Telegram Web Link
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
✔️رشد ۶ درصدی #فولاد در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته
شرکت فولاد مبارکه با نماد فولاد و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۱۰۸ هزار میلیارد تومان،
در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳، موفق به کسب درآمدی معادل ۲۴ هزار و ۲۹۲ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به ماه گذشته کاهش و نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۶ درصد رشد داشته است.

میزان درآمد ماهانه فولاد مبارکه
درآمد ماهانه "فولاد" در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان یک هزار و ۳۷۸ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان ۴ هزار و ۲۰۲ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ماهه سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.

۱۵ درصد بیشتر از دوره مشابه سال گذشته
درآمد تجمیعی شرکت فولاد مبارکه از آغاز سال مالی تا پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۳ به حدود ۲۷۶ هزار و ۳۵۵ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "فولاد" در این دوره ۱۲ ماهه نزدیک به ۱۵ درصد، نسبت به ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ رشد داشته است.

@bourse_planner
✔️سه رکورد فروش و درآمد در یک سال؛
پتروشیمی آریا ساسول ۱۴۰۳ را طوفانی به پایان رساند

طبق اطلاعیه‌های سایت کدال آریا ساسول در اسفندماه اعلام کرد، توانسته بیشترین میزان تولید سالانه در تاریخ فعالیتش را ثبت کند.
به طوری که میزان تولید آریا ساسول در سال ۱۴۰۳ به یک میلیون و ۹۶۳ هزار تن رسیده؛ عددی که در پنج سال گذشته بی‌سابقه بوده است. همچنین گفتنی‌ست این رکورد برای دومین سال متوالی شکسته شده که نشان از مسیر صعودی پتروشیمی آریا ساسول در تولید دارد.

رکوردشکنی آریا ساسول در فروش محصولات
اما رکوردشکنی‌های آریا ساسول به همین‌جا ختم نشد؛ این شرکت در بخش فروش نیز سال فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشت. یکی از نکات کلیدی آریا ساسول برای موفقیت در سال ۱۴۰۳ تمرکز روی فروش مستقیم و افزایش صادرات به کشورهای مختلف بود.
جالب این‌جاست که آریا ساسول با مدیریت محمدرضا حیدرزاده برای اولین‌ بار توانست محصولات خود را به بازار آمریکای جنوبی نیز صادر کند؛ اتفاقی که در صنعت پتروشیمی ایران کم‌سابقه است.

ادامه این گزارش بنیادی را در کانال پترو پلاس مطالعه نمائید.

@Petroplus_ir
🔻کاهش ۲۷ هزار واحدی شاخص کل بورس در کنار افت سنگین نمادهای بزرگ
شاخص کل بورس تهران با کاهش  ۲۶,۹۶۱ واحدی معادل ۰.۹۷ درصد افت کرد و در سطح ۲,۷۴۶,۰۰۰ واحدی ایستاد.  نمادهایی چون #فملی، #فولاد، #شستا، #شپنا، #وبملت، #شتران و #کگل با رنگ قرمز معاملات روز جاری را به پایان رساندن.

شاخص هم‌وزن نیز عقب‌نشینی کرد
شاخص کل هم‌وزن بورس نیز که اغلب نشان‌دهنده وضعیت کلی بازار و شرکت‌های کوچک‌تر است، با افت ۵۴۷۳ واحدی معادل ۰.۶۸ درصد کاهش یافت و به عدد ۸۰۴,۰۰۰ واحد رسید.

فرابورس هم در مسیر نزول
در بازار فرابورس نیز شاخص کل با افت ۹۳ واحدی به عدد ۲۴,۷۴۸ واحد عقب‌نشینی کرد. شاخص هم‌وزن فرابورس هم با کاهش ۱۰۰۹ واحدی معادل ۰.۷۴ درصد افت به عدد ۱۳۶,۱۷۴ واحد رسید. با این حال، نمادهایی مثل #فزر، #آریان و #آریا که پیش‌تر در صف فروش بودند، امروز با بازگشت به محدوده مثبت، نشانه‌هایی از مقاومت در بازار منفی را نمایان کردند.

۱۴۰۴/۱/۱۸

@bourse_planner
سال به خوبی به پایان رسید؛
✔️رکوردی جدید برای فولاد خوزستان
شرکت فولاد خوزستان با نماد فخوز و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۱۹ هزار میلیارد تومان،
در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳، شرکت فولاد خوزستان موفق به کسب درآمدی معادل ۹ هزار و ۲۵۵ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به ماه گذشته ۱۶ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۲۹ درصد رشد داشته است.

روند صعودی "فخوز"
درآمد ماهانه "فخوز" در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان ۲ هزار و ۹۳۷ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان ۳ هزار و ۸۹ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ماهه سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.

در مجموع، درآمد تجمیعی شرکت فولاد خوزستان از آغاز سال مالی تا پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۳ به حدود ۷۸ هزار و ۷۵۷ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی فخوز در این دوره ۱۲ ماهه حدود ۶ درصد، نسبت به ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ رشد داشته است.

#فخوز

@bourse_planner
#خزامیا، تعدیل شده

۱۴۰۴/۱/۱۹

@bourse_planner
Bourse planner
#شپنا، به روزرسانی(تعدیل شده)
با تکمیل مثلث درون الگویی، میتواند در قالب شاخه E اصلی به سمت اهداف معین شده گام بردارد.

سطوح عرضه|تقاضا در تصویر ضمیمه شده قابل مشاهده است.

"تغییر در اعداد نسبت به نمودار پیشین به دلیل اعمال افزایش سرمایه از محل سود انباشته میباشد."

۱۴۰۴/۱/۱۹

@bourse_planner
✔️بازار سرمایه ایران امروز یکی از درخشان‌ترین روزهای خود را تجربه کرد؛

شاخص کل بورس تهران با ثبت رشد ۵۸ هزار و ۶۹۳ واحدی، به سطح ۲ میلیون و ۸۰۵ هزار و ۵۵۳ واحد رسید و رشدی معادل ۲.۱۴ درصد را رقم زد. این رشد چشمگیر که در پی افزایش تقاضا برای نمادهای شاخص‌ساز رخ داد، نشان از بازگشت اطمینان به بازار دارد.

نمادهایی همچون #فارس #فولاد #فملی، #شستا #پارسان و #وبملت از جمله نمادهای اصلی بودند که با صف‌های خرید سنگین موتور محرک این رشد شدند.

شاخص هم‌وزن بورس نیز با رشد ۱۲ هزار و ۹۱۲ واحدی، به ۸۱۷ هزار و ۸۲۷ واحد رسید و رشدی معادل ۱.۶ درصد را تجربه کرد. این شاخص که وضعیت کلی بازار و نمادهای کوچک‌تر را منعکس می‌کند، نشان می‌دهد که رشد امروز تنها به غول‌های بورسی محدود نبوده و عموم بازار در روند صعودی شریک شده‌اند.

فرابورس نیز از فضای مثبت امروز بی‌بهره نماند. شاخص کل فرابورس با افزایش ۳۱۱ واحدی به عدد ۲۵۰۵۹ رسید و رشد ۱.۲۶ درصدی را ثبت کرد. در شاخص هم‌وزن فرابورس نیز شاهد رشد ۲۱۴۵ واحدی (۱.۵۸ درصد) بودیم. نمادهای #آریا #مارون #نیشکر #وسپهر #کگهر و #فصبا در این رشد نقش مؤثری ایفا کردند.

۱۴۰۴/۱/۱۹

@bourse_planner
#بازنگری نماد #شتران (تعدیل شده)

"تغییر در اعداد نسبت به نمودار پیشین به دلیل اعمال افزایش سرمایه از محل سود انباشته|اندوخته میباشد"

۱۴۰۴/۱/۱۹

@bourse_planner
✔️شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با نماد #کچاد و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۳۷ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳، موفق به کسب درآمدی معادل ۶ هزار و ۹۲۳ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی شد. این رقم نسبت به ماه گذشته ۲۸ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

درآمد ماهانه "کچاد" در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان ۲ هزار و ۳۸۸ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان یک هزار و ۸۹۲ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ماهه سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.

در مجموع، درآمد تجمیعی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از آغاز سال مالی تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳ به حدود ۵۶ هزار و ۸۱۰ میلیارد تومان رسیده است.

@bourse_planner
#کچاد (تعدیل شده)
چنانچه سناریوی دیامتریک صحیح باشد، میتوان وضعیت کنونی قیمت را در انتهای شاخه (E) برآورد نمود، بر همین اساس مادامی که نواحی معین شده به عنوان حمایت بالقوه حفظ شوند میتواند پس از اندکی نوسان در این بازه گام افزایشی جدیدی را جهت تکمیل شاخه (F) آغاز کند.

شایان ذکر است مطالب ارائه شده دیدگاه شخصی است، از این رو نمی تواند به تنهایی ملاک خرید یا فروش قرار بگیرد.

۱۴۰۴/۱/۲۰

@bourse_planner
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
در بانک ملت
✔️درآمد تسهیلات اعطایی "وبملت" از ۲۰ همت عبور کرد
بانک ملت با نماد #وبملت و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۱۲۱ همت،
در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳، موفق به کسب درآمدی معادل ۲۲ هزار و ۷۹۲ میلیارد تومان از محل تسهیلات اعطایی خود به مشتریان شد. این رقم نسبت به ماه گذشته ۵۱ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۶۰ درصد رشد داشته است.

رشد ۵۱ درصدی در مقایسه با ماه گذشته
درآمد ماهانه "وبملت" از محل تسهیلات اعطایی در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ بوده و به میزان ۹ هزار و ۴۴۲ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان ۱۱ هزار و ۶۸۱ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ماهه سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.

در مجموع، درآمد تجمیعی از محل تسهیلات اعطایی بانک ملت از آغاز سال مالی تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳ به حدود ۱۷۵ هزار و ۹۶۹ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "وبملت" از تسهیلات اعطایی، در این دوره ۱۲ ماهه شاهد رشد ۳۲ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته (۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲) بوده است.

@bourse_planner
پتروشیمی شازند محقق ساخت؛
✔️"شاراک" در صدر درآمدزایی ۲ سال گذشته
•شرکت پتروشیمی شازند با نماد شاراک و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۸۰۶ میلیارد تومان در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳، توانست درآمدی معادل ۴ هزار و ۶۵۲ میلیارد تومان از فروش محصولاتش در بازار‌های داخلی و خارجی کسب کند. این رقم در مقایسه با ماه گذشته ۱۸ درصد افزایش و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۷۲ درصد رشد را به ثبت رسانده است. 

•درآمد ماهانه "شاراک" در این بازه زمانی، فراتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ قرار گرفته و به میزان یک هزار و ۴۳۹ میلیارد تومان بیشتر از ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان ۲ هزار و ۱۶۴ میلیارد تومان بیشتر از ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ بوده است.

•بطور کلی، درآمد تجمیعی شرکت پتروشیمی شازند از آغاز سال مالی تا پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۳ به رقم ۴۰ هزار و ۳ میلیارد تومان دست یافته است. جالب توجه است که درآمد تجمیعی شاراک در این دوره ۱۲ ماهه، نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۱۲‌ماهه سال ۱۴۰۲) با رشد ۳۴ درصدی همراه بوده است.

@Petroplus_ir
طلای جهانی درخشان‌تر از همیشه؛ فرار سرمایه‌ها از جنگ تعرفه‌ای ترامپ به پناهگاه امن
در حالی‌که بازارهای جهانی در انتظار اجرایی شدن تعرفه‌های گسترده بودند، ترامپ به‌طور ناگهانی توقف ۹۰ روزه‌ای برای تعرفه‌ها اعلام کرد—البته به‌جز چین. تعرفه واردات کالاهای چینی به ۱۲۵ درصد رسید؛ اقدامی که به‌سرعت بازارهای سهام و کالا را متلاطم کرد.

صعود بی‌سابقه قیمت طلا
در واکنش به این تنش‌ها، بهای طلا در بازارهای جهانی جهش یافت و با رسیدن به رقم ۳،۰۵۹.۷۶ دلار در هر اونس، بهترین عملکرد روزانه خود از اکتبر ۲۰۲۳ را ثبت کرد. این فلز گران‌بها که همواره در دوران بحران‌های اقتصادی و سیاسی مورد توجه قرار می‌گیرد، از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴۰۰ دلار رشد کرده است.

چشم‌انداز نرخ بهره و نقش فدرال رزرو
طبق داده‌ها، بازارها ۷۲ درصد احتمال می‌دهند فدرال رزرو در ماه ژوئن نرخ بهره را کاهش دهد. این موضوع نیز به جذابیت طلا—که سودی پرداخت نمی‌کند اما در دوران نرخ بهره پایین رشد می‌کند—افزوده است.

بازار نقره
همزمان با رشد قیمت طلا، نقره نیز با افزایش ۳.۱ درصدی به ۳۰.۸ دلار رسید.

۱۴۰۴/۱/۲۱

@bourse_planner
📌واکنش تحلیلی به اخبار مهم صنایع پتروپالایشی در کانال پترو پلاس


○Telegram
○Instagram
 در هفته‌ای پرنوسان، صندوق‌های درآمد ثابت با جذب سرمایه‌های ریسک‌گریز در صدر بازدهی ایستادند و صندوق‌های طلا با سقوط سنگین، بزرگ‌ترین بازنده لقب گرفتند.

صندوق‌های سبز هفته
صندوق‌های درآمد ثابت این هفته با ثبت بازدهی ۰.۵۵ درصدی، پیشتاز سوددهی شدند؛ این عملکرد روشن‌ترین نشانه از فرار سرمایه به سمت دارایی‌های امن در شرایطی است که سمت‌و‌سوی سرمایه‌گذاری درست مشخص نیست.

در تعقیب آن‌ها، صندوق‌های املاک و مستغلات با بازدهی ۰.۴ درصدی جایگاه دوم را کسب کردند و صندوق‌های بخشی نیز با ۰.۲۷ درصد بازدهی در رتبه سوم ایستادند.

اما کم‌رمق‌ترین عملکرد مثبت متعلق به صندوق‌های سهامی بود که با سود ۰.۱۴ درصدی، تنها به مدد دو روز آخر هفته و داغ شدن اخبار مذاکرات توانستند در منطقه سبز باقی بمانند.

طلا سوخت!
صندوق‌های طلا این هفته خلاف روند همیشگی‌شان عمل کردند و با سقوط ۵.۹ درصدی در صدر بازنده‌ها قرار گرفتند. این افت شدید به‌دنبال ریزش قیمت طلا و انتشار اخبار مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا رخ داد.

صندوق‌های اهرمی هم که در نیمه هفته با فشار فروش مواجه شده بودند، اگرچه در پایان هفته به صف خرید رسیدند، اما در مجموع با بازدهی منفی ۱.۴۴ درصدی در منطقه ضرر ماندند.

در ادامه، صندوق‌های بازارگردانی با ۱.۳۳ درصد افت و صندوق‌های شاخصی با ۰.۳ درصد ریزش هفته‌ای منفی را تجربه کردند.

امن‌ترین جا، امن‌ترین بازدهی 
در پایان، صندوق‌های درآمد ثابت و کم‌ریسک برنده میدان پرهیاهوی این هفته شدند و نشان دادند که در شرایط بی‌ثباتی سیاسی و نوسانات دارایی‌ها، سرمایه به دنبال پناهگاه می‌گردد. در مقابل، طلا و صندوق‌های پرریسک‌تر بیشترین ضربه را از تغییر انتظارات سیاسی خوردند.

۱۴۰۴/۱/۲۲

@bourse_planner
#فلوله، نمای هفتگی
پس از برقراری حداقل ارتباط زمانی|قیمتی شاخه (F) با دیگر امواج هم جهت میتواند حرکت افزایشی جدیدی را در قالب موج (G) آغاز کند.

سطوح عرضه|تقاضا و اهداف قیمتی این نماد در تصویر ضمیمه شده قابل مشاهده است.

۱۴۰۴/۱/۲۲

@bourse_planner
2025/07/06 12:35:36
Back to Top
HTML Embed Code: