Telegram Web Link
 ✔️درآمد عملیاتی "ونوین" از ۲۵ هزار میلیارد گذشت
کل دارایی‌های بانک اقتصاد نوین در پایان سال ۱۴۰۳ به رقم ۳۳۹ هزار میلیارد تومان (همت) رسید؛ عددی که نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد ۲۲ درصدی را نشان می‌دهد.

این گزارش نشان‌دهنده رشد مستمر و پایدار این بانک در حوزه‌های مختلف مالی، عملیاتی و ترازنامه‌ای است که می‌تواند حاوی پیام‌های مثبتی برای سهامداران، سرمایه‌گذاران و فعالان بازار سرمایه باشد

بانک اقتصاد نوین در سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۳ موفق شد مجموع درآمد‌های عملیاتی خود را به رقم ۲۵ هزار و ۳۸۷ میلیارد تومان برساند. این عدد در مقایسه با عملکرد سال گذشته که ۱۸ هزار میلیارد تومان بوده، رشد ۴۱ درصدی را نشان می‌دهد

در پایان این دوره، سود خالص بانک به ۱۲ هزار و ۶۰۳ میلیارد تومان رسید مقایسه این عدد با سال مالی پیشین رشد ۴۳ درصدی را به تصویر می‌کشد؛ موضوعی که بیانگر توانمندی مدیریت بانک در بهبود عملیات، کنترل هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری سرمایه است همچنین سود پایه هر سهم (EPS) در صورت‌های مالی ونوین ۱،۲۶۴ ریال اعلام شده است که برای سهامداران، خبر مثبتی در مسیر ارزش‌آفرینی بلندمدت محسوب می‌شود.

@bourse_planner
#فسازان، به روز رسانی
با اتمام اصلاح به صورت مثلث درون الگویی، میتواند گام صعودی جدیدی را با هدفی فراتر از اوج قبلی آغاز کند.

سطوح عرضه|تقاضا در نمودار فوق قابل مشاهده است.

۱۴۰۴/۲/۵

@bourse_planner
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Bourse planner
#فاذر (صنایع آذر آب) مادامی که سطوح معین شده در ارقام؛ 965 - 887 ریال به عنوان ناحیه تقاضای مهم حفظ شوند میتواند رالی صعودی جدیدی را با هدف اوج قبلی آغاز کند. شایان ذکر است مطالب ارائه شده دیدگاه شخصی است، از این رو نمی تواند به تنهایی ملاک خرید یا فروش قرار…
✔️شرکت صنایع آذر آب طی عملکرد یک ماهه منتهی به ۱۴۰۴/۱/۳۱ مبلغ معادل ۱,۰۰۷,۶۴۶ میلیون ریال، از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۴۱ درصد رشد داشته است.

فاذر با سرمایه ثبت شده ۱۸,۱۲۶,۴۷۵ میلیون ریال طی عملکرد ۱ ماهه سال مالی منتهی به ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ مبلغ ۱,۰۰۷,۶۴۶ میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۴۱ درصد رشد داشته است.

#فاذر

نمودار قیمتی این نماد را اینجا ببینید.

@bourse_planner
✔️بورس امروز در ميانه رشد آرام شاخص‌ها، استقبال از سهام کوچک و متوسط و نوسان در گروه‌های بزرگ به کار خود پایان داد

شاخص کل در پایان معاملات با رشد ۱۵۱۴۸ واحدی به عدد ۳ میلیون و ۱۵۱ هزار و ۸۸۲ واحد رسید و بازدهی ۰.۴۹ درصدی را برای سهامداران رقم زد. شاخص کل هم‌وزن که وضعیت سهام کوچک‌تر بازار را بهتر منعکس می‌کند، با قدرت بیشتری پیشروی کرد و با رشد ۸۰۶۶ واحدی در ارتفاع ۹۰۶۵۹۷ واحدی ایستاد تا رشدی معادل ۰.۹ درصد را به ثبت برساند. این وضعیت نشان می‌دهد امروز تمایل به خرید در نمادهای کوچک و متوسط، بیشتر از نمادهای بزرگ بوده است.

در فرابورس نیز معاملات با فضای مثبتی همراه بود. شاخص کل فرابورس با افزایش ۱۰۹ واحدی، خود را به عدد ۲۶۳۲۱ واحد رساند و شاخص کل هم‌وزن فرابورس با جهش ۱۱۸۷ واحدی تا سطح ۱۴۸۸۰۹ واحد صعود کرد و بازدهی ۰.۸ درصدی را به نمایش گذاشت. این رشد در هر دو شاخص، نمایانگر بازاری با برتری خریداران نسبت به فروشندگان است.

۱۴۰۴/۲/۶

@bourse_planner
✔️امین امرایی و نسخه‌ای که مارون را به صدر پتروشیمی‌ها رساند؛ تحقق ۱۱۶ درصدی ظرفیت اسمی و جهش ۳ برابری سودسازی
در حالی که برخی رسانه‌ها عملکرد پتروشیمی مارون را زیر سوال برده‌اند، داده‌های رسمی از جهش کم‌سابقه این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر می‌دهد. مارون با مدیریت امین امرایی توانست با عبور از ظرفیت اسمی، دومین پتروشیمی برتر کشور در تولید شود و عنوان برترین پتروشیمی پلیمری را کسب کند. سود خالص ۹ ماهه شرکت نیز با رشد سه ‌برابری به بیش از ۹ هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان رسید. این موفقیت در پی بازسازی سریع پس از آتش‌سوزی سال ۱۴۰۲ محقق شد.

در حوزه سودآوری مارون عملکردی کم‌سابقه داشته است؛ به‌طوری که سود خالص شرکت در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به بیش از ۹ هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان رسیده و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی سه‌برابری را ثبت کرده است.

#مارون

جزئیات بیشتر...

@Petroplus_ir
کارنامه پلیمری‌های بورسی در سال ۱۴۰۳
✔️صعود تاریخی صنعت پلیمر در ۱۴۰۳؛ جم پیلن و مارون در صدر، شازند و غدیر میدان تولید را واگذار کردند
افزایش تولید، فروش و جهش نرخ دلار، صنعت پلیمر را در سال ۱۴۰۳ به نقطه اوج جدیدی رساند. گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهد پلیمرسازان بورسی با رشد ۶.۱ درصدی تولید و ۵۰ درصدی درآمد، کارنامه‌ای درخشان از خود به جا گذاشتند. در این میان، پتروشیمی #جم و #مارون با بیشترین رشد درآمد، پیشتاز این صنعت بودند. با وجود این روند برخی شرکت‌ها مانند #غدیر و #شازند با کاهش تولید، از رقبا عقب ماندند.

انتشار گزارش‌های اسفندماه پتروشیمی‌ها، تکلیف عملکرد سال ۱۴۰۳ پلیمر‌سازان را مشخص کرد. نگاهی به آمارهای منتشر شده از پلیمر‌ی‌های بورسی نشان می‌دهد، حجم تولید این صنعت در سال ۱۴۰۳ بالا رفته است.

ادامه این گزارش بنیادی را در کانال پترو پلاس مطالعه نمائید.

@Petroplus_ir
✔️افزایش ۷۳ درصدی فروش پتروشیمی بوعلی
یکی از نقاط قوت عملکرد بوعلی در فروردین ۱۴۰۴، افزایش قابل‌توجه درآمد حاصل از فروش است. این شرکت توانست در این بازه زمانی درآمدی معادل بیش از ۷۳ میلیارد ریال (۷.۳ همت) کسب کند.

شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در فروردین ۱۴۰۴ عملکردی درخشان از خود به نمایش گذاشت و با افزایش ۸ درصدی تولید و جهش ۷۳ درصدی درآمد توانست یک شروع قدرتمند را برای سال جدید ثبت کند.

جزئیات بیشتر

@Petroplus_ir
بازنگری نماد #خاور

شایان ذکر است مطالب ارائه شده دیدگاه شخصی است، از این رو نمی تواند به تنهایی ملاک خرید یا فروش قرار بگیرد.

۱۴۰۴/۲/۸

@bourse_planner
✔️شاخص کل بورس با رشد ۱۲ هزار و ۳۳۵ واحدی، توانست خود را به سطح ۳ میلیون و ۱۲۹ هزار و ۵۷۷ واحد برساند. این رشد معادل ۰.۴ درصد از ارزش بازار بود.

شاخص کل هم‌وزن که عملکرد سهم‌های کوچک‌تر را بهتر بازتاب می‌دهد، امروز وضعیت بهتری نسبت به شاخص کل داشت. این شاخص با افزایش ۲۳۳۱ واحدی به عدد ۹۱۲ هزار و ۷۵۸ واحد رسید و رشد ۰.۸۷ درصدی را ثبت کرد.

لیدرهای سبزپوش بازار

در معاملات امروز، نمادهای شاخص‌ساز #شپنا، #وغدیر و #وامید بیشترین تأثیر مثبت را بر روند صعودی بازار داشتند.

فرابورس سبزپوش شد
در فرابورس نیز امروز شاهد بهبود نسبی وضعیت معاملات بودیم. شاخص کل فرابورس با افزایش ۱۵۴ واحدی به عدد ۲۶ هزار و ۴۲۹ واحد رسید و رشد ۰.۵۹ درصدی را ثبت کرد. همچنین شاخص کل هم‌وزن فرابورس با رشد ۱۴۱۸ واحدی به ۱۵۰ هزار و ۲۳۸ واحد صعود کرد و افزایش ۰.۹۵ درصدی را به نام خود نوشت.

نمادهای #آریا، #زاگرس، #آریان و #فغدیر با ثبت معاملات مثبت، بیشترین اثر را در بهبود شاخص فرابورس داشتند.

۱۴۰۴/۲/۸

@bourse_planner
✔️آغاز طوفانی بوعلی در ۱۴۰۴؛ افزایش ۸ درصدی تولید و جهش ۷۳ درصدی فروش
پتروشیمی بوعلی سینا با ثبت رشد ۸ درصدی تولید و جهش خیره‌کننده ۷۳ درصدی در درآمد، فروردین ۱۴۰۴ را با یک شروع استثنایی پشت سر گذاشت. این شرکت که پیش از این نیز در سال ۱۴۰۳ رکوردهایی تاریخی در تولید و فروش به نام خود ثبت کرده بود، در نخستین ماه سال جاری بار دیگر نشان داد که برنامه‌های توسعه‌ای و استراتژی‌های عملیاتی آن، به درستی در مسیر رشد پایدار حرکت می‌کنند.

جزئیات بیشتر

@Petroplus_ir
Bourse planner
#فولاد، به روزرسانی
با تکمیل مثلث درون الگویی، میتواند در قالب موج (E) از درجه اصلی به سمت اهداف معین شده گام بردارد.

سطوح عرضه|تقاضا در تصویر ضمیمه شده قابل مشاهده است.

نمودار قبلی

۱۴۰۴/۲/۹

@bourse_planner
2025/07/06 12:56:22
Back to Top
HTML Embed Code: