Telegram Web Link
طلای جهانی درخشان‌تر از همیشه؛ فرار سرمایه‌ها از جنگ تعرفه‌ای ترامپ به پناهگاه امن
در حالی‌که بازارهای جهانی در انتظار اجرایی شدن تعرفه‌های گسترده بودند، ترامپ به‌طور ناگهانی توقف ۹۰ روزه‌ای برای تعرفه‌ها اعلام کرد—البته به‌جز چین. تعرفه واردات کالاهای چینی به ۱۲۵ درصد رسید؛ اقدامی که به‌سرعت بازارهای سهام و کالا را متلاطم کرد.

صعود بی‌سابقه قیمت طلا
در واکنش به این تنش‌ها، بهای طلا در بازارهای جهانی جهش یافت و با رسیدن به رقم ۳،۰۵۹.۷۶ دلار در هر اونس، بهترین عملکرد روزانه خود از اکتبر ۲۰۲۳ را ثبت کرد. این فلز گران‌بها که همواره در دوران بحران‌های اقتصادی و سیاسی مورد توجه قرار می‌گیرد، از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴۰۰ دلار رشد کرده است.

چشم‌انداز نرخ بهره و نقش فدرال رزرو
طبق داده‌ها، بازارها ۷۲ درصد احتمال می‌دهند فدرال رزرو در ماه ژوئن نرخ بهره را کاهش دهد. این موضوع نیز به جذابیت طلا—که سودی پرداخت نمی‌کند اما در دوران نرخ بهره پایین رشد می‌کند—افزوده است.

بازار نقره
همزمان با رشد قیمت طلا، نقره نیز با افزایش ۳.۱ درصدی به ۳۰.۸ دلار رسید.

۱۴۰۴/۱/۲۱

@bourse_planner
📌واکنش تحلیلی به اخبار مهم صنایع پتروپالایشی در کانال پترو پلاس


○Telegram
○Instagram
 در هفته‌ای پرنوسان، صندوق‌های درآمد ثابت با جذب سرمایه‌های ریسک‌گریز در صدر بازدهی ایستادند و صندوق‌های طلا با سقوط سنگین، بزرگ‌ترین بازنده لقب گرفتند.

صندوق‌های سبز هفته
صندوق‌های درآمد ثابت این هفته با ثبت بازدهی ۰.۵۵ درصدی، پیشتاز سوددهی شدند؛ این عملکرد روشن‌ترین نشانه از فرار سرمایه به سمت دارایی‌های امن در شرایطی است که سمت‌و‌سوی سرمایه‌گذاری درست مشخص نیست.

در تعقیب آن‌ها، صندوق‌های املاک و مستغلات با بازدهی ۰.۴ درصدی جایگاه دوم را کسب کردند و صندوق‌های بخشی نیز با ۰.۲۷ درصد بازدهی در رتبه سوم ایستادند.

اما کم‌رمق‌ترین عملکرد مثبت متعلق به صندوق‌های سهامی بود که با سود ۰.۱۴ درصدی، تنها به مدد دو روز آخر هفته و داغ شدن اخبار مذاکرات توانستند در منطقه سبز باقی بمانند.

طلا سوخت!
صندوق‌های طلا این هفته خلاف روند همیشگی‌شان عمل کردند و با سقوط ۵.۹ درصدی در صدر بازنده‌ها قرار گرفتند. این افت شدید به‌دنبال ریزش قیمت طلا و انتشار اخبار مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا رخ داد.

صندوق‌های اهرمی هم که در نیمه هفته با فشار فروش مواجه شده بودند، اگرچه در پایان هفته به صف خرید رسیدند، اما در مجموع با بازدهی منفی ۱.۴۴ درصدی در منطقه ضرر ماندند.

در ادامه، صندوق‌های بازارگردانی با ۱.۳۳ درصد افت و صندوق‌های شاخصی با ۰.۳ درصد ریزش هفته‌ای منفی را تجربه کردند.

امن‌ترین جا، امن‌ترین بازدهی 
در پایان، صندوق‌های درآمد ثابت و کم‌ریسک برنده میدان پرهیاهوی این هفته شدند و نشان دادند که در شرایط بی‌ثباتی سیاسی و نوسانات دارایی‌ها، سرمایه به دنبال پناهگاه می‌گردد. در مقابل، طلا و صندوق‌های پرریسک‌تر بیشترین ضربه را از تغییر انتظارات سیاسی خوردند.

۱۴۰۴/۱/۲۲

@bourse_planner
#فلوله، نمای هفتگی
پس از برقراری حداقل ارتباط زمانی|قیمتی شاخه (F) با دیگر امواج هم جهت میتواند حرکت افزایشی جدیدی را در قالب موج (G) آغاز کند.

سطوح عرضه|تقاضا و اهداف قیمتی این نماد در تصویر ضمیمه شده قابل مشاهده است.

۱۴۰۴/۱/۲۲

@bourse_planner
نصف ظرفیت تولید پتروشیمی‌های متانولی روی زمین ماند!/ تولید متانول ۷۱ درصد افت کرد
اسفند ۱۴۰۳ برای صنعت متانول با دو چهره متفاوت همراه بود؛ در شرایطی که درآمد دو پتروشیمی #خارک و #فن‌آوران افزایش چشمگیری داشت، میزان تولید صنعت نسبت به اسفندماه سال ۱۴۰۲ کاهش قابل توجهی را پشت سر گذاشت.

با وجود اینکه درآمد این صنعت نسبت به بهمن و حتی اسفند ۱۴۰۲ رشد کرده، اما افت شدید تولید باعث نگرانی سهامداران این صنعت شده است. برای مثال، پتروشیمی بزرگی مانند #زاگرس در ۱۲ ماه سال ۱۴۰۳ تنها نیمی از ظرفیت تولیدش رو فعال کرده؛ این یعنی نصف درآمد و سود بالقوه این شرکت از دست رفته است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در آخرین ماه از سال ۱۴۰۳ پتروشیمی #فناوران توانست در دو بخش تولید و درآمد کارنامه مثبتی از خود بر جای بگذارد.

پتروشیمی خارک نیز با وجود اینکه در درآمدزایی موفق بود اما در بخش تولید اندکی افت کرد و رتبه دوم این بخش را تصاحب کرد.
اما پتروشیمی #زاگرس هم در تولید و هم درآمد به میزان قابل توجهی افت کرد و تنها ۱۷۴ میلیارد تومان درآمد داشت.

گزارش کامل...

@Petroplus_ir
بورس تهران در نخستین روز مذاکرات ایران و آمریکا در عمان با رشد ۱۵۲۲۸ واحدی شاخص کل همراه شد و به ارتفاع ۲ میلیون و ۸۴۵ هزار واحد رسید. اما تردید و احتیاط همچنان در رفتار سهام‌داران موج می‌زند. در حالی که نمادهای بزرگ بازار بار دیگر شاخص‌ساز شدند، شاخص هم‌وزن تنها ۰.۱ درصد رشد کرد و فرابورس نیز روندی منفی را تجربه کرد.

شاخص‌سازی در میدان، احتیاط در حاشیه
در صدر فهرست نمادهای تأثیرگذار بر رشد بازار، نمادهایی چون #فارس، #وبملت، #نوری، #پارسان و #وپاسار خودنمایی می‌کردند. در مقابل، شاخص هم‌وزن که تنها ۷۹۴ واحد معادل ۰.۱ درصد رشد کرد، گواهی بر آن است که بخش عمده‌ای از بازار همچنان در فاز سکون و تردید باقی مانده است.

فرابورس خلاف جهت بازار حرکت کرد
برخلاف بورس، در فرابورس روندی کاهشی حاکم بود. شاخص کل فرابورس با افت ۱۸ واحدی به عدد ۲۴۹۸۳ رسید. شاخص هم‌وزن فرابورس نیز با کاهش ۰.۱۵ درصدی تا سطح ۱۳۷۶۴۳ واحد عقب نشست. در حالی که نمادهایی چون #آریا، #زاگرس و #خاور در مسیر نزول قرار داشتند، سهم‌هایی مانند #کگهر، #ساوه، #فزر و #سامان توانستند اندکی از بار منفی بازار را کم کنند.

۱۴۰۴/۱/۲۳

@bourse_planner
📌واکنش تحلیلی به اخبار مهم صنایع پتروپالایشی در کانال پترو پلاس


○Telegram
○Instagram
✔️رشد 30 درصدی درآمدهای نفت سپاهان در سال 1403
درآمدهای نفت سپاهان (فروش داخلی و فروش صادراتی) در سال1403 مبلغ 302 هزار و 485 میلیارد ریال بود که نسبت به درآمد232هزار و581 میلیارد ریالی این شرکت در سال 1402، رشدی 30 درصدی را به ثبت رساند.


گزارش کامل...

@Petroplus_ir
Bourse planner
#ذوب، به روز رسانی با تکمیل آخرین لگ کاهشی از "مثلث انقباضی تناوب معکوس" میتواند به سمت سقف قبلی، سپس اهداف موج افزایشی C گام بردارد. ناحیه حمایت|مقاومت در نمودار فوق قابل مشاهده است. بدیهی است مطالب ارائه شده نمی تواند به تنهایی ملاک خرید یا فروش قرار بگیرد.…
با تکمیل آخرین لگ کاهشی از "مثلث انقباضی تناوب معکوس" میتواند به سمت سقف قبلی، سپس اهداف موج افزایشی C گام بردارد.


#ذوب، به روز رسانی
مادامی که نواحی معین شده مقارن با ضلع تحتانی مثلث ترسیمی در ارقام؛ 433 - 388 ریال به عنوان ناحیه تقاضای مهم حفظ شوند میتواند حرکت صعودی جدیدی را در قالب موج C آغاز کند.

شایان ذکر است مطالب ارائه شده دیدگاه شخصی است، از این رو نمی تواند به تنهایی ملاک خرید یا فروش قرار بگیرد.

۱۴۰۴/۱/۲۳

@bourse_planner
سرمایه گذاری صنعت نفت #ونفت
با تکمیل ریزموج e از مثلث درون الگویی، میتواند رالی صعودی جدیدی را با اهداف معین شده آغاز کند.

دیگر سطوح عرضه|تقاضا در نمودار فوق  قابل مشاهده است.

۱۴۰۴/۱/۲۴

@bourse_planner
✔️کارنامه اوره‌سازان بورسی در اسفند ۱۴۰۳
اتصال گاز، همه چیز را حل نکرد/ تولید اوره هنوز عقب است
در حالی که گاز صنعت اوره وصل شد و تولید اسفند نسبت به بهمن رشد کرد، اما اکثر شرکت‌ها هنوز از بحران تولید و درآمد خارج نشده‌اند. به این شرح که از میان چهار پتروشیمی اوره‌ساز، تنها #پردیس در درآمد و #کرمانشاه در تولید کارنامه مثبت داشتند.

در این میان، پتروشیمی #کرمانشاه تنها شرکتی بود که در اسفند ۱۴۰۳ توانست نسبت به اسفند ۱۴۰۲ افزایش تولید داشته باشد. اما پتروشیمی‌های #شیراز، #خراسان و حتی #پردیس که بهترین عملکرد درآمدی را ثبت کرده، در بخش تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته عقب مانده‌اند.

این افت تولید، درآمد شرکت‌ها را هم تحت تاثیر قرار داده است؛ سه پتروشیمی #خراسان، #کرمانشاه و #شیراز در اسفند با کاهش درآمد نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ مواجه شدند.
در این میان تنها پتروشیمی #پردیس بود که با رشد قدرتمند فروش، توانست درآمد اسفند خود را به بیش از ۶.۴ همت برساند؛ رشد چشم‌گیری که معادل ۵۱.۴ بیشتر از اسفند ۱۴۰۲ است.

ادامه این گزارش بنیادی را در کانال پترو پلاس مطالعه نمائید.

@Petroplus_ir
✔️رشد تاریخی بورس و فرابورس با جهش شاخص‌ها و سبزپوشی کامل بازار، بار دیگر نقش امید سیاسی در رونق سرمایه‌گذاری را نمایان ساخت.

شاخص کل بورس با جهش تاریخی ۶۸ هزار و ۴۰۴ واحدی، ضمن ثبت رشد ۲.۱۹ درصدی، به عدد بی‌سابقه ۲,۹۰۸,۲۰۱ واحد رسید. این صعود چشمگیر، با لیدری نمادهای بزرگ و شاخص‌ساز مانند #فملی، #فولاد، #وبملت، #نوری، #پارسان، #شستا و #وغدیر محقق شد و فضای تالار حافظ را به‌شدت سبز کرد.

درخشش سهام کوچک و امید به بازگشت نقدینگی
در کنار رشد نمادهای بزرگ، شاخص هم‌وزن نیز با افزایش ۱۶,۷۵۰ واحدی به سطح ۸۳۵,۸۲۱ واحد رسید که معادل رشد ۲.۰۵ درصدی بود.

فرابورس به حرکت درآمد
فرابورس نیز هم‌پای بورس حرکت کرد؛ شاخص کل این بازار با افزایش ۳۸۹ واحدی به سطح ۲۵,۳۷۲ واحد رسید و رشد ۱.۵۶ درصدی را به ثبت رساند. شاخص هم‌وزن فرابورس نیز با افزایش ۲,۹۱۴ واحدی معادل رشد ۲.۱۲ درصدی، به عدد ۱۴۰,۵۵۹ واحد رسید. نمادهایی چون #مارون، #نیشکر، #وسپهر، #زاگرس، #کگهر و #بپاس در خط مقدم این رشد قرار داشتند و نقش کلیدی در تحرک مثبت بازار ایفا کردند.

۱۴۰۴/۱/۲۴

@bourse_planner
#چدن، به روز رسانی
علی الظاهر در انتهای ریزموج e قرار دارد و پس از تکمیل اصلاح به صورت الگوی مفروض مثلث در جایگاه موج (B) میتواند وارد دامنه گام صعودی جدیدی با اهداف معین شده شود.

سطوح عرضه|تقاضا در نمودار فوق قابل مشاهده است.

۱۴۰۴/۱/۲۴

@bourse_planner
در سال ۱۴۰۳ محقق شد
✔️پتروشیمی نوری در اوج
شرکت پتروشیمی نوری با نماد #نوری و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۹۰۰ میلیارد تومان، در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ توانست درآمدی معادل ۲۰ هزار و ۷۴۷ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی کسب کند. این رقم در مقایسه با ماه گذشته ۱۴ درصد و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با ۳۳ درصد، رشد خوبی را به ثبت رسانده است. 

درآمد ماهانه پتروشیمی نوری در این بازه زمانی، فراتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ قرار گرفته و به میزان ۶ هزار و ۹۱۳ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان ۱۰ هزار و ۴۷۷ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمدی سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.

جزئیات بیشتر...


@Petroplus_ir
#بجهرم، تعدیل شده

۱۴۰۴/۱/۲۵

@bourse_planner
#خوساز
با خاتمه یافتن ساختار اصلاحی موجود در موج (B) که محتملاََ به صورت الگوی مفروض مثلث رخ داده است، میتواند رالی صعودی جدیدی را با هدفی فراتر از اوج قبلی آغاز کند.

لازم به ذکر است با گذر زمان و پیدایش امواج جدید، الگوی در حال توسعه هویت و ضوابط دقیقی را به نمایش خواهد گذاشت، لذا چنانچه اصلاح زمانی|قیمتی در مقطع کنونی ادامه یابد میتواند آرایش نموداری دیامتریک را پدید آورد.

سطوح عرضه و تقاضا در نمودار فوق قابل مشاهده است.

۱۴۰۴/۱/۲۵

@bourse_planner
✔️شکست سقف تاریخی بورس؛ شاخص کل به رکورد ۲.۹۷ میلیون واحد رسید.

بازار سرمایه در معاملات امروز با ثبت رکوردی بی‌سابقه، سقف تاریخی شاخص کل را شکست و به عدد ۲,۹۷۱,۲۱۲ واحد رسید. این صعود معادل رشد ۶۲,۵۶۴ واحدی (معادل ۲.۱۵ درصد) بود.

رشد هم‌زمان شاخص هم‌وزن
شاخص کل هم‌وزن نیز با افزایش ۱۳,۹۹۰ واحدی، در سطح ۸۵۰,۰۹۳ واحد قرار گرفت و بازدهی ۱.۶۷ درصدی را ثبت کرد.

نقش کلیدی نمادهای شاخص‌ساز
در این رشد قابل توجه، نمادهای بزرگ بورسی نقش پررنگی ایفا کردند. نمادهای #فارس (۱۵,۹۹۷ واحد)، #فولاد (۴,۸۴۶)، #وبملت (۲,۹۲۲)، #نوری (۲,۷۸۵)، #شستا (۲,۰۵۲)، #وغدیر (۱,۸۹۷) و #تاپیکو (۱,۷۱۹) بیشترین تأثیر را در صعود شاخص کل داشتند.

تحرک مثبت در فرابورس
در فرابورس نیز شاخص کل با رشد ۱۹۲ واحدی به عدد ۲۵,۵۸۰ واحد رسید (معادل ۰.۷۶ درصد رشد). شاخص هم‌وزن فرابورس نیز با رشد ۱,۷۰۴ واحدی به عدد ۱۴۲,۳۱۷ رسید و افزایش ۱.۲۱ درصدی را به ثبت رساند.

نمادهای اثرگذار در فرابورس
نمادهای #کگهر #وسپهر ، #آریان ، #سامان ، #ساوه ، #خاور  و #شاوان  مهم‌ترین نقش را در سبزپوشی فرابورس ایفا کردند.

۱۴۰۴/۱/۲۵

@bourse_planner
✔️تولید و درآمد آروماتیک‌سازان افزایش یافت؛ امام کدام پتروشیمی عقب ماند؟
صنعت آروماتیک در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ با افزایش ۲۶ درصدی درآمد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، عملکردی نسبتا مشابه با سایر صنایع پتروشیمی داشت. چهار پتروشیمی #نوری، #بوعلی #اصفهان و #فارابی توانستند در مجموع حدود ۲۸ همت درآمد کسب کنند.

اما این رشد برای همه یکسان نبود؛ بیشترین سهم این افزایش از نظر ریالی به پتروشیمی #نوری تعلق گرفت و از نظر درصد به پتروشیمی #فارابی تعلق داشت؛ در حالی که #بوعلی_سینا با رشد ۶ درصدی درآمد، از این قافله عقب ماند.

گزارش کامل...

@Petroplus_ir
#کفپارس، به روز رسانی
درپی خاتمه یافتن ساختار اصلاحی موج (D) حال وارد دامنه گام افزایشی جدیدی جهت تکمیل موج (E) از (مثلث منبسط بزرگ) با اهداف معین شده گردیده است.

سطوح عرضه|تقاضا در نمودار فوق قابل مشاهده است.

۱۴۰۴/۱/۲۶

@bourse_planner
2025/07/12 17:56:53
Back to Top
HTML Embed Code: