وجود رشد قابل توجه نرخ اوره نسبت به سال گذشته، پتروشیمی‌های اوره‌ساز در فروردین ۱۴۰۴ نتوانستند درآمد چشمگیری کسب کنند. چهار شرکت فعال در این صنعت در مجموع ۶ هزار و ۴۲۱ میلیارد تومان درآمد داشتند که نسبت به فروردین سال گذشته، تنها پنج درصد افزایش داشته است.

بررسی داده‌ها نشان می‌دهد بخشی از تولید اوره در این ماه به فروش نرسیده و دو پتروشیمی #کرمانشاه و #پردیس ترجیح داده‌اند محصول را ذخیره کنند. به طوری که شرکت‌هایی که رشد تولید داشتند، با کاهش فروش مواجه شدند. همین رفتار باعث شد تا با وجود جهش قیمت اوره، درآمدها آن‌طور که انتظار می‌رفت رشد نکند.

طبق داده‌های موجود تنها پتروشیمی‌های #خراسان و #کرمانشاه توانستند در این ماه رشد درآمد داشته باشند، که آن هم نه به دلیل عملکرد عملیاتی، بلکه صرفا به دلیل افزایش نرخ فروش بوده است. از سوی دیگر، میزان تولید در کل صنعت با وجود رشد نسبت به اسفندماه، هنوز کمتر از فروردین سال گذشته است.

گزارش کامل...

@Petroplus_ir
#واتی (تعدیل شده)
با گذر از سقف مثلث موج Y و به تبع آن شکست مقاومت؛ 5552 ریال، میتواند وارد مسیر افزایشی جدیدی از حیات نموداری خود شود.

دیگر سطوح عرضه|تقاضا در تصویر ضمیمه شده قابل مشاهده است.

۱۴۰۴/۲/۲۳

@bourse_planner
کارنامه پتروشیمی‌های صنعت «الفین و پلیمر» در فروردین‌ ۱۴۰۴
کاهش تولید در ۱۰ پتروشیمی بزرگ
صنعت پلیمر در فروردین ۱۴۰۴ با وجود رشد درآمد با چالش جدی در بخش تولید مواجه شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد از میان ۱۱ پتروشیمی فعال، ۱۰ شرکت با کاهش تولید روبه‌رو شده‌اند و تنها پتروشیمی #جم توانسته تولید خود را حفظ کند. افت میانگین تولید این صنعت بیش از ۱۳ درصد بوده که زنگ خطری برای پایداری سودسازی شرکت‌ها محسوب می‌شود. در این میان، پتروشیمی #شازند با ثبت بیشترین افت تولید، بدترین عملکرد ماه را به نام خود ثبت کرده است.

جزئیات بیشتر...

@Petroplus_ir
✔️بازار سرمایه امروز با رشد معنادار شاخص‌ها در بورس و فرابورس و سبزپوشی نمادهای شاخص‌ساز، نشانه‌هایی از تداوم اعتماد و افزایش تقاضا را به نمایش گذاشت.

شاخص کل بورس با افزایش ۳۶۰۳۴ واحدی، معادل ۱.۱۴ درصد رشد کرد و در ارتفاع ۳ میلیون و ۲۰۶ هزار و ۹۲۲ واحدی ایستاد؛ سطحی که با گذر از مقاومت سه میلیون و ۱۸۰ هزار واحد در سقف قله تاریخی خود ایستاد.

در همین حال، شاخص کل هم‌وزن، با رشدی ۴۷۴۳ واحدی، معادل ۰.۴۹ درصد افزایش یافت و به سطح ۹۶۸ هزار و ۸۲۶ واحد رسید.

از جمله مهم‌ترین نمادهای شاخص‌ساز بورس که بیشترین نقش را در صعود شاخص کل ایفا کردند می‌توان به نمادهای #فارس، #وبملت، #پارسان، #شپنا، #وغدیر و #تاپیکو اشاره کرد.

شاخص کل فرابورس با رشد ۱۶۳ واحدی، معادل ۰.۵۹ درصد، به عدد ۲۷ هزار و ۷۵۰ واحد رسید. همچنین شاخص هم‌وزن فرابورس نیز با افزایش ۵۹۹ واحدی، معادل ۰.۳۷ درصد، به سطح ۱۶۱ هزار و ۲۳۲ واحد صعود کرد.

نمادهای #آریا، #آریان، #فجهان، #بپاس و #سامان جزو مهم‌ترین بازیگران امروز بازار فرابورس بودند که با عملکرد مثبت خود توانستند وزن مثبتی به شاخص کل فرابورس ببخشند.

۱۴۰۴/۲/۲۳

@bourse_planner
 ✔️در سال جدید؛ متانول پیشتاز درآمد‌ها
در فروردین‌ماه ۱۴۰۴، شرکت پتروشیمی خارک توانست عملکردی تحسین‌برانگیز از خود به نمایش بگذارد و سال جدید را با جهشی پرقدرت آغاز کند.

طبق گزارش منتشرشده در سامانه کدال، مجموع درآمد‌های عملیاتی این شرکت از محل فروش محصولات به رقم قابل‌توجه یک هزار و ۱۵۸ میلیارد تومان رسید که عمده آن از فروش صادراتی به‌دست آمده است.

گزارش کامل

@Petroplus_ir
Bourse planner
#شبریز، نمای هفتگی درپی خاتمه یافتن موج کاهشی (c) حال وارد دامنه گام افزایشی جدیدی جهت تکمیل موج (d) از الگوی مفروض مثلث شده است. سطوح عرضه و تقاضا در نمودار فوق قابل مشاهده است. ۱۴۰۳/۹/۱۸ @bourse_planner
#شبریز، به روز رسانی
بدیهی است با اتمام گام افزایشی (D) وارد آخرین بخش از اصلاح جهت تکمیل موج (E) و متعاقب آن حرکت پسامثلث خواهد شد.

اهداف و سطوح عرضه|تقاضا در تصویر ضمیمه شده قابل مشاهده است.

نمودار پیشین

۱۴۰۴/۲/۲۴

@bourse_planner
#فرابورس، به روز رسانی

۱۴۰۴/۲/۲۴

@bourse_planner
ملی صنایع مس ایران رقم زد
✔️جهش ۱۸۳ درصدی درآمد‌های #فملی
شرکت ملی صنایع مس ایران با نماد فملی و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۷۸ هزار میلیارد تومان، در فروردین ماه سال ۱۴۰۴ توانست درآمدی معادل ۱۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی کسب کند. این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با ۱۸۳ درصد، رشد خوبی را به ثبت رسانده است. 

درآمد تجمیعی شرکت ملی صنایع مس ایران از آغاز سال مالی جاری تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۴ به رقم قابل توجه ۱۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد تومان دست یافته است.

درآمد تجمیعی فملی در این دوره یک ماهه نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۱۸۳ درصدی همراه بوده است. 

درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات شرکت ملی صنایع مس ایران در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهم ۶۹ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات شرکت ملی صنایع مس ایران در بازار داخلی برابر با ۹ هزار و ۸۷۸ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم فملی از فروش محصولات در بازار خارجی ۳۱ درصد بوده که معادل ۴ هزار و ۴۷۴ میلیارد تومان است.

@bourse_planner
✔️شاخص کل بورس تهران امروز با تداوم روند رشد ، افزایش ۳۰٬۰۹۹ واحدی را تجربه کرد و با ثبت عدد ۳٬۲۳۶٬۹۴۵ واحد، بار دیگر توجه فعالان بازار را به خود جلب کرد. این رشد معادل ۰.۹۴ درصد بود.

همزمان شاخص کل هم‌وزن نیز که نمایانگر وضعیت کلیت بازار و سهم‌های کوچک‌تر و متوسط است، با رشد ۴٬۱۷۶ واحدی معادل ۰.۴۳ درصد افزایش یافت و در سطح ۹۷۲٬۹۸۲ واحد ایستاد.

نمادهای شاخص‌سازی مانند #فارس، #وبملت، #پارسان، #شستا و #وغدیر با معاملات مثبت خود نقش پررنگی در افزایش ارتفاع شاخص کل ایفا کردند.

فرابورس ایران نیز هماهنگ با بورس تهران روزی سبز را پشت سر گذاشت. شاخص کل فرابورس با رشد ۱۰۹ واحدی معادل ۰.۳۹ درصد به عدد ۲۷٬۸۵۹ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن فرابورس نیز با رشد ۶۸۲ واحدی معادل ۰.۴۲ درصد در سطح ۱۶۱٬۹۱۵ واحد ایستاد.

نمادهای مهم و شاخص‌ساز فرابورس همچون #آریان، #ومپنا، #سامان، #فجهان و #ساوه از جمله نمادهایی بودند که با رشد قیمتی خود، بر شاخص تأثیر گذاشتند.

۱۴۰۴/۲/۲۴

@bourse_planner
در اولین ماه سال جاری رقم خورد؛
✔️آغاز روند صعودی برای نفت بهران
شرکت نفت بهران با نماد شبهرن و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در اولین ماه سال ۱۴۰۴، موفق به کسب درآمدی معادل یک هزار و ۶۷۹ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۴ درصد رشد داشته است.

درآمد تجمیعی شرکت نفت بهران از آغاز سال مالی تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۴ به حدود یک هزار و ۶۷۹ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "شبهرن" در این دوره یک ماهه شاهد رشد ۴ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته (یک ماهه سال ۱۴۰۳) بوده است.

سبد محصولات "شبهرن" از تنوع بالایی برخوردار است
درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات نفت بهران در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهم ۷۷ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات "شبهرن" در بازار داخلی برابر با یک هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم نفت بهران از فروش محصولات در بازار خارجی ۲۳ درصد بوده که معادل ۳۸۵ میلیارد تومان است.

@Petroplus_ir
Bourse planner
#سمگا، به روز رسانی (نمای بلند مدت)

نمودار پیشین

۱۴۰۴/۲/۲۵

@bourse_planner
Bourse planner
✔️جهش ۸۳ درصدی درآمد‌های "کچاد"
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با نماد کچاد، در اولین ماه سال ۱۴۰۴، موفق به کسب درآمدی معادل ۷ هزار و ۴۸۷ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی شد این رقم نسبت به ماه گذشته ۸ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۸۳ درصد رشد داشته است

رشد ۸ درصدی درآمد ماهانه معدنی و صنعتی چادرملو
درآمد ماهانه کچاد در این دوره یک‌ماهه بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان ۲ هزار و ۷۵۳ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ماهه سال ۱۴۰۳ ثبت شده است

درآمد تجمیعی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از آغاز سال مالی تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۴ به حدود ۷ هزار و ۴۸۷ میلیارد تومان رسیده است قابل ذکر است که درآمد تجمیعی کچاد در این دوره یک ماهه شاهد رشد ۸۳ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته بوده است

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در فروردین ماه سال جاری با عملکردی قابل قبول موفق به شناسایی بیشترین درآمد خود از فروش «فولاد داخلی» شد این رقم بالغ بر ۲ هزار و ۷۳۹ میلیارد تومان بوده که نشان‌دهنده سهم ۳۷ درصدی از کل درآمد ماهانه کچاد است

تحلیل تکنیکال این نماد

@bourse_planner
2025/07/03 23:34:46
Back to Top
HTML Embed Code: